Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Лачен пише
Лачен пише
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Лачен пише
Лачен пише
مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها avatar
مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها avatar
مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
تعصبات جاهلی (نژادی و خویشاوندی) از منظر قرآن

✅ تعصب به معنای تقدم پیوندهای خویشی و نژادی و حزبی و قبیله‌ای در فکر و رفتار، یک کنش اجتماعی است که در گام نخست عدالت را تهدید می‌کند و بستر اجرایی آن را از میان بر می‌دارد و به ظلم و بی‌عدالتی دامن می‌زند. از همین رو در قرآن از تعصب اجتماعی به شدت پرهیز داده شده و از مومنان خواسته شده تا در یک اجتماع قرآنی به جای تعصبات خویشی بر اخوت و برادری ایمانی اهتمام داشته باشند. نویسنده در این مطلب بخشی از ابعاد تعصبات و عوامل و آثار آن را از دیدگاه قرآن تبیین کرده است.
***
✅ وقتی ما از تعصب ناروا سخن می‌گوییم، تعصباتی است که معیار فکر و عمل،علائق و پیوندهای خویشاوندی و حزبی و جناحی است. امام سجّاد(ع)در این باره مى‌فرماید: تعصّبى که به سبب آن، انسان، گناهکار شمرده مى‌شود این است که شخص اشرار قوم خویش را بهتر از نیکان دیگر اقوام بداند.(الکافى، ج‌۲، ص‌۲۳۳)

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
تاکید سوهکام بر ضرورت مشارکت همگانی در مقابله با نفرت پراکنی و تبعیض در مالزی


✅ کمیسیون حقوق بشر مالزی (سوهکام) از دولت خواسته است تا "قانون همبستگی ملی" را برای تقویت احترام متقابل، ترویج فراگیری و محافظت از همه جوامع در برابر نفرت‌پراکنی، تحریک و تبعیض، به تصویب برساند.
✅ این درخواست به دنبال انتشار "گزارش نژادپرستی در مالزی ۲۰۲۴" توسط Pusat Komas، یک سازمان جامعه مدنی مالزی، در ماه مارس امسال مطرح می‌شود. این گزارش اطلاعات مربوط به چالش‌های مداوم نژادپرستی و تبعیض نژادی در این کشور را ارائه می‌دهد.
✅ به تاکید سوهکام، این گزارش یادآوری به موقعی برای این موضوع است که با وجود ۶۸ سال استقلال، نژادپرستی و تبعیض نژادی همچنان عمیقاً در نهادهای کشور، گفتمان عمومی و نگرش‌های اجتماعی ریشه دوانده است.
✅ این کمیسیون هشدار داد که اختلاف نژادی باعث نابرابری، رنجش و تفرقه می‌شود، و در عین حال که کرامت افراد و جوامع را تضعیف می‌کند، بافت اجتماعی را که ملت را به هم پیوند می‌دهد، از بین می‌برد.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
#معرفی کتاب
📕 «اقوام در ایران»
درباره کتاب:
کتاب «اقوام در ایران» حاصل تلاش علمی و پژوهش های محسن قمی با همکاری مریم پناهی است. محسن قمی پژوهش های قابل توجه و مولف چند کتاب در خصوص اقوام ایرانی است. در بخشی از کتاب «اقوام در ایران» آمده است: «... بررسی تاریخ روابط ایالت و دولت در ایران، همکاری اقوام ایرانی با دولت را اثبات می نماید و از طرفی عدم سابقه عمده از منازعات قومی در تاریخ ایران این ادعا را روشن تر می نماید که معدود حوادثی هم که در طول قرن بیستم رخ داد، نتیجه سیاست غلط سیاسیون یا تحریک بیگانگان بوده است. عمده ترین مشکل محققانی که ایران را دارای جامعه ای پرآشوب از نظر قومی می پندارند، کژفهمی آنان در رابطه با مفهوم ایل و قومیت در ایران است. . ....»
📕 نام کتاب: اقوام در ایران
✍️ نویسنده:محسن رستمی، مریم پناهی
✅ ویراستار:مهدی یوسفی
✅ انتشارات:انتشارات پشتیبان
✅ سال انتشار : 1401
✅ تعداد صفحات: 232 صفحه


برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
مکرون: نفرت پراکنی مذهبی جایی در فرانسه ندارد

