tapswap community
tapswap community
Notcoin Community
Notcoin Community
Whale Chanel
Whale Chanel
tapswap community
tapswap community
Notcoin Community
Notcoin Community
Whale Chanel
Whale Chanel
‌تحلیل‌ هیبریدی بازار سرمایه avatar

‌تحلیل‌ هیبریدی بازار سرمایه

Economics
به امید آنکه آنانکه نباید باشند نباشند.
TGlist rating
0
0
TypePublic
Verification
Not verified
Trust
Not trusted
LocationІран
LanguageOther
Channel creation dateMay 10, 2025
Added to TGlist
Feb 23, 2025

Records

27.04.202522:10
5KSubscribers
22.02.202523:59
0Citation index
17.03.202520:28
1.6KAverage views per post
14.03.202519:47
1.2KAverage views per ad post
21.04.202501:22
2.92%ER
18.03.202520:28
32.90%ERR
Subscribers
Citation index
Avg views per post
Avg views per ad post
ER
ERR
MAR '25APR '25MAY '25

Popular posts ‌تحلیل‌ هیبریدی بازار سرمایه

Reposted from:
AiSegaro 👾 avatar
AiSegaro 👾
11.05.202503:43
🎬 ساخت ویدیو فقط با چند کلیک؟ با هوش مصنوعی دیگه رویاست نیست!

از نوشتن سناریو ✍️
تا طراحی عکس‌های ثابت 🎨
تبدیل عکس‌ها به ویدیو 🎞
اضافه کردن صدا 🎙
و هماهنگ‌سازی لب‌خوانی با تصویر 🤖🗣
در نهایت یه خروجی با کیفیت بالا تحویل می‌گیری 🎥✨

همه این مراحل فقط با کمک AI انجام می‌شه. آینده‌ی تولید محتوا همین حالاست!

#هوش_مصنوعی #ساخت_ویدیو #AI_Video #تولید_محتوا

📂 زیرنویس فارسی و انگلیسی چسبیده 📱
🎧 همراه با صدای اصلی

☯️ 💳 با حمایت (Donate) از من , محتوای بیشتری در اینده قرار میدهم , لینک دونیت (ریالی و کریپتو ) : donate.isega.ro

📌 برای دیدن قسمت‌های بعدی کانال رو دنبال کن:
📺🌐 @AiSegaro

🚀 هر روز یک قدم نزدیک‌تر به آینده‌ای هوشمند!

📤 بازنشر آزاد با ذکر منبع 🙏❤️
09.05.202508:33
I'm hooked on The Folly of Certainty on Castbox. Check out this episode! https://castbox.fm/vb/720137480
13.05.202507:09
ما در صنعت وقتی تجهیز خاصی مثل کمپرسور یا ژنراتور یا نظایر این‌ها رو سفارش می‌دهیم باید شرایط محیطی محل استفاده رو مشخص کنیم. مثلاً ارتفاع از سطح دریا و کمینه بیشینه‌ی دما و چنین چیزهایی. سازنده کارکرد نرمال رو در این شرایط گواهی و تضمین می‌کنه و برای شرایط متفاوت از شرایط طراحی قاعدتاً تعهدی نداره.
به نظر میاد ج.ا هم ایران رو بین دمای ده تا بیست درجه می‌تونه اداره کنه و برای دمای پائین‌تر و بالاتر عملاً پاسخگو نیست و خودش رو مسئول نمی‌دونه و مشکلات ناشی از دمای کمتر و بیشتر گردن مصرف‌کننده‌ی بدبخت ایرانیه.
04.05.202520:51
این متن کامل صحبت‌های ترامپ با کریستن ولکره که هر کسی از ظن خودش و بر حسب پورتفوی شخصیش داره تفسیرش می‌کنه.
یه بخش قبلی داره در مورد تغییر والتز و ابوالمشاغل‌شدن مارک روبیو. یعنی درسته والتز اهمیت سابق رو نداره ولی روبیو جاش نشسته.
نکته‌ی دوم رضایت ترامپ از وزیر دفاعشه. می‌گه کارشون توی یمن( به رغم باقی‌موندن توان موشکی حوثی‌ها) عالی بوده و چه و چه و چه و در نهایت گفت شغل پیتر هگزث به هیچ‌وجه در خطر نیست. برگردیم سراغ بحثشون در مورد ایران.
بخش مهم ماجرا اون بخش سوال مجریه که خطاب به ترامپ می‌گه:
so you want total dismantlement, bottom line?
پس بدون هیچ بحثی (خواست‌ نهایی) شما جمع‌آوری کامل (برنامه‌ی هسته‌ای) ایرانه؟
اینجا ترامپ از جواب قاطع پرهیز می‌کنه و می‌گه:
I think that I would be open to hearing it, you know؟ Civilan energy ,it's called.
مشخصا به جای بله قاطع به جمع‌آوری کامل برنامه هسته‌ای، ترامپ راه بحث‌های جدید که به نوعی مرتبط با حفظ بخشي از برنامه‌ی هسته‌ای هستند رو نبست و در بخش بعدی باز تأکید می‌کنه که این‌ها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.
به نظر اگر تیم ترامپ راهی برای توافق هسته‌ای با حفظ بخشی از توان غنی‌سازی یا اساساً هر شکلی از برنامه‌ی هسته‌ای متصور باشه از طریق اطمینان کامل از تفکیک این‌ دو بخشه.
من متخصص این ماجرا نیستم و نظر خاصی هم ندارم ولی گفتم این پست رو بگذارم بلکه دست‌کم متن اصلی رو فارغ از هیجانات آدم‌هایی که بر اساس پورتفو تحلیل و اخیرا ترجمه می‌کنند ببینید و خودتون قضاوت کنید.
07.05.202512:20
چرا قرار نیست تمامی تحلیل‌ها به مذاق بازار خوش آید؟

