Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
مثلث 🔻حسین کازرونی avatar
مثلث 🔻حسین کازرونی
مثلث 🔻حسین کازرونی avatar
مثلث 🔻حسین کازرونی
قانون حشد الشعبی در آستانه تصویب در پارلمان عراق قرار دارد. این قانون نه‌تنها به تضعیف حشد الشعبی نمی‌انجامد، بلکه به تقویت و تثبیت جایگاه آن نیز کمک می‌کند. مفاد این قانون هیچ ارتباطی با موجودیت یا ساختار مدیریتی حشد الشعبی ندارد؛ بلکه تمرکز آن بر تعیین وضعیت رتبه‌بندی، حقوق، مزایا، خدمات بیمه‌ای و ادامه این خدمات پس از بازنشستگی اعضای حشد است.

اخباری که این روزها در رسانه‌های فارسی‌زبان جعلی، با عنوان انحلال حشد الشعبی منتشر می‌شود، کاملاً بی‌اساس بوده و بخشی از عملیات روانی دشمن به شمار می‌رود.

https://x.com/hosein_kazeruni/status/1910989248045470155?s=46
ترامپ یه فیلم از هدف قرار دادن یه حلقه یمنی‌ها رو به اسم زدن گروهی که تصمیم به حمله داشتند منتشر کرده.

حالا فارغ از اینکه این‌ حلقه‌های سنتی مردم یمن هست و لزوما ربطی به نیروهای مسلح نداره، توییت ترامپ یه نکته خیلی مهمتر داره:

ترامپ تو جمله آخرش میگه اینها دیگه نمی‌تونند دوباره کشتی‌های ما رو غرق کنند!

یعنی رئیس جمهور آمریکا بر خلاف همه گزارشات سنتکام که می‌گفتن حملات موشکی انصار الله تا حالا نتونسته ناوهای آمریکایی رو بزنه داره اعتراف می‌کنه که قبلا نه فقط کشتی‌های آمریکایی رو زدن که غرقشم کردند!

حالا شاید منظورش از واژه Ship کشتی‌های تجاری بوده اما جالب اینجاست که طبق گزارشات تا حالا فقط ۲ تا کشتی تجاری بخاطر حملات انصارالله غرق شدند.

اولیش MV Rubymar بود که یه کشتی تجاری انگلیسی بود و تو تاریخ ۲ مارس ۲۰۲۴ غرق شد. دومیشم MV Tutor یه کشتی تجاری یونانی بود که تو ژوئن ۲۰۲۴ هدف قرار گرفت و غرق شد.

یعنی این کشتی‌های غرق شده هیچ کدوم آمریکایی نبودند که بگیم ترامپ منظورش اینها بوده باشه.

یعنی این وسط کشتی‌های آمریکایی بودند که انصارالله بهشون حمله کرده و غرق شدند؟
01.04.202520:11
نشيد "على العهد"
أداء فرقة أزار
إنتاج
#ثائر_ميديا

#جودة_منخفضة
🎥حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، امشب در پیامی تلویزیونی اهمیت راهپیمایی امسال روز جهانی قدس را بیشتر از سال‌های قبل ارزیابی و تأکید کردند: «إن‌شاءالله راهپیمایی امسال، یکی از بهترین، پرشکوه‌ترین و باعزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود.» ۱۴۰۴/۱/۷