✅ امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، قتل فجیع یک نمازگزار مسلمان در مسجدی در جنوب فرانسه را محکوم کرد و گفت نژادپرستی و نفرت پراکنی مذهبی در این کشور «جایی» ندارد.
✅ پس از حمله مرگبار روز جمعه در روستای لا گراند کومب، مکرون در با اعلام حمایت خود از «شهروندان مسلمان فرانسه» گفت: «آزادی مذهبی قابل نقض نیست».
✅ فرانسوا بایرو، نخست وزیر فرانسه نیز این قتل را به عنوان یک "وحشیگری اسلام هراسانه" محکوم کرد، در حالی که شورای مذهبی مسلمانان (CFCM) فرانسه آن را "حمله تروریستی ضد مسلمانان" خواند و خواستار هوشیاری جامعه مسلمانان شد.
شورای نمایندگی مؤسسات یهودی فرانسه (CRIF) نیز این قتل را "جنایت نفرت انگیزی که باید قلب همه مردم فرانسه را متاثر کند" توصیف کرد.
✅ بگفته مقامات قربانی 24 ساله که از ملیت کشور مالی بود، در اوایل صبح جمعه در حالی که در داخل مسجد نماز می خواند، با 40 تا 50 ضربه چاقو به قتل رسید.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
👉 @irrcmr
ادامه اختلافات دولت ترامپ و دانشگاه هاروارد

✅ دولت ترامپ روز دوشنبه پس از انتشار  گزارشی مبنی بر اینکه مجله حقوقی معتبر دانشگاه هاروارد مقالات را برای انتشار بر اساس نژاد نویسندگان و نه شایستگی آنها انتخاب می کند، تحقیقاتی را در مورد دانشگاه هاروارد و مجله حقوقی هاروارد اعلام کرد.
✅ این اعلام در حالی است که دولت ترامپ و دانشگاه  هاروارد بر سر خواسته‌های ترامپ  مبنی بر اتخاذ یک سری تغییرات از جمله حذف برنامه‌های DEI - تنوع، برابری، و شمول - دچار اختلاف شده اند.
✅ دو هفته پیش، دولت ترامپ کمک های مالی 2.2 میلیارد دلاری به دانشگاه هاروارد را با ادعای وجود  نگرانی درباره یهودی ستیزی در دانشگاه و سایر مسائل مسدود کرد.
✅ دانشگاه هاروارد هفته گذشته از دولت شکایت کرد و قانونی بودن این توقف را به چالش کشید.

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉@Irrcmr
Kremlin critic decried for ‘racist’ rant on minorities fighting for Russia

✅ Vladimir Kara-Murza has suggested ethnic minority troops find it ‘easier’ to carry out fatal attacks in Ukraine.
✅ Vladimir Kara-Murza barely survived two suspected poisonings in 2015 and 2017 that he claimed were orchestrated by the Kremlin.
The bearded, balding 43-year-old may not be as outspoken as opposition leader Alexey Navalny, who nearly died of similar nerve agent poisoning
in 2020.
✅ But Kara-Murza, a Cambridge-educated historian, has been instrumental in convincing Western governments to slap personal sanctions on dozens of Russian officials.
✅In 2023, a Moscow court sentenced him to 25 years in jail for “treason” and while behind bars, he won a Pulitzer Prize for his columns for The Washington Post.


Please read the rest of this text here:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
انا لله و انا الیه راجعون
مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها، ضمن قدردانی از پیام های تسلیت اساتید، پژوهشگران، دانشجویان، مراکز پژوهشی کشور و کلیه دوستان و عزیزان به مناسبت درگذشت حاج کاظم کاظمی، پدر گرانقدر دکتر احمد کاظمی، رییس محترم مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها، اعلام می دارد مجلس ترحیم آن مرحوم در روز چهارشنبه 17 اردیبهشت از ساعت 16 الی 17:30 در مسجد "معراج"، واقع در تهران، میدان رسالت، خیابان نیروی دریایی، کوچه گل برگزار می شود.