۷ نکته و یک پیشنهاد به مدیران صندوق‌های حمایتی بازار

بعضا در روزهایی که انتقادی نسبت به یک سهم و روند آن نوشته می‌شود بسیاری دلخور شده و بعضا آن را پای کینه‌های شخصی می‌گذارند. بر این اساس ذکر چند نکته کلیدی است.


۱- نگارنده شخصا تجربه‌های ناکامی در سرمایه‌گذاری بر اساس اطلاعات کم و غلط در سهام در گذشته دور داشته که بر این اساس به عنوان فعال این بازار بخشی از وظیفه خود می‌داند که در این خصوص نظرات خود را مطرح کند تا شاید از زیان‌های مشابه دیگر اشخاص جلوگیری کند.


۲- نگارنده در سال‌هایی که درباره بازار می‌نویسد به این موضوع باور پیدا کرده است که اگر شما فعال بازار هستید صرفا نباید خوبی آن را بگویید. وقتی تحلیلگران در رودروایسی یکدیگر فقط از سهام تعریف می‌کنند و در حالی‌که واقعیت چیز دیگری است بعد وقوع اتفاق تلخ و سقوط احتمالی سهام همه شروع می‌کنند که دیدید بورس تهران پیشبینی‌پذیر نیست و این تئوری توطئه مانع از توسعه بیشتر بازار در سال‌های گذشته و جذب منابع عمومی شده است. اگر سهمی نمی‌ارزد و کسی تحلیل خود را مطرح می‌کند و اگر تحلیل درستی باشد از فاجعه‌ای مانند آنچه در سال ۹۹ رخ داد می‌تواند جلوگیری کند. فراموش نکنید بعد از رشدهای حبابی سال ۹۹ همین سهام ایران خودرو سقوط قیمت این سهم تا یک‌چهارم قیمت را شاهد بودیم.


۳- با تبادل نظرات کارایی اطلاعاتی بازار افزایش می‌یابد و این موضوع یکی از بهترین راه‌های یادگیری نگارنده بوده است. واقعا نگارنده باور قطعی بر درست بودن صد درصدی تمامی تحلیل‌ها نداد و صرفا بر اساس احتمال وقوع آن نکته مورد نظر را ارائه می‌دهد. برای مثال در خصوص سهام کالا نیز بارها با همین اخبار کنونی داغ شده است و پس از یک دوره هیجان در ادامه رکود و فرایش و زیان بر جا مانده است.


۴- همانطور که نگارنده حق خود می‌داند که نکات را با ذکر نفع یا عدم نفع شخصی از معاملات مطرح کند سایرین هم می‌توانند چنین موضعی داشته باشند؛ حالا با هر لحن و لفظی حتیی مستقیم به نگارنده. برای مثال در قبال حفاری تمامی این قصه‌های کنونی سال‌ها قبل هم مطرح بود ولی واقعا کیفیت سود فعلی حفاری بسیار پایین است و مقصر این موضوع نگارنده نیست. چند سال قبل هم بنا بر بهبود رویه بود و همچنان به نظر وضعیت همان است.


