Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
موفقیت و توسعه فردی avatar

موفقیت و توسعه فردی

💢فلسفه ایجاد این کانال کمک به توسعه فردی مخاطبان برای تقویت خودآگاهی و خودشناسی جهت دستیابی به اهداف و رسیدن به موفقیت است.
⭕برای دریافت مشاوره کسب وکار به شماره ۰۹۳۵۵۰۸۱۶۰۴ پیامک بدهید

👈تماس با ادمین:
@managementpd
TGlist рейтингі
0
0
ТүріҚоғамдық
Растау
Расталмаған
Сенімділік
Сенімсіз
Орналасқан жері
ТілБасқа
Канал құрылған күніЛип 04, 2023
TGlist-ке қосылған күні
Лист 29, 2024
Қосылған топ

Рекордтар

11.04.202523:59
6.7KЖазылушылар
03.04.202523:59
2100Дәйексөз индексі
26.01.202504:22
2K1 жазбаның қамтуы
26.01.202502:56
2KЖарнамалық жазбаның қамтуы
08.02.202523:59
13.27%ER
25.01.202523:59
31.06%ERR
Жазылушылар
Цитата индексі
1 хабарламаның қаралымы
Жарнамалық хабарлама қаралымы
ER
ERR
ГРУД '24СІЧ '25ЛЮТ '25БЕР '25КВІТ '25

موفقیت و توسعه فردی танымал жазбалары

08.04.202506:26
💢خلاصه کتاب امروز: “بزرگ فکر کن” – دیوید جوزف شوارتز

ایده اصلی کتاب:
اندازه موفقیت تو به اندازه تفکراتت بستگی دارد. اگر یاد بگیری بزرگ‌تر فکر کنی، می‌توانی به اهداف بزرگ‌تری هم برسی.

نکات کلیدی:
1. باور به خودت، اولین قدم موفقیت است
• اگر باور داشته باشی که می‌توانی موفق شوی، ذهن و رفتارت به گونه‌ای تنظیم می‌شود که این موفقیت را ممکن می‌کند.
• افراد موفق بیشتر از دیگران به توانایی‌هایشان ایمان دارند.

2. افکار منفی، دشمن رشد هستند
• اگر مدام به مشکلات و موانع فکر کنی، آن‌ها را بیشتر می‌کنی.
• به جای تمرکز بر کمبودها، به راه‌حل‌ها فکر کن.

3. محیط اطرافت را کنترل کن
• با افرادی معاشرت کن که طرز فکرشان تو را رشد می‌دهد.
• افرادی که مدام ناامید و منفی‌باف هستند، تو را در همان سطح نگه می‌دارند.

4. بزرگ فکر کردن یعنی اهداف بلندپروازانه داشتن
• بیشتر مردم اهداف کوچک دارند، چون از شکست می‌ترسند.
• اگر هدف بزرگی انتخاب کنی، انگیزه بیشتری برای رسیدن به آن خواهی داشت.

5. عملگرا باش و نگذار ترس متوقفت کند
• بیشتر مردم صبر می‌کنند تا “زمان مناسب” برسد، اما زمان مناسب هیچ‌وقت خودش نمی‌آید.
• اقدام کن، حتی اگر هنوز ۱۰۰٪ آماده نیستی.

تفکرات تو دنیای تو را می‌سازد. اگر بزرگ فکر کنی، مسیرهای جدیدی برای رشد و موفقیت پیدا خواهی کرد. جرأت کن بزرگ‌تر از چیزی که امروز هستی فکر کنی!

✍ مدیران ایران

@success_pd
💢به هر آنچه که دیگران می گویند توجه نکنید! این شما هستید که با ترجمه لغات به سخنان دیگران معنی می دهید. گاهی اوقات باید به آنچه سایرین می گویند بی توجه باشید.

@success_pd
Қайта жіберілді:
مهارت های زندگی avatar
مهارت های زندگی
05.04.202519:43
💢 به پسرهایمان یاد بدهیم حرف بزنند!

یاد بدهیم ناکامی‌شان را بریزند در قالب کلمات و کلمات را طوری بچینند که منظورشان را برسانند. اغلب کتک‌کاری‌های زن و شوهری خشونت سیستماتیک و از پیش برنامه‌ریزی شده نیست.
یعنی کم پیش می‌آید مردی درست لحظه تعطیل کردن کار، زمان زدن کارت خروج، لحظه پایین کشیدن کرکره دکان بگوید: خب برم زنم رو مفصل بزنم. الهی به امید تو!
غالبا لحظاتی پیش از اولین سیلی، مرد احساس سرخوردگی شدید می‌کند و چون آموزش ندیده حرف بزند، چون دانش بیان احساساتش را ندارد، سرخوردگی‌اش را قلنبه می‌کند توی مشتش و فرود می‌آورد روی بدن زن❗️

⭕️ به دخترهایمان یاد بدهیم زهرآگین حرف نزنند!
دخترها جان و بازوی کتک‌کاری ندارند. دخترها مشت‌های قوی ندارند. وقتی احساس ناکامی می‌کنند، وقتی دردشان می‌آید اما ورِ منطق ذهنشان بیمار است، وقتی توانایی تنظیم هیجان و پیدا کردن کلمه ندارند، سرخوردگی‌شان را می‌کنند زهر، زبانشان را می‌کنند نیش و می‌گزند. مرد نیش می‌خورد، کتک می‌زند زن کتک می‌خورد، نیش می‌زند. دور باطل!

