Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
خوانده‌هایم. شنیده‌هایم این روزها. دیدگاهی دیگر. avatar
خوانده‌هایم. شنیده‌هایم این روزها. دیدگاهی دیگر.
خوانده‌هایم. شنیده‌هایم این روزها. دیدگاهی دیگر. avatar
خوانده‌هایم. شنیده‌هایم این روزها. دیدگاهی دیگر.
15.04.202514:36
منتظری: ولی فقیه چندش آور است

منتظری کسی که زمانی نظریه ولایت فقیه را برای خمینی نوشت، سی و شش سال پیش زمان چپ کشی تابستان شصت و هفت، و دو ماه پیش از آن که از جانشینی خمینی عزلش کنند: ولی فقیه چندش آور است

اما آیا امروز نواهایی با شیطان نمایی دیگری همان آینده را برای ایران انتظار دارند.
15.04.202500:19
اعزام کودک سربازها به جنگ، از جنایات علیه بشریت ج‌ا است. دوستان و همکلاسی های ما می‌رفتند و برنمی‌گشتند وقتی سن کمی داشتند.

ج‌ا تنها محکوم به قتل دشمنانش نیست، تنها موجب بیماری و مرگ از آلودگی و فقر مردم و ناکارآمدی راهها و ماشینها و عدم قابلیت اعمال قوانین رانندگی که موجب مرگ به اندازه جنگ میشود. همینطور کودکان را در دام دروغ و جنگ می‌انداختند و کودکانی که فکر می‌کردند به دفاع از میهن می‌روند تحت فرماندهی کسانی که فوقش باید سرباز بدون درجه می‌بودند به دام مرگ می‌فرستادند. همان فرماندهان دروغی که واقعا تنها در حد سرباز بودند و هیچ از جنگ نمی‌دانستند، بعدها ادعایشان که شد، انهایشان که زنده ماندند، رانتخواران سپاه شدند. و به مسبر نابودی ایران ادامه دادند.
Переслав з:
آموزشکده توانا avatar
آموزشکده توانا
دکتر عزیز نوروزی زرگانی: مردم ایران از جمهوری اسلامی عبور کرده‌اند، نه با هیاهو، که با فرسایش مشروعیت

دکتر عزیز نوروزی زرگانی، استاد دانشگاه، در مطلبی با عنوان «مذاکره‌ای به قدمت جمهوری اسلامی؛ امیدی به وسعت یک سراب» که در کانال تلگرام خود منتشر کرده، به تحلیل روند پرنوسان مذاکرات جمهوری اسلامی و ایالات متحده آمریکا پرداخته است.

او با اشاره به ۴۷ سال رابطه‌ی متزلزل و پرتناقض میان ایران و آمریکا نوشته است:
«چهل‌وهفت سال است که رابطه ایران و آمریکا، در تعلیق میان "دشمنی آشکار" و "مذاکره‌ی پنهان" در نوسان است... اما آنچه در این میان ثابت مانده، نه شعارها، بلکه میز مذاکره‌ای‌ست که همیشه، جایی پشت پرده برپاست—گاه در وین، گاه در مسقط، گاه در میان خطوط قرمز بی‌خاصیت.»

این استاد دانشگاه درباره تأثیرات این مذاکرات بر زندگی مردم می‌نویسد:
«مردم اما هر بار، با چشمانی پر از بیم و امید، اخبار را دنبال کردند؛ امید به گشایش اقتصادی، بیم از جنگ و تشدید تحریم. اما حاصل؟ اندکی تسکین در فضای تیره، و سپس باز همان بن‌بست. سود این نوسان اما نصیب چه‌کسانی شد؟ نه کارگر ایرانی، نه دانشجوی معترض، نه مادران داغدار—بلکه همان حاکمیتی که بقای خود را از دل همین بحران‌های کش‌دار بیرون کشید.»

