Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
خرمگس avatar

خرمگس

 "من آن خرمگسی هستم که خدا وبال این دولتشهر کرده و تمام روز و همه جا شما را نیش زده و برمی انگیزانم"
«دفاعیات سقراط»
یادداشتهای فرهاد قنبری
برخی مطالب در اینستاگرام [به آدرس زیر] هم اشتراک گذاری می شود👇
https://www.instagram.com/farhad_ghanbariii
TGlist rating
0
0
TypePublic
Verification
Not verified
Trust
Not trusted
LocationІран
LanguageOther
Channel creation dateFeb 06, 2025
Added to TGlist
Oct 10, 2024

Records

10.10.202423:59
19.3KSubscribers
31.01.202523:59
700Citation index
30.03.202523:59
5.4KAverage views per post
30.03.202523:59
5.4KAverage views per ad post
03.01.202523:59
93.94%ER
30.03.202523:59
28.08%ERR
Subscribers
Citation index
Avg views per post
Avg views per ad post
ER
ERR
NOV '24DEC '24JAN '25FEB '25MAR '25APR '25

Popular posts خرمگس

Reposted from:
خرمگس avatar
خرمگس
صفحات بعضی از روحانیون و محافظه‌کاران را که در شبکه های اجتماعی دنبال می کنیم بیش از هفتاد درصد مطالب آنها در مورد پوشش و بدن زنان است.

این میزان توجه به زن و بدن زن آن هم در جامعه ای که از آسیبهای اجتماعی بسیاری از قبیل فقر و بیکاری و تورم و بحران زیست محیطی و امثالهم رنج می برد، بیشتر از آنکه ریشه در دغدغه شریعت داشته باشد ریشه در مسائل روانی دارد.

ریشه این میزان توجه [و گاهی عصبانیت و خشونت] را باید در تز «سرقت لذت» جستجو کرد.

این افراد در ناخودآگاه خود تصور می کنند که لذت وافری وجود دارد که افراد بی حجاب یا کم حجاب به آن دسترسی دارند و آنها از این لذت محرومند.
این روحانیون و این دست زنان طیف تصور می کنند دختران بی حجاب و کم حجاب [و مردان نزدیک و با سبک زندگی شبیه آنها] تمام لذایذ موجود در جامعه را سرقت کرده اند و به این دلیل با عصبانیت و نفرت و تحقیر از آنها یاد کرده و تلاش می کنند هر طوری که شده جلو آنها را بگیرند.

راه حل این بحران هم روانکاوی است. 
به عقیدهٔ لاکان روانکاوی تنها گفتمانی است که می‌تواند سوژه را از فشار وارده بر «عدم سرمست شدن» رها سازد.
@kharmagaas



⏪ بله هموطنان کتاب‌های آبراهامیان را نخوانید چون در زمینه سطح توسعه اجتماعی و فرهنگی ایران مدرن با زبان آمار سخن گفته است.
رمان‌های رئالیستی و برجسته ایرانی (دولت‌آبادی و محمود و درویشیان و ساعدی و..) را نخوانید، چون بر اساس واقعیات جامعه دهه چهل و پنجاه ایران نوشته شده است.
چامسکی نخوانید، چون منتقد نسل‌کشی اسرائیل و میلیتاریزه کردن جهان (به ویژه خاورمیانه) توسط آمریکاست.
مثنوی و بوستان و گلستان و شاهنامه و تاریخ بیهقی نخوانید، چون مشتی آخوند و عمامه به سر بوده‌اند.

در عوض به سخنرانی های کینگ رضا پهلوی گوش بدهید. مستندهای من‌و‌تو را ببینید. بفرمایید شام و سریال‌های ترکیه‌ای نگاه کنید. تونل زمان ببینید. اینترنشنال نگاه کنید. پروفایل شیر‌ و خورشید بگذارید، از ترامپ و اسرائیل بخواهید که به ایران حمله کند و در در تخت جمشید و حافظیه و مقبره خیام و فردوسی جمع شده، شش و هشت بخوانید، قر داده و شعار ما آریایی هستیم سر بدهید.