🖥 Farsi.Khamenei.ir
Пераслаў з:
مُحَلِّل avatar
مُحَلِّل
25.03.202511:58
دوستان زیادی به این مطلب نقد کردند که چرا در پایان گفته شده که فقط باید دعا کرد و تنها راه امداد الهی است و این بدین معناست که دیگر کاری نباید کرد.
چنین نیست. هر کس وظیفه خود را باید انجام دهد. کما اینکه چنین نیز می‌شود و شده است. آیا ایران غزه را رها کرده و دیگر امیدی ندارد و همه دست به دعا شده‌اند؟ پاسخ منفی است زیرا هنوز مجاهدانی که جانشان را برای دفاع از فلسطین کف دستشان گذاشته‌اند وجود دارند و در حال جهاد هستند. آیا این بدین معناست که ما در عرصه‌های رسانه‌ای و میدانی و مردمی باید ساکت بنشینیم و هیچ نکنیم و فقط دعا کنیم؟ پاسخ نیز قطعا منفی است زیرا اگر چنین بود من نیز گزارشی از وضعیت تکان دهنده غزه نمی‌دادم و صرفا دعا می‌کردم! مشخص است که امداد الهی در صورتی که ما تلاشی نکنیم نیز نازل نخواهد شد و این حرف نیز با این پیش فرض زده شده که اکنون همه در حال انجام کاری هستند. پس حرف اصلی و منظور چیست؟ حرف اصلی اینجاست که اکنون و در شرایط فوق، در دسترس‌ترین، موثرترین سلاح و کاراترین ابزاری که در اختیار داریم، همین دعا و ذکر توسل است. همانگونه که رهبر معظم انقلاب در پاسخ به سوالی، توصیه به خواندن دعای توسل، سوره فتح و دعای ۱۴ صحیفه سجادیه کردند و رسانه‌های دفتر رهبر انقلاب نیز هر شب این مجموعه دعا را بازنشر می‌کنند‌. در عمل نیز این مهم است زیرا ایشان باز هم در سخنرانی نوروزی گفتند که چه بسا دعای یک نفر از ما، بتواند سرنوشت یک ملت را تغییر دهد. البته تکمیل کننده حرف ایشان وقتی است که گفتند ابتدا باید به خدا توکل کنیم، سپس وارد میدان شویم و سپس منتظر امداد الهی نیز باشیم. اکنون نیز همین رخ داده است. مردم غزه با صلابت در برابر رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند و بخش‌های مختلف مقاومت در حال حمایت از آن‌ها هستند. هر کس که در میدان نیست باید سهم خود را ایفا کند اما در همین حین باید منتظر امداد الهی نیز باشیم‌‌. به خدا توکل کنیم، خودمان نیز منفعل نباشیم و در هر جایی که هستیم در حد توان و بضاعت خود تبیین و روشنگری و اقدام کنیم اما دعا را موثرترین سلاح حال حاضر مخصوصا به دلیل شب‌های فوق بدانیم و به امداد الهی ایمان داشته باشیم.

@Muhallell
تلك الكلمة التي قالها علي(ع)، كانَت إعلانًا للفوز في طريق الاستقامة، ففازَ مَن سار على نهجهِ بحَقٍ كما أراد: فزتُ وربّ الكعبة

صوت:
• الحاج قاسم سليماني
• السيدحسن نصرالله
• السيدهاشم صفيّ الدين



#راديو_رضوان
تابعونا عبر الانستغــــرام
@radio_redwan
08.04.202505:39
پشت بیسیم هنوز صدای آوینی است

احسان محمدحسنی



برخیز ای چاووش شهر عشق، برخیز
غسل زیارت کن ز نهر عشق، برخیز
بربند مَحمل را و برپا کن عَلَم را
آواز ده، آواز عشاق حرم را
هرکس که پیمان ولا دارد بیاید
هرکس هوای کربلا دارد بیاید

«بیاید» مصرع آخر را که حاج‌صادق آهنگران با نوای آسمانی خود می‌خواند، با زیر صدای بم و توی دل خالی کنِ طبل، تازه گفتار متن آقا مرتضی آغاز می‌شد و در قاب تلویزیون، این روایت فتحِ غواصان لشکر ۴۱ ثارالله(ع) بود که با روایت بغض‌آلود حاج‌قاسم سلیمانی از یاران خط شکنِ عاشورایی‌اش در شب عملیات والفجر هشت و فتح شهر فاو، ما را زمین‌گیر و اسیر اخلاص و پاکباختگی فرزندان خمینی(ره) می‌کرد!

عجب روزگار غریبی است! هرگز گمانمان این نبود که در عصر غیبت و در هنگامه‌ پر فتنه و ابتلای ظهور منجی، در حسرت دوری و فراق علمدارانی همچون حاج‌قاسم عزیز و سیدحسن نصرالله بسوزیم و بسازیم!
در رؤیاها و تصاویر ذهنی‌ام از نبردهای آخرالزمانی، همواره حلقه‌ فرماندهان یمنی و لبنانی و عراقی و افغانستانی و پاکستانی را گردآمده پیرامون ابومهدی المهندس و حاج‌قاسم و سیدحسن در حالی که آنتن در دست دارند، مسلّط بر بالای کالک و نقشه‌های عملیاتی، کنار دست حضرت سیدناالقائد نشسته و در حال کشیدن فِلِش جهت حمله می‌دیدم و درصدی هم احتمال نمی‌دادم که روزی فرا برسد که این جوانمردان، در حیات ظاهریِ دنیوی و مادی نباشند و ما همچنان زنده‌نمایی کنیم و نفس بکشیم! اما چه غم، که شیعه همواره از سوگ و حزن، حماسه آفریده است.

