Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Лёха в Short’ах Long’ует
Лёха в Short’ах Long’ует
تحکیم ملت avatar
تحکیم ملت
تحکیم ملت avatar
تحکیم ملت
♦️زینب سلیمانی، دختر قاسم سلیمانی، ۱۶ دی ۹۸:
ترامپ خیال نکن با شهادت پدرم همه‌چیز تمام شد. عموی عزیزم سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه و بشار اسد هر کدام به تنهایی چون پدرم برای نابودی امثال تو کفایت می‌کنند


🆔️@tahkimmelat
17.02.202514:45
♦️ از کاخ نیاوران تا زندان اوین | سرنوشت حمیدرضا پهلوی


زنگ تلفن سکوت سحرگاهی کلانتری ۳۵ تهران را شکست. صبح هجدهم دی ماه ۱۳۳۹ بود و زنی ناشناس با صدایی مضطرب از قتلی مرموز در آپارتمانی در خیابان بهار خبر می‌داد. وقتی مأموران به محل رسیدند، با صحنه‌ای غیرمعمول روبرو شدند: جسد زنی جوان در حمام آپارتمان افتاده بود، در حالی که قندشکنی خون‌آلود در اتاق نشیمن، داستان خشونتی هولناک را روایت می‌کرد.مقتول، ایران میرزاآقاسی، معروف به "فلور" بود؛ زنی که شب‌ها را در بارهای تهران می‌گذراند. آثار خراش و چند تار موی بلند میان انگشتانش نشان می‌داد درگیری سختی با قاتل یا قاتلان داشته است. اما آنچه این پرونده قتل را به یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های جنایی دهه ۳۰ تبدیل کرد، نه هویت مقتول، بلکه راز پنهانی بود که در پس این جنایت نهفته بود - رازی که پای یکی از اعضای خاندان سلطنتی را به میان می‌کشید.تحقیقات اولیه پلیس روی سعدالله، خدمتکار چهارده ساله فلور متمرکز شد که بلافاصله پس از قتل به زادگاهش در گرمی اردبیل گریخته بود....

https://youtu.be/nRUMLD48in4?si=Y_j1sBAVBUTEpxGm



🆔️@tahkimmelat
17.02.202506:46
♦️ دانشجویان دانشگاه تهران روز گذشته ۲۸ بهمن پس از تجمع در یک بیانیه مطالبات خود را بیان کردند که به شرح زیر است :

۱-تشکیل کمیته حقیقت یاب و انتشار عمومی اسناد دانشگاه درباره تامین امنیت اطراف کوی دانشگاه

۲-تشکیل شورای صنفی دانشکده هایی که شورای صنفی ندارند

۳-تشکیل شورای صنفی خوابگاه‌ها

۴-شفافیت در تعیین صلاحیت دانشجو( درصورت رد شدن انتشار با دلایل کتبی با رضایت دانشجو)

۵-برداشتن محدودیت آموزشی جهت اقدامات شورای صنفی

۶-برداشتن محدودیت سیاسی جهت اقدامات شورای صنفی

۷- برداشتن محدودیت حد نصاب جهت اقدامات شورای صنفی

۸-بازبینی آیین نامه شورای صنفی

۹-برداشتن محدودیت های شورای صنفی در کمک به معاش دانشجو

۱۰-تدوین آیین نامه حراست

۱۱-شفافیت کارکنان حراست و هویت آنان به صورت اتیکت روی لباس

۱۲-پیگیری رفتار حراست مذکور در ۱۴۰۳/۱۱/۲۷

۱۳-انتشار عمومی اسناد دانشگاه تهران درباره تامین امنیت اطراف کوی دانشگاه تهران و سایر خوابگاه ها و مجموعه های دانشگاهی

۱۴-تشکیل فوری کمیته حقیقت یاب در مورد قتل امیرمحمد خالقی و اتفاقات پیش آمده در اعتراضات ۲۶ و ۲۷ بهمن ماه و معرفی اشخاص حقیقی و حقوقی مقصر در این اتفاق

۱۵-پیگیری قضایی و محاکمه افراد مقصر در قتل امیرمحمد خالقی

۱۶-تامین امنیت دانشگاه تهران(تمامی دانشکده ها/خوابگاه ها/ پردیس مرکزی)

۱۷-انتشار عمومی اسناد پیگیری های شهرداری تهران و نیروی انتظامی در مورد تامین امنیت مجموعه های دانشگاه تهران و کوی دانشگاه

۱۸-تامین امنیت دانشجویان معترض در داخل و بیرون از دانشگاه

پ.ن: تمامی این مطالبات از شخص دکتر حسینی خواسته شده و به هیچ وجه خواهان استعفای ایشان نیستیم، در صورت اعمال هر فشاری که منجر به این امر شود واکنش نشان می دهیم.

تا برآورده شدن خواسته ها به مطالبات و اعتراض ادامه می دهیم روابط عمومی دانشگاه تهران و سایر مجموعه های رسانه ای دانشگاه موظف به انتشار عمومی این بیانیه هستند.

📌جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران


🆔️@tahkimmelat
15.02.202512:02
♦️در مورد حملات طرفداران پهلوی به چپ ها، چریکها و پنجاه هفتی ها...
✍️علی مرادی مراغه ای

🔻فایل صوتی زیر مربوط است به پاسخ من به یکی از دوستان در مورد حملات طرفداران پهلوی به گروههایی که انقلاب کردند و دعوت از آنها برای توبه کردن...!

🔻به نظر من، امروزه طرفداران پهلوی مصداق بارز این سخن تالیران گشته اند که در زیر می آورم!
بعد از تبعید ناپلئون و بازگشت موقت سلطنت به فرانسه، اشراف فراری دوباره بازگشته و خواهان امتیازات قبل از انقلاب بودند، تالیران در مورد آنان گفته بود:
آنان نه تنها چیزی نیاموخته اند بلکه هم چیز را هم فراموش کرده اند!

🔻آنان با رادیکالیزم و افراط گرایی، همه را می زنند تا بلکه، قامت کوتاه آقای رضا پهلوی را بلند کرده باشند! و با این رویه ای که در پیش گرفته اند نه تنها مشکلی از ایران را حل نخواهند کرد بلکه با ایجاد اختلاف، خود مشکلی بزرگ در آینده خواهند شد!