بله هموطنان ما تا به امروز اشتباه متوجه شده‌ایم. مسیر توسعه نه از اتاق‌ها و گوشه‌های آرام و ساکت کتابخانه‌ها، بلکه از عربده‌کشی و فحاشی در توییتر و حمالی پرچم اسرائیل می‌گذرد.
@kharmagaas
این مزدور که اینگونه به ملت ایران توهین می‌کند، دو ماه پیش در نهاد ریاست جمهوری با رئیس‌جمهور ایران دیدار داشته است.

بماند به یادگار:
- مسعود پزشکیان توانایی اداره یک مدرسه را هم ندارد و تنها دستاورد او تقلیل شهروندان ایران به عضو فلان قبیله و عشیره است که قرار است سر زبان و لهجه یکدیگر را چون جانوران وحشی تکه پاره کنند.

- پسران مسعود پزشکیان دشمن ایران و ایرانی هستند و نظام سیاسی اگر فکری به حال این ویروسی که تا بالاترین نهادهای مدیریتی کشور نفوذ کرده، نکند باید آینده‌ای شبیه افغانستان و سوریه را برای این سرزمین چند هزارساله متصور بود..

- تک تک کشورهای همسایه ایران اعم از عربستان و عراق تا پاکستان و ترکیه و باکو کشور نبوده و مجمع‌القبایل هستند. اما ایران به عنوان طبیعی‌ترین و قدیمی‌ترین کشور جهان از اساطیر گرفته تا تاریخ و جغرافیا و میراث فرهنگی همیشه به صورت یک ملت مطرح بوده است. اینکه امروز عده‌ای پشت‌کوهی و مزدور که از صدقه سر پول و مدرسه و دانشگاه این مملکت، مدرکی گرفته و گردنی کلفت کرده‌اند و حالا تلاش می‌کنند که ایران را به عصیت‌های عشیره‌ای تقلیل دهند، از واقعیات تلخ روزگار است.
@kharmagaas
"ایران در سال ١٣٥٥، میان کشورهای منطقه‌ خاورمیانه و شمال آفریقا از نظر نسبت تخت‌های بیمارستانی به جمعیت، رتبه آخر را داشته است"
(ایران بین دو انقلاب - آبراهامیان)

به‌ندرت فردی در ایران می‌توان یافت که متولد قبل از انقلاب باشد و چند نفر از اعضا خانوادهٔ خود را در نوزادی و کودکی از دست نداده باشد. ایران در سال پنجاه‌وهفت رتبهٔ اول مرگ‌ومیر مادران در هنگام زایمان و خردسالان را در خاورمیانه داشت و امروز متوسط مرگ‌ومیر کودکان و مادران در ایران با رتبهٔ کشورهای پیشرفتهٔ دنیا برابری می‌کند. این وضعیت در ریشه‌کنی کامل بیماری‌های همه‌گیری مانند کچلی و تراخم و فلج اطفال و یا عدم واردات پزشک از هند و پاکستان و..، نیز قابل بررسی است.
ایران امروز یکی از مراکز تربیت متخصصان علوم پزشکی برای عمان و اروپا و کانادا و..، است.

- این شاهی که امروز در رسانه‌ها معرفی می‌شود، و این ایران پاکیزه و توسعه یافته و بی‌نقصی که در رسانه‌ها امروز در حالی معرفی شدن است، شاه و ایران بسیار خوب و زیبایی است اما افسوس که هیچوقت وجود خارجی نداشته است.
- جمهوری اسلامی اگر فقط در یک حوزه قابل دفاع باشد، بی‌شک حوزه خدمات بهداشتی است.
@kharmagaas
Reposted from:
خرمگس avatar
خرمگس
مصاحبه «اکبر اعتماد»، پدر صنعت هسته ای ایران و رئیس سازمان انرژی اتمی در حکومت محمدرضاشاه پهلوی با بی بی سی فارسی در سال ۲۰۱۵: (در حین مذاکرات هسته ای ایران و غرب)
_غنی سازی اورانیوم حق ایران است.
_ایران در دویست سال گذشته به هیچ کشوری حمله نکرده اما مدام مورد تهاجم همسایگان بوده است.
_ قدرتهای بزرگ جهانی زورگو هستند. آنها اجازه دست یابی به انرژی هسته و توان غنی سازی هسته ای بالا به هیچ کشوری به ویژه ایران را نخواهند داد. تفاوتی هم ندارد که حکومت نظام پهلوی باشد یا جمهوری اسلامی و یا هر نام دیگری.
_منع گسترش هسته ای برای حفظ ثبات جهان دروغ است.
@kharmagaas
Reposted from:
خرمگس avatar
خرمگس
کجای دنیا به غیر از ایران می توان یافت که دانشجو مقاله بنویسد و در آخر به اسم استاد به چاپ برساند؟ این دزدی علنی که دیگر نه توسط مسئول و مقام سیاسی بلکه توسط قشر به اصطلاح فرهیخته ای صورت می گیرد که بسیاری از آنها خود را متفکر و پرفسور و دکتر و دانشمند خطاب می کنند.