او در بخش دیگری از این یادداشت، نسبت به بازنمایی‌های رسانه‌ای درباره ضرورت توافق هشدار داده و می‌نویسد:
«این بار اما با تفاوتی ظریف و خطرناک: نه‌تنها حاکمیت، بلکه برخی چهره‌های آشنا، همان‌ها که دیروز مخالف نرمش بودند، امروز در رسانه‌ها از "ضرورت توافق" می‌گویند؛ توافقی که گویا خواست بخش قابل‌توجهی از جامعه است! اما آیا این جامعه‌ی واقعی‌ست، یا تصویری ساخته‌شده در آینه‌ی تبلیغات؟»

نوروزی زرگانی در ادامه تأکید می‌کند که جامعه ایران به شکل آرامی از نظام جمهوری اسلامی عبور کرده است:
«واقعیت این است که امروز، جامعه ایران از جمهوری اسلامی عبور کرده است—نه با هیاهو، که با فرسایش آرام مشروعیت.»

او همچنین نسبت به توافق احتمالی با آمریکا در شرایط کنونی هشدار می‌دهد و آن را نوعی «تنفس مصنوعی» برای نظامی رو به افول توصیف می‌کند:
«اکنون‌که نظام در موضع ضعف است، هرگونه توافق با آمریکا، تنها اکسیژنی موقت برای تنفسی مصنوعی‌ست؛ راهی برای تمدید عمر ساختاری که مشروعیتش تهی شده.»

دکتر نوروزی همچنین نوشت:
«و مردم، در این بزنگاه تاریخی، اگر همچنان چشم به واشنگتن و تهران بدوزند، بار دیگر بازی‌خورده‌ی میز مذاکره‌ای خواهند شد که صندلی‌شان در آن خالی‌ست.

این روزها نه زمان تحلیل قیمت دلار است، نه شمارش سانتریفیوژها.
زمانِ بازاندیشی‌ست؛ زمان انسجام، گفت‌وگو، و حرکت به‌سوی طرح آینده‌ای که قدرت در آن نه پشت میزهای بسته، که در دست مردم باشد.»

در پایان، این استاد دانشگاه با طرح پرسشی بنیادین یادداشت خود را چنین به پایان می‌برد:
«نه توافق، نه عدم توافق، هیچ‌کدام پاسخ ما نیستند. پاسخ ما، پرسشی‌ست بنیادین: چه زمانی، مردم خود درباره آینده‌شان تصمیم خواهند گرفت؟»

#نه_به_جمهوری_اسلامی
#یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Переслав з:
BBCPersian avatar
BBCPersian
14.04.202503:34
🔻ترامپ: به‌زودی درباره ایران تصمیم‌گیری می‌شود

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، اعلام کرد انتظار دارد به‌زودی درباره ایران تصمیم‌گیری کند.

https://bbc.in/3RjH9A9
@BBCPersian
Переслав з:
Iranwire avatar
Iranwire
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران، روز ۲۴فروردین۱۴۰۴، از شناسایی و بازداشت فردی خبر داد که با انتشار آگهی جعلی استخدام در رسانه‌های اجتماعی، ۲۲ زن را مورد تجاوز قرار داده بود. سرهنگ «مرتضی نثاری» با اشاره به آغاز رسیدگی به این پرونده در اوایل اسفند سال گذشته، گفت: «اولین شکایت مربوط به تجاوز به زنی در محدوده چیتگر تهران بود که به پلیس آگاهی ارجاع شد.»
#اخبار_ایران
بیشتر بخوانید: https://iranwire.com/fa/news-1/140317
@Farsi_Iranwire
Переслав з:
خاطرات و خطرات avatar
خاطرات و خطرات
14.04.202500:42
شما برای ما خط و نشان می‌کشید؟…من حریف شما هستم؛ نیروی قدس حریف شماست. بدانید هیچ شبی نیست که ما بخوابیم و به شما فکر نکنیم. به شما می‌گویم آقای ترامپ قمارباز! بدان در آنجایی که فکر نمی‌کنی، ما در نزدیک شما هستیم. در هر کجا که تصور نمی‌کنید ما در کنار شما هستیم…بیا! ما منتظریم؛ ما مرد این میدان برای شما هستیم. شما می‌دانید این جنگ یعنی نابودی همه امکانات شما، این جنگ را شما شروع می‌کنید اما پایانش را ما ترسیم می‌کنیم.