🔻در خوانش و تحلیل صحیح تاریخ دوران پهلوی، آن احزاب و گروههای چپی و چریکی که در مقابل سیستم پهلوی قرار داشتند آنها را باید در مواجهه با آن سیستم و معطوف به آن سیستم و در شکم و ارتباط دیالکتیکی با آن سیستم و اتمسفرِ بسته، بررسی کرد نه اینکه، آن احزاب را جدا کرده و به امروز آورد و در خلا و با معیارهای امروزی بررسی و به قضاوت نشست و طلب توبه کرد!
چنین قضاوتی بشدت غیرعلمی و انحرافی است...




#تحکیم_ملت
🆔️@tahkimmelat
12.02.202519:34
‏♦️مهدی محمودیان: رهبر باید بابت نتیجه‌ی ۳۵ سال زمامداری خود از مردم عذرخواهی کند

📌 آقای خامنه‌ای نام خیابان سیمین بهبهانی را هم تغییر می‌دهد!

🔻با هزار بحران روبه‌رو هستیم و رهبر یک درصد مسئولیت آن را قبول نمی‌کند.
🔻۳۵ سال است ایشان رهبر کشور هستند و در تمام سیاست‌ها دخالت کرده‌اند.

🔻همه‌ی بحران‌ها به پای رؤسای جمهور نوشته می‌شود.
🔻کسانی که خطا کرده‌اند هم به فرمایشات رهبری گوش نداده‌اند!


🆔️@tahkimmelat
10.02.202506:33
♦️بن‌بست جمهوری اسلامی

📌ما جمهوری‌‌اسلامی را نمی‌خواهیم


✍️ هادی حبیبی

بر اساس نص صریح اصل ۱۷۷ قانون‌اساسی جمهوری‌اسلامی مصوبات شورای بازنگری قانون اساسی پس از تایید و امضای مقام رهبری "باید" از طریق مراجعه به آراء عمومی به تصویب اكثریت مطلق شركت‏كنندگان در همه‌‏پرسی برسد.

اینکه ولو در همین یک مورد؛ به تصریح، انتخاب و تایید قبلی ملت نباید به تصویب نهایی رهبر برسد بلکه بر عکس ملاک اعتبار تایید رهبری باید رای ملت باشد دربردارنده نتایج زیر است:

یکم: بر اساس خوانش غیرحقوقی و باطل کنونی از قانون اساسی، نمی‌توان از موضع شرع و دین برای رهبر مشروعیت دست و پا کرد. وقتی تایید رهبر نتواند به تنهایی مشروعیت شرعی ایجاد کند یعنی مشروعیت دینی به نصب الهی و صفات و شرایط شرعی نیست بلکه به نوع رابطه حاکمیت و مردم و انتخاب نهایی مردم است.

دوم: مشروعیت قانونی رهبر وابسته به رای ملت است. زیرا رهبر ذیل قانون اساسی است نه فوق آن. وقتی تایید رهبر مقید و محدود به رای ملت باشد یعنی قانون حاکم است نه حاکم قانون. بر این اساس این قانون است که میزان اختیارات، نحوه انتخاب و عزل و چگونگی پاسخگویی حقوقی، مالی و سیاسی رهبر را نسبت به عدم انجام وظایف و اختیارات قانونی خود تعیین می‌کند.

سوم: مردم تنها مرجع فوق همه‌ قدرتها و قدرت موسس‌اند. در اینصورت حق حاکمیت ملی و تعیین سرنوشت حقی مستمر است که نه مقید به انتخاب های پیشین خود ملت است و نه مقید به الزامات یا سکوت قانونی که ملت به هر دلیل تجدیدنظر و اعمال حاکمیت جدید را ضروری تشخیص داده است. 

بر این اساس در قانون اساسی کنونی مفادی نظیر بندهای الف - ب - ج اصل دوم، بندهای ۶ - ۷ - ۸ - ۹ - ۱۴ اصل سوم، اصل ششم، اصل هشتم، اصل نهم، اصل پنجاه و ششم، اصل پنجاه و نهم، اصل یکصد و هفتم و ... همگی در راستای تفسیر مضیق از حدود حاکمان و تفسیر موسع از حقوق شهروندان قرار خواهند گرفت.

نتیجه آنکه در چنین بطن‌بطلانی که حتی امکان تصوری و تصدیقی عبارت جمهوری‌اسلامی وجود ندارد و از نفی آن، اثبات آن و از اثبات آن، نفی آن لازم می‌آید؛ روزنه‌گشایی واقعی یعنی گشودن روزنه‌‌ای اینچنین که شاید بتوان با نور حقوق اساسی ملت به تدریج و با مسالمت بر ظلمت و تباهی موجود غلبه کرد. اما اگر روزنه‌گشایی اینچنینی ممکن نبود ملت بالفعل ایران بر اساس حق قانونی، بشری و شرعی خود می‌تواند در انتخاب پیشینی خود تجدیدنظر نموده و نظمی نوین و تاسیسی جدید مطالبه نمایند.


🆔️@tahkimmelat
♦️یک مريد خر بهتر از يك ده ششدانگ است!

✍️علی مرادی مراغه ای

🔻آقای رضا پهلوی گفتند به من کینگ و شاه نگویید!
طرفدارانش هم اطاعت امر کردند او را "خدا" نامیدند: خدایِ هر ايرانی!
البته نه معاون یا جانشین خدا، بلکه خود خدا!

🔻بت ساختن از آدمهای معمولی دمار از روزگار ما درآورده است!
یادتان باشد! دیکتاتورها همیشه در چنین فضای احساسی و توسط این تیپ آدمها آفریده میشوند و اینها تحصیلکرده اند، سالها در مهد دمکراسی زیسته اند!

🔻این مریدان مرا یاد این حکایت خنده دار دهخدا می اندازند:
«مريدی مدعی شد كه پير او چون كامل است، در همه انواع فضايل بر ساير ابناء بشر برتری دارد. شنونده بر سبيل انكار پرسيد:
آيا شيخ شما خط را نيز از میرعماد بهتر نويسد؟
مرید گفت: البته چنين است.
مشاجره به دراز كشيد. داوری را بخود مراد بردند. مراد انصاف داد كه رجحان كتابت ميرعماد مسلم است.
اما مريد متعصب قبول نکرد و اين را حمل بر تواضع و فروتنی مراد كرده گفت:
آقا شكسته نفسی میكند، غلط ميكند!

پير نمی پرد مريدان می پرانند.
پير می سازد، مريدان دسته می نهند.
يك مريد خر بهتر از يك ده شش دانگ است...

