Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Partisan / پارتیزان avatar

Partisan / پارتیزان

🇮🇷بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🇮🇷
⬅️ کانال خبری تحلیلی پارتیزان ➡️
معرفی تجهیزات نظامی
پوشش اخبار نظامی
تاریخ نبردها
تحلیل مسائل استراتژیک
وب‌سایت پارتیزان:
https://partisancenter.com
استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع جایز است.
TGlist rating
0
0
TypePublic
Verification
Not verified
Trust
Not trusted
Location
LanguageOther
Channel creation dateSep 30, 2015
Added to TGlist
Oct 25, 2024
Linked chat

Records

20.03.202504:59
54.1KSubscribers
28.02.202514:01
400Citation index
23.10.202423:59
9.5KAverage views per post
23.10.202423:59
9.5KAverage views per ad post
18.10.202423:59
3.15%ER
15.02.202523:59
17.45%ERR

Popular posts Partisan / پارتیزان

07.04.202515:41
#زیرنویس_اختصاصی

🔷بخش‌هایی از سخنرانی جان جی میرشایمر، دانشمند علوم سیاسی و نظریه‌پرداز مطرح روابط بین‌الملل آمریکایی در مورد تسلیحات اتمی، ایران، اسرائیل و ایالات متحده


#ایران #اسرائیل #آمریکا #سلاح_اتمی

Archivist
@Partisan2015
🔷 اولین واکنش رسمی

🔹سید عباس عراقچی وزیر امورخارجه کشورمان دقایقی پیش در پلتفرم X طی پیامی نوشت: ایران و آمریکا روز شنبه در عمان برای گفت‌وگوهای غیرمستقیم سطح بالا دیدار خواهند کرد.

🔹این ملاقات هم فرصت است و هم آزمون. توپ اکنون در زمین آمریکاست.

#ایران #آمریکا #مذاکره

Maverick
@Partisan2015
واضح ترین تصویر از لحظه انفجار در بندر

Join us | @Iranian_Militarism
🔹از سایت‌های موشکی لو رفته سپاه چه میدانیم!؟

🔹سایت‌های موشکی ایران که توسط عوامل مختلف مانند تصاویر ماهواره‌ای، حمله سایبری یا عوامل دیگر لو رفته‌اند.

🔹در عجیب‌ترین مورد سایت شهید مدرس در اطراف لارستان، به دلیل انعکاس بخشی از سایت در عینک فرمانده سپاه کشف میشود.

🔹در یک مورد به دلیل انتشار یکی از تصاویر شهید طهرانی مقدم یکی از سایت‌های مهم در شمال کشور لو میرود.

پیشنهاد میکنم حتما بیننده این ویدیو از طریق لینک زیر باشید
https://youtu.be/7KtlUys0ONE?si=ZaflDZZuLedxA4mU

@Artavan_Tactical
🔷️هواپیمای ایلیوشین آتش‌نشان سپاه هم برای کمک به مهار آتش اعزام شده است.

#آتش‌سوزی #بندرــ‌عباس

NPC
@Partisan2015
🔸ملاحظات آمریکا در حمله به تأسیسات اتمی ایران

🔸آمریکایی‌ها دوگانه حمله یا مذاکره را مقابل ایران قرار داده‌اند. حال، این سؤال مطرح است که در صورت شکست احتمالی در رسیدن به توافقی با واشنگتن، این «راه دیگر»، «اتفاقات بد» و «بمبارانی» که ترامپ و تیمش از آن سخن می‌گویند، دقیقاً چه ماهیتی دارد، چه اهدافی را دنبال می‌کند و با چه چالش‌هایی روبه‌رو خواهد بود؟

🔸برخلاف اظهارات علنی، حمله نظامی به تأسیسات اتمی ایران برای آمریکایی‌ها موضوعی ساده و بدون‌چالش‌ نخواهد بود. در واقع همین ملاحظات چندوجهی هستند که طی دهه‌های پیش واشنگتن را به جای ابزار به‌ظاهر ساده‌تر نظامی به‌سوی فشار اقتصادی و سیاسی سوق داده‌اند.

