Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
تحکیم ملت avatar

تحکیم ملت

🗞تحکیمِ ملت🗞
🍃 رسانه‌ی خبری_تحلیلی تحکیم ملت بر آن است تا علاوه بر اخبار سیاسی، اجتماعی و فرهنگی درخصوص فرایندهای دموکراسی‌سازی درون‌زا به تولید محتوا بپردازد.
ارتباط با ادمین:
TGlist reytingi
0
0
TuriOmmaviy
Tekshirish
Tekshirilmagan
Ishonchnoma
Shubhali
Joylashuv
TilBoshqa
Kanal yaratilgan sanaJul 21, 2019
TGlist-ga qo'shildi
Oct 20, 2024

"تحکیم ملت" guruhidagi so'nggi postlar

♦️ تمامیت خواهان رقیب را بر نمی تابند

🖊️رضا احمدی

شاه عباس کبیر در سال 30 دی1007 ش در عباس آباد مازندران درگذشت. چون پسری نداشت، نوه او سام میرزا فرزند صفی میرزا که به فرمان شاه عباس کشته شده بود، از ناچاری به قدرت رسید، امپرتوری قدرتمند صفوی دچار بحران شد.

امام قلی خان
شاه صفی در شرایط سخت و ترسناک در حرمسرا بزرگ شده بود و از او شخصی متوهم، خشن و کینه توز ساخت. شاه صفی که پدرش قربانی خشم شاه عباس اول شده بود، همه کسانی که نشانی از شاه عباس داشتند، مورد خشم و بی مهریی شاه صفی بودند.
یکی از خاندان های مهم عصر شاه عباس خاندان امام قلی خان بود، او فرزند الله وردیخان سپهسالار بزرگ ارتش نوین ایران بود. پس از درگذشت او پسرش امامقلی خان سپهسالاری سپاه و استاندار فارس، جنوب کشور و کهکیلویه شد. برادر امام قلی خان، داوودخان نیز امیرالامرایی قراباغ و ریاست ایل قاجار بود.
قدرت و حشمت امام قلی خان در نزد شاه عباس کبیر هر روز بالاتر می رفت. چون او با تمام قدرت در انقیاد شاه قرار داشت.

شاه متوهم
در حکومت های تمامیت خواه هیچ قدرتی اصالت ندارد و باید از میان برود. تمامیت خواهان قدرتی غیر از خود به رسمیت نمی شناسند، شاه صفی نمی توانست نیروی هرچند مطیعی چون امام قلی خان را تحمل کند. مادر شاه، تیم جدیدی که به دربار راه یافته بودند، نسبت به نیروهای شاه قبل بدبین و اطمینان نداشتند. یکی از خاندانهای که شاه صفی نسبت به آن ها بدبین بود، خاندان امام قلی خان حاکم خطه جنوب است ولی بخاطر موقعیت و پیشینه آنها با احتیاط برخورد می کرد. شاه از قدرت و اسراری که او در سینه داشت، می ترسید.
شاه ابتدا به تصفیه شاهزادگان و خاندان سلطنتی پرداخت، نوادگان پسری، دختری، دامادها و عموی شاه را از میان برداشتند. پس از فراغ از کشتار شاهزادگان به سراغ متنفذین رفت.

عوامل بدبینی
1.ترس شاه صفی از موقعیت اما مقلی خان
2. نگرانی شاه صفی از حضور صفی قلی خان نزد امام قلی. با علاقه ای که شاه عباس اول به امام قلی خان داشت، روزی یکی از زنان حرمسرا را طلاق و به او بخشید. آن زن هنگامی که به خانهٔ امام‌قلی خان رفت آبستن بود و او پس از چند ماه وضع حمل کرد. آن فرزند متعلق به شاه بود، امام قلی این موضوع را با شاه در میان نگذشت، ولی اخبار آن در بعضی محافل منتشر شد. مادر شاه صفی از این موضوع آگاهی داشت و نگران بود. حضور این شاهزاده در خانه امام قلی خان تهدیدی بر علیه شاه صفی بود.
3. شورش داوود خان امیر الامرای قرباغ و برادرامام قلی خان موجب حساسیت بیشتر شاه و تحرکات گردید.
4. جناح ها جدید دربار امام قلی را رقیب خود می دانستند، بدین خاطر شاه صفی راتحریک می کردند.
حرمسرا و خواجگان مشاور شاه صفی بودند. مادرشاه نقش مهمی به عهده داشت. پس از حذف بزرگان عصر شاه عباس اول، نیروهای ضعیف  و ناکارآمد جذب قدرت شدند تا جایگزین نیروهای قبلی شوند.
پس از میان بردن نیروهای کارآمد و نخبگان، کارها به افراد ضعیف و خواجگان سپرد شد که ناکارآمدی  آن ها حکومت را تهدید می کرد.
شاه و اطرافیانش امام قلی خان را خطر بالقوه بریا خود می دانستند، که می خواهد صفی قلی میرزا را به قدرت برساند.

کشتار خاندانی
پس از وفات شاه عباس اول دولت عثمانی از این فرصت استفاده کرد و به مرزهای ایران تاختند، در زمانی که شاه صفی مشغول دفع شورش های داخلی و خارجی بود، امام قلی خان را فراخواند، او پسرانش به همراه نیروهای کمکی به نزد شاه فرستاد، در ادامه امام قلی خان هم با نیروهای خود به قزوین آمد. شاه صفی از فرصت استفاده کرد و ابتدا پسران امام قلی به همراه صفی قلی میرزا کشت و سر آن ها را نزد مادرش فرستاد تا نگرانی او از جانب صفی قلی میرزا بر طرف شود.
امام قلی خان منتظر چنین روزهای بود، مأموران سرهای پسرانش را به منزل او بردند، او در حال نماز بود، نمازش را تمام کرد. سپس از نماز فاتح هرمز را درسال 1011 ش کشتند. برافتادن خاندان ا لله وردیخان از حوادث مهم زمامداری شاه صفی بود.

حذف نخبگان و نیروهای کارآمد از بدنه امپراتوری صفویه موجب ناکارآمدی دولت گردید. شورش ها در سراسر کشور فراگرفت. تجارت و بازرگانی دچار بحران گرید.


🆔@tahkimmelat
Repost qilingan:
استودیو پات avatar
استودیو پات
🔴 مذاکره، جنگ، جانشینی! منافع ملی یا منفعت نظام؟

🎙️ صدیقه وسمقی، حاتم قادری، مصطفی مهرآئین در گفتگو با حسین رزاق


❎در  برنامه #امکان
✅ #استودیو_پات


🔗فیلم کامل را در کانال یوتیوب ما ببینید


📌 #استودیو_پات را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:


🔗کانال اینستاگرام

🔗کانال یوتیوب

🔗کانال ایکس (توئیتر)  


@studio_patt

🆔@tahkimmelat
♦️ مصالح مرسله

🖊️
محمدرضا تاجیک

📌گزیده‌ای از نوشتار پیش رو

به‌راستی، مصالح مرسلۀ ایرانِ امروز کدام‌اند و حکم دین و حکومت دینی در این‌باره کدام؟ به بیان دیگر، در شرایط تصمیم/تدبیرناپذیرِ کنونی، از کدامین دیدگشت باید به مصلحت نگریست تا مردمان از دهشت دریای هول هایل و خشم توفان‌ها و تفته‌دوزخ‌ها مصون باشند؟

بگذارید از رهگذر تمهیدی تاریخی و نظری تلاش کنیم پاسخی برای این پرسش‌ها بیابیم. مفهوم بنیادینِ «مصلحت» از تاریخ اندیشۀ سیاسی ایران غایب است. در فلسفۀ سیاسی یونانی، مفهوم «مصلحت» هم‌چون واسطه‌العقدی عناصر و مفردات دستگاه فلسفی را به‌هم می‌پیوست و در دورۀ اسلامی نیز، دانشمندان اصول فقه از اهل سنت و جماعت، بر پایۀ اصل «استصلاح» بر آن بودند که غایت شریعت «رعایت مصالح»- یا «مصالح مرسله»- مؤمنان است.

در اندیشۀ شیعی، به خلاف اهل سنت و جماعت، به سبب تداوم امامت و این‌که شیعیان برای فهم احکام شرعی به پیشوایان خود مراجعه می‌کردند، در آغاز، به برخی از قواعد مانند «مصالح مرسله» نیازی احساس نشد، اما از آن پس، دانشمندان علم اصول فقه شیعی مفهوم «مصالح مرسله» را از اهل سنت وام گرفتند و در سده‌های متأخر نیز، با پیروزی جریان اصولی بر اخباری در سدۀ سیزدهم هجری، این مفهوم از اصول شیعه کنار گذاشته شد…

در دوران گذار، نوعی بازگشت به سیاست‌نامه‌نویسی با دلالت به آموزه‌های نهج‌البلاغه و با توجه به الزامات منطق مناسبات سیاسی، توسط افرادی هم‌چون محمدکاظم فاضل مشهدی، صورت گرفت که ضابطه و مفهوم اساسی آن رعایت مصلحت عمومی مردم است. فاضل مشهدی، با التفات به این نکته که شریعت ناظر بر مصالح دین و دنیای مؤمنان است، مفهوم مصلحت عمومی را در همۀ عرصه‌های تدبیر امور حیات اجتماعی و سیاسی به‌کار می‌گیرد. به نظر او، اصل در اجرای حکم شرعی نیز، تأمین رضایت مردم است، و نه تأمین منافع خصوصی فرمانروا.

