⭕️ با توجه به حرکتهای نگران کننده چند روز گذشته ایام نوروزی ۱۴۰۴ در استانهای مختلف کشور و شعارهای ساختارشکنانه در ضدیت با انقلاب مترقی سال ۵۷ و آرمانهای امام راحل برای (بازگشت شاهنشاهی و پهلوی) لازم است دوباره روی آن اصول انقلابی متحد شده و در قالب "جهادِ تبیین "جوانان را از این حرکت ارتجاعی آگاه کنید.
✴️ از شما جمهوری طلبانِ مومنِ انقلابی میخواهم با فعالیتهای خود در فضای مجازی مانع گسترش این گفتمانِ فاشیستی (ملیگرایی) شوید.
❌همانگونه که بارها بنده و دیگر دلسوزان نظام هشدار دادهاند اگر چنانچه میدان را خالی کنید دیگر راه بازگشتی نداریم. ➖بنابراین لازم است همه توان خود را بکار گرفته تا جمهوری اسلامی را از این سقوط حتمی نجات دهید.
📝رونوشت به :
📍مجاهدین خلقی ➖مذهبی[با نقاب ملی]➖نهضت آزادی
📍آتئیست های خط امامی ➖چریک های فدایی 📍فمینیستهای چپگرای ولایی
➖اصلاح طلبان خجالتی ➖فعالین قومی و حقوق بشری 📍قجرتارین های مجازی
♦️و دیگر شعبه ها و شرکای پیدا و پنهانی که همچنان دل در گرو آرمانهای امام و انقلاب دارند.
@NA_TA_MA
01.04.202504:17
امیر اسد اله علم از رجال برجسته دوران پهلوی در مورد شاهنشاه محمّدرضا پهلوی در یادداشتهای خود مینویسد:
«اما پیش خودم فکر میکردم که چه سعادتی است که ما با همچو انسانی که واقعاً انسان است و خودش را جزو موجودات خداوندی دارای احساسات طبیعی (نه مافوق آن) حساب میکند به این سادگی به این مسائل میاندیشد. نمیدانم راجع به محمدرضا شاه پهلوی تاریخ تا این حد بتواند زوایای کوچک را موشکافی و پیدا بکند اما مسلمأ مردی است و به تمام معنی انسان و آقا، بزرگوار است و ابدأ پروازیهای فوق بشری و از این حرفهای مهمل که دیگر پیشوایان مهم و بزرگ جهان دچار آن بودهاند ندارد. در چهارچوب خیلی عادی و انسانی به ملتش خدمت میکند و انصافاً عمیقاً و خالصانه خدمت میکند که مطمئنم این موضوع را تاریخ هر قدر بیانصاف باشد نخواهد توانست فراموش بکند.»
📚یادداشتهای امیر اسداله علم، جلد ۵ صفحه ۳۶، به کوشش دکتر علینقی عالیخانی، انتشارات کتابسرا چاپ دوم، ۱۳۹۰ خورشیدی
علم در این بخش از یادداشت، به طور مشخص تصویری مثبت و انسانی از محمدرضا شاه ارائه میدهد. او شاه را به عنوان فردی «واقعاً انسان» و «بزرگوار» توصیف میکند که برخلاف برخی رهبران جهانی دیگر، دچار توهمات فراتر از بشری نشده است. این دیدگاه نشاندهنده احترامی عمیق و رابطهای نزدیک میان علم و شاه بود. او شاه را به عنوان شخصیتی عادی و انسانی معرفی کند که با حساسیت، سادگی و اخلاق خدمت به مردم کار میکند. این نوع نگاه در تضاد با تصاویری است که برخی مواقع رهبران سیاسی به گونهای فوق بشری و یا اسطورهوار به تصویر کشیده میشوند. علم میخواهد شاه را از این قالبهای غلوآمیز دور کند و واقعیت انسانی او را برجسته سازد. علم تأکید دارد که شاه به صورت «عمیقاً و خالصانه» به مردم خدمت میکند. او این خدمت را بیریا و از روی احساس مسئولیت و تعهد میبیند. او در این یادداشت به این موضوع اشاره میکند که تاریخ ممکن است رویکرد بیانصافی نسبت به شاه داشته باشد، ولی خدمت و ویژگیهای انسانی او را فراموش نخواهد کرد.