🔸هر حمله احتمالی به برنامه اتمی ایران با چهار سؤال اساسی روبه‌رو خواهد بود:

🔸چه اهدافی باید مورد حمله قرار بگیرند؟

🔸آیا حملات در نابودی اهداف خود موفق خواهند بود؟

🔸واکنش ایران به این حملات چه خواهد بود؟

🔸این حملات چه تأثیری بر برنامه اتمی ایران خواهد داشت؟


1️⃣اهداف حمله

🔸برای از بین‌بردن یا حداقل کُندکردن توان ایران در ساخت تسلیحات هسته‌ای، آمریکایی‌ها نیازمند ضربه به سه بخش کلی از  برنامه اتمی کشور هستند:

▪️نابودی ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران با غنا‌های مادون تسلیحاتی

▪️نابودی توان غنی‌سازی ایران برای تولید مواد پرتوزا با غنای تسلیحاتی

▪️نابودی توان ایران در تولید فلز اورانیوم و دیگر اقدامات لازم برای ساخت کلاهک اتمی

🔸برخلاف برنامه‌های اتمی سوریه و عراق که اسرائیل موفق به نابودی آن‌ها شد، تأسیسات اتمی ایران در نقاط مختلف کشور پراکنده‌اند که این امر حمله‌ای مؤثر را بسیار پیچیده‌ می‌کند. ضربه به هر یک از این تأسیسات نیز تأثیر متفاوتی بر توان ایران در تولید سلاح هسته‌ای خواهد داشت.

🔸نطنز و فردو: این دو سایت مشهورترین تأسیسات اتمی ایران هستند که مسئولیت اصلی غنی‌سازی مواد پرتوزا با غنای تسلیحاتی را خواهند داشت. سایت نطنز شامل بخش‌های تحقیق‌وتوسعه هم هست و در سال‌های اخیر به‌طور فزاینده‌ای در حال توسعه بخش‌های زیرزمینی خود بوده است. فردو نیز باتوجه به قرارگیری در عمق ده‌ها متری زمین، یکی از چالش‌های اصلی آمریکا در حمله نظامی محسوب می‌شود.

🔸موفقیت در نابودی کامل این دو سایت که چالش‌های متعددی روبروست، لزوما به‌معنای نابودی تمام توان غنی‌سازی کشور در مقیاس بزرگ نخواهد بود چرا که احتمال استقرار سانتریفیوژهای تغذیه نشده در سایتهای دیگر وجود دارد که به ایران امکان ادامه روند غنی‌سازی را خواهند داد. علاوه‌بر‌این، ایران توانایی فنی تولید سانتریفیوژها و تجهیرات لازم برا غنی‌سازی را دارا است.

🔸تأسیسات اتمی اصفهان: تاسیسات فرآوری اورانیوم اصفهان منطقی‌ترین گزینه برای ایجاد اخلال در روند تولید سلاح اتمی ایران محسوب می‌شوند. قرارگیری این تاسیسات روی زمین، آن‌ها را آسیب‌پذیرتر می‌کند و هرگونه اختلال در روند تبدیل UF6 به فلز اورانیوم، زنجیره تولید تسلیحات اتمی را متوقف می‌سازد. آسیب به بخش‌های حیاتی دیگر تاسیسات اتمی اصفهان مانند صنایع تولید زیرکونیوم و سوخت راکتور، با وجود اهمیت کلیدی در برنامه اتمی ایران، تأثیر مستقیمی بر توانایی فعلی برای ساخت کلاهک اتمی نخواهد داشت.

🔸باید در نظر داشت که اطلاعات دقیقی از وضعیت فعلی تاسیسات اصفهان در دسترس نبوده و مشخص نیست که فرآیند تولید خوراک UF6 و فلز اورانیوم در سایت‌های دیگری نیز عملیاتی شده باشد. در صورت نابودی کامل توان کشور در این حوزه‌ها، فرآیند تولید سلاح اتمی طولانی‌تر شده و نیازمند ایجاد سایت‌های امن جدید خواهد بود.

🔸تأسیسات اتمی تهران و کرج: این مراکز مسئول تولید برخی قطعات و زیرساخت‌های مهم برای ساخت سلاح اتمی هستند. آسیب به این تأسیسات می‌تواند روند طراحی و توسعه تجهیزات لازم را مختل کند، اما بسیاری از این مراحل از سال‌ها قبل به سرانجام رسیده است. بنابراین، در اکثر موارد تخریب این تأسیسات ضربه‌ای محدود و قابل مدیریت خواهد بود.

🔸سایت ساغند و کارخانه کیک زرد اردکان: اختلال در زنجیره تولید کیک زرد ایران تأثیر مستقیمی بر تولید سلاح هسته‌ای نخواهد داشت، اما به‌طور کلی توسعه برنامه اتمی کشور را دچار مشکل خواهد کرد.