۵ مرداد ۱۳۹۷-قاسم سلیمانی


#متفرقه
آنچه تباه کردند زندگی بود ، زندگی


و واقعیتش این است که در شرایط ورشکستگی آبی و ... هستیم. و این خوش بینی ها هم ممکن نیست.

یادم آمد که دلار که هزار تومان شد عده‌ای سکته کردند و حالا امید این آقا دلار هزار تومانی است

این است عادت کردن با فاجعه . واقعا دلار هزار تومانی ایده آل به نظر می‌رسد امروز.
Переслав з:
خبر فوری avatar
خبر فوری
غزه، دی ماه 1401/قبل از جنگ

قابل توجه اونایی که طالب جنگن😑

@akhbare4ri
Переслав з:
آموزشکده توانا avatar
آموزشکده توانا
14.04.202505:00
تن‌هامان زخمی‌ست و داغ‌داران راه روشنیم، اما ایستاده‌ایم—استوار و بی‌تزلزل. برای عدالت، برای آزادی، با دل‌هایی شکسته اما اراده‌ای آهنین. راهی که با خون عزیزانمان آغاز شد، راه بازگشت ندارد؛ تنها پیش‌روی است، تا طلوعی شایسته این همه رنج.

ویدیو از حاشا

#مهسا_امینی #زن‌_زندگی_آزادی #ما_ادامه_داریم #هنرـاعتراض #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Переслав з:
بلومبرگ فارسی avatar
بلومبرگ فارسی
⚠️پایان کار رستوران KFC در ترکیه

🔻تمام 537 شعبه KFC در ترکیه پس از اعلام ورشکستگی که تحت تاثیر جنبش بایکوت برای دفاع از مردم فلسطین اتفاق افتاده بود، تعطیل شدند.

☑️ @persiannbloomberg
بلومبرگ فارسی✔️
Переслав з:
Iranwire avatar
Iranwire
🌈 بررسی مسائل و مشکلات جامعه رنگین‌کمانی با «شایا گلدوست» زن ترنس و کنشگر مسائل جنسی و جنسیتی

👈 دوشنبه‌ ساعت ۸ شب به وقت ایران در اینستاگرام شایا گلد‌وست

⚡️موضوع برنامه این هفته: «خشونت قانونی علیه دانش آموزان همجنسگرا در مدارس ایران»

🔺مهمان این برنامه: «مهران، از اعضای رسانه رسا‌پلاس»

#رنگین‌کمان_ایرانی #رنگین_کمانی #اقلیت‌های_جنسیتی


@Farsi_Iranwire
13.04.202523:31
این مرندی یکی از ابزارهای پروپگاندای بین‌المللی ج‌ا است. در مصاحبه های خارج از کشور و اینجا همان دروغها را می‌گوید. شنیدن این مصاحبه نمایشی از دروغنمایی واقعیات توسط ج‌ا است آنقدر که این حدس را می‌توان زد که نه تنها پدرش نزدیک به خامنه‌ای است، بلکه خودش به نظرم شاید یکی از مشاوران رهبری ج‌ا باشد.
https://youtu.be/nw02vdr8Yu4?si=jzCUEc8RIbSNf6b-
😉
14.04.202511:11
قطعنامه های شورای امنیت درباره جنگ ایران و عراق در یک نگاه
 رضا سلمانیان

ادامه از این لینک:
https://t.me/studycasedidgahidigar/6969

8- قطعنامه شماره 598 در 29 تیر ماه 1366 برابر با 20 ژوئیه (جولای) 1987 پس از عملیات مهم کربلای 5 در منطقه شلمچه و شرق بصره و سقوط هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو امریکا در خلیج فارس به اتفاق آرا به تصویب رسید.

