Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
تازه‌های نشر (حامی نوقلمان) avatar

تازه‌های نشر (حامی نوقلمان)

کانال "تازه‌های نشر" با هدف معرفی کتاب و حمایت از نوقلمان نویسنده، شاعر، مولف، مترجم و ... راه اندازی شده است.
آخرین اخبار حوزه فرهنگی و کتاب را می‌توانید از این کانال دنبال کنید.
ارتباط با ادمین:
@Roshana1361231


@aliBakhtiray
TGlist rating
0
0
TypePublic
Verification
Not verified
Trust
Not trusted
Location
LanguageOther
Channel creation dateNov 01, 2024
Added to TGlist
Apr 08, 2025
Linked chat

Records

24.04.202523:59
478Subscribers
09.04.202512:15
100Citation index
25.04.202501:01
205Average views per post
23.04.202523:59
205Average views per ad post
10.04.202512:15
16.67%ER
23.04.202523:59
43.52%ERR
Subscribers
Citation index
Avg views per post
Avg views per ad post
ER
ERR
APR '25APR '25APR '25MAY '25

Popular posts تازه‌های نشر (حامی نوقلمان)

دو وطن دارم
یکی زادگاهی که در آن محبوسم
دیگری سرزمین شعر
جایی که همراه با کلمات
آزادانه می تازم.

#رضا_نظری

http://t.me/tazehayenashr
08.04.202506:05
۱۹ فروردین سالروز درگذشت صادق هدایت

نویسنده و مترجم؛ زاده ۲۸ بهمن ۱۲۸۱ تهران و درگذشته ۱۹ فروردین ۱۳۳۰ فرانسه

هدایت از پیشگامان داستان‌نویسی نوین ایران و روشنفکری برجسته بود. بسیاری از محققان، رمان «بوف‌کور» او را مشهورترین و درخشانترین اثر ادبیات داستانی معاصر ایران دانسته‌اند. هرچند شهرت عام هدایت نویسندگی است اما آثاری از نویسندگانی بزرگ را نظیر ژان پل‌سارتر، فرانتس کافکا و آنتوان چخوف نیز ترجمه کرده‌است. حجم آثار و مقالات نوشته شده درباره نوشته‌ها، نوع زندگی و خودکشی صادق هدایت، بیانگر تأثیر ژرف او بر جریان روشنفکری ایران است.
آرامگاه وی در گورستان پرلاشز، قطعه ۸۵  پاریس است.

#روزنگار

http://t.me/tazehayenashr
گتسبی هنوز میان ماست، فقط لباسش عوض شده

رمان «گتسبی بزرگ» (The Great Gatsby) اثر اف. اسکات فیتزجرالد، یکی از شاهکارهای ادبیات قرن بیستم آمریکاست که نخستین بار در سال ۱۹۲۵ منتشر شد.

نیک، که به تازگی به نیویورک آمده تا در بازار بورس کار کند، خانه‌ای اجاره می‌کند در نزدیکی عمارت باشکوه گتسبی. گتسبی که مهمانی‌های مجلل و پرزرق و برق برگزار می‌کند، در واقع همه این‌ها را با امید جلب توجه معشوق سابقش، «دیزی بوشانن»، ترتیب داده است.

داستان با پایانی تراژیک به اتمام می‌رسد که به نوعی نویسنده از این پایان با نماد افول رویای آمریکایی و شکاف طبقاتی عمیق جامعه یاد می‌کند.

در صدمین سالگرد انتشار این رمان رادیو ملی آمریکا نگاهی تازه به آن انداخته و ستون نویس این رسانه آمریکایی اعتقاد دارد که هنوز گتسبی در سال ۲۰۲۵ حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

فیتزجرالد با لحنی پیش‌گویانه نشان می‌دهد که وقتی رویا بر پایه ظاهر، ثروت، و گذشته ساخته شود، محکوم به شکست است. این پیام حتی امروزه، در عصر شبکه‌های اجتماعی و خودنمایی دیجیتال، از همیشه زنده‌تر است. گتسبی هنوز میان ماست، فقط لباسش عوض شده.

http://t.me/tazehayenashr
معرفی کتاب سگ ولگرد
کتاب سگ ولگرد شامل هشت داستان کوتاه است و آخرین مجموعه داستان صادق هدایت محسوب می‌شود. سبک ویژه و نگاه متفاوت صادق هدایت در داستان‌های گوتاه به ویژه در کتاب سگ ولگرد الگوی بسیاری از نویسندگان کشور بوده است.
بیشتر داستان‌های کتاب سگ ولگرد (The Stray Dog) در سال‌های پیش از انتشار کتاب نوشته بود ولی به دلیل ممنوعیت فعالیت صادق هدایت (Sadegh Hedayat) در سال 1321 انتشار یافت.

https://t.me/tazehayenashr
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
«زن در ادبیات» سوژه اولین شماره مجله «قند پارسی» شد

کانون ادبی قند پارسی اولین شماره مجله «قند پارسی» را با موضوع زن در ادبیات منتشر کرد.