🔸خنداب و انارک: آسیب به خنداب و انارک با وجود اهمیت بالای آن‌ها، تأثیر مستقیمی بر توانایی فعلی ایران در تولید سلاح اتمی نخواهد داشت.

🔸نیروگاه بوشهر: پسماند نیروگاه بوشهر روی کاغذ می‌تواند پلوتونیوم با پتانسیل تسلیحاتی در اختیار ایران قرار دهد، اما باتوجه پیچیدگی بالاتر و زمان‌بربودن چنین مسیری برای دستیابی به سلاح اتمی از سوی ایران، نگرانی کشورهای منطقه از نشت مواد پرتوزا و تابو موجود برای حمله به نیروگاه‌های اتمی، این سایت هدفی منطقی حداقل در موج نخست حملات محسوب نمی‌شود.

#آمریکا #ایران #برنامه_اتمی #سلاح_اتمی

۱/۲
🔸🔸🔸Archivist | FND | NPC
🔸 Partisan2015
2️⃣چالش‌های حمله

🔸باتوجه به پراکندگی اهداف و ساختارهای متفاوت تأسیسات اتمی ایران، حمله احتمالا شامل چندین مرحله و رویکردی ترکیبی خواهد بود. برای موفقیت در حمله به سایت‌های زیرزمینی و حفاظت‌شده مانند فردو، استفاده از بمب‌های سنگرشکن با دقت بالا لازم است. برای مثال، بمب‌های ۳۰ هزار پاوندی MOP که توسط بمب‌افکن‌های B-2 حمل می‌شوند، تنها گزینه مؤثر شناخته‌شده متعارف برای حمله به فردو هستند.

🔸بخش احتمالی مهمی از عملیات تهاجمی در چنین سناریویی حملات سایبری و الکترونیکی برای مختل‌کردن سامانه‌های کنترل و فرمان‌دهی تأسیسات و سامانه‌های دفاعی است. همچنین، قوای مهاجم نیاز به ایجاد یک‌کریدور امن برای ورود هواگردها و بمباران در عمق خاک ایران خواهند داشت که به‌نوبه خود لیست گسترده‌ای از اهداف نظامی را به فهرست حمله اضافه می‌کند. همچنین، عوامل کوچک و بزرگی مانند سرمایه‌گذاری ایران بر روی پدافندهای تمام‌متحرک مستتر در زمان صلح و احتمال گسترش درگیری‌ها به خلیج‌فارس، دریای عمان و پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه، چالش‌های مضاعفی برای طراحی و موفقیت این عملیات ایجاد خواهد کرد.

🔸علاوه‌بر موارد فوق، باید سوالات مربوط به عملکرد موفق پرتابه‌ها علیه سایت‌های زیرزمینی نیز درنظر گرفته شود. هم‌چنین، باید به‌یاد داشت که باتوجه به استفاده اسرائیل از تسلیحات رونمایی‌نشده در حملات خود به خاک ایران، رخدادهایی مشابه و به‌کاربردن تسلیحات نوین در حمله به تاسیسات اتمی ایران نیز غیرممکن نخواهند بود.

3️⃣واکنش احتمالی ایران

🔸پیش‌بینی روند افزایش تنش‌ها در پی حمله به سایت‌های اتمی ایران بسیار دشوار است. نابودی توان تهاجمی ایران بدون اجرای سناریوی یک‌جنگ و تهاجم تمام‌عیار ممکن نیست. پایگاه‌های آمریکایی در اطراف ایران به ویژه در جنوب خلیج فارس اهدافی قابل‌دسترس و آسیب‌پذیر هستند. باید به‌یاد داشت که سپرهای دفاعی مشابه آسمان اسرائیل در نقطه دیگری از جهان وجود ندارند و فاصله کمتر (مشابه حمله به ‌عین‌الاسد) چالش‌های مربوط به دقت پرتابه‌های بالستیک را کاهش می‌دهد.

🔸زدوخوردها می‌توانند به‌سادگی به سطح منطقه، خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند کشیده شوند. در یک سناریوی نامطلوب برای همه، درگیری‌ها ممکن است که به حملات ایران علیه تاسیسات انرژی جنوب خلیج فارس در پی اقداماتی مشابه از سوی آمریکا منجر شوند و در بدترین حالت، جریان انرژی از خلیج فارس متوقف گردد.

