Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
همدان‌نامه avatar
همدان‌نامه
همدان‌نامه avatar
همدان‌نامه
29.04.202507:47
گزارش تصویری «نخستین جایزه دوسالانه زنده‌یاد پرویز اذکایی»
آیین اعطای «نخستین جایزه دوسالانه زنده‌یاد پرویز اذکایی» در قالب همایش «اردیبهشت هگمتانه» روز چهارشنبه ۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در سالن غدیر دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.
این آیین به همت موسسه پژوهشی «میراث مکتوب» و موقوفه پرویز اذکایی، هفته‌نامه همدان‌نامه و با مشارکت بسیاری از نهادهای استانی و کشوری برگزار شد.
هیئت داوران این جایزه پس از بررسی آثار رسیده شامل کتاب‌ها، پایان نامه‌ها و رساله‌های دکتری، برگزیدگان نخستین جایزه دوسالانه زنده‌یاد پرویز اذکایی به شرح ذیل معرفی کردند:
 
کتاب برگزیده: «از هگمتانه تا اکباتان» تألیف محمدرحیم صراف (نتایج کاوش‌های باستان‌شناسی تپه هگمتانه از سال ۱۳۷۹ – ۱۳۶۴)
کتاب‌های شایستۀ قدردانی: «روضة المریدین» تصحیح و تحقیق نصرالله پورجوادی و محمد سوری و کتاب «آیین جانان» تألیف سعید کریمی
رسالۀ برگزیده: «بررسی پیکرۀ بنیاد گویش همدانی» نگارش فریبا صبوری
رسالۀ شایستۀ تقدیر: «بررسی تحولات نهضت ملی در همدان» نگارش ابوالفتح مؤمن.

در این مراسم از مهدی به‌خیال به عنوان نویسنده و کتابفروش برتر، محمدحسین حلیمی به عنوان هنرمند برتر، و خشایار حدیدچی به عنوان کتابدار برتر نیز تقدیر به عمل آمد.
در این برنامه ادیبانی چون میرجلال‌الدین کزازی، محمدجعفر یاحقی، علیرضا قیامتی، نصرالله پورجوادی، حسین معصومی همدانی، تقی پورنامداریان، محمدرحیم صراف و اکبر ایرانی حضور داشتند و سخنرانی کردند. همچنین چند تن از مدیران استانی از جمله حمید ملانوری استاندار همدان، غلامحسین مجذوبی رئیس دانشگاه بوعلی، جوادی مدیر کل ارشاد، جواد معینی سرپرست نهاد کتابخانه‌ها، عاطفه زارعی مدیر سازمان اسناد و کتابخانه‌ها، علی محمدی دبیر علمی جایزه و حسین زندی دبیر اجرایی همایش اردیبهشت هگمتانه و جایزه حضور داشتند و برخی از آن‌ها پیام‌هایی را قرائت کردند.
در روز برگزاری مراسم به پاس خدمات زنده‌یاد پرویز اذکایی، بزرگترین میدان دانشگاه بوعلی سینا همدان به نام وی نامگذاری شد.

همدان را با همدان‌نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
#همدان_نامه‌ای‌ها

لوله فاضلاب منطقه اعتمادیه جنب اردوگاه فجر شکسته و با وجود پیگیری‌های اهالی محل برای تعویض لوله‌ها، شهرداری و آب و فاضلاب هیچ همکاری و مساعدتی نکردند. این فاضلاب در شهر پخش می‌شود. از مسئولان خواهش می‌کنیم اقدامات لازم را انجام دهند.

ارسالی از مخاطب

همدان را با #همدان‌نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
نود و ششمین برنامه از #سلسله_نشست_های_باهم

مروری بر آثار غلامحسین ساعدی
دوشنبه ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴
ساعت ۱۷:۳۰
همدان، میدان جهاد، شهرکتاب

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
شاهنامه برترین صلح‌نامه جهان

فردوسی نگاهبان زبان و فرهنگ ایران است

ناهید زندی‌صادق

دکتر«علیرضا قیامتی» شاهنامه‌پژوه، عرفان‌شناس و استاد دانشگاه یکی از سخنرانان برنامه اردیبهشت هگمتانه بود که با سخنان جالبش شور و شوقی در جمع دوستداران تاریخ و ادبیات ایران برانگیخت و با تشویق‌های مکرر حاضران بار دیگر ثابت کرد که مردم همدان، عشق و علاقه‌ای بی‌حد و حصر به تاریخ، فرهنگ و زبان فارسی دارند.