🆔️@tahkimmelat
17.02.202513:17
♦️ حصر یا علت؟
احسان شریعتی در گفتگو با ایران فردا


«دلیل موجده‌ی» حصر چه بوده که از پس «۱۴ سال»، و‌جابجایی «چهار دولت» با گرایشات متفاوت، گشایشی در آن رخ نمی‌دهد؟

۱. زمانی از یکی از کارمندان وزارت اطلاعات، که مسئول بررسی امکان فعالیت فرهنگی بنده بود، همین پرسش شما را مطرح کردم، پاسخ داد:«می‌گویند برای امنیتِ ایشان این کار را می‌کنیم، می‌ترسیم (از سوی هواداران افراطی نظام) علیه ایشان تعرضی صورت گیرد و مسئولیتش به گردن ما بیافتد!» پس دلیلش را «ترس از چیزی" می‌دانستند و گویی«حصر» بلاتشبیه نوعی اسکورت ایمنی است!حال آن‌که همه می‌دانند حصر چیست؟ چیزی‌بدتر از حبس و شبیه سلول انفرادی به‌منظور قطع هرگونه ارتباط با دنیای برون ودیگران. و به گزارش یکی از روحانیونی که خود پیشتر از مسئولان و پس از ۸۸، مدتی در حصر بود، جهنمی است که حتی در درون خانه نیز دایم در عذابی و زیر نظر و..؛ و اما پرسش شما این است که امروز، آن «دلیل» موجده‌ («ترس از چیزی»)، پس از چهارده سال و‌ جایگزینی چهار دولت با گرایشات گوناگون، چرا هنوز بلاموضوع (و تبدیل به «ترس از هیچ چیز»، به‌تعبیر هایدگری) نشده است؟

مناسب‌ترین پاسخ شاید این باشد که این حصر دیگر«دلیلی» ندارد و در عالم واقع بلاموضوع شده است؛ اما همچنان «علّتِ موجبه»‌ای دارد (به هر دو معنای علت: سبب و بیماری) و آن «ترس» ترازِوجودی(بودن یا نبودن) از«ناترازی» است.ناترازی،کلیدواژه‌ای که این روزها به‌شدت آلامُد شده،هم دلیل موجده‌‌ی همه‌ی«ابربحران‌»های تودرتو و هم علت موجبه‌ی همه‌ی «تعطیلی‌»های حکومتی است و «به حالتِ ناپایداری اشاره دارد که در آن نیروها در تعادل نیستند،مثلا در اقتصاد،میانِ‌عرضه و تقاضا و موجبِ ناکارآمدی بازار»؛ و در سیاست؟ تناسبِ میانِ اکثریتِ محکوم واقلیتِ حاکم.اگر این ترس از ناترازی نبود که خانه‌ی دکتر مصدق در احمدآباد هنوز،برغمِ تغییر چند نظام و دولت و کودتا و انقلاب و دهه‌ها جنبش و خیزش و..،در حصر باقی نمی‌ماند! خواهید گفت دیگر نه مصدق زنده مانده و نه شاه، پس چرا خانهٔ اولی همچنان در حصر است و قصر دومی نه؟! زیرا، «قدرت»، به تعریف فوکو، یک نسبتِ منتشرِ چندشکلی در جامعه و تاریخ است، و هرچند «نمادین»باشدو بدون مصداق‌های عینی و متعیّنِ اینجایی و اکنونی. کارکرد نمادین آن هم بازتولید و استمرارِ همان مناسباتِ قدرت است. خواهید گفت چرا قدرتمندان برای حفظ خود از تاریخ درس نمی‌گیرند؟ پاسخ را پیش تر هگل داده است: ۱- هر بُرهه از تاریخ خودویژه،منحصر به فرد و غیرمکرر است؛ ۲- درس‌های تاریخی در برابر شور و شغب و حب و بغض و اغراضِ بازیگرانِ تاریخ‌ساز در موقعیتِ زنده و اضطراری، به نصایح کلی و رنگ‌باخته و بی‌اثر تبدیل می‌شوند!
 
۲. بیانیه‌ی آخر میرحسین موسوی،مبنی بر «همه پرسی/مجلس موسسان/قانون اساسی جدید»، آیا متناسب با ظرفیت‌های روانی جامعه و همچنین ظرفیت‌های عینی نیروهای سیاسی ایران است؟تحقق چنین چشم اندازی با چه ابهامات و موانعی روبروست؟


دلیلِ موجده‌ی مطرح شدنِ ضرورتِ‌ «همه‌پرسی» با چشم‌اندازِ بازبینیِ قانونِ اساسی برایِ «گذار» و برون‌رفت از بن‌بست و بحرانِ ساختاریِ ناشی از دوگانگی در «اساسِ قانونِ» موجود، از اواخر دوره‌ی ریاست‌جمهوریِ خاتمی شروع شد و از پیِ عدم توفیقِ دوره‌ی «اعتدال‌گری مصلحتی» دولتِ روحانی و به‌طور کلی پس از ناکامی‌ دو دهه  اصلاح‌طلبیِ حکومتی،مطرح شد. بنابرهمین گشت یا چرخش (شیفت) دورانی و تطور و تحولِ جنبش مدنی ومطالباتی، شعارِ «اجرای بی تنازلِ» قانون اساسی به «بازبینی» آن تغییر یافت.
بنابراین، این چشم‌انداز«متناسب با ظرفیت‌های روانی جامعه»ای بود که به دلیلِ نومیدی از امکانِ اصلاح از طریق «چانه‌زنی از بالا»، از آن پس، تنها به فشار حداکثری «از پایین» می‌اندیشید. در مورد «نیروهای سیاسی» اما، به علتِ متشکل نبودن و در فقدانِ هم‌رأیی نظری و همسویی عملی حداقلّی، و نبود بدیلی عینی با شعاری مشترک و مطالبه‌ای انضمامی، آنچنان که در جنبش های مدنی کارگران و معلمان و زنان و ..، شاهد آن هستیم، نه فقط با «مانعِ» بیرونیِ انسداد و سرکوب، بل‌که همچنین با ابهاماتی در مورد چگونگی «تحققِ» گام به گام روبرو بوده و هست.