در نهایت، نکتهای بسیار حائز اهمیت در اینجا وجود دارد: علم، مطالبی را که بهطور خصوصی در یادداشتهای خود نوشته است، به اطلاع شاه نرسانده و این نوشتهها قرار بوده که سالها بعد منتشر شوند(که همینطور هم شده است). به عبارت دیگر، آنچه علم به نگارش درآورده، ناشی از چاپلوسی نبوده و بیانگر اعتقاد قلبی اوست که به آن باور داشته است. @na_ta_ma
02.04.202519:46
●تصاویری از اعلیحضرت شاهنشاه محمدرضا پهلوی و امیر اسدالله علم در تعطیلات عید نوروز در جزیره کیش، سال ۱۳۵۴ خورشیدی. @na_ta_ma
05.04.202505:38
●محمدرضاشاه پهلوی، پادشاه با شرافتی که در دوران سخت مالی، هرگز به منابع ملی ایران تعرض نکرد.
عباس میلانی، که زمانی مائوئیست و کمونیست بوده و اکنون به عنوان مورخ شناخته میشود، در اعترافی مینویسد:
«یک نتیجه غیرقابل انکار از این دیدار این بود که شاه در روز ملاقات در مراکش به اطرافیانش اعلام کرد که مدت زمان سفرشان به خارج بیشتر از آنچه پیشبینی کرده بودند، طولانی شده و او دیگر از لحاظ مالی قادر به پرداخت حقوق و مزایای آنها نیست. شاه به آنها گفت که هرکسی که در ایران خانوادهای دارد یا به هر دلیلی تمایل دارد به ایران بازگردد، آزاد است که تصمیم خود را عملی کند... پس از پایان ملاقات با اطرافیانش در مراکش، شاه دستور داد تا هر دو هواپیما به ایران بازگردند. یکی از نزدیکان شاه به او پیشنهاد داد که حداقل یکی از این دو هواپیما را در مراکش نگه دارند و پس از مدتی آن را بفروشند، چرا که ارزش آن به حدود بیست میلیون دلار میرسید. این مشاور به شاه گفت که با این کار، میتوانند بخشی از هزینههای سفر شاه و خاندان سلطنتی را تأمین کنند. ولی شاه این پیشنهاد را رد کرد.»
📚کتاب «نگاهی به شاه»، صفحات ۶ و ۷ @na_ta_ma
30.03.202517:33
. ✅ پس گردنی نوروز ۲۵۸۴ برای جمهوریاسلامی چیزی در حد شوک ۷ آبان ۹۵ بود و فاتحهای برای پروژههای نفوذ، جریانات انحرافی و محاصره.
🔰وقایعی مثل ارومیه و دلقکهایی مثل توماج فاقد اهمیت هستند. پرونده اینها نزد ملت بسته شده و اگر به زور سنبه رسانههای فاسد، هر از گاهی تبلیغ نشوند، در مدت کوتاهی به کل فراموش خواهند شد. پس وقت و انرژی گرانمایه را برای اینها تلف نکنید.
✴️ امروز تلاش برای آزادسازی گفتمان پادشاهی از سیطره نفوذیها و صادراتیها و سپس شکستن محاصره و پیوند شاه با ملت از یک سو و اعلام خواست مردم برای پایان جمهوریاسلامی و رد معامله/ سازش و یا «اخته سازی» نظام با فشار/ضربه محدود از سوی دیگر باید اولویت نخست ما باشد.
✍ کامران ایازی @NA_TA_MA
31.03.202506:18
📚کتاب ناگفته های زندگی امام حسن پژوهشی تحقیقی در زندگیِ امام دومِ شیعیان
✍🏻نویسنده: آبد برهان(پژوهشگر تاریخ ایران و استاد علوم اسلامی) @na_ta_ma
✴️ در کشوری که حاکمان آن برای بقای خود، زندگی و آزادی را به ابزاری برای سرکوب و فریب بدل کردهاند، آزادی نمایشی چهرههایی چون توماج صالحی و نرگس محمدی نه نوید تغییری واقعی، بلکه بخشی از پروژهای هوشمندانه برای تحریف مبارزه و بازآفرینی نظم پوسیده است.
