Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
اندیشکده خرد جنسی avatar
اندیشکده خرد جنسی
اندیشکده خرد جنسی avatar
اندیشکده خرد جنسی
时间范围
浏览量

引用

帖子
隐藏转发
🎥 کولبری سوخت دختران نوجوان با کیف مدرسه!

🔹اینجا سیستان و بلوچستان است
✍ساجده عرب سرخی، فعال اجتماعی

@SOB_Fouri
@kherad_jensi
14.04.202507:44
🔊فایل صوتی

یاسر عرب

موضوع تجاوزات جنسی چگونه حل خواهد شد؟




🆔 @sokhanranihaa
🆔 @kherad_jensi

🌹
معاون اجتماعی وزیر کشور: اعتیادبه گل و الکل در بین بانوان سیر صعودی دارد

‏لایحه منع خشونت علیه ⁧ #زنان ⁩ ممکن است تاثیر عکس بگذارد!
‏ نرخ خودکشی در زنان بیشتر از مردان است.
‏در آمارهای خشونت و فرار از خانه با کاهش درصد سهم بانوان مواجه هستیم.

@kherad_jensi
09.04.202510:23
نسبت ازدواج به طلاق در کل کشور
منبع آمار ثبت احوال در سال ١٤٠٢


@kherad_jensi
سخنگوی دولت در واکنش به ارسال پیامک‌های حجاب در اصفهان:

دولت در مقابل مردم نخواهد ایستاد


@kherad_jensi
05.04.202519:40
تبعیض جنسیتی در هوش مصنوعی

🖋سمانه کوهستانی

با ورود هوش مصنوعی به زندگی روزمره و  تصمیم گیری های اجتماعی مسائل مرتبط با تبعیضهای  نهادینه شده در این تکنولوژی بیش از پیش حائز اهمیت  میشوند. در این بین تبعیض جنسیتی به شدت مورد  توجه قرار گرفته است زیرا هوش مصنوعی به دلیل  استفاده از داده های تاریخی و اجتماعی ممکن است.  به طور ناخواسته نابرابریهای جنسیتی را بازتولید و  تشدید کند. 
برای درک چگونگی بازتولید تبعیض جنسیتی در  سیستم های هوش مصنوعی ابتدا باید به ساختار  اجتماعی و فرهنگی تولید این تکنولوژی ها توجه کنیم.  بسیاری از الگوریتمهای هوش مصنوعی با داده هایی  آموزش میبینند که به شکلی پنهان حامل کلیشه ها و  نابرابری های جنسیتی‌اند وقتی سیستم های هوش  مصنوعی از این داده ها استفاده میکنند به بازتاب این  سوگیری ها در تصمیم گیریهای خود ادامه میدهند. بر این اساس هوش مصنوعی نه تنها از تبعیضهای  موجود در داده های تاریخی تأثیر می پذیرد بلکه این  تبعیض ها را در لایه های مختلف تصمیم گیری های  اجتماعی نیز بازتولید میکند. 
مصادیق تبعیض جنسیتی در هوش مصنوعی 
▪ سوگیری داده ها 
داده های استفاده شده برای آموزش هوش مصنوعی  غالباً از ساختارهای جامعه ای نشات میگیرند که در  آنها تبعیض جنسیتی نهادینه شده وجود دارد. برای  مثال اگر الگوریتم های استخدامی هوش مصنوعی با  داده های مربوط به گذشته ای آموزش ببینند که در آن  مردان بیشتر در پستهای مدیریتی حضور داشته اند  احتمال زیادی وجود دارد که این الگوریتم ها نیز تمایل  بیشتری به انتخاب مردان نشان دهند. این مسئله  میتواند باعث تداوم نابرابریهای شغلی بین زنان و  مردان شود.
▪ کلیشه های جنسیتی در دستیارهای هوش مصنوعی
دستیارهای صوتی هوش مصنوعی، همچون الکسا و سیری اغلب با صدای زنانه و رفتاری مطیعانه طراحی شده اند. این ویژگیها میتواند تصویری کلیشه ای از زنان به عنوان موجودات مطیع و خدمت گزار را در اذهان عمومی تقویت .کند این کلیشه در بلندمدت میتوانند تأثیری عمیق بر رفتارها و انتظارات اجتماعی از زنان داشته باشند.
ادامه مطلب را در لینک بخوانید:

https://ir-women.com/20747
@kherad_jensi
15.04.202514:39
معلمان بدون تست روان؛ بمب ساعتی در مدارس ایران!

نیک‌نژاد، کارشناس آموزشی در گفت‌وگو با خبرهای فوری مهم:


🔹در تمام سال‌های فعالیت حرفه‌ای‌ام، هرگز شاهد اجرای تست روان‌سنجی برای معلمان نبوده‌ام. متأسفانه گزینش معلمان بیشتر بر اساس معیارهای ایدئولوژیک و سیاسی انجام می‌شود تا صلاحیت‌های حرفه‌ای. در حالی که امنیت ۱۷ میلیون دانش‌آموز مطرح است!

