Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Инсайдер UA
Инсайдер UA
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Инсайдер UA
Инсайдер UA
🇮🇷محندث بیصواد🇵🇸 avatar

🇮🇷محندث بیصواد🇵🇸

ارتباط با روابط عمومی شرکت (پیام های شما ناشناس خواهد ماند)
https://t.me/Bisavad_bot
تایپ شخصیتی: NSFW
جهت حمایت مالی:
http://zarinp.al/yekrorschach
جهت فحاشی به منشی من رجوع کنید:
@Agha_AmirMohamad
TGlist 评分
0
0
类型公开
验证
未验证
可信度
不可靠
位置
语言其他
频道创建日期Oct 23, 2019
添加到 TGlist 的日期
Mar 12, 2025
关联群组

记录

11.03.202506:24
3.1K订阅者
22.04.202515:22
100引用指数
07.04.202514:04
603每帖平均覆盖率
13.04.202514:47
710广告帖子的平均覆盖率
15.04.202513:09
23.60%ER
29.04.202523:59
18.74%ERR
订阅者
引用指数
每篇帖子的浏览量
每个广告帖子的浏览量
ER
ERR
MAR '25APR '25MAY '25

🇮🇷محندث بیصواد🇵🇸 热门帖子

19.05.202515:01
یادمه نوجونی که داشتم رمان 98iaرو میخوندم یه حکم از آیت الله مکارم شیرازی دیدم که می‌گفتن خوندن رمان عاشقانه‌ای که آدم رو غرق خیال کنه حرامه(نقل به مضمون).

دیگه از اونجا رمان 98ia رو کنار گذاشتم
23.04.202515:09
انسان سالم العقل عمل زیبایی دماغ نمیکند و انسان ناقص العقل هم به عمل دماغ بسنده نمیکند.
13.05.202511:31
یک کاری پیش اومد با یکی از ادارات دانشگاه
ساعت ۱۲ زنگ زدم
گفت مسئولش رفته ناهار یه یه ساعت دیگه تماس بگیر
پرسیدم ساعت کاریتون تا دو عه دیگه؟
جواب دادن نه ما ۹ میایم و تا ۳:۳۰ هستیم
گفتم باشه و ساعت یک زنگ زدم
طرف گفت کار ماست اما باید امضاشو فلان اداره خارج دانشگاه بزنه شمارشم اینه
زنگ زدم
کارمو توضیح دادم طرف گفت ساعت کاری اداره ما از ساعت ۶ه تا ۱۲:۳۰
الانم چون مشکلی پیش اومده موندیم
فردا تماس بگیر

خلاصه کار بین اداری داشتید یادتون نره اول ب.م.م ک.م.م شونو حساب کنید بعد زنگ بزنید
10.05.202514:50
این جمله و مشابه این جملات فقط در مهمانی شما «دگاوره» شنیده میشه. خیلی تصادفی تو اون مهمونی خواهرزن بی حجاب جلوی داماد لمبر میندازه و شما چندشتون نمیشه. فلذا دهن گشاد رو ببند و برو به عواقب بی حیاییت فکر کن.
转发自:
مکتوبات avatar
مکتوبات
17.05.202504:18
🔻قالیباف از بازار برآمده یا بوروکراسی؟

🔸فیلمی در توییتر پخش شده که قالیباف به صراحت در آن می‌گوید: «هر جا کار را دست سیستم دولتی بسپاریم محکوم به شکست است، محکوم است به ناکارآمدی، آن سیستم دیر یا زود فاسد می‌شود».

🔹خیلی خلاصه با تلقین‌هایی از نئولیبرالیسم افراطی مواجه هستیم. باید تعابیر صریح‌تری به کار ببریم اما چون قالیباف و اطرافیانش خودباوری زیادی دارند و‌ ممکن است بهانه بگیرند و پرونده بسازند کنارشان می‌گذاریم.

🔸نیروهای اقتصاد مدرن «بوروکراسی و بازار» یا به عبارتی «دولت و سرمایه» هستند. مفاهیم چپ و راست اقتصادی در کشمکش همین دو نیرو فهمیده می‌شوند. هر کس یکی را به شکل افراطی بزند لاجرم به دامان دیگری افتاده. کسانی که دولت را سر تا پا ناکارآمد و فاسد می‌دانند خواسته یا ناخواسته، در حال تنزیه سرمایه‌داری هستند. تکرار واژه مردم به جای سرمایه‌دار هم تقلب است و با «مشارکت مردم» نمی‌شود راه دادن به کاپیتالیسم را توجیه کرد.