۵- در فضای نیمه دولتی بورس تهران که مالکیت عمده بنگاه‌ها در دستان دولت است بهتر است اگر حقیقتی وجود دارد همین حالا گفته شود. چند سال قبل وقتی از احتمال قطعی برق و ناترازی انرژی و اثر منفی آن بر شرکت‌ها گفته می‌شد بسیاری دلخور می‌شدند که چرا برخلاف بورس تهران حرف می‌زنید. الان مکافاتی به نام ناترازی انرژی چنان بر بورس تهران ضربه زده است که شاید هیچ عامل دیگری نمی‌توانست چنین کند. این موارد را در قبال نرخ خوراک پتروشیمی و سایر هم بارها تجربه کرده‌ایم. برخی واقعا همچنان پس از سال‌ها فعالیت در بورس فکر می‌کنند این سود آخر را می‌گیرند و از این بازار کوچ می‌کنند این نگاه کوتاه‌مدتی در برابر حاکمیت دولتی و نیمه دولتی شرکت‌های بورسی بیشترین ضربه را وارد کرده است.


۶- شاید باور این موضوع برای مخاطبان سخت باشد که آرزوی نگارنده بر این است که هیچ یک از نکات منفی و ریسک‌ها محقق نشود ولی واقعیت را که تا ابد نمی‌شود منکر شد و مخفی کرد. در همین ۱۳ سال گذشته چند مورد نیاز است از ضربات چنین نگاه اشتباهی و خودزنی در بورس تهران مطرح کنیم؟!

سال‌هاست گفته می‌شود قیمت‌گذاری دستوری صنعت خودرو و برق و مملکت را نابود می‌کند. همیشه عده‌ای هستند که می‌گویند نباید از بازار سهام بد گفت. الان بد گفته نشد با زیان چند صد هزار میلیارد تومانی ایران خودرو و قطعی برق مملکت و تولید و سایر موارد از این دست چه کنیم؟!


۷- طبیعی است باید گفته شود ایران خودرو شرکتی ورشکسته است تا شاید بعد از کلی کش و قوس مدیریت آن به بخش خصوصی داده شود که شااید چند سال دیگر احیا شود. از حال و روز خودروسازان نامدار جهان چقدر خبر دارید که حالا اینچنین سهام یک شرکت مانند ایران خودرو با این همه مشکلات و تلنبار هزینه می‌خرید؟ برای نگارنده خیلی طبیعی است که شاید ۴ سال دیگر ایران خودرو با مدیریت جدید و بدون دخالت دولت و با چاشنی شانس بتواند موفق شود و شاید آن زمان ارزش بازار فعلی قابل توجیه باشد.



۸- پیشنهاد دوستانه به مدیران زحمتکش صندوق‌های حمایتی بازار اینکه شما هر چه کنید به شما می‌تازند، ولی مراقب باشید اگر بحرانی مانند بحران سال ۹۹ در سهامی مانند ایران خودرو و سایپا رخ داد دوباره خود را غرق نکنید چون مشخص نیست چه ریسک‌هایی پیش رو است.
24.04.202506:26
در چه شرایطی سید علی مدنی‌زاده گزینه‌ی مناسبی برای وزارت اقتصاد خواهد بود؟
اجازه دهید ابتدا نگاهی بیندازیم به تاریخ و دو نمونه از موفق‌ترین مجموعه اصلاحات اقتصادی در جهان بیندازیم:
• اصلاحات اقتصادی کمال درویش در ترکیه (۲۰۰۱)
• اصلاحات اقتصادی مانموهان سینگ در هند (۱۹۹۱)
در هر دو کشور، بحران اقتصادی ساختاری به‌وجود آمده بود که نیازمند تغییر پارادایم در سیاست‌گذاری اقتصادی بود. این اصلاحات شامل حرکت به‌سمت اقتصاد بازارمحور، اصلاح نظام پولی و بانکی، بهبود ساختار مدیریت مالیه عمومی، و اتخاذ رویکردی برون‌نگر در تجارت و رشد اقتصادی بود.
اما چیزی که این اصلاحات را ممکن کرد، پذیرش اجتماعی آن‌ها در سایه‌ی یک چشم‌انداز روشن سیاسی برای پیوستن به اقتصاد جهانی بود؛ مردم حاضر به پذیرش هزینه‌های این اصلاحات شدند، چون افق روشنی پیش رویشان قرار داشت.