گره‌هایی که به جای دست به دندان گرفته می‌شوند و لقمه‌هایی که چندین دور، دور سر می‌چرخند!


خشونت کلامی و خشونت بدنی هر دو به خاطر «فقر مهارت در برقراری ارتباط است.»

این مهارت اکتسابی‌ست، می‌شود آموزش داد، می‌شود یاد گرفت. کاش در طول ۱۲ سال آموزش باطلِ فرمول‌های احمقانه، اتحاد و تجزیه، دلایل انقراض سلسله‌ها، فرق جلگه و آبرفت، ذهب ذهبا ذهبوا، سفرهای خانواده هاشمی و... دو واحد هم "چگونه حرف بزنیم" در برنامه درسی بچه‌ها قرار می‌دادند.

👤سودابه‌فرضی‌پور

@life_skills2022
💢عروسک داروما در ژاپن به عنوان نمادی از مقاومت و تلاش در راه رسیدن به هدف به‌شمار می‌رود.

این شیء، گرد و توخالی است و طوری ساخته شده است تا همواره در حالت ایستاده قرار بگیرد!
تاب آوری و عمل کردن مانند داروما، دقیقا همان چیزی است که ما در روزهای سخت و بحرانی به آن نیاز داریم.

✍مجله مشاور مدیریت

@success_pd
05.04.202516:35
💢موفقیت معمولا مسئله‌ای است مربوط به بعد از چهل سالگی!

در فرهنگ امروزی جاافتاده است که آدم‌های فوق‌العاده موفق، از همان جوانی راهشان از بقیۀ معمولی‌ها جداست. بسیاری از مشهورترین الگوهای موفقیت در دوران ما، کسانی مثل بیل گیتس، مارک زاکربرگ، ایلان ماسک یا تیلور سوئیفت، چنین‌اند. اما اگر دایرۀ دیدمان را بالاتر ببریم، تصویر دیگری می‌بینیم. واقعیت این است که نه‌تنها موفقیت، بلکه حتی نوآوری و نبوغ نیز چیزهایی هست که «عموماً» در سنین بالا به دست می‌آید.

پژوهشگران دانمارکی در مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۹ نشان دادند که اکتشافات مهم برندگان جایزۀ نوبل، به‌طور متوسط، در ۴۴سالگی‌شان رخ داده است. به عبارت دیگر، حتی تیزهوش‌ترین افراد هم باید چند دهه تلاش کنند تا به سطحی از خبرگی برسند که بتوانند اکتشافات مهم انجام دهند.

تحقیقات متعددی نشان داده‌اند که موفقیت‌های بزرگ، عموماً بعد از چهل سالگی رخ می‌دهند. هرجا که سر بچرخانید می‌توانید نمونه‌هایش را ببینید: کوپرنیک نظریۀ حرکت سیارات را در دهۀ ۶۰ حیات خود مطرح کرد؛ پل سزان اولین نقاشی‌هایش را وقتی فروخت که از پنجاه‌سالگی گذشته بود؛ ساموئل جانسون، یکی از بزرگترین نثرنویسان انگلیسی، قبل از چهل‌سالگی هیچ چیز مهمی ننوشته بود. این مثال‌ها در دنیای کسب‌و‌کار چندین برابر است. ریچ کالگارد، نویسندۀ کتاب موفقیت دیرهنگام می‌گوید: گاهی برای رسیدن به خلاقیت باید راهی طولانی طی کنید.

آرتور بروکس می‌گوید در طول تاریخ سه نوع موفقیت وجود دارد:

1⃣ ژانر «کودکان نابغه» که از سنین پایین به موفقیت‌های بزرگ می‌رسند، کسانی مثل پیکاسو یا فیتزجرالد.

2⃣ نوع دوم، ژانر «اهداف دوگانه» است. کسانی که در زمینه‌ای متخصص می‌شوند، اما ناگهان همه‌چیز را رها می‌کنند و مسیر کاملاً متفاوتی را می‌آزمایند. کسی مثل آلبرت شوایتزر از این دست است. او که فیلسوف و موسیقی‌دان و پزشک بزرگی بود، ناگهان تصمیم گرفت زندگی‌اش در اروپا را رها کند و بقیۀ عمرش را صرفِ مداوای مردم در فقیرترین مناطق آفریقا کند.

3⃣ دستۀ سوم «استادان» هستند.