جهاد سترگی که سیدمرتضای آوینی را بزرگ و ماندگار کرد، در حقیقت، همین دست فرو بردن در «سوگ» و ماتم و بیرون کشیدنِ «حماسه» و «امید» از اعماق عزا و مصیبت‌ها بود! او بود که از قلبِ کشتارگاه سِربرنیتسا و مظلومیت مسلمانان بی‌پناه بوسنی و هرزگوین، جواهری همچون «خنجر و شقایق» را استخراج کرد و بر سر دست گرفت! او بود که از میان خاکسترهای به جا مانده از شعله‌های آتشِ تکفیر و خون جگرهای شیعیان پاکستان، خُنکای «نسیم حیات» را به ارمغان آورد! او بود که از مقاومت و شهادت فرزندان ایران زمین در خونین شهر، «شهری در آسمان» را بنا کرد و باز هم او بود که از منطقه عملیاتی فکه و مقتل سربازان حضرت روح‌الله(ره) در نبرد لو رفته والفجر مقدماتی، «روایت فتح» را خلق کرد و حماسه‌ها سرود و نهایتاً جان تابناکش را در وسط میدان مینِ همین قتلگاه، تقدیم کرد!

بله؛ هنر آقا مرتضای ما، خلق حماسه از فاجعه است! روشن کردن چراغ امید در ظلمات یأس است! که اگر چنین نبود، ملّت ما از فردای پذیرش قطعنامه ۵۹۸ الی یومنا هذا، ملّتی مأیوس و شکست خورده و افسرده بود! جامعه‌ای که امید و رؤیا نداشته باشد، اساساً جامعه مغموم و مُرده است. ملّتی ا‌ست که پیشاپیش، سرخوردگی و ذلّت و مرگ را پذیرفته است!

تبحّر حاج‌قاسم، در تبدیل کردن تهدیدها به فرصت بود و تخصّص سیدمرتضی، مبدل کردن تصویر یأس و مرگ به امید و شهادت و پیروزی. این همان دُرّ نایاب و نگاه بلندی ا‌ست که امروز، هم در میان فرماندهان سلحشورِ میدان و هم در تصویرسازی درست از رشادت‌ها و حماسه‌های صحنۀ این پیکار، در رسانه‌های حداقلی‌مان، در حکم کیمیاست که به آن از همیشه محتاج تریم...

ادامه در 👇🏼
https://farhikhtegandaily.com/page/265322/
نوه خلیل الحیه رئیس هیئت مذاکره کننده و مسئول حماس در غزه که در حمله هوایی اسرائیل به مدرسه آوارگان در نوار غزه به شهادت رسید.
31.03.202521:30
‏آیا ممکنه فتوای آیت‌الله خامنه‌ای مبنی بر «حرمت ساخت ⁧ #سلاح_هسته‌ای⁩» تغییر کنه؟
‏پاسخ کوتاه: بله، در فقه شیعه این امکان وجود داره.
‏اما چطوری؟ اینو باید با مفهوم “حکم ثانویه” و “حکم حکومتی” توضیح داد.

‏در فقه شیعه، ۳ نوع حکم داریم:
‏۱. حکم اولیه: حکم ثابت بر اساس ملاک شرعی (مثلاً حرمت قتل)
‏۲. حکم ثانویه: حکمی موقت، وقتی شرایط خاص مثل تهدید، اضطرار یا حفظ جان پیش بیاد
‏۳. حکم حکومتی: دستورات ولی فقیه برای تأمین مصالح کل جامعه

‏فتوای رهبری درباره حرمت سلاح هسته‌ای، یک حکم اولیه است.
‏ایشون بارها گفته:
‏«ما سلاح هسته‌ای را حرام می‌دانیم؛ چه در تولید، چه در نگهداری، چه در استفاده.»
‏ولی اگر شرایط تغییر کند، این فتوا هم قابل تغییر است.

‏فرض کن ایران در آستانه جنگ یا حمله هسته‌ای باشه؛
‏در این شرایط، فقیه می‌تونه حکم جدیدی صادر کنه با عنوان:
‏حکم ثانویه یا حکم حکومتی
‏که مثلاً بگه:
‏«برای حفظ کشور و ملت، داشتن بازدارندگی هسته‌ای لازم است.»

‏پشتوانه فقهی این تغییر چیه؟
‏چند قاعده مهم:
‏•قاعده اضطرار: در اضطرار محرمات حلال می‌شن
‏•قاعده اهم و مهم: حفظ جان مقدم بر حرمت ابزار
‏•دفع افسد به فاسد
‏•و مهم‌تر از همه: حفظ نظام اسلامی

‏پس اگه ایران واقعاً با تهدید قطعی نابودی روبرو شه،
‏همون فقیهی که گفته “حرام است”،
‏می‌تونه فتوا بده که “واجب است”،
‏چون حکم اولیه تابع شرایط عینی نیست، اما حکم ثانویه تابع شرایط است.
‏این یعنی جمهوری اسلامی، هم می‌تونه مبنای اخلاقی و شرعی خودش رو حفظ کنه و هم در لحظه تهدید، با تغییر حکم فقهی، دفاع از موجودیت خودش رو مشروع بدونه.
‏فقه شیعه، انعطاف‌پذیرتر از چیزیه که بعضی‌ها فکر می‌کنن.