🔹دانش‌آموزی که مورد تعرض قرار می‌گیرد، اغلب حتی درک نمی‌کند چه اتفاقی در حال رخ دادن است. چرا؟ چون هیچ‌گاه آموزش لازم را دریافت نکرده‌ است.

🔹مشکل فقط سیستم نیست، بخشی از جامعه نیز مقاومت می‌کند؛ متأسفانه هر بار کارشناسان بر ضرورت #آموزش_جنسی تأکید می‌کنند، با تابوهای اجتماعی و حتی مخالفت خانواده‌ها روبرو می‌شویم که می‌گویند این آموزش‌ها موجب کنجکاوی فرزندانشان می‌شود. اما سکوت چه عواقبی دارد؟

🔹امروز دغدغه اصلی آموزش و پرورش نه پرورش معلمان شایسته، بلکه مدیریت بودجه ناکافی و کنترل مدارس است؛ آن هم نه برای بهبود کیفیت آموزش، بلکه برای جلوگیری از شنیده شدن صدای شادی و خنده دانش‌آموزان است.
خبرهای فوری مهم

@kherad_jensi
14.04.202507:39
آزار جنسی دست‌کم ۹ دانش‌آموز مدرسه‌ای در شهر ری

با انتشار گزارشی در روزنامه‌ هم‌میهن درباره آزار جنسی چند دانش‌آموز در نمازخانه یک مدرسه، فرماندار شهر ری اعلام کرده مدیر آموزش و پرورش منطقه یک ری در جنوب تهران «اخراج» شده است.

روزنامه هم‌میهن روز یکشنبه ۲۴ فروردین در گزارشی مفصل پای صبحت‌ والدین دانش‌آموزانی نشسته که از «کابوس‌های شبانه»، «بدخوابی» و «جویدن ناخن» و اضطراب پسرانشان متوجه وقوع موضوعی غیرعادی در مدرسه شده بودند.

در بین این دانش‌آموزان شماری به خانواده‌‌هایشان گفته بودند که معلم کلاس پنجم مدرسه، آنها را به بهانه درس نخواندن به نمازخانه می‌برد و «تنبیه سربازی» می‌کند.

بر اساس گزارشی که روزنامه هم‌میهن از این مدرسه در شهر ری تهیه کرده، روایت شده معلم جوان مدرسه که در یک مدرسه دیگر هم تدریس می‌کرده، علاوه بر آزار جسمی و کتک زدن بچه‌ها، بدن آنها را لمس می‌کرده و آنها را آزار جنسی می‌داده است: «معلم مدرسه نام آزار هایش را 'تنبیه سربازی' گذاشته بود؛ گاهی بشین و پاشو، گاهی لمس اعضای خصوصی بدن با پا و گاهی آزار جنسی همراه با تهدید. او می‌دانست اگر آن چند پسر کوچک را تهدید کند، همه‌چیز مسکوت باقی می‌ماند.»

خانواده کودکان اوایل اسفند گذشته این موضوع را به مدرسه گزارش کرده بودند. بعد از گزارش والدین معلم مدرسه بدون توضیحی در سر کلاس حاضر نشده است.

بعد از انتشار گزارش هم‌میهن، مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران به خبرگزاری مهر گفته است که «معلم خاطی در خصوص تعرض به دانش آموزان جنوب تهران از کار برکنار و از کلاس درس کنار گذاشته شده است.»

به گفته مقام‌های آموزش و پرورش استان تهران، حراست مشغول تحقیق درباره این اتفاق است.

@kherad_jensi
12.04.202519:49
✅ یک کیس. یک تجربه

◀️  در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ بیمار دختر جوان ۱۸ ساله ای که در مسابقات ورزشی رتبه نیاورده بود و دچار بیقراری و نوعی افسردگی و سردرد شده بود به این‌جانب مراجعه کرد

◀️  در معاینات کامل هیچ نکته پاتولوژیکی اعم از اختلالات کبدی کلیوی و سی تی جمجمه و حتی معاینه چشم به علت سردرد نکته ای کشف نکردیم

◀️ بیمار به توصیه مادر چند روزی فلفل قرمز به عنوان آرام بخش؟! مصرف کرده بود و سپس به علت‌ آلرژی ناشی از فلفل توسط این‌جانب تست ige  rast...درخواست که آلرژی به فلفل و کنجد و کیوی و آرد گندم ریپورت شد.

◀️داروهای انتی آلرژیک ستیریزین....یک دوز تزریق استروئید و پماد موضعی استروئید تجویز شد

◀️ همزمان همکار روانپزشک که توسط بنده معرفی شده بود بیمار را بخاطر تألمات ناشی از شکست در مسابقه معاینه و کلردیازپوکساید ۵ هر شب یک عدد توصیه می‌کنند.

◀️در تاریخ ۱۷ فروردین ۱۴۰۴. خواهر بزرگتر بیمار که متاهل و مشکوک به بارداری بوده از بی بی چک استفاده می‌کند که پس از ۱۴ سال ازدواج تست مثبت می‌شود با توجه به روحیه افسرده بیمار، توسط خواهر بیمار که باردار و تست مثبت داشته پیشنهاد می‌شود که شما هم تست کنید

◀️بیمار ما ویرجین بوده و صرفا به عنوان یک حرکت مفرح این‌کار را انجام‌ می‌دهند و با کمال تعجب تست بارداری بیمار مثبت می‌شود.

