Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
CaronStructure avatar

CaronStructure

فایل های آموزشی،محاسبات،کنترل سازه ها
TGlist рейтингі
0
0
ТүріҚоғамдық
Растау
Расталмаған
Сенімділік
Сенімсіз
Орналасқан жері
ТілБасқа
Канал құрылған күніApr 23, 2020
TGlist-ке қосылған күні
Apr 06, 2025

Рекордтар

10.04.202523:59
6.1KЖазылушылар
07.04.202508:58
50Дәйексөз индексі
10.04.202512:02
4881 жазбаның қамтуы
10.04.202512:02
496Жарнамалық жазбаның қамтуы
06.04.202508:58
2.99%ER
10.04.202512:02
7.95%ERR
Жазылушылар
Цитата индексі
1 хабарламаның қаралымы
Жарнамалық хабарлама қаралымы
ER
ERR
MAR '25APR '25

CaronStructure танымал жазбалары

03.04.202522:45
♻️وبینار روش طراحی براساس عملکرد در نرم افزار Etabs

📘ارائه اول:Mr.Thaung Htut Aung
🌹🌹🌹🌹
🏢🏨🏬🏢🏥
🆔@CaronStructure
03.04.202522:46
♻️وبینار روش طراحی براساس عملکرد در نرم افزار Etabs

📘ارائه دوم:Mr.Shabir Ali Talpur
🌹🌹🌹🌹
🏢🏨🏬🏢🏥
🆔@CaronStructure
06.04.202507:39
نقدی گسترده، شفاف و صریح بر امثال آیین نامه هایی مثل 2800 و مقررات ملی. لایک و دیسلایک هم آزاد هست، دموکراسی برقرار است. ارادتمند همه دوستان🙏🌹❤️
Қайта жіберілді:
EQ SOFT avatar
EQ SOFT
07.04.202507:40
ویدئوی اولین نشست بررسی پیش نویس ویرایش پنجم استاندارد ۲۸۰۰

◾ سخنرانان: دکتر فاروقی (استاد دانشگاه و عضو کارگروه استاندارد ۲۸۰۰ و آبا) و مهندس ترابی

◾ زمان ویدئو ۱۹۵ دقیقه

◾ میزبان: انجمن مهندسی زلزله، دکتر سروقدمقدم
۱۴۰۴.۰۱.۱۷
Қайта жіберілді:
EQ SOFT avatar
EQ SOFT
09.04.202518:31
راهنمای تصویری نرم افزار مقیاس رکوردهای زلزله برای تحلیل های غیر خطی مطابق ویرایش پنجم استاندارد ۲۸۰۰ به روش طیف راستای بیشینه با امکان ورودی مولفه شتاب ۱۱ جفت شتاب‌نگاشت و خروجی شتاب‌نگاشت مقیاس شده.

NTHA-ORIGINAL-PLUS - V3
Қайта жіберілді:
ایستا (کانال دکتر فاروقی) avatar
ایستا (کانال دکتر فاروقی)
05.04.202518:27
اولین نشست بررسی استاندارد ۲۸۰۰ ویرایش پنجم، یکشنبه ۱۷ ام توسط پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و با مشارکت انجمن مهندسی زلزله و مهندسان راه و ساختمان برگزار می گردد.
شرکت برای عموم آزاد است.
#علیرضا_فاروقی
www.istains.ir
Қайта жіберілді:
Concrete & Steel Structures avatar
Concrete & Steel Structures
09.04.202519:07
❗️تذکر مهم در خصوص کنترل تغییر شکل در دال‌های وافل


🔻طی بررسی‌های انجام شده به همراه همکار بسیار خوبم جناب آقای مهندس آقازاده در خصوص صحت نتایج آنالیز ترک‌خوردگی در حد سرویس برای دال‌های وافل (Waffle and Ribbed Slabs) به این نتیجه رسیدیم که محاسبات نرم‌افزارهای ETABS و SAFE (تا نسخه 22.5) کاملاً اشتباه و در خلاف جهت اطمینان است. بنابراین کنترل تغییر شکل این نوع دال‌ها در نرم‌افزارهای CSI قابل‌قبول نیست و لازم است به طریق مناسبی این کنترل انجام شود.

🔻 در شکل ضمیمه نمودار تغییرات ممان اینرسی برای یک نمونه دال وافل تحت لنگر مثبت نمایش داده شده است. همان‌طور که مشخص است نرم‌افزار آستانه ترک‌خوردگی را به‌درستی محاسبه نکرده که همین امر موجب بروز خطای قابل‌توجه محاسباتی در کنترل تغییر شکل این نوع دال‌ها می‌شود. به عنوان مثال، چنانچه لنگر خمشی تحت ترکیب بار سرویس برابر 2 تن-متر باشد، مطابق حل دقیق ممان اینرسی ترک‌خورده مقطع حداکثر 20 درصد ممان اینرسی ترک نخورده خواهد بود (به عبارتی Icr=0.2Ig است)؛ در حالی که نرم‌افزار برای این لنگر خمشی از ممان اینرسی ترک نخورده استفاده می‌کند که منجر به خطای قابل‌توجه در برآورد تغییر شکل دال‌های وافل خواهد شد. برای لنگر منفی که وجه فوقانی دال تحت کشش است میزان اختلاف بین حل دقیق و محاسبات نرم‌افزار بیشتر است.

