Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Реальна Війна | Україна | Новини
Реальна Війна | Україна | Новини
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Реальна Війна | Україна | Новини
Реальна Війна | Україна | Новини
فرزانه ابراهیم زاده avatar

فرزانه ابراهیم زاده

کمی تاریخ
TGlist рейтинг
0
0
ТипАчык
Текшерүү
Текшерилбеген
Ишенимдүүлүк
Ишенимсиз
Орду
ТилиБашка
Канал түзүлгөн датаJan 29, 2018
TGlistке кошулган дата
Feb 22, 2025

Рекорддор

17.05.202523:59
1.7KКатталгандар
22.02.202523:59
0Цитация индекси
15.03.202522:10
861 посттун көрүүлөрү
07.03.202509:11
861 жарнама посттун көрүүлөрү
20.05.202514:28
0.00%ER
11.04.202507:36
5.06%ERR
Катталуучулар
Citation индекси
Бир посттун көрүүсү
Жарнамалык посттун көрүүсү
ER
ERR
MAR '25APR '25MAY '25

فرزانه ابراهیم زاده популярдуу жазуулары

08.05.202508:18
به جرم اشاعه فساد و فحشا؛ بوتیک‌های خیابان‌ چرچیل و بازار صفویه تعطیل شدند
این خبری بود که پنج‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۶۲ در لابه‌لای خبرهای کنکور و آزمون و فداکاری یک راننده اتوبوس در صفحه دوم روزنامه اطلاعات منتشر شد. خبری که هرچند در آن روزهای شور انقلابی چیزی بی‌سابقه نبود اما ۲۰۰ مغازه و بیش از ۵۰۰ نفر را مشکل روبه رو می‌کرد. اما آن روز خیلی بیشتر از این مغازه تعطیل و صاحبان و کارگرانش بیکار. زیر همین خبر خبر دیگری منتشر شده بود که ۶۰۰ مغازه بازی‌های آتاری توسط برادران پر تلاش کمیته در تهران تعطیل شده بود آن هم با تلاش مامورین دادسرای عمومی تهران و کمیته های انقلابی. همان مامورهای کمیته‌هایی که با پاترول‌های کرم با خط سبز در خیابان‌ها می‌گشتند و کافی بود کمی موی زنی بیرون باشد و مانتویی تنگ یا کوتاه. همان کمیته‌ای های انقلاب اسلامی در شهر تهران کار دیگری هم داشتند بگردند در شهر مبادا روی لباسی عکسی یا نوشته خارجی باشد یا چند جوان در یک مغازه زیر پله آتاری بازی می‌کنند را به این دلیل که صاحب مغازه صالح نیست و هدفشان از آتاری بازی کردن به انحراف کشیدن جوانان بود را بگیرند. البته این خبر به تهران و چرچیل و سرخه و صفویه منتهی نشد و خبر تکمیل کننده داشت که چند ماه بعد منتشر شد و آن این که کلن بوتیک‌داری ممنوع است و بوتیک‌دارن بهتر است دنبال شغلی آبرومند باشند:«بوتیک‌داری در سراسر کشور غیرقانونی اعلام شد و کلیه بوتیک‌داران موظف شدند سریعاً نسبت به تغییر شغل خود و انتخاب شغل شرافتمندانه‌ای از رشته‌های شغلی مجاز اقدام کنند. وزارت بازرگانی به‌عنوان مسئول هیأت عالی نظارت بر شوراهای مرکزی اصناف و مجری قانون نظام صنفی اعلام می‌دارد بوتیک و بوتیک‌داری، هرگز با فرهنگ اسلام سنخیت نداشته و به‌هیچ‌وجه جذب جامعه اصناف محترم نخواهد شد.»
در ادامه هم آمده بود که بهتر است ویترینشان را از این شکل مبتذل در آورند.آن روزها برندها از ایران رفته بودند و لباسی تازه اگر می‌امد یا مسافر می‌آورد یا مغازه‌دارها قاچاقی از ترکیه و کشورهای اروپایی و چین و ژاپن می‌آوردند. لباس‌های چینی و ترک که امرشان علی‌حده بود اما اروپایی‌ها بد نبودند و جنس بهتری داشتند. دلخوشی ما که آن زمان نه ده سال بودیم پوشیدن لباسی مثلا با کلمه پانک یا متال بود. کاپشنی به رنگی غیر از قهوه‌ای و مشکی و توسی، مثلا سبز روشن یا آبی آسمانی. آن روزها همه آرزوی ما پوشیدن جوراب سفید بود. ما آدم‌هایی هستیم که از این خوان تاریخی رد شدیم.
08.05.202508:18
Кайра бөлүшүлгөн:
رادیو تراژدی avatar
رادیو تراژدی
07.05.202521:17
«ای هموطن که کرانه‌های سوزان خلیج فارس زادگاه توست و این ژرفای زندگی‌بخش، مرواریدهایش را نثار تو می‌سازد تا مزد تلاشت را از کام کوسه‌ها به درآری و ماهیانش را هدیه‌ی فرزندانت، تا قوت آنان را تامین کنی و تو که فرسنگ‌ها دورتر از این دریای ایرانی، خلیج فارس را تنها از روی نقشه جغرافیا می‌شناسی. آیا هرگز با خود اندیشیده‌ای که این آب تلخ و شور پهناور، بهترین پاسدار تاریخ تو، شرف تو و ملیت توست؟»