4️⃣نتایج احتمالی حمله به برنامه اتمی ایران

🔸یک‌تهاجم نظامی محدود نمی‌تواند توان ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای را به‌طور دائم از بین ببرد. دانش و فناوری لازم در داخل کشور وجود دارد و چیزی جز اشغال نظامی یا فروپاشی کامل حکومت نمی‌تواند مانعی دائمی برای دستیابی ایران به سلاح اتمی باشد. درواقع، شرایط فعلی میان ایران و آمریکا شباهت زیادی به توسعه تسلیحات اتمی در شوروی و چین در گذشته دارد. در سال ۱۹۴۹، آمریکا گزینه حمله به برنامه اتمی شوروی را بررسی کرد، اما درنهایت به این نتیجه رسید که شوروی حتی در صورت حمله، بازسازی و توسعه سلاح‌های اتمی خود را ادامه خواهد داد.

🔸از طرفی، آمریکایی‌ها می‌توانند روی ابزارهایی مانند ایجاد تنش داخلی و استفاده از گروه‌های تروریستی برای پیچیده‌تر کردن معادلات داخلی ایران حساب کنند. بااین‌حال، چنین تحولاتی نتایج غیرقابل‌اتکایی دارند و ایرانِ درگیر بحران داخلی نیز، در صورت اراده عملی، می‌تواند به سمت توسعه همه‌جانبه تسلیحات اتمی حرکت کند.

🔸در صورت فروکش‌کردن تنش‌های احتمالی پس از تهاجم به برنامه اتمی ایران، می‌توان انتظار داشت که حمله به سایت‌های اتمی، تهران را به‌سمت هسته‌ای‌شدن به هر قیمتی سوق دهد. ایران با بازسازی و انتقال یک برنامه نظامی اتمی به نقاطی خارج از دسترس تسلیحات نامتعارف، ممکن است با وجود اقدام نظامی آمریکا، به یک‌کشور هسته‌ای تبدیل شود. اما کشوری که این‌بار زخم‌خورده و دچار احساس ناامنی بوده، ناچار به اتکای هرچه بیشتر به توان اتمی خود برای پوشش نقاط ضعف امنیتی خواهد بود. چنین کشوری می‌تواند یک‌بازیگر هسته‌ای خطرناک‌تر در صحنه جهانی باشد که تنها مشکل بزرگ‌تری برای واشنگتن خواهد بود.

🔸با این وجود عملکرد ایران از سال ۲۰۲۰ تاکنون، تصویری از یک‌بازیگر قابل‌پیش‌بینی، متمایل به عقب‌نشینی و هراسان از افزایش سطح تنش ارائه کرده است. این موضوع، در کنار روایت اسرائیلی که بر ضعف نظامی ایران تأکید دارد، اقدام تهاجمی را جذاب‌تر خواهد کرد. اما احتمال قطع جریان انرژی از منطقه و گسترش غیرقابل‌کنترل درگیری‌ها می‌تواند هزینه اقدام علیه تاسیسات هسته‌ای ایران را به میزانی فراتر از آستانه تحمل آمریکا افزایش دهد که این موضوع در کنار دیگر ملاحظات فوق عناصری کلیدی در محاسبات آمریکا برای آغاز حملات خود خواهد بود.

#آمریکا #ایران #برنامه_اتمی #سلاح_اتمی

۲/۲
🔸🔸🔸Archivist | FND | NPC
🔸 Partisan2015
🔶دو پرده از یک نمایش

🔸در پی چند دور از مذاکرات دوجانبه میان ایران و آمریکا، خوش‌بینی گسترده‌ای در میان مردم ایران و حتی سیاستمداران نسبت به آینده روابط با آمریکا، توقف فشارهای اقتصادی، کاهش تنش در منطقه و دور شدن سایه جنگ از کشور شکل گرفته است.

🔸با وجود اختلافات ظاهری، دو رویداد مهم اخیر، یعنی سفر وزیر دفاع عربستان، برادر محمد بن سلمان به ایران و حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، در حقیقت دو روی یک سکه‌اند و می‌توانند نوید‌دهنده آینده و رویدادهای شومی برای ایران بوده و می‌باید ما را برداشت‌های موهوم دور کنند.

🔶بازی موفق سعودی

🔸تردیدی نیست که مذاکرات اتمی در سایه تهدید نظامی و با قرار دادن تفنگ بر شقیقه ایران آغاز شده است. در این شرایط، احتمال حمله ایران به تأسیسات نفتی منطقه در واکنش به تهاجم به زیرساخت‌های خود یکی از مهم‌ترین ملاحظات آمریکا برای اقدام علیه ایران و شاید مهم‌ترین تهدید ناگفته کشورمان به‌شمار می‌رود.