📘 قصه‌ی ترکیه:
در سال ۲۰۰۱، ترکیه دچار بحرانی شدید در نظام بانکی و مالی شد. دلایل بحران شامل کسری بودجه بالا، سیاست‌های پولی ناکارآمد، فساد ساختاری، و نبود شفافیت بود. نرخ تورم به بالای ۶۸٪، نرخ بهره به ۱۲۰٪ و تولید ناخالص داخلی تقریباً ۱۰٪ کاهش یافت. در چنین شرایطی، دولت وقت کمال درویش، اقتصاددان برجسته و معاون پیشین بانک جهانی را به عنوان وزیر اقتصاد منصوب کرد.
او با برنامه‌ای ساختارمند وارد شد که در دو بُعد قابل تحلیل است:
📌 بعد اول: ماهیت اقتصادی اصلاحات
• تثبیت نرخ ارز و حذف نرخ‌های چندگانه
• استقلال بانک مرکزی
• اصلاح نظام بانکی و بستن بانک‌های ورشکسته
• اصلاح بودجه و کاهش هزینه‌های جاری دولت
• آغاز خصوصی‌سازی در مقیاس واقعی
• اصلاحات نظارتی و شفافیت مالی
• جذب سرمایه‌گذاری خارجی
📌 بعد دوم: تغییر پارادایم و پذیرش اجتماعی
این اصلاحات با امید به پیوستن به اتحادیه اروپا همراه بود. جامعه ترکیه، اصلاحات دردناک اقتصادی را به‌عنوان بخشی از این مسیر بزرگ و معتبر پذیرفت. در واقع سیاست اقتصادی جدید، بخشی از یک پارادایم سیاسی بزرگ‌تر بود.

📗 قصه‌ی هند:
بین سال‌های ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۱، همزمان با فروپاشی بلوک شرق، بحران‌های متعددی اقتصاد هند را فرا گرفت. جنگ خلیج فارس، وابستگی به ارزهای خارجی، و بی‌ثباتی سیاسی (سه دولت در سه سال) باعث افت شدید رتبه اعتباری و خروج سرمایه‌ها شد. دولت هند حتی مجبور شد ۶۷ تن طلا را برای دریافت وام ۲.۲ میلیارد دلاری از IMF به لندن ارسال کند.
در این شرایط، مانموهان سینگ با حمایت نخست‌وزیر ناراسیما رائو اصلاحاتی گسترده را آغاز کرد:
📌 بعد اول: اصلاحات ساختاری
• آزادسازی تجارت خارجی
• حذف کنترل ارز و تثبیت نرخ
• کاهش مداخله دولت در قیمت‌گذاری
• خصوصی‌سازی بنگاه‌های دولتی
• جذب سرمایه‌گذاری خارجی
📌 بعد دوم: پذیرش اجتماعی
اصلاحات با امید به پیوستن به اقتصاد جهانی و تبدیل هند به یک قدرت اقتصادی رقابتی همراه بود. همین افق روشن باعث شد مردم و نخبگان از اصلاحات حمایت کنند.
📌 پشتوانه نظری
• تأثیر اندیشه‌های مکتب شیکاگو
• نقش فکری افرادی چون جگدیش بهاگواتی و آرویند پانگاریا

در هند و ترکیه (و کشورهای مشابه دهه ۹۰ میلادی)، تغییر پارادایم سیاسی و اقتصادی نقش محوری داشت. مثلاً در ترکیه، پایان دادن به نظام چندنرخی ارز نه به عنوان نشانه ضعف دولت، بلکه به عنوان حرکتی در مسیر استانداردهای اتحادیه اروپا درک شد. یعنی مردم اصلاحات اقتصادی را هزینه‌ی طبیعی یک پارادایم سیاسی بزرگ‌تر می‌دانستند.
در همه این موارد، سیاست‌گذار اقتصادی باید ترجمان فنی و آکادمیک این تغییر پارادایم باشد. کسی که فهم نظری و تجربه عملی کافی برای مدیریت تغییرات ساختاری داشته باشد.

