Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
حلقه‌ی مطالعاتی یک‌چند avatar

حلقه‌ی مطالعاتی یک‌چند

" یک‌چند، پیوند و اتصال میان تنی‌چند از ماست؛
ما را با آن‌کسی که اتصال باشد، دم‌به‌دم با وی در سخنیم..."
🔹یک‌چند، یک حلقه‌ی مستقل مطالعاتی است که در جهت ترویج و اشاعه‌ی علوم اجتماعی فعالیت می‌کند.
🔹️لینک‌های ما:
https://zil.ink/halghe_yekchand
TGlist rating
0
0
TypePublic
Verification
Not verified
Trust
Not trusted
Location
LanguageOther
Channel creation dateMar 15, 2023
Added to TGlist
Jan 17, 2025

Records

13.05.202523:59
1.7KSubscribers
31.03.202523:59
500Citation index
06.04.202511:20
672Average views per post
06.04.202511:20
672Average views per ad post
15.03.202500:38
6.90%ER
06.04.202511:20
42.34%ERR
Subscribers
Citation index
Avg views per post
Avg views per ad post
ER
ERR
FEB '25MAR '25APR '25MAY '25

Popular posts حلقه‌ی مطالعاتی یک‌چند

اگر دانشجوی علوم انسانی هستید و همیشه فکر می‌کردید بازار کار برای رشته‌تون محدوده؛ وقتش رسیده که این ذهنیت رو تغییر بدید.

دورهٔ «از دانش تا درآمد؛ خوداشتغالی در علوم انسانی» طراحی شده تا به شما نشون بده که چطور می‌تونیم با تکیه بر مهارت‌هایی مانند پژوهش، تحلیل، آموزش و تولید محتوا، مسیر شغلی مستقل و پرباری رو آغاز کنیم. بدون نیاز به سرمایه‌ی اولیه یا تجربه قبلی در کسب‌وکار.

این دوره مخصوص افرادی‌ست که به فضای کسب‌وکار علاقه‌ای نداشته‌ن یا اون رو نامرتبط با رشتهٔ خود می‌دونستند.

اگر به دنبال افق‌های تازه‌اید و می‌خواید از توانایی‌های خودتون بهره‌مند شید، این دوره برای شماست!

برای اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام، به لینک موجود مراجعه کنید.

https://academy.fourmind.co/workshop/7
19.04.202513:00
🔺فایل صوتی نشست "صلح لیبرال در خاورمیانه؛ امکان یا امتناع" منتشر شد.

▫️03:40 سخنرانی محمد صبوری؛ آیا صلح پایدار می‌تواند بار دیگر ما را در برابر سیل حوادث تجهیز کند؟

▫️36:02 سخنرانی محمد ملاعباسی؛ میراث جنگ سرد: بازاندیشی در صلح، جنگ و مداخله‌ی بشردوستانه در خاورمیانه

▫️
55:44 سخنرانی شهاب دلیلی؛ مرثیه‌ای برای صلح لیبرال در خاورمیانه؟

▫️1:21:30 سخنرانی مجتبی مقصودی؛ پنجره‌ی فرصت در مسیر دستیابی به صلح پایدار در خاورمیانه، با تاکید بر روابط ایران و آمریکا

▫️1:47:55 پرسش و پاسخ

🔻حلقه‌ی مطالعاتی یک‌چند:
@halghe_yekchand
Reposted from:
Ethno.Anthro avatar
Ethno.Anthro
11.05.202510:20
Reposted from:
Ethno.Anthro avatar
Ethno.Anthro
11.05.202510:20
تاریخ شهر پر است از فضاهای جمعی‌ای که حالا دیگر چیزی جز خاطره از آن بر جای نمانده؛ زمین بازی‌ کودکی‌مان که محو و به‌جایش پاساژی درندشت سر به آسمان کشیده، پارک محله‌مان که دورتادورش فنس کشیده شده، شهربازی‌ای که دیگر خبری ازش نیست، کتابفروشی‌ای که مصادره و به سازمانی دولتی واگذار شده، بلواری که روزگاری محل قدم‌زدن‌های عاشقانه‌مان بوده و حالا با داربست‌های موقت و «یه کاسه آش» عرصه خودنمایی خودی‌ها شده.

کارگاه«در جست‌وجوی فضای ازدست‌رفته» می‌خواهد به سراغ چنین دارایی‌های اشتراکی‌‌ای برود که به اشکال مختلف امروز دیگر از دسترس عموم خارج شده است.

