Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
مُحَلِّل avatar
مُحَلِّل
مُحَلِّل avatar
مُحَلِّل
20.04.202515:03
✴️ از روز گذشته و با اعلام پیشرفت مذاکرات، مباحثاتی پیرامون احتمال حملات خرابکارانه رژیم صهیونیستی جهت برهم زدن جریان گفتگوها شکل گرفته است. در این خصوص نکاتی قابل ذکر است:

۱. تلاش رژیم همواره و فارغ از وجود یا عدم وجود مذاکرات و نتایج آن، بر انجام ترور و خرابکاری در درون محیط امنیتی جمهوری اسلامی ایران استوار بوده است. این حتی در برخی کیس‌های مشخص مانند ترور سردار حاجی زاده (که اخیرا تحلیل‌هایی از آن دست به دست می‌شود) نیز پیوسته و در نقاط و زمان‌های متعدد، حتی فواصل نزدیک جریان داشته است.

۲. اگر دشمن صهیونیست قصد چنین اقداماتی را داشته باشد، مهم است که به سطح و پژواک آن توجه کرد. انجام اقدامات پنهانِ محدود، نه تنها با هدف برهم زدن مذاکرات نخواهد بود که به مثابه اهرم فشاری برای پذیرش شرایط آمریکایی‌ها خواهد بود.

۳. صحبت از نوع و کیفیت پاسخ به هرگونه اقدام دشمن صهیونی بی‌فایده است. اینکه گفته شود هشدار پیشینی یعنی فضاسازی جهتِ عدم اقدامِ پسینی، نیز بی‌معنا است. در مذاکرات احیای برجام در وین در فروردین ۱۴۰۰ شاهد خرابکاری در سیستم برق تاسیسات غنی‌سازی شهید احمدی روشن نطنز بودیم که در پاسخ، شاهد اعلام آغاز غنی‌سازی ۶۰ درصد و جهش فاز جدید جنگ در حوزه خاکستری با زیر ضربه بردن ایستگاه‌های موساد در منطقه، هدف قرار دادن کِشتی‌های لجستیک و جاسوسی رژیم صهیونیستی در گستره خاورمیانه و انهدام مراکز زیرساختی نظامی ارتش رژیم اسرائیل در اراضی اشغالی، بودیم. اکنون نیز کارت‌های مختلفی در حوزه‌های هسته‌ای، موشکی، منطقه‌ای و نظامی وجود دارد که به تناسب هرگونه خباثت دشمن، این کارت‌ها فعال خواهد شد. لازم به ذکر است که تیم مذاکراتی ایران از وجود این کارت‌ها به طور کامل مطلع شده تا با اطمینان از اهرم‌های قدرت موجود کشور در مذاکرات حاضر شود.

۴. نیروهای مسلح همچنان آمادگی خود را حفظ کرده‌اند. یک نشانه آن عدم حضور گسترده یگان‌های نیروی هوایی و نیروی پدافندهوایی ارتش در رزمایش ۲۹ فروردین بود. البته این آمادگی، ایستا نیست بلکه فعال و پویا است یعنی نیروهای نظامی کشور صرفاً در حالت آماده‌باش باقی نمانده‌اند بلکه همواره در حال تمرین سناریوهایِ مختلفِ هجومِ دشمن و پدافندِ مناسب در برابر آن و حتی تهاجم به مواضع حریف هستند.

۵. هشدار برای ترور و خرابکاری نباید موجب شود که هر رخداد یا حادثه طبیعی یا معمول را به اقدامات دشمن نسبت دهیم زیرا منجر به کاهش هوشیاری سیستم خواهد شد.

۶. تجربه ثابت کرده که دشمن صهیونی در زمان هشدار بالا یا اقدام موفقی ندارد یا اگر دارد، به شکل و شیوه جدیدی عمل می‌کند.

۷. سوال مهمی وجود دارد که آمریکا تا چه حد توانایی مهار رژیم را خواهد داشت. زدنِ سفارت ایران در دمشق در فروردین ۱۴۰۳ که یک هدف آن، نابودی مذاکرات در آن مقطع بود، واضحاً با حضور پررنگ رژیم بود. پس از عملیات وعده صادق ۱ و با چرخش معادلات منطقه‌ای علیه رژیم صهیونیستی، خبرها حاکی از تلاش موساد برای یک اقدام تروریستی بود که هم معادلات منطقه‌ای را به سود خود بازگرداند، اما هیچ ردی از آنها باقی نمانَد.