کجای دنیا این میزان دانش و علم را به لجن می کشند که در مقابل بزرگترین دانشگاه کشور دلالان فروش مقاله و پایان نامه دفتر و دَستک دارند و آزادانه مشغول تبلیغ کار و فعالیت خویش باشند.
کجای دنیا برای چاپ یک مقاله ای که دانشگاه برای دانشجو اجباری کرده باید ده‌ها میلیون تومان به دلالان این حوزه (همان اساتید صاحب امتیاز نشریه) رشوه بپردازند.

در این مملکت هم دانشجو، هم استاد و هم دانشگاه و وزارتخانه می دانند که اکثریت این پایان نامه ها و مقالاتی که روزانه در دانشگاههای مختلف ارائه و دفاع و چاپ می‌شود(به جز برخی استثنائات) مجموعه ای کم ارزش از مطالب کپی شده از کتب مختلف است که نه دردی از دردهای لاعلاج علم در این کشور را دوا می کند و نه ارزش مطالعه و صَرف وقت را دارد.
اما چه می توان کرد که در این مملکت مقاله هم مافیا و دلال خود را دارد.
@kharmagaas
اخیرا هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه به صورت تلویحی ایران را به بی ثباتی از طریق تحریک گسل‌های قومی تهدید کرده بود. اینکه امروز (و هم زمان با شورش مردم ترکیه) عده‌ای در ارومیه چوب و چماق به دست گرفته‌ و پشت سر مقامات فعلی و سابق استان، شعارهای نفرت‌پراکنانه، قوم‌گرایانه و تجزیه طلبانه سر می‌دهند را باید در این راستا بررسی کرد.
استان آذربایجان غربی به واسطه پراکندگی زبانی و قومی بیشترین استعداد را برای تبدیل شدن به عرصه جنگ قبیله‌ای و زبانی دارد. مماشات با این جماعت وطن‌فروش، خیانت به تمام مردم ایران و به ویژه ساکنان آن خطه است.
@kharmagaas
22.03.202508:26
فرهاد قنبری
عرب نمی‌پرستیم

"ما در دنیا آمده ایم تا به وسیله آن آزمایش شویم، خداوند مرا به تو و تو را به وسیله من در معرض امتحان در آورده و هر کدام ما را حجت بر دیگری ساخته است"
(نامه علی ابن ابی‌طالب به معاویه ابن ابی سفیان)


بنیادگرایی دینی که امروز از سوریه و اردن تا عربستان و قطر و و امارات و...، تبلیغ و تقویت می‌شود ادامه و وارث همان پان‌عربیسمی است که پس از گسترش مرزهای اسلام به خارج از شبه جزیره عربستان آغاز شد و پس از شهادت امام علی و با به قدرت رسیدن بنی امیه با سرعت و حدت بیشتری اشاعه و گسترش یافت.