مفهوم بنیادین رسالۀ فاضل مشهدی– به تبع مضمون «عهدنامۀ مالک اشتر»- مصالح مرسله و استصلاح است که هم‌چون ضابطه‌ای در تدبیر همۀ امور دین و دنیا به‌کار گرفته شده است. گسترۀ شمول این مفهوم تا جایی است که به‌نظر می‌رسد حتی اگر تفسیر احکام محکم شریعت بدون رجوع به این ضابطه انجام گیرد، از درجۀ اعتبار ساقط است… . از این‌رو، بر فرمانرواست که در هر موردی مصلحت و رضایت آنان را در اجرای حکم شرعی لحاظ و از صِرف اجرای آن برای اقامۀ حدود دوری کند...

mashghenow.com/?p=6233

🆔@tahkimmelat
Repost qilingan:
استودیو پات avatar
استودیو پات
🔴 مصطفی مهرآئین در استودیو پات:

🔺اینکه من گفتم همه‌ی این نهادها اطلاعاتی هستند، نه! منظورم این نیست که همه اطلاعاتی هستند. مثل همین #استودیو_پات که الان در آن نشستم. من به صداقت دوستان بزرگواری که مسوول اینجا هستند، شک ندارم که انسان‌های صادقی هستند. اما بخش‌هایی را هم خودشان ساخته‌اند.

🎙️ مناظره احمدزیدآبادی و مصطفی مهرآئین در تقاطع جمهوری/قسمت دوم

📍با اجرای حسین سربندی


❎ در برنامه #تقاطع_جمهوری

✅ در #استودیو_پات


🔗فیلم کامل را در کانال یوتیوب ما ببینید


📌 #استودیو_پات را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:


🔗کانال اینستاگرام

🔗کانال یوتیوب

🔗کانال ایکس (توئیتر)



@studio_patt

🆔@tahkimmelat
♦️ ترامپ نسخه‌ی ۱۲ روزه‌ی سوریه را برای ایران هم خواهد پیچید

به احتمال فراوان ترامپ عزم خود برای ساخت خاورمیانه جدید جزم کرده و با وجود توافق هم جمهوری اسلامی را تحمل نمی‌کند و در نهایت ترکیبی از نسخه‌ی لیبی و نسخه‌ی ۱۲ روزه‌‌ی سوریه را برای ایران هم خواهد پیچید.

🖊️
محسن زینلی‌پور

بخش بزرگی از تحلیلگران برمبنای رویدادهای هفته‌های اخیر، منتظر شکل‌گیری توافق با هدف کاهش تنش‌ها هستند و توافق احتمالی را پایان خوش دشمنی‌ها و برقراری روابط دوستانه ایران و آمریکا قلمداد می‌کنند.

حال آنکه که سیاستمداران عاقل هیچ‌گاه نقشه‌‌های حقیقی خود را بر زبان نرانده و هدف‌های کلان خود را به دور از  گفتار و کردار ظاهری خود دنبال می‌کنند. به ویژه در مواردی مانند ایران که هر حرکتی در قبال آن ذینفعان و متضرران خاص خود را داشته و توجه یا واکنش موثر چین و روسیه، اروپا و کشورهای عرب منطقه و... را در پی دارد.
بر مبنای شواهد و قرائن امروز و سابقه‌ی تاریخی طرفین، در قالب چند دلیل بیان خواهم کرد که چرا ترامپ به کمتر از نابودی کامل جمهوری اسلامی رضایت نخواهد داد و عزم خود را جزم کرده و در حال اجرای طرح کلان خود و جلب همراهی اروپاست.

اول: ترامپ می‌خواهد راه‌ نفوذ و سوءاستفاده‌ی چین، روسیه و تا حدودی هند از ایران را بسته و ایران را متحد سیاسی اقتصادی خود کند و از منفعت اقتصادی این اتحاد استفاده ببرد. امری که با وجود جمهوری اسلامی، حتی یک درصد شانس موفقیت ندارد. (بحث سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران، با وجود نبود ابتدایی‌ترین زیرساخت‌ها و نیاز به تامین آنها، نبود سیستم بوروکراسی و اجرایی سالم، فساد سیستماتیک یا سلولی، وجود رانت و عدم شایسته‌سالاری و از همه مهمتر بالا بودن دز آمریکاستیزی در میان قشر انقلابی، فقط مصرف تبلیغاتی داشته و تا آخرین روز حیات جمهوری اسلامی، امکان‌پذیر نخواهد بود)

دوم: آمریکا خاورمیانه‌ی جدید را کاملا یکدست، تحت نفوذ، متحد خود و عاری از اختلاف و تنش می‌خواهد و حکومتی که نتواند با اسرائیل دوستی پایدار و حقیقی داشته باشد، جایی در آن نخواهد داشت چون نمی‌خواهد همچنان برای ژاندارم ماندن منطقه هزینه بدهد.(امری که اعراب خیلی زودتر آن را دریافته و پایه‌ی اصلی پیمان ابراهیم است)

سوم: ترامپ می‌خواهد برای همیشه آمریکا را از زیر بار حمایت‌های سنگین سیاسی، مالی و نظامی از اسرائیل خلاص کند، همان‌گونه که درباره‌ی اروپا و ناتو نیز چنین هدفی را دارد. بنابراین استخوان جمهوری‌ اسلامی را لای زخم منطقه خاورمیانه و در چشم متحد و پرخرجی چون اسرائیل نگه نمی‌دارد

چهارم: ترامپ می‌خواهد خودش را در تاریخ آمریکا متمایز و درخشان ثبت کند. از آنجا که وجهه رسانه‌ای و شخصیت تاریخی‌اش برایش مهم است، نمی‌خواهد همان کاری را بکند که اوباما هم انجام داده. یعنی صرفا توافق با جمهوری اسلامی او به دنبال موفقیت‌هایی بزرگتر از کارهای روسای جمهور قبلی است (جنگ تعرفه‌ها و ادعاهایش برای پاناما و غزه و تلاش برای تضعیف چین و اروپا به این دلیل شکل گرفته)

پنجم: انجام توافق با جمهوری اسلامی باعث کاهش تمرکز و مشغولیت آمریکا نسبت به ایران نخواهد شد. چرا که اجرای آن و نظارت بر آن و مراقبت از تخطی ایران ممکن است کل دوره چهارساله ترامپ را درگیر کند. ترامپ می‌داند که از فردای توافق، جمهوری اسلامی در آفرینش چالش‌های ساختگی و رسانه‌ای و کلامی و حتی آزار و اذیت‌های کوچک در گوشه‌ و کنار و وادار ساختن آنها به واکنش، مهارت تام و تمام دارد.(او به دنبال راحت شدن خیالش از خاورمیانه و ایران و رفتن سراغ چین و هند است)

ششم: ترامپ می‌خواهد کارت ایران را برای همیشه از روسیه بگیرد. حتی با وجود توافق هم جمهوری اسلامی به روابط دوستا‌نه‌ با روسیه و چین ادامه خواهد داد. فراموش نکنیم که جمهوری اسلامی با چین و روسیه قرارداد راهبردی ۲۵ ساله دارد

هفتم: حتی با وجود توافق هم آمریکا نمی‌تواند پایگاه‌های نظامی خود در کشورهای همسایه ایران را به کلی تعطیل کند و به حضور پرشمار نظامیان خود در منطقه پایان دهد.امری که هزینه‌ی سنگینی را بر بودجه‌ی سالانه‌ی آمریکا تحمیل کرده است و ترامپ به دنبال کاهش آن است

هشتم: ترامپ عربستان را متحد استراتژیک جدید خود در منطقه می‌داند و نمی‌خواهد جمهوری‌اسلامی به عنوان تهدیدی بالقوه برای سعودی‌ها باقی بماند. (امری که بعید نیست همین الان به عرب‌ها خبر داده شده و آسوده‌خاطرشان ساخته است)

به نظر می‌رسد ترامپ تصمیم خود را گرفته و امروز در فرانسه کنفرانسی مشابه گوادلوپ با اروپایی‌ها برگزار کرده و می‌کوشد  با توافق، ج.ا را تا جای ممکن تضعیف کند و علاوه بر نشان دادن وجهه ضدجنگ از خود، خود را ناگزیر از حمله نشان دهد و با یک حمله‌ی نظامی محدود با کمترین خسارت به زیرساخت‌های‌ ایران و همراهی مردم ایران، ترکیبی از نسخه‌ی لیبی و سوریه را برای ایران بپیچد

🆔@tahkimmelat
♦️ خط قرمز ملت ایران

🖊️ اکبر اعلمی

در میانه‌ی دور تازه‌ای از بازی‌های دیپلماتیک، استیو ویتکوف، نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، ساز تازه‌ای کوک کرده و از گنجاندن برنامه موشکی ایران در مذاکرات آینده سخن رانده است؛
اما پاسخ، روشن و کوبنده بود:

«امنیت ملی، قدرت دفاعی و نظامی، جزو خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران است.»
این را سردار نائینی، سخنگوی سپاه، گفت؛ اما آن‌چه پشت این جمله ایستاده، تنها اراده‌ی یک نهاد نظامی نیست، بلکه صدای ملتی‌ست که از دل خاک و آتش، مفهومی به نام بازدارندگی را فهمیده است.