@Muhallell
15.04.202518:47
از حیث اطلاعات و تحلیل، موارد مهمی در خصوص تحولات لبنان وجود دارد‌. اما به بهانه شایعات اخیر، بیاید یک شیوه جدید تفکر را امتحان کنیم: بر فرض صحت شایعات مبنی بر خلع سلاح حزب‌الله یا ورود اعضای حزب‌الله به ارتش، چه فرصت‌هایی در این تهدید وجود دارد؟ (توجه کنید که منظور ما صحه گذاری بر این شایعات نیست بلکه به دنبال تست شیوه تفکر معروف فرمانده شهید، یعنی وجود بزرگترین فرصت‌ها در دل بحران‌ها، هستیم.) @Muhallel
14.04.202521:57
شواهدی برای یک سناریو وجود دارد که نشان می‌دهد موساد پس از راه اندازی یک کمپین خبری ضدایرانی، به دنبال اجرای یک عملیات تروریستی به طور خاص در حوزه تاسیسات هسته‌ای است؛ عملیاتی که می‌تواند راه را برای ورود ارتش رژیم باز کرده و در آن وضعیت، آمریکا نیز لاجرم حمایت تمام قدی از اسرائیل داشته باشد.

@Muhallell
13.04.202508:39
دلیل احتمال تغییر محل مذاکرات به یک کشور اروپایی در هفته آتی این است که ویتکاف گفته مسقط از آمریکا دور است و هیئت آمریکایی در رفت و آمد مشکل دارند لذا بهتر است مذاکرات در مکانی میانی باشد. جلسه در مسقط باشد یا نباشد، میانجی‌گری توسط عمان صورت خواهد گرفت.

@Muhallell
Пераслаў з:
BBCPersian avatar
BBCPersian
12.04.202520:12
🔻گفت‌وگوهای دور از دید رسانه‌ها و تلاش دو طرف برای روایت کنترل‌ شده آن

🖌نفیسه کوهنورد

خبرنگار ارشد خاورمیانه بی‌بی‌سی فارسی، بيروت

گفت‌وگوهایی که در صدر اخبار جهان و به خصوص خاورمیانه است، نه تنها پشت درهای بسته که کاملا دور از دید رسانه‌ها انجام می‌شود.

با وجود تمام تلاش‌های بخش‌های انگلیسی، عربی و فارسی بی‌بی‌سی برای پوشش این مذاکرات از محل برگزاری آن در مسقط، دولت عمان بعد از چندین پیام نسبتا مثبت و تاکید بر اینکه در حال آماده کردن مجوزها هستند و تنها منتظر «چراغ سبزند»، در نهایت اعلام کرد که چنین امکانی فعلا وجود ندارد.

در پاسخی که بی‌بی‌سی و بسیاری از رسانه‌های دیگر دریافت کرده‌اند گفته شده «به دلیل ماهیت حساس این گفتگوها پوشش رسانه‌ای در این مرحله میسر نیست.»


https://bbc.in/3Ek0yhl
@BBCPersian
12.04.202514:05
گفتگوها به شکل مکتوب و تنها در خصوص چگونگی شیوه مذاکرات آینده بوده است.

طرف آمریکایی به شدت بر روی مذاکره مستقیم تاکید داشته و ایران نیز خواستار شرایطی شده که حسن نیت آمریکا را ثابت کند.

این شرایط شامل رفع موقت برخی تحریم‌ها، عقب‌نشینی ارتش اشغالگر صهیونی از نوار غزه، آزادسازی برخی پول‌های بلوکه شده، رفع تهدید نظامی استوار است.

ظاهرا روند به طور کلی هر چند سخت اما مثبت است و به نظر طرف آمریکایی پذیرفته مذاکرات آینده فقط حول موضوع هسته‌ای باشد لذا یک چارچوبی برای مذاکرات مستقیم وجود دارد. توپ در زمین آمریکاست.