سه‌شنبه دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ آرامگاه بوعلی سینا مجمع شاعران، نویسندگان، پژوهشگران و هنرمندان بسیاری بود که به بهانه نخستین دو سالانه جایزه زنده یاد «پرویز اذکایی» در همدان گرد آمده بودند. سخنان قیامتی با شاهنامه و فردوسی آغاز شد و با پرداختن به ارزش و جایگاه زبان فارسی به عنوان حلقه وصل اقوام ایرانی به پایان رسید.

ادامه مطلب را در سایت همدان‌نامه بخوانید
https://hamedannameh.ir/شاهنامه-برترین-صلحنامه-جهان/
26.04.202508:34
اردیبهشت هگمتانه

آوازخوانی آقای غلامرضا رضایی

یادبود استاد علیرضا ذکاوتی قراگزلو و دکتر اکبر اعتماد

چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
همدان، بلوار بعثت، هتل امیران یک

منبع: میراث مکتوب

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
25.04.202519:46
مدیران همدان علاقه‌ای به تولید فیلم در همدان ندارند

سال‌هاست مدیران ارشد استان شهر همدان از سینماگران همدانی دعوت می‌کنند که در همدان فیلم بسازند، اما تاکنون هیچ تلاش و حمایتی برای ساخته شدن یک اثر سینمایی توسط همدانی‌ها در این استان نشده است. این بار امیر شهاب رضویان را با وعده‌های توخالی آزرده‌اند.

امیرشهاب رضویان‌؛ سینماگر همدانی که در این روزها مشغول ساخت فیلم سینمایی جدیدش در سرپل ذهاب است به خبرنگار همدان‌نامه گفت:
فیلمبرداری فیلم سینمایی جدیدم ؛ «خجستگانی که در جنگ ملاقات کرده‌ام» را از اواسط فروردین ماه در استان‌کرمانشاه و شهرستان سرپل ذهاب آغاز کرده‌ام و بعد از این منطقه، راهی چند استان دیگر از جمله کاشان، مازندران، قزوین، تهران و همدان خواهم بود.
او افزود: در این فیلم تعدادی از بازیگران حرفه‌ای سینمای ایران از جمله علی مصفا، پژمان بازغی، محسن قصابیان، سیامک صفری، سیاوش چراغی‌پور، محمد آقامحمدی، رابعه مدنی، کیمیا کیانوش، سپیده امینی بازی می کنند.
او با اشاره به حمایت نکردن مدیران استان همدان از این پروژه‌ سینمایی گفت: فیلم در استان‌ کرمانشاه با حمایت مدیران ارتش و پادگان ابوذر و مدیران استان کرمانشاه در حال فیلمبرداری است که بسیار ممنون‌شان هستم، اما دریغ از ذره‌ای کمک و حمایت از سوی مدیران زادگاهم همدان.
این سینماگر همدانی افزود: از یک‌ سال پیش جلسات متعددی با مدیران استانداری، برنامه بودجه و شهرداری همدان داشتم، همه شعار حمایت می‌دادند و قول همکاری و حمایت می‌دادند، اما تا امروز دریغ از ذره‌ای حمایت و کمک، فقط از  آقای حسینی شهردار همدان، ممنونم که مرد و مردانه تلاش کردند اما نتیجه‌ای حاصل نشد. مدیران ما خوب شعار می‌دهند و همه مدعی حمایت از حرکت‌های فرهنگی هستند اما دریغ از کمی همکاری. ای کاش حداقل پاسخگو باشند.

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
29.04.202507:46
گزارش تصویری «نخستین جایزه دوسالانه زنده‌یاد پرویز اذکایی»

عکس: حجت محمدی

همدان را با همدان‌نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
فلسفه؛ مبنا و زیربنای فکری رباعیات خیام

سخنان دکتر نصرالله پورجوادی در روز نخست همایش «اردیبهشت هگمتانه»

نجوا کندری

اولین رویداد از همایش سه‌روزه «اردیبهشت هگمتانه» روز سه‌شنبه 2 اردیبهشت ساعت 17 در آرامگاه بوعلی‌سینای همدان برگزار شد. سخنرانان برنامه روز نخست دکتر میرجلال‌الدین کزازی، دکتر محمدجعفر یاحقی، دکتر علیرضا قیامتی و دکتر نصرالله پورجوادی بودند.