دیوید گالنسن، استاد اقتصاد دانشگاه شیکاگو، در کتاب خود با عنوان استادان پیر و نوابغ جوان می‌نویسد: استادان کسانی هستند مثل چارلز داروین، یا آلفرد هیچکاک که در ایام جوانی چندان موفق نیستند، اما خصوصیتی غریب دارند: هر چیزی را می‌آزمایند و می‌آموزند، سپس چیزی دیگر را مورد آزمایش قرار می‌دهند و نکات بیشتری می‌آموزند. آنها تمرکز اصلی‌شان بر خودِ روند یادگیری است.

💡بسیاری از کسانی که دیر به موفقیت می‌رسند در میان‌سالی از زمین بلند می‌شوند و کم‌کم لذت کار متمرکز را می‌چشند. ولی چون گرفتار بندها و پیوندهای کسانی که زود به موفقیت می‌رسند نیستند، می‌توانند نظرشان را تغییر دهند و دست به آزمایش مدل‌های خودشان بزنند. آن‌ها فرزانه‌های جستجوگری هستند که تا پایان عمر آرام نمی‌نشینند.

✍ترجمان

@success_pd
Қайта жіберілді:
آکادمی اقتصاد ایران avatar
آکادمی اقتصاد ایران
06.04.202516:25
💢 فقر «فقیرتر و احمق» می‌کند.

🪧 فقر پهنای باند ذهنی را مصرف می‌کند.

📝 امیررضا انگجی

➕فقر تنها جیب را خالی نمی‌کند، بلکه مغز را نیز خالی می‌کند. این یافته یک مطالعه تجربی است که ثابت کرده است شوک‌های مالی منفی توانایی تصمیم‌گیری صحیح فقرا را مختل و آنها را در تله فقر شدید و خود تقویت‌کننده گرفتار می‌کند.

➕آیا چیزی تحت عنوان تله فقر وجود دارد؟ آیا ممکن است که فقر در واقع تبدیل به چرخه‌ای خود تقویت کننده شود؟ فقر چگونه عملکرد شناختی مغز را تحت تاثیر منفی قرار می دهد؟ یک مقاله تجربی بر مبنای مطالعه آزمایشگاهی فرضیه‌ای را مطرح می‌کند که فقر به‌طور مستقیم بر عملکرد شناختی تاثیر منفی می‌گذارد و این ایده را از طریق دو مطالعه آزمایش می‌کند. مطالعه اول به‌صورت آزمایشگاهی در محیط آزمایشگاه انجام شده و نشان داده است که برانگیختن نگرانی‌های مالی در ابعاد یکسان باعث کاهش عملکرد شناختی ذهن در افراد فقیر می‌شود، اما بر افراد مرفه تاثیری ندارد.

➕این کاهش عملکرد شناختی باعث انتخاب‌های اشتباه و گیر افتادن فقرا در تله فقر می‌شود.در این آزمایش، شرکت‌کنندگان در یک مرکز خرید در نیوجرسی به دو گروه «سخت» (با هزینه‌های بالا) و«آسان» (با هزینه‌های پایین) تقسیم شدند و تحت آزمون‌های شناختی مانند ماتریس‌های ریون و کنترل شناختی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که افراد فقیر در شرایط سخت به‌طور قابل‌توجهی عملکرد نسبی ضعیف‌تری داشتند. آزمون ریون یا ماتریس ریون، مجموعه‌ای از تست‌های غیر زبانی است که از ابزارهای رایج اندازه‌گیری استدلال قیاسی، توانایی درک مفاهیم انتزاعی و سنجش قوه ادراک استفاده می‌کند. این تست هوش معمولا در زمینه‌های آموزشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این آزمون ۶۰ سوال دارد و به‌عنوان بخشی از هوش عمومی انجام می‌شود. آزمون ناسازگاری فضایی یا کنترل شناختی نیز آزمونی است برای سنجش شناخت، که نیاز به پاسخ سریع و گاهی برخلاف تکانه‌ی اولیه دارد.

➕مطالعه دوم یک پژوهش میدانی بود که بر کشاورزان نیشکر در هند تمرکز داشت. این کشاورزان پیش از برداشت (وقتی فقیر بودند) و پس از برداشت (وقتی ثروتمندتر بودند) آزمایش شدند. یافته‌ها نشان داد که عملکرد شناختی همان کشاورز پیش از برداشت ضعیف‌تر از پس از برداشت است. این تفاوت با عواملی مانند تغذیه، تلاش کاری یا استرس قابل توضیح نبود. در عوض، به نظر می‌رسد که خود فقر با مشغول کردن ذهن و کاهش منابع شناختی، ظرفیت ذهنی را کاهش می‌دهد.