زمان شروع دوره: 
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
۴جلسه؛ جمعه‌ها ساعت ۱۴ تا ۱۷

هزینه‌ی ثبت‌نام: ۷۵۰ تومان
برای دانشجویان: ۶۵۰ تومان

مهلت ثبت‌نام:
 تا پایان چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه
(ظرفیت محدود)

📍محل برگزاری:
 حضوری، حوالی متروی قدوسی
جزییات محل برگزاری پس از ثبت‌نام برای شرکت‌کنندگان ارسال خواهد شد.


[دریافت فرم ثبت‌نام]

[فایل تکمیلی و دفترچه‌ی شرح دوره]

| اِتــنـو |
پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت، ساعت ۱۷ تا ۱۹
مدیر جلسه: عباس کاظمی
نویسنده‌ی رساله : سمانه سمیع

سرگذشت‌پژوهی زنان کارتن‌خواب بازگشته به جامعه و مشکلات آنها در زمینه‌ی عادی‌سازی شرایط

این پایان‌نامه نتیجه‌ یک سال ارتباط مستقیم با حدود پنج نفر از زنانی بوده است که از مشکل کارتن‌خوابی، فقر، اعتیاد و مشکلات ناشی از این شرایط رنج برده‌اند و از شرایط خود پس از بهبودیافتگی و پس از حضور در صحن عادی جامعه سخن گفته‌اند.
 
نوسانات زندگی این زنان یکی دیگر از مسائلی است که در لابه‌لای مصاحبت با این زنان به رشته‌ تحریر درآورده شده است. این پایان‌نامه بر آن بوده تا با نگاهی به زندگی روزمره‌ زنان کارتن‌خواب و سرگذشت‌پژوهی آنان-که بی‌تاثیر از شرایط سیاسی جامعه و گفتمان قدرت نیست-چشم‌اندازی به عملکرد حکومت (تصمیمات عاقلانه و گاه نیز عجولانه) در قبال آنها در دولت‌های پس از انقلاب داشته باشد. همچنین در سرگذشت‌پژوهی این زنان، هم مناسباتی مورد توجه قرار گرفته که باعث شده آنها محیط خانه را ترک کنند و در فضایی ناامن به زندگی خود ادامه دهند و هم شرایطی که پس از بازگشت به جامعه با آن مواجه شده‌اند.

#رساله_پس_از_دانشگاه
اطلاعات بیشتر👇
25.04.202511:07
پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت، ساعت ۱۷ تا ۱۹
مدیر جلسه: عباس کاظمی
نویسنده‌ی رساله : اعظم ده‌صوفیانی

گروه‌های فرودست، ارتباطات استیگما و میانجی‌گری رسانه‌ای: مورد مطالعه‌ی کارتن‌خواب‌های شهر تهران

کارتن‌خوابی (بی‌خانمانی) در دو دهه‌ی اخیر توجه بسیاری از نهادهای دولتی و مدنی و پژوهشگران را به خود جلب کرده است. نگرانی‌های جامعه برای مسئله‌ی بی‌خانمانی و نرسیدن به راهکاری برای رفع آن، روی آوردن به استیگما را به دنبال داشته است. خشونت‌های ضد بی‌خانمان‌ها، جرم انگاشتن، نامرئی بودن و اصطلاحاتی مانند ولگرد و معتاد متجاهر، از جمله استیگماهایی است که اثرات آن تا پس از بهبودی نیز همراه افراد بی‌خانمان است. رسانه‌ها نیز با بازتاب تصویر این گروه، نقش مهمی در این میان دارند.

#رساله_پس_از_دانشگاه
اطلاعات بیشتر👇
Deleted11.05.202517:03
08.05.202507:30
🔷🔸 دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران با همکاری انجمن علمی روان‌شناسی، موسسه درمانی-آموزشی خانه مینا و موسسه شهر فلسفه برگزار می‌کند:


🔰 سمپوزیوم علمی شخصیت؛جبر و آزادی
نگاهی چندرشته‌ای به روان

👥 با حضور اساتید برجسته روا‌ن‌شناسی، فلسفه و جامعه شناسی ایرانی و غیرایرانی

🔻 با محوریت:
_جبر و اختیار
_خودآگاهی و آزادی
_تاریخ مندی شخصیت
_قدرت،اراده،اضطراب وجود
_تحلیل های بین رشته ای از روانشناسی، فلسفه و جامعه شناسی
- باز اندیشی در معنای شخصیت، جبر و آزادی در جهان امروز