‏این بحث خیلی مهمه، مخصوصاً وقتی غرب تلاش می‌کنه حرمت شرعی سلاح هسته‌ای در ایران رو یک موضع “تغییرناپذیر” جا بزنه.
‏در فقه شیعه، تغییر حکم نه تنها ممکنه، بلکه در مواردی واجب هم هست.

لینک توییت
@Kazeruni_hosein
25.03.202520:15
این فقط داشتن سلاح و موشک نیست که عامل بازدارنده و تغییر دهنده‌ی محاسبات دشمنه. بجز سلاح موثر باید اراده استفاده موثر از اون سلاح هم به دشمن تفهیم بشه.

اگه این نظر کارشناسی رو قبول کنیم که دو تا عملیات ایران تو داخل اسرائیل با وجود اثبات اراده استفاده از سلاح، اون طوری که باید #موثر نبودند؛ اون وقت باید حواسمون باشه که رونمایی از شهرهای موشکی جدید توی دشمن اثر زیادی نمیذاره.

یادمون نرفته که حزب الله از شهر موشکی‌ش توی چند کیلومتری مرز با اسرائیل رونمایی کرد اما به هر دلیل موجه یا غیر موجه اونطوری که باید بشکل موثر از اون سلاح علیه دشمن استفاده نکرد؛ حالا یا نخواست یا نتونست.

بجای رونمایی از شهرهای موشکی، به فکر تست گرم علیه آمریکایی‌هایی باشیم که همین الان توی جنگ با یمن هستند. یه ناو آمریکایی ضربه درست و حسابی ببینه به اندازه رونمایی از صد تا شهر موشکی توی جلوگیری از جنگ موثره.
25.03.202502:41
کامنت وارده:

فقط دعا؟؟
عجب
اینها مخدر است. وا دادن است!

۲ میلیارد مسلمان؛ دور وبرشان صدها هزار اسرائیلی و امریکایی‌ها زندگی می‌کنند یا تردد دارند.
اگر در یک بازه زمانی یک ماهه هر مسلمانی احساس کند که یک لگد به اتباع آمریکایی و اسرائیلی بزند والله این جنگ در یک ماه تمام می‌شود.

در همین ترکیه روزانه هزاران اسرائیلی وارد می‌شوند یک سال و نیم هست یک نفر غیرت نداشت یک توگوشی به این‌ها بزنه؟
دو تا امریکایی مفقود نشدن توی این یک و نیم ساله!

امریکا و اسرائیل از چی ما باید بترسن ؟ از ثروتمان ؟ از تکنولوژی‌مان؟ از چی ما؟

مادام که چشممان به موشک. پهپاد و کوفت و زهر مار است باختیم بدم باختیم و باید منتظر تکرار سناریوی غزه در لبنان و یمن و حتی ایران باشیم.

کار توسط شبکه نهضت جمع می‌شود و خلاص.

هسته‌های مردمی امت را روی امریکایی‌های بی پدرومادر متمرکز کنید. نتیجه‌اش را ببینید.
18.03.202502:01
الجزیره‌ی قطر نمی‌تواند با جنایاتی که در قبال سوریه و یمن کرده و با پیوند ساختاری که با دستگاه سلطه دارد مرجعیت رسانه‌ای محور را داشته باشه.

نمی‌شود جنگنده‌های آمریکایی که صنعا را می‌زنند از پایگاه العدید قطر بلند شوند و امواج شبکه الجزیره از ایستگاه دوحه قطر به دنیا مخابره شوند و ما دشمن اولی و دوست دومی باشیم.

ما چاره‌ای نداریم که اگر ذره‌ای کنشگری رسانه‌ای هم داریم آن را در سبد الجزیره نریزیم و اقلا تبلیغش نکنیم.

ما از کنار نقش قطر راحت گذشتیم. محور مقاومت در میدان و رسانه‌اش نمی‌تواند سیاست یک بام و دو هوایی داشته باشه؛ در میدان تکیه بر سلاح مقاومت بکند و در رسانه روی دیوار الجزیره‌ی آمریکایی یادگاری بنویسد.

رخدادهای سوریه و یمن روی دیگر رخدادهای غزه و کرانه است و مگر می‌شود عقلی سلیم قائل به تفکیک اینها از هم باشد و نتواند رابطه‌ی منطقی بین اینها را در پیوند دوحه-واشنگتن جستجو کند؟

ما مثل انسان‌های معتادی که ترک برای‌شان سخت است چاره‌ای نداریم تا از الجزیره فاصله بگیریم و در دور جدید جنگ برویم سراغ خبرنگارهای آزاد و همین المیادین نصف و نیمه.