در این قطعنامه برای اولین بار از جنگ ایران و عراق «با عنوان مخاصمه بین ایران و عراق»  این قطعنامه تا حدودی نسبت به قطعنامه¬های قبلی خواسته¬های ایران را بیشتر برآورده می کرد. این قطعنامه یک سال پس از صدور یعنی در تاریخ 27 تیرماه 1367 توسط امام خمینی (ره) پذیرفته شد.
9- قطعنامه شماره 612 در 19 اردیبهشت 1367 مصادف با 9 می 1988، پس از استفاده شدید عراق از سلاح های شیمیایی علیه مردم شهر حلبچه عراق بعد از عملیات والفجر 10 در این منطقه و کشته شدن حدود 5000 کرد عراقی و همچنین کاربرد این سلاح ها در بازپس گیری فاو در محکومیت استفاده از این گونه سلاح ها بدون ذکر نام عراق به عنوان استفاده کننده  سلاح های شیمیایی، صادر شد.
10-  قطعنامه شماره 616 در 29 تیر 1367 مصادف با 20 ژوئیه (جولای)  1988،دو روز پس از اعلام پذیرفتن قطعنامه 598 توسط جمهوری اسلامی ایران، درباره محکومیت اقدام آمریکا در ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو امریکا در خلیج فارس (در12/4/1367) و تأکید بر اجرای فوری و کامل قطعنامه 598، به تصویب رسید.
11- قطعنامه شماره 619 در 18 مرداد 1367 مصادف با 9 اگوست 1988 در روزهای پایانی جنگ مبنی بر عملیاتی شدن بند 2 قطعنامه 598 مبنی بر اعزام و نظارت نیروهای سازمان ملل بر آتش بس و عقب نشینی نیروهای طرفین درگیر تصویب شد.
12- قطعنامه شماره 620 در 4 شهریور 1367 مصادف با  26 اگوست 1988، شش روز پس از آتش بس بین ایران و عراق در این قطعنامه بدون محکومیت عراق، با توجه به گزارش های هیئت اعزامی دبیر کل سازمان ملل به منطقه از اینکه استفاده از سلاح های شیمیایی علیه ایران شدیدتر و بیشتر شده است ابراز تأسف می شود. همچنین از کشورهای جهان خواسته شد که نسبت به ارسال مواد و تجهیزات شیمیایی به دو کشور، کنترل بیشتری داشته باشند.
13-  قطعنامه شماره 631 در 19 بهمن 1367 مصادف با 8 فوریه 1989، نزدیک به شش ماه پس از جنگ درباره اجرای قطعنامه 598 و تعویض نیروهای ناظر سازمان ملل (یونیماگ) به تصویب رسید.
14- قطعنامه شماره 642 در 7 مهر 1368 مصادف با 29 سپتامبر 1989، در زمان رهبری امام خامنه ای در مورد تمدید مأموریت نیروهای ناظر بر اجرای موارد آتش بس و قطعنامه 598 سازمان ملل صادر شد.
15- قطعنامه شماره 651 در 9 فروردین 1369 مصادف با 29 مارس 1990، در ارتباط با تمدید مهلت اقامت مأموران سازمان ملل متحد تا تاریخ 8 مهر 1369 برابر با 30 سپتامبر 1990 و همچنین اجرای موفقیت‌آمیز قطعنامه 598 صادر شد.
16- قطعنامه شماره 671 در 5 مهر 1369 مصادف با 27 سپتامبر 1990، در مورد تمدید مدت مأموران سازمان ملل تا تاریخ 9 آذر 1369 برابر با 30 نوامبر 1990 به درخواست مدیرکل سازمان ملل و همچنین درخواست ارسال یک گزارش در ارتباط با وضعیت نیروهای نظامی دو کشور به تصویب رسید.
17- قطعنامه شماره 676 در 7 آذر 1369 مصادف با 28 سپتامبر 1990، درباره تمدید مأموریت نیروهای ناظر سازمان ملل تا تاریخ 11 بهمن 1369 برابر با 31 ژوئیه 1991 به درخواست دبیر کل سازمان ملل بر طبق گزارش قبلی ناظرین، به تصویب رسید.
18- قطعنامه شماره 685 در 11 بهمن 1369 مصادف با 31 ژانویه 1991، آخرین قطعنامه شورای امنیت در موضوع جنگ ایران و عراق، نزدیک به دو سال و نیم بعد از پایان جنگ صادر شد. در این قطعنامه، مأموریت بازرسان سازمان ملل تا 2 اسفند 1369 برابر با 21 فوریه 1991 تمدید شد و همچنین بازرسان و دبیر کل سازمان ملل موظف به ارسال گزارش شدند.
ماهها پس از آتش بس، نیروهای عراقی همچنان در قسمت¬هایی از خاک ایران حضور داشتند ولی شورای امنیت بدون اینکه به طور مستقیم به این موضوع اشاره کند تنها از دو طرف درگیر می خواست که مفاد قطعنامه 598 را به اجرا در آورند. این در حالی بود که گروه نظارت سازمان ملل (یونیماگ)  نیز در منطقه حاضر بود و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گزارش های متعدد خود به طور مرتب تخلفات عراق را به اطلاع این سازمان و شخص دبیر کل می رساند تا اینکه با تغییر سیاست های منطقه ای عراق و بعد از اشغال کویت توسط صدام، در تاریخ 23 مرداد 1369 طی نامه ای به رئیس جمهور ایران قرار داد 1975 الجزایر را مجدداً پذیرفت و در تاریخ 26 مرداد  1369 یعنی دو سال پس از آغاز آتش بس، از خاک جمهوری اسلامی ایران عقب نشینی کرد و شروع به آزادی اسرا نمود.
------‐------------------------
Переслав з:
euronews یورونیوز avatar
euronews یورونیوز
💢 اکسیوس: عراقچی و ویتکاف ۴۵ دقیقه رودررو گفتگو کردند؛ دور دوم شنبه در رم برگزار می‌شود