🔹اکثریت آنقدر درآمد ندارند تا با خیال راحت به آخر ماه برسند، مشارکت در اقتصاد لاجرم سهم طبقه بالا می‌شود. این شعارها همیشه به نام مردم‌‌اند اما به کام یک اقلیت خاص، شبیه همان شکاف ۹۶ در برابر ۴ درصد که خود قالیباف، بعد از اینکه حرف زدن از اشغال وال‌استریت مُد شد، به انتخابات آورد. برای شناخت قالیباف و عمق تظراتش کافی است همین نکته را در ذهن مرور کنیم: تکنوکرات و راست افراطی، حرف چپ‌ها را به زبان آورد.

🔸انقلاب اسلامی بین بوروکراسی و بازار راه میانه را برگزید: آزادی نسبی سرمایه با کارگزاری و جهت‌دهی دولت. اما در سال‌های اخیر جریانی از درون نظام پدید آمده که بر خلاف اصول قانون اساسی حرف می‌زند و الگوی نزدیک به عدالت، یعنی سوسیال دمکراسی یا دولت رفاه را قبول ندارد. با ظاهر مذهبی نئولیبرال شده و گاهی آنقدر افراطی که به خودزنی می‌رسند. امثال مخبر و آقامحمدی و پناهیان از همین گروه (فحاشان به دولت، تنزیه‌کنندگان سرمایه) به حساب می‌آیند.

🔹پس چالش نخست برای قالیباف این است که بپرسیم خودش از کجا آمده؟ کسب و کار خصوصی داشته؟ سرمایه‌دار موفقی بوده؟ به خاطر شهرت و محبوبیت مردمی به سیاست راه پیدا کرده؟ یا برعکس، برکشیده است و اتفاقا در بوروکراسی و از حاکمیت...

🔸این جملات را ادامه نمی‌دهم چون با ملایم‌ترین تعابیر هم طرفداران قالیباف و بعضی ارادتمندان رهبری عصبانی خواهند شد. یادآوری واقعیت‌ها و رخدادهای سیاهی که با وارد کردن قالیباف از ۸۴ در سیاست آوار شد و حالا تلنباری از خشم و نفرت در اکثریت ارزشی‌ها ساخته دیگر فایده‌ای ندارد. صلاح است نگوییم با دست خودشان چه بر سر مملکت آوردند یا حالا با «وفاق» در حال چه کاری هستند. 

🔹آن احکام قاطع و سراسر منفی درباره دولت، حرف سرمایه‌دارهایی است که در بازار گردن کلفت کردند و به سیاست وارد شدند، مثل ترامپ یا ماسک. می‌گویند بوروکراسی فشل و فاسد است اما بازار بهترین‌ها را فراهم می‌آورد. راه‌حل‌شان «اره برقی» است برای بریدن همه حمایت‌هایی که به نفع توده شکل گرفته. دخالت فقط باید به نفع غول‌ها باشد. ابرقدرت اقتصادی هستند و متکی به چپاولِ جهان، پس نگرانی خاصی درباره تبعات وحشیگری در اقتصاد ندارند‌.

🔸قالیباف [احساسِ] کارآمدی دارد.
باور اعتقادی برای خودش ساخته که «من کارآمدم» پس بودنم در سیاست یعنی تبلیغ و افتخار، نه تنها برای نظام و انقلاب، بلکه برای اسلام! بدون هیچ‌ نوع شوخی، کاملا جدی خودش را نیروی مردمی می‌داند که با اثبات کارآمدی بالا آمده. دائم در ذهنش است تا به رخ بکشد با ریش و‌ چادر و چفیه هم می‌توان از مدرن‌ها جلو زد، انصافا اثبات هم کرده! با حرف‌هایی که گاهی به زبان می‌آورد بعضی سکولارها و نئولیبرال‌ها خجالت‌زده می‌شوند.

🔹چالش بعدی درباره همین کارآمدی رخ می‌نماید با موفقیت‌هایی که دولت‌ها به خصوص در علم و فناوری به دست آوردند‌. شوروی را بدترین شکلِ دولت‌گرایی می‌دانند اما در شرایط نامناسب جلوتر از همه غربی‌ها به فضا رسید، رآکتور آزمایشی برای همجوشی ساخت، در صنایع سنگین معجزه کرد، در موشک و هسته‌ای حتی تولید هواپیمای مسافربری و جنگنده شاهکار رقم زد، کمر اقتصاد آمریکا را خم کرد تا جایی که نیکسون ناچار شد برتوون وودز را زیر پا بگذارد و...