🔻
سرباز روح‌الله
03.04.202519:25
از مردم

✳️خلیل الحیه اکنون مهم نرین شخصیت سیاسی حماس است که برخی او را تصمیم گیر اصلی حماس می‌دانند. گفتگوهای اصلی حماس و موضع گیری های اصلی هم پس از شهادت #یحیی توسط ایشان رسانه ای می‌شود.

امروز اسرائیل به یک مدرسه در شهرغزه حمله کرد که محل تجمع آوارگان است. در این حمله دست کم 21 نفر شهید شدند و تصاویر کودکان حسابی وایرال شد‌...

❤️دو تن از بیش از صد مجروح این جنایت، نوه های 2 و 3 ساله جناب خلیل الحیه بودند

بارها بر این نکته تاکید کرده ام که یکی از دلایل ایستادگی مردم غزه، حضور رهبران و قهرمانان حماس و خانواده هایشان در دل داستان و در میان شهداست و مثال های زیادی بارها مرور گرده ایم باهم

🔥از پسران هنیه تا پسران محمد شبانه و....
و حالا خانواده خلیل حیه. هنوز در دل غزه هزاران خانه و سرپناه سالم برای زندگی هست، اما میان نوه های قدرتمندترین شخصیت حماس و مردم تفاوتی نیست

@Thirdintifada
31.03.202515:17
🔻پس از آغاز آتش‌بس، دشمن بیش از ۲۰۰۰ بار لبنان را هدف قرار داده و ۱۰۶ نفر را به شهادت رسانده است. هنوز لحظه‌ای نرسیده که این خاک طعم آرامش را بچشد.

🔻پس از طوفان، راهبرد دشمن روشن است: زندگی نباید به مناطقی که در آن‌ها درگیری بوده، بازگردد. اما مردم ارزش این بازگشت را با تمام وجود درک می‌کنند، می‌فهمند که چه شهدای والا مقامی در وجب به وجب این خاک بر زمین افتادند تا بچه ها روز عیدشان را بیایند درس بگیرند که باید با بغض کسانی بزرگ شوند که همبازی‌هایشان در غزه و لبنان را پر پر کردند و دارند برای بچه های یمن و عراق و ایران نقشه می‌کشند
اما کور خوانده‌اند.

🔴آمدن زینب و دوستانش، زورش از پایگاه‌ مسکاف عام و شلیک هایش، بیشتر است.

🔻 @hossein_pak69
🔻تهدید معتبر و عبور از عملیات روانی بر هسته سخت خودی

🔴پس از فرمان صریح فرماندهی کل قوا درباره لزوم ایجاد تغییر در محاسبات دشمن، آن هم به‌صورت علنی، این موضوع همچنان یک فرمان بر زمین‌مانده است. نه اینکه اراده‌ای برای تغییر وجود نداشته باشد، بلکه استفاده از روش‌های کم‌تأثیر و بی‌اثر موجب شده این هدف محقق نشود.

🔴 پس از رونمایی از شهرهای موشکی «عماد» در نزدیکی دشمن، در جنوب لبنان، و عدم استفاده مؤثر از این شهرهای موشکی، این تهدید در ذهن دشمن به یک تهدید غیرمؤثر تبدیل شده است. دلیل آن این است که دشمن نه‌تنها شهر موشکی «عماد» را جدای از شهرهای موشکی ایران نمی‌بیند، بلکه به مدت ۱۸ سال بر روی روش‌های مقابله با نقاط قوت ما در نبرد، به‌طور سنگین کار کرده است. شبکه تلفن‌های داخلی و خطوط ارتباط امن، که در جنگ‌های قبلی نقطه قوت ما بودند، به نقطه‌ای مرگ‌آور برای ما تبدیل شده‌اند. تونل‌های تهاجمی و تدافعی عملکرد مورد انتظار را نداشتند و شهرهای موشکی و موشک‌های ضدزره نیز از این قاعده مستثنا نبودند.

🔴 رونمایی از شهرهای موشکی جدید دیگر تهدیدی معتبر برای دشمن محسوب نمی‌شود و در هسته سخت خودی، در سراسر منطقه، فضایی از یأس و ناامیدی ایجاد کرده است؛ به‌ویژه در شرایطی که این گروه اکنون تحت هجوم همه‌جانبه دستگاه عملیات روانی دشمن قرار دارد.

🔴 تک‌بعدی شدن تهدید و محدود شدن آن به موشک و پهپاد، کار دشمن را برای مقابله آسان کرده است و عربده‌کشی این روزهای آن به همین دلیل است. حتی اگر ما قدرت وارد کردن ضربات مؤثر و اراده اجرای آن را داشته باشیم، دیگر برای این نبرد وجودی کافی نیست.