دکتر نصرالله پورجوادی، نویسنده، عرفان‌پژوه و بنیان‌گذار مرکز نشر دانشگاهی در این رویداد درباره خیام به‌عنوان یک فیلسوف ایرانی سخن گفت و به بررسی برخی از ایده‌های فلسفی این شاعر رباعی‌سرای ایرانی پرداخت.

ادامه مطلب را در سایت همدان‌نامه بخوانید
https://hamedannameh.ir/%d9%81%d9%84%d8%b3%d9%81%d9%87%d8%9b-%d9%85%d8%a8%d9%86%d8%a7-%d9%88-%d8%b2%db%8c%d8%b1%d8%a8%d9%86%d8%a7%db%8c-%d9%81%da%a9%d8%b1%db%8c-%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b9%db%8c%d8%a7%d8%aa-%d8%ae%db%8c%d8%a7/
سیصدوسی‌‌وپنجمین نشست سعدی‌پژوهی همدان


یکشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹
بلوار بعثت، مجتمع فرهنگی آوینی

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
بوستان؛ حماسه روزگار سعدی

سخنرانی دکتر محمدجعفر یاحقی در روز نخست همایش «اردیبهشت هگمتانه»

نجوا کندری

اولین رویداد از همایش سه‌روزه «اردیبهشت هگمتانه» روز سه‌شنبه 2 اردیبهشت ساعت 17 در آرامگاه بوعلی‌سینای همدان برگزار شد. در این برنامه که با استقبال پرشور مردم فرهنگ‌دوست همدان همراه بود، پژوهشگران، شاعران و هنرمندانی از سراسر کشور حضور داشتند.

اردیبهشت؛ ماهی که شاهنامه به آن افتخار می‌کند

دکتر محمدجعفر یاحقی، استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد، اولین سخنران این رویداد بود. او صحبت خود را با بیان مناسبت‌های ادبی اردیبهشت‌ماه آغاز کرده و گفت: «درودی بزرگ از خراسان بزرگ به هگمتانه عظیم، درودی از فردوسی به پورسینا، از فردوسی به همدان، از فردوسی به سعدی. ماه اردیبهشت، ماه فرخنده‌ای است که به نام سه شاعر بزرگ زبان فارسی نام‌بردار شده است.

ادامه مطلب را در سایت همدان‌نامه بخوانید
https://hamedannameh.ir/بوستان؛-حماسه-روزگار-سعدی/
26.04.202508:19
اردیبهشت هگمتانه

سخنرانی دکتر زاگرس زند

یادبود استاد علیرضا ذکاوتی قراگزلو

چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
همدان، بلوار بعثت، هتل امیران یک

منبع: میراث مکتوب

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
25.04.202519:33
#همدان_نامه_ای_ها

روح دکتر اکبر اعتماد شاد

هیچ‌گاه لیاقت و بخت به من رو نکرد که این وطن‌پرست واقعی را از نزدیک ببینم و دستاتش را به عنوان فرزندی از ایران و زادگاهش همدان ببوسم.
اما فرصت را غنمیت شمردم، نمیدانم بگویم متاسفانه یا خوشبختانه و در مراسم تشیع و تدفین این افتخار ایران زمین شرکت کردم و با کمک دوستدارانش... تابوتش را بر شانه گرفتیم
پرچم ایران عزیر را از روی تابوتش برداشتیم
درب تابوت را باز کردیم
و برای اولین و آخرین بار جسم مبارکش را لمس و به خاک سپردیم.

بر سر مزارش هم روضه خوانده شد و چه پر سوگ ......

و سرود ای ایران خوانده شد و چه پر شور.......

و در آخر پس از اینکه همه پس از مراسم تدفین، مزار ایشان را ترک کردند طبق توصیه‌های دینی جسم آرمیده ایشان را که دیگر مدفون شده بود تتها نگذاشتم تا در فضای جدید خود عادت کند و دقایقی را صبر کردم و در تنهایی کامل برای آرامش روحش دعا خواندم و شقایق‌های سرخ روی مزارش را مرتب کردم.

متاسفاته مراسم تدفین ایشان (خاکسپاری بر سر مزار ) با تعداد اندک از همشهریان و بدون هیچ مسئولی ! صورت پذیرفت و این موضوع غربت ایشان را دو چندان کرد........