@Muhallell
19.04.202513:39
مذاکرات در فضای مثبت و سازنده به پایان رسید اما یک فشردگی و فرسودگی در برخی گفتگوها حاکم شده است.
رهبر انقلاب: گفتگوهای عمان یکی از ده‌ها کار وزارت خارجه است/ مسائل کشور را به گفت‌وگوها گره نزنیم/ به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم اما به توانایی‌های خودمان خوش‌بین هستیم

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ساعتی پیش در دیدار مسئولان ارشد سه قوه کشور:
گفتگوهای عمان یکی از ده‌ها کار وزارت خارجه است. مسائل کشور را به گفت‌وگوها گره نزنیم. به این گفت‌وگوها نه به صورت افراطی خوشبین هستیم و نه به صورت افراطی بدبین. بالاخره کاری و حرکتی است که تصمیم‌گیری شده و در قدم‌های اول هم خوب اجرا شده است. البته به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم اما به توانایی‌های خودمان خوش‌بین هستیم. ۱۴۰۴/۱/۲۶

💻 Farsi.khamenei.ir
می‌گویند در برخورد با حوادث باید با عقل سرد و قلب گرم عمل کرد اما به نظر قاعده در مذاکرات با آمریکا این است که با عقل و قلب سرد مواجه شویم اما گویی برای این آقایان نرود میخ آهنین در سنگ ... . حال سوال این است که چرا پس از ۴ ساعت مقرر شد دور بعد مذاکرات یک هفته بعد برگزار شود؟ پاسخ این است که آمریکا خواستار مذاکره مستقیم و کاهش سرعت غنی‌سازی شد و تهران نیز ۴ خواسته را روی میز قرار داد که هیچ هیئتی اختیار تصمیم‌گیری این موارد را نداشت. لذا کسب مشورت و اجازه از تهران و واشینگتن در دستور کار قرار گرفت. اکنون به کاخ سفید می‌رویم؛ سوال این است که آیا در آمریکا کسی این موارد را رصد نمی‌کند؟ ساده لوحی است اگر فکر کنیم آنها در یک محیط ایزوله تصمیم می‌گیرند؛ آنها این واکنش‌ها را می‌بینند و می‌فهمند که گروگان گرفتن بازار ارز ایران، کارتی است که در میانه جنگ دیپلماسی اجبارآمیز بر روی میز آنها قرار می‌گیرد. اگر هم روز شنبه آمریکایی‌ها در نتیجه رصد این بچه ‌بازی‌ها موضع منفی گرفتند، از نظر ایشان عالم و آدم مقصر اند!

@Muhallell
12.04.202520:52
در نتیجه شدت گرفتن جنگ تعرفه‌ای با چین، مذاکرات با ایران و سفر ترامپ به منطقه، آمریکا فشاری بر رژیم آورد و این موجب انعطاف نسبی اشغالگر در مذاکرات شده است. آنها با آخرین پیشنهاد مصر مبنی بر آزادی 8 تا 10 اسیر زنده، ورود کمک‌ها، آتش بس 50 روزه و ازسرگیری مذاکرات مرحله دوم چراغ سبزی نشان داده اند. گفته شده ویتکاف به حماس گفته اگر این پیشنهاد را قبول کنید، اسرائیل نیز در مرحله دوم جدی تر می‌آید. مصر همچنان به دنبال تدوین طرحی برای براندازی حماس از اداره غزه در موضوع روز بعد است. ترامپ در رویای خود یک معامله بزرگ را می‌پرواند که از آتش بس در غزه شروع شده، با توافق هسته ای با ایران تداوم یافته و با عادی سازی عربستان و رژیم در هنگام سفر وی به منطقه خاتمه یابد؛ این رویاها را سایر روسای جمهور آمریکا نیز داشته اند.

در میدان، رژیم همچنان به جنایات خود بی وقفه ادامه می دهد و در زمین، به دنبال مسطح کردن شرق نوار غزه است که به گفته آنها سکوی پرتاب عملیات طوفان الاقصی بود. اما آنها به برخی محله‌ها برای 18 امین بار است که حمله می کنند تا زیرساخت های مقاومت را از بین ببرند! همین جمله را دوباره بخوانید تا بدانیم واقعیت چیست.

در وضعیت مدنی همچنان اوضاع وخیم است. اصلی ترین عامل آزار مردم، جابه جایی مداوم و مستمر است. به قول خودشان که می‌گویند وقتی می خواهیم به یک چادر یا خانه عادت کنیم، آن زمانی است که باید به خیابان آواره شویم و همین باعث شده تا متاسفانه برخی بگویند مرگ برای ما بهتر از زندگی در این شرایط است. البته همین مقاومت و استقامت و پایداری مردمی باعث شده تا زمان بر ضد دشمن شده و اینگونه به آنها فشار وارد آورد.