حقوق بین‌الملل نیز در کنار این ملت ایستاده است:
۱. ان‌پی‌تی(NPT) فقط درباره سلاح هسته‌ای است؛ نه درباره موشک، نه درباره دفاع مشروع.

۲. قطعنامه ۲۲۳۱ فقط «خواستار» شده بود ایران وارد برخی فعالیت‌های موشکی نشود و آن هم با مهلت معین؛ مهلتی که در ۱۸ اکتبر ۲۰۲۳ رسماً به پایان رسید.

۳. هیچ معاهده‌ای، هیچ قانون بین‌المللی‌ای، توسعه تسلیحات متعارف برای دفاع مشروع را منع نمی‌کند.

این یعنی ایران، همچون هر کشور مستقل و سربلند دیگری، حق دارد ستون‌های دفاع ملی‌اش را بر شانه‌ی دانش و اقتدار خود بنا کند.
اما این فقط مسأله قانون نیست.
این، مسأله حیثیت است. مسأله بقاست.

مردم ایران—از هر سلیقه و جناح، با هر نقد و نظر—وقتی پای امنیت در میان باشد، یک‌صدا می‌شوند.

از خرمشهر تا کرمانشاه، از تبریز تا سیستان، مردمی که بوی باروت و آوار را چشیده‌اند، خوب می‌دانند که امنیت را نمی‌شود گدایی کرد. باید ساخت.

قدرت موشکی، خط قرمز ماست؛ نه به زبان سیاست، که به زبان تاریخ. نه صرفاً برای حکومت، که برای ملتی که دیگر هرگز نمی‌خواهد بی‌دفاع بماند.

می‌دانم که دو قبیله‌ی پرادعای اصولباز و اصلاحاتچی جعلی— که یکی گرفتار غرورِ بی‌خردی، دیگری اسیر منفعت‌طلبی بی‌ریشه‌ است طبق معمول—چون از راقم این سطور خوش ندارند، حتی در بدیهی‌ترین مسائل ملی نیز راه انکار و سانسور پیش می‌گیرند.

اما این صدا، صدای من نیست؛ صدای ایران است، وقتی از خطوط قرمزش سخن می‌گوید.
از آنان که هنوز غیرت ملی در دل دارند، تقاضا می‌کنم در رساندن این صدا به گوش دیگران بکوشند.
امنیت، ارث مشترک ماست.
خاموشی، خیانت به خاک.


جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴


🆔@tahkimmelat
♦️ برای زوج مظلوم شریف

🖊️ عبدالله ناصری

در انقلاب “زن، زندگی، آزادی” صحنه ها و افراد مختلف العمل را شاهد بودیم، از جمله آدم هایی که بعضا برای مشاهده صحنه ها و یا نجات جان مصدومان انقلاب ژینا فعال شده و به جای تقدیر حکومت از آن ها، زندانی ستم حاکم شده اند. زوج قره حسنلو از این شمارند.

حمید و فرزانه از شاهدان  مرگ یک بسیجی
-روح الله عجمیان- در مراسم اربعین “حدیث نجفی” از مقتولان حکومتی در انقلاب مهسا. زوجی که برای نجات بسیجی مذکور فعال بوده اند. زوج شریفی که از دراویش ستمدیده گنابادی هستند. در فضای رسانه از این دو، کمتر نامی هست.

امروز خواندم که دکتر حمید قره حسنلو خطاب به رهبر جبار جمهوری اسلامی همه فقر و نکبت و فساد ۳۵ ساله را از او می داند.

دو نکته را باید بگویم. یکی خطاب به پزشک مجاهد حسنلو و همسرش که هر چه بیشتر از علی خامنه ای و ستم و فساد او بگویید، بیشتر و زودتر در امان خواهید بود، و نکته دوم به اصحاب رسانه خوب و چهره های پرمخاطب زندانی در تمام جغرافیای ایران که از این دو یادی کنند.

#اختصاصی_تحکیم

🆔@tahkimmelat
♦️ مذاکره؟ شما پخش کنید، ما باور می‌کنیم!

🖊️ عبدالرضا خزایی

رئیس صداوسیما گفته پخش زنده مذاکرات رم در اختیار ما نیست. جمله‌ای که هم تأسف‌بار است، هم آشنا. چون تجربه به ما نشان داده حتی وقتی اختیار دست شماست، باز هم چیزی به نام «واقعیت» از قاب تلویزیون عبور نمی‌کند.

در همه سال‌های گذشته، ما عادت کرده‌ایم که از صداوسیما فقط روایت‌های گزینشی ببینیم. اگر دوربین در رم هم دست شما بود، احتمالاً باز با تدوین‌هایی دقیق، صحنه‌هایی را پخش می‌کردید که نه به مذاکره ربط داشت و نه به مردم. فقط «نمایش» بود و نه «محتوا».

مردم حق دارند بدانند در پشت درهای بسته چه می‌گذرد. اما صداوسیمایی که از پخش صدای مردم در خیابان ناتوان است، چطور می‌خواهد صدای آن‌ها را در سالن‌های رم منعکس کند؟

واقعیت این است: مشکل، نبودِ اختیار نیست. مشکل، نبودِ اعتماد عمومی‌ست و این اعتماد، نه با پخش مشروط بازمی‌گردد، نه با وعده‌های تلویزیونی. اگر روزی هم اختیار کامل پخش مذاکرات را داشتید، باید پرسید با آن اختیار چه کردید؟ واقعیت را نشان دادید یا دوباره ترجمه‌ای دلخواه ساختید؟

پس لطفاً از نبود اختیار گلایه نکنید. چون ما خوب می‌دانیم حتی اگر دوربین هم دست شما باشد، تصویرها باز هم شفاف نخواهند بود.


🆔@tahkimmelat
♦️ این «وفاق» بیشتر شبیه یک شوخی است!

مرتضی الویری

🔺اکنون که به گذشته می‌نگرم، از خودم می‌پرسم که با آگاهی از این‌که تا ساختارها تغییر نکنند، تغییر مدیران تأثیری نخواهد داشت، چرا مردم را به مشارکت تشویق کردم؟ این پرسش همچنان برای من مطرح است، زیرا گمان می‌کنم اگر مردم ببینند که تغییرات خاصی رخ نمی‌دهد، امیدشان به یأس تبدیل خواهد شد. اکنون نیز، درحالی‌که احساس می‌کنم ناترازی‌ها بیشتر شده و نارضایتی مردم افزایش‌یافته است، اما نمی‌توان آقای پزشکیان را مقصر اصلی دانست. البته، ممکن است ایشان در برخی موارد عملکرد بهتری می‌داشت. به‌عنوان‌مثال، بحث «وفاق» که ایشان مطرح کردند، به نظر من ناقص، نارسا و ناکافی بوده است. وفاق زمانی معنا پیدا می‌کند که بتوانیم با مردم، به‌ویژه آن ۶۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند، آشتی کنیم و آنان احساس کنند که بخشی از این وفاق هستند. این‌که چند نفر با گرایش اصول‌گرایی را در کابینه و استانداری منصوب کنیم و آن را وفاق بنامیم، بیشتر شبیه یک شوخی است.

🔺از مسائل کلیدی در اصلاحات ساختاری کشور نیز همین مسأله نمایندگی مجلس است. در حال حاضر، مجلس شورای اسلامی به طور میانگین تنها نماینده ۲۰ تا ۲۵ درصد از مردم کشور است، درحالی‌که حدود ۷۵ درصد از جامعه احساس نمی‌کنند که این نهاد، نماینده واقعی آن‌هاست. در یک نظام مردم‌سالار، حضور نمایندگان واقعی مردم ضروری است تا دموکراسی معنا و اثرگذاری واقعی داشته باشد. به همین دلیل، یکی از اصلاحات ساختاری مهم، تعیین تکلیف مجلس است. از نظر من، حتی در چارچوب قانون اساسی فعلی نیز می‌توان این مسئله را حل کرد. طبق بند ۷ اصل ۱۱۰ قانون اساسی، یکی از وظایف رهبری، حل معضلات نظام با مشورت مجمع تشخیص مصلحت نظام است؛ بنابراین، مجمع تشخیص مصلحت می‌تواند مجلس کنونی را که نماینده واقعی مردم نیست، به‌عنوان یک معضل اساسی نظام تلقی کند و درخواست انحلال آن را ارائه دهد. در ادامه، با برگزاری یک انتخابات آزاد و بدون نظارت استصوابی، نمایندگان واقعی مردم می‌توانند در مجلس حضور پیدا کنند. می‌دانم که چنین پیشنهادهایی ممکن است برای برخی افراد غیرمنتظره یا رادیکال به نظر برسد، اما اگر واقعاً قصد داریم مشکلات و بحران‌های بزرگی را که با آن‌ها روبه‌رو هستیم حل کنیم، این کار با ساختار فعلی مجلس امکان‌پذیر نخواهد بود.