🔻 این مشکل حتی برای سایر دال‌های مجوف که از دال معادل و اعمال ضرایب اصلاحی برای معادل‌سازی آن‌ها استفاده می‌شود نیز وجود دارد.

🔻 دلایل متعددی برای این اشتباه وجود دارد که همگی آن‌ها به دلیل در نظر گرفتن یک دال توپر هم ضخامت با دال وافل و اعمال ضرایب اصلاحی جهت رسیدن به مشخصات هندسی الاستیک دال وافل است.

🔹 برای رفع این مشکل راه‌کار چیست؟


@costbook
@Aghazadeh_Civil
10.04.202510:41
♻️تحلیل و محاسبه بارهای اجرایی دال های بتنی حین ساخت و توسعه نرم افزاری برای ارزیابی و پیش بینی احتمال ترک و شکست های خمشی و برشی براساس داده های میدانی پروژه ایی در کشور کره جنوبی .../

📘منبع: ACI
🌹🌹🌹🌹🌹
🏢🏨🏬🏢🏥
🆔@CaronStructure
✍ما که زندگی را زندگی نکردیم، سکوت ما در مقابل تکرار خطاهای استاندارد 2800 آه و نفرینی ست که روزی در ما معنا می شود.../

🌹🌹🌹🌹
06.04.202512:13
♻️نگاه جامعه ی مهندسی جهانی در طراحی سیستم های سازه ایی در برابر زلزله
( اقتصاد در مهندسی سازه و زلزله یعنی سرمایه گزاری روی ایمنی جانی و بازیابی کاربری سازه ها نه قربانی کردن جان ها و بازسازی ویرانه ها پس از زلزله)

🌹🌹🌹🌹🌹
🏢🏨🏬🏢🏥
🆔@CaronStructure
Қайта жіберілді:
ایستا (کانال دکتر فاروقی) avatar
ایستا (کانال دکتر فاروقی)
05.04.202518:27
🔗 لینک جلسه فردا (یکشنبه) ساعت ۱۰:

https://join.skype.com/yawxgRSyUZ82
Қайта жіберілді:
PBD avatar
PBD
چه فاجعه بزرگ تاریخی در انتظار تهران است؟

Pooladsaze
PBD
.
08.04.202521:05
♻️مهندسی سازه و زلزله در دنیا بر روی ایمنی جانی و بازیابی کاربری سازه ها سرمایه گزاری می کنند،تعریف اقتصاد مهندسی سازه ها استفاده از قاب خمشی متوسط یکبار مصرف در طراحی سازه ها نیست.../
این آزمایش بخشی از پروژه تحقیقاتی مشترک بین نیوزیلند و آزمایشگاه تحقیقات مشترک بین‌المللی مهندسی زلزله می باشد.../

