Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
كانال خبرى حقوق شهروندى avatar
كانال خبرى حقوق شهروندى
كانال خبرى حقوق شهروندى avatar
كانال خبرى حقوق شهروندى
25.04.202506:58
♻️کشور را با فیلترینگ قفل کردند که نه اقتصاد مردم بتواند در میانه تحریم خارجی و مدیریت‌های ناکارآمد و پر از رانت داخلی یک نفسی بکشد نه علم بتواند به راحتی با جهان تعامل اطلاعات داشته باشد!

🔹برای ‎رفع فیلترینگ هم فقط وعده‌های پوشالی میدهند.

🔹فیلترینگ چه سود اقتصادی و فرهنگی دارد؟

✍️آزاده مختاری

@Citizens_Rights
23.03.202516:00
♻️کار از کمپین گذشته است!

📌کمپین "نه‌به‌تصادف" اقدامی دلسوزانه، خیرخواهانه ولی بی‌اثر خواهد بود؛ "نه‌به‌تصادف" با کمپین دوهفته‌ای ایجاد نخواهد شد؛ اینکه وزارت‌بهداشت به عنوان متولی سلامت جامعه، ایده‌پرداز اصلی این کمپین است به جای خود ارزشمند اما بیشتر ازاین هم کاری از دستش برنمی‌آید،زیرا مولفه‌های اصلی تصادف در ایران همان ۴ عامل معروف جاده، اقلیم، شخصیت رانندگی و خودرو است که هیچ‌کدام تحت کنترل وزارت بهداشت نیستند و بیشتر عوامل به وزارت کشور و حاکمیت سیاسی مرتبط هستند تا بهداشت؛ البته پیش‌بینی می‌شد به علت همزمانی نوروز با رمضان و شبهای‌قدر، تعداد تردد و درنتیجه تصادفات کمتر شود‌ که اتفاقا ۶ درصد نسبت به سال قبل افزایش و در بازه ۲۵ اسفند تا اول فروردین ۱۸۵ فوتی ثبت شده که همراه با دلایل زیر نشان می‌دهد کار از کمپین و حتی همزمانی رمضان و نوروز هم گذشته است و بعد از فطر چه‌بسا بدتر شود:

1⃣ جامعه ایرانی بالای ۵۰ درصد گرفتار تنش‌های روانی،اجتماعی بوده و این تنش‌ها بر شخصیت رانندگی اثرمستقیم دارند و با توجه به اینکه ۸۰ درصد علل تصادفات خطای رانندگی اعلام شده است، این علت را بازتشدید می‌کند و راهکار کاهشی آن هم در اختیار حکومت و سیاست‌های اجتماعی و فرهنگی است نه وبدا.

2⃣ جاده‌های ایران به رغم بهسازی در دهه هشتاد، در سایه تحریم مانند سایر زیرساخت‌ها متروک و فرسوده و فاقد علایم و ساختار پیشگیری از وقوع‌تصادفات هستند؛ رانندگی بدون ترس در جاده‌های ایران مانند نویسندگی در رسانه‌های مستقل ایران دل‌شیر می‌خواهد. این مهم هم در سایه ساختاراجتماعی و سیاسی کشور قرار دارد.

3⃣خودروهای مورد استفاده اکثریت مردم در برابر حتی تصادفات ساده ایمنی ندارند؛ این عامل هم در اختیار ساختار سیاسی است زیرا تصادفات در عراق سه‌ونیم برابر ایران اما تعداد کشته‌ها نصف عراق است که نشان می‌دهد با وجود جاده‌های نسبتا ضعیف عراق، دلیل اصلی کاهش کشته‌های آنجا، خودروی ایمن است که ما نداریم؛