📌فقر احمق می‌کند؟

➕فقر اغلب به‌عنوان یک وضعیت صرفا اقتصادی تعریف می‌شود، کمبود منابع مالی که دسترسی به نیازهای اساسی مانند غذا، سرپناه و مراقبت‌های بهداشتی را محدود می‌کند. اما مقاله‌ی علمی «فقر عملکرد شناختی را مختل می‌کند» نوشته آنندی مانی، سهندیل مولیناتان، الدار شافیر و جیایینگ ژائو، که در تاریخ ۳۰ اوت ۲۰۱۳ در مجله‌ ساینس منتشر شد، این دیدگاه محدود را به چالش می‌کشد. این پژوهش فرضیه‌ای جسورانه مطرح می‌کند: فقر به‌طور مستقیم عملکرد شناختی را مختل می‌کند؛ زیرا با درگیر کردن منابع ذهنی، ظرفیت کمتری برای انجام سایر وظایف باقی می‌گذارد.

➕نویسندگان با استفاده از ترکیب روان‌شناسی تجربی، اقتصاد رفتاری و تحقیقات میدانی نشان می‌دهند که بار ذهنی ناشی از کمبود مالی، کسری شناختی ایجاد می‌کند که می‌تواند چرخه‌ی فقر را تشدید کند. این مقاله از طریق دو مطالعه‌ مکمل، شواهدی قانع‌کننده ارائه می‌دهد که نشان می‌دهد اثرات فقر فراتر از مسائل مالی است و به ذهن انسان نفوذ می‌کند؛ این دیدگاه جدیدی را درباره‌ی اینکه چرا افراد فقیر اغلب رفتارهایی نشان می‌دهند که مشکلات اقتصادی‌شان را عمیق‌تر می‌کند، به ما ارائه می‌دهد.

➕ایده‌ اصلی این پژوهش ساده اما تحول‌آفرین است؛ فقر پهنای باند ذهنی را مصرف می‌کند. نویسندگان پیشنهاد می‌کنند که مشغولیت مداوم با نگرانی‌های مالی مانند مدیریت درآمد نامنظم، تعادل هزینه‌ها و تصمیم‌گیری‌های دشوار، به‌عنوان یک بار شناختی عمل می‌کند، شبیه به اجرای همزمان چندین برنامه در کامپیوتری با حافظه‌ محدود. این بار، ظرفیت مغز را برای انجام وظایف دیگر، از حل مسائل گرفته تا کنترل رفتار، کاهش می‌دهد و در نتیجه می‌تواند فقر را تداوم بخشد. برخلاف توضیحات سنتی که رفتارهای ناکارآمد افراد فقیر را به عوامل محیطی (مانند وام‌های با بهره) یا ویژگی‌های شخصی (مانند تحصیلات پایین) نسبت می‌دهند، این فرضیه توجه را به تاثیر فوری و موقعیتی فقر بر شناخت معطوف می‌کند.

➕...وقتی نگرانی‌های مالی، ذهن را تسخیر می‌کنند، منابع کمتری برای تصمیم‌گیری‌ها یا اقدامات غیرمرتبط باقی می‌ماند.

@monetary_academy
08.04.202517:41
💢شلوغ اید یا سازنده!؟

■بیشتر مردم تصور می‌کنند مشغول بودن به معنای مفید بودن است. همیشه اثرگذاری با بیشتر کار کردن همراه نیست و یک روز کاری شلوغ، لزوما یک روز کاری مفید نیست. در اینجا برخی بینش‌های ارزشمند نشات گرفته از سخنان کانور نیل ( Conor Neill) درباره افراد سازنده یا اصطلاحا «یونیکورن» (unicorns) را مرور می‌کنیم تا بدانیم تفاوت آن‌ها با افرادی که فقط کار بیشتری انجام می‌دهند، چیست؟

□افراد شلوغ سعی می‌کنند کارهای بیشتری در یک روز بگنجانند؛ افراد سازنده با هوشیاری، ۵۰ درصد لیست کارها را خالی می‌کنند.

●افراد شلوغ فکر می‌کنند باید در طول یک روز کاری ۸ الی ۹ ساعته، کارهای بیشتری انجام بدهند؛ به‌طوری‌که لیست کارهای آن‌ها بیشتر از ظرفیت و توانایی کاری آن‌ها است. در نهایت هم باید بیشتر کارهای خود را به روز آینده موکول کنند.
اما افراد سازنده و فعال روزهای کاری را برنامه‌ریزی می‌کنند و فقط به کارهای مهم می‌پردازند. رویکرد این افراد انجام کارهای کمتر ولی مهم‌تر و موثرتر است.

○افراد شلوغ سریعا سراغ هر کاری می‌روند؛ افراد سازنده تفاوت «فوری» و «مهم» را می‌دانند.

■افراد شلوغ بیشتر وقت خود را در محل کار درگیر کارهای جانبی و جزئی بی‌اهمیت می‌کنند و توجهی به اصل فوری بودن آن کارها ندارند. افراد سازنده و مولد می‌دانند چگونه باید میان کارهای فوری و کارهای مهم تفکیک‌سازی کنند و با تقسیم ساعت‌های کاری خود برای انجام کارهای واقعا فوری یا مهم، تمرکز خود را روی کارهای اصلی می‌گذارند و کارهای جانبی و بی‌اهمیت یا بی‌تاثیر را کنار می‌گذارند.