🔸در نگاه نخست، سفر وزیر دفاع سعودی به تهران و ابراز تمایل ریاض برای بهبود روابط با ایران، نشانه‌ای مثبت تلقی می‌شود. اما این تغییر ظاهری که در داخل به اشتباه نشانه کاهش تنش و چرخش سیاست عربستان از اسرائیل تلقی شده، در واقع خطر اوج‌گیری تنش را افزایش و هزینه درگیری مستقیم را برای آمریکا و اسرائیل کاهش می‌دهد.

🔸در ادامه توافق پکن، عربستان بدون پرداخت هزینه قابل‌توجه، فاصله خود را از درگیری‌ها بیشتر کرده و هم‌زمان سیاست‌ معامله‌ بزرگ عادی‌سازی را با آمریکا و اسرائیل ادامه می‌دهد. در مقطع فعلی، شتاب مقامات ایرانی برای بهبود روابط با عربستان که در استقبال گرم و نامتناسب با مقام وزیر دفاع سعودی نمود پیدا کرد، هزینه هرگونه اقدام تلافی‌جویانه علیه اهداف در جنوب خلیج فارس را افزایش داده و برخلاف نیاز امنیتی امروز ایران، از نگرانی‌ها درباره عواقب حمله به ایران را فرو کاسته است. در واقع سعودی با بهبود روابط در مقطع فعلی که می‌تواند با پیشنهادات و همکاری‌هایی نیز همراه بوده باشد، مسیر حمله به ایران را تسهیل کرده و تاسیسات حیاتی خود را بدون هزینه چندانی از میز بازی خارج می‌کند.

🔶انفجار در بندرعباس

🔸از طرف دیگر، اسرائیل انگیزه زیادی برای آغاز درگیری با ایران دارد و همزمانی مذاکرات شکننده در مسقط با حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، احتمال دست داشتن رژیم صهیونیستی در این رویداد را تقویت می‌کند.

🔸چه این حادثه به صورت رسمی به یک اقدام خارجی نسبت داده شود یا (درست یا نادرست) به عنوان سانحه‌ای معمولی معرفی گردد، انفجار در بندر رجایی نمونه‌ای از جنگ در سایه علیه ایران است که احتمالا در صورت دستیابی به توافق اتمی نیز ادامه خواهد یافت.

🔸چه در دوران مذاکرات و چه پس از دستیابی به یک توافق احتمالی با آمریکا، می‌توان انتظار داشت که ترور و اقدامات اطلاعاتی علیه اهداف نظامی و زیرساختی ایران توسط اسرائیل با دو هدف شکست مذاکرات و افزایش فشار بر ایران ادامه پیدا کنند.

🔸انگیزه اسرائیل نیز برای تشدید این اقدامات به دلیل ضعف ساختار اطلاعاتی و امنیتی ایران و همچنین عدم مخالفت جدی آمریکا با اقدامات اطلاعاتی اسرائیل (برخلاف حملات نظامی خودسرانه)، تقویت شده است. همچنین، با توجه به شرایط مذاکرات و احتمال امضای یک توافق جدید، واکنش‌های پیشین ایران مانند تهدید کشتیرانی یا حملات مستقیم که در گذشته برای جبران ضعف اطلاعاتی انجام می‌شد، به دلیل نگرانی از به خطر افتادن توافق، به شدت محدود خواهد شد. این شرایط حملات اطلاعاتی علیه اهداف حیاتی در ایران را جذاب‌تر و هم کم‌هزینه‌تر خواهد کرد.

🔶نتیجه‌گیری‌

🔸با توجه به روند موجود و بر خلاف خوش‌بینی حاکم در کشور، سعودی و اسرائیل با اقداماتی متناسب با وضعیت خود به استقبال شکست مذاکرات، شروع درگیری‌ها و برخورد نظامی آمریکا با ایران رفته و از موفقیت مذاکرات چندان مطمئن نشده‌اند. چه در صورت حصول توافق و چه در صورت شکست مذاکرات، ایران باید آماده ادامه روند خصومت‌ها و تهدیدهای پنهان و آشکار باشد. توافق احتمالی هرچند ممکن است موقتاً از شدت برخی فشارهای اقتصادی و سیاسی بکاهد، اما از حجم حملات اطلاعاتی، خرابکاری‌های صنعتی، ترور دانشمندان و خطر آسیب‌رساندن به زیرساخت‌های حیاتی نخواهد کاست.حتی در صورت عبور از مقطع فعلی بدون درگیری مستقیم، ایران باید با تقویت بنیان‌های اطلاعاتی و بازدارندگی غیرمستقیم، خود را برای دوره‌ای از درگیری‌های پنهان اما پرهزینه آماده کند.