هدف از انتخاب موضوع «زن در ادبیات» برای این شماره از مجله، پرداختن به بخش مستعدی از ادبیات بوده که طی قرن‌ها در کل جهان عمدتاً نادیده گرفته شده است؛ زیرا زنان طی قرون متمادی حقی برای کسب دانش و خلق یک اثر نداشته‌اند؛ بااین‌حال، زنان چه به عنوان مولف یا سوژه و چه به عنوان ابژه در آثار ادبی و همچنین در عصر جدید به عنوان مخاطب جدی و مصرف‌کننده ادبیات، تأثیر بسزایی در پیشبرد ادبیات دارند.

هدف دیگر پرداختن به ظرفیت پنهان در نشانه‌شناسی زبان زنانه است. همچنین پیچیدگی‌های موجود در شخصیت‌های زنان می‌تواند امکان روایی منحصربه‌فردی در آثار ادبی ایجاد کند.

زن در ادبیات موضوعی است که پیش از این در مکتوبات دیگر نیز مطرح شده است؛ بااین‌حال تحریریه مجله ادبی «قند پارسی» قصد داشته‌اند به این موضوع نگاهی مجدد بیندازند و با گذشت ایام، خوانشی مجدد بر ادبیات زنان ارائه دهند. از مطالب مهمی که در این شماره به آن پرداخته شده، فردیت زن در عصر حاضر است.

http://t.me/tazehayenashr
این شاعر و مترجم آزادیخواه را می‌شناسید؟

#چهره‌ها

http://t.me/tazehayenashr
08.04.202508:25
«سياه بهار» يا ‌‏«گدابهار»‏

عباراتی همچون: ‏ «سياه بهار» ‏و يا ‌‏«گدابهار»‏ از خشکسالی و يا وقوع سيل و نزول برف و باران زياد و بی موقع حکايت داشت. کافی بود در فصول پاييز و زمستان برف و ‏باران به اندازه کافی نازل نشود و طبيعی بود که خطر بی آبی کشاورزی ديم را تهديد کند و «قحط و غلا» پيامد اين خشکسالی ‏بود و کمبود ميوه پ‌ها و غلات، گرانی آنها را در پی داشت و در اين جا عبارت «سياه بهار» مصداق می‌يافت.

گويا در يکی از ‏قحطی‌های‌سال های پايانی قرن گذشته بخيل شدن آسمان بر زمين چنان شد که افراد خير جهت رفع گرسنگي مردم «دمپختک» ‏در کوچه و خيابان بار می‌گذاشتند، با اين حال تعداد بسيار زيادی از مردم تهران از گرسنگی تلف شدند.

در مقابل عبارت «سياه بهار» که عموماً مختص امور دام و کشاورزی بود، عبارت «گدا بهار» در مورد امور اداری و شاغلان در ‏ادارات دولتی رايج بود. ‏

برخلاف امروز که پول به شکل اسکناس بسيار و فراوان در بازار رواج دارد و دست به دست می‌شود و مازاد تورم هر ساله ريشه ‏در اين درد بی درمان دارد، پول ـ اعم از مسکوک و اسکناس ـ چندان در بازار گردش نمی‌کرد و با توجه به درآمد اندک ‏شاغلان در بخش دولتی و همچنين تعداد کم افراد شاغل در اين رشته، اکثراً نقدينگی خود را در اسفند و فروردين از دست می‌دادند و برای ماه‌های بعد، دچار بی پولی می‌شدند و جالب آن بود که برخلاف اين روزها، قيمت‌ها سير نزولی پيدا می‌کرد و ‏با آمدن ميوه‌های گوناگون و فراوانی و ارزانی آنها، باز هم قدرت خريد، چندان وجود نداشت و مردم در حسرت ميوه‌های ‏نورسيده می‌ماندند و عبارت «گدابهار» مصداق می‌يافت.