فیلم‌ مستندی که از ایشان تهیه شده، جا دارد ده بار دیده شود و از آن صدها نکته برای وطن‌پرستی، عشق به خانواده، تکریم پدر و مادر، احترام به برادر بزرگتر، احترام به روحانیون واقعی و به قول ایشان غیر ملا لغتی برداشت کرد.
ویژگی برتر ایشان پاکدستی، فروتنی و خود را در بین مردم حل و محو کردن هست که آن را می‌توان در فیلم مستند دید و درک کرد .‌..‌.....

توصیه می‌شود فیلم مستند ایشان را درحضور فرزندان و خانواده خود ببینید تا آن‌ها مفهوم وطن و عشق را بیشتر درک کنند.......

ع.ا
۴۰۴.۲.۵ جمعه

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
🔹نشست بیهقی‌خوانی انجمن چکاد
🔹سه‌شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
🔹ساعت ۱۷
🔹 شهر کتاب همدان

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
«کوروش  ابراهیمی» نقاش برجسته مسیحی همدانی که در  کالیفرنیای آمریکا ساکن است، یک دهه قبل تصویری از «پاپ فرانسیس» را در آمریکا نقاشی کرد و به رهبر کاتولیک‌های جهان هدیه کرد.

* تصویر فوق را کلودت ابراهیمی دختر کوروش ابراهیمی اواخر دهه هشتاد خورشیدی برای علی اصغر طاهری هنرمند همدانی ارسال کرد.

🔹پاپ فرانسیس با نام تولد خورخه ماریو برگولیو ۱۷ دسامبر ۱۹۳۶ زاده شد و ۲۱ آوریل ۲۰۲۵ از دنیا رفت. او از سال ۲۰۱۳ تا زمان مرگش در سال ۲۰۲۵ رئیس کلیسای کاتولیک و حاکم دولت‌شهر واتیکان بود.

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
26.04.202511:08
#سلسله_نشست_های_دیدار ۴۲
هنر و ادبیات
با نگاهی به گچبری گنبد علویان

سخنرانی دکتر نصراله پورجوادی

پنج‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
همدان، میدان عین القضات، گنبد علویان

@mirasmaktoob
.
26.04.202508:43
مرارت‌های پشت صحنه و دستاوردهای روی صحنه!

یادداشتی پیرامون رویداد اردیبهشت هگمتانه و جایزه دوسالانه دکتر پرویز اذکایی

✍فخرالدین حیدریان

در چند روز اخیر چند رویداد فرهنگی در قالبی وزین به نام «اردیبهشت هگمتانه» در همدان برگزار شد.
در این چند روز دیار همدان میزبان دیدار اندیشمندان شهیر ملی همچون استاد میرجلال الدین کزازی، استاد دکتر حسین معصومی همدانی، دکتر نصرالله پورجوادی، دکتر علی اشرف صادقی، دکتر محمدحسین پاپلی یزدی، دکتر علی‌اشرف مجتهد شبستری، دکتر تقی پورنامداریان، دکتر اکبر ایرانی و اساتید شهیر دیگر بود، که هریک نامی و وزنه‌ای در سپهر اندیشه ایران زمین معاصر بوده‌اند.
به‌واسطه ارتباطی که با دوستان و چهره‌های مدنی و فعال فرهنگی پرتلاشی همچون حسین زندی دارم، خوب می‌دانم که تا به بار نشستن این رویداد آبرومند برای همدان، چه سختی‌ها و چه تنگناهایی پیش راه دوستان بی ادعا بوده است.
آن‌چه انگیزه من برای نوشتن این یادداشت کوتاه شد، پخش ویدیویی از جانب روابط عمومی استانداری بود که همه در آن میزبان و در قاب کلوزآپ بودند بجز همان فعالان پرتلاش مرارت کش.

هرچند که همراهی نهادهای اداری استان و از جمله استانداری، دیرهنگام بود اما باز باید آن را غنیمت شمرد و جا دارد که از همراهی همدلانه رده‌های مختلف مسئولان اداری استان و از جمله دکتر ربانی مهر مدیرکل اموراجتماعی استانداری قدردانی کرد.

❇️با این‌حال امیدوارانه آینده را به انتظار می‌نشینیم تا شاید، این رویداد فرهنگی تجربه‌ای برای تمامی مسئولان باشد، که مدبرانه بيانديشند. در چنین رویدادهایی آن‌چه به‌دست می‌آید و به‌جا می‌ماند، آبرو برای استان همدان است و آن‌چه سختی کار است، نصیب فعالان مدنی می شود پس باید به قول سعدی شیرین سخن:

«یارشاطر آنان باشیم نه بارخاطر!»