مشکلِ‌ سیاست‌گذارانِ حصر و حصار و انحصار، دیگربار، همین نقیصه است که از آنجا که نمی‌توانند از تاریخ درس بیآموزند مجبور به تکرارِ آن می‌شوند و البته بار دوم به‌شکل مُضحکِ داستان. در نتیجه، جامعه را هم دچار همان آفت و رفتار واکنشی می‌سازند که در شعر «کتیبه‌»ی اخوان توصیف شده که بر هر دو روی تخته سنگ، نبشته بودند :
«کسی راز‌‌ مرا داند که از این رو به آن رویم بگرداند!»
و یا امروزه گاه در این شعار شنیده می‌شود که:
«مرگ بر دیکتاتور!»،
«دیکتاتور، روحت شاد!»/ ایران فردا


🆔️@tahkimmelat
Reposted from:
استودیو پات avatar
استودیو پات
16.02.202511:45
🔴 زیدآبادی: ساختار این قدرت که از دل یک انقلاب بیرون آمده اینگونه است که مشکل امنیتی زنده‌اش می‌کند، نیرویش را بسیج می‌کند و می‌آورد در خیابان و می‌خواهد برخورد کند

🔺نسبت به لبخندهای شیر خیلی هم ایمن نباشید، گاهی حرف‌هایی میزنیم که فکر می‌کنیم حکومت تحمل می‌کند، اما یک دفعه که دچار بحران شد به سراغمان می‌آیند و آن زمان دیگر عواقب سختی دارد.

🔺گاهی که گرفتار می‌شویم، برای دفاع از خود از قانون حرف میزنیم و می‌گوییم قانون حرف‌های ما را مجاز کرده است، البته همان ابتدا می‌گویند آنچه که به عنوان قانون نوشته شده است را در کوزه بگذار و آبش را بخور، ما قانون سرمان نمی‌شود.

🔺گاهی در دفاع از خود می‌گوییم: متشرع که دیگر باید باشید! طبق همان دینی که خودتان می‌گویید، مطابق فقه جواهری و فقه شیخ انصاری من حقوقی دارم، آن را هم کنار می‌گذارند و شما با یک ادعایی از اسلام شبیه‌به گروه‌های داعش و… مواجه میشوی.

🎙️ مناظره احمدزیدآبادی و مصطفی مهرآئین در تقاطع جمهوری/قسمت دوم

📍با اجرای حسین سربندی


❎ در برنامه #تقاطع_جمهوری

✅ در #استودیو_پات


🔗فیلم کامل را در کانال یوتیوب ما ببینید


📌 #استودیو_پات را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:


🔗کانال اینستاگرام

🔗کانال یوتیوب

🔗کانال ایکس (توئیتر)



@studio_patt

🆔️@tahkimmelat
15.02.202509:21
📌تو دهنی دکتر احمد بخارایی به علی باقری از اعضای حزب توسعه ملی و روزنه گشایان

♦️#ضعف_جمهوری_اسلامی! (۱۸)

| شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

| #احمد_بخارایی: پس از انتخاب شدن #مسعود_پزشکیان، در یک #مناظره با یک مسئول #اصلاح‌طلب از خیانت #اصلاح‌طلبان_حکومتی به مردم گفتم که در حمایت و جوسازی آن‌ها به نفع #پزشکیان در ایام #انتخابات_ریاست‌جمهوری رخ داده بود. حدود تیر ۱۴۰۳ این مناظره انجام شد و در آن‌جا گفتم که کم‌تر از یک سال دیگر شاهد وقایع اسف‌باری ناشی از عملکرد عناصر درجه یک #نظام_سیاسی اعم از رهبری و #رئیس‌جمهور خواهیم بود. اینک به نظر می‌رسد کم‌تر از یک سال، آن‌چه پیش‌بینی شده بود اتفاق افتاده.

📌بخشی از مناظره توسط دیگر عزیزان در فضای عمومی بازنشر شد که ملاحظه می‌فرمایید.
https://t.me/tahkimmelat/37131

| ویدئوی کل مناظره:👇
https://youtu.be/n0f-kzZxSYQ


🆔️@tahkimmelat
11.02.202510:05
رسالت
       میر حسین💐

🆔️@tahkimmelat
10.02.202506:15
♦️ طناب وفاق بر گردن دولت!

سعید صافی:

عبدالکریم سروش در کتاب ایدئولوژی شیطانی تعبیر جالبی راجع به مارکسیسم این ایدئولوژی شیطانی داشت. سروش معتقد بود که عاقبت همین دیالکتیک و آموزه‌های مارکسیستی چونان طنابی بر حلق مارکسیسم خواهند بود و آن را خفه خواهند کرد.

به اعتقاد نگارنده مسئله "وفاق" که توسط دولت پزشکیان مطرح گردیده عاقبت چونان طناب داری بر گردن دولت چهاردهم عمل کرده و آن را اعدام خواهد کرد! چرایی این گزاره بنا به دلایل زیر است:

۱_ تا اینجای کار مضرات وفاق بیشتر از فواید آن بوده است. به طور شفاف فایده خاصی جز رفع فیلتر ۲ سکو یا تمنا برای حضور چند اصلاح‌طلب شاخص در کسوت وزارت یا شل شدن برخوردها در بحث پوشش دستاورد دیگری یافت می نشود.

۲_ وفاق باعث میشود که دولت نتواند گفتمان شبه اصلاحی خود را پیش ببرد و ناچارا باید جاهایی کوتاه بیاید. دولت پزشکیان اثبات کرد این کوتاه آمدن‌ها در نقاط عطف و استراتژیک هم رخ میدهد و یعنی وفاق بیشتر دست و پای دولت را بسته تا اینکه کمک حال آن باشد.

۳_ رفتار منفعلانه در سیاست داخلی (و نه تلاش برای گسترش دموکراتیزاسیون و تغییرات عمیق) و نیز بسته شدن دست دولت در سیاست خارجی (به جهت تضادهای قانون اساسی و نیز تبعیت بی چون و چرای دولتی‌ها از فرامین رهبری) همگی حکایت از سترون شدن ریاست جمهوری و مشخصا دولت پزشکیان دارد.

و این چنین است که رقبای گفتمان اصلاحات بیش از اصلاح‌طلبان از وفاق مستفیض شده و اگر این ترس و انفعال و پشت کردن به آرای ملت و کوتاه آمدن از مواضع ادامه یابد قطعا وفاق چونان طنابی بر گردن دولت عمل خواهد کرد.


🆔@tahkimmelat
23.02.202520:46
♦️ جامعه-حکومت ناخوش: راه برون‌رفت

گفت‌وگوی مصطفی مهرآیین و محمد فاضلی (بخش دوم)

این دومین بخش از گفت‌وگوی من و مصطفی مهرآیین درباره مسائل ایران امروز و راه‌های برون‌رفت از وضع موجود است.