#ایران #آمریکا #عربستان #اسرئیل

Archivist
@Partisan2015
🔷اسرائیل تسلیم کامل را می‌خواهد

🔹بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی: «ما تأسیسات هسته‌ای و مراکز غنی‌سازی ایران را نابود خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که آن‌ها برای هیچ مقصودی (حتی برای مقاصد غیرنظامی)، قادر به غنی‌سازی نخواهند بود.»

🔹«ما چیزی کمتر از نابودی کامل تمامی توانمندی‌های هسته‌ای ایران را نخواهیم پذیرفت تا اطمینان حاصل کنیم که آن‌ها تحت دولت‌های آینده آمریکا نیز قادر به احیای برنامه خود نخواهند بود.»

🔹«ما هیچ راهکاری را برای حل مسئله هسته‌ای ایران به جز روش لیبی نخواهیم پذیرفت.»

#ایران #آمریکا #مذاکره #برنامه_اتمی

Archivist
@Partisan2015
07.04.202522:00
🔷اولین واکنش نیمه‌رسمی

🔹نور نیوز، رسانه وابسته به شورای عالی امنیت ملی ایران، ادعای ترامپ مبنی بر مذاکرات مستقیم برنامه‌ریزی‌شده برای این شنبه را تکذیب کرد.

🔹نور نیوز اقدام ترامپ را بخشی از یک بازی روانی و رسانه‌ای دانست که با هدف نمایش ایالات متحده به عنوان طرف مشتاق مذاکره و انداختن بار عدم گفت‌وگو بر دوش ایران صورت گرفته است.

🔹این در حال حاضر تنها واکنش نیمه‌رسمی ایران به اظهارات ترامپ است.

🔹هم‌چنین، فرناز فصیحی، خبرنگار ایرانی نیویورک تایمز در پستی اعلام کرد، سه مقام ایرانی به او گفته‌اند که ایران و ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی برای دیدار غیرمستقیم در عمان در روز شنبه هستند. ایران به واشنگتن گفته اگر دور اول مذاکرات خوب پیش برود، آماده و مایل به برگزاری گفت‌وگوی مستقیم است که خود نشان‌دهنده تغییری آشکار در موضع ایران است.

🔹نورنیوز به درستی بر لزوم حفظ انسجام در دیپلماسی رسمی و پرهیز از افتادن در دام روایت‌سازی رقیب، که یکی از ارکان اصلی مدیریت صحنه دیپلماتیک به‌شمار می‌رود، تاکید کرده است.

#ترامپ #ایران

Insight
@Partisan2015
🔷️ عکس آخر آقای رئیس‌جمهور

🔹️#در_چنین_روزی به تاریخ ۲۱ آوریل ۱۹۹۶، جوهر دودایف اولین رئیس‌جمهور جمهوری جدایی‌طلب چچن ایچکریا توسط نیروی هوایی روسیه ترور شد. این ترور در جریان جنگ اول چچن صورت گرفت که یکی از خونین‌ترین درگیری‌های تاریخ شمال قفقاز به‌حساب می‌آید.

🔹️تصویر فوق، آخرین عکس ثبت شده از جوهر دودایف است که ایستاده درکنار خودرو درحال مکالمه با تلفن ماهواره‌ای به کاونده تلویزیونی موشک هدایت شونده خیره شده است.

🔹️روس‌ها هنوز جزئیات عملیات ترور دودایف را منتشر نکرده‌اند. گفته می‌شود یک‌جنگنده سوخو Su-24MR که نسخه شناسایی و جنگال فنسر است، تلفن ماهواره‌ای جوهر دودایف را شنود و او را کشف کرده و یک‌جنگنده سوخو Su-25 دو تیر موشک هدایت شونده را برای ترور او شلیک کرده است.