◀️ قبل از هر مشورت و مراجعه به پزشک، پدر بیمار که مکانیک و سابقه مصرف داروی سیتالوپرام و هالوپریدول داشته در اقدامی ناگهانی در فرصتی مناسب در یکی از اتاق‌های منزل مسکونی دخترش را با کمربند خفه و به قتل می‌رساند.

◀️ در تاریخ بیستم فروردین توسط خواهر باردار در جریان موضوع تاسف آور قرار گرفتم.

◀️ اتفاق دیگر که رخ داده بود همکار داروساز بجای لتیزین که تجویز اینجانب بوده پرومتازین داده بود.

◀️ چه اتفاقی افتاده بود؟

🔴 پرومتازین و کلردیازپوکساید هر دو از داروهایی هستند که تست بی بی چک را مثبت کاذب می‌کنند.

✅ در کجا زندگی می‌کنیم؟

✍ دکتر علی جوادی: متخصص داخلی و‌ عضو انجمن ایمونولوژی و آلرژی کشور

@kherad_jensi
09.04.202509:11
شاهد‌بازی
✍یاسرعرب

هر چند در تاریخ ادبیات منظوم ما از کلماتی چون نوخط و مغبچه و گلعذار و چهارده‌ساله و ... تا حد قابل توجهی استفاده شده اما یک‌سان سازی تاریخ اجتماعی و نتیجه‌گیری سریع در مورد چگونگی زیست جنسی ایرانیان، امری است به شدت اشتباه!


همچنان که خسرو و شیرین و بيژن و منیژه و ليلی و مجنون نیز حکایت زیست واقعی همه مردمان خطه‌ی ما نبوده و در هیچ مقطع تاریخی اغلب ایرانیان چنین زیست عاشقانه‌ای نداشته‌اند!

اما در این میان استفاده‌ی با ملاحظه از داده‌های ادبی به خوبی می‌تواند روزنه‌هایی برای فهم ما از تاریخ اجتماعی زیست جنسی ایرانیان بگشاید!

هم‌اکنون با تماشای برشهایی از این موضوع در تیزر پیوست شده شما می‌توانید شاهد قسمت دیگری از مجموعه داستان سکسوالیته ایرانی با ارائه دکتر محسن بدره با موضوع شاهد بازی در لینک زیر باشد؛

https://youtu.be/dzl2yy1AOVE



خرد جنسی حامی نهادی، سازمانی، دولتی و ... ندارد. و‌ صرفا با حمایت‌های مردمی تولید محتوا می‌نماید.

شما می‌توانید برای حمایت از این تولیدات عضو گروه حامیان خرد جنسی باشید؛👇


https://t.me/+ujkVXR8nK-gwZWQ0



@kherad_jensi
عضو مجمع مدرسین حوزه علمیه: عدم التزام افراد به حجاب، هیچ تأثیر منفی‌ای بر اخلاق عمومی نداشت/ نباید شرایط طوری باشد که مردم از دشمن استقبال کنند

آیت الله سید محمدعلی ایازی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم:
عقلانیت حکم می‌کند که طی این سال‌های طولانی، هرچه فشارها و سخت‌گیری‌ها در باره حجاب بیشتر شده، نتیجه عکس داده است و وضعیت را بدتر کرده است، نه بهتر. تمامی فقهای ما که به قانون امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استناد می‌کنند، شرط اساسی آن را تأثیرگذاری دانسته‌اند. یعنی این فریضه، برفرض که در باره حجاب صادق باشد، تنها زمانی باید اجرا شود که اثر مثبت و کارآمد داشته باشد.

نباید شرایط به‌گونه‌ای پیش رود که مردم، به‌جای ایستادگی در برابر دشمنان خارجی، از آنان استقبال کنند.

وقتی رئیس‌جمهور اعلام می‌کند که قصد اجرای این مصوبه را ندارد، وقتی مسئولان نظام اجرای آن را به مصلحت نمی‌دانند و هنگامی که مراجع و علما این روش را نمی‌پذیرند، پس دلیل این‌همه هیاهو و جنجال چیست؟

@kherad_jensi
امسال آتش‌نشانی تهران، چند نیروی زن جذب می‌کند؟

قدرت الله محمدی مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران:
 ما ۱۶ آتش‌نشان زن داریم که در ایستگاه مستقر هستند، به‌صورت شیفتی با سامانه ۱۲۵ در ارتباطند و در ماموریت‌ها خدمت می‌کنند. برنامه ما در سال ۱۴۰۴ این است که ایستگاه دیگری با ظرفیت احتمالاً ۲۰ نفر آتش نشان زن راه اندازی کنیم.
تهران فوری

@kherad_Jensi
📌اندیشکده خردجنسی برگزار میکند:

🔻 بهداشت و سلامت جنسی بانوان

سخنران:
🎙زهرا کاشانی(درویش مفرد کاشانی)
پزشک و متخصص طب سنتی ایرانی

دبیر علمی نشست:
🎙صالحه خدادادی
دکتری مطالعات زنان

📄 موضوعات نشست:
▪️کاهش میل جنسی بانوان، علل زمینه ساز و روش برخورد بالینی
▪️وظایف جنسی مشترک و مختص هر یک از زوجین

🔸جلسه بصورت مجازی در بستر گوگل میت برگزار می‌شود.
برای شرکت در نشست به آیدی زیر در تلگرام پیام دهید:

@Sahel72_Kh

⏰ زمان:
پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴
ساعت: ۱۰_۱۱

🔻نشست رایگان است و امکان حضور برای کلیه علاقمندان وجود دارد.