🟡 تهدید مؤثر ما بازگشت به عماد مغنیه، مصطفی بدرالدین، ابو مهدی المهندس و قاسم سلیمانی است—احیای شبکه نهضت.

وَاللهُ عَلَی مَا أَقُولُ شَهِیدٌ

🔻 @hossein_pak69
Пераслаў з:
مُحَلِّل avatar
مُحَلِّل
25.03.202502:24
متاسفانه وضعیت مدنی در غزه به هیچ وجه مناسب نیست. دشمن دیگر هیچ خط قرمزی حتی نسبت به دور اول جنگ ندارد و در حال پیاده‌سازی و آزمایش الگوهای جدید کشتار در محله تل‌السلطان رفح است: شلیک به هر جنبنده، انداختن مَردان در گور و شلیک دسته جمعی. در دور اول، به دلیل شوک‌های ایجاد شده، یک فشار افکار عمومی جهانی وجود داشت که به دلیل لمس شدن ناشی از تواتر جنایت، کمرنگ شده است. همچنین در دولت بایدن یک فشار هر چند نمایشی از سوی آمریکا یا کشورهای اروپایی وجود داشت اما اکنون آمریکا کوچک‌ترین فشاری وارد نمی‌کند و دول اروپایی نیز از ترس کاخ سفید، کلامی سخن نمی‌گویند. دشمن در این میان مراکز و افراد سازمان ملل، صلیب سرخ و خبرنگاران را به راحتی هدف قرار می‌دهد و دیگر حتی هزینه بیانیه محکومیت نیز برایش وجود ندارد. اهرم اسرا نیز حداقل در بعد زنده بودن آن ها دیگر کم‌اثر شده، اگر اسرا زنده آزاد شوند، نتانیاهو آن را یک پیروزی معرفی می‌کند و اگر مرده آزاد شوند، می‌گویند: بسیار عالی! حالا وقت این است که از غزه و حماس انتقام بگیریم!
در این بین مصر همچنان در حال ارائه متن‌های مختلف است. در آخرین متن ارائه شده، پیشنهاد شده یک هفته آتش‌بس برقرار شده و در آن کمک‌های امدادی بدون مانع وارد غزه شده و ارتش رژیم از نقاط تازه وارد شده عقب نشینی کند تا مذاکرات انجام شود. از هفته دوم مرحله دوم توافق آتش بس آغاز می شود که در آن هر هفته ۵ زندانی صهیون آزاد و با آزادی همه اسرا، رژیم باید از غزه به طور کامل عقب‌نشینی کند و آمریکا نیز باید تضمین قاطع دهد اما رژیم که تحلیلش این است که دیگر موقعیتی بهتر از این نصیب او نخواهد شد و حمایت قاطع آمریکا را پشت سر خود دارد، به هیچ وجه نمی‌خواهد عقب‌نشینی کند.
دوستانی می‌پرسند راه چیست، چاره چیست؟ چه کاری باید انجام داد تا از این وضعیت اضطرار خارج شد و صحنه برگردد؟ من جز امداد الهی راهی را نمی‌شناسم. لازمه این امداد الهی اما جز دعا، دعا و دعا نیست. باید قدر این شب‌ها را بدانیم و لحظه‌ای دست از دعا برنداریم. اطمینان دارم مانند سایر اوقات که در شرایط مشابه قرار داشتیم، امداد و عنایت خاص الهی که در محاسبات هیچ یک از قدرت‌ها جایی ندارد وارد شده و ورق را به سود مقاومت اسلامی برمی‌گرداند بعون‌الله تعالی.

@Muhallell
27.02.202519:05
🌟 کلیپی خاص از تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین در بیروت
#إنا_على_العهد

@Kazeruni_hosein
🔻حسن، فرزند عبدالکریم
یک تصمیم تا شهادت


🔻شانزدهم مهر، پس از نماز صبح، به او خبر دادند که بچه‌های غزه چنان تارهای لانه عنکبوت را دریده‌اند که چیزی تا دست دادن با کرانه باقی نمانده است.
واضح بود که رژیم، پس از دریافت ضربه‌ای چنین سهمگین که موجودیتش را هدف گرفته، آرام نخواهد نشست. و واضح‌تر از آن، اینکه غزه به «برادر» نیاز دارد.

🔻سید عزیز، برای گرفتن تصمیمِ برادر بودن، کار سختی در پیش داشت؛
بخشی از بدنه جهادی معتقد بود که «لوکوموتیو، پشت گاری حرکت نمی‌کند»، و بدنه عمومی، پس از حوادث سوریه، نگاه مثبتی به اسلام جهادی «سنی» نداشت.