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉@irrcmr
👁️‍🗨️Podvideo

5 Years after George Floyd

✅ How policing has changed 5 years after George Floyd’s murder

5 Years after George Floyd's death, people still calling for change in policing ON MAY 25TH 2020, the Minneapolis Police Department released a statement noting that at around 8pm, officers reported to the scene of a “forgery in progress”, where they found the suspect, who “appeared to be under the influence”, in his car. He “physically resisted officers” and “appeared to be suffering medical distress” after being handcuffed, and “died a short time later”, after being taken to the hospital!
✅ Video from:
First Coast News
George Floyd death.mp4

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
مبارزه بازیکنان و داوران فوتبال فرانسه با احساسات نژادپرستانه

✅ بازیکنان و داوران فوتبال فرانسه برای مبارزه با احساسات نژادپرستانه، لباس های دارای نشان مبارزه با نژادپرستی پوشیدند.
✅ بازیکنان و داوران فوتبال فرانسه در بازی‌های آخر این هفته لیگ ۱ و لیگ ۲، نشان ویژه‌ای با پیامی ضد نژادپرستی روی آستین پیراهن خود دارند.
✅ این نشان متمایزکننده، کلمات "نژادپرستی" و "فوتبال" را نشان می‌دهد، در حالی که کلمه "نژادپرستی" با یک خط قرمز ضخیم، خط خورده است.
✅ رئیس لیگ فرانسه (LFP)، وینسنت لابرون، روز پنجشنبه گفت: «نژادپرستی و یهودستیزی در زمین ورزشی یا در جامعه جایی ندارند. ما با هم برای فوتبالی عادلانه، محترمانه و متحد ایستاده‌ایم.»
✅ پیراهن‌های ویژه مسابقه سپس به حراج گذاشته خواهند شد و تمام عواید آن به سه گروه کمپین مبارزه با تبعیض در کنار LFP اهدا خواهد شد.
✅ بنا به درخواست فیفا، بسیاری از کشورها قوانین سنگینی برای دارندگان و تبلیغ کنندگان احساسات نژادپرستانه در فوتبال وضع کرده اند.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
From servants to outlaws: 100 years of Black representation in Hollywood films

✅ While The Birth of a Nation was heralded as a cinematic masterpiece — and is still regarded to this day as one of the most technologically advanced and sophisticated films of the era — at the time of its release, Black groups openly criticized and protested it. They organized, they pleaded with censor boards to ban the film, and there were riots.
✅"One of the illuminating things about studying Hollywood history … is that you realize that representations that seem problematic now … were not fully accepted at the time," Cameron Bailey, artistic director and co-head of the Toronto International Film Festival, told CBC's Ideas.
✅"It's not that people were different or more ignorant or less progressive 30, 40, 80 years ago.… Those acts of resistance happened at the time…. It's not new. "

Please read the rest of this text here:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
تظاهرات در پاریس علیه اسلام هراسی پس از کشته شدن یک نمازگزار

✅ پس از کشته شدن یک مرد مسلمان با ضربات چاقو در مسجدی در جنوب فرانسه، صدها معترض در پاریس تجمع کردند تا علیه اسلام هراسی تظاهرات کنند.
✅ ویدئویی منتشر شده است که مهاجم  را قبل از جنایت نشان می دهد. برخی از سیاستمداران فرانسوی در این تظاهرات شرکت کردند و جو فزاینده اسلام هراسی در این کشور را محکوم کردند.
✅ در همین ارتباط، پلیس ایتالیا یک مرد مظنون به حمله به مرد نماز گزار در جنوب فرانسه را با انگیزه های اسلام ستیزی دستگیر کرد.

کاتال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
👉 @Irrcmr
اتحادیه ضد افترا: جنایات اسرائیل باعث افزایش یهودی‌ستیزی در آمریکا شده است

✅ اتحادیه ضد افترا (Anti-Defamation League: ADL) در آمریکا در گزارشی اعلام کرد تعداد رویدادهای یهودی‌ستیزانه در ایالات متحده در سال گذشته به بالاترین حد خود رسید.
بر اساس این گزارش ۵۸٪ از ۹۳۵۴ مورد از رویدادهای ثبت شده توسط اتحادیه ضد افترا در خصوص یهودی ستیزیدر سال 2024 ، در واکنش به جنایات اسرائیل در فلسطین می باشد.
✅ در گزارش آمده است طی 46 سالی که این اتحادیه گزارش سالانه منتشر می کند، این اولین بار است که بیش از نیمی از کل رویدادهای های مربوط به یهودی ستیزی، یعنی ۵۴۲۲ مورد مربوط به سال 2024، در واکنش به اقدامات اسراییل است و دلیل اصلی آن نیز مخالفت های گسترده با جنایات نظامی اسرائیل در غزه می باشد.
✅ دامنه مباحثات پیرامون این موضوع خیلی گسترده است؛ زیرا دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا علیه دانشگاه‌هایی که دانشجویان آنها با صهیونیسم و جنایات اسرائیل در فلسطین مخالفت کرده اند، اقدامات تنبیهی انجام داده است.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:


کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @Irrcmr
Suhakam calls for National Harmony Act to address racism, discrimination

✅ The Human Rights Commission of Malaysia (Suhakam) has urged the government to introduce a National Harmony Act to foster mutual respect, promote inclusivity and protect all communities from hate speech, incitement and discrimination.
✅ This call follows the publication of the Malaysia Racism Report 2024 by Pusat Komas, a Malaysian civil society organisation, in March this year. The report provides valuable insights into the ongoing challenges of racism and racial discrimination in the country.
✅ According to Suhakam, the report serves as a timely reminder that, despite 68 years of independence, racism and racial discrimination remain deeply embedded in the country’s institutions, public discourse and societal attitudes.

Please read the rest of this text here:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
تنگناهای هویت در ایران

🔹 مصاحبه ماهنامه "زمانه" ( شماره 70 سال 1387 ویژه مسایل هویتی و قومیتی) با دکتر حمید احمدی، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

چکیده:
✅ هرچند مطالعات قومی در ایران سابقه دیرینه ای ندارد و ضرورت های سیاسی یکصد سال گذشته سبب رونق آن شده، مسائل قومی یا مسئله قومیت ها در ایران موضوعی با پیشینه چندهزار ساله است. این مسئله برای کشوری که در چهارراه تمدن ها قرار گرفته و در قلب جغرافیایی تمدن های گوناگون واقع شده تا حدودی طبیعی است. هم نظام شاهنشاهی قبل از اسلام اقتضای هویت متحد شده ای از اقوام گوناگون را داشت و هم پس از ورود اسلام، گسترش هویت دینی مبتنی بر امت، اقوام مختلف ایران را تحت لوای واحدی قرار می داد. اما در دوره معاصر که مدرنیته غربی با رویکردی استعماری در جهان بسط یافت، تنوع قومی در ایران و کشورهایی چون ما، فرصتی برای مداخله سیاسی قدرت های دور و نزدیک در این کشورها فراهم آورد و مسئله روز ایرانیان شد.


برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
هشدار دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی درباره توطئه دشمنان برای ایجاد اختلافات مذهبی در ایران

✅ دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به نقش تاریخی علمای شیعه و سنی در وحدت در استان گلستان، هشدار داد که هر رفتار هنجارشکنانه‌ای علیه وحدت شیعه و سنی، کار دشمن است.
✅ به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، جمعی از فعالان فرهنگی و اجتماعی ترکمن استان گلستان با حجت‌الاسلام والمسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
✅ شهریاری در ابتدای این نشست اظهار داشت: باید بدانیم که هر نوع رفتار هنجار شکنانه‌ای که مسئله وحدت را در کشور ما نقض می‌کند، دست دشمن در آن دخیل است و ما باید حواسمان جمع باشد که فضای خالی برای دشمن ایجاد نکنیم.
✅ وی افزود: مردم شیعه و سنی کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و این نشان دهنده این است که ما اقوام ایرانی از نظر مذهب و قومیت و… متکثر بودیم، اما همیشه در کنار یکدیگر در مقابل دشمن بیرونی ایستادگی کردیم و با مقاومت خودمان مانع بروز تفرقه شدیم.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @Irrcmr
Macron says France ‘no place for racism or hate’ after Muslim worshipper murdered

✅ French President Emmanuel Macron condemned the brutal killing of a Muslim worshipper inside a mosque in southern France, saying racism and religious hatred have "no place" in the country.
✅ "Freedom of worship cannot be violated," Macron said on X, offering his support to "our fellow Muslim citizens" following Friday’s deadly attack in the village of La Grand-Combe in the Gard region.
✅ "Racism and hatred based on religion will never have a place in France," President Emmanuel Macron said on X on Sunday, expressing "the nation's support" to the victim's family and "to our Muslim compatriots".
✅ Prime Minister Francois Bayrou also condemned the killing as an "Islamophobic atrocity," while the French Council of the Muslim Faith (CFCM) called it an "anti-Muslim terrorist attack" and urged vigilance among the Muslim community.