🔺در عین اینکه رفع حصر کروبی را اقدامی مفید می‌دانم… اما سطح انتظارات فراتر از این اقدامات است. تعجب‌آور است که پس از سال‌ها، افرادی مانند میرحسین موسوی و مهدی کروبی همچنان در حصر باقی‌مانده‌اند و تصمیم‌گیری درباره آن‌ها به‌کندی و به‌صورت قطره‌چکانی انجام می‌شود. این روند، منطقی و قابل‌قبول نیست. همچنین، چهره‌هایی همچون مصطفی تاج‌زاده و سعید مدنی که سرمایه‌های انسانی کشور محسوب می‌شوند، در زندان به سر می‌برند، درحالی‌که بسیاری از نیروهای توانمند دیگر یا کشور را ترک کرده‌اند یا در اندیشه مهاجرت هستند.

📎منبع و متن کامل


🆔@tahkimmelat
♦️ لحن دوگانه ترامپ و تهدید ایران در آستانه مذاکرات رم: ما به دنبال حذف صنعت هسته‌ای ایران نیستیم

ایران فرصت دارد تا به کشور فوق‌العاده‌ای تبدیل شود. گزینه اول من این است که در این کشور کشتاری صورت نگیرد. اما اگر مجبور شویم، گزینه دوم برای ایران بسیار بد خواهد بود.

فکر می‌کنم ایران خواهان مذاکره است. ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. برجام توافق افتضاحی بود و منقضی شده است.

ما به دنبال گرفتن صنعت آنها نیستیم، ما به دنبال گرفتن زمین آنها نیستیم.

تنها چیزی که می‌گوییم این است که نمی‌توانید سلاح اتمی داشته باشید.

من نمی‌خواهم کاری کنم که به کسی آسیب برساند. واقعا نمی‌خواهم. اما ایران نباید سلاح اتمی داشته باشد.

‌توافقی که با اوباما امضا شد،‌ همین حالا هم منقضی شده بود. توافق بدی بود. برای ایران راه مشخصی برای رسیدن به سلاح اتمی فراهم می‌کرد.

وقتی با کشورها سروکار دارید نباید توافق کوتاه‌مدت ببندید.

نمی‌گویم که حمله به ایران را رد کردم، اما برای انجام آن عجله‌ای ندارم.



🆔@tahkimmelat
♦️ اکبرنژاد: تاجزاده پهلوی نیست که از آزادی خود نگذرد!


🆔@tahkimmelat
♦️ یاشار سلطانی: الان دیگه رئیس جمهور آبدارچی نظام هم نیست…


🆔@tahkimmelat
♦️ بهاره هدایت، فعال سیاسی و زندانی سیاسی پیشین، روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، از سوی وزارت اطلاعات احضار و تهدید شده که در صورت ادامه فعالیت‌هایش، دوباره بازداشت خواهد شد.

به او هشدار داده شده که «هیچ‌گونه فعالیتی» نباید داشته باشد.

یکی از افراد مطلع اطلاع داده است که بازجویان به طور مشخص به مصاحبه خانم هدایت با رسانه پارسی اشاره کرده‌اند که تا کنون دو قسمت از آن منتشر شده است و این مصاحبه بخش‌های دیگری هم دارد. خانم هدایت در آن مصاحبه درباره پایان‌نامه خودش که در زمینه انقلاب ۵۷ بود، سخن گفته بود.

بهاره هدایت، بارها بازداشت شده و بیش از هفت سال از بهترین سال‌های جوانیش را در زندان گذرانده است. او در زندان بیمار شد و در بهمن ماه ۱۴۰۲ برای طی کردن مراحل درمان با توقف حکم آزاد و در نهایت چند ماه پیش شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران رای به آزادی مشروط او داد.


🆔@tahkimmelat
♦️ به دیپلماسی امکان موفقیت بدهید!
 
روسای محترم دولت‌های آلمان، آمریکا، بریتانیا و فرانسه

رونوشت: دبیر کل محترم سازمان ملل

با سلام
 
🔺«همگامی برای جمهوری سکولاردمکرات در ایران» به عنوان بخشی از اپوزیسیون ایران که به  گذار از نظام استبدادی جمهوری اسلامی به یک نظام سیاسی مبتنی بر جمهوری سکولاردموکرات اعتقاد دارد، همواره مخالفت شدید خود را با استفاده ازهر نوع گزینه نظامی علیه تاسیسات و زیرساخت‌های ایران اعلام کرده و از اصل توافق آمریکا و دیگر کشورهای غربی در چهارچوب تنش زدایی با «جمهوری اسلامی ایران» و به کار گیری راهکارهای دیپلماتیک در حل و فصل اختلافات حمایت کرده است.

🔺مذاکرات بر اساس تجارب گذشته باید شفاف، عادلانه و به صورت برد-برد با رعایت نگرانی‌های موجه غرب از یک سو و منافع ملی و ملاحظات امنیت ملی ایران از سوی دیگر انجام شود (و روشن است تلقی ما از امنیت ملی و منافع ملی با جمهوری اسلامی متفاوت است).

🔺اگرچه ما بارها به صراحت مخالفت خود را با مواضع جمهوری اسلامی در خصوص برنامه هسته‌ای، رویکردهای امنیتی و کلا سیاست خارجی اعلام کرده‌ایم ولی در عین حال تنش‌زایی بین ایران و غرب را باعث به قهقرا رفتن بیشتر ایران و تشدید بی‌ثباتی در منطقه می‌دانیم.

🔺ارتقاء سطح تنش و رویکرد تقابل نظامی به ضرر ایران، همه کشورهای خاورمیانه و‌ صلح جهانی است و‌ در نگاه درازمدت برنده‌ای ندارد؛ همه بازنده‌ی آن خواهند بود. به باور ما تا کنون عواملی چون «سیاست‌های غلط جمهوری اسلامی در روابط خارجی»، «کارشکنی‌های دولت اسرائیل»، «اقدامات تندروها در کشورهای غربی» و در یک کلام اقدامات ذی‌نفعان ادامه تنش و نظامی‌گری از هر دو طرف، مانع توافق پایدار بوده است.

🔺ما همچنین پیشنهاد می‌کنیم که در کنار این گفتگوها اقداماتی از سوی نهادهای حقوق بشری وابسته به سازمان ملل و اتحادیه اروپا در جهت گفتگوی انتقادی با جمهوری اسلامی شروع شود. آنچه اکنون اولویت دارد دور شدن از درگیری نظامی و دستیابی به یک توافق ماندگار و متوازن در حوزه‌های امنیتی و راهبردی بر اساس قوانین بین‌المللی و نظارت موثر آژانس جهانی انرژی اتمی بر فعالیت‌های اتمی جمهوری اسلامی است تا مردم ایران از زیر بار فشارهای خردکننده تحریم‌ها بیرون بیایند.

🔺 البته به باور ما منشا اصلی مشکلات مردم ایران حاکمیت استبداد و ایدئولوژی توسعه‌طلبانه واپسگرای جمهوری اسلامی است. بر این اساس جایگزین شدن یک حکومت مبتنی بر دمکراسی، سکولاریسم، مدارا و صلح‌طلبی در مناسبات خارجی با اتکا به مبارزات مردمی می‌تواند منافع ملی مردم ایران را در شکل مطلوب تامین کرده و به ثبات پایدار در خاورمیانه باری رساند. به همین دلیل عادی‌سازی مناسبات سیاسی و گسترش روابط تجاری در سطح کلان نیاز دارد تا با تاکید بر رعایت تعهدات بین‌المللی حکومت ایران در تمامی زمینه‌ها، بویژه اعلامیه جهانی حقوق بشر و کنوانسیون‌های الحاقی آن پیگیری شود. به نظر ما ضروری است که تحریم هدفمند ناقضان حقوق بشر و حمایت جامعه جهانی از مطالبات دموکراسی‌خواهانه مردم  ایران ادامه پیدا کند.
 
«همگامی برای جمهوری سکولاردمکرات در ایران»
١٦ آوریل ٢٠٢٥ برابر با ٢٧ فروردین ۱۴۰۴


🆔@tahkimmelat
♦️«دادگاه در دادگاه!»

🖊️اکبر دانش سرارودی

حیرت آور است که قوه قضائیه ما گرچه در بسیاری از موارد فشل و ناکارآمد است اما در سرکوب منتقدین سنگ تمام گذاشته و هر دفاعی را هم بلاوجه و ناوارد میداند! تا مبادا سفارش پرونده سازان امنیتی در تعیین مجازات های سفارشی لطمه ببیند!