4⃣ واقعیت این است نیاز به این همه آمار و مصاحبه وکمپین‌‌سازی وپویش نداریم؛بایستی جور دیگر دید؛ خسارات تصادفات در ایران ۱۱ درصد کل بودجه کشور است؛ ما ساختار و حکمرانی مناسبی نداریم؛ اگر حکمرانی خردمندی داشتیم اجازه میداد خودروهای ایمن‌خارجی بدون عوارض گمرکی و حتی با پرداخت یارانه در اختیار همه خانواده‌های ایرانی قرار گیرد( نه اینکه خودرو تبدیل به کالای لوکس و مرکز دلالی شود) و قانونی هم مصوب می‌شد که در وهله اول هیچ مسافرت و تردد برون‌شهری با خودروی داخلی انجام نشود( ۹۰ درصد فوتی‌ها با خودروی داخلی بوده‌اند) ودوم اینکه خودروساز داخلی بدون استفاده از بودجه کشور(با روش جذب سرمایه‌گذاری) تا محصول خود را ارتقا ندهد تردد محصولاتش ممنوع خواهد بود، آن وقت با پول حاصل از صرفه‌جویی خسارات تصادفات که ۱۱ درصدبودجه کشور است( بدون احتساب تلفات و هزینه فوت هر شهروند بین ۲۲ سال تا ۶۰ سال که از تولد تا آموزش، ۸ میلیارد تومان محاسبه شده است) می‌توانستند جاده‌های ناایمن را اصلاح کنند.اینجاست که در کنار خودرو و جاده ایمن، کمپین فرهنگی و ارتقا شخصیت رانندگی جواب می‌دهد نه اکنون.

5⃣ موضوع مهمی که به دلیل فوبیای جاده‌ای که همیشه دارم و همیشه به آن دقت می‌کنم، شرکت‌های راه و جاده‌سازی است که پروژه‌های بی‌کیفیت سیاسی و عجولانه‌ و زودبازده را تحویل داده و هیچ نظارتی بر آنها و زیرسازی‌ها و چگونگی ساخت وجود ندارد؛ ناظر، پیمانکار، مجری، دولت، بخش خصوصی همه و همه در این بی‌کفایتی شریک‌اند و هرکسی به فراخور قدرت، رانت و سهم خود را برمی‌دارد؛

6⃣اگر تمام علل را جمع بزنید بازهم ما ایرانی‌ها قبل از هرعاملی قربانی تعارض منافع حاکم بر کشور هستیم؛ این عامل مهمترین علت نابودی ایران هم است؛ تعارض منافع بر همه چیز از قانون‌اساسی تا راه و سلامت و خودروسازی و آموزش و سیاست ما سایه انداخته و در همه حوزه‌های کشور این غول خطرناک حضور دارد و تا زمانی این مهم رفع و ریشه‌کن نشود ایران روی خوش نخواهد دید و خوراکش هم جانهای ناقابلی است که به سختی پرورش می‌یابند و کالاوار و به راحتی تقدیم می‌شوند؛ برای حل آن کمپین لازم نیست، جراحی ساختاری و افق دید وسیع لازم است که این حکمرانی ندارد؛

7⃣ اما شنیده شده است که برخی دانشگاهها، از بودجه بهداشت خود به این کمپین اختصاص داده‌اند تا از قافله تبلیغ و چاپ بنر عقب نمانند؛ این خبر هم‌ اگر صحیح باشد، عذری بدتر از گناه است ؛

🔷نکته: بخشی از آمار کمی این مطلب از مصاحبه‌های مقامات راهور و بخشی هم از مفاهیم پایان‌نامه همکلاسی خوبم دکتر توکلی آورده شده است.

@moje3news

@Citizens_Rights
21.03.202511:08
🪻نوروز فرخنده باد

مفهوم #نوروز فراتر از عيد و سال نو است. نوروز فقط نو شدن روز نيست، كه اين اتفاق هر بامداد می‌افتد! نوروز شكفتنى بهارگونه، همراه بهاری از درون است؛ از خاک و حتى چون ققنوس از خاكستر. شكفتن #عشق و محبت از دل كينه‌ها و كهنه‌ها، پذيرش #صلح و دوستى از ميان جنگ‌ها و جدل‌ها، برخاستنى نو، تلاشى نو، بخشش و گذشتى از درون، جلايى نو در روح و جان و انديشه و دل. درفش خِرَد و اخلاق افراشته باد.