@Muhallell
12.04.202516:36
مجموعه افرادی که نام آن‌ها اصطلاحا "اپوزیسیون" است، تا روزهای قبل خط تهدید و تحقیر کشور را پیش گرفته بودند؛ سوال این است، نام این حقارت که کمپین تشکیل دهند تا استیو ویتکاف برکنار شود چیست؟

@Muhallell
12.04.202507:13
هر چند امروز مذاکرات در یک محل است و طرف عمانی واسطه انتقال پیام های مکتوب( این شیوه چندان جدید نیست و در زمان مذاکرات وین نیز همین راهکار میان هیئت ایرانی و آمریکایی اجرا می‌شد) اما تیم آمریکا بسیار به دنبال این است که یک دیدار مستقیم صورت گیرد حال چه به صورت غافلگیرانه و بدون اطلاع قبلی یا چه به صورت اینکه بگویند مذاکرات پیشرفت داشته و باید دیدار صورت گیرد. به هر حال آنها به هر قیمت به دنبال عکسی از گفتگوهای رودرو هستند.

@Muhallell
18.04.202520:57
🔸 ورود تسلیحات مدرن و سنگین آمریکا به عرصه دو عامل دارد:
۱. عدم موفقیت و فرسودگی تجهیزات و مهمات قبلی
۲. تلاش برای ارسال پیام به ایران

🔻 دو عامل فوق، دو نتیجه مشخص را در پی دارد:
۱. رو به اتمام رفتن ذخایر پنتاگون در آسیا و خاورمیانه برای یمن در زمانه‌ای که خود را در برابر ایران و چین می‌بینند.
۲. آنالیز تاکتیک‌ها و ویژگی‌های بمب‌ها و تجهیزات مدرن آمریکایی توسط ایران و چین.

@Muhallell
حقیقت این است که ما سه تجربه مهم از لبنان به دست آوردیم:
۱‌. وقتی فتنه مجدل‌الشمس رخ داد، عاموس هوکشتاین، نماینده آمریکا، به لبنان اطمینان داد که پاسخ رژیم شامل بیروت و ضاحیه نبوده، محدود به جنوب لبنان است. حزب‌الله با تحلیل عدم اقدام رژیم بدون اجازه آمریکا، در ضاحیه عادی رفتار کرد که منجر به شهادت حاج فواد شکر شد.
۲. به گفته مقامات لبنانی، شهید سیدحسن چند روز پیش از شهادت با آتش‌بس ۲۱ روزه پیشنهادی موافقت کرده بود و گفته شده بود که نتانیاهو نیز موافق است.
۳. در حالی که تصور بر این بود که با این پیشرفت دیپلماتیک و همچنین حضور نتانیاهو در سازمان ملل، فعلاً تصعیدی وجود ندارد، فاجعه ۲۷ سپتامبر رخ داد.

مجموع این موارد باعث شده تا هوشیاری نسبت به هر گونه اقدام خصمانه دشمن با یا بدون اطلاع و همکاری آمریکا وجود داشته باشد و رهبر انقلاب اسلامی نیز در این زمینه، بر آمادگی حداکثری سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تاکید کردند.

@Muhallell
از روی تو دل کندنم آموخت زمانه
این دیده از آن روست که خونابه فشان است
12.04.202520:30
الحاق کارل وینسون به هری ترومن حاوی پیامی مستتر برای تشدید تنش توسط آمریکا است. منطق یمنی‌ها برقراری این معادله است که ورود سلاح جدید توسط دشمن = ورود سلاح جدید.

در خصوص حمله زمینی، هر چند اخباری مبنی بر تجمیع نیرو یا درگیری های مرزی وجود دارد اما مسئله اصلی، اختلاف مزدوران سعودی و اماراتی و حتی خود این دو کشور است که در این زمینه، استفان فاگین، سفیر آمریکا در یمن (مستقر در ریاض!) از دوره بایدن تلاش دارد که این دو قوه را متحد کند.