دیروز در سامانه ثنا پیامکی آمد و اعلام کرد پرونده شما به شعبه یک دادگاه انقلاب اصفهان رفته و زمان رسیدگی دوم اردیبهشت ۱۴۰۴ خواهد بود (۸ صبح سه شنبه آینده)
همچنانکه در ۱۵ دیماه گذشته هم پرونده ای تحت عنوان «نشر اکاذیب رایانه‌ای!» در تهران تشکیل گردید و منجر به دوبار حضورم در تهران جهت بازپرسی و برگزاری دادگاه شد و قصه همچنان ادامه دارد

در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ نیز وقتی از دادگاه تهران خارج شدم پیامکی آمد که پرونده اصفهان شما به شعبه ۱۳۱ کیفری رفته و در ۱۹ فروردین پیامک دیگری آمد که به شعبه ۱۲۰ منتقل شده!
در این رمضان و نوروز! اغلب وقتم به نوشتن دفاعیه و اعتراضیه برای دادگاه تهران و شعبه ۱۱ بازپرسی اصفهانی گذشت که ظاهراً بنایی برای شنیدن ندارند

تا اینکه امروز برای خواندن پرونده به شعبه یک دادگاه انقلاب رفتم تا پرونده ۸۷ صفحه ای ام را تورق کنم و آنجا متوجه شدم که پرونده جداگانه ای هم در شعبه ۱۲۰ دادگاه کیفری اصفهان تشکیل شده تا بصورت همزمان سه پرونده یک کنش‌گر و منتقد به انبوه پلشتی های جاری، در سه دادگاه اصفهان و تهران رسیدگی شود!

طبق نامه دادستانی به رئیس دادگاههای انقلاب استان، این پرونده مهم و ویژه تلقی شده تا بصورت سفارشی مورد بررسی قرار گیرد! همچنانکه بازجوی سپاه با تحکّم می‌گفت این بار نمی‌گذاریم قسّر در بروی و کاری میکنیم که حکم تعلیقی قبلی نیز سنجاق و اجرا شود، در یکی از نامه های کتبی سپاه به دستگاه قضاء نیز اعلام شده بود «ایشان کینه و عناد خاصی با نظام مقدس جمهوری اسلامی و شخص مقام معظم رهبری دارد» و در خواست اشد مجازات کرده بودند

جالب است که این نهاد مدعی تقوا علیرغم پیگیری های مکرر، مطلقاً پای کار نیامده تا حتی اگر سهواً هم با من تصادف کرده اند! بعنوان یکطرف ماجرا به تعیین تکلیف ماشینم بپردازند و خود را جای طرف مقابلی بگذارند که در این شصت و چند روزی که از ۲۴ بهمن تا ایام نوروز و الآن که قریب یکماه دیگر میگذرد این بنده خدا چه میکند و چقدر باید کرایه اسنپ و تاکسی بدهد؟

بله میدانم که پرونده سازان خود را حق مطلق میدانند و معتقدند هر کس زبان به انتقاد بگشاید «برماست» و کسی که با ما نیست دشمن ماست!! و از تمام حقوق اولیه نیز محروم است!
ولی میگویم بر فرض که ما کافر و شما مسلمان! آیا در ارتباط با موضوعی چون این تصادف و خساراتی که ایجاد شده برای کافر حقی نیست تا بعنوان حق النّاس، مورد توجه شما سوپر مسلمانان قرار گیرد؟!
انشاالله در اولین فرصت برای مطالعه پرونده دیگری که تحت عنوان «نشر اکاذیب رایانه‌ای» [در کنار پروندهٔ هم موضوعش در تهران!!] تشکیل شده به شعبه ۱۲۰ کیفری خواهم رفت.

در پایان میگویم ایکاش لااقل عقلانیتی وجود داشت تا در این شرایطی که کشور از هر جهت تحت فشار و آبستن حوادث پیش بینی ناپذیری است تمام قوای تان را بر اذیت و مجازات منتقدین دلسوزی متمرکز نمی‌کردید که اتفاقاً تمام دغدغهٔ شان إنذار به سیاستگذاری ها و عملکرد غلطی بوده که ما را بدینجا رسانده است
[برادران عزیزم آقایان قمیشی و دانشفر و سایر دوستانی که در کمپین رفع حصر فعال بودند نیز درگیر همین دادگاهها هستند!]

متأسفم که زبان دلسوزی و خیرخواهی نمی‌فهمید و متوجه نیستید که این بگیروببندها، تمام زندانیان سیاسی مظلومی که قلب‌شان برای این کشور می‌تپد را مصمم‌تر از همیشه کرده و می‌کند.



🆔@tahkimmelat

Rekordlar

05.04.202523:59
16KObunachilar
28.02.202523:59
1600Iqtiboslar indeksi
22.03.202505:36
5.4KBitta post qamrovi
22.03.202501:06
5.4KReklama posti qamrovi
31.01.202523:59
8.33%ER
22.03.202501:02
34.10%ERR

Rivojlanish

Obunachilar
Iqtibos indeksi
1 ta post qamrovi
Reklama posti qamrovi
ER
ERR
NOV '24DEC '24JAN '25FEB '25MAR '25APR '25

تحکیم ملت mashhur postlari

♦️تو لیست لو رفته‌ی ثروتمندترین‌های بانک سپه توسط Codebreakers، اسم آشنایی دیده می‌شه:
ابوالفضل بهاالدینی، نماینده آقای  خامنه‌ای در پاکستان،
با ۱۴۷ میلیارد تومان پول نقد در حساب شخصی!
سؤال ساده‌ست:
پول از کجا اومده، به کجا می‌ره؟



✍فریبرز کلانتری


🆔️@tahkimmelat
09.04.202512:38
♦️سخنان حجت الاسلام والمسلمین محقق یزدی که منجر به ۷ سال حبس شده است.


🆔️@tahkimmelat
24.03.202509:54
♦️ پوشش جدید افراد در جوار خانه کعبه مورد توجه کاربران قرار گرفته است


🆔@tahkimmelat
26.03.202517:15
♦️#احمد_نقیب‌زاده به یورونیوز:

📌فروپاشی جمهوری اسلامی مانند شوروی خواهد بود؛ حمله اسرائيل قطعی است!



آقای نقیب‌زاده که دکتری جامعه‌شناسی سیاسی خود را از دانشگاه پاریس ۱۰ گرفته، یکی از تحلیلگران برجسته و اساتید بنام علوم سیاسی ایران به شمار می‌رود که کتاب‌های متعددی از او به رشته تحریر درآمده است.
آقای نقیب‌زاده که به تازگی با درجه استاد تمامی از دانشگاه تهران بازنشسته شده، معتقد است، نفوذ #روسیه در ساختار تصمیم‌گیری جمهوری اسلامی بیش از حد تصور است و مسکو هر کسی را که بنای بهبود روابط ایران و غرب را در سر داشته باشد از صحنه حذف می‌کند.


او همچنین بر این باور است که احتمال انجام حملاتی مشابه ترور اسماعیل هنیه، علیه مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی از سوی اسرائيل و آمریکا در سال ۱۴۰۴ بالا خواهد بود.
در ادامه مشروح این گفتگو را می‌خوانید

https://parsi.euronews.com/2025/03/25/naghibzadeh-collapse-of-the-islamic-republic-like-the-soviet-union-israeli-attack-c

#تحکیم_ملت

🆔️@tahkimmelat
31.03.202505:33
♦️نامه دوم دکتر مهرآیین به علی خامنه‌ای:

اکنون که به مرگ نزدیکتر هستید رویکرد خود به زندگی و قدرت و سیاست را تغییر دهید/در آرامش از قدرت کناره گیری کنید و مهیای دیدار با خداوند شوید

پس از آنکه مصطفی مهرآیین، جامعه‌شناس، به‌دلیل نامه‌ای انتقادی خطاب به آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، با احضار قضایی مواجه شد، امروز نامه دوم خود را منتشر کرد. او در این نامه با الهام از سخنان اسقف دزموند توتو، رهبر معنوی جنبش ضد آپارتاید در آفریقای جنوبی، تاکید کرد: «بدون بخشایش، آینده‌ای در کار نخواهد بود.» مهرآیین با اشاره به تجربه تاریخی آفریقای جنوبی، از خامنه‌ای خواست از گذشته خود فاصله بگیرد، از مردم طلب حلالیت کند و در آرامش از قدرت کناره‌گیری کند.

او با یادآوری محتوای ضعیف رساله حکمرانی خامنه‌ای و عنوان فصل آخر آن با نام "سرزمین سوخته ایران"، نتیجه گرفت که دوران رهبری او مردود است؛ اما معتقد است هنوز فرصتی برای ساختن چهره‌ای بخشایش‌گر و انسانی برای رهبر جمهوری اسلامی باقی‌ست. مهرآیین موقعیت فعلی کشور را بحرانی و حاصل عقلانیت سیاسی جمهوری اسلامی و دو رهبر آن، خمینی و خامنه‌ای، دانست؛ اما در عین حال این موقعیت را فرصتی برای بازسازی نظم دانست و از خامنه‌ای خواست که سیاست را به معنای «چیدمان درست چیزها» درک کند.