سال‌و فال‌و مال‌و حال‌و اصل‌و نسل‌و تخت‌و بخت
بادَت اندر شهریاری برقرار و بر دوام

سال‌ خُرّم، فال‌ نیکو، مال ‌وافر، حال ‌خوش
اصل‌ ثابت، نسل‌ باقی، تخت‌ عالی، بخت ‌رام

حضرت #حافظ
#همایون_شجریان
#موسیقی

@FirstStartFromMyself
🟠 instagram: @maerefat_

@Citizens_Rights
Кайра бөлүшүлгөн:
کانال خبری بامدادنو avatar
کانال خبری بامدادنو
🔴انتقاد معاون وزیر بهداشت از بی کیفیتی خودروهای داخلی: خسارات جانی نشان دهنده کیفیت خودروها است

🔸علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت مطرح کرد:


🔸۳۳۴ نفر فوتی و ۸۳۳۵ مجروح در تصادفات نوروزی

🔸دومورد تصادف شدید داشتیم ؛ یک مورد تصادف ۴۰۵ با یک پراید در سیستان و بلوچستان که ۷ نفر بودند و هر ۷ نفر فوت کردند.

🔸تصادف شدید بعدی در خراسان شمالی بود که دو پراید با یکدیگر برخورد کردند؛ ۴ تا فوتی و ۳ نفر مجروح داشتیم که این نشان دهنده کیفیت پایین خودرو ها هست.

❇️ @baamdadeno
♻️مسیر سبز، ایران پاک

ارسال عکس و فیلم از پاکسازی طبیعت تا ۱۵ فروردین

🪻🪻🪻🪻🪻


@Citizens_Rights
Кайра бөлүшүлгөн:
کانال رسمی جمعیت هلال احمر avatar
کانال رسمی جمعیت هلال احمر
چهارشنبه آخر سال را با غم و اندوه شروع نکنیم

#زندگی_زیباست_آن_را_نسوزانیم

@iranian_IRCS
24.03.202506:06
♻️سیاست‌های قوم‌گرایانه و پیامدهای آن

اتفاقات ناخوشایند ۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ در #ارومیه به‌درستی موجب نگرانی بخش بزرگی از هموطنان‌مان شد. اتفا‌ق‌هایی که در پی فراخوان رئیس شورای شهر ارومیه در اعتراض به مراسم نوروزی ۲۸ اسفندماه هموطنان کُردزبان در ارومیه در قالب تظاهرات خیابانی رخ داد تا برای نخستین‌بار جشن نوروز که به‌صورت تاریخی در ایران آیینی برای دوستی و همبستگی ملی‌ست به محل نزاع و کشمکش تبدیل شود.

#احسان_هوشمند، کارشناس مسائل قومی در ایران در همین رابطه در مصاحبه با شرق از خطرهای ترویج #قوم‌گرایی می‌گوید.

شرق

@Citizens_Rights
23.03.202506:38
♻️۴ پیشنهاد غم انگیز برای سال ۱۴۰۴


✍️مجتبی لشکربلوکی

بدون هر گونه مقدمه ای برويم سراغ ۴ پیشنهاد برای سال پیش رو. فقط قبلش این را بگویم که ببخشید که کمی تلخ است، ترجیح می دهم به جای آنکه امید واهی ایجاد کنم، نگرانی معقول ایجاد کنم و از تکنیک بدبینی سازنده استفاده کنم. بدبینی سازنده پارادکسیکال به نظر می رسد اما در حقیقت معنی اش این است که حقایق تلخ را باید گفت. نباید به بهانه امیدوار نگه داشتن خود و دیگران حقایق را کتمان کرد. اما بدبینی نباید منجر به فلج شدن شود بلکه باید منجر به کنش، ابتکار و خلاقیت شود. اما چهار پیشنهاد غمناک (که ایکاش کار به چنین توصیه هایی نمی کشید)؛