□افراد شلوغ همیشه حواس‌پرت و سردرگم هستند؛ افراد سازنده سیستم ایجاد می‌کنند.

□افراد شلوغ بسیاری از کارها را از روی عادت هر روزه یا اجبار انجام می‌دهند. مثلا، از روی اجبار و عادت ایمیل‌های خود را روزانه چک می‌کنند؛ اگر وسط کار تلفن آن‌ها زنگ بخورد، کار را قطع می‌کنند و فعالیت‌های دیگری دارند که دائما باعث حواس‌پرتی و عدم تمرکز می‌شود.
در آن سو، افراد سازنده برای پیش‌پا افتاده‌ترین کارها مانند بررسی ایمیل‌های خود هم سیستم درست کرده و برنامه مشخص و زمان‌بندی‌ شده‌ای دارند. یک زمان کوتاه و مشخص به بررسی ایمیل‌ها اختصاص داده و بیشتر تمرکز کاری خود را روی امور مهم و با اولویت برای تحقق اهداف روزانه خود می‌گذارند.

●افراد شلوغ چند وظیفه‌ای هستند؛ افراد سازنده تمرکزمحور هستند.

○افراد شلوغ سعی می‌کنند همزمان ۱۵ کار را با هم انجام دهند. این افراد همزمان چندین برگه در مرورگر وب خود باز کرده و روی چندین فایل و پوشه در کامپیوتر کار می‌کنند.
افراد سازنده بیشتر روی یک کار دارای بازدهی بالا تمرکز می‌کنند. آن‌ها به انجام همزمان دو کار اهمیت کمتری داده یا اینکه یک کار بسیار کم اهمیت را در کنار کار پر اهمیتی به دست می‌گیرند.

■افراد شلوغ مانند فروشگاه‌های زنجیره‌ای هستند؛ افراد سازنده می‌دانند چه موقع باید درب فروشگاه را ببندند!

□وقتی انسان از دوران شوریدگی جوانی فاصله می‌گیرد و زندگی شکل حرفه‌ای تری به خود پیدا می‌کند، باید روی یک یا دو هدف تمرکز کند و دیگر نمی‌تواند همه اهداف یا رویاهایی که در جوانی دوست داشت را همزمان پیش ببرد.
افراد سازنده و مولد، سعی می‌کنند اهداف یا رویاهای خنثی را غیرفعال کنند و فقط بر روی اهداف استراتژیک تمرکز داشته باشند و تمام انرژی و منابع خود را برای چیزی متمرکز می‌کنند که حیاتی است.

●افراد شلوغ به میزهای خود چسبیده‌اند؛ افراد سازنده می‌دانند چه زمانی باید استراحت کنند.

○افراد مشغول به ندرت استراحت می‌کنند. در حقیقت، این افراد از تفکر متنفر هستند و تصور می‌کنند میان کارشان وقفه می‌افتد و معطل می‌شوند.
ولی افراد سازنده می‌دانند چه زمانی برای خودشان یک هوا یا لحظه‌ی تازه بسازند. آن‌ها با خوردن یک غذای ساده که دوست دارند، کمی ورزش، خوردن یک میان وعده و تماشای یک فیلم کمدی، به خودشان استراحت می‌دهند. آن‌ها اجازه می‌دهند مغزشان پس از چند ساعت کار طولانی، کمی استراحت کند تا به کارایی بیشتری دست پیدا کنند.

@planing_tm
Қайта жіберілді:
مهارت های زندگی avatar
مهارت های زندگی
08.04.202520:52
💢درگیر تصمیمات بزرگ هستید؟ ریاضیات می‌گوید از قانون ۳۷ درصد استفاده کنید!

■زندگی پر از لحظاتی است که باید از میان گزینه‌های متعدد یکی را انتخاب کنید؛ از خرید خانه یا ماشین گرفته تا انتخاب شریک زندگی یا کارمند. این تصمیمات می‌توانند چنان سخت باشند که گاهی دچار سردرگمی شوید. اما ریاضیات یک راهکار ساده و جذاب برای بهبود شانس شما در انتخاب بهترین گزینه ارائه کرده است: قانون ۳۷ درصد. این قانون که از یک مسئله کلاسیک ریاضی به نام «مسئله منشی» (Secretary Problem) الهام گرفته شده است، به شما کمک می‌کند در مواجهه با گزینه‌های زیاد، بهترین تصمیم ممکن را بگیرید.