از وصیت‌نامه‌ی غلامعلی بایندر، فرمانده‌ی قوای بحریه‌ی جنوب در زمان حمله‌ی انگلیس و روس به ایران در شهریور ۱۳۲۰

قصه‌ی برادران بایندر، فرماندهان نیروی دریایی ایران در جنوب و شمال کشور در زمان حمله متفقین را در قسمت سیزدهم از فصل سوم رادیو تراژدی تعریف کردیم. آن را در همین کانال بشنوید.
@radiotragedy
07.05.202509:24
قلم طلایی در پایین صفحه با حرکتی شکل امضا را نقش کرد. ساعت ۲.۴۱ دقیقه بامداد هشتم مه( یا هفتم مه) ۱۹۴۵ بود و آلفرد یودی ژنرال آلمانی در رایمس جایی که روزگاری پادشاه فرانسه تاجگداری می‌کرد در مقابل دوایت آیزنهاور آمریکایی رسما آلمان را تسلیم کرد تا هولناک‌ترین جنگ کلاسیک قرن بیستم در اروپا به نقطه پایانی خود برسد.
ساعتی بعد با این که قرار بود خبر تسلیم آلمان پنهانی باقی بماند ادوارد کندی خبرنگار آسوشتیدپرس سانسور جهانی را نادیده گرفت و با صدای بلند اعلام کرد: جنگ در اروپا با تسلیم بدون شرط آلمان به پایان رسید؛ مثل تیتر روزنامه نیویورک تایمز فردای آن رو:«جنگ در اروپا به پایان رسید! تسلیم بی‌قید و شرط.»
هرچند که سایه جنگ با مقاومت ژاپن چهار ماه دیگر به طول انجامید اما در نهایت بعد از ۲۱۹۱ روز و ۷۲ ماه و ۶ سال (یک روز بیشتر) جنگ جهانی دوم به پایان رسید.
ساعتی بعد از اعلام خبر تسلیم آلمان در شهر بادناوهایم یک سرجوخه آمریکایی به اسم اشتفان هایم که آلمانی یهودی بود که از دست نازی‌ها فرار کرده بود و به ارتش آمریکا پیوسته بود خشاب تفنگ خود را خالی کرد؛ اما چند صد متر آن طرفتر روس‌ها که انگار نمی‌خواستند تسلیم آلمان را باور کنند دردسدن پیروزمندانه وارد شدند و شروع به غارت کردند. آلمانی‌ها که هنوز ناباورانه اخبار را دنبال می‌کردند صدای التماس زنانشان را می‌شنیدند که در زیر پرچم سرخ به آن‌ها تجاوز می‌شد. اما هیتلر که هشت روز پیش خبر خودکشی‌اش چند ساعت بعد از ازدواجش با اوا براون آمده بود رفته بود و رویای جهانی زیر سایه نازی را با خود برده بود و مردم آلمان چاره‌ای نداشتند جز تسلیم. جنگ باید همان هشتم می به پایان می‌رسید اما غرور شرقی ژاپن چهار ماه چهار روز کمتر این جنگ را با خود همراه کرد و در نهایت پسر کوچک و مرد چاق بودند که به این جنگ پایان دادند با کشته شدن و آسیب‌دیدن بیش از یک میلیون مردم هیروشیما و ناکازاکی. جهان قرار بود با سایه جنگ وداع کند اما درست در هشتاد سالگی تسلیم آلمان دو همسایه هند و پاکستان که استقلالشان را از آن جنگ دارند جنگی را آغاز کردند، در هشتادمین سال پایان جنگ جهانی دوم هنوز روس‌ها و اوکراینی‌ها برنامه‌ای برای پایان جنگ ندارند و هنوز مردم غزه و گاه لبنان در میان جنگ زندگی می‌کنند. هشتاد سال از ترک جنگ توسط آلمانی‌ها گذشته و جهان هنوز از تب جنگ رهایی ندارد.
07.05.202509:26
Кайра бөлүшүлгөн:
ناف تهرون - حمیدرضا حسینی avatar
ناف تهرون - حمیدرضا حسینی
💠رونمایی از کتاب «میدان بهارستان» در باغ نگارستان

به مناسبت انتشار کتاب «میدان بهارستان»، نوشته حمیدرضا حسینی، شبی از «شب‌های بخارا» به میدان بهارستان و رونمایی از این کتاب اختصاص یافته است.


در این برنامه که ساعت ۱۷ روز سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ در تالار دکتر روح‌الامینی باغ نگارستان برگزار می‌شود، دکتر اسکندر مختاری طالقانی، پژوهشگر مطالعات معماری و شهری؛ دکتر حسن باستانی‌راد، عضو هیأت علمی گروه تاریخ دانشگاه شهید بهشتی، فرزانه ابراهیم‌زاده، نویسنده و پژوهشگر تاریخ تهران؛ آرش تنهایی، مدیر انتشارات گهگاه؛ حمیدرضا حسینی، مؤلف کتاب بهارستان و علی دهباشی، سردبیر مجله بخارا سخنرانی می‌کنند.

شرکت در این برنامه برای عموم آزاد است.

نشانی: میدان بهارستان، خیابان دانشسرا، خیابان شریعتمدار رفیع، باغ‌موزۀ نگارستان، تالار دکتر روح الامینی

🔺تلگرام و اینستاگرام ناف تهرون @nafetehroon
Көбүрөөк функцияларды ачуу үчүн кириңиз.