Notcoin Community
Notcoin Community
Whale Chanel
Whale Chanel
Proxy MTProto | پروکسی
Proxy MTProto | پروکسی
Whale Chanel
Whale Chanel
Proxy MTProto | پروکسی
Proxy MTProto | پروکسی
iRo Proxy | پروکسی
iRo Proxy | پروکسی
MESHKAT | مشکات avatar

MESHKAT | مشکات

روزنه‌ای به قدرت نظامی ایران
https://zil.ink/ProjectMeshkat
TGlist 评分
0
0
类型公开
验证
未验证
可信度
不可靠
位置Іран
语言其他
频道创建日期Feb 07, 2025
添加到 TGlist 的日期
Oct 25, 2024

MESHKAT | مشکات 热门帖子

31.01.202500:39
😁 آخرین وضعیت مواضع پدافندی و راداری هدف قرار گرفته

😁با به‌روزرسانی تصاویر ماهواره‌ای برخی مواضع هدف قرار گرفته در جریان حملات هوایی 26 اکتبر 2024 نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به برخی اهداف در اهواز، ایلام، شاهرود و تهران، با گذشت زمان و به‌روزرسانی تصاویر ماهواره‌ای شاهد رخداد تغییرات در برخی مناطق هستیم:

😁سایت پدافندی S-300PMU-2 مهرآباد:
براساس آخرین تصویر موجود از این سایت پدافندی، خودروهای PT85TE2 حامل لانچرهای سامانه S-300 از محل استقرار خود خارج و در وضعیت غیرعملیاتی مشاهده می‌شوند. همچنین به‌نظر می‌رسد رادار درگیری و کنترل آتش 30N6E2 از محل استقرار خود خارج و رادار کشف هدف و مدیریت میدان نبرد 64N6E2 در محل قرارگیری آن مستقر شده؛ با این حال در وضعیت رادار کشف و رهگیر 96L6E تغییری دیده نمی‌شود. با جمیع موارد می‌توان گفت سایت فوق تا زمان ثبت تصویر، در وضعیت غیرعملیاتی به‌سر می‌برده است.
😁سایت پدافندی S-300PMU-2 کهریزک:

براساس آخرین تصویر موجود از این سایت پدافندی، خودروهای PT85TE2 حامل لانچرهای سامانه S-300 (به‌جز یک لانچر) از محل استقرار خود خارج شده‌اند. همچنین به‌نظر می‌رسد رادار درگیری و کنترل آتش 30N6E2 از محل استقرار خود خارج شده باشد؛ با این حال یک رادار درگیری 30N6E2 در حالت غیرعملیاتی و زیر تور استتار مشاهده می‌شود. رادار کشف هدف و مدیریت میدان نبرد 64N6E2 نیز از محل استقرار خود خارج شده است. با این حال با مشاهده آنتن رادار کشف و رهگیر 96L6E، به‌نظر می‌رسد رادار فوق در وضعیت عملیاتی به‌سر می‌برد. همچنین در بخش جنوبی این سایت پدافندی دو رادار کشف و رهگیر 96L6E در حالت جمع‌آوری شده و در وضعیت غیرعملیاتی مشاهده می‌شود. با جمیع موارد و با عدم حضور خودروهای پرتابگر و عدم مشاهده رادار درگیری در ساختار این آتشبار، می‌توان گفت سایت فوق تا زمان ثبت تصویر در وضعیت غیرعملیاتی به‌سر می‌برده است.
😁سایت پدافندی اسلام‌شهر
:

سایت فوق تا پیش از اننشار تصویر 9 آبان، مجهز به سامانه پدافندی MIM-23 هاوک بود که براساس تصویر ماهواره‌ای 9 آبان (4 روز پس از حمله) مشخص شد لانچرهای هاوک از سایت مذکور برچیده شده و دو پرتابگر PT85TE2 سامانه S-300PMU-2 به‌همراه رادار درگیری و کنترل آتش 30N6E2 و خودروی رله ارتباطی در سایت اسلام‌شهر قرار گرفته. براساس آخرین تصویر موجود، لانچرهای مذکور همچنان در سایت اسلام‌شهر حاضر هستند اما رادار درگیری 30N6E2 در محل استقرار خود دیده نمی‌شود (با این حال ژنراتورها در محل خود قرار دارند)
.
😁رادار پیش‌اخطار قدیر اهواز:

باتوجه به تصویر فوق، پس از هدف قرار گرفتن ساختمان‌های ژنراتور/مرکز کنترل سایت قدیر اهواز، ساختمان‌ها و سکوی گیرنده/فرستنده امواج رادار این سایت راداری برچیده شده و بر این اساس تا تاریخ ثبت این تصویر، سایت راداری قدیر اهواز در وضعیت غیرعملیاتی به‌سر می‌برد.
😌@Projectmeshkat
😁آیا آسمان ایران در اثر این حملات بی دفاع شده است؟

با مشخص شدن وضعیت راداری باید به سراغ سیستم‌های پدافندی رفت. در مجموع حملات هوایی پراکنده رژیم صهیونیستی میتوان گفت بصورت اثبات شده حداقل یک رادار کنترل آتش در اصفهان و تاسیسات ارتباطی دو مجموعه کهریزک و مهرآباد تهران مورد آسیب واقع شده. بنابراین در بدترین حالت ممکن همچنان 1 آتشبار کامل و در بهترین حالت 3 آتشبار اس300 توان عملیاتی دارند. فارغ از این موضوع باید توجه داشت توان پدافندی برد بلند آسمان ایران به اس300 خلاصه نمیشود. دستکم 2 آتشبار سامانه باور373 با برد +150 کیلومتر، خانواده تلاش|پانزده خرداد با برد +100 کیلومتر و خانواده سوم خرداد با برد +75 کیلومتر در کنار دیگر سیستم‌های پدافندی عملیاتی هستند که طبیعتا امکان بررسی جزئی‌تر میسر نیست.
😁جمع بندی:

در پایان باید گفت آسیب رسیدن به شبکه پدافند هوایی کشور امری غیر پنهانی است که برخلاف برخی انتقادات دوستانه و خوشخیالی‌‎ها، حتی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای تجاری هم اثبات میشود. چه بسا بازیگران دولتی تجهیزات پیشرفته‌تری نیز در اختیار دارند. درعین حال ادعای انهدام کامل پوشش پدافندی کشور اگر از روی عناد کورکورانه نباشد، حاصل درک نادرست و برداشت‌هایی به سبک بازی رایانه‌ای است. تولید تجهیزات راداری-پدافندی در کشور ما سابقه کمتر از 4 دهه دارد و همچنان راه درازی برای پیمایش وجود دارد. از جمله برتری‌های اصلی رژیم صهیونیستی در حملات خود استفاده از بالستیک‌های هواپرتاب (در غیاب سامانه ضدبالستیک تخصصی بومی) و عوامل داخلی مسلح به ریزپرنده بود. بنابراین با کسب تجربه از این وقایع، نسل جدید سامانه‌های پدافندی میبایست در سه حوزه ضدبالستیک، ضدکروز-ریز مهمات و ضد ریزپرنده تمرکز بیشتری داشته باشند. ناگفته نماند در شرایط امروز منطقه و پیشرفت پرسرعت ناوگان هوایی کشورهای همسایه، توجه بیشتر به نوسازی ناوگان هوایی و حدالامکان استفاده از رادارهای پرنده به عنوان مکمل پدافند زمین پایه، از نان شب واجب تر است.

2/2
😌@Projectmeshkat
😁 پهپادهای قائم بر روی ناو پهپادبر شهید بهمن باقری

😌@Projectmeshkat
😁رونمایی وزارت دفاع از پهپاد انتحاری قابل پرتاب از زیر سطح آب

😌@Projectmeshkat
موشک سوپرسونیک ضدکشتی ایران!

• در جریان نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع که برای بازدید رهبر انقلاب تدارک دیده شد، در نهایت پلتفرم موشک ضدکشتی سوپرسونیک ایران رخ نشان داد!