@kherad_jensi
تعرض به‏‌نام تنبیه سربازی

🔻گزارش تحقیقی «هم‌‏میهن» درباره آزار جسمی و جنسی دانش‌‏آموزان یک مدرسه پسرانه در شهرری توسط معلم‌‏شان


🔹کسی دقیقاً نمی‏‌داند اولین ‏بار چه کسی دید که آقای معلم کلاس پنجم یک مدرسه پسرانه در شهرری، یکی دیگر از بچه‌‏ها را به هوای «تنبیه سربازی»، به نمازخانه روبروی کلاس درس برد. نامی که خودش آن را انتخاب کرده بود. مدت‏ها بود که تنبیه فقط بیرون انداختن از کلاس، فریاد زدن یا پرت‏ کردن ماژیک نبود.

🔹پسرهای کوچک نمی‌‏دانستند چرا معلم از آنها در نمازخانه می‌‏خواست که چشم‌‏های‏شان را ببندند و از لمس بدن‏شان چیزی برای کسی تعریف نکنند؟ فقط می‏‌دانستند که این اتفاق نباید بیفتد، نباید به‏‌جای کلاس، در آن نمازخانه باشند و معلم به ‏نام «تنبیه سربازی» آنها را «آزار» دهد، مرزهای خصوصی بدن‌‏هایشان را رد کند و آنها را با کابوس‌‏های شبانه و اضطراب تنها بگذارد.

🔹یکی از تنبیه‏‌های معلم کلاس پنجم که به تعرض می‌رسید، با نشستن روی پای بچه‌‏ها آغاز می‌شد. شکستگی پای«ح» هم بعد از تنبیه‌‌های نمازخانه مدرسه برگشت. پایی که قبلاً شکسته بود و وقتی معلم آن‌روز با بدنش روی آن نشست، دوباره ترک برداشت. بعد از آن، «ح» آنقدر مضطرب می‌‏شد که ناخن‌‏هایش را مدام می‌‏جوید. او بعدها به مادرش گفته بود که در خواب فریاد می‏زدم؛ چون «خیلی ترسیده بودم. صدایم در گلویم بود.»

🔹«ح»مدت‌‏ها بود که دیگر در کابوس‌‏های شبانه‌ اش نامی از کسی نمی‌‏برد. این ‏بار اما فرق داشت؛ انگار یک نفر دست‌‏هایش را روی گلویش گذاشته باشد، گریه و فریادش به هم می‌پیچیدو از خواب می‌‏پرید. کابوس‌‏ها که می ‏آمدند، پدر را صدا می‌‏زد. مادرش هنوز نمی‌‏دانست که چرا پسر 11 ساله‌‏اش با گریه از خواب می‌‏پرد،از او فقط این جواب را شنیده بود: «در کلاس اذیتم می‌‏کنند.». او نمی‌‏دانست با چند همکلاسی دیگر در آن خواب‌‏ها شریک است؛ کابوس «تنبیه سربازی» آقای معلم، در آن نمازخانه کوچک مدرسه، دور از چشم مدیر، همکلاسی، خانواده و دوربین‏‌ها.

🔹بعد از پخش شدن این ماجرا و در جریان قرار گرفتن مدرسه و آموزش‌وپرورش، تا اواسط اسفندماه ۱۴۰۳، ۹ دانش‌‏آموز به مرکز مشاوره آموزش‌‏وپرورش شهرری فرستاده شدند و تا پیش از عید امسال، برای بعضی از دانش‌‏آموزان دو جلسه و برای بعضی یک جلسه مشاوره‌روان‌شناسی تشکیل شد.

🔹شش نفر از مادران دانش‌‏آموزان این مدرسه به «هم‏‌میهن» از تعرض به فرزندشان گفتند، یک خانواده از سوءرفتار معلم شکایت کرد و یک خانواده هم سکوت را ترجیح داد. مادرها و پسرهای‏شان از دانش‌‏آموزان کلاس ششم شنیده بودند که سال گذشته برای آنها هم اتفاق مشابهی رخ داده، اما کسی را خبردار نکرده‌‏اند.

🔹مادر یکی از این دانش‌آموزان می‌گوید: «معلم بچه‌‏‌ها را از نظر روانی سرکوب می‏‌کرد. این بچه‌ها معصوم‏ند و نمی‏‌دانند «تنبیه سربازی» چیست؟ واقعاً فکر می‌‏کردند مربوط به سربازی است. بچه‌ها به‌‏خاطر ترس و نداشتن درکی از آن اتفاق، چیزی نمی‏‌گفتند.»