🔻اما «برادر» کار خودش را کرد.
سه پایگاه موشک‌باران شد.
رژیم عنکبوتی چنان خود را باخته بود که به دامن خرفتِ آمریکایی پناه برد.
سید فرمود: “برای آن‌ها هم آماده‌ایم.” و بود.

🔻حالا که «املا» نوشته شده، برخی می‌پرسند:
“پس چرا گفتید حزب‌الله قوی است؟ چرا این‌گونه و آن‌گونه نکرد؟”
نمی‌دانند که قوی بود؛ اما دشمن هم بیکار ننشسته بود.

🔻دوازده ماه، غزه «برادری» داشت که برایش کم نگذاشت.
روزی که رژیم تهدید به حمله به رفح کرد و اَد استوری‌ها جهان را پر کرد،
تنها «برادر» بود که به دادش رسید.
در یک روز، ۳۲ عملیات انجام داد تا شر فرزندان یهودا را بخرد.

🔻چه کردی سید، که امروز کسی یارای سر برآوردن ندارد؟
خجالت، برگ درختان تا سلول‌های انسان را فرا گرفته.
هیچ‌کس نمی‌داند برای علی‌اصغرهای غزه چه کند.
همه، کربلا را می‌بینند؛ اما هیچ‌کس کاری نمی‌کند.

سید، چه کردی
که امروز بی‌برادر شدن غزه، از همیشه واضح‌تر جلوی چشم ماست؟

🟡از انقلاب نبوی تا خروش خمینی،
اگر همین یک تصمیم، تنها دستاورد اسلام ناب باشد—که تو «برادر» بی‌برادرها شوی—
می‌ارزید، سید…
جانم به فدایت.

بچه‌های غزه را دریاب،
ما که فقط نشسته‌ایم.

چه کردی سید...

🔻 @hossein_pak69
02.04.202515:28
🔻حمله به سفارت و پایان دکترین “ساختمان بغلی”

🔴بعدازظهر روز ۱۳ فروردین، در آشپزخانه‌ی دفتر به همراه میلاد (ایرانی)، مهدی (لبنانی) و حسینین (سوری) نشسته بودیم و درباره‌ی آداب روز طبیعت در ایران صحبت می‌کردیم که پیامی از علیرضا آیتی، معاون سفیر ایران در دمشق، دریافت کردم.
پیام را باز کردم. فیلمی ۱۲ ثانیه‌ای بود که از پنجره‌ی اتاقش در سفارت گرفته شده بود؛ ساختمان بغلی سفارت در حال سوختن بود. چند پیکر در خیابان در میان شعله‌ها می‌سوختند و صدای فریاد و جیغ از همه‌جا بلند بود.

🔴بلافاصله فیلم بعدی رسید. در آن، علیرضا گفت: «حسین، ساختمان بخش کنسولی رو زدند!»
ساختمان کنسولگری ایران محل مراجعه‌ی بسیاری از مردم برای انجام امور اداری بود. این ساختمان چهار طبقه داشت: طبقه‌ای به بخش کنسولی سفارت اختصاص داشت، یک طبقه منزل صاحب ساختمان بود، طبقه‌ی سوم محل زندگی سفیر ایران، و طبقه‌ی چهارم میهمان‌سرای سفارت بود.

🔴در همان لحظه که فیلم را هضم کردم، اولین نگرانی‌ام علیرضا (اکبری)، فرزند سفیر، و حاج خانم (همسر سفیر) بود؛ چون آن‌ها تنها در منزل بودند و معمولاً سفیر تا آخر شب در دفتر کارش می‌ماند.
دست‌پاچه شدم. گوشی را برداشتم و با سفیر تماس گرفتم؛ خطش مشغول بود. چند بار تلاش کردم، فایده‌ای نداشت.
با حسین افشار تماس گرفتم. در حالی که گریه می‌کردم گفتم: «حاجی، ساختمان سفارت رو زدند!»
حسین گفت: «مطمئنی؟»
گفتم: «بله، تصاویرش رو دیدم.»

🔴در حال صحبت با حسین بودم که دیدم یک خبرگزاری “همه‌چیزدان” که حتی مدعی زنده بودن سید حسن نصرالله هم بود، در خبری غیرواقعی اعلام کرد:
«حمله‌ی رژیم صهیونیستی به ساختمان کناری سفارت ایران در خیابان المزه دمشق»

🔴داشتم سکته می‌کردم. بوی لاپوشانی به مشام می‌رسید.
به حسین گفتم: «مگه می‌شه این رو هم نادیده گرفت؟»
در همان لحظه، زیرنویس شبکه خبر دقیقاً همین جمله را تکرار کرد.
به حسین گفتم: «حاجی، من می‌دونم این ساختمون، خاک ماست؛ کنسولگری و منزل سفیره. نمی‌شه حمله به خاک رو انکار کرد.»