🕙 زمان: ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ماه
کارگاه تکمیلی: ۵ خرداد ماه

📍 مکان: دانشکده‌ روان‌شناسی دانشگاه‌ تهران

▪️ به صورت حضوری و آنلاین

📄 اعطای گواهی شرکت در سمپوزیوم



🔷🔹 برای ثبت‌نام به آدرس سایت سمپوزیوم مراجعه فرمایید:
https://B2n.ir/jz2631

🔶🔸 ثبت‌نام دانشجویی از طریق انجمن علمی‌دانشجویان روان‌شناسی دانشگاه تهران امکان‌پذیر است:
@UTPsySA_Admin

⬅️ در صورت نیاز به پشتیبانی به تلگرام/واتس آپ شماره زیر پیام دهید.
09964189521



➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔: @PsyAssoc_UT
09.05.202508:55
درباره‌ی نویسنده‌ی رساله:
 
سمانه سمیع، متولد ۱۳۶۵، دانش‌آموخته‌‌ی کارشناسی ارشد رشته‌ی‌ مطالعات فرهنگی از دانشگاه علم‌‌و‌فرهنگ و اکنون خبرنگار ارشد رسانه‌ی پیوست است. علاقه‌مندی او به حوزه‌های مطالعات زنان، مطالعات فرودستی و گزارش‌های میدانی، منجر به نگارش پایان‌نامه‌ی او تحت عنوانِ «سرگذشت‌پژوهی زنان کارتن‌خواب بازگشته به جامعه و مشکلات آنها در زمینه‌ی عادی‌سازی شرایط» شده است.

درباره‌ی گرداننده جلسه:

عباس وریج کاظمی (متولد ۱۳۵۲) جامعه‌شناسِ ایرانی و دانشیار مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و مدیر گروهِ مطالعاتِ فرهنگی در این مؤسسه است. او تحصیلاتِ خود را در دانشگاه تهران دنبال کرده است. پایان‌نامه‌یِ دکتریِ او در رشته‌یِ جامعه‌شناسی با عنوانِ  پرسه‌زنی و زندگی روزمره‌ی ایرانی: تأملی بر مصرف مراکز خرید منتشر شده است که می‌کوشد زندگی روزمره‌یِ ایرانِ دهه‌یِ هشتاد را با نگاهی انتقادی بدل به مسئله کند.
کاظمی در سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ پژوهشگر مهمان در دانشگاه نیویورک و ترینیتی کالج در آمریکا بود. در سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸ مدیرگروه مطالعات فرهنگی در دانشگاه علم و فرهنگ شد. در این دوره او با انتشار کتابِ امر روزمره در جامعه‌ی پساانقلابی به پیگیریِ مطالعاتِ اشیا پرداخت و مجموعه‌ی تاریخ اجتماعیِ اشیا به هدایت و ویرایش او و به همتِ نشر اگر به انتشار رسید. از دیگر آثار او می‌توان به «دانشگاه: از نردبان تا سایبان، تهران»، «سفر نظریه‌ها» اشاره کرد. مطالعاتِ فرودستی محورِ مطالعاتی است که کاظمی در اواخر دهه‌ی ۹۰ شمسی، هنگام تدریس در دانشگاهِ علم و فرهنگ و تربیت‌مدرس، آغاز و پیگیری کرد. رساله‌های پیشنهادی او در مجموعه‌ی «رساله پس از دانشگاه» بیانگر این دغدغه و محور مطالعاتی هستند.

🔻جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام پیام دهید:
@public_yekchand

🔻حلقه‌ی مطالعاتی یک‌‌چند
@halghe_yekchand

🔻مدرسه هنر و ادبیات بیدار
@bidarschool
@bidarcourses

📌آدرس: مدرسه‌ی بیدار، خیابان نجات الهی، کوچه‌ی نوید، پلاک ۴، طبقه‌ی همکف شرقی
25.04.202511:07
 مسائلی نظیر توجه به گروه‌های اقلیت و فرودستان، اهمیت بازنمایی رسانه‌ای و ارتباطات میان‌فردی، ارتباطات استیگمایی میان افراد عادی و کارتن‌خواب، و تناقض‌های ارتباط افراد عادی و کارتن‌خواب، من را بر آن داشت که در این پژوهش به دنبال شناخت ارتباطات و تعاملات کارتن‌خوابی باشم و این ایده را مطرح کنم که ارتباطات و تعاملات کارتن‌خوابی مجموعه‌ای متشکل از رفتارها، باورها، عقاید، رویکردها، عملکردها، نهادها و سازمان‎هایی‌ست که تحت روابط قدرت و منافع عمل می‌کند و حاصل آن چیزی نیست جز حفظ وضع موجود (استمرار کارتن‌خوابی و یا حتی افزایش آن).
 