🔹روابط عمومی وزارت آموزش‏‌وپرورش در آخرین پیگیری‌‏های «هم‌‏میهن» اعلام کرد که حراست این وزارتخانه در انتظار بررسی‌‏های هیئت نظارت بر تخلفات است. آنها تاکید می‏‌کنند وزارت آموزش‌‏وپرورش به‌‏شدت پیگیر این ماجراست و اگر تایید شود، با آن برخورد می‌‏شود.

🔹مسئولان آموزش ‏وپرورش شهرری از خانواده‏ ها ۲۰ روز فرصت خواستند که به ماجرا رسیدگی کنند؛ قولی که به هفته آخر اسفندماه می‏‌رسید و تا روزهای آخر آن، هنوز خبری قطعی از نحوه رسیدگی آن به دست هیچ خانواده‌‏ای نرسیده بود.

🖌سارا سبزی | خبرنگار گروه جامعه

▫️ادامه مطلب در سایت هم‌میهن آنلاین

📌هم‌میهن را در فضای مجازی دنبال کنید:

🔗سایت | 🔗اینستاگرام | 🔗 واتساپ | 🔗تلگرام
چرا آمار خودکشی مردان از زنان بالاتر است؟
@didarnews1
@kherad_jensi
خشونت اقتصادی علیه زنان شامل چه مواردی می شود؟

قسمت ششم، راز مگو درباره خشونت اقتصادی علیه زنان است. خشونت اقتصادی علیه زنان یکی از اشکال رایج خشونت مبتنی بر جنسیت است که کمتر به آن پرداخته شده و به این‌نوع خشونت،‌ خشونت خاموش هم می‌گویند.

@sharghdaily
@kherad_jensi
مشکل یا اختلالِ بی ميلی جنسی در مردان!


در برنامه قبل به عدم برانگیختگی و یا کاهش میل جنسی زنان پرداختیم اما این اختلال به دلایل بسیار متعدد و متنوع برای مردان نیز اتفاق می‌افتد.
در این قسمت از مجموعه برنامه‌های سلامت جنسی ما ایرانیان با ارائه سرکار خانم دکتر زهره کشاورز به نشانه‌ها، علل، عوارض و شیوه‌ی درمان این اختلال اشاره کرده‌ایم!

این برنامه را در لینک زیر مشاهده بفرمایید.👇

https://youtu.be/n22Xx66zHcw





خرد جنسی حامی نهادی، سازمانی، دولتی و ... ندارد. و‌ صرفا با حمایت‌های مردمی تولید محتوا می‌نماید.

شما می‌توانید برای حمایت از این تولیدات عضو حامیان خرد جنسی باشید؛👇


https://t.me/+ujkVXR8nK-gwZWQ0



@kherad_jensi
30.03.202515:29
5 نکته درباره تحصن حجاب اجباری که جمع شد: یک ابتذال 48 روزه ضد دینی و ضد ایرانی

✍جعفر محمدی

چند ده نفر به مدت 48 روز در برابر مجلس شورای اسلامی تحصن کردند و خواستار ابلاغ قانون حجاب اجباری شدند. سرانجام پلیس وارد عمل شد و به تعبیر خودش، آنها را جمع آوری کرد و تحصن به پایان رسید.

در این باره چند نکته قابل توجه است:

1- این افراد حق داشتند خواسته سیاسی و اجتماعی شان را اعلام و اظهار کنند و برای این منظور، از حقوقی مانند راهپیمایی، تجمع و تحصن استفاده کنند. نفی این حق، مخالف صریح قانون اساسی است. اما یک نکته کلیدی را نباید از یاد برد: همه ایرانی ها از چنین حقی برخوردارند؛ این که گروهی بتوانند برای خواسته های جناحی شان راهپیمایی، تجمع یا تحصن کنند ولی اکثریت مردم نتوانند خواسته های ملی را در چنین رویدادهایی مطالبه کنند، بی عدالتی است و خشم اکثریت خاموش را علیه اقلیت پر سر و صدا بر می انگیزد.

2 - برخورد پلیس و نیروهای امنیتی با تحصن کنندگان، بسیار اصولی و صحیح بود: مدارا کردند و حتی بعد از این که شورای امنیت کشور مصوب کرد که تحصن پایان باید و برخی تحصن کنندگان با پلیس درگیر شدند، پلیس برخورد خشونت بار نکرد.

این روش باید الگوی خود پلیس در مواجهه با همه کسانی باشد که اعتراض دارند.

3 - تجمع کنندگان و حامیان سیاسی آنها در این مدت، دست به یک تحریف و مردم فریبی آشکار زدند و البته که حقه شان نگرفت: آنها خود را حامی "حکم الهی حجاب" خواندند و مخالفان را "مخالف حکم خدا" معرفی کردند. 
 
حال آن که موضوع ، نه خود حجاب که یک قانون ضد مردمی بود که توسط اقلیتی تصویب شده و قرار بود بر کل مردم ایران تحمیل شود که مسعود پزشکیان مقابلش ایستاد و گفت که نه ابلاغش می کند و نه اجرایش. 