Please read the rest of this text here


کاتال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @Irrcmr
خودداری ترامپ از  به رسمیت شناختن روز بومیان در کنار روز کریستف کلمب

✅ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به صراحت اعلام کرد که از رویه سلف خود در به رسمیت شناختن روز بومیان در کنار روز کریستف کلمب ( به اصطلاح کاشف قاره آمریکا ) در ماه اکتبر پیروی نخواهد کرد.
✅ ترامپ با  تاکید بر  نمادهای سنتی آمریکا  دموکرات ها را متهم کرد که میراث این  کاوشگر را تحقیر می کنند!
✅ در سال‌های قبل، جو بایدن،  رییس جمهور دموکرات آمریکا، اولین رئیس‌جمهوری بود که روز بومیان را جشن گرفت و در سال 2021 اعلامیه‌ای صادر کرد که در آن «کمک‌های ارزشمند و انعطاف‌پذیری مردمان بومی» را به رسمیت شناخت. این اعلامیه خاطرنشان کرد که آمریکا "بر اساس وعده برابری و فرصت برای همه مردم شکل گرفته است" ، اما این وعده " هرگز به طور کامل عمل نشده است.

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @Irrcmr
Australian prime minister condemns anti-Indigenous rights protests during war dead commemorations

✅ Australian Prime Minister Anthony Albanese condemned anti-Indigenous rights protesters who disrupted two Anzac Day dawn services on Friday as hundreds of thousands gathered across the nation to commemorate their war dead.
✅ “The disruption of Anzac Day is beyond contempt and the people responsible must face the full force of the law,” Albanese told reporters.
“This was an act of low cowardice on a day when we honor courage and sacrifice,” he added.
✅ The protests come during a heightened political atmosphere ahead of general elections on May 3 in which Indigenous rights are a campaign issue.
✅ It is considered Australia’s most unifying national holiday and a sacred day when political point-scoring and protest are generally avoided.

Please read the rest of this text here:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
ترکیب جمعیتی و حقوق مسلمانان کشمیر؛ عامل اصلی اختلاف میان هند و پاکستان

✅ در شرایط اوج گیری تنش لفظی و تهدیدات میان هند و پاکستان، حقوق مردم مسلمان کشمیر که علت اصلی بروز این بحران است، به فراموشی سپرده شده است.
✅ بحران اخیر میان هند و پاکستان، پس از آن اوج گرفت که گروهی به نام "جبهه مقاومت کشمیر" به گروهی از گردشگران هندی و نپالی حمله مسلحانه کرد که در نتیجه این حمله 26 نفر کشته شده اند.
✅ جبهه مقاومت کشمیر در بیانیه‌ای مدعی شد دلیل این حمله، «مقابله با اسکان غیرمحلی‌ها در کشمیر و جلوگیری از تغییر بافت جمعیت منطقه به نفع ساکنان غیربومی» است.
✅ دولت هند با صدور هزاران اجازه اقامت برای افراد غیربومی، می‌کوشد بافت جمعیتی کشمیر را تغییر دهد و حضور گردشگران پوششی برای این روند است.
✅ دولت هند این گروه را تروریستی اعلام و پاکستان را به حمایت از آن متهم کرده است.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
Players and referees in French soccer carry anti-racism messages this weekend

✅ French football players and referees wear anti-racism shirts to combat racist sentiment
Players and referees in French soccer wear a special badge with an anti-racism message on their jersey sleeves at this weekend’s Ligue 1 and Ligue 2 games.
✅ The distinctive patch displays the words “Racism” and “Football” with the word “racism” crossed out by a thick red line.
✅ “Racism and antisemitism have no place on the pitch or in society,” French league (LFP) president Vincent Labrune said on Thursday. “Together we are standing up for a fair, respectful and united football.”
✅ A giant tarpaulin will cover the center circle with the same message, which will be displayed on advertising boards around the pitch and on giant screens at each stadium.

Please read the rest of this text here:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
از خدمتکاران تا یاغیان؛ صد سال بازنمایی سیاه‌پوستان در فیلم‌های هالیوود