□«مسئله منشی» یکی از مسائل معروف در ریاضیات و آمار است که اولین بار در دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در این مسئله، فرض بر این است که شما قصد دارید یک منشی استخدام کنید. تعداد مشخصی از متقاضیان برای این شغل وجود دارند که به ترتیب و تصادفی به شما معرفی می‌شوند. شما می‌توانید هر متقاضی را ارزیابی کرده و رتبه‌بندی کنید، اما پس از رد کردن یک نفر، دیگر نمی‌توانید به او بازگردید. هدف این است که بهترین منشی را انتخاب کنید.

●این مسئله نشان می‌دهد که چگونه می‌توان شانس انتخاب بهترین گزینه را به حداکثر رساند. این مسئله نه‌تنها در ریاضیات، بلکه در زندگی روزمره نیز کاربرد دارد، مانند انتخاب شریک زندگی، خرید خانه، یا حتی تصمیم‌گیری در مورد پروژه‌های کاری.

○قانون ۳۷ درصد یا همان «قانون بهینه‌سازی توقف» (Optimal Stopping Rule) یک ابزار ریاضی برای کمک به تصمیم‌گیری در شرایطی است که تعداد زیادی گزینه دارید و باید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. این قانون بر اساس تحلیل‌های آماری طراحی شده و هدف آن به حداکثر رساندن احتمال انتخاب بهترین گزینه ممکن است.

■فرض کنید n گزینه برای انتخاب دارید و باید آن‌ها را یکی پس از دیگری بررسی کنید. نکته مهم این است که: بعد از رد کردن یک گزینه، نمی‌توانید به آن بازگردید.
باید یک گزینه را در نهایت انتخاب کنید.
می‌خواهید بهترین گزینه ممکن را پیدا کنید.

□قانون ۳۷ درصد می‌گوید: ابتدا ۳۷ درصد از گزینه‌ها را صرفاً ارزیابی کنید و هیچ تصمیمی نگیرید. سپس، اولین گزینه‌ای که بهتر از همه گزینه‌های قبلی بود، انتخاب کنید. این روش احتمال انتخاب بهترین گزینه را به حدود ۳۷ درصد افزایش می‌دهد، که در مقایسه با روش‌های تصادفی یا بدون برنامه، شانس بسیار بهتری ارائه می‌دهد.

●این عدد از تحلیل‌های ریاضی دقیق به دست آمده است. وقتی تعداد گزینه‌ها (n) بسیار زیاد شود، بهترین نقطه توقف برای ارزیابی، تقریباً برابر با یک بر روی e است، که e عدد نپر (عدد طبیعی معروف ریاضیاتی) و حدوداً برابر با ۲.۷۱۸ است. مقدار یک بر روی e​ تقریباً ۰.۳۷ یا همان ۳۷ درصد است.

○این نتیجه از یک مدل احتمالاتی به دست آمده که نشان می‌دهد اگر شما گزینه‌های اولیه را برای یادگیری الگوهای کیفیت رد کنید، احتمال اینکه بتوانید بهترین گزینه را در ادامه شناسایی کنید، حداکثر خواهد بود.

■فرض کنید می‌خواهید از میان ۱۰۰ متقاضی شغلی یک نفر را انتخاب کنید: شما ۳۷ نفر اول را بررسی می‌کنید اما هیچ‌کدام را انتخاب نمی‌کنید. هدف شما در این مرحله یادگیری است: متوجه می‌شوید که یک متقاضی خوب چه ویژگی‌هایی دارد. از نفر ۳۸ به بعد، اولین متقاضی‌ای که از همه افراد قبلی بهتر باشد را انتخاب می‌کنید. این روش باعث می‌شود که شما شانس بیشتری برای انتخاب بهترین فرد داشته باشید، حتی اگر برخی از گزینه‌های خوب اولیه را رد کرده باشید.

□چالش‌ها و محدودیت‌ها:
• از دست دادن بهترین گزینه در ابتدای لیست: اگر بهترین گزینه در میان ۳۷ درصد اول باشد، با این روش آن را از دست می‌دهید!
• فرضیات ساده‌شده: قانون ۳۷ درصد فرض می‌کند که شما می‌توانید کیفیت گزینه‌ها را به‌درستی ارزیابی کنید. در دنیای واقعی، این ارزیابی ممکن است به دلیل اطلاعات ناقص یا عوامل ذهنی، دقیق نباشد.
• زمان و هزینه: اگر گزینه‌ها زیاد باشند یا ارزیابی آن‌ها زمان‌بر باشد، ممکن است اجرای این قانون دشوار شود.

@life_skills2022
💢در سال جدید، چرخ مربع نسازیم!!

تعطیلات به اتمام رسید و سال کاری جدید شروع شد! تبریک و تشکر از همکاران، سازمانها، دانشگاهها و ... همگی به سر رسید و حالا دوباره نوبت کار و تلاش است! بازار هدفگذاری های سازمانی هم بسیار داغ! اما اینکه چقدر به آنها برسیم، و یا واقعا می توانیم به آنها دست یابیم، واقعا چالش بزرگی است.

در سال جدید، چرخ مربع نسازیم!