📍نظام جمهوری اسلامی، که بقای خود را در گرو ساختن قهرمانان جعلی و حذف بیصدای مخالفان حقیقی میبیند، اکنون بازی جدیدی را آغاز کرده است: بازطراحی فروپاشی به سبک شوروی، برای تولد دوباره از دل بحران.
🔺قتل کیانوش سنجری، نماد این استراتژی، نه صرفاً یک جنایت سیاسی، بلکه بخشی از یک طرح گسترده برای حذف چهرههای برانداز ملی و جایگزینی آنان با مهرههایی است که بازیگر سناریوی امنیتی رژیماند.
🔰نظام بهخوبی دریافته است که انقلاب ملی، که حامل ایده تغییر بنیادین است، تهدیدی وجودی برای آن محسوب میشود. بنابراین، با تکیه بر الگوی فروپاشی شوروی، میکوشد این سقوط اجتنابناپذیر را به فرصتی برای بازسازی خویش بدل کند.
⚠️همانطور که بلشویسم شوروی، با مدیریت مهندسیشده اولیگارشی روسیه، راه را برای ظهور پوتینیسم گشود و یک رژیم تمامیتخواه جدید را از دل فروپاشی خلق کرد، سران جمهوری اسلامی نیز بهدنبال خلق نسخهای شیعی-سوسیالیستی از پوتینیسماند. در این سناریو، نظام با کنار گذاشتن پوسته خمینیسم، اما با حفظ ساختار فاسد و تمامیتخواه، نسخهای دیگر از استبداد را در لباسی نو ارائه خواهد کرد.
♦️آزادی نرگس محمدی و پیامهای او درباره لزوم رفع تحریمها، همراه با نمایشهایی چون تحرکات رونقی و توماج صالحی، نهتنها بخشی از این سناریو است، بلکه تلاشی برای عادیسازی یک اصلاحطلبی نمایشی است.
⛔️این اصلاحطلبی، چیزی جز ابزار بقای رژیم نیست؛ ابزاری که نه برای مردم، بلکه برای قانعکردن غرب طراحی شده است. جمهوری اسلامی، همانند بلشویکها در دوران فروپاشی شوروی، بهدنبال انتقال قدرت از یک پوسته ایدئولوژیک به ساختاری بهظاهر مدرن است، اما جوهره سرکوبگر و ماهیت اشغالگر خود را حفظ خواهد کرد.
💢هانا آرنت، در تحلیل خود از «ابتذال شر»، بهخوبی نشان میدهد چگونه نظامهای توتالیتر میتوانند جنایت و سرکوب را در قالبی عادی و حتی مقبول بازنمایی کنند.
🔴🔄 جمهوری اسلامی، با استفاده از همین الگو، سرکوب داخلی و پروژههای امنیتی خود را در بستهای از اصلاحطلبی مجاز و قهرمانسازی مصنوعی عرضه میکند. این سیاست، که هدفش بازتولید چرخه استبداد است، بهجای پاسخ به مطالبات واقعی مردم، تلاش میکند مسیر انقلاب ملی را منحرف، و آن را به یک جابهجایی ساده قدرت، تقلیل دهد.
✅ اما این بار ملت ایران نمیتواند اجازه دهد که این نسخه شیعی از پوتینیسم از دل خمینیسم برخیزد؛ برخلاف آنچه نظام به دنبال القای آنست، پروژهی سرنگونی که بهخوبی مدیریت شود، میتواند پایانی بر اشغالگری جمهوری اسلامی باشد. این طرح اما بدون حضور رهبری آگاه و مشروع، نهتنها به بازتولید استبداد، بلکه به خطراتی همچون تجزیه یا تداوم فساد در لباسی جدید منجر خواهد شد.