🔴حسین گفت: «به خدا توکل کن و خبر رو منتشر کن.»
دمِ هادی قاسمی گرم که خبرگزاری دانشجو را واقعاً آزادمردانه در خدمت روایت صحیح از “طوفان الأقصی” قرار داد.
با عکسی که صابر (ایرانی) از بالای ساختمانِ در حال سوختن گرفته بود ــ که تابلوی ساختمان سفارت و پرچم ایران هم در آن مشخص بود ــ، خبر را در خروجی خبرگزاری قرار دادم:
«حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به ساختمان سفارت و منزل سفیر ایران در سوریه»

دقایقی بعد، زیرنویس‌ها و تیترها تغییر کرد.

🔴سوار ماشین شدم و به همراه دو برادر دیگر، خودم را به دمشق رساندم، برای روایتِ خانه‌خرابی.
وقتی به محل رسیدیم، پیکرها را یکی‌یکی بیرون می‌آوردند:

پیکر حسین امان‌اللهی…
لباس‌هایش را در آغوش گرفتم.
پیکر ابو مهدی…
و شهید والامقام حاج رحیمی…

خدایا، چه خونی از ما ریخته شد.

شهید حاج ابو مهدی همیشه سید حسن را «باب‌الجنه» خطاب می‌کرد.
حالا جمعِ بهشتی‌شان در اعلی علیین است.

دفاع دلیرانه از حرم اهل‌بیت علیهم‌السلام، به شهدای عزیز ما توفیق دفاع از اقصای امت را داد.

🟡بخشی از کتابی که نوشته‌ام و نامش را «آدم‌هایی که شما نمی‌شناسید» گذاشته‌ام.
این آدم‌ها اگر نبودند، کسانی با دکترین «ساختمان بغلی»، حتی حمله به خاک را هم…

🔻 @hossein_pak69
أي عيد و أنت بعيد...
25.03.202511:58
دعا کردن و توصیه به دعا کردن برای آنچه در غزه رقم می خورد که عین صواب است اما مساله استنباط‌های فرامتنی از این توصیه به دعاست. وقتی امام مکه در نماز برای غزه دعا می‌کند و رسانه‌های منطقه دعایش را خبر می‌کنند، وقتی شیخ المحیسنی در سوریه توصیه به دعا برای غزه می‌کند و بوغ‌چی‌های تحریرالشامی حلوا حلوایش می‌کنند مشکلش کجاست؟ مشکلش آنجایی است که بی‌عملی سعودی‌ها و سوری‌ها را در قبال غزه می‌بینیم و طلب دعا برایمان کمیک و خنده‌دار جلوه می‌کند.

تنها کسی حق دارد برای غزه علنا در رسانه طلب دعا بکند که هرچه در چنته داشته برای توقف این نسل کشی به میدان آورده باشد. ماجرا که به جمهوری اسلامی ایران می‌رسد این می‌شود که با همه اختلاف نجومی بین موضع جمهوری اسلامی با دیگران در قبال مساله فلسطین، آیا هرآنچه می‌شده است را رقم زده‌ایم یا نه؟ آیا هنوز می‌شده در عرصه دیپلماسی و اقدامات انسانی و امنیتی و نظامی کاری کنیم یا نه؟

من که نمی‌توانم قانع شوم که ما هرچه می‌توانستیم برای غزه کرده‌ایم و حالا تنها سلاح دعا برایمان باقی مانده. یک نمونه اجتماعی‌اش که ماه های متمادی طرحش کردیم و کسی پیگیرش نشد اعزام کشتی فعالین ضد جنگ دنیا برای شکستن محاصره دریایی غزه یا حتی یمن بود.

الان هر اسناد و حمایت و پشتیبانی که از یمن اتفاق بیفتد کانه از غزه دارد پشتیبانی می شود. ما در برنامه میدان در مورد راه اندازی خطوط پروازی به صنعا صحبت کردیم. در مورد اینکه باید محاصره یمن هم شکسته شود حرف زدیم. واقعا اینها طرح های نشدنی است؟

هیچ مشکلی در طرح و طلب دعا برای غزه وجود ندارد. مشکل اینجاست که فکر می‌کنم کم کاری و بی‌تفاوتی و بی‌خیالی و بدتر از همه ترس و واهمه از آمریکای ترامپ جماعتی را به لاک کشانده. بعد که کسی سخن از دعا به میان بیاورد استنباط طبیعی از این طلب دعا می‌شود تخدیر و انفعال.
22.03.202513:42
Пераслаў з:
ملیتا avatar
ملیتا
پاینده باد جمهوری اسلامی عزیز ما

@mleeta
Паказана 1 - 24 з 46
Увайдзіце, каб разблакаваць больш функцый.