❇️ تصور کنید اگر چه تصورش سخت نیست که با برخی تحلیل‌های اشتباه و در کمین، این رویداد فرهنگی شایسته لغو می‌شد، چه چیزی نصیب استان می‌شد، و حال که برگزار شده است چه چیزی به خزانه و اندوخته فرهنگی استان افزوده شده است؟
کاش استقبال و بازخوردهای مثبت اجتماعی چنین رخدادی ارجمند، تجربه‌ای برای همراهی همدلانه بیشتر در آینده خلق کرده باشد، و قدردان تلاش ارزشمند فعالان بی ادعای عرصه فرهنگ و اجتماع باشیم.
در پایان باید با احترام به حسین زندی و دوستان پرتلاش همراه این رخداد آبرومند خسته نباشید و دستمریزاد گفت.

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
25.04.202519:55
حکایت ماجرای نحوی و کشتی‌بان
دکتر علی‌اشرف صادقی

غار علیصدر _ پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

منبع: میراث مکتوب

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
«اردیبهشت هگمتانه» با حضور بزرگان فرهنگی کشور دل‌انگیزتر شد

نجوا کندری

اولین رویداد از همایش سه‌روزه «اردیبهشت هگمتانه» روز سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ساعت ۱۷ در آرامگاه بوعلی‌سینای همدان برگزار شد. در این برنامه که با استقبال پرشور مردم فرهنگ‌دوست همدان همراه بود، پژوهشگران، شاعران و هنرمندانی از سراسر کشور حضور داشتند.




نخستین رویداد «اردیبهشت هگمتانه» با ادای احترام میهمانان همایش به آرامگاه بوعلی سینا و عارف قزوینی آغاز شد. سپس زهره پهلوانی، مجری برنامه، بخشی از نیایش حک شده بر کتیبه‌های گنج‌نامه را خوانده و ضمن خوشامدگویی به میهمانان، به معرفی برنامه‌های مختلف همایش «اردیبهشت هگمتانه» پرداخت.

ادامه مطلب را در سایت همدان‌نامه بخوانید
https://hamedannameh.ir/?p=9004&preview=true
هشدار سطح نارنجی هواشناسی استان همدان - شماره ۱

رگبار باران، رعد و برق وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، احتمال بارش تگرگ

شروع: بعد از ظهر دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
خاتمه: بعد از ظهر پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

تاریخ گزارش: دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
بیست‌وچهارمین برنامه از #سلسله_نشست_های_کتاب‌خوانی_باهم

نمایشنامه ملکه‌های فرانسه  
نویسنده: تورنتون وایلدر             
ترجمه: محمود مهدیان و محمد کاظم روزی‌طلب  
اجرا: بهاره جلیلیان، منیژه احمدی، لیلا شهابی‌نیا و مسعود احمدی

دوشنبه ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴٠۴ ساعت ۱۹
همدان، میدان دانشگاه، شهر کتاب

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
بابا طاهر یا پیر الوند

متن سخنرانی دکتر «میرجلال‌الدین کزازی»

ناهید زندی‌صادق

میرجلال الدین کزازی؛ نویسنده، مترجم و استاد دانشگاه، یکی از بزرگترین شاهنامه‌پژوهان ایران است که کتاب «نامه باستان» از آثار برجسته ایشان در حوزه شاهنامه است. شهرت وی بیشتر به سبب پارسی‌گویی و سره‌نویسی اوست، البته نمی‌توان ترجمه بسیار خوب ایلیاد، ادیسه، کمدی الهی و همچنین تلماک را نادیده انگاشت.

دکتر کزازی روز دوشنبه در برنامه اردیبهشت هگمتانه سخنرانی جالبی درباره باباطاهر عریان همدانی کرده و به کالبدشکافی ترانه و دوبیتی در ادبیات کهن اشاره کردند.