✅ در این میان، نقش پادشاه در تبعید بهعنوان نماد مشروعیت تاریخی و حافظ هویت ملی، بیش از پیش برجسته است. پادشاهی که فراتر از جناحبازیهای معمول، تجسم وحدت و بدیلی واقعی در برابر این نظام پوسیده است. او، با پرچمداری انقلاب ملی و ارائه چشماندازی شفاف از آینده ایران، توانسته نقشه رژیم برای فروپاشی مهندسیشده را به چالش بکشد.
🔰ایران، که امروز در چنگال ابتذال شر گرفتار است، تنها با انقلابی ملی، به رهبری نماد مشروعیت تاریخی خود، میتواند از بازتولید این چرخه فساد و سرکوب رهایی یابد.
💠 مسیر پیروزی آینده، نه در اصلاحات جعلی یا نسخههای بازتولیدشده استبداد، بلکه در طغیان حقیقی علیه اشغالگران، و بازگشت به هویت راستین ملی است.
🔥ایران هرگز نخواهد مُرد.
✍ سیروس پارسا @NA_TA_MA
04.04.202508:26
. 📌باز تولید ایده ارتجاعیِ چپ در قالبی تازه !!👆👆👇👇
@NA_TA_MA
31.03.202509:42
نقد نهم به کتاب «نگاهی به شاه» نوشته عباس میلانی: مائوئیست و کمونیست سابق، شورشی ۵۷ و مورخ امروزی
عباس میلانی در کتاب خود به این نکته اشاره میکند این واقعیت بود که در دهه آخر سلطنتش حتی کسانی که قاعدتاً "چشم و گوش" او باشند و میباید وقایع و واقعیت را به دور از هر تجلیل و تفسیر برایش بازگو کنند از ذکر وقایع عینی که ممکن بود خاطرش را مکدر کند احتراز میکردند.
📝کتاب «نگاهی به شاه»، صفحه ۲
با این حال، ادعای میلانی از چند جهت نادرست است و مستنداتی برای تأیید آن ارائه نمیدهد. به عنوان مثال، اگر به کتاب «یادداشتهای علم» نگاهی بیفکنید، متوجه خواهید شد که این یادداشتها بسیاری از مسائل را به دور از هرگونه تحسین و تغییر برای شاه بیان کرده و در نقاط مختلفی از این یادداشتها به وضوح اشاره شده که اعلیحضرت از برخی وقایع ناراحت شدهاند.
علاوه بر این، اگر به مجموعه اسناد و گزارشهای ساواک توجه کنید، میبینید که واقعیتهای جامعه و حتی بسیاری از مسائلی که به خاندان سلطنتی مربوط میشد و میتوانست خاطره شاه را مکدر کند، به صورت محرمانه به اطلاع شخص اعلیحضرت میرسیده است.
در صورت نیاز، میتوانیم به طور تفصیلیتر به این موضوع پرداخته و نکات بیشتری را بررسی کنیم. به نظر میرسد که آقای میلانی بدون ارائه مستندات معتبر، ادعایی را مطرح کرده که جلوهای از ذهنیت اوست. @na_ta_ma
24.03.202507:07
لاهجان، پایتخت چای ایران نام اثر تاریخی: موزه تاریخ چای ایران (آرامگاه کاشف السلطنه)
محمد میرزا قوانلوی قاجار، ملقب به کاشف السلطنه، در سال ۱۲۷۹ خورشیدی کشت چای را در لاهیجان آغاز کرد و این صنعت را در دیگر نقاط استان توسعه داد. آرامگاه کاشف السلطنه در سال ۱۳۳۵ به همت چایکاران شمال کشور، جهت پاسداشت زحمات او ساخته شد.
این موزه به عنوان تنها موزه چای کشور شناخته میشود. @na_ta_ma
. ✅ سیاست، عرصه احتمالات است نه قطعیتها. با این گزاره، میتوان مبنا را بر خردگرایی گذاشت و احتمال خطا را تقلیل داد. گفتمان ملیگرایی عُقلایی و ایرانگرا، تنها گفتمان قابل اتکا و کمهزینه برای ایران است. گفتمانی که اولویتش ایران و شهروندان آن از هر قوم و مذهبی است.