در پان‌عربیسم، «قبیله» بر «عقیده» ارجحیت دارد و به اسلام هم به چشم ابزاری برای استیلای قوم عرب بر دو امپراطوری ایران و روم نگاه می‌شود. در نگاه آنها علی ابن ابی‌طالب خلیفه سیاستمدار و کاربلدی نیست، چرا که به مانند خلفای پیشین به جای اینکه دنبال گسترش قلمرو اسلامی-عربی و فتح سرزمین‌های جدید باشد، جنگ را به داخل جامعه عربی-اسلامی کشاند و زمینه تضعیف امپراطوری نوپای اسلامی را بنا نهاد.
آنها معتقدند اگر خلیفه چهارم انعطاف بیشتری از خود نشان می‌داد و از همان ابتدای خلافت به جای درافتادن با بخشی از صحابه و معاویه و عمروعاص و دیگران، نیرو و توان خود را برای فتح سرزمین‌های جدید به کار می‌گرفت، هم قلمرو امپراطوری عربی- اسلامی گسترش می‌یافت، هم غنیمت بیشتری نصیب جامعه نوپای اسلامی (البته با محوریت عربستان، چرا که سیستم توزیع غنایم و سهم از بیت الملل کاملا طبقاتی و با محوریت مهاجرین- انصار- ساکنان شبه جزیره عربستان- بود) می‌شد و هم تضاد و انشقاقی در جامعه نوپای اسلامی پدید نمی‌آمد.

در واقع هزینه‌ای که امام علی در پنج سال خلافت پرداخت و هنوز هم می‌پردازد، مقابله با قبیله‌گرایی و نژادپرستی و عرب‌پرستی بخشی از جامعه نوپای اسلامی بود که به اسلام به چشم ابزاری برای ثروت اندوزی و کشورگشایی اعراب و تحقیر سایر ملل و اقوام می‌نگریست
امام علی در پنج سال خلافت خود با چنین خوانش قبیله‌محوری از اسلام مبارزه کرده و در نهایت جان خود را نیز در این راه فدا کرد.

آنکه امروز شعار می‌دهد «عرب نمی‌پرستیم» و  از بغض حکومت ایران وکیل مدافع معاویه و خاندان بنی امیه شده است، نمی‌داند که آنکه اولین بار شعار «عرب نمی‌پرستیم بلکه فقط خدا را می‌پرستیم» سر داد امام علی بود و آنکه اتفاقا از مردم ملل دیگر انتظار عرب‌پرستی داشت، بخشی از صحابه، معاویه و خاندان بنی امیه بود.
@kharmagaas
فرهنگ و هنری که در پانزده سال اخیر توسط شبکه‌های ماهواره‌ای (با محوریت شبکه منوتو) به ذائقه غالب جامعه تبدیل شد، امروز در همه شئون فرهنگی و هنری از سریال‌های صداوسیما تا سریال‌های خانگی و سینمای به اصطلاح کمدی قابل مشاهده است.

امروز همانطور که از رضا عطاران و مهران مدیری بیست سال پیش ماکت بی‌رنگ و بو و حال به‌هم‌زنی به جا مانده است که چیزی جز جلف بازی سخیف بلد نیستند، در تمام شئون فرهنگی و هنری اعم از سبک زیست اینستاگرامی و بلاگری و سینما و سریال و موسیقی کشور هم چنین روندی رخ داده است.

مسیر سریال پایتخت هفت را ببینید. آدم باورش نمی‌شود چنین چیز بی‌خاصیت و سبک و مزخرفی را به عنوان سریال گران تلویزیون به مخاطب قالب کرده‌اند، سریالی که حتی برای چند دقیقه هم قابل تحمل نیست.

👈 مقایسه پایتخت هفت با پایتخت یک و دو و سه نشان از همین سقوطی است که مدام درباره آن سخن‌ می‌گوییم و به ضدمردمی بودن و عقده ای بودن و.. متهم می‌شویم.

- تلویزیون جمهوری اسلامی (تلویزیونی که هزاردستان و روزی روزگاری پخش می‌کرد) آنقدر مفلوک و بدبخت شده است که برای چند میلیارد درآمد بیشتر، پخش چنین زباله‌ای را افتخار خود می‌داند.
@kharmagaas
Reposted from:
خرمگس avatar
خرمگس
این ترک و غیر ترک‌کردن های مداوم رسانه‌ها و سیاستمداران و جامعه ترکیه حقیقتا چیز عجیبی است. کشوری که ادعای عضویت در اتحادیه اروپا دارد اما هنوز به مانند عربستان عصر جاهلیت ارزش و احترام انسانها را به واسطه قبیله و زبان تعریف می‌کند.
جامعه ایران نه امروز و نه هیچ برهه از تاریخش درگیر چنین تعریف سخیفی از انسان نبوده است. از اساطیر ایرانی تا امروز در ایران کسی عامل دوستی و ازدواج و تعیین حاکمان و...، خود را با معیار زبان و قومیت برنگریده است.