ادامه مطلب را در سایت همدان‌نامه بخوانید
https://hamedannameh.ir/بابا-طاهر-یا-پیر-الوند/
26.04.202508:37
اردیبهشت هگمتانه

سخنرانی دکتر اکبر ایرانی

یادبود استاد علیرضا ذکاوتی قراگزلو

چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
همدان، بلوار بعثت، هتل امیران یک

منبع: میراث مکتوب

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
25.04.202519:53
آیین شکوهمند نخستین جایزۀ دوسالانۀ زنده‌یاد پرویز اذکایی، نماد همدلی و همکاری سرمایه‌های فرهنگی و مردمی

اکبر ایرانی مدیرعامل موسسه پژوهشی میراث مکتوب

سالانه در کشور آیین‌های جوایز مختلفی اعم از مردم‌نهادی و دولتی برگزار می‌شود.‌ کسانی که از نزدیک این برنامه‌ها را رصد می‌کنند، با دستاوردها و کمّ و کیف آنها آشنا هستند.‌ بنده این نخستین مراسمی بود که برای اعطای جایزه با همکاری نهاد کتابخانه‌ها و یکی از جوانان ایران‌دوست پُرتلاش در همدان، مدیر مسئول همدان‌نامه آقای حسین‌ زندی برگزار کردم. از سی‌سال آبرو و اعتبار میراث مکتوب که ظرفیتی بی‌نظیر است، بهره جستم و از هر استادی که دعوت کردم پذیرفت، ۲۰ نفر با اتوبوس و ۱۰ نفر با چند سواری از شهرهای مختلف در این مراسم شرکت جستند. شب اول، نشست فرهنگی "اردیبهشت هگمتانه" با مدیریت حسین زندی بر بام آرامگاه بوعلی برگزار شد. دکتر کزازی دربارۀ باباطاهر و ترانه‌های دلنشین پیر الوند سخن گفت، دکتر پورجوادی دربارۀ خیام، دکتر یاحقی دربارۀ سعدی و دکتر قیامتی دربارۀ شاهنامه زبان‌آوری کرد.
صبح چهارشنبه آیین اعطای جایزه در تالار اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور قریب ۵۰۰ نفر از استادان و دانشجویان برگزار شد. متن تمام سخنرانی‌ها در کانال تلگرامی "مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب" برای همگان قابل دریافت است. خوب است علاقه‌مندان این نام را در تلگرام بیابند و عضو شوند و از برنامه‌های میراث مکتوب مطلع باشند:

پس از اتمام مراسم اعطای جایزه، به سمت بزرگترین میدان دانشگاه رفتیم که به همت دکتر مجذوبی رئیس دانشگاه بوعلی‌ به نام پرویز اذکایی نامگذاری شد و با حضور اساتید از تابلوی آن پرده‌برداری کردیم. آفرین بر دکتر مجذوبی.
عصر آن روز به همت حسین زندی در تالار اجتماعات هتل امیران که به مدیر فرهنگ‌دوست آن دستمریزاد می‌گویم و سپاس می‌دارم که نهایت تعاون را با ما روا داشتند، شبی فرخنده به یاد شادروانان ذکاوتی و اکبر اعتماد برپا شد و دکتر معصومی همدانی، زاگرس زند و پروین‌گنابادی و بنده سخن گفتیم.
پنجشنبه صبح دکتر پورجوادی و دکتر حلیمی در داخل گنبد علویان سخنرانی کردند.
دکتر پورجوادی با اشاره به گچ‌بری‌های زیبای گنبد علویان بیان داشتند که مقصودِ پدیدآورندگان هر محصول زیبا این است که انسان از طریق آنها به خالق مطلق متوجه شود و بینندهٔ این قبیل آثار نباید در صورت متوقف بماند.
دکتر حلیمی نیز از امتیازات هنری این مکان بی‌نظیر گفت و اهمیت و برتری آن را به مراتب بالاتر از صورت مونالیزا دانست که سالهاست مورد بی‌مهری مسئولان قرار گرفته است.
سپس به سوی غار علیصدر روان شدیم. مدیر فرهنگ‌دوست غار که در مراسم هم شرکت کرده بود، به ادب و آداب تمام از میهمانان فرهیختهٔ خود پذیرایی کرد. آفرین بر چنین مدیرانی🌷

منبع: میراث مکتوب

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
#اردیبهشت_هگمتانه

خاطره‌گویی پاپلی یزدی در همدان

نشست خاطره‌گویی دکتر محمدحسین پاپلی یزدی روز پنج‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴٠۴ در شهر کتاب همدان برگزار شد.
در این مراسم به همت هفته‌نامه «همدان‌نامه» و صفحه «خاطره بازی» و با حضور ده‌ها نفر از علاقمندان برگزار شد و پاپلی یزدی درباره مجموعه «شازده حموم» و آثار جدیدش سخن گفت.

همدان را با #همدان‌نامه بخوانید
https://t.me/hamedannameh97
显示 1 - 24 74
登录以解锁更多功能。