♦️برخلاف اسلامگرایان که منافع ملی را فدای ایدئولوژی امتگرایی میکنند و برخلاف چپگرایان سرگردان میان اهداف جهانوطنی، آرمانگرایی انتزاعی، همراه با وابستگی عاطفی به فلسطین و جنبشهای فراملی، ایرانگرایی؛ توسعه ایران و رفاه ایرانیان را بر هر ایده انتزاعی دیگری ارجح میداند.
🔴 تجربه تاریخی ایران پس از ۵۷، نشان داد که اعتماد به گفتمان چپ، با شعارهای عدالتطلبانه و عوامفریب، نتیجهای جز عقبماندگی اقتصادی، فروپاشی زیرساختها، انزوای بینالمللی و بحرانهای مزمن اجتماعی و سیاسی که امروز شاهدش هستیم نخواهد بود.
🔰آنچه امروز به نام جمهوری اسلامی میشناسیم، در بسیاری از سطوح، تداوم همان رویکردهای چپگرایانه در قامت دینی است؛ رویکردی که عدالت را از دل نفی رفاه و توسعه و دشمنی با نظم جهانی سرمایهداری میجوید و روابطش با دنیای پیرامون برمبنای غربستیزی و انزوا قرار دارد.
⭕️ اینجاست که باید هشدار داد: بازتولید گفتمان چپ در قالبی تازه، میتواند آنچه از ایرانِ پس از ۵۷ باقی مانده را نیز به شکلی غیرقابل بازگشت، به ورطهی نابودی کامل بکشاند. تجربه دههها ویرانی کافی نیست؟ به همین دلیل است که اکنون، بیش از هر زمان دیگر، در نقطهای حساس و تاریخی ایستادهایم؛ برههای که انتخاب عقلانی، نه احساسی، درباره سرنوشت سرزمینمان ایران، تعیینکننده خواهد بود.
📚 ارنست گلنر در کتاب ملل و ناسیونالیسم، میگوید؛ مشروعیت سیاسی زمانی حاصل میشود که ساختار قدرت مبتنی بر فرهنگ و هویت ملی مشترک و معطوف به توسعهی همگانی باشد. 🔹تنها گزینه پیشروی ایران، عبور از ایدئولوژیهای فرامرزی و تقویت گفتمانی است مبتنی بر رفاه، عزت و منافع ایرانیان.
✍ مولود حاجی زاده @NA_TA_MA
24.03.202507:14
کتاب "حاج محمدمیرزا کاشف السلطنه: چایکار، پدر چای ایران" نوشته ثریا کاظمی به بررسی زندگی و دستاوردهای حاج محمدمیرزا کاشفالسلطنه، یکی از شخصیتهای برجسته و کلیدی در تاریخ چایکاری ایران میپردازد. این کتاب با مقدمه و اضافات جعفر پژوم منتشر شده و در سال 1372 در تهران توسط انتشارات سایه به چاپ رسیده است.
حاج محمدمیرزا کاشفالسلطنه به عنوان شخصیتی کلیدی در توسعه کشت و تولید چای در ایران شناخته میشود و اثرات او بر این صنعت و اقتصاد کشور بسیار حائز اهمیت است. در این کتاب، علاوه بر بررسی زندگینامه و فعالیتهای او، به تاریخچه چای، روشهای کشت و تولید آن و چالشهایی که در این مسیر وجود داشته نیز پرداخته شده است.
این کتاب میتواند منبع مفیدی برای محققین و علاقهمندان به تاریخ معاصر ایران و صنعت چای باشد. @na_ta_ma
●لارنس پل الول ساتن، ایرانشناس و مستشرق برجسته انگلیسی در خصوص خصائص مهم رضاشاه بزرگ از جمله وقتشناسی ایشان مینویسد:
روش رضاشاه در اداره امور کشور فقط از آن نظر دموکراسی است که میل دارد آنچه را که به خیر و صلاح ملت خود میداند، مجری دارد و حوائج مردمان کشورش را از هر حیث برآوَرَد(تمام زمامداران دموکرات عالم این اصل مسلم را سر لوحه برنامه کار خود قرار دادهاند و به آن عقیده کامل دارند). و همینکه او تصمیمی گرفت و تشخیص داد که آن تصمیم به نفع ملت و صلاح در انجام آن است با کمال جدیت و بدون درنگ تصمیم خود را عملی میسازد. وقتشناسی، لیاقت و کاردانی او(رضاشاه) ضرب المثل است و موفق گشته است که رعب و هراسی در زیر دستان خود از هر طبقهای که هستند ایجاد کند. مسافرتهای به جا و به موقع او برای بازرسی اوضاع و احوال نواحی مختلف کشور باعث ترس و وحشت مامورین سهلانگار ایرانی شده است، زیرا هیچ چیزی از پیش چشمان تیز بین رضاشاه پنهان نمیماند.