ما ضمن اشتراکات بسیار در تعریف مسأله‌های ایران امروز، بر دو رویکرد متفاوت به راه‌های برون‌رفت از وضع موجود تأکید کردیم. مصطفی مهرآیین بر ضرورت صورت‌بندی تئوری قدرت مبتنی بر مدیریت علمی سکولار تأکید می‌کند، و من ضمن تأکید بر اهمیت چنین کاری، بر ضرورت اعتمادسازی میان مردم و حاکمیت و صورت‌بندی راه‌حل‌هایی که توأمان جامعه و حکومت را از وضع فعلی خارج کند و در همه این‌ راه‌کارها اولویت با منافع جامعه باشد، تأکید می‌کنم.

هر دوی ما معتقدیم ادامه وضع موجودی ترکیبی از زوال و خشونت خواهد بود.

لینک یوتیوب (نسخه کامل بخش دوم گفت‌وگو)
https://youtu.be/eNziqP36RQY


🆔@tahkimmelat
17.02.202510:31
♦️به مناسبت سالروز اعدام پرنده خیس!

✍️علی مرادی مراغه ای

🔻اولین بار پس از اتمام رشته کتابداری در ۱۳۷۲ش در کتابخانه های قم مشغول کار شدم هنوز وارد فلسفه و یا تاریخ نشده بودم اما رگِ جستجوگری از دوران کودکی با من بود و می دانستم که خسرو گلسرخی متولد رشت بوده اما در پنج سالگی پس از مرگ پدرش، به همراه خانواده به قم نزد پدربزرگش(حاج شیخ محمد وحید) که از یاران میرزاکوچک خان بوده آمده و بزرگ شده قم بوده سپس به تهران رفته و ازدواج با عاطفه گرگین و تولد پسرش دامون و اعدام در ۱۳۵۲ش..

🔻گفتم بروم خانه و محله گلسرخی را پیدا کنم، ببینم چه خاطره ای از او دارند. خیلی گشتم، عاقبت محل زندگی شان را پیدا کردم، چند تا پیرمرد و یک جوانی ۲۵ ساله(همسن خودم آن زمان) پیدا کردم که از دامون پسر دهساله گلسرخی می گفت که پس از اعدام پدرش به قم برگشته بودند.
می گفت که «در همین کوچه ما ساکن بودند و این پسرش که همسن ما بود مستقیم می رفت و می آمد و با هیچکدام از ما بچه ها صحبت نمی کرد، و وارد بازیهای کودکانه ما نمی شد...
پیرمردان محله، این پسر گلسرخی را نشان داده می گفتند این پسرِ همان شخصی بود که در تلویزیون دیدیم و اعدامش کردند و دیگر سکوت بود...»
چون گلسرخی در دبیرستان حکیم نظامی قم درس خوانده بود با تلاش یکی از دوستان پژوهشگرم (آقای باقریان)، این دبیرستان را پیدا کرده و از مدارک و عکس گلسرخی کپی گرفته برای اولین بار در زیر می آورم.
جالبه که نام کوچک گلسرخی در دبیرستان، ابوالحسن ذکر شده نه خسرو.

🔻گلسرخی ، زاده ۲ بهمن ۱۳۲۲ رشت  و اعدام شده در ۲۹ بهمن ۱۳۵۲ در تهران بوده، شاعر، ژورنالیست و نویسنده مارکسیستی که در سال ۱۳۴۷ سردبیر بخش هنری روزنامه کیهان بود و در اوج اختناق رژیم که می رفت اندکی بعد، سیاست تک حزبی رستاخیز را اعلام کند، گلسرخی به همراه گروهی دیگر در ۱۳۵۱ش به اتهامی مسخره و کذایی یعنی طرح گروگان گیری ولیعهد ۱۳ ساله بازداشت شد. گروهی که فعالیت سیاسی خاصی نداشتند و هنوز هیچ اقدامی عملی از آنها سر نزده بود دستگیر و  بشدت شکنجه شده و در دادگاهی آنهم نظامی! که به صورت زنده از تلویزیون پخش می شد محاکمه شدند!
این سناریوی ابلهانه را پرویز ثابتی نوشته بود با این هدف که خطر مخالفان را بزرگ جلوه داده و با تبلیغات خود علیه جنبش چریکی به یک موفقیت روانی دست یابد که چنین خطر بزرگی را کشف و خنثی کرده!.
اما گلسرخی از عقاید مارکسیستی و انقلابی خود شجاعانه دفاع کرده و به همراه دانشیان در سپیده‌دم ۲۹ بهمن‌ماه ۱۳۵۲ در میدان تیر چیتگر اعدام شد.
دفاع جانانه گلسرخی و اعدامش، او را به به یکی از مشهورترین اسطوره های سیاسی ایران بدل کرد.

🔻امروزه وقتی به دادگاه او و سخنانی که در دادگاه گفته نظری می افکنیم به حیرت می افتیم در عین شجاعت اخلاقی اما از این همه شور و غلیان و سوسیالیسم و پیوند آن با اسلام و شعار و...
اما او تنها ۳۰سال داشت و آن هم در زمانه ای می زیست که شور و هیجان انقلابی بر هر گونه عقلانیت و خرد انتقادی سیطره و هژمونی داشت و از طرفی، در سیستمی می زیست که هرگز یارای شنیدن سخنان مخالفان خود را نداشت و فقط در پی تواب سازی بود و اظهار ندامت تا ببخشد...
گلسرخی قبل از محاکمه کاملا ناشناخته بود اما بلافاصله به یکی از مشهورترین شخص دوران تبدیل شد، چون جامعه چنین می خواست!
شوربخت جامعه ای که به روشنگری نیاز داشت اما عاشق شهیدسازی و اسطوره سازی بود و شهید را بر روشنگر ترجیح می داد!

🔻در آن سالها و مخصوصا زمان انقلاب، مردم بارها و بارها فیلم محاکمه او را دیده اند، اما من به جمله ای از فیلم اشاره می کنم که از زبان گلسرخی گفته شد، جمله ای دردناک که هرگز در آن سال و سالهای بعد شنیده نشد! او می گوید:
«...چنانکه در کیفرخواست آمده به اتهام تشکیل یک گروه کمونیستی که حتی یک کتاب هم نخوانده است دستگیر می شوم...»
بلی، کمتر مارکسیست ایرانی پیدا می شود که در آن سالها، حتی یک کتاب از مارکس را خوانده باشند و سیستم حاکم نیز اجازه نمی داد، آن زمان ماده پنجمی در آیین دادرسی ارتش بود که مربوط به خواندن کتابهای مضره(!) بود و بین ۶ ماه تا ۳ سال زندان داشت.
پس در آن فضا، از یک شاعر جوانِ سی ساله که عدالت علی را با مارکس پیوند می داد نمی توان انتظار داشت که مانند یک فیلسوف سخن بگوید!