پس از مروری تاریخی بر پدیده‌ی کارتن‌خوابی و استیگما، تجارب پیشین داخلی و خارجی را در دو حوزه‌ی کارتن‌خوابی و استیگما، با تمرکز بر پژوهش‌هایی که به جنبه‌های رسانه‌ای و تعاملات افراد کارتن‌خواب و عادی پرداخته‌اند بررسی کردم. در مرور مفهومی، به میانجی‌گری رسانه‌ای، ارتباطات استیگما، فرودستی و فروطبقه، و کارتن‌خوابی پرداختم و سپس پیوند میان این مفاهیم را مطرح کردم. در مرور نظری به نظریات اروینگ گافمن، جاشوا میروویتز، برونو لاتور، پی‌یر بوردیو، گایاتری اسپیواک و جیمز سی.اسکات پرداختم.

«گروه‌های فرودست، ارتباطات استیگما و میانجی‌گری رسانه‌ای؛ مورد مطالعه: کارتن‌خواب‌های شهر تهران» که در سال ۱۴۰۱ به عنوان رساله‌ی دکتری در رشته‌ی علوم ارتباطات نوشته شده، به بررسی و تحلیل برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی و مطالب روزنامه‌ها و روایت‌های کارتن‌خواب‌های بهبودیافته می‌پردازد و تلاش می‌کند نشان دهد در هر تعاملی، قدرت و منافع شکل ارتباط را تعیین می‌کند و وابستگی تعاملات به موقعیت‌ها به اندازه‌ای است که ما نمی‌توانیم به واقعیت یا حقیقت محضی درباره‌ی تعاملات برسیم. بررسی ارتباطات درون‌رسانه‌ای و برون‌رسانه‌ای برای ما آشکار کرد که تعاملات بی‌خانمانی عرصه‌ی بازیگران گوناگون است که به واسطه‌ی حضور این بازیگران، تعامل پیچیده‌‌تر می‌شود.

بازیگران عبارت‌ند از سازمان‌ها و نهادها (رسانه‌ها، خیریه‌ها، مراکز درمانی، بهزیستی، نیروی انتظامی، شهرداری، زندان)، نهادهای زیرمجموعه آنها، افراد مرتبط با هر یک از این سازمان‌ها در سطوح مختلف رده بالا تا پایین، خانواده (پدر، مادر، همسر، فرزندان، خواهر و برادر، خانواده همسر)، دوستان، همکاران، هر کدام از این‌ها باور، رفتار و عملکردی دارند. از سوی دیگر، مکان نیز به عنوان بازیگری اثرگذار در تعاملات نقش دارد: مکانی که فرد را آزار می‌دهد به گونه‌ای که خیابان را به آن ترجیح می‌دهد و منافعی که فرد را به سمت خیابان می‌کشاند (خانه‌ای که از آن طرد می‌شود، شهری که خاطرات تلخ ازدواج ناموفق دارد، شهری که از آبرویش می‌‌ترسد، شهری که او را می‌کُشند، محله‌ی وحشتناک دروازه غار، اتاق‌‌های ترسناک محله‌ی دروازه غار، مراکزی که برای بهبودی است). 