۱) تاب آوری روانی خود و دیگران را افزایش دهید!
سال آینده سالی سختی است (البته امیدوارم که پیش بینی ام خطا باشد). و اگر چنین باشد همه ما نیاز داریم که تاب آوری روانی خود را افزایش دهیم. تاب آوری روانی ظرفیتی است که به ما آدم ها کمک می‌کند تا در مواجهه با بحران ها، چالش‌ها و استرس‌ها، پایدار بمانیم و به حالت تعادل روانی بازگردیم. آموزه‌هایی از روانشناسی، دین و فلسفه می تواند به ما کمک کند. خود من از پناهگاه دین استفاده می‌کنم، برای آنکه شکنندگی روانی خود را کاهش دهم. داشتن شبکه حمایتی برای دریافت پشتیبانی روانی و عاطفی نیز می تواند در تاب آوری روانی ما موثر باشد. در ضمن هوای دیگران را داشته باشید. بیشتر از سال پیش! به ويژه هوای آنهایی که می دانید آسیب‌پذیرتر، تنهاتر و شکسته‌ترند تا جایی که می شود و توانید! حتی شده با یک آغوش، با یک نان سنگگ با یک پیامک!

۲) تاب آوری مالی خود را تضمین کنید!
سال آینده سال سختی برای کسب وکارها نیز خواهد بود (مجددا امیدوارم که پیش‌بینی‌ام از خطا از آب در بیاید) و اگر چنین باشد با تورم، رکود، اخراج، بیکاری و عدم پرداخت منظم حقوق ها روبرو خواهیم بود  لازم داریم که تاب آوری اقتصادی خود را تقویت کنیم. دو پیشنهاد برای شروع:
•  یک حساب ذخیره استراتژیک داشته باشید، اول پس انداز کنید (البته اگر می توانید) و سپس باقی مانده را خرج کنید (می دانم که برای خیلی از خانواده ها امکان پس انداز وجود ندارد) این حساب ذخیره استراتژیک می تواند شما را در برابر حوادث غیرقابل پیش بینی در حاشیه امن نگاه دارد.
•  مهارت‌های سرمایه گذاری خود را تقویت کنید. آموزش ببینید (به اندازه کافی آموزش های رایگان در دسترس ما و در اینترنت هست) و هوش و دانش مالی خود را تقویت کنید. از همین اندک پولی که در اختیارمان هست باید محافظت کنیم.

۳) دگردوستی اقتصادی را جدی بگیرید!
میلیون ها نفر در ایران زیر خط فقر زندگی می کنند و ممکن است که سال بعد بیشتر هم شود. اکنون زمان آزمون انسانیت ماست. چگونه؟ آزمون دگردوستی. اما این دگردوستی باید موثر باشد. پیتر سینگر فیلسوف اخلاق‌گرای استرالیایی، نظریه ای دارد به نام دگردوستی مؤثر و تأکید دارد که کمک به دیگران باید به شیوه‌ای انجام شود که بیشترین تأثیر مثبت را داشته باشد. یعنی باید بین «مهربانی اخلاقی» و «محاسبات ریاضی» ترکیب کرد وگرنه ممکن است در دام احساسات، عواطف، کوتاه مدت نگری و سوگیری اطلاعات در دسترس بیفتیم. باید برای انجام کار خیر و تخصیص منابع محدودمان عاقلانه، دقیق و اقتصادی عمل کنیم. کمک به دیگران باید بر اساس داده‌ها و تحلیل‌ باشد، نه صرفاً بر اساس احساسات یا سنت‌ها و عادت ها! فقط پول دادن مهم نیست بلکه باید اطمینان حاصل کنیم که منابع را به بهترین و مطمئن ترین شیوه ممکن تخصیص می دهیم خود من مدت هاست که دیگر مستقیم به کسی کمک نمی کنم چرا که فکر می کنم نهادهای تخصصی (خیریه ها و موسسات نیکوکاری) تخصص، تجربه بیشتر و سوگیری و تصمیم گیری هیجانی کمتری دارند. چند موسسه خیریه مطمئن را یافته ام و کمک های خود را به آنان تخصیص می دهم.