از سوی دیگر سعودی و امارات می دانند که تشدید زمینی، باعث هدف قرار دادن تاسیسات آنها خواهد شد از این رو دو خواسته یا مسئله دارند:
اولاً، تحلیل آنها این است که آمریکا برای نابودی انصارالله به میدان نیامده بلکه هدف با توجه به اقدامات آمریکا و شرایط میدان، تضعیف و توقف صنعا است. پس ریسک ورود به درگیری جدید را نمی‌پذیرد.
ثانیاً، سعودی می‌گوید که اگر ما حمله کنیم و یمن هم پاسخ دهد، ما نیازمند پوشش آمریکایی مشابه یا بیشتر در برابر وعده صادق 1 و 2 هستیم و نه حمایت هایی از جنس آرامکو!

به هر روی گزینه حمله زمینی روی میز دشمنان است و به شدت در حال تلاش هستند زیرا مشخصا گزینه حمله هوایی به تاسیسات نظامی سوخته و آنها در حال زدن زیرساخت های مدنی، تلاش برای محاصره اقتصادی، ایجاد کارزار ارعاب، یارگیری از کشورهای عربی، حمله زمینی و البته توافق پشت پرده هستند.

@Muhallell
12.04.202514:27
در حالی که رسانه های غربی از صبح امروز تنها مشغول جنگ روانی با تولید فیک نیوز بودند، با حضور دکتر اسماعیل بقایی در مقام سخنگوی وزارت خارجه( البته ایشان از دانش حقوقی خوبی نیز برخودار است و همواره در تنظیم متون به زبان انگلیسی نقش مهمی ایفا کرده‌اند‌.) در تیم مذاکره کننده و اطلاع لحظه به لحظه تهران از مذاکرات، باعث شد تا ابتکار اخبار در دست ما باشد. از این رو احتمال دارد ترامپ برای چرخش صحنه رسانه ای خود وارد شود.

@Muhallell
آن سفر کرده که صد قافله‌دل همرهِ اوست
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش
18.04.202512:00
🔹 توضیح بیشتر آنکه، معمولا در مذاکراتی که در چند سال اخیر در جریان بوده، هیچ گاه اختلاف بر سر متن توافق در میز مذاکره، عامل برهم خوردن نبوده و همیشه وزن تاثیرگذاری عوامل بیرونی بیشتر بوده است؛ این عوامل بیرونی می‌تواند اختلافات داخلی یک کشور یا طرف‌های ثالث مخالف باشد.

🔹 در این دور از مذاکرات، جمهوری اسلامی ایران تقریبا همه موانع بیرونی که در دستش است را کنترل کرده است: در داخل یک موضع واحد چشمگیر از سه قوه و نیروهای مسلح وجود دارد و تیم مذاکراتی ایران نیز زیر نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی فعالیت می‌کنند.

🔹 همچنین دو عامل خارجی همواره موثر و چه بسا مانع بوده یکی روسیه و دیگری کشورهای عربی که این روزها شاهد هستیم که تهران با دیپلماسی فعال خود در تماس و تبادل مداوم با چین و روسیه و کشورهای عربی خلیج فارس قرار دارد تا از این سو نیز یک موضع واحد شکل گیرد. (البته ما مذاکرات موازی با اروپا نیز داریم اما طبعاً مسئولیت اصلی E3 نیز با آمریکاست).

🔹 با اینکه تقریبا هیچ بهانه ای در سمت ما وجود ندارد اما در طرف مقابل قضیه برعکس است. هر چند اکنون دولت جمهوری خواه بر سر کار است و مانند دولت دموکرات‌ها نیست که جمهوری خواهان مانع جدی باشند اما همین الان هم ترامپ حتی نتوانسته در تیم امنیت ملی خود اجماع ایجاد کند.

🔹 ریشه این عدم اجماع نیز مشخصاً به لابی‌های صهیونی و البته رژیم صهیونیستی برمی‌گردد که برای این رژیم، صحنه منطقه متفاوت از یک سال پیش است.

🔹 وقتی دو طرف از مثبت بودن نتایج دیدار مسقط گفتند، شاهد عملیات رسانه‌ای افشاگری رژیم بودیم؛ به طور قطع اگر مذاکرات فردا نیز مثبت باشد، شاهد حرکت جدی‌تر دشمن به سمت اقدام نیمه‌سخت خواهیم بود‌ و در صورت تداوم پیشرفت و نزدیکی یک توافق خوب به نفع ایران، باید شاهد حتی اقدامات سخت از سوی رژیم نیز باشیم.