در اساطیر ایرانی معیار سنجش حاکمان و پهلوانان نه شهر و زادگاه و قومیت بلکه روح دادخواهی و مرام پهلوانی است و امروز هم با این میزان هجمه رسانه‌ای و تبلیغاتی انتخاب نماینده و رئیس‌جمهور از سوی مردم اکثر نقاط ایران نه از روی لهجه و زادگاه کاندیدا بلکه باور به تخصص و دانش و گرایش سیاسی ایشان است.
جامعه ایران هیچگاه درگیر این تعریف قبیله‌ای از انسان نبوده است و علارغم همه تبلیغات بیگانگان در قرن اخیر (به ویژه دو دهه اخیر) خود را شهروند و بخشی از هویت ایرانی می‌داند.
@kharmagaas
رسانه چگونه مخاطب خود را گروگان می‌گیرد؟

۲- ارائه تصویری ایدئولوژی‌زده، ضد انسانی با چاشنی فریب و کودک‌آزای از حضور نوجوانان ایرانی در دفاع از وطن خود در جنگ با رژیم بعث عراق، توسط رسانه‌های فارسی زبان غرب.

⏪ و در اینجاست که معتقدیم کارمند و مجری و خبرنگار فعال در این شبکه‌ها یک شهروند عادی یا یک خبرنگار و روزنامه‌نگار آزاد نیست بلکه حمال و مواجب‌بگیر دشمنان ایران است و اندکی همدلی با آنها همدلی با کثیف‌ترین دشمنان این سرزمین است.
@kharmagaas
۲۰ سال قبل و هنگامی که دانشجوی ترم ۳ رشته علوم سیاسی بودم، روی صفحه اول کتاب تاریخ روابط بین‌الملل عکسی رنگی تمام قدی از محمدرضاشاه و همسرشان را چسبانده بودم.
روزی در صندلی ردیف اول کلاس نشسته بودم که نگاه استاد به صفحه اول کتابم افتاد و با خنده گفت:«قنبری از کی تا حالا ملتی از جمهوری به سلطنت بازگشت زده است که شما خواهان آن هستی».
حال امروز بعد بیست سال و بدون هیچ پیش‌داوری و حب و بغضی نسبت به هیچ نظام سیاسی عرض می‌کنم که در این دو دهه هر چه بیشتر مطالعه کردم و هر چه بیشتر با تاریخ و جهان و تاریخ روابط بین‌الملل و نظریه های روابط بین‌الملل و فلسفه سیاسی و جغرافیای سیاسی ایران و تاریخ ایران مدرن و جمعیت‌شناسی و مردم شناسی و کارکرد اجتماعی سنت و مسائلی از این قبیل آشنا شدم روز به روز پهلوی برایم کمرنگ‌تر شد. به گونه‌ای که امروز می‌گویم آن نظام سیاسی که در وجدان عمومی جامعه ایران بی‌رحمانه مورد قضاوت می‌گیرد نه حکومت پهلوی بلکه جمهوری اسلامی (با تمام ایرادات و انتقادات وارده) است.
کارکرد جمهوری اسلامی و پهلوی در عصری و فضایی به دور از این فضای غبارآلود، مورد ارزیابی و قضاوت درست قرار خواهد گرفت.
@kharmagaad
Reposted from:
خرمگس avatar
خرمگس
22.03.202508:28
فرهاد قنبری
کدام علی؟