چرخ مربع در دنیای  کسب و کار و سازمان، هر هدف یا فعالیتی است که ایجاد ارزشی نمی کند و تنها موجب اتلاف زمان و هزینه و منابع سازمانی میشود!

·  برنامه توسعه بلندپروازانه ای که می دانیم محقق نمی شود، اما باز برایش تدوین برنامه و منابع و ابزار و ذهنمان را درگیر تا آخر سال!

·  شاخص کلانی که در نظر می گیریم و ته دلمان می دانیم که به این شاخص نخواهیم رسید!

·  متن سخنرانی پیچیده ای که تنظیم می کنیم، ولی می دانیم خودمان از آن چیزی دستمان را نگرفته!

·  شغلی که قبول می کنیم، ولی می دانیم که از عهده اش بر نمی یاییم!!

پس در این سال، تصمیمات و اهدافی واقع بینانه و عملگرایانه بگیریم.

✍ دکتر میر علی سید نقوی
✍دکتر فاطمه قیطرانی

@planing_tm
💢در سوئد انجمنی هست به نام «دستِ‌کم روزی یک آشغال از روی زمین بردار».
دبیر افتخاری انجمن، پادشاه سوئد است. روزی در تلویزیون با یکی از مسئولان انجمن گفت‌وگو داشت. خبرنگار پرسید: شما فکر می‌کنید اگر روزی یک آشغال از روی زمین بردارید، سوئد تبدیل به بهشت می‌شود؟
پادشاه گفت: نه. ما، انسانهای متوهمی نیستیم.
اما به این اعتقاد راسخ داریم که اگر کسی روزی یک آشغال از روی زمین بردارد خودش هرگز آشغال روی زمین نمی‌‌اندازد.
ما آموزش می‌دهیم آن‌ هم نه در تئوری که با عمل.

✍ کانال مدیریت منابع انسانی

@success_pd
Қайта жіберілді:
کانون تبلیغاتی کسب وکار avatar
کانون تبلیغاتی کسب وکار
👈 «دوره مربیگری توسعه فردی و شغلی IDP»

⏰ نظر به خواست عده ای از علاقمندان،  مهلت ثبت نام با ۴۰% تخفیف ویژه بمدت سه روز تمدید شد 👇

🌈 فقط تا ساعت ۲۳ مورخ ۲۲ فروردین

🌐 کجا ثبت نام کنیم؟  👈 sazin99.ir
🌐 چه چیزی یاد میگیریم؟  👈 sazin99.ir
🌐 میگویند دوره های مربیگری توسعه فردی، چهل پنجاه میلیون تومان هزینه دارد، این دوره هم همینطور است
؟
خیر, بسیار پایین تر است ...   👈 sazin99.ir
🌐 تسهیلات مالی هم دارد؟ بله ... 👈 sazin99.ir
🏆🎖آیا مدرک رسمی هم میدهید؟ بله، مدرک رسمی دو زبانه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
🏖 آیا دوره حضوری است؟ خیر، بصورت آنلاین است اما با امکان بازبینی آفلاین(صوت + اسلایدها)

✈️ ما به زودی به اتفاق همسفرمانی عزیز که ثبت نام خود را قطعی کرده اند، سفر توسعه فردی خود را برای ساختن یک زندگی جذاب و شورانگیز آغاز می کنیم

🌈 مشتاقانه منتظر همسفران درجه یکی مثل شما هم هستیم؛ ۰۹۰۲۸۸۸۱۸۹۱
❤️ ثبت نام کنید و با ما همسفر شوید: sazin99.ir
🔵 مدیریت محصول

موفقیت یک محصول تنها به ایده‌های خلاقانه بستگی ندارد. مدیریت درست محصول از مرحله ایده‌پردازی تا عرضه و توسعه، نقش حیاتی در موفقیت آن دارد. دوره آموزشی «مدیریت محصول» طراحی شده است تا شما را با اصول، ابزارها و تکنیک‌های کلیدی این حوزه آشنا کند و در یک دوره زمانی فشرده، شما را برای تبدیل‌شدن به یک مدیر محصول حرفه‌ای آماده سازد. اگر می‌خواهید محصولاتی بسازید که نیاز واقعی کاربران را برآورده کند و حضوری موثر در بازار داشته باشد، این دوره بهترین نقطه شروع برای شماست.