http://t.me/tazehayenashr
یک‌جایی توی کتاب، اریک روایت می‌کنه:«فکر اینکه من شاید برادر یا خواهر ناتنی در این دهکده‌ای که سال‌ها پیش مرا از خود راند داشته‌ام، بیش از هر احتمال دیگری مرا عذاب می‌داد. نمی‌توانستم حتی فکرش را بکنم که کودکان بی‌رحم ده چه چیزها که دربارهٔ برادر هیولاشان به آن‌ها نگفته‌اند. نمی‌توانستم شرم و خشم آنان را به تصور درآورده و تحمل کنم. برادران و خواهرانی که هرگز مرا ندیده بودند و هر روز از زندگی‌شان آرزو می‌کردند که کاش من از مادر زاده نشده بودم.»
و من تمام مدت دوباره به درد عمیق‌ش فکر می‌کنم. به جادو و استعدادی که درون خودش داشت. اما غم شاخه‌هاش رو دور بدن اریک اون‌قدر محکم پیچیده بود که فرقی نمی‌کرد به کجا فرار کنه، اون در نهایت باز هم توی قفس ذهنش اسیر بود.



‌#شبح_اپرای_پاریس
#سوزان_کی


https://t.me/tazehayenashr
نام کتاب: #جلوەی_شیرین
نام نویسندە: #نظام_غفاری
ویراستار: #اشرف_محمدی
ناشر: #بیریار
تعداد صفحه: ۳۹۰
موضوع: #ادبیات_غنایی
قیمت: ۲۰۰۰۰۰ تومان

معرفی کتاب:

داستان خسرو و شیرین ـ که ریشه‌ای تاریخی دارد و وقوع آن مربوط به اواخر سلسله ساسانیان می‌باشد ـ به صورت افسانه، رایج شد و موضوع کتب ادبی نیز قرار گرفت و در قالب ادبیات غنایی عرضه شد. این مسأله در فصل اول تحلیل و بررسی شده است.

در فصل‌های دوم، سوم، چهارم و پنجم این اثر، از میان شخصیت‌های داستان، به بررسی شخصیت شیرین و ویژگی‌های اخلاقی، رفتاری و ظاهری وی در چهار اثر ( شاهنامه فردوسی، خسرو و شیرین نظامی، فرهاد و شیرین وحشی بافقی و خسرو و شیرین خانای قبادی) با دقت و ریزبینی پرداخته شده است.

در فصل آخر (فصل ششم) نیز به تحلیل و تطبیق داستان پردازی این شاعران و تفاوت‌های آنها پرداخته شده و عواملی چون زندگی شاعران، بینش و افکار آنان، شرایط اجتماعی، سبک دوره و غیره در این تفاوت‌ها بیان شده است.

این کتاب، مفید و قابل استفاده برای مدرسان و دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی و سایر علاقه مندان می‌باشد.

خرید و ثبت سفارش:
@Roshana1361231

http://t.me/tazehayenashr
Reposted from:
نگاه بهار🌸 avatar
نگاه بهار🌸
24.04.202515:35
چشم‌های سابق

بعد از تو این چشم‌ها دیگر آن چشم‌های سابق نشد. بعد از تو خیلی دیدم؛ آدم‌ها را، نقاشی‌ها را، کتاب‌ها را، واژه‌ها را، شهرها را، خیابان‌ها و کوچه‌ها را، اما چشم‌هایم، دیگر آن چشم‌های سابق نشد. دیگر خودم را ندیدم. دیگر چشمانم برق نزد. دیگر تو در آن شناور نبودی. ماهی نبودی. دریا نشدم. ساحل گم شد.

بعد از تو نگاهم گره خورد به ابر، به باران، به خزه‌های روی سنگ‌ها. بعد از تو آهنگ سفر شور نداشت. قلم دیگر سوگند نداشت. بعد از تو نخل‌ها آواز نخواندند. دیگر هیچ کبوتری نامه نبرد. بعد از تو جهانم سرگردان شد. شیدا شد. سرگشته شد. شیون کرد. ناله کرد و در امتداد ناله‌اش بیابان شد.

بعد از تو ترانه‌های باران غم داشت. اندوه داشت.‌ پنجره‌ها برای خنده‌ی باران صدا نشدند. تگرگ آمد. هوا یخ شد. زمستان رفت. پاییز نیامد. عشق از زمستان عبور کرد. بهار نشد. تابستان روی درختان پژمرد. فصل‌ها رفتند. روزها قهر کردند. سال‌ها نیامدند و تقویم نیامده خط خورد.

بعد از تو دیدم: آدمه‌ها را، کلمات را‌، کنایه‌ها و استعاره‌ها را، رنگ‌ها و بوم‌ها را، اما چشمانم دیگر آن چشمان سابق نشد.
"سمیه تاج الدین"

📚#نثر
✍️#سمیه_تاج_الدین
🌸
@negahebahar

http://t.me/tazehayenashr
در نمایشگاه اوزاکا کانسای، شرکت کاوازاکی مدل مفهومی این ربات چهارپا را برای سال ۲۰۵۰ معرفی کرد. این مدل مفهومی نه تنها پیشرفت‌های فناورانه را در خود جای داده، بلکه طراحی و عملکرد آن به‌گونه‌ای است که می‌تواند در دنیای واقعی به‌سرعت وارد عمل شود.