🔸اینها یعنی ناکارآمدی اما آنچه بخش خصوصی در ایران به بارآورده کارآمدی است؟ مثلا بانک‌های خصوصی یا ایران‌مال یا شرکت‌های خوش‌نام مثل دبش کارآمد بوده‌اند؟ بنجل‌سازی، جیب‌بری یا خروج‌ میلیاردها دلار سرمایه آنهم در شرایط تحریم کارآمدی است؟ با اینهمه خصوصی‌سازی، اعطای زمین، تسهیلات بانکی، سوخت مفت و کارگر ارزان چه آورده‌ای داشته‌اند؟ بلایی که سر محیط‌زیست حتی در مناطق حساس مثل میانکاله می‌آورند، کارآمدی است؟ باز چاره‌ای نداریم جز کظم غیظ و نگفتن آنچه درخور امثال قالیباف است.

ادامه در پایین

https://telegra.ph/Neoliberal-Ghalibaf-05-17
12.05.202518:56
۲۰۰ کیلومتر تو آفتاب و گرما رانندگی کن
از دست آخوندا فرار کن
برس به نمایشگاه کتاب
غرفه های آخوندی رو لایی بکش و رد شو که یه هو سر نبش یه آخوندی دستتو بگیره بگه بیا تو
ما برا شما ارزشیای مستقل هم کتاب داریم
و ببرتت کتاب بهت بندازه
ای تف تو بختت محندث
تف
11.05.202517:07
<strike>مسجد</strike> آتلیه عکاسی وکیل شیراز
نفت ماده سیاه و بد بویی است و بهتر است انگلیسی ها آن را ببرند!

انرژی هسته ای، انرژی بد بویی است و بهتر است آمریکایی ها آن را ببرند!

تاریخ تکرار می‌شود، با اول بصورت تراژدی و بار دوم بصورت نمایش کمدی!

«امضا: سربازان انگلیس و امریکا در کشور»

Amir

@makshufat
می‌فرمایند برای اینکه آمریکا بهمون اعتماد کنه پولی که سهم ملته رو بریزیم جیب خود آمریکا ، جنسی بگیریم که فقط بهره اش به ۵ درصد مردم میرسه
بگی همینو از چین مثلا مواد اولیه صنعت وارد کنیم مث سگ هار بهت میپرن
اردیبهشته، یه تودهٔ ابر متراکم بالارونده نصیبمون نشه؟
📌این مکتوب، بعنوان کتاب رائفی‌پور در نمایشگاه عرضه شد. البته هیچ نشانی از اینکه به قلم خودش باشد وجود ندارد و در مقدمه‌اش نیز هیچ توضیحی درباره نحوه تدوین آن گفته نشده. با اینکه میان مولفان، این امر مرسوم است. حتی از هیچکس تشکر هم نشده. اینها نشان می‌دهد آنچه بعنوان کتاب، عرضه شده، چیزی جز پیاده‌سازی چند سخنرانی‌ او نیست و رائفی‌پور نه سواد لازم برای پژوهش و تالیف کتاب را دارد و نه وقتش را. هر چند مصاف، از نقد و نقادی، گریزان است اما محققان، حتماً این کتاب را نقد خواهند کرد. تنها یک نکته درباره نام کتاب باید از ایشان پرسید: اینکه چرا تشیع را وارث اسلام دانسته است؟ مگر تشیع و اسلام، دوچیزند که یکی وارث است و دیگری مورث؟ ما معتقدیم تشیع، اصل اسلام و اسلام اصیل است نه وارث اسلام. وراثت در جایی است که دوگانگی وجود داشته باشد در حالیکه میان تشیع و اسلام، هیچ دوگانگی نیست و این عنوان، خودش منشاء شبهات و اشکالات فراوانی است و چنین خواهند گفت(و گفته‌اند) که تشیع و تسنن هر کدام، قرائتی از یک حقیقت مفقود و از دست‌رفته است! لذا چنین نامی برای کتاب، بیش از آنکه تعظیم تشیع باشد تخریب تشیع است.
@naghde_tavahhomat
15.05.202518:05
عربستان سعودی کرج خاورمیانه است.
29.04.202514:04
اینقدر تو کل دنیا جلو سفارت ایران برای همدردی شمع روشن کردن که شما تو هیچ کشوری دیگه نمیتونی شمع پیدا کنی
12.05.202511:27
برم نمایشگاه کتاب یکم تو فضای علمیش بچرخم حواسم پرت شه کمتر به جوکای قومیتی فکر کنم

برنامه ای که باریتعالی با ظرافت سال ها عمر چندین نفرو به کار گرفته براش تا تو همون دو سه غرفه اول دانشگاهی نشونم بده:
登录以解锁更多功能。