۴) توسعه مهارتی رو فراموش نکنید!
دنیا آشفته است. اگر بخواهید فقط اخبار را بخوانید، در مورد اخبار و تحولات و تغییرات و سخنرانی این و نامه آن فکر کنید سال می آید و می رود. برای خود برنامه بگذارید لابه لای همه رخدادها، بحران ها، شلیک موشک ها و هجوم بی امان اخبار منفی و ناامیدکننده، چند مهارت کلیدی خود را توسعه دهید. به عنوان مثال ممکن است برای خود هدف گذاری کنید که تا آخر امسال دانش تان را نسبت به هوش مصنوعی افزایش دهید و از ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه تخصصی تان استفاده کنید و مهارت تصمیم گیری و حل مساله تان را بهبود دهید. روزها می آیند و می روند و ما نباید در روزمرگی ها غرق شویم.

باید امیدوار، تاب آور، کنشگر، دگردوست، خلاق، توسعه آفرین (به جای توسعه‌خواه) و توانمند بشویم، باشیم و بمانیم تا خداوند سال های بهتری را برای ما رقم بزند؛ یا محول الحول و الاحوال؛ حول حالنا الی احسن الحال!

@Dr_Lashkarbolouki

@Citizens_Rights
17.03.202508:35
♻️هاشمی‌طبا: چطور به فلان موسسه چند برابر بودجه می‌دهند اما به ورزش نه؟

سیدمصطفی هاشمی‌طبا به اعتماد گفت:
▫️اگر قرار است اسپانسری بیاید باید صدا و سیما آن را نمایش دهد تا اسپانسر هم دلش خوش باشد که صدا و سیما اسمش را نشان می‌دهد اگر نه دولت باید مطابق هزینه‌های اضافی به بودجه‌های فدراسیون اضافه کند. الان در بودجه واقعا رقم‌های سرسام‌آوری به بعضی از موسسات اضافه شده است. یک‌ دفعه یک ‌موسسه‌ای که ‌مثلا پنج هزار میلیارد تومان بودجه دارد چهل درصد به آن اضافه شده بعد می‌گویند پول نداریم! من اصلا نمی‌فهمم‌ یعنی چی! می‌گویید پول ندارید بعد به بودجه موسسه‌هایی که نیاز به اضافه‌شدن ندارد، اضافه می‌کنید؟

@RaaviOnline1
🌐 raavi.news

@Citizens_Rights
23.03.202516:06
♻️اقتصاد ایران در قبضه 4 نهاد فرادولتی / مسعود پزشکیان باید تحقق شعار سال را از نهادهای دولتی و فرادولتی مطالبه کند


محمود جامساز، اقتصاددان درخصوص نامگذاری سال 1404 به "سرمایه گذاری برای تولید" گفت: مسعود پزشکیان، رئیس جمهور باید تحقق شعار سال را از نهادها و سازمان ها و شرکت های دولتی و فرادولتی که 60 درصد اقتصاد کشور را در اختیار دارند، مطالبه کند.

@Rokna_NEWS

@Citizens_Rights
Кайра бөлүшүлгөн:
کانال رسمی جمعیت هلال احمر avatar
کانال رسمی جمعیت هلال احمر
22.03.202508:51
فكر مى كنيد تصادف فقط براى ديگران است؟

#بهرفت: هنگام رانندگى، با تلفن همراه صحبت نكنيد


@iranian_IRCS
Кайра бөлүшүлгөн:
آژانس خبری رکنا | Rokna NEWS Agency avatar
آژانس خبری رکنا | Rokna NEWS Agency
16.03.202521:45
🔶 اکبر رجبی خطاب به مسعود پزشکیان: تشکیل سازمان ملی مقابله با آسیب‌های اجتماعی الزامی است/ فقر مهار نشود، می‌تواند این سرزمین را به نابودی بکشاند

اکبر رجبی، مدیر سازمان آسیب‌های اجتماعی طلوع بی‌نشان‌ها، در نشست خبری با رئیس‌جمهور خواستار تشکیل یک سازمان ملی برای رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی شد. او تأکید کرد که این کار نه‌تنها وظیفه دولت، بلکه مسئولیتی انسانی و ملی است و بدون اقدام جدی، تبعات سنگینی در انتظار جامعه خواهد بود.

@Rokna_NEWS
Көрсөтүлдү 1 - 12 ичинде 12
Көбүрөөк функцияларды ачуу үчүн кириңиз.