ظهور اسلام و متحد‌شدن قبایل پراکندهٔ شبه جزیرهٔ عربستان زیر نام یک کتاب و دین و پرچم واحد در اندک زمانی اتفاقاتی را رقم زد که چیزی شبیه معجزه است.
زیر این پرچم واحد قبایل پراکندهٔ سرزمین حجاز که مدام به جان هم می‌افتادند و هیچ‌گاه هم از سوی دو همسایهٔ قدرتمند (امپراطوری ساسانی و روم شرقی) جدی گرفته نمی‌شدند به چنان قدرتی دست یافتند که در کمتر از ربع قرن هم سرزمین‌های حاصلخیز امپراطوری روم شرقی و هم سرزمین‌های امپراطوری ساسانی در ایران را ضمیمهٔ قلمرو خویش کرده و خود به امپراطوری گسترده‌ای بدل شدند که مرزهای آن از مصر و شمال آفریقا تا نزدیکی هندوستان را شامل می‌شد.
در چنین شرایطی است که امام علی به خلافت می‌رسد و زمامداری این سرزمین بزرگ و گسترده را بر عهده می‌گیرد.

۱- مبارزه با رانت و اختلاس:
امام علی به‌جای گسترش قلمرو تمام تلاش خود را وقف مبارزه با اشرافیتی شکل‌گرفته در جامعهٔ نوبنیاد اسلامی کرد. اعراب مسلمان به‌واسطهٔ غلبه بر سرزمین‌های ثروتمند همسایه به‌آنی به غنائم و ثروت گسترده دست یافته بودند و بسیاری از آنها دیگر به آن زندگی ساده و آمیخته با فقر و ریاضت قانع نبودند و داشتن زندگی اشرافی و تجملاتی را حق خویش می‌دانستند.
امام علی در طول پنج سال خلافت خویش به هیچ‌وجه حاضر به پذیرش چنین الگویی از زندگی اسلامی نشدند و حتی با علم به ایجاد انشقاق در جامعهٔ نوبنیاد اسلامی و به قیمت جنگیدن با دوستان و یاران سابق در مقابل این اشرافیت نوظهور تمام‌قد ایستادگی کردند.

۲-بودجهٔ عمومی:
پس از گسترش مرزهای قلمرو اسلامی و به دست آمدن غنائم عظیم و انباشت ثروت در جامعهٔ نوبنیان اسلامی، شبکهٔ طبقاتی‌ای از توزیع غنائم شکل گرفته بود که در آن همسران و نزدیکان پیامبر و انصار و مهاجرین تا تازه مسلمانان به‌ترتیبِ سابقهٔ اسلامی سهم بیشتری از غنائم می‌بردند. امام علی با علم به اینکه برهم‌زدن چنین ساختاری بسیاری را به دشمن ایشان بدل خواهد کرد، چنین نظم طبقاتی را برنتافته و سهم مساوی تمام مسلمانان از بیت‌المال را به اجرا گذاشت.

۳- زندگی ساده:
امام علی در عصری به خلافت این قلمرو پر از ثروت و پهناور رسیده بود که زندگی پراز تجمل حاکمان امری کاملاً عادی محسوب می‌شد اما طبق روایات و سخنان به‌جا‌مانده ایشان نه تنها به چنین امری مبادرت نورزیدند بلکه هزینهٔ زندگی شخصی خویش را نیز از راه کار و فعالیت اقتصادی به دست می‌آوردند.

۴- آقازادگی:
امام علی بیش از هزاروچهارصد سال پیش در مقابل آقازادگی و زیاده‌خواهی آشنایان الگویی ارائه کردند که هنوز که هنوز است شناخت درست آن از توان ذهنی بسیاری از مدعیان خارج است.

۵- کیفیت به جای کمیت:
امام علی به دنبال کشورگشایی و گسترش قلمرو اسلام نرفت. برای ایشان کیفیت مسلمانی اهمیت بسیار بیشتری از گستردگی قلمرو و کمیت مسلمانان داشت. جامعهٔ مسلمان برای ایشان صرفاً یک «عدد» نبود که دغدغهٔ کاهش یا افزایش این عدد را داشته باشد.

۶- آزادی بیان:
در حکومت امام علی که یک قلمرو وسیع و گسترده از اقوام و ملت‌های گوناگون را شامل می‌شد خبری از محافظان و خدم و حشم فراوان نبود و شهروندان به تندترین زبان‌ها به انتقاد از ایشان می‌پرداختند. امام علی در نهایت بدون هیچ محافظی در مسجد توسط یکی از همین مخالفان سرسخت به شهادت رسید که خود نشان از نگاه متفاوت ایشان به زمامداری و نقش حاکم در جامعهٔ دینی است.