#روسیه #چچن #تاریخ

NPC
@Partisan2015
27.04.202518:41
#تکمیلی

🔶اعلان جنگ اسرائیل

🔸اظهارات علنی نخست‌وزیر اسرائیل در تقابل با مواضع رسمی برخی مقامات آمریکایی، نشان‌دهنده موضع غیرقابل تغییر صهیونیست‌ها در قبال ایران است.

🔸مشخصاً اسرائیلی‌ها چیزی فراتر از برچیدن برنامه هسته‌ای ایران می‌خواهند. سال‌هاست که هدف اصلی سیاست خارجی اسرائیل، تبدیل ایران به سوریه‌ای دیگر با استفاده از خون و فولاد آمریکایی بوده است.

🔸با وجود نفوذ گسترده لابی اسرائیل در واشنگتن و توانایی آن در تأثیرگذاری بر سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه (که در بسیاری موارد به ضرر منافع این کشور تدوین می‌شود)، صهیونیست‌ها و حامیانشان در آمریکا تاکنون در یک اقدام، یعنی آغاز جنگ علیه ایران، ناکام مانده‌اند.

🔸اسرائیلی‌ها ابزارهای متعددی برای شکست مذاکرات و حتی نابودی یک توافق در اختیار دارند؛ ابزارهایی که می‌توان حادثه بندر رجایی را نمودی احتمالی از آن دانست.

🔸با وجود تمایل ظاهری آمریکا به مذاکره، دولت‌های واشنگتن به دلیل نفوذ بی‌همتای لابی اسرائیل، توانایی محدودی در مهار اسرائیل داشته و دارند؛ واقعیتی که هر دولت آمریکایی را در نهایت ناچار به حمایت از اسرائیل حتی در صورت اقدام نظامی خودسرانه از سوی صهیونیست‌ها خواهد کرد.


#ایران #آمریکا #اسرائیل  #برنامه_اتمی

Archivist
@Partisan2015
11.04.202510:31
تمرین CQB توسط واحد ضد تروریسم تیپ یکم ویژه امیرالمومنین (ع) پلیس تهران بزرگ
#CQB #CTSU
Join us | @Iranian_Militarism
07.04.202517:21
🔷نتانیاهو لیبی می‌خواهد!

🔹این جمله‌ای است که باراک راوید از تحلیل‌گران CNN و خبرنگاران Axios در توئیتش گفته است. او گفته نتانیاهو فکر می‌کند احتمال موفقیت توافق هسته‌ای جدید میان آمریکا و ایران بسیار کم است اما به ترامپ‌ نشان خواهد داد یک توافق خوب چگونه باید باشد. نتانیاهو نابودی کامل برنامه‌ی هسته‌ای ایران را می‌خواهد.

▪️پی‌نوشت۱: در تابستان سال ۱۳۹۸ موسسه‌ی نزدیک به دولت آمریکا (موسسه‌ی ISIS) به درخواست دولت آمریکا مفاد یک توافق هسته‌ای اصطلاحا خوب را تدوین کرد که برخی از نکات آن شامل نکات زیر می‌شود:

۱- نابودی کامل و همیشگی غنی‌سازی اورانیوم و بازفرآوری پلوتونیوم و زیرساخت‌های مربوط به آن در ایران

۲- دسترسی کاملا بی‌محدودیت و ۲۴ ساعته آژانس به اطلاعات افراد، مکان‌ها و تجهیزات و اسناد مورد نیاز و تقویت پایبندی ایران به NPT، پادمان، پروتکل الحاقی و...

۳- ممنوعیت وارداتی غیرقانونی جهت توسعه‌ی توان نظامی، موشکی و یا هسته‌ای

۴- قطع هرگونه رابطه میان ایران و کشورهای دیگر پیرامون همکاری‌های موشکی و هسته‌ای

۵- نابودی کامل توانایی ایران در ساخت و استفاده از موشک‌های بردبلند و هسته‌ای در کنار اعمال محدودیت موشک‌های کوتاه‌برد غیرهسته‌ای و کروز و...

۶- تشکیل کمیته‌ی نظارتی مستقل آمریکایی جهت تایید پایبندی ایران به تعهداتش و ارائه‌ی گزارش به کنگره

▪️پی‌نوشت۲: با توجه به تعریف MTCR، موشک‌هایی با ظرفیت حمل سلاح هسته‌ای در دید طرف مقابل، موشک‌هایی هستند که بردی بیش از ۳۰۰ کیلومتر و سرجنگی سنگین‌تر از ۵۰۰ کیلوگرم داشته باشند.