🔻او یک انقلابی پرشوری بود که تا مرگ رفت و توبه نکرد. در شعر «پرنده خیس» شاه را خطاب قرار داده بود که «پرندگان خیس» را اعدام میکرد:
می دانی
پرنده را بی دلیل اعدام می کنی
در ژرف تو
اینه ایست
که قفس ها را انعکاس می دهد...
پرندگان همه خیس اند
و گفتگویی از پریدن نیست
در سرزمین ما
پرندگان همه خیس اند...


📌مدارک گلسرخی در دوران دبیرستان.


🆔️@tahkimmelat
16.02.202511:33
♦️ چهار روز بعد از یک ترور!

✍️ سید احمد نیک‌جو

چهار روز گذشته از تصادفی ساختگی که برای رزمنده‌‌ی معترض به حصر، اکبر دانش سرارودی رخ داده. طبق روایتی که همسر ایشان نقل کرده، با هر معیاری که به ماجرا نگاه کنیم یک ترور سازمان‌یافته‌ی حکومتی اتفاق افتاده است اما صدایی از هیچ «روزنه»‌ای به گوش نمی‌رسد!

چرا این سکوت جلب توجه می‌کند؟ چون در روزهایی که دو قاضی ستم‌پیشه، بدنام و بی‌آبرو، رازینی و مقیسه به‌دست یک آبدارچی (که احتمالاً زیر دشواری‌های زندگی کم آورده بود) کشته شدند‌ جماعت روزنه‌گشا بسیار در ستایش خشونت‌پرهیزی نوشتند؛ اما حالا انگار نه انگار!

عجیب هم نیست. گذشت آن روزگاری که اینان مدعی اصلاح حکومت بودند؛ سیمای امروزشان حکایت از آن دارد که خود به دست حکومت، اصلاح و بلکه تربیت و رام شده‌اند. اگر صدا و سکوتِ هماهنگ‌شان با قدرت را استاندارد دوگانه بنامیم حق مطلب ادا نخواهد شد. کلیدواژه‌ها و مفاهیمی که به این جماعت باید نسبت داد نیازمند بازنگری اساسی است.

🆔️@tahkimmelat
15.02.202507:55
♦️حقیقت مثل سیلاب است

✍️عبدالرضا خزایی/ روزنامه نگار

می‌گویند مردی در کنار رودخانه‌ای خفته بود. آب آرام‌آرام بالا می‌آمد و هر لحظه ممکن بود او را با خود ببرد. رهگذری فریاد زد: "بلند شو! سیلاب در راه است!" اما مرد چشمانش را بست و گفت: "من خواب نیستم، فقط نمی‌خواهم بیدار شوم!"

حالا هم انگار برخی مسئولان همین نقش را بازی می‌کنند. حادثه دانشگاه جامعه را در بهت فرو برد، اما واکنش‌ها چیزی جز کلیشه‌های تکراری نیست. باز هم وعده بررسی، باز هم ابهام، باز هم سکوتی که بیشتر از پاسخ، سوال می‌سازد.

مردم خوب می‌دانند چه خبر است. حفظ جان و مال، حق همگانی است، اما وقتی حادثه‌ای رخ می‌دهد، به‌جای پاسخگویی، فرافکنی آغاز می‌شود. انگار برخی ترجیح می‌دهند چشمانشان را ببندند و وانمود کنند که هیچ‌چیز ندیده‌اند. اما حقیقت مثل سیلاب است؛ حتی اگر کسی نخواهد بیدار شود، دیر یا زود با خودش می‌برد.


🆔️@tahkimmelat
10.02.202508:36
♦️پزشکیان: کلام رهبری برای ما فصل الخطاب است.


🆔️@tahkimmelat
09.02.202517:46
♦️از گرسنگی نخواهیم مُرد!!!
"طنز"


✍علیرضا کفایی

رئیس جمهور نطق فرموده که "از گرسنگی نخواهیم مرد"، یحتمل چاره ای اندیشیده و سیاست نوینی اتخاذ نموده اند تا در این سال چهل و ششم از انقلاب و از آنجا که قرار بود آب و برق و .... و البته بلیط اتوبوس! رایگان باشد، پریشانی نداشته باشیم.
خب انقلاب است دیگر و حکم بر انقلابی گری است هر روزه؛ این هم در نوع خودش کم از انقلابی گری نیست؛ به قول آن ظریف! که می گفت "چند سال پیش در برابر پرسشی سخت، پاسخ دادم: «خودمان انتخاب کردیم» و بسیاری از آن سخن رنجیدند" چقد هم سخت بود مثل "فرود سخت" ولی زود جبران کرد و جایی دیگر گفت"الآن وقت پرش" است؛  پرش را هم تعریف کرده، اصلاً کار ایشون تعریف! و راهبرد! است دیگر، گفته اند"ما دیگر نیاز نداریم نگران اینترنت باشیم، نگران خانم ها باشیم، اینها برای ما فرصت هستند، منطقه برای ما فرصت است، اینها دیگر تهدید نیست، ما اگر واقعا به مبانی فکری امام و رهبری اعتقاد داشته باشیم، می‌بینیم که آنچه ما را سرپا نگه داشته، همین خودباوری بوده و این خودباوری خیلی مهم است."
الآن با همین خودباوری می توان معنای سخن گهربار جناب پزشکیان را فهم کرد!!!، هیچ نگرانی نداریم؛ نه از ناحیه خانم ها، نه اینترنت، نه بالای شکم نه پائین شکم .... تنها نگرانی خود شکم بود که الحمدلله و المنه با "پرشی ظریف" در "آغوش جلیل" برای "وفاق" بله بععععله "وفاق" "فرود سختی" نمودند وحل و فصل شد... و مقام محترم ریاست جمهور "وفاق" افاضه فرمودند: "از گرسنگی نخواهیم مُرد"
حالا هم بدهید خیابان ها را برق بیندازند، اونایی هم که مشغول لفت و لیسند آسوده باشند، خوب بخورند و خوب بیاشامند، صاحب منصبان و استانداران هم همچنان کلنگ افتتاح بزنند، مجلسیان هم مجلس آرایی کنند خاصه رئیسش که فرمود" دوقطبی مذاکره_عدم مذاکره" نکنید، بله نباید بکنید؛ معنی ندارد بکنید دوقطبی؛ مجلس آسایش می خواهد تا به امورات مهم سیسمونی و نجومی ها و ....رسیدگی نماید...
همه آسوده باشید که مجلس و دولت بیدار است.... نمی گذارند از گرسنگی بمیرید.