✅ با اکران فیلم «تولد یک ملت» در سال ۱۹۱۵، یک قرن بازنمایی عمیقاً نژادپرستانه و مخرب از سیاه‌پوستان در فیلم‌ها آغاز شد.
✅ در حالی که فیلم «تولد یک ملت» به عنوان یک شاهکار سینمایی مورد تحسین قرار گرفت و هنوز هم به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین و پیچیده‌ترین فیلم‌های دوران خود شناخته می‌شود، گروه‌های سیاه‌پوست در زمان اکران آن به طور آشکار انتقاد و اعتراض کردند. آنها از هیئت‌های سانسور خواستند فیلم را ممنوع کنند.
✅ کامرون بیلی، Cameron Bailey مدیر هنری و یکی از روسای جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو، به برنامه‌ی "ایده‌ها" در رادیو CBC گفت: «یکی از روشنگری‌های مطالعه‌ی تاریخ هالیوود ... این است که متوجه می‌شوید بازنمایی‌هایی که اکنون مشکل‌ساز به نظر می‌رسند ... در آن زمان اصلا پذیرفته نشده بودند. اینطور نیست که مردم ۳۰، ۴۰، ۸۰ سال پیش متفاوت‌تر یا نادان‌تر یا کمتر مترقی بودند... آن مقاومت در آن زمان اتفاق افتاد... این چیز جدیدی نیست....»


برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
👉 @irrcmr
سیاست های نژادپرستانه دولت ترامپ و مطرح شدن مجدد نام مارتین لوتر کینگ در رسانه‌های آمریکا

مارتین لوتر کینگ جونیور (به انگلیسی: Martin Luther King, Jr. ) (۱۵ ژانویه ۱۹۲۹ – ۴ آوریل ۱۹۶۸) کشیش باپتیست و فعال مدنی آمریکایی بود که از سال ۱۹۵۵ تا زمان ترورش در سال ۱۹۶۸، شناخته‌شده‌ترین سخنگو و رهبر جنبش حقوق
مدنی آمریکا بود.
✅ وی در تاریخ ۴ آوریل ۱۹۶۸ در مُتل لورن در ممفیس، تنسی به ضرب گلوله کشته شد. پس از زخمی شدن در اثر گلوله به بیمارستان سنت جوزف منتقل شد و در ساعت ۷:۰۵ بعد از ظهر درگذشت.
✅ وی رهبر برجسته جنبش حقوق مدنی سیاهپوستان آمریکا (۶۸–۱۹۵۵) همچنین برنده جایزه صلح نوبل بود و به دلیل عقیده به پرهیز از خشونت و نافرمانی مدنی مشهور بود.
✅ سیاست های نژادپرستانه دولت ترامپ مجددأ نام مارتین لوتر کینگ را در مطالب رسانه‌های آمریکا مطرح کرده است.

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @Irrcmr
حمایت کلیساهای سیاه‌پوستان امریکا از فعالیت موزه تاریخ مؤسسه اسمیتسونیان

✅کلیساهای سیاه‌پوستان در امریکا از فعالیت موزه تاریخ آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار مؤسسه اسمیتسونیان حمایت کردند.

✅ این موسسه تحت تاثیر فرمان ترامپ در خصوص مخالفت با اصل تنوع ، برابری و شمول؛ با خطر قطع بودجه و تعطیلی مواجه است .

✅ این موزه تاریخ برده‌داری و تبعیض نژادی را روایت می‌کند و در عین حال عزم و موفقیت‌های جامعه سیاه‌پوستان آمریکا را در طول تاریخ برجسته می‌سازد.

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
👉 @irrcmr
«سخنان نژادپرستانه» منتقد کرملین علیه اقلیت های قومی روسیه به بهانه جنگ اوکراین

✅ «سخنان نژادپرستانه» ولادیمیر کارا مورزا، Vladimir Kara-Murza برنده جایزه پولیتزر و از منتقدین کرملین که در آلمان اقامت دارد، مبنی بر اینکه سربازان وابسته به اقلیت قومی ها در روسیه، «آسوده تر» حملات مرگبار در اوکراین را انجام می‌دهند، با انتقادات زیادی مواجه شده است.
✅ وی در سالهای اخیر در تشویق دولت‌های غربی برای اعمال تحریم بر ده‌ها مقام روسی نقش مهمی داشته است.
✅ اما اظهارات نفرت پراکنانه کارا مورزا در مورد اقلیت های قومی روسیه واکنش های متعددی در اروپا ایجاد کرده است.
✅ اظهارات این منتقد کرملین در شرایطی است که پیش از این تعدادی از روشنفکران وابسته به جوامع اقلیت های قومی در روسیه، دلیل سربازگیری گسترده از میان اقلیت های قومی غیر روس تبار توسط کرملین برای جنگ اوکراین را، کاهش دادن آمار قربانیان روس تبار این جنگ عنوان می کنند.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:


کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @Irrcmr
显示 1 - 24 103
登录以解锁更多功能。