به گزارش اکسیوس به نقل از دو منبع آگاه، دور دوم مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و آمریکا بر سر برنامه هسته‌ای ایران قرار است روز شنبه در رم، پایتخت ایتالیا برگزار شود.

به گزارش این وبسایت خبری، هدف دولت دونالد ترامپ از دور نخست مذاکرات که روز شنبه ۱۲ آوریل در عمان برگزار شد، تغییر فرمت این گفتگو‌ها از غیرمستقیم به مستقیم بوده و این امر محقق شده است.
بنابر این گزارش به نقل از یک منبع آگاه، بر خلاف اظهارات پیشین عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران مبنی بر این که ملاقات رودرروی او و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا تنها چند دقیقه طول کشیده و به خوش‌و‌بش ساده گذشته است، این دو روز شنبه ۴۵ دقیقه رودررو گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: https://tinyurl.com/3yn445mu
Переслав з:
Iranwire avatar
Iranwire
«ناهید شیرپیشه»، مادر «پویا بختیاری»، از جان‌باختگان اعتراضات آبان۱۳۹۸، روز شنبه ۲۳فروردین۱۴۰۴ و پس از پایان ایام مرخصی، به زندان زنجان بازگشت.
«مونا» و «صبا بختیاری»، دختران خانم شیرپیشه با انتشار تصویری از وداع ناهید شیرپیشه با مزار فرزندش پویا بختیاری، نوشتند: «کورسوی امید ما به خاموشی رفت. مدت کوتاه مرخصی مامان ناهید تمام شد و بانو ناهید شیرپیشه مقابل اشک چشم و آه دل خانواده با امید آزادی به زندان برگشت. به امید آزادی خانواده بختیاری و همه زندانیان سیاسی؛ به امید آزادی ایران»
#اخبار_ایران #زندانیان_سیاسی
بیشتر بخوانید: https://iranwire.com/fa/news-1/140318
@Farsi_Iranwire
13.04.202521:00
نقش عمان در مذاکرات غیر مستقیم😊🤭😀😀😀😂
https://www.instagram.com/share/reel/BAKuC_gfAR
14.04.202511:09
قطعنامه های شورای امنیت درباره جنگ ایران و عراق در یک نگاه
 رضا سلمانیان