🔹 لذا این مسئله باید به طور روشن به طرف آمریکایی ابلاغ شود که توپ در زمین آنهاست. ایران حداکثر انعطاف را نشان داده، اختلافات داخلی‌اش را تا حد زیادی مهار کرده و در حال همراه کردن کشورهای دوست و همسایه خود است‌. اما افسار سگ هار منطقه در دست کاخ سفید است و اگر این افسار را نَکِشَند به طور قطع هیچ توافقی شکل نخواهد گرفت و حتی اگر شکل بگیرد، سرنوشتی بهتر از برجام نخواهد داشت.

@Muhallell
سوال این است که در این فاصله چه رخ داده است؟ مهم‌ترین رویداد، تهدیدات ترامپ بود.

@Muhallell
13.04.202521:31
این دلیل در واقع توسط ویتکاف در مسقط مطرح شد. در حالی که به نظر می‌رسد هدف از طرح چنین درخواستی، همراهی بیشتر طرف عمانی با جمهوری اسلامی ایران است که نمونه آن را در بحث حضور رسانه‌ها شاهد بودیم از این رو آن‌ها به جز بُعد مسافت، به دنبال برگزاری مذاکرات در کشوری هستند تا بتوانند نفوذ بیشتری در پروتکل‌های اینچنینی اِعمال کنند و البته دسترسی به تیم‌های مشورت آشنا با ایران نیز داشته باشند. اکنون مشخص شده که حتی وین نیز محل جدید نیست. در مذاکرات وین ۷ (آذر ۱۴۰۰) نیز دعوایی بر سر برگزاری گفتگوها در هتل کوبرگ یا هتلی دیگر شکل گرفت. به دلایل ظریفی، بحث مکان مذاکرات همواره برای طرف ایرانی اهمیت داشته است.

@Muhallell
12.04.202520:15
صبح امروز وقتی هیئت ها به مسقط رسیدند، اولین دعوا در همین خصوص بود. از قبل قرار بود رسانه‌ای در محل مذاکرات نباشد اما آمریکایی‌ها فشار زیادی آوردند و حتی طرف عمانی تا حدودی قبول کرد اما هیئت ایرانی کاملا رد کرد. با اصرار طرف‌ها، از تهران این پیام به مسقط ابلاغ شد که در صورت تداوم تلاش آمریکا برای شومن بازی، هیئت ایرانی مذاکرات را ترک کند. نهایتاً مجوزی صادر نشد.

@Muhallell
Пераслаў з:
سخنگو avatar
سخنگو
12.04.202514:14
پایان اولین دور از گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای

گفتگوهای غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای، دقایقی پیش پایان یافت.

در این‌ گفتگوها که با وساطت عمان انجام شد، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و استیو ویتکوف نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، در فضایی سازنده و مبتنی بر احترام متقابل مواضع دولت‌های متبوع خود راجع به موضوعات مرتبط با برنامه هسته‌ای صلح‌‌آمیز ایران و رفع تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران را از طریق وزیر امور خارجه عمان تبادل کردند.

طرفین موافقت کردند که این گفتگوها در هفته آینده ادامه یابد.

شایان ذکر است پس از پایان بیش از دو ساعت و نیم مذاکرات غیر مستقیم، روسای هیئت‌های نمایندگی ایران و آمریکا در هنگام ترک محل گفتگوها با حضور وزیر امور خارجه عمان دقایقی گفتگو کردند.
@MFAIran
11.04.202520:49
گزارش نیویورک تایمز را باید ذیل راهبرد همیشگی غرب در روایت سازی با اطلاعات صحیح و غلط دانست. اگر خط به خط آن را بخوانید، پایان این متن همان چیزی است که هم ما و هم مقامات کشورمان آن را بیان کرده‌اند یعنی مذاکره غیرمستقیم، در شرایطی مستقیم، بحث فقط هسته‌ای، ممنوعیت مذاکره موشکی و در منطقه فقط برای کاهش تنش. حال این گزارش آمده و یک روایت مبهم و ناقص از جلسه سران قوا با رهبر انقلاب را در ابتدای متن جای داده و نهایتا با حذف بخش‌هایی از خود همین گزارش، آن را به شکل دلخواه تفسیر کرده است.

@Muhallell
Паказана 1 - 24 з 356
Увайдзіце, каб разблакаваць больш функцый.