در ایران امروز، سه بحران اصلی ساختاری داریم که وزارت اقتصاد، سازمان برنامه و بانک مرکزی مسولیت مستقیم حل و فصلشون را دارند:
1. بحران بانکی
2. بحران مدیریت مالیه عمومی
3. بحران صندوق‌های بازنشستگی
حل این مسائل نیازمند اصلاحات ساختاری است. اما این اصلاحات فقط وقتی امکان‌پذیرند که جامعه یک افق سیاسی روشن جلوی خود ببیند. امروز رفع تحریم‌ها می‌تواند آن افق سیاسی (یا «بعد دوم») باشد.
به شرطی که:
• مانند تجربه دولت روحانی، پنجره‌های کوچک باز شده صرفاً صرف کنترل نرخ ارز نشود. و سیاستمدار خود را از مشورت با تکنوکرات‌ها بی‌نیاز نبیند.
تکنوکرات‌های قابلی مانند سید علی مدنی‌زاده  می‌توانند در قامت کمال درویش، مانموهان سینگ یا راجان ظاهر شوند، اما به شرطی که نقش خود را به عنوان تکنوکراتی تمام‌عیار در یک پارادایم جدید سیاسی ایفا کنند. اگر این شرط فراهم نباشد، بهتر است یک بروکرات کهنه‌کار یا اقتصاددان محافظه‌کارسیّاس خوشنام بیاید و فقط این ماشین فرسوده را تا سه سال آینده، بدون ریسک و تغییر پارادیم با روغنکاری مستمر، به خط پایان برساند.
09.05.202508:38
این پادکست رو امروز گوش می‌دادم و به نظرم برای نه فقط امور سرمایه‌گذاری که در هر زمینه‌ای لازمه بدونیم که دانش و فهم ما نسبت به پدیده‌های پیرامونی چقدر ضعیفه و جالب‌تر اینکه در مورد موجودات زنده و پیچیده‌ای مثل بازارهای مالی صرف اینکه ما چیزی رو (مثلا تشخیص ترند آتی نرخ بهره) رو درست پیش‌بینی کنیم لزوماً منجر به پیش‌بینی دقیق عکس‌العمل بازار نسبت به اون پدیده نمی‌شه.
توصیه می‌کنم حتماً بهش گوش بدید و خیلی بهش فکر کنید.
04.05.202519:30
KRISTEN WELKER:
Okay. Let me ask you about Iran. Your administration has had conversations with Iran. Is the goal of these talks limiting Iran’s nuclear program or total dismantlement? 
PRES. DONALD TRUMP:
Total dismantlement. 
KRISTEN WELKER:
That’s all you’ll accept? 
PRES. DONALD TRUMP:
Yeah, that’s all I’d accept. Now, there’s a new theory going out there that Iran would be allowed to have civilian — meaning to make electricity and to — but I say, you know, they have so much oil, what do they need it for? But you know, I’ve seen it with other states, where they’re looking to do something and they have a lot of oil. Iran has tremendous energy. You know I put sanctions, if you know that, I put pretty strong sanctions on two days ago, on the oil. The sad part is that if Biden didn’t get involved, if we had a competent president, you would’ve never had the attack on Israel. October 7th would’ve never taken place. Hamas would’ve had no money. Because Iran was broke. And now in a period of four years, during the Biden administration, they became very rich. They have over $300 million cash in the bank. And they had no money. They were ready to make a deal with me, and it’s very sad. Because of this rigged election they didn’t do it. Just another thing you can mark down to a bad election. 
KRISTEN WELKER:
It’s interesting what you’re saying, though. Because Secretary Rubio has said that he would accept, or the idea is that there is an openness to accepting a peaceful, civil nuclear program. 
PRES. DONALD TRUMP:
Well that’s what people — I didn’t say anything contradictory. I said that people are talking about that. And this is something that’s really pretty new in the dialogue. And I’d have to be, you know, my inclination is to say, “What do you need that for? You have a lot of oil.”                                               
KRISTEN WELKER:
So you want total dismantlement, bottom line?                                               
PRES. DONALD TRUMP:
I think that I would be open to hearing it, you know? Civilian energy, it’s called. But you know, civilian energy often leads to military wars. And we don’t wanna have them have a nuclear weapon. It’s a very simple deal. I want Iran to be really successful, really great, really fantastic. The only thing they can’t have is a nuclear weapon. If they want to be successful, that’s okay. I want them to be so successful. And you know, the Iranian people are incredible. I just don’t want them to have a nuclear weapon because the world will be destroyed.                                               
11.05.202503:44
کانال سگارو رو می‌گذارم اینجا. هم کلی آموزش خوب داره و هم به نوعی خیلی‌هامون مدیونم بهش.
11.05.202506:23
👆

#شستا با نرخ خوراک پالایشی ها صف فروش میکنن با تخفیف خوراک در حالکیه پالایشی ها صف خرید سنگین بستن بازم منفی معامله میشه!!!

دیگه اینکه مالک بروزترین پالایشگاه کشوره و مارکتش کمی بیشتر از #شپنا ۲۲۰ همتی است بماند!!!