او با اشاره به خاطرات نسل جوان دهه‌های پیش که خامنه‌ای را دوستدار شریعتی، اخوان ثالث و شجریان می‌دانستند، پرسید چه بر او گذشت که از امید آن روزها به چهره‌ای خشک، عبوس و مورد نفرت بدل شد؟ مهرآیین خطاب به خامنه‌ای نوشت: شما نیز پدر، پدربزرگ، و صاحب خانواده‌اید؛ چگونه دستور شلیک به فرزندان همین مردم را صادر می‌کنید؟ حتی اگر جوانان معترض مطابق سلیقه شما نباشند، آیا وظیفه دینی شما پذیرش تفاوت‌ها و آغوش باز به روی همگان نیست؟

او خامنه‌ای را به تأمل در معنای مرگ فراخواند و نوشت: «بمیرید قبل از آنکه بمیرید» یعنی پیش از مرگ، خود را از تعصب، تعلق به قدرت و جدی گرفتن بیش از حد نقش‌تان رها کنید. به جهان، موسیقی، طبیعت و بازی با نوه‌ها بنگرید. همه چیز را آن‌قدر جدی نگیرید. مرگ نشانه آن است که هیچ‌کس نمی‌تواند بر همه چیز چیره شود.

مهرآیین از خامنه‌ای خواست دو اصل «برگشت‌ناپذیری» و «بخشایش» را مبنای کنش سیاسی خود قرار دهد: گذشته دیگر قابل تغییر نیست، اما آینده را می‌توان با بخشش ساخت. او از رهبر جمهوری اسلامی خواست که با آغاز گفت‌وگو با آمریکا، تغییرات اساسی را ممکن کرده و پس از آن در آرامش از قدرت کنار رود.

او همچنین خواستار پایان دادن به رویه‌ی سرکوب منتقدان شد و نوشت: «نعوذ بالله، شما که از خداوند برتر نیستید. ما روزی چند بار از خدا گله می‌کنیم و باز به او پناه می‌بریم. چرا کسی که با شما سخن گفت باید به دادگاه برود؟» مهرآیین تاکید کرد خامنه‌ای رهبر مردم است، نه بر مردم، و دعوت به گفت‌وگو و شنیدن صداهای متفاوت از نشانه‌های عقلانیت است.

او در پایان، گفت که چهار اصل «عشق، ایمان، آزادی و عدالت» چراغ راه زندگی‌اش هستند و اگر در نهایت به‌خاطر این نامه‌ها به زندان برود، آن را با آغوش باز می‌پذیرد و از همانجا نیز خواهد نوشت: «بدون بخشایش، آینده‌ای در کار نخواهد بود.»

📌متن کامل این نامه را در لینک زیر بخوانید:
https://tinyurl.com/22rybv3w



🆔️@tahkimmelat
05.04.202504:38
♦️ اسرار نیم قرن جاسوسی کا.گ.ب در ایران


این ویدیو داستان نیم قرن نفوذ و توطئه‌های کا.گ.ب، ماشین اطلاعاتی بی‌رحم شوروی، در قلب ایران است؛ سرزمینی که در دوران جنگ سرد، به میدان نبردی پنهان برای جاسوسان خارجی تبدیل شده بود. از خیابان‌های تهران، جایی که کا گ ب خودرویی پر از مواد منفجره را بر سر راه شاه گذاشته بود تا خانه های مخفی جماران، که صادق قطب‌زاده وزیر خارجه پیشین در دام توطئه ای پیچیده‌ای از نقشه‌های کا گ ب گرفتار آمد، رد پای این سازمان مرموز همه‌جا وجود داشت. کا.گ.ب با جعل اسناد، نفوذ در حلقه‌های قدرت، و طراحی عملیات‌های مخفی ، رویای تسلط مسکو بر ایران را دنبال می‌کرد. چند دهه طول کشید تا با سقوط شوروی و افشای اسناد محرمانه مشخص شود سرویس اطلاعاتی شوروی سابق در ایران به چه توطئه ها و عملیاتهایی مشغول بوده  است. ما در این ویدیو، شما را به دل این ماجراهای نفس‌گیر می‌بریم؛ از فعالیتهای کاگ ب در دوران پهلوی و از توطئه های این سازمان پس از انقلاب 1357



📌 پروفایل


🆔️@tahkimmelat
♦️ شاید یادتون نیاد ولی تو این مملکت برای انتشار یه نظرسنجی، سه نفر رو محاکمه کردند

سال ۱۳۸۱ یک نظرسنجی توسط چند موسسه درباره #مذاکره_با_آمریکا انجام گرفت:

✅ ۷۵٪ موافق مذاکره
❌ ۱۷٪ مخالف

انتشار نتیجه موجب دادگاهی و زندانی شدن مدیران کلیدی موسسه‌ها شد

+حسین قاضیان: ۳ سال 
*بهروز گرانپایه : ۵.۵ سال
×عباس عبدی: ۵.۵ سال


🆔@tahkimmelat
27.03.202511:20
♦️برشهای خبری کوتاه از وضعیت خاورمیانه و منطقه


7 سوخت رسان ارتش آمریکا از اروپا به سمت امارات در حال حرکت است.

4 سوخت رسان ارتش آمریکا از سمت تایوان در حال حرکت به سمت عربستان است.

پرواز گسترده و ناگهانی سوخت رسان های ارتش آمریکا به خاورمیانه از تمام نقاط دنیا.
دلیل این امر تا کنون نامشخص است.

گزارش ها از یک اقدام غیر عادی در تنگه هرمز؛
250 قایق تهاجمی سپاه در این منطقه مستقر شدند

چندین مقام ارشد نظامی و سیاسی اسرائیل برای گفت و گو های بسیار محرمانه و حساس در مورد جمهوری اسلامی وارد آمریکا شدند.

با ورود این حجم از سوخت رسان و جت جنگنده و بمب افکن های آمریکا به منطقه؛ میتوان گفت روز های بسیار سخت و خطرناکی در انتظار کل منطقه و به خصوص جمهوری اسلامی خواهد بود.
ساعت صفر خاورمیانه فعال شده است و لحظات تصمیمات سرنوشت ساز که می‌تواند آینده کشور را به طور کلی تغییر دهد فرا رسیده است.
جمهوری اسلامی از طریق مجاری دیپلماتیک پیام رسمی می دهد: سپاه پاسداران تا نیمه شب امشب به آمریکا فرصت داده است از عملیات خود در تنگه هرمز عقب نشینی کند، در غیر این صورت با صدها موشک به کشتی ها حمله خواهیم کرد.

همزمان ج.ا گزارش می دهد: شهرهای موشکی در سواحل خلیج فارس به حالت آماده باش درآمدند.
تنش در تنگه هرمز به اوج خود رسیده است.

برخی تحلیل گران این اتفاقات حاصل گزارش وزارت نفت عراق در لو دادن اطلاعات نفتکش های ایرانی رخ داده است.

تشدید تقابل نظامی نیروی دریایی ایران و نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا در تنگه هرمز به مرز خطوط قرمز رسیده است.

نیروی دریایی ارتش آمریکا در یک حرکت بی سابقه و بزرگ در حال توقیف نفتکش ها و کشتی های تجاری ایران در تنگه هرمز می‌باشند.

ایران از مجاری امن دیپلماتیک تا نیمه شب امشب به امریکا مهلت داد از فعالیت خود در تنگه هرمز عقب نشینی کند.

رادیو و تلویزیون ملی چین - CNR : تمامی نیروهای دریایی ایالات متحده آمریکا چه در منطقه تنگه تایوان، دریای چین، اقیانوس هند مستقر بودند به سمت شاهراه خاورمیانه جهان "تنگه هرمز ایران" حرکت کردند

خبرگزاری رسمی دولت چین : برگزاری یک نشست تمام امنیتی و فوق العاده در شورای امنیت ملی در پکن تقابل جنگی ایران و آمریکا به شدت افزایش یافته است

تمامی نیروهای دریایی ایالات متحده آمریکا مستقر در پایگاه های دریایی کشورهای ژاپن، تایوان، هندوستان، کره جنوبی و اندونزی به سمت خاورمیانه درحرکت هستند

شبکه Phoenix TV چین : وزارت دفاع چین وضعیت نارنجی به تمامی ناوگان نیروی دریایی در خاورمیانه اعلام کرده است؛ درحال حاضر یک جلسه فوق العاده امنیتی درحال برگزاری است

شبکه خبری بین‌المللی چین CGTN : این حجم عظیم از انتقال تسلیحات و جنگ افزارهای جنگی حتی در زمان حمله ایالات متحده آمریکا به کشور ویتنام بی سابقه بوده است

حرکت بیش از 25 ناوشکن های نیروی دریایی ارتش آمریکا از دریای چین، تنگه تایوان، اقیانوس آرام به سمت خاورمیانه گزارش می‌شود.