📚کتاب "رضاشاه کبیر یا ایران نو"، نوشته لارنس پل ساتن، صفحه ۲۰۰ و ۲۰۱، انتشارات شرکت کتاب، پاییز ۱۳۸۸ خورشیدی @na_ta_ma
نقد دوازدهم به کتاب «نگاهی به شاه» اثر عباس میلانی: مائوئیست و کمونیست سابق، شورشی ۵۷
در کتاب «نگاهی به شاه»، میلانی در مورد سال تولد محمّدرضا شاه پهلوی آریامهر با اشتباهات قابل توجهی مواجه است. این اشتباهات در هر دو نسخه، فارسی و انگلیسی کتاب، به وضوح مشاهده میشود.
شخصی که خود را استاد ارشد تاریخ قلمداد کرده و نام دانشگاه استنفورد را یدک میکشد، ادعا میکند که بهترین و اصیلترین کتاب را در مورد شاه نگارش کرده است، اما هنوز نمیتواند تاریخ دقیق تولد وی را تعیین کند.
میلانی در نسخه فارسی ادعا کرده است که شاه در تاریخ ۲۶ اکتبر ۱۹۱۴ به دنیا آمده است. اگر این تاریخ را به تقویم خورشیدی تبدیل کنیم، برابر با روز دوشنبه ۳ آبان ۱۲۹۳ خورشیدی خواهد بود که یعنی ۵ سال پیش از تولد شاه.
علاوه بر این، در نسخه انگلیسی کتاب، سال تولد شاهنشاه را ۲۶ اکتبر ۱۹۱۹ ذکر کرده است که برابر با روز یکشنبه سوم آبان ۱۲۹۸ خورشیدی میشود. اما هیچیک از این تاریخها صحیح نیستند. حقیقت این است که اعلیحضرت در روز دوشنبه چهارم آبان ۱۲۹۸ خورشیدی، معادل با ۲۷ اکتبر ۱۹۱۹ میلادی و دوم صفر ۱۳۳۸ هجری قمری، در تهران متولد شدند. @na_ta_ma
●محمدرضاشاه پهلوی، پادشاه با شرافتی که در دوران سخت مالی، هرگز به منابع ملی ایران تعرض نکرد.
عباس میلانی، که زمانی مائوئیست و کمونیست بوده و اکنون به عنوان مورخ شناخته میشود، در اعترافی مینویسد:
«یک نتیجه غیرقابل انکار از این دیدار این بود که شاه در روز ملاقات در مراکش به اطرافیانش اعلام کرد که مدت زمان سفرشان به خارج بیشتر از آنچه پیشبینی کرده بودند، طولانی شده و او دیگر از لحاظ مالی قادر به پرداخت حقوق و مزایای آنها نیست. شاه به آنها گفت که هرکسی که در ایران خانوادهای دارد یا به هر دلیلی تمایل دارد به ایران بازگردد، آزاد است که تصمیم خود را عملی کند... پس از پایان ملاقات با اطرافیانش در مراکش، شاه دستور داد تا هر دو هواپیما به ایران بازگردند. یکی از نزدیکان شاه به او پیشنهاد داد که حداقل یکی از این دو هواپیما را در مراکش نگه دارند و پس از مدتی آن را بفروشند، چرا که ارزش آن به حدود بیست میلیون دلار میرسید. این مشاور به شاه گفت که با این کار، میتوانند بخشی از هزینههای سفر شاه و خاندان سلطنتی را تأمین کنند. ولی شاه این پیشنهاد را رد کرد.»