درباره جنگ ایران و عراق مجموعا 18 قطعنامه در شورای امنیت به تصویب رسید که 11 مورد آن در زمان جنگ و 7 مورد آن پس از جنگ به تصویب رسید؛ که به طور خلاصه عبارتند از:
1- قطعنامه شماره 479 در 6 مهر ماه 1359 مصادف با 28 سپتامبر 1980 یعنی 7 روز پس از آغاز جنگ تحت عنوان «وضعیت مابین ایران و عراق»  به اتفاق آرا به تصویب رسید. این قطعنامه بدون اشاره به آغازگر جنگ و بدون خواستن از عراق به بازگشتن به مرزهای بین¬المللی از دو طرف درخواست آتش بس را داشت در حالیکه بخش زیادی از خاک ایران توسط عراق اشغال شده بود. عراق بلافاصله در نامه ای خطاب به دبیرکل سازمان ملل ضمن تشکر، این قطعنامه را پذیرفت و آمادگی خود را برای اجرای آن به شرط پذیرش قطعنامه از طرف مقابل(ایران) اعلام کرد.
2- قطعنامه شماره 514 در 21 تیر ماه 1360 مصادف با 12 ژوئیه (جولای) 1981، پس از 21 ماه و نیم سکوت شورای امنیت و پس از آزادسازی مناطق اشغالی و فتح خرمشهر در عملیات های پیروز سال دوم جنگ؛ درحالی که عراق از اکثر مناطق ایران بیرون رانده شده بود به اتفاق آرا به تصویب رسید. این قطعنامه هم مانند قطعنامه قبل تحت عنوان وضعیت مابین ایران و عراق نوشته شده بود. در این قطعنامه از دو طرف خواستار آتش بس و قطع عملیات نظامی و بازگشت طرفین به مرزهای بین المللی شده بود.
3- قطعنامه شماره 522 در 12 مهر 1361 مصادف با 4 اکتبر 1982 پس از ورود ایران به خاک عراق در عملیات های رمضان در پی استراتژی ایران به نام تنبیه متجاوز به اتفاق آرا تحت عنوان وضعیت مابین ایران و عراق به تصویب رسید. مفاد این قطعنامه شبیه قطعنامه 514 می باشد.
4- قطعنامه شماره 540 در 9 آبان 1362 مصادف با 31 اکتبر 1983 در بعد از عملیات والفجر 4 در غرب کشور و انتشار گزارش های نمایندگان ویژه دبیر کل سازمان ملل از حمله به مناطق مسکونی و غیر نظامی ایران توسط عراق و گسترش جنگ به خلیج فارس توسط عراق و حملات عراق به نفتکش ها و مقابله به مثل ایران با 12 رأی موافق و 3 رأی ممتنع(مالت،پاکستان،نیکاراگوئه) صادر شد. در این قطعنامه ضمن درخواست به پایان دادن جنگ، از طرفین درگیر می خواهد از حمله به مناطق مسکونی(بدون اشاره به نام عراق) و ادامه درگیری ها در آب های خلیج فارس بپرهیزند.
5- قطعنامه شماره 552 در 11 خرداد 1363 مصادف با 1 ژوئن (جون)1984 بعد از عملیات خیبر در پی درخواست دولت های عربی خلیج فارس  به خاطر حمله ایران به کشتی های در مسیر بنادر کویت و عربستان، تشکیل جلسه شورای امنیت و با 13 رأی موافق و 2 رأی ممتنع (نیکاراگوئه و زیمبابوه) به تصویب رسید.  در این قطعنامه ضمن محکوم شدن حمله به کشتی ها در خلیج فارس بر رعایت حقوق دریایی کشورهای منطقه تأیید شده است. عراق این قطعنامه را پذیرفت اما ایران با انتشار بیانیه ای این قطعنامه را به دلیل عدم محکومیت عراق به عنوان آغازگر جنگ و ادامه دهنده حملات به نفت کش ها فاقد اعتبار و مغایر با اصول منشور سازمان ملل متحد دانست و آن را محکوم کرد.
6- قطعنامه شماره 582 در 5 اسفند ماه 1364 مصادف با 24 فوریه 1986 در پی فتح فاو در عملیات  پیروزمندانه والفجر 8 و به درخواست عراق و شش عضو دیگر کشورهای اتحادیه عرب  تشکیل شد و به اتفاق آرا به تصویب رسید. این قطعنامه در حالی که ایران در موضع برتر نظامی بود و منطقه استراتژیک فاو را فتح کرد بود از طرفین می خواست که بی درنگ همه نیروهای خود را به مرزهای بین المللی عقب بکشند. همچنین در این قطعنامه استفاده از سلاح های شیمیایی(بدون ذکر نام عراق به عنوان بکاربرنده این مواد) و حمله به مناطق غیرنظامی اظهار تأسف شده بود.
7- قطعنامه شماره 588 در 16 مهر 1365 مصادف با 8 اکتبر 1986 به اتفاق آرا تصویب شد که حاوی مطالب کلی و تکراری قطنامه های قبلی بود.