#دوره_آموزشی_آنلاین

🎓 امیرخسرو بهادری | مدیر محصول شرکت استرالیایی Dirodi، مدیـر سـابق در تیم‌های برنامه‌ریزی و تحقیقات بازار پاکشوما، BAT و هولدینگ کوبل‌دارو، فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف

📆 پنجشنبه‌ها ۹:۳۰ تا ۱۳:۰۰
🗓 از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
⏰ ۱۸ ساعت (۶ هفته)
🎞 دسترسی به ویدئوی جلسات
🏅 گواهی پایان دوره (قابل استعلام)

⏳ برای استفاده از تخفیف بیشتر زودتر ثبت‌نام کنید:

🙂 کد تخفیف 30% برای پرداخت کامل: pdfR30
🙂 کد تخفیف 20% برای پرداخت قسطی: pdFr20

🔴 اعتبار کدهای تخفیف تا ۲۲ فروردین ۱۴۰۴

🔗 لینک ثبت نام:

d-learn.ir/pdmn?utm=hpd

📞 تماس:

📲t.me/dlearnsup
📱 02188349244
📲 09103209837

@dlearn_ir
03.04.202520:03
🌲  همراهان گرامی 🌲

ضمن تبریک نوروز و آغاز سال ۱۴۰۴، چند کانال ارزشمند خدمت شما تقدیم می شود.

🔸شاید رمز توسعه فردی و موفقیت شغلی شما  در یکی از نکاتی باشد که در این کانال ها ارائه شده است.

👇👇👇👇👇👇👇👇

📲 هوش مصنوعی در کسب وکار
@management_ai

💸 آکادمی اقتصاد ایران
@monetary_academy

💢مدیریت رفتار سازمانی
@organizationalbehavior

✅مهارت های مدیریت
@management_skill

🈵 برنامه ریزی و مدیریت زمان
@planing_tm

⭕️تکنیک های مدیریت
@management_technique

❌مدیریت به زبان ساده
@management_simple

🈷 مهارت های زندگی
@life_skills2022

🆗 موفقیت و توسعه فردی
@success_pd

💲 هوش مالی
@fqskill

✝ تفکر استراتژیک
@strategym_academy

🉑 تعالی منابع انسانی
@hrm_academy

📠 مدرسه کسب وکار
@business_school2022

💄ترفند بازاریابی
@tarfandbazaryabi

🏦 آکادمی استارتاپ و کارآفرینی
@startups_academy

🎯 تغییر و تحول سازمانی
@transformation_m

🆗  مدیریت کسب وکار MBA &DBA
@mba_event
Қайта жіберілді:
هشتگ‌ تبلیغ تخصصی avatar
هشتگ‌ تبلیغ تخصصی
❗️ تا پول جمع می‌کنم بخرم، گرون میشه!
❗️ ارزش پولم نصف شده!
❗️ طلا خریدم ولی ضرر کردم!
❗️ پول دارم ولی نمیدونم چیکارش کنم!

⚠️ جمله‌‌های بالا برات آشنا نیست؟!🧐

😵توی این وضعیت اقتصادی، اگه سواد مالیتو بالا نبری به غول «تورم» می‌بازی😵

🧊 دوست داری بهترین تصمیم‌های مالی رو بگیری؟💰
🧊 از فرصت‌های سرمایه گذاری باخبر بشی؟💰
🧊 به وضعیت اقتصادی بهتری برسی؟💰
🧊 در آمدتو افزایش بدی و ارزش پولتو حفظ کنی؟💰

🎯 بعد از عضویت در کانال زیر👇👇👇

💬 t.me/bishtarazyek 👈

یهو به خودت میای می‌بینی هم سطح مالی‌ت تغییر کرده هم موجودی حسابت!😎

✔️ جدیدترین آموزش‌ها
✔️ کاملا مطابق با وضعیت اقتصادی ایران
✔️ کاملا رایگان

🚨 همش اینجاست👇

💬 t.me/bishtarazyek 👈
🔵🔵🔵🔵🔵🔵
Қайта жіберілді:
Harmony HR avatar
Harmony HR
📣 پکیج طلایی سیستم‌سازی منابع انسانی

بیش از 700 فایل
در سرفصل‌های زیر:
🟣تحلیل و گریدینگ شغل
🟣کارسنجی و زمان‌سنجی
🟡جذب، استخدام و جامعه‌پذیری
🟣 برنامه‌ریزی نیروی کار
🟣 آموزش، توسعه و مدیریت دانش
🟡مدل شایستگی و کانون ارزیابی
🟣مدیریت عملکرد و پاداش
🟣 عارضه‌یابی و تحول سازمانی
🟡جانشین‌پروری و مدیریت استعداد
🟣 تدوین و پیاده‌سازی استراتژی
🟣 طراحی سیستم حقوق و مزایا
🟡طبقه‌بندی شاغلین
🟣کارآموزی منابع انسانی
🟣 طراحی نظام پیشنهادات
🟡مدیریت ریسک، ایمنی و بهداشت
🟣 نگهداشت و خروج
🟣مدیریت سرمایه فکری
🟡 مدیریت داده‌های منابع انسانی

🔻15% تخفیف قبل افزایش قیمت امسال
📍همراه با پشتیبانی و مشاوره اجرا
⭕️برای دریافت نمونه و تهیه با شماره یا آیدی زیر ارتباط بگیرید:
📞09128436563
📡@alamdarihr
🔗 Harmonyhr.ir
Көбірек мүмкіндіктерді ашу үшін кіріңіз.