سپاه ۲۵۰ فروند قایق تندرو موشک انداز در تنگه هرمز مستقر کرد و به اب انداخت.

هر لحظه وضعیت خلیج فارس ملتهب تر می شود.


🆔️@tahkimmelat
24.03.202517:31
♦️در درازای تاریخ هر غیر ممکنی ممکن است

🖋️ ناشناس

رابینویچ به کافه‌ای می‌رود، می‌نشیند و یک فنجان چای و یک نسخه از روزنامه‌ی پراودا سفارش می‌دهد.

گارسون با تعجب پاسخ می‌دهد:
چای را می‌آورم، اما روزنامه‌ی پراودا دیگر منتشر نمی‌شود!
شوروی سقوط کرده است.
پراودا، روزنامه رسمی حزب کمونیست شوروی بود.

رابینویچ با لبخند می‌گوید:
خوب، فقط چای بیاور.

روز بعد، او دوباره به همان کافه می‌رود و همان سفارش را می‌دهد. گارسون باز هم همان پاسخ را می‌دهد.

روز سوم، رابینویچ باز هم همان درخواست را تکرار می‌کند. این بار، گارسون که کلافه شده، با لحنی تند می‌گوید:

آقا! شما که آدم باهوشی به نظر می‌رسید! سه روز است که روزنامه‌ی پراودا را می‌خواهید و من هم سه روز است که می‌گویم شوروی کمونیست نیست و این روزنامه دیگر منتشر نمی‌شود!

رابینویچ آرام سرش را تکان می‌دهد و با لحنی رضایت‌بخش می‌گوید:
می‌دانم، می‌دانم… فقط دوست دارم دوباره و دوباره این را بشنوم!

چه روز قشنگی خواهد بود، روزی که ما هم روزنامه‌ی کیهان را بخواهیم و بشنویم که دیگر منتشر نمی‌شود!

در درازای تاریخ هر غیر ممکنی ممکن است


🆔@tahkimmelat
♦️ فرزاد سیفی‌کاران:

حمید نوری به قطعه دفن اعدام‌شدگان دهه ۶۰ در بهشت‌زهرا رفته و به اعدام زندانیان سیاسی و گورهای دسته‌جمعی اشاره می‌کند، در حالی که در دادگاه وجود گورهای دسته‌جمعی و اعدام‌ها را انکار می‌کرد.

حالا اما می‌گوید: «جای شماها هم همین‌جا بود که فرار کردید رفتید خارج کشور…»


🆔@tahkimmelat
01.04.202520:11
♦️ #خبر_فوری
لحظات حساس در خاورمیانه در راه است؛ تصاویر ماهواره ای نشان میدهد که ناو هواپیمابر وینسون به همراه یک رزم ناو و سه ناوشکن از نزدیکی فیلیپین گذشته و در حال ورود به خاورمیانه است.
🆔️@tahkimmelat
♦️در اطلاعات هک شده بانک سپه، اسم پسر مکارم شیرازی به چشم می‌خورد که ناقابل ۷۸میلیارد تومان در ته حسابش مانده

🆔️@tahkimmelat
26.03.202519:33
♦️ جایزه بهترین حکمرانی جهان در سالی که گذشت را به چه کسی تقدیم کنیم؟
✍️حامد پاک طینت

📌اجازه دهید جایزه بهترین حکمرانی در سالی که گذشت را مشترکا به این سه شخصیت تقدیم کنیم

🔻نارندرا مودی
نخست وزیر هند - حکمرانی که ۷% رشد اقتصادی پایدار برای یک کشور ۱.۵ میلیارد نفری در سال گذشته را بعنوان سریعترین اقتصاد جهان، در کارنامه خود ثبت کرد. حاکمی که توانست از طریق ایجاد توازنی هوشمندانه در رابطه کشورش با دنیا، با سبقت از بریتانیا به پنجمین اقتصاد جهان تبدیل شود و برنده جذب سرمایه گذاری و آغاز یک برنامه مفصل گلوبال تحت عنوان Make in India از طریق توافق های تجاری گسترده با اروپا ، کشورهای عربی و همزمان با روسیه و آمریکا شود. هند تحت حکمرانی او در سالی که گذشت با رکورد ماهانه ۱۴۰ میلیارد دلار، معادل ۴۰% از تراکنشهای مالی دیجیتال، افتخار عنوان پادشاهی سیستم پرداخت دیجیتال در دنیا را کسب کرد و با ۹۱۱ میلیون کاربر اینترنت و روزی ۵ میلیون کاربر جدید دومین جامعه آنلاین جهان شد. هند تحت حکمرانی این مرد در سالی که گذشت توانست با فقط ۷۵ میلیون دلار و در حد ساختن یک فیلم بدون آسیب به بودجه آبادانی کشور، یکی از مهمترین برنامه های فضایی جهان را اجرایی کند. هند توانست با ۱۰۰ شرکت استارتاپی یونیکورن( ارزش هر یک بیش از ۱ میلیارد دلار) پس از آمریکا و چین در مقام سوم جهان قرار بگیرد . مودی در سالی که گذشت پروژه ۵۰۰ گیگاوات انرژی خورشیدی را که معادل نصف مصرف فعلی اروپاست بعنوان بزرگترین میزبان سرمایه گذاری خورشیدی از طریق خارجی ها کلید زد و با بودجه های مازاد در دست ۵۰۰ میلیون نفر هندی را تحت پوشش بیمه کامل قرار داد

🔻لی هسینگ لونگ

نخست وزیر سنگاپور - حکمرانی که به رغم بحرانهای منطقه ای و جهانی موفق به کاهش تورم به زیر ۴% همزمان با یک رشد اقتصادی ۳% برای مردم کشورش شد.او توانست با ایجاد یک مملکت امن برای سرمایه گذاری، سنگاپور را بعنوان قطب فناوری، نوآوری و مالی آسیا به جهانیان معرفی کند تا این کشور موفق به جذب بیشترین سرمایه از بزرگترین شرکتهای فناوری جهان شود. سنگاپور تحت مدیریت این شخصیت با ذخایر ارزی ۳۵۰ میلیارد دلار معادل ۷۰ هزار دلار به ازای هر شهروند بالاترین ذخایر ارزی دنیا را دارد و موفق شد با سرانه ۸۳ هزار دلار به رتبه سوم جهان در سرانه تولید ناخالص ملی برسد. سنگاپور امروز بعنوان یکی از امن ترین نقاط دنیا برای تجارت به دومین بندر شلوغ جهان تبدیل شده و در سهولت کسب و کار مقام اول دنیا را دارد. سنگاپور تحت مدیریت این رهبر جوان تبدیل به کم فساد ترین کشور آسیا و سلامت ترین کشور جهان شد و امید به زندگی مردمش را به دومین رتبه جهان رساند. لونگ توانست در بحران عمیق آبی که مواجه شده بود با شروع یک پروژه منحصر به فرد، ۴۰% از آب آشامیدینی مردم کشورش را از فاضلاب بازیافت کند و با وجود تراکم شهری نیمی از این کشور را سبز کند. سنگاپور در سالی که گذشت با نرخ قتل ۰.۲ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر پایین ترین نرخ جرمهای شدید در دنیا را داشت و تحت رهبری او مفتخر به عنوان بهترین سیستم آموزشی جهان شد

🔻کلودیا شینباوم

رئیس جمهور مکزیک- شیرزنی که بالاترین رشد اقتصادی در کشورهای آمریکای لاتین را برای کشورش به ارمغان آورد و توانست از فرصت همسایگی با آمریکا، بزرگترین بازار جهان، برای مردمش تولید، اشتغال و رفاه بیافریند و برغم تهدیدات ترامپ با تدبیر و متانت و در آرامی از او برای مردمش امتیاز بگیرد. مکزیک تحت رهبری او تبدیل به بزرگترین صادرکننده جهان به آمریکا شد، بزرگترین صادرکننده خودروی جهان شد و توانست ۶۳ میلیارد دلار توسط شهروندانش به شکل حواله از آمریکا به کشورش دلار جذب کند. مکزیک تحت مدیریت او تبدیل به بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده آووکادو و آبجوی دنیا شد و برغم تمام چالشهایی که داشت موفق به جذب ۴۰ میلیون گردشگر و درآمد ۳۰ میلیارد دلار در سال گذشته شد. شینباوم توانست در سالی که گذشت مکزیک را به هشتمین صادرکننده قطعات هوافضا تبدیل کند. بوئینگ و ایرباس امروز مشتریان مکزیک هستند

زنده باد، این سه حکمران بزرگ .