🆔️@tahkimmelat
23.02.202516:07
♦️نامه جمعی از آزادگان به رئیس جمهور

بنام خدا

جناب آقای دکتر پزشکیان ریاست محترم جمهور
 
با اهداء سلام

انتظار این بود که حضرتعالی به عنوان پاسدار قانون اساسی و حقوق مردم که اهم وظایف ریاست جمهوری است به عنوان وظیفه قانونی خود موجبات رهایی محصورین و زندانیان بی گناه سیاسی و امنیتی را فراهم می‌کردید. فرا خوان اجتماع مدنی و قانونی در ۲۵ بهمن 1403 در اعتراض به حصر غیر قانونی و غیر انسانی محصورین که در هیچ دادگاه صالحی محکوم نشده‌اند و به حکم رایی مستبدانه و ظالمانه سالیان متمادی در محرومیت از حقوق خود در تنگنای حصر از حقوق اولیه و انسانی خود محروم شده‌اند صورت پذیرفت، حرکتی به دور از شعار و خشونت و به دور از هیجان که مخل نظم و امنیت کشور باشد.

اما زورگویان قدرت طلب این گونه حرکت های اعتراضی را نیز برنتافتند و اقدام به بازداشت تجمع کنندگان نمودند هر چند با درایت برخی مسئولان اتفاق ناخوشایندی صورت نگرفت. جناب رییس جمهور آیا از آزادگان و ایثارگران جز این امیدی می‌رود که خود را سپر گشایش در های بسته آزادی و رهایی از استبداد قرار ندهند و در شکستن این حصار ها اقدامی ننمایند؟ این از مرام آزادگی و شرافت به دور است. آنان سال ها در زندان‌های رژیم بعث در مقابل ظلم و شکنجه‌های وحشیانه و قرون وسطایی دژخیمان بعثی داغ تسلیم و ذلت را بر دل مأموران بی رحم و سنگدل عراقی نهادند و در برابر آنان سر فرود نیاوردند.

جناب رییس جمهور محترم، ما امضا کنندگان ذیل ضمن تقاضای آزادی اسیران محصور و دیگر زندانیان سیاسی و امنیتی که به ناحق در بند زندان هستند، آزادی برادر آزاده جانباز مخلص و درد کشیده جناب آقای دکتر رحیم قمیشی را خواستاریم. اقدام قاطعانه و فوری جنابعالی در این خصوص و در پاسداری از قانون اساسی و آزادی‌های مصرح در آن گام بلندی در راه احیای جمهوریت نظام که در حال احتضار است، خواهد بود.

خداوند یار و نگهدارتان
برادران آزاده شما


🆔@tahkimmelat
17.02.202509:11
♦️بیانیه حزب اتحاد ملت ایران اسلامی شعبه اصفهان در خصوص رخدادهای بیست و پنجم بهمن‌ماه

📌حادثه‌ی پیش‌آمده برای آقای اکبر دانش سرارودی، کهنه‌سرباز وطن، پیشگام دفاع از ایران اسلامی و فعال سیاسی و اجتماعی، و انتقال ایشان از بیمارستان به زندان بدون اطلاع خانواده بر نگرانی‌ها افزوده است

امروز، در حالی چهاردهمین سال از حصر رهبران جنبش سبز، سرکار خانم دکتر زهرا رهنورد و آقایان میرحسین موسوی و حجت‌الاسلام والمسلمین کروبی را پشت سر می‌گذاریم که وجدان جمعی قشر وسیعی از مردم نسبت به این موضوع آزرده است. این نارضایتی به زبان‌های مختلف، از طریق رأی، قهر، شعار و نوشته بیان شده و متاسفانه هیچ‌گاه وعده‌های مقامات اجرایی کشور در این زمینه محقق نشده است. 

می‌توان‌گفت حصر چهارده‌ساله، نمادی از مقاومت ناموجه بخشی از حاکمیت در برابر حل مسائل کشور، عدم اولویت‌دهی به رضایت عمومی و منافع ملی، و نقض حاکمیت قانون است. به اعتقاد ما همان‌گونه که در بیانیه حزب اتحاد ملت ایران اسلامی نیز از ریاست محترم جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی درخواست شد، این حصر غیرقانونی باید پایان یابد.  

حزب اتحاد ملت ایران اسلامی شعبه اصفهان، ضمن ابراز تأسف عمیق از تداوم حصر غیرقانونی و خلاف مروت و انصاف رهبران جنبش سبز، و با استناد به اصل ۲۷ قانون اساسی، نسبت به بازداشت آقای رحیم قمیشی و  جمعی از دلسوزان وطن و نیروهای سیاسی و اجتماعی که به صورت مسالمت‌آمیز خواستار پایان دادن به حصر بوده‌اند، ابراز نگرانی می‌کند. دراین میان حادثه‌ی پیش‌آمده برای آقای اکبر دانش سرارودی، کهنه‌سرباز وطن، پیشگام دفاع از ایران اسلامی و فعال سیاسی و اجتماعی، و انتقال ایشان از بیمارستان به زندان بدون اطلاع خانواده بر نگرانی‌ها افزوده است‌ لذا از استاندار محترم استان اصفهان، به‌عنوان رئیس شورای تأمین استان، و سایر مراجع ذی‌ربط، درخواست داریم در راستای اجرای قانون، ضمن پیگیری و تسریع در روند آزادی ایشان، فورا به این اتفاق مشکوک رسیدگی کرده و با عاملان آن برخورد قاطع صورت گیرد و گزارش آن جهت استحضار مردم  اطلاع‌رسانی گردد.

هم‌چنین از جناب آقای دکتر پزشکیان، به‌عنوان رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی و مسئول اجرا و نظارت بر اجرای قانون اساسی درخواست میکنیم با رفع زخم جانکاه حصر از تن و ذهن جامعه، گامی به‌سوی کاهش دلخوری به‌حق مردم و تحقق وفاق ملی بردارند. این اقدام نه‌تنها اعاده‌ی حقی تضییع‌شده است، بلکه تحقق بخشی از شعارهای انتخاباتی ایشان نیز خواهد بود. 