در واقع، مخالفان دولت، زمینه ای برای زورآزمایی سیاسی یافتند و بر این باور بودند که اگر بتوانند در این مورد مچ دولت را بخوابانند، می توانند خاکریزهای سیاسی دیگر را هم فتح کنند.

پس کل تحصن و وا اسلاما و وا حجابا گفتن ها، یک بازی مبتذل سیاسی بود و "حجاب" نقابی بود بر این سیاست بازی پوچ و مهمل که هم ضد دین بود و هم ضد ایران.

کسی چه می داند؟ شاید این طرح زیرکانه مخالفان حجاب باشد که با تبدیل آن به چماق، جوانان را از حجاب متنفر کنند و تفرقه ملی ایجاد کنند!

5. کسانی که با حجاب اسلامی می کوشند نحوه خاصی از پوشش را بر زنان جامعه تحمیل کنند، بیش از همه به زنان محجبه ای ظلم می کنند که حجاب را شخصاً و بر اساس باورهای دینی و فرهنگی، انتخاب کرده اند.

داد و قال عده ای بازی خورده سیاسی که حجاب بر سر دارند، نگاه منفی به ویژه در میان نسل جوان نسبت به اصل حجاب و زنان محجبه واقعی ایجاد می کند و این، به زیان اصل حجاب است. کسی چه می داند؟ شاید این طرح زیرکانه مخالفان حجاب باشد که با تبدیل آن به چماق، جوانان را از حجاب متنفر کنند و تفرقه ملی ایجاد کنند!

5 - انرژی جامعه در طول چند دهه گذشته در دو قطبی های واقعا کاذب هدر رفته است: مرد با ریش و مرد بی ریش ، آستین کوتاه پوش و آستین بلند پوش، یقه باز و یقه بسته، با حجاب و کم حجاب، با حجاب و بی حجاب، حزب اللهی و غیر حزب اللهی و ... .

اصل محدود بودن انرژی به ما گوشزد می کند که نمی توان چنین بازی های انرژی بری را تا ابد ادامه داد؛ باید به این تقابل ها پایان داد و با به رسمیت شناختن همه سلائق و رویکردها، توان جامعه را صرف جبران عقب افتادگی ها و فرسودگی هایی کرد که آثار آن را در همه جای ایران می توان دید. ما ، آنقدر درگیر حواشی و دو قطبی ها شده ایم که از اصول غافل شده ایم و ناگهان به خود آمده ایم و دیده ایم حتی همسایگانی که روزگاری حسرت ما را می خوردند، فرسنگ ها از ما جلو افتاده اند و ما ، اکنون چاره ای نداریم جز این که همه حواس و اراده و انرژی ملی مان را صرف توسعه کنیم و الا شاید دیگر ، فرصتی برای برخاستن برای ایران ما پیش نیاید./عصرایران


@kherad_Jensi
📺تیزر

توصیه اینکه اگر تماشای هر کدام از مجموعه برنامه‌های سلامت جنسی ما ایرانیان با ارائه سرکار خانم دکتر زهره کشاورز را از دست داده‌اید، حتما سعی بفرمایید مخاطب این قسمت باشید به خصوص اگر در کنار نوجوانی زندگی می‌کنید و یا می‌توانید این قسمت را به نوجوانان معرفی نمایید👇


https://youtu.be/A1hP8e6aoyU







خرد جنسی حامی نهادی، سازمانی، دولتی و ... ندارد. و‌ صرفا با حمایت‌های مردمی تولید محتوا می‌نماید.

شما می‌توانید برای حمایت از این تولیدات عضو گروه حامیان خرد جنسی باشید؛👇


https://t.me/+ujkVXR8nK-gwZWQ0



@kherad_jensi
13.04.202512:07
وضعیت نگران‌کننده بالارفتن آمار خودکشی‌ها
اضطرار مرگ‌های خودخواسته

سال جدید هم شروع شد اما زور بهار هم به مرگ‌های خودخواسته و اضطرار آن نرسید. فروردین به نیمه رسیده بود که چندین خبر خودکشی پیاپی منتشر شد تا نگرانی‌ها برای آمار خودکشی در ایران ادامه‌دار باشد.

نیروی انتظامی در آخرین گزارش خود در سال ۱۴۰۲ نرخ خودکشی سالانه را چهار هزار نفر اعلام کرده  اما حمید یعقوبی، رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی، پزشکی قانونی را مرجع رسمی اعلام آمار خودکشی می‌داند: «نیروی انتظامی اساسا مرجع آماری در حوزه خودکشی نیست. ما باید آمار را از پزشکی قانونی دریافت کنیم که آخرین گزارش‌ها در سال ۱۴۰۱ از رقم حدود شش هزار خودکشی سالانه خبر داده بود».