• مدت‌ها بود که اخباری مبنی بر توسعه موشک‌های ضدکشتی فراصوت (سوپرسونیک) در ایران منتشر می‌شد، اما اینکه این موشک با الگوگیری از چه پلتفرمی ساخته شده و یا چه شکل و شمایلی دارد، پنهان و ناشناس بود؛ براساس منابع غیررسمی بیش‌از ۲ دهه پیش، ایران چند فروند موشک کروز ضدکشتی سانبرن (P-270، نام‌گذاری ناتو SS-N-22) از روسیه خریداری کرده، اما تاکنون هیچ تصویری از آن منتشر نشده بود.

• در نهایت در جریان نمایشگاه امروز، ماکتی از بخش پیشرانه و ورودی هوای موشک در دست توسعه ایران منتشرشده که نشان می‌دهد وزارت دفاع با الگوگیری از پلتفرم موشک سانبرن، در حال توسعه این موشک سوپرسونیک ضدکشتی است؛ موشک سانبرن از یک‌پیشرانه سوخت جامد به‌عنوان بوستر و شتاب‌دهنده اولیه استفاده می‌کند و از پیشرانه‌های رم‌جت نیز به‌عنوان پیشرانه اصلی جهت پرواز تا اصابت به هدف بهره می‌گیرد.

• نکته‌ای که وجود دارد، سنگینی و بزرگی ذاتی موشک سانبرن است؛ این موشک حدود ۴٫۵ تن جرم و نزدیک به ۱۰ متر طول دارد! مشخصاتی که بعید است کشورمان عیناً براساس آن کروز فراصوت خود را توسعه دهد و پیش‌بینی می‌شود که کروز سوپرسونیک ایران نسخه‌ای سبک‌تر و کوچک‌تر باشد تا امکان نصب آن برروی انواع سکوهای پرتاب زمینی، دریایی و حتی هوایی فراهم شود.

پی‌نوشت: موشک سانبِرن بسته‌به ارتفاع پروازی‌اش، بین ۱۲۰ تا ۲۵۰ کیلومتر برد و ۲ تا ۳ ماخ سرعت دارد. سرعت بالای پرواز موشک زمان واکنش سامانه‌های دفاعی ناو را بسیار کاهش می‌دهد و احتمال موفقیت موشک مهاجم را افزایش می‌دهد.

#ایران #وزارت_دفاع
#موشک_کروز #موشک_سوپرسونیک

@iranian_defensive_power
🌹 23 بهمن؛ سال‌روز شهادت عماد فائز مغنیه (حاج رضوان) بر اثر انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در منطقه کفرسوسه در حومه جنوب غربی دمشق

😌@Projectmeshkat
24.02.202510:18
🔥 جنگنده رزمی آموزشی یاک 130 در جریان رزمایش ذوالفقار 1403 ارتش

@Projectmeshkat
😁 ناو پهپادبر شهید باقری با حضور‌ سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران و وزیر دفاع‌ به ناوگان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست.

😌@Projectmeshkat
05.02.202515:49
🔴 ویدیویی از تعدادی از جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش در آستانه روز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران

😌@Projectmeshkat
23.02.202511:23
😁«السًلامٌ علیکَ قائداً؛ السَلامٌ علیکَ مجٰاهِداً؛ السَلامٌ علیکَ شَهیداً»

😁لحظه ورود پیکر دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان، شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین به ورزشگاه شمعون و آغاز مراسم تشییع پیکر شهدا در بیروت

😌@Projectmeshkat
«بلند آسمان جایگاه من است»

۱۹ بهمن؛ روز نیروی هوایی ارتش گرامی باد

😌@Projectmeshkat
😁تصاویری از پهپاد قائم بر روی ناو پهپادبر شهید بهمن باقری

😌@Projectmeshkat
🌹 28 بهمن (روز گذشته)؛ سال‌روز شهادت سردار شهید ایوب مطلب‌زاده (ابوجواد)

😌@Projectmeshkat
30.01.202518:38
🔴 پهپاد شاهد 149

😌@Projectmeshkat
😁بازدید رهبر انقلاب از آخرین دستاوردهای دانشمندان صنعت دفاعی کشور

😌@Projectmeshkat
登录以解锁更多功能。