📚کتاب «نگاهی به شاه»، صفحات ۶ و ۷ @na_ta_ma
04.04.202516:49
The Shah Of Iran And His Family In Exile In Morocco. Marrakech, January 27, 1979: The Shah of Iran
تصویری از اعلیحضرت شاهنشاه محمّدرضا پهلوی آریامهر همراه با رضاشاه دوم در مراکش در بهمن ننگین ۵۷ @na_ta_ma
04.04.202508:27
. ✅ سیاست، عرصه احتمالات است نه قطعیتها. با این گزاره، میتوان مبنا را بر خردگرایی گذاشت و احتمال خطا را تقلیل داد. گفتمان ملیگرایی عُقلایی و ایرانگرا، تنها گفتمان قابل اتکا و کمهزینه برای ایران است. گفتمانی که اولویتش ایران و شهروندان آن از هر قوم و مذهبی است.
♦️برخلاف اسلامگرایان که منافع ملی را فدای ایدئولوژی امتگرایی میکنند و برخلاف چپگرایان سرگردان میان اهداف جهانوطنی، آرمانگرایی انتزاعی، همراه با وابستگی عاطفی به فلسطین و جنبشهای فراملی، ایرانگرایی؛ توسعه ایران و رفاه ایرانیان را بر هر ایده انتزاعی دیگری ارجح میداند.
🔴 تجربه تاریخی ایران پس از ۵۷، نشان داد که اعتماد به گفتمان چپ، با شعارهای عدالتطلبانه و عوامفریب، نتیجهای جز عقبماندگی اقتصادی، فروپاشی زیرساختها، انزوای بینالمللی و بحرانهای مزمن اجتماعی و سیاسی که امروز شاهدش هستیم نخواهد بود.
🔰آنچه امروز به نام جمهوری اسلامی میشناسیم، در بسیاری از سطوح، تداوم همان رویکردهای چپگرایانه در قامت دینی است؛ رویکردی که عدالت را از دل نفی رفاه و توسعه و دشمنی با نظم جهانی سرمایهداری میجوید و روابطش با دنیای پیرامون برمبنای غربستیزی و انزوا قرار دارد.
⭕️ اینجاست که باید هشدار داد: بازتولید گفتمان چپ در قالبی تازه، میتواند آنچه از ایرانِ پس از ۵۷ باقی مانده را نیز به شکلی غیرقابل بازگشت، به ورطهی نابودی کامل بکشاند. تجربه دههها ویرانی کافی نیست؟ به همین دلیل است که اکنون، بیش از هر زمان دیگر، در نقطهای حساس و تاریخی ایستادهایم؛ برههای که انتخاب عقلانی، نه احساسی، درباره سرنوشت سرزمینمان ایران، تعیینکننده خواهد بود.
📚 ارنست گلنر در کتاب ملل و ناسیونالیسم، میگوید؛ مشروعیت سیاسی زمانی حاصل میشود که ساختار قدرت مبتنی بر فرهنگ و هویت ملی مشترک و معطوف به توسعهی همگانی باشد. 🔹تنها گزینه پیشروی ایران، عبور از ایدئولوژیهای فرامرزی و تقویت گفتمانی است مبتنی بر رفاه، عزت و منافع ایرانیان.