ادامه در لینک زیر:

https://t.me/studycasedidgahidigar/6970
ای لات کوچه خلوت
Переслав з:
Iranwire avatar
Iranwire
14.04.202501:12
🎥ویدیویی از نواختن و خواندن دختران جوان در خیابانی در شهر رشت در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شده است. این دختران، ترانه‌ای به نام «شال» از «کاوه آفاق» و همچنین قطعه‌ مشهور «کوه» از «گوگوش»‌ را بازخوانی کرده‌اند.

@Farsi_Iranwire
Переслав з:
Iranwire avatar
Iranwire
14.04.202501:10
🎥 اخبار زن‌کشی در سال ۱۴۰۳ خیلی زیاد بود. در این ویدیوی کوتاه داستان تکان دهنده ۵ زن کشته شده را مرور می‌کنیم که به دلیل انتخاب سبک زندگی مخالف با سنت‌ها و تعاریف عرفی جامعه‌ به دست مردان نزدیک به خود کشته شده‌اند.
به رغم تلخی این اخبار یک ویژگی همه این روایت‌ها این است که بخش‌هایی از آن توسط مردان همراه با زنانی که برای استحقاق حقوق خود تلاش می‌کنند به دست ایران وایر رسیده است. مردانی که بر این باورند نباید نسبت به قتل‌های ناموسی بی‌تفاوت بود.

@Farsi_Iranwire
🛑 سقز؛ صفا عائیلی، دایی ژینا امینی بازداشت و جهت اجرای حکم حبس به زندان منتقل شد


✅ صفا عائیلی ، دایی ژینا امینی توسط نیروهای اداره اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در سقز بازداشت و به زندان منتقل شد. او بدون ابلاغ قبلی جهت اجرای حکم به زندان مرکزی سقز منتقل شده است.


🆔@Hengaw_Org


https://hengaw.net/fa/news/2025/04/article-76
Показано 1 - 24 із 98
Увійдіть, щоб розблокувати більше функціональності.