#تحکیم_ملت
🆔️@tahkimmelat
02.04.202507:45
♦️حرام است به جمهوری‌اسلامی رأی بدهید

پس از فوت آیت‌الله بروجردی، آیت‌الله سیداحمد خوانساری مهم‌ترین گزینه برای جانشینی ایشان بود
اما مدت‌ها بود که به تهران رفته و علاقه‌ای هم به کرسی ریاست نداشت.
هم دارای مقام بلند علمی بود و هم تقوایش زبان‌زد همه، تا جاییکه حتی آیت‌الله خمینی به تقوا، علم و دقت‌نظرش شهادت داده بود.
در برابر انقلاب۵۷ ساکت و بلکه مخالف بود و ولایت‌فقیه را به هر نوع و شکلی انکار می‌کرد.
نه تنها با جمهوری‌اسلامی بیعت نکرد، بلکه آن را رایت ضلالت و گمراهی می‌دانست.
مصطفی محقق‌داماد از موضع آیت‌الله سیداحمد خوانساری درباره شرکت در همه پرسی جمهوری‌اسلامی اینگونه روایت می‌کند:
مرحوم سید محمد جلالی‌تهرانی پسر علی‌نقی موسوی‌جلالی از علمای درجه اول سنتی تهران همان اوایل انقلاب از جمهوری اسلامی برید.
وی برای خودم نقل کرد که آقا رضی شیرازی شب قبل از رای گیری رفراندم فروردین ۱۳۵۸ گفت، همه کس در دفاع از رفراندم اطلاعیه داده، اما آقا سید احمد خوانساری نداده است.
الان هم رفته‌اند خانه پسرشان، در خانه را بسته‌اند، شما (یعنی جلالی تهرانی) برو راضیشان کن تا به مردم بگویند رای بدهند.
جلالی تهرانی می‌گوید:
من بعد از نماز مغرب و عشا خدمت ایشان رفتم و موضوع را مطرح کردم.
آقای خوانساری فرمودند:
«من موافق [جمهوری اسلامی] نیستم و اطلاعیه نمی‌دهم و تایید نمی‌کنم.»
پرسیدم: آیا واجب است ما رأی بدهیم؟
ایشان فرمود:
« بلکه بالعکس(واجب است رأی ندهید) »
📚منابع
📖سیری در آراء و مواضع آیت‌الله سیداحمدخوانساری/صفحه۱۷
📖مصاحبه محسن‌کدیور با مصطفی‌محقق‌داماد

به راستی امثال آیت‌الله خوانساری چه چیزی را در پیچش مو می‌دیدند که برای دیگران قابل فهم نبود؟
چرا او و امثال ایشان، همرنگ جماعت۵۷ نشدند؟
بسیاری از افراد پس از تحقق جمهوری‌اسلامی و مشاهده‌ی برخی ظلم‌ها و بی‌عدالتی‌ها و تبعیض‌ها و... پی به اشتباه خود برده و دست از حمایت برداشتند.
اما چه چیزی مانع شد تا امثال آیت‌الله خوانساری از همان ابتدا نظر مثبتی نسبت به این جماعت نداشته باشند؟
شاید او هم‌صنفان خود را بهتر می‌شناخت...

والسلام
س.ح.افضلی

🆔️@tahkimmelat
01.04.202510:15
♦️به جای انذار بی فایده به رهبری به مردم هشدار بدهید

🖊حامد آئینه وند ( عضو همبستگی جمهوری خواهان ایران )

مصطفی مهر آئین از جمله اساتید فرهیخته جامعه شناسی است که پس از سالها کار فکری و دانشگاهی از لاک آکادمیک خارج شد و در قالب روشنفکر عرصه عمومی ، نقدهای متعددی درباره وضعیت سیاسی اجتماعی ایران با زبانی همه فهم با اشراف ویژه بر مفاهیم بنیادی طرح کرد. نگاه وی به سیاست ورزی از «دریچه معنا بخشی به زندگی » نه «سیاست معطوف به قدرت در نظام فکری فوکو» از یک سو و قدرت بیان از سوی دیگر باعث شد ظرف مدت کوتاهی مورد توجه واقع شود.به ویژه آنکه با فاصله گذاری آشکارمیان تفاوت های مبانی نقد خود با اصلاح طلبان بر سیستم مستقر و بیان روشن اینکه اصلاح پذیری جمهوری اسلامی را منتفی می داند این پیام را داد که ما نیازمند گفتمان دیگری هستیم که نه به کار اصلاح که به کار عبور و گذار مسالمت آمیز از جمهوری اسلامی بیاید.

مهرآئین با به چالش کشیدن ایده وفاق پزشکیان و عقیم نشان دادن آن به واسطه نادیده انگاری مردم و اختگی دستگاه دولت در جمهوری اسلامی به درستی نشان داد کوشش اصلاح طلبان در این عرصه را نباید امری جدی تلقی کرد و به تعبیر من وجهی بیش از تقلا برای گرفتن سهمی از سفره انقلاب ندارد. تلاش قابل ستایش ایشان در برجسته کردن ضرورت گذار و تاکید براینکه به عنوان یک معلم دانشگاه راهی غیر از این نمی‌شناسد و تاکید بر سرکوب سیستماتیک دانشگاه و بازگویی اینکه فهم وی از فضای ایران فهم غالب اعضای هیات علمی دانشگاه ها ست اگرچه صدای غالب نیست، قابل اعتناست هر چند، نیروهای ساکت دانشگاهی را تبرئه نمی‌کند. با این همه درخشندگی اما، انتشار دو نامه پیاپی ایشان به رهبر جمهوری اسلامی برای کناره گیری از قدرت مرا متعجب و تا حدودی نا امید کرد.

در زمانه ای که رسانه های جریان اصلی با فراگیری شبکه های اجتماعی دیگر نقش سابق را ایفا نمی‌کنند وبنا به برخی دیدگاه ها حتی به حاشیه رفته اند و امکان انعکاس صداهای مختلف وجود دارد انتشار نامه های سرگشاده دیگراز اهمیت سابق برخوردار نیست. امروز بر خلاف گذشته شنیده شدن خواست و اراده عمومی برای حکومتها چنانچه بخواهند از هر زمان دیگری ساده تر شده است، در نتیجه اگر نمی‌شنوند یا نادیده می‌گیرند دلیل بر ناشنوایی ، نابینایی نیست بلکه اراده ای پشت این عمل هست. اراده ای که نامه های سر گشاده خللی در آن ایجاد نمی‌کند.

احتمالا دکترمهر آئین نامه های سر گشاده محمد نوری زاد پس از جنبش سبز به خامنه ای که روز گاری از نزدیکان به وی به حساب می آمد را خوانده است ودر جریان نقدهای تند و تیز سالهای اخیر مصطفی تاج زاده معاون سیاسی وزیر کشور وقت در دولت محمد خاتمی به رهبری، هم چنین نامه در خواست استعفای آیت ا.. خامنه ای از سوی برخی فعالان سیاسی موسوم به ۱۴ امضا در سال ۹۸ قرار دارد . پر واضح است رهبری نظام اگر بنا بود به این در خواستها وقعی بگذارد نوری زاد و تاج زاده که عمری را برای تثبیت این نظام و تئوریزه کردن مبانی آن صرف کرده اند و به نظام خیلی نزدیک تر هستند در اولویت بودند و اگر حرف آنان شنیده می‌شد نوبت به دیگران نمی‌رسید.

جناب آقای مهر آئین عزیز، بعید است شما به عنوان یک جامعه شناس برجسته ندانید وجه اصلی و نه اصیل سیاست چیزی جز موازنه قوا نیست و دیکتاتورها بدون آنکه تغیری در موازنه قوا رخ ندهد هرگز قدرت را ترک نمی کنند. دفتر رهبر ایران با تشکیلات موازی عریض و طویل اداری، سیاسی، اقتصادی، ، فرهنگی و با هزاران کارمند به نوعی «دولت در سایه» است و هیچ شباهتی به بیت محقر آیت ا.. خمینی ندارد. روحانیت شیعه سده های زیادی منتظر فرصتی برای رسیدن به قدرت بوده است ودر این مسیرجان های عزیز زیادی را ستانده که یک فقره درشت ومهم آن اعدام های سال ۶۷ است.

اگر به هر دلیلی انقلاب ۵۷ به ثمر نرسیده بود به خوبی می دانید عموم سران جمهوری اسلامی وفرزندان وخویشان آنها در چه وضعیتی زندگی می‌کردند. صحبت میلیاردها دلار پول ومنافع متعدد لایه های مختلف قدرت در یک زنجیره وسیع است که گوشه کوچکی از آن را در هک اطلاعات بانک سپه می توانید بینید. با این وصف چرا فکر می کنید خامنه ای قدرت را با نصحیت وتوصیه های اخلاقی رها می کند؟ به جای انذار بی فایده به رهبری، به مردم ونخبگان هشدار بدهید چنانچه برای برهم زدن توازن قوا به ضرر نیروهای حاکم بیش از این تعلل کنند، متشکل نشده وسازمان پیدا نکنند چیزی از ایران باقی نخواهد ماند. وظیفه شما وامثال بنده دررکاب حضرتعالی کمک به متشکل کردن مردم برای ایجاد تغیر در موازنه قوا برای استقرار یک جمهوری سکولاراست نه خواهش وتمنا از رهبری برای کنار رفتن از قدرت


🆔️@tahkimmelat
Ko'proq funksiyalarni ochish uchun tizimga kiring.