به گفته او آمار خودکشی‌ها در جهان از سال ۲۰۰۰ و از عدد ۸۰۰ هزار (سالانه) به ۷۲۰ هزار رسیده‌، اما در ۲۰ سال اخیر، شیب خودکشی در میان ایرانیان متأسفانه رو به بالا بوده است: «تعلل کنیم آمار خودکشی ایران از میانگین جهانی بالاتر می‌رود»./شرق

@kherad_jensi
09.04.202520:32
🌿در اصفهان چه خبر است؟

🔻گفت وگو با محسن مظاهری رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان درباره تذکر ها و پیامک های حجاب


✍️پریسا هاشمی | گزارشگر شهری هم‌میهن


🔹برابر تصمیم شورای عالی امنیت ملی که بالاترین نهاد امنیتی کشور محسوب می‌شود، ابلاغ و اجرای «قانون حجاب و عفاف» متوقف شده است. با این حال به نظر می‌رسد برخی از استانهای ایران مانند اصفهان به صورت خودمختار اقدام به ارسال پیامک حجاب به برخی از زنان با پوشش اختیاری کردند.

🔹برخی از فعالان حوزه سیاسی در اصفهان در واکنش به این موضوع اذعان دارند؛ «به همین دلیل بود که با انتخاب فردی که از سوی پایداری‌ها حمایت می‎شد مخالف بودند. چراکه استان اصفهان یکی از استان‌های بسیار مستعد برای حرکت برخلاف جریانات و تصمیمات کلان کشور است.»

🔹اما حالا مهدی جمالی‌نژاد با حمایت امیرحسین بانکی‌پور، نماینده اصفهان و از طراحان قانون حجاب و عفاف به عنوان استاندار اصفهان انتخاب شده است و به نظر می‎‌رسد تندروها در این استان آنقدر قدرت بیشتری گرفته‌اند که حتی برای تصمیمات شورای عالی امنیت کشور هم اهمیتی قائل نباشند و راه خود را در برخی موارد از راه حاکمیت مرکز جدا کنند. یکی از این موارد قانون حجاب و از جمله موضوعاتی است که مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست‌جمهوری گردن خود را برای اجرا نشدن آن گرو گذاشت.

🔹ماجرا از روز ۵ فروردین شروع شد که خبر ارسال پیامک‌های حجاب از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اصفهان منتشر شد و پس از آن کاربران فضای مجازی یکی پس از دیگری پیامک‌های خود را به اشتراک گذاشتند. برخی از کاربران نیز اعلام کردند که برای خانواده دختران و پسران پیامک ارسال شده است.

🔹یکی از این افراد در گفت‌وگو با هم‌میهن گفت: «ماشینم را در پارکینگ پارک کردم و در چهارباغ با خانواده قدم می‌زدم که ناگهان پیامک حجاب دریافت کردم. زمانی که در ماشین بودم شال سرم بود حتی در چهارباغ هم شال داشتم اما متوجه نشدم که چه زمانی از سرم افتاده بود. به سرعت برایم پیامکی به نام خودم از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان برایم ارسال شد.»

🔹ارسال پیامک به بانوان با اسم‌شان آن‌هم با آن سرعت باعث شد که شائبه استفاده از دوربین‌های تشخیص هویت در برخی از معابر اصفهان نیز قوت بگیرد.  هنوز آتش فضای مجازی فروکش نکرده بود که خبرگزاری حوزه گفت‌وگویی از محسن مظاهری، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان منتشر کرد که او گفته بود: «در ایام نوروز بیش از ۹۷هزارو ۵۰۰ تذکر و بیش از ۴۰۰نفر به دلیل رعایت شئونات اسلامی هدیه گرفتند.

🔹این فعالیت‌ها با هدف ترویج و تثبیت فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، ارتقای سطح آگاهی‌های اجتماعی، و بهبود فضای عمومی جامعه، در ۲۳ نقطه شهر اصفهان و ۵۰ نقطه در سطح استان، با ۹هزار و ۷۵۰نفر روز و همکاری نیروها و گروهای مردمی، بسیج و نیروی انتظامی در سطح استان به اجرا درآمد.»

🔹هم‌میهن درباره این اقدام ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اصفهان با مظاهری گفت‌وگو کرد.

▫️ادامه مطلب در سایت هم‌میهن آنلاین

@hooreechannel
@kherad_jensi
08.04.202513:52
فدراسیون دوچرخه‌سواری تنها رکابزنان دختر را به مسابقات کوهستان قهرمانی آسیا اعزام می‌کند.

به گزارش ایسنا، مسابقات دوچرخه‌سواری کوهستان قهرمانی آسیا از سوم اردیبهشت به میزبانی چین آغاز می‌شود. فدراسیون دوچرخه‌سواری تصمیم گرفته در این مسابقات تنها دو نماینده دختر اعزام کند. فرانک پرتوآذر و فاطمه عباسی نفرات اعزامی ایران به این مسابقات هستند.

در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۴، در ماده کراس کانتری زنان فرانک پرتوآذر ششم و فاطمه عباسی در رده سنی زیر ۲۳ سال هفتم شدند.

رسول اسدی رییس فدراسیون در این مورد به ایسنا گفت: مردان را چندین بار اعزام کردیم و نتیجه نگرفتند و ارزیابی مرکز سنجش این است که شرایط آن‌ها خیلی خوب نیست بنابراین برنامه این است که بانوان را به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام کنیم.