با بهره‌گیری از سوخت هیدروژنی و طراحی‌شده برای دسترسی ایمن به مناطق دور از دسترس، این ربات چیزی فراتر از یک وسیله نقلیه است. در واقع آینده‌ی حمل‌ونقل به سوی سیستم‌هایی هوشمند و خودران پیش می‌رود که امنیت و کارایی بیشتری را برای جوامع به ارمغان می‌آورد.


http://t.me/tazehayenashr
کتاب :  #خرس_مریضه_تب_داره
نویسنده:  #کارما_ویلسون
مترجم:  #فیروزه_کتاب
تعداد صفحه:30
سال انتشار شمسی: 1403
ناشر: #پرتقال
دسته بندی:  داستان کودکان

معرفی کتاب خرسی مریضه تب داره
خرسی سرما خورده و تب کرده است. دوستان او به کمکش می‌آیند و از خرسی پرستاری می‌کنند. آن‌ها برایش سوپ و چای می‌پزند و مراقبش هستند تا حالش خوب شود. روز بعد حال خرسی خوب می‌شود اما می‌بیند که همه‌ی دوستانش از او سرماخوردگی گرفته‌اند. حالا نوبت خرسی‌ است که از دوستانش پرستاری کند.
در این جلد از مجموعه‌ی «خرسی و دوستاش»، بچه‌ها به زبان شعر یاد می‌گیرند که موقع سرماخوردگی باید چه‌کار کنند، چه غذایی بخورند و چطور مراقب خودشان باشند. به علاوه می‌آموزند که سرماخوردگی واگیردار است و می‌تواند به بقیه هم سرایت کند

برای مشاهده‌ی کتاب‌های بیشتر و حمایت از نوقلمان فرهنگ به کانال تلگرامی "تازه‌های نشر" بپیوندید و یا با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

https://t.me/tazehayenashr

برای خرید و ثبت سفارش
@Roshana1361231
08.04.202502:26
معرفی کتاب مرگ اهریمن
با توجه به سابقۀ قابل توجه پارسیان، عموما نه محققان هندی و نه غربی با جدیت کافی به آن‌ها نپرداخته‌اند. بخشی از دلیل این نکته این است که، به‌‌رغم مشارکت و سرمایه‌گذاری عمیق آن‌ها در شبه‌قاره، پارسیان اغلب خود را متفاوت از جامعۀ بزرگ هند و تا حدودی خارج از آن می‌دانند. اگرچه زرتشتیان پارسی بیش از ۱۲۰۰ سال است که در هند سکونت دارند، اما هنوز خود را مهاجران ایرانی می‌دانند و ایران همچنان وطن معنوی آن‌ها باقی مانده است. هندشناسان و ایران‌شناسان به‌طور یکسان تمایل داشته‌اند که پارسیان را به‌عنوان جامعه‌ای حاشیه‌ای در حوزه‌های مربوطۀ خود بدانند؛ یعنی به‌عنوان جامعه‌ای که به‌خوبی در جریان اصلی جهان ایرانی یا هندی قرار نمی‌گیرد.
دکتر سوزان استایلز مانک (استاد تاریخ و فلسفه در دانشگاه ایالتی جکسون در ایالات متحدۀ آمریکا) در تحقیق خود طی هفت فصل به واکاوی بسیار دقیق تاریخ پارسیان هند از منظر فرهنگ، هویت و خداشناسی پرداخته است: خاستگاه جامعۀ پارسی؛ ظهور قدرت روحانیت؛ اکبرشاه، پارسیان و اشراقیان، تجارت و دسیسه در سورات؛ مناقشه بر سر تقویم؛ پنجایت بمبئی؛ پرسبیتری‌ها، مطبوعات و تعلیم و تربیت انگلیسی.

https://t.me/tazehayenashr
کتاب :  #مرگ_اهریمن
نویسنده:  #سوزان_استایلز_مانک
مترجم:   #کامیاب_شهریاری
تعداد صفحه:196
سال انتشار شمسی: 1404
ناشر: #مروارید
دسته بندی:  تاریخ


برای مشاهده‌ی کتاب‌های بیشتر و حمایت از نوقلمان فرهنگ به کانال تلگرامی "تازه‌های نشر" بپیوندید و یا با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

https://t.me/tazehayenashr

برای خرید و ثبت سفارش
@Roshana1361231
Log in to unlock more functionality.