حزب اتحاد ملت ایران اسلامی شعبه اصفهان. 
                         
۲۹ بهمن ۱۴۰۳

🆔️@tahkimmelat
15.02.202512:30
♦️درشهرهای بزرگ خدا نیست!

جلال جلالی زاده

درشهرهای بزرگ خدا نیست

این سخن شاید در مرحله اول کفرگویی به نظر برسد، اما قبل از توضیح و تاویل این سخن باید بگویم که این سخن مربوط به نویسنده نیست.

چند سال قبل که به مطب دکتر محمد نقشبندی از متخصصان قلب و عروق شهر سنندج رفته بودم درحین بحث های کلامی و دینی جمله ای را بر زبان آورد که سال هاست در ذهن و روح و روانم دوران دارد.
"درشهرهای بزرگ خدا نیست "

یعنی چه؟ مگر خداوند در همه جا وجود ندارد، هو معکم أينما كنتم، اما این جمله نیاز به نفسیر دارد و هنگامی از دکتر پرسیدم دکتر یعنی چه در شهرهای بزرگ خدا نیست؟

در پاسخ به نکات زیبایی اشاره فرمودند : ایشان ضمن بیان وضعیت اجتماعی شهرهای بزرگ که انسان بیشتر به سوی بی هویتی سوق داده می شود به بعضی از رفتارها و
بداخلاقی ها از سوی برخی از افراد اشاره کرد که ناشی از ضعف ایمان واخلاق حسنه وعدم تربیت درست خانوادگی است.

آری خداوند در همه جا هست و حتی از رگ گردن به ما نزدیکتراست، اما چه فایده از شناخت خداوندی که در زندگی ما تأثیری ندارد، آیا خداوندی که مظهر رحمت، احسان و بخشش است و انسان را بر صورت خود آفریده است نباید ما در مهرورزی مانند او شویم؟

آیا ممکن است در زندگی و خانواده و شهر انسان خدا وجود داشته باشد اما انسان قاتل باشد؟
مکار باشد، فریبکار باشد، سنگدل باشد، ظالم باشد، حق دیگران را ضایع کند، سرکوبگر باشد، خائن باشد، دزد باشد، قاتل باشد، امنیت دیگران را به خطر اندازد، و ده ها مورد دیگر .

حمله به دانشجوی بی پناه خراسانی در شب تاریک از سوی دو درنده ی بی رحم و لت‌و پار کردن ایشان و افتادن ایشان در کنار خیابان و عبور چندین ماشین از کنار جسد بی جان ایشان و احساس بی تفاوتی تایید کننده سخن دکتر نقشبندی نیست؟

آری درجامعه ی بی رحم و بی‌مروت و منفعت‌طلب و فرصت‌طلب که ترس و بیمی از آخرت ندارد و خود را دلخوش به شفاعت کسانی کرده که نه او آنان را می شناسد و نه آنان او را و از این لحاظ از هیچ جنایت و گناهی ابا ندارد، قطعا مظاهر رحمت خداوند وجود ندارد و خدا نیز در زندگی آنان نقشی ندارد و بی توجهی به مرگ غم‌انگیز و دل‌خراش خراسانی امیر محمد خالقی درمیانی مؤید سخنان مذکوراست.


🆔️@tahkimmelat
12.02.202519:36
📌اختصاصی تحکیم ملت

♦️ویژه برنامه ی ۲۵ بهمن مصادف با پانزدهمین سالگرد حصر رهبر جنبش سبز مهندس میر حسین موسوی و پاسخ به دو پرسش مهم بیانیه نجات ایران از سوی صاحب نظران و اندیشمندان سیاسی

۱_ «چه باید کرد تا چهل سال بعد از نو به همین نقطه باز نگردیم و از سوی آیندگان سرزنش نشویم»

۲_«چگونه به توانایی‌مان برای عبور از این مرحله ایمان بیاوریم».

📌بخش دهم ویژه برنامه : صدیقه وسمقی

ما باید بتوانیم کشورمان را تغییر بدهیم؛ مگر می‌شود کشوری را بدون هزینه ساخت؟

آنچه که مهم است، این است که ما میدانیم که تغییر شرایط ضروری است. میدانیم که منشا مشکلات ما یکی ساختارهای سیاسی است که ۴۶ سال یک نظام سیاسی به نام جمهوری اسلامی را تجربه کردیم و در همه جا با انسداد روبرو هستیم؛ در برگزاری انتخابات آزاد، برای تغییر قانون اساسی با انسداد روبرو هستیم. چرا؟ به این علت که ما نظام سیاسی درستی که مردم در آن بتوانند نقش فعال داشته باشند، تعریف نکردیم.

آیا مردم می‌توانند خواسته‌هایشان را  بر اساس این ساختار و نظام سیاسی اعمال کنند؟

اگر ملت چیزی را ارده بکند، هیچ قدرتی نمی‌تواند در مقابل آن اراده بایستد

#تحکیم_ملت
🆔️@tahkimmelat
♦️باور کنید که "جوک" نیست، بلکه فرمایش وزیر جهاد و کشاورزی دولت پزشکیان است.
دولت پخمه‌سالاری که نتوانسته مشکل کالای "بی‌رگ و ریشه‌ای" مثل "سیب‌زمینی" را حل کند و اکنون برای ایجاد تعادل در بازار آن، ناچار به دریافت مجوز از سران سه قوه است، آیا انتظار دارید که مشکلات ریشه‌داری مثل رابطه ایران و آمریکا، معیشت مردم، تورم، تبعیض، فساد، بی‌عدالتی، کوتوله‌پروری و ...را حل کند!؟
باید پذیرفت که مشکل اصلی، در "بدترکیب" بودن خود "دولت وفاق" است!

🖊#اکبر_اعلمی


🆔️@tahkimmelat
♦️ مریم‌یحیوی⁩، زندانی سیاسی یک‌شنبه ۲۱ بهمن با پایان دوران محکومیت یک سال حبس خود از زندان اوین آزاد شد

‏او پس از آزادی پارچه‌نوشته‌ای با شعارهای «نه به اعدام» و «توقف احکام مرگ برای زندانیان با کلیه جرائم» را در دست گرفته است.


🆔@tahkimmelat
Shown 1 - 24 of 27
Log in to unlock more functionality.