@kherad_jensi
06.04.202503:40
🔴 «اعتماد»، چالش مادران را در موضوع محدوديت‌ اختيارات حضانت و ولايت فرزند بررسي مي‌كند
امضاي بي‌اعتبار مادران

✍🏻 الهه باقري سنجرئي

📌بهشت زير پاي مادران است؛ مادراني كه به استناد قانون، هيچ حقي در امور فرزندانشان ندارند، مگر اينكه خوش‌شانس باشند و بتوانند مسالمت‌آميز وكالت برخي امور را از همسر خود، يعني پدر فرزند بگيرند؛ البته هر حقي جز ولايت، چراكه مواد ۱۱۸۰ و ۱۱۸۱ قانون مدني به تبعيت از نظر مشهور اماميه، تنها پدر و جد پدري را ولي قهري طفل مي‌شناسد و هيچ صحبتي از مادر نمي‌كند. مشهور در فقه بر اين عقيده است كه حق ولايت پس از پدر، متعلق به جد پدري و جدِ جد و هرچه بالا رود، است و اگر جد پدري زنده نباشد، به حكم ماده ۱۲۱۸ قانون مدني براي محجور، قيم نصب مي‌شود و ولايت به مادر نمي‌رسد.

📌در اين رابطه، ماده ۱۱۸۱ قانون مدني مقرر مي‌دارد: «هريك از پدر و جد پدري نسبت به اولاد خود ولايت دارند». حكم فوق، اجماعي بين فقهاي اماميه است. گرچه در بين فقهاي اماميه تنها ابن جنيد (سده ۴ هجري قمري) پس از پدر و جد پدري براي مادر اگر رشيد باشد، ولايت قائل است، ولي فقها اين نظر را نپسنديده‌اند.

📌به‌هرحال، امروز، اگر نگوييم جهان به‌كلي دگرگون شده اما نمي‌توانيم منكر تغييرات جامعه و شرايط زندگي شويم. درست يا غلط، آمار طلاق‌ها افزايش پيدا كرده و زنان، ديگر شباهتي به زنان قرن‌هاي پيش ندارند؛ مستقل شدند و در بسياري از موارد، به‌تنهايي سرپرست خانوار هستند، در طول زندگي مشترك هم، بار اقتصادي را همراه همسر و گاه به‌تنهايي بر دوش مي‌كشند. حالا در اين شرايط، اگر پس از جدايي، پدر صلاح بداند، حضانت فرزند را به مادرش مي‌دهد؛ حقي كه بر اساس تعريف قانوني، فقط به نگهداري و تربيت اطفال محدود مي‌شود.

📌در واقع نگهداري از فرزند بدون ابزار مورد نياز و با مقرري‌ مختصري كه دادگاه براي نفقه فرزند تعيين مي‌كند و تازه اگر پدر، به‌موقع و درست آن را بپردازد كه در غير اين صورت، مادر، بايد طبق يك قانون نانوشته و از سر مهر مادري، هزينه‌هاي كودك را هم پرداخت كند. اما حق امضا در هيچ‌يك از موارد قانوني او را ندارد و حتي اگر فرزندش در بستر بيماري باشد، بايد پدر يا جد پدري او براي درمان‌هاي بيمارستاني و بستري‌شدن، اجازه بدهند كه اگر در شهر ديگري باشند يا اگر نخواهند و فرزند را اهرمي براي فشار به مادر بدانند كه اجازه‌اي هم در كار نخواهد بود، چراكه او ولي خاص كودك است؛ ولايت بر اساس شرع اسلام با پدر و در نبود او با جد پدري يا وصي اين دو خواهد بود. اگر هيچ‌كدام از اينها نباشند، آن فرد صغير -فرزند زير ۱۸ سال- از مدار ولايت خارج مي‌شود. مادر تنها در صورتي مي‌تواند ولي كودك باشد كه پدر يا جد پدري او را به عنوان ولي، انتخاب كرده باشند.

📌در واقع بحث ولايت يك تكليف مشخص است و بعضي از آنها فقط مربوط به پدر و جد پدري بوده و به وصي و با هيچ‌ وكالتي منتقل نمي‌شود، مانند حقي كه براي قصاص دارند. درمورد ازدواج هم باز، اختيار به‌طور قانوني محدود به پدر و جد پدري است، مگر اينكه آنها خودشان، اين اختيار را به وصي يا در قالب وكالت، به فرد ديگري واگذار كنند.

👈🏻  ادامه مطلب را در Instant View بخوانید.

@BashgaheZanan
@kherad_jensi
خانم تحصّن‌کننده برای ابلاغ شبه قانون ‎حجاب می‌گوید خودم را می‌کشم! این همان ‎جهل مقدس است

محسن برهانی، حقوقدان: ‏خانم تحصّن‌کننده برای ابلاغ شبه قانون ‎حجاب می‌گوید امشب خودم را می‌کشم!!

بارها عرض شد که در کشور با متدیّنین غیرمتشرّع مواجهیم که هیچ شناختی از شرع ندارند اما تا دلتان بخواهد ایمان دارند و غصه اسلام را می‌خورند. این همان ‎جهل مقدس است.

@kherad_Jensi
显示 1 - 24 92
登录以解锁更多功能。