▪️پی‌نوشت۳: مورد اول بسته به تعریف و جدیت طرف مقابل به راحتی می‌تواند شامل زیرساخت تولید رادیوداروها در کشور نیز شود.

▪️پی‌نوشت۴: با توجه به انتظارات طرف مقابل از یک توافق خوب در تابستان سال ۱۳۹۸، در بهار ۱۴۰۴ بایستی منتظر خواسته‌های بسیاری بیشتری بود که تقاضای نابودی کامل صنعت هسته‌ای در مقابل آن بزرگ محسوب نمی‌شود. البته این تقاضاها مدت‌هاست رسمی و غیررسمی مطرح شده است. مسئله‌ی در دور اول ترامپ نیز صرفا مسئله‌ی داشتن یا نداشتن سلاح هسته‌ای نبوده است. بسیاری از توئیت‌ها و مصاحبه‌های ترامپ امروزه حکم قرآن‌های سرنیزه را دارند.

#لیبی #ایران #انرژی_هسته‌ای

FND
@Partisan2015
04.04.202518:59
🔶وجه‌های پنهان عملیات حمله به H3

🔸تقریبا تمامی ما از شرح کلی عملیات غرور‌آفرین H3 باخبر هستیم، اما متاسفانه هیچ‌گاه از عملیات‌های شناسایی انجام شده بر فراز این پایگاه که منجر به طرح و برنامه‌ریزی دقیق عملیات بمباران H3 شد صحبتی به میان نیامده است، امروز به واسطه‌ی سالروز این عملیات میخواهیم نگاهی به وجه‌های پنهان آن داشته باشیم. در دهه‌ی هفتاد میلادی بخش پایه‌ و اولیه‌ی شناسایی پایگاه بشکل مشترک بین نیروی هوایی ایران و آمریکا طی پروژه‌ی‌ ژن سیاه انجام شد و در همان زمان نقشه‌هایی نیز برای حمله به پایگاه با همکاری آمریکا طراحی شد.

🔸با وقوع انقلاب و قطع ارتباط ایران و آمریکا نیروی هوایی نیازمند طرح و برنامه‌ریزی کاملا جدیدی برای حمله به این پایگاه بود و هرگونه برنامه‌ریزی نیز یک شناسایی دقیق از این پایگاه را خواستار بود، در واقع یک برنامه‌ی شناسایی عظیم توسط اسطوره‌ی آسمان ایران تیمسار ذولفقاری طراحی و انجام گرفت که طی این عملیات RF-4 و Rf-5های شناسایی پس از عملیات کمان نود و نه به اسمان عراق طی چندین سورتی پرواز نفوذ کردند و طبق تصاویری که توسط تیمسار گل محمدی و نوروزی بر فراز این پایگاه گرفته بودند مشخص شد که رژیم بعث بخش بزرگی از استعداد هوایی خود را برای دوری از چنگال تیز نهاجا به این پایگاه منتقل کرده است.

🔸پس از اتخاذ تصمیم حمله به این پایگاه یک RF-4 فتوفانتوم برای شناسایی دقیق‌تر به منظور طرح‌ریزی حمله با خلبانی تیمسار ذوالفقاری و تیمسار فرسیابی پس از یکبار سوخت‌گیری بر فراز مرز مهران به آسمان عراق نفوذ کرده و پس از پرواز بر روی بغداد از این پایگاه تصویربرداری کردند، تصاویر گرفته شده محل دقیق دپوی هواپیماها و مهمات و چینش پدافند را مشخص کرد و از طریق این تصاویر فرماندهان عالی رتبه‌ی وقت یعنی تیمساران ذولفقاری، بهرام هوشیار، حسن واعظی، پرویز پیروز و ایزدستا طرح خارق العاده حمله به H3 را برنامه ریزی کردند.

🔸متاسفانه به علت بدی آب‌وهوا و مشکلات لجستیکی به مدت ۲۰ روز انجام عملیات به‌تاخیر افتاد و به علت این تاخیر و جابجایی هواپیماهای داخل پایگاه، طبق تصاویری که دوباره پس از یک روز از انجام عملیات H3 توسط یک RF-4 از این پایگاه گرفته شد، نرخ موفقیت عملیات حدودا هشتاد درصد رسیده بود و به طور قاطع ۴۷ فروند هواپیمای عراقی(ویا تعدادی بیشتر) درپی این عملیات از بین رفتند.

#نهاجا #H3 #ذولفقاری #جنگ

CHAMROSH
@Partisan2015
Log in to unlock more functionality.