✍ مولود حاجی زاده @NA_TA_MA
04.04.202508:26
. 📌باز تولید ایده ارتجاعیِ چپ در قالبی تازه !!👆👆👇👇
@NA_TA_MA
02.04.202519:46
●تصاویری از اعلیحضرت شاهنشاه محمدرضا پهلوی و امیر اسدالله علم در تعطیلات عید نوروز در جزیره کیش، سال ۱۳۵۴ خورشیدی. @na_ta_ma
🎲🎯لیستی از بهترین های تلگرام ➖➖➖ 🏵انجمن روشنفکران ایرانی @Zartosht_Setodeh ➖➖➖ 🏵آهنگهای نوستالژیک پرطرفدار @nostalgia_musicc ➖➖➖ 🏵کُتب پیشنهادی مانوک خدابخشیان @KFP_BOOKS ➖➖➖ 🏵سانسورهای تاریخی @NA_TA_MA ➖➖➖ 🏵شاهنامه آسان و روان @ShahnameKFP ➖➖➖ 🏵آموزش دفاع شخصی @SD_KFP ➖➖➖ 🏵صفرتاصد زمان شاه @KFP_IrShah ➖➖➖ 🏵شغل شریف آخوندکشی @akhondkoshi1357 ➖➖➖ 🏵زرخندهای تکان دهنده @ZARKHAND ➖➖➖ 🏵سریال معاویه با بازیرنویس @SeriesKFP ➖➖➖ 🏵ورود اروپا به جنگ با رژیم @Azadi_Iran2577 ➖➖➖ 🏵فیلم ایتالیایی ملکه ثریا @boghzazadi ➖➖➖ 🏵تصاویر نایاب پروفایل @Profile_KFP ➖➖➖ 🏵مجموعه مالی و حقوقی دادنما @dadnama0 ➖➖➖ 🏵رنگین کمان میهنپرستان @PatriotLGBT ➖➖➖ 🏵کافه سیاست پاتریوت ها @FHS_KFP ➖➖➖ 🏵دنیای زنگخور،تصویرزمینه، پروکسی @mediakadeh ➖➖➖ 🏵دورهمی دوستانه @girlfrind25 ➖➖➖ 🏵داتشگاه مجازی ایرانشناسی @ASPS_KFP ➖➖➖ 🏵طنز و شعر اشکان @Publisher_Ashkan ➖➖➖ 🏵آهنگهای شکیلا @shakilamuziik ➖➖➖ 🏵کانال تاریخ معاصر @Tale_moosh ➖➖➖ 🏵صدای پای شاهزاد میاد @Hamseda_ba_shahzade ➖➖➖ 🏵خنده کده، بدون محدودیت @KFP_HUB ➖➖➖ 🏵خردمندان آزادی اندیش @mobarezan_vatannews ➖➖➖ 🏵چرا پهلوی منجی است @SA_KFP ➖➖➖ 🏵بنیاد سیاسی فرهنگی ورهرام @BonyadVarahram ➖➖➖ 🏵مردتکرارنشدنی سپهبد نادرجهانی @naderjahanbanii ➖➖➖ 🏵موزیک بازان ایران @R_Sh_KFP ➖➖➖ 🏵کتاب های ممنوعه، اماصوتی @MOBAREZAAAN ➖➖➖ 🏵مستندهای ممنوعه و کمیاب @MutedDocsKFP ➖➖➖ 🏵ایران و جهان در لحظه https://t.me/PN_KFP ➖➖➖ شرکت در تبادلات (ممنوعه ها) @ZagsTab
01.04.202504:20
امیر اسد اله علم از رجال برجسته دوران پهلوی در مورد شاهنشاه محمّدرضا پهلوی در یادداشتهای خود مینویسد:
«اما پیش خودم فکر میکردم که چه سعادتی است که ما با همچو انسانی که واقعاً انسان است و خودش را جزو موجودات خداوندی دارای احساسات طبیعی (نه مافوق آن) حساب میکند به این سادگی به این مسائل میاندیشد. نمیدانم راجع به محمدرضا شاه پهلوی تاریخ تا این حد بتواند زوایای کوچک را موشکافی و پیدا بکند اما مسلمأ مردی است و به تمام معنی انسان و آقا، بزرگوار است و ابدأ پروازیهای فوق بشری و از این حرفهای مهمل که دیگر پیشوایان مهم و بزرگ جهان دچار آن بودهاند ندارد. در چهارچوب خیلی عادی و انسانی به ملتش خدمت میکند و انصافاً عمیقاً و خالصانه خدمت میکند که مطمئنم این موضوع را تاریخ هر قدر بیانصاف باشد نخواهد توانست فراموش بکند.»
📚یادداشتهای امیر اسداله علم، جلد ۵ صفحه ۳۶، به کوشش دکتر علینقی عالیخانی، انتشارات کتابسرا چاپ دوم، ۱۳۹۰ خورشیدی @na_ta_ma