وقتی عملکرد این بازیگران را بررسی می‌کنیم به نظر می‌رسد به کار بردن مفهوم عامل اجتماعی (agent) که بوردیو استفاده می‌کند درست‌‌تر باشد. «عوامل اجتماعی کسانی هستند که گماشته شده‌اند تا بر واقعیت اثر بگذارند، تا واقعیت را خلق کنند. یعنی هم کنشگر هستند و هم نیستند، بلکه عاملانی هستند که مأمور به این کنش‌ها هستند» (بوردیو، 1380: 16) و به این ترتیب می‌توانیم تعاملات کارتن‌خوابی را عرصه‌ی بازیگران و عاملان اجتماعی بدانیم و در این تعاملات، ما نه با قهرمان بلکه با آدمی معمولی بودن، نه با کارتن‌خوابی بلکه با کشف دوباره‌ی فقر، نه با استیگما بلکه با خشونت، نه با نقاب بلکه با مقاومت، و نه با نهاد مدنی بلکه با نهادی تام سر و کار داریم.
اطلاعات بیشتر👇
25.04.202511:07
درباره‌ی نویسنده‌ی رساله:
 اعظم ده‌صوفیانی، متولد ۱۳۶۰، دانش‌آموخته‌ی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته‌ی علوم ارتباطات از دانشگاه علامه طباطبایی است. علاقه‌مندی او به مطالعات فرودستان، به عنوان گروه‌هایی که هژمونی جایگاه آنها را ناچیز کرده است و از هر نقش بامعنایی در نظام قدرت حذف شده‌اند و گروه‌های محذوفی که جایگاهی برای سخن گفتن ندارند، منجر به پژوهش‌های مختلفی در حوزه‌های زنان، کودکان، قومیت‌ها، مهاجران، کودکان کار، افراد بی‌خانمان و افراد دارای معلولیت (با تمرکز بر بازنمایی رسانه‌ای، کلیشه‌ها و ارتباطات استیگما) و نگارش چند کتاب و مقاله و همچنین فعالیت‌‌های مدنی و ان‌جی‌ایی در این حوزه‌ها شده است. از رساله‌ی ارائه شده در این نشست دو مقاله‌ی"انگ و محتواهای رسانه‌ای؛ نشانه‌شناسی برنامه‌های رادیویی مرتبط با کارتن‌خوابی" در شماره ۸۸ فصل‌نامه‌ی رفاه اجتماعی و "تصویر زندگی فرودستان در اینستاگرام؛ مطالعه‌ی موردی زنان بی‌خانمان بهبود‌یافته" در شماره ۲۳ فصل‌نامه مطالعات رسانه‌های نوین منتشر شده است.

درباره‌ی گرداننده جلسه:
عباس وریج کاظمی (متولد ۱۳۵۲) جامعه‌شناسِ ایرانی و دانشیار مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و مدیر گروهِ مطالعاتِ فرهنگی در این مؤسسه است. او تحصیلاتِ خود را در دانشگاه تهران دنبال کرده است. پایان‌نامه‌یِ دکتریِ او در رشته‌یِ جامعه‌شناسی با عنوانِ  پرسه‌زنی و زندگی روزمره‌ی ایرانی: تأملی بر مصرف مراکز خرید منتشر شده است که می‌کوشد زندگی روزمره‌یِ ایرانِ دهه‌یِ هشتاد را با نگاهی انتقادی بدل به مسئله کند.
کاظمی در سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ پژوهشگر مهمان در دانشگاه نیویورک و ترینیتی کالج در آمریکا بود. در سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸ مدیرگروه مطالعات فرهنگی در دانشگاه علم و فرهنگ شد. در این دوره او با انتشار کتابِ امر روزمره در جامعه‌ی پساانقلابی به پیگیریِ مطالعاتِ اشیا پرداخت و مجموعه‌ی تاریخ اجتماعیِ اشیا به هدایت و ویرایش او و به همتِ نشر اگر به انتشار رسید. از دیگر آثار او می‌توان به «دانشگاه: از نردبان تا سایبان، تهران»، «سفر نظریه‌ها» اشاره کرد. مطالعاتِ فرودستی محورِ مطالعاتی است که کاظمی در اواخر دهه‌ی ۹۰ شمسی، هنگام تدریس در دانشگاهِ علم و فرهنگ و تربیت‌مدرس، آغاز و پیگیری کرد. رساله‌های پیشنهادی او در مجموعه‌ی «رساله پس از دانشگاه» بیانگر این دغدغه و محور مطالعاتی هستند.

🔻جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام پیام دهید:
@public_yekchand

🔻حلقه‌ی مطالعاتی یک‌‌چند
@halghe_yekchand

🔻مدرسه هنر و ادبیات بیدار
@bidarschool
@bidarcourses

📌آدرس: مدرسه‌ی بیدار، خیابان نجات الهی، کوچه‌ی نوید، پلاک ۴، طبقه‌ی همکف شرقی
Log in to unlock more functionality.