@hdeljouee
11.05.202506:28
یه جاهایی می‌خوام بشینم از دست این دیوانه‌ها سر توی دیوار بکوبم. واقعاً نمی‌فهمم که خودشون رو زدن به نفهمی یا مخاطبشون رو نفهم فرض می‌کنند.
ستاره رو اگر حتی بشه پالايشگاه حساب کنیم از ساده‌ترین پالايشگاه‌هاست. پر از مشکلات فنی و به قدری این مدل مشکل داره که هیچ کشور عاقلی زیر بار مشابهش با این مختصات نرفته و بعیده بره.
#سیمرغ

🐣قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

🐣قیمت خرید مرغ زنده درب مرغداری ۶۵۰ هزار ریال و قیمت خرید گوشت مرغ منجمد آماده طبخ (شیرینگ پک تحویل درب سردخانه شرکت) ۹۸۰ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم تعیین شده است.


🔷✍ افزایش حاشیه سود شرکت #سیمرغ
13.05.202510:59
حتماً شما هم بارها و بارها دیدید رؤسای سازمان بورس مرتب در مورد سیاست و اقتصاد کلان و همه‌چیز حرف می‌زنند و در قامت دفاع از حقوق 450 میلیارد سهامدار بورس ایران گریبان چاک می‌دن.
همین آدم‌ها وقتی پای عمل در مورد رفع تضاد منافع و مشکلات مربوط به ریز ساختارهای بازار می‌رسه نهایت عملشون چیه؟
چیزهایی که نیاز به در افتادن با دولت و رفع تحریم و فلان نداره و مستقیم در ید بی‌کفایت مدیران زیردست خودشونه رو چطوری حل می‌کنند؟
عملاً هیچ.
از اون صندوق‌های پالایش دارا بگیرید که با اون وضع غیرحرفه‌ای عرضه و مديريتشون تا رفتارهای سلیقه‌ای در بکش بالا بکش پائین در مورد بازگشایی‌ها گرفته تا این بلبشویی که تو بازار آپشن درست شده و انگشت اتهام همه به درستی به سمت اینها درازه و عین خیالشون نیست.
یه قلم ساده‌ش همین شرایط نابرابر آپشن‌های خودرو و خساپا و بانکی‌ها بعد از افسر اخیرشون و مزیت ویژه‌ایه که به نفع فرضاً اهرم ایجاد شده.
آیا واقعاً اصلاح اموری به این سادگی هم گیر بی‌بی‌نتانیاهو و ترامپه یا نفع گروه خاصی در میانه؟
این محدودیت‌های عجیب سلیقه‌ای که یک ذی‌نفع مشخصی درست کرده رو چطور باور کنیم همین‌جوری اتفاق افتاده؟
بماند که از دو حالت خارج نیست یا پای بلاهت و عدم کفایت در میانه یا چیزهای دیگه‌ای که ...
خلاصه که آقا لازم نیست وبصادر رو بکنید سه دلار و چهار دلار.
نگاهی به همین کارهای دم دست روی میزتون بندازید که صدای همه رو درآورده. حل مشکلات کلان پیشکش.
26.04.202512:00
حادثه یا هر چیزی که در بندرعباس اتفاق افتاده رو به حادثه‌دیدگان و خانواده قربانیان تسلیت می‌گم.
حجم اتفاقات برای مردم ایران در حدی زیاد شده که متأسفانه گاهی یادمون می‌ره مردم عادی و هم‌وطنان خودمون هستند که از این حوادث داغدار می‌‌شن و این دست ماجراها با هر میزان تلخی انگار برامون حالت کیس‌های تحلیلی پیدا کردند.
در باب علت حادثه روایت حکومت سعی داره بگه خرابکاری خارجی نبوده و سهل‌انگاری بوده ولی باور کنید اگر بگید عامل خارجی بوده استرس کمتری ایجاد می‌کنه تا اینکه وضع ایمنی بندر به این مهمی تا این حد روی هوا بوده باشه.
البته که اونهایی که دستی از نزدیک بر آتش دارند می‌دونن چقدر وضع رعایت قوانین ایمنی در مراکز این‌چنینی بده و سالهای سال مدیران سفارشی طوری مفاهیم علمی مدیریت این بخش‌‌ها رو از معنا خالی کردن که هر چیزی ممکنه.
13.05.202513:17
به مهندس بگیم اصل بیزنس سیمرغ به چی مرغ مربوطه یا نه؟

:)
Log in to unlock more functionality.