Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
مرکز مطالعات متین avatar

مرکز مطالعات متین

TGlist рейтингі
0
0
ТүріҚоғамдық
Растау
Расталмаған
Сенімділік
Сенімсіз
Орналасқан жері
ТілБасқа
Канал құрылған күніЛип 18, 2024
TGlist-ке қосылған күні
Лист 02, 2024

Рекордтар

29.03.202523:59
2.7KЖазылушылар
20.03.202523:59
25Дәйексөз индексі
14.04.202519:35
5691 жазбаның қамтуы
26.03.202516:04
946Жарнамалық жазбаның қамтуы
20.04.202523:59
8.63%ER
15.04.202523:59
21.31%ERR

مرکز مطالعات متین танымал жазбалары

عن عبدالله بن عباس رضی الله عنهما: فَرَضَ رسولُ اللهِ صدقةَ الفطرِ طُهْرَةً لِلصَّائِمِ مِنَ اللَّغْوِ والرَّفثِ، طُعْمَةً لِلْمَساكِينِ، فمَنْ أَدَّاها قبلَ الصَّلاةِ؛ فهيَ زَكَاةٌ مَقْبُولَةٌ، ومَنْ أَدَّاها بعدَ الصَّلاةِ؛ فهيَ صدقةٌ مِنَ الصدقةِ. [ابوداود و ابن ماجه، نگا: صحیح الترغیب]

عبدالله بن عباس رضی الله عنهما می‌گوید: «رسول الله صلی الله علیه وسلم زکات فطر را به عنوان پاکی روزه‌دار از لغو و سخن ناپسند و به عنوان غذای فقرا فرض نمود. پس هر کسی آن را قبل از نماز عید فطر بپردازد، زکات مقبولی است، و هر کسی آن را بعد از نماز عید فطر بپردازد، صدقه‌ای از صدقات است».

@Matinstudies | متین
انسان ناگزیر است که امر به معروف و نهی از منکر کند و مردم را پند دهد و به یاد خدا بیندازد و اگر قرار بود تنها کسی مردم را پند دهد که خود از هر لغزشی در امان است، در این صورت بعد از پیامبر خدا ﷺ هیچ‌کس مردم را موعظه نمی‌کرد؛ زیرا پس از او، هیچ‌کس معصوم نیست.

🔸 ابن رجب حنبلی رحمه الله

(لطائف المعارف)

@matinstudies | متین
عن عائشة رضي الله عنها: أنَّ حَمْزَةَ بنَ عَمْرٍو الأسْلَمِيَّ قالَ للنبيِّ صَلَّى اللهُ عليه وسلَّمَ: أأَصُومُ في السَّفَرِ؟ - وكانَ كَثِيرَ الصِّيَامِ -، فَقالَ: إنْ شِئْتَ فَصُمْ، وإنْ شِئْتَ فأفْطِرْ.[صحيح بخاري]

از عائشه رضی الله عنها روایت است که حمزه بن عمرو اسلمی به پیامبر صلی الله علیه وسلم گفت: آیا در سفر روزه بگیرم؟ – و او شخصی بود که بسیار روزه می‌گرفت – پیامبر فرمود: «اگر خواستی روزه بگیر، و اگر خواستی افطار کن.»

@Matinstudies | متین
22.04.202517:58
چرا برخی از احساس افتخار به اسلام شرم دارند؟

📝 هدیٰ عبدالرحمن النمر
🔸ترجمه: واحد ترجمهٔ متین

نسخهٔ پی‌دی‌اف (مناسب موبایل)
عن أبي هريرة رضي الله عنه قال: قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: «مَنْ يَقُمْ لَيْلَةَ الْقَدْرِ إِيمَانًا وَاحْتِسَابًا غُفِرَ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ» [متفق علیه]

از ابوهریره ـ رضی الله عنه ـ روایت است که گفت: رسول الله ـ صلی الله علیه وسلم ـ فرمود: «هرکس شب قدر را با ایمان و برای کسب پاداش آن [به عبادت] قیام کند، گناهان گذشته‌اش آمرزیده می‌شود».

@Matinstudies | متین
عَنِ ابْنِ عُمَرَ رضي الله عنهما قَالَ: سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّه يَقُولُ: «إِذَا رَأَيْتُمُوهُ فَصُومُوا، وَإِذَا رَأَيْتُمُوهُ فَأَفْطِرُوا، فَإِنْ غُمَّ عَلَيْكُمْ فَاقْدُرُوا لَهُ» يعني: هِلالِ رَمَضَانَ [صحيح بخاري]

عبد الله بن عمر رضی الله عنهما می‌گوید: از رسول الله صلی الله علیه وسلم شنیدم كه فرمود: «هرگاه، هلال رمضان را دیدید، روزه بگیرید. و هرگاه، هلال شوال را مشاهده كردید، افطار كنید. و اگر آسمان، ابری‏ بود (ماه رویت نشد)، سی روز را كامل كنید».

@Matinstudies | متین
26.03.202514:03
مجالس رمضانی (۲۷) دربارهٔ نوع دوم اسباب ورود به دوزخ

📝 علامه ابن عثیمین رحمه الله
🔸ترجمه:جمشید رخشانی

نسخهٔ پی‌دی‌اف (مناسب موبایل)
چرا برخی از احساس افتخار به اسلام شرم دارند؟

📝 هدیٰ عبدالرحمن النمر
🔸ترجمه: واحد ترجمهٔ متین

هیچ مسلمانی نیست که در طول زندگی‌اش شاهد کشتارها، قتل‌عام‌ها و جلوه‌های گوناگون سلطه و ستمی نبوده باشد که بر گروه‌های مختلف مسلمانان در نقاط مختلف جهان وارد شده است؛ از فلسطین آغاز می‌شود که مصیبت آن به قدمت نسل‌هاست، تا بوسنی، چچن، برمه، و در نهایت هند، چین و سودان.

و با اینکه استضعاف برخی گروه‌های مسلمان در نقاط گوناگون جهان، همواره در تاریخ امت اسلامی وجود داشته و پدیده‌ای دائمی بوده، اما مشکل اصلی در مصیبت بزرگتری نهفته است که تمام امت را دربر گرفته: وضعیت مغلوب بودن امت اسلامی در برابر دیگر ملت‌ها. تمام آن جلوه‌های ظلم و ستم بر مسلمانان در گوشه و کنار زمین، در حقیقت شاخه‌ای از این ریشهٔ عمیق‌اند: مصیبت مغلوب بودن؛ مصیبتی که نتیجهٔ قرن‌ها عقب‌نشینی، ترک یاری اسلام از سوی مسلمانان، شرمندگی از جست‌وجوی عزت کامل در اسلام، و حتی باور به ناتوانی از تحقق چنین عزتی است.

🔗 ادامهٔ مقاله:
matinstudies.com/blog/303
Көбірек мүмкіндіктерді ашу үшін кіріңіз.