🌹🌹🌹🌹🌹
🏢🏨🏬🏢🏥
🆔@CaronStructure
Қайта жіберілді:
PBSD Tall Buildings avatar
PBSD Tall Buildings
10.04.202511:18
دعوت برای طرح پرسشها و طرح نظرات پیرامون آیین نامه 2800
پیش نویس ویرایش پنجم آیین نامه 2800 با تلاشهای ارزنده و مستمر کارشناسان برجسته کشور تهیه و در معرض نظرخواهی جامعه فنی کشور قرار گرفته است. نظر به نقش تعیین کننده این ویرایش در شکل دهی بافتار سازه ای شهرهای کشور در یک دهه آینده، انجام اصلاحات لازم در این پیش نویس میتواند از بروز حوادث تلخ نظیر آنچه در زلزله 2023 ترکیه رخداد جلوگیری کند. نقص ساختاری آیین نامه ناشی از حفظ شالوده و چارچوب غیرعلمی آیین نامه های نسل اول و ترکیب شکننده و ناقص آن با روش عملکردی یکی از علل اصلی چنین حوادث تلخی است.
طرح پرسشهایی اساسی پیرامون مبانی علمی آیین نامه و چگونگی تکوین آن، و تعمق در چند و چون اثر شکل پذیری در ساختار آیین نامه فعلی میتواند راهگشا باشد. بدون تبیین این موارد متاسفانه تداوم اطمینان کاذب از ایمنی ضوابط آیین نامه، ادامه استفاده از سیستم خطرناک قاب بتنی متوسط، کم توجهی به قابلیتهای چشمگیر دیوار برشی و جبهه گیری بر ضد آن، و رشد غیرقابل توجیه جایگاه روش بیپایه تحلیل دینامیکی خطی مایه تعجب نخواهد بود.
نزدیک به 4 دهه از تدوین آیین نامه زلزله ایران 2800 میگذرد، فرصتی کافی برای تجزیه و تحلیل و راستی آزمایی روابط و ضوابط این آیین نامه. با طرح پرسشهای مناسب و جهت گیری درست، ظرفیت چشمگیر علمی و دانشگاهی کشور میتوانست کمک شایانی در اصلاح و بهبود ضوابط ایفا نماید. متاسفانه اعتماد بیجا به ماخذ و منبع ضوابط مزبور (آیین نامه های امریکا) و احساس بی نیازی کاذب ناشی از این اعتماد بیجا تا حدود زیادی مانع از بهره گیری بهینه از این ظرفیت عظیم شد. نظرخواهی در مورد پیش نویس ویرایش پنجم فرصتی است مغتنم برای دعوت و تشویق استادان و محققان برجسته کشور به ارائه نظرات و نتایج تحقیقات مرتبط، و گره گشایی و جهت دهی پژوهشهای آتی.
از همه سروران خاضعانه درخواست میکنم پرسشها و تجارب خود در این زمینه را مطرح سازند تا زمینه بحث و گفتگو برای اهل نظر و علاقمندان فراهم گردد.
با تشکر
حسن مقدم
دانشگاه شریف
فروردین ۱۴۰۴
04.04.202509:20
✍سکوت جامعه مهندسی ایران در برابر تکرار خطاهای ویرایش پنجم استاندارد ۲۸۰۰ و طراحی سیستم های سازه ایی  غیراستاندارد، به ویژه با توجه به ادعاهای گسترده ی علمی و مدرک گرایی افراطی در این حوزه، نه تنها نگران کننده که نوعی خیانت به اصول اخلاق حرفه ایی ست. مهندسانی که ادعای «دکتر بودن»، «استاد دانشگاهی» و «معلم دوره های تخصصی طراحی سازه ها» در فضای مجازی  را دارند، چرا در برابر اشتباهات مکرر در طراحی سازه ها  آن هم در کشوری زلزله خیز مانند ایران در شرایط کنونی صدایشان برای پیشرفت خود در مقابل جان و مال مردم و خانواده خویش خاموش است؟ آیا جایگاه اجتماعی و علمی آنها تنها برای پر کردن رزومه و تبلیغات مجازی و دوره های آموزشی و ... است؟

استاندارد ۲۸۰۰، به عنوان سندی حیاتی برای ایمن سازی سازه ها در برابر زلزله، بارها قربانی سهل انگاری، تقلیل مفاهیم فنی، و حتی تفسیرهای سلیقه ایی شده است. اما در فضای مجازی و رسانه های اجتماعی، که امروزه بستری کلیدی برای آگاهی بخشی و پیشرفت همسو با دنیای کنونی ست، جز تعداد انگشت شماری از مهندسان دغدغه مند در بین هزاران مهندس در صفحات مجازی، کانال ها و گروه های مهندسی تلگرام و ...، باقی گویا ترجیح می دهند در برابر جان و مال خانواده و مردم خویش در سکوت راحت «بیخطر» بمانند. این سکوت، در حالی است که سیستم های سازه ایی غیراستاندارد، به ویژه با هدفگذاریهای غیرواقعی برای سال ۲۰۲۵، همچنان در نقشه ها و پروژه ها رخنه می کنند و جان انسانها را به مخاطره می اندازند و ایمنی جان و مال مردم را به قلتگاه می کشاند.
آیا این پارادوکس نیست که جامعه مهندسی با این حجم از مدارک تحصیلی عالی و دوره های آموزشی و بانک اطلاعاتی در فضای مجازی، نتواند حتی یک جنبش جمعی برای تصحیح خطاهای پایه های استانداردسازی ایجاد کند؟ چرا صفحات مجازی بسیاری از مهندسان، انباشته از عکسهای پروژه های تبلیغاتی،همایشها و .... با اینچنین خروجی ست، اما اثری از تحلیلهای فنی، هشدارهای ایمنی، یا نقد پروژه های پرخطر نیست؟
سکوت ما، مهندسان محترم، نه تنها نشانه ی بی تفاوتی که تایید ضمنی این آشفتگی است. اگر امروز به استاندارد ۲۸۰۰ و اصول ایمنی سازه ها پشت کنیم، فردا باید پاسخگوی فجایعی باشیم که از همین بی دقتی های امروز سر برمی آورند. زمان آن گذشته که به جای افتخار به عناوین دانشگاهی، مسئولیت اجتماعی خود را در قبال جان مردم و ایمنی شهری به جا آوریم.
به قول ناگفته های پشت پرده استاندارد 2800 جامعه مهندسی باید یکپارچه در برابر خطاها بایستد که ما با جهان امروز و فردا در مسیر پیشرفت مهندسی برای مال و جان مردم استاندارد بودن را معنا ببخشیم..../

🌹🌹🌹🌹🌹
Көбірек мүмкіндіктерді ашу үшін кіріңіз.