۷- تساهل و مدارا:
منطق امام علی منطق مدارا و تساهل است. ایشان به خوبی به رنگارنگی اقوام و ملت‌ها و فرهنگ‌های تحت امر خویش آگاه‌اند و شنیدن برخی تهمت‌ها و توهین‌ها را امر طبیعی و بدیهی برای یک نظام سیاسی تلقی می‌کنند و در واکنش به درشت‌گویی‌ها و بدزبانی‌ها، به حبس و حصر و بستن دهان‌ها متوسل نمی‌شوند.

رفتار و گفتار و منش امام علی در حکومت‌داری آن هم در جهان خشن و پر از ظلم و جهل و تعصب هزاروچهارصد سال پیش حقیقتاً الگو و مدلی شگرف و بی‌همتاست.
@Kharmagaas
- به شخصه اکثریت زنانی که در زندگی می‌شناسم سنتی و مذهبی هستند و عموما هم پوشش چادر و حجاب کامل دارند. با این شناخت می‌گویم که این رفتارها و این ژست‌ها و این دست کولی‌بازی‌ها هیچ نسبتی با زیست‌جهان اکثریت زنان مذهبی کشور ندارد.

- زنان مذهبی عموما خجالتی و سر به زیر هستند و صدایشان در جمع خانواده هم بلند نمی‌شود، چه برسد به داد بیداد و حمله به پلیس.

- زنان مذهبی و چادری عموما در خانواده‌ها و محیطی زندگی می‌کنند که یک ساعت از شب هم حاضر نیستند بیرون از محیط خانواده باشند. زنی که هفته‌ها مقابل مجلس چادر می‌زند نسبت چندانی با زن مذهبی و سنتی ایرانی ندارد.

- زن مذهبی عموما اهل خودزنی و دروغگویی و این دست رفتارها نیست و چنان سر در زندگی خود دارد که اصلا به خیالش هم نمی‌رسد که ماه رمضان در مجلس تحصن کرده یا در زندگی دیگران دخالت کند.

- زنانی که این رفتارها را انجام می‌دهند، در استخدام جریان و گروه سیاسی خاصی بوده و عموما هدف خیرخواهانه و دغدغه شریعت ندارند. برخی از آنها هم زنانی جاه‌طلب‌اند که در آرزوی تبدیل شدن به مدل زنانه رائفی‌پور و راه انداختن بساطی شبیه او هستند.
@kharmagaas
- در جهان امروز اگر فقط یک کشور وجود داشته باشد که به صورت علنی و آشکارا نژادپرستی و نفرت‌پراکنی قبیله‌ای را به عنوان الگو و معیار حکومتی خود برگزیده است، آن کشور ترکیه تحت سیطره رجب اردوغان است.

- ترکیه یک نام جعلی و یک هویت جعلی است که نیاز به یک فرهنگ و تاریخ جعلی دارد و در این راه به هر چیزی اعم از تاریخ و میراث فرهنگی ایران و یونان و تمدن اسلامی در منطقه چنگ انداخته و سعی در تصاحب آن دارد.

- عده‌ای در ایران تصور می‌کنند که ترکیه الگوی موفقی در مواجهه با تمدن جدید در میان کشورهای اسلامی است، اما در زیر لایه‌های پر زرق و برق این کشور که با مُد و فشن و سواحل و هتل‌های گران‌قیمت و روسپی‌خانه و امثالهم پنهان می‌شود، جامعه‌ای به شدت خشن، دگم، عقب‌مانده، زن‌ستیز و نژادپرست نهفته است، که هنوز قتل‌عام ارامنه یا کشتار کُردها و یونانی‌ها را سند افتخار خود می‌داند.

- این هویت جعلی، خشن و غیرستیز طی سالهای اخیر با تبلیغات رسانه‌ای فراوان و در غفلت و ناآگاهی و برخی مسئولان (و صد البته خودفروشی برخی دیگر از مسئولان استانی و نمایندگان و وزیران) ایران، حالا سعی در دزدیدن تمام میراث فرهنگی ایرانیان دارد.
@kharmagaas
Log in to unlock more functionality.