Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
تفکر استراتژیک avatar

تفکر استراتژیک

💢در این کانال می آموزید که چگونه به مسائل و موضوعات، با عینک استراتژیک نگاه کنید.
تفکر استراتژیک، کانالی جهت آموزش و تحلیل مفاهیم مرتبط با مدیریت استراتژیک است
⭕برای دریافت مشاوره کسب وکار به شماره ۰۹۱۹۰۶۵۲۱۶۲ پیامک بدهید
👈تماس با ادمین:
@managementpd
TGlist 评分
0
0
类型公开
验证
未验证
可信度
不可靠
位置
语言其他
频道创建日期Feb 11, 2023
添加到 TGlist 的日期
Nov 28, 2024
关联群组

记录

05.04.202523:59
8.7K订阅者
25.01.202523:59
1000引用指数
24.01.202518:44
1.6K每帖平均覆盖率
24.01.202518:44
1.6K广告帖子的平均覆盖率
06.02.202523:59
15.38%ER
24.01.202518:44
18.94%ERR
订阅者
引用指数
每篇帖子的浏览量
每个广告帖子的浏览量
ER
ERR
FEB '25MAR '25APR '25

تفکر استراتژیک 热门帖子

06.04.202516:24
💢پیتر سنگه در کتاب «پنجمین فرمان» به هفت مدل ذهنی در رابطه با ناتوانی‌های یادگیری اشاره می‌کند:

1️⃣ من یعنی شغلم؛
این نوع بیماری ذهنی که در علم روانشناسی، آن را بحران شخصیت می‌نامند، انسان را در محدوده دانش تخصصی خود محصور می‌کند و او را از فراگیری مهارت‌های دیگر باز می‌دارد.

2️⃣ دشمن در جایی خارج از سیستم است؛
این بیماری که در حقیقت محصول درد قبلی است، بر نگرش غیر سیستماتیک و غیر جامع‌نگر افراد به مسائل، اشاره می‌کند. گویی که هر مشکلی که در کار ما یا سازمان ما رخ می‌دهد، ناشی از افراد و سازمان‌های دیگر است.

3️⃣ توهم پذیرش مسئولیت؛
وقتی صحبت از مسئولیت‌پذیری در مواجهه با مشکلات مطرح می‌شود، تصور می‌شود که وقتی با یک بحران مواجه شدیم، شجاعانه در جهت رفع آن اقدام کنیم.
اما حقیقت این است که باید پیش از تبدیل مسائل به بحران، بدون آنکه منتظر اقدامی از سوی شخص دیگر باشیم، با نگاه آینده‌نگر، آنها را از میان برداریم. در صورتی که مسئله به بحران تبدیل شود، اقدام جسورانه برای رفع آن، برخورد فعال و آینده‌نگر محسوب نمی‌شود.

4️⃣ تمرکز بر روی وقایع؛
مسائل امروز، حاصل جریان‌های آرام و پیوسته‌ای هستند که از گذشته آغاز شده‌اند، نه حاصل وقایع ناگهانی.
چنانچه ذهن مسئولان سازمان، درگیر مسائل روزمره باشد، نمی‌توان صحبت از یادگیری فزاینده به‌میان آورد.

5️⃣ پندار بیهوده در مورد یادگیری از تجارب؛
معمولاً در سازمان‌ها، نتایج بسیاری از تصمیمات ارزیابی نمی‌شوند. چرا که این بررسی‌ها، آسان نیستند.
شاید امروز در مورد مسئله‌ای تصمیمی بگیریم که نتایج آن چندین ماه یا چندین سال بعد، نمایان شود. آیا توانایی ارزیابی نتایج تصمیمات و اقدامات خود را داریم؟
اگر نداشته باشیم، به باورهای غلط و منحرف کننده‌ای در مورد آنها می‌رسیم.

6️⃣ افسانه‌ای به نام تیم مدیریت؛
تیم‌های مدیریتی که متشکل از چند مدیر با حوزه تخصصی مختلف جمع می‌شوند تا مشکلی را حل کنند؛
واقعاً چقدر اطمینان وجود دارد که این مدیران بتوانند بر ضعف‌های ناشی از عدم یادگیری سازمانی فایق آیند. معمولاً این مدیران به قصد اجتناب از حرف و اقدامی که به وجه شخصی‌شان و یا همکارشان صدمه‌ای وارد شود، از حل مشکل، احتراز می‌کنند.

7️⃣ ناتوانی‌ها و فرامین؛
ناتوانی ما در یادگیری، باعث می‌شود که در محیطی پر مخاطره و پر تنش محصور شویم. لذا قبل از هر چیز ما باید بکوشیم که قدرت تشخیص این مخاطرات را بدست آوریم تا بتوانیم راه حل‌های آنها را بیابیم. بسیاری از این مخاطرات در غبار واقع روزمره نهفته‌اند.

@hrm_academy
07.04.202510:28
💢چشم‌انداز اقتصاد ایران در ۱۴۰۴

این گزارش به تحلیل وضعیت اقتصادی ایران تا سال ۱۴۰۴ می‌پردازد و روند متغیرهایی مانند رشد اقتصادی، نرخ تورم، بیکاری، نقدینگی، نرخ ارز و سیاست‌های مالی و پولی را بررسی می‌کند. در این تحلیل، سناریوهای مختلفی بر اساس شرایط داخلی و تحولات بین‌المللی ارائه شده و تأثیر آن‌ها بر اقتصاد کلان ایران تحلیل شده است.

گزارش همچنین به چالش‌های ساختاری اقتصاد ایران مانند وابستگی به نفت، ضعف بهره‌وری، عدم تعادل بودجه و نظام بانکی ناکارآمد اشاره می‌کند. با این حال، فرصت‌هایی مانند توسعه صادرات غیرنفتی، رشد فناوری و تحول در سیاست‌گذاری‌ها نیز به‌عنوان مسیرهایی برای بهبود وضعیت اقتصادی معرفی شده‌اند. این گزارش می‌تواند برای فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران و سیاست‌گذاران، مبنایی برای تصمیم‌گیری باشد.

✍دنیای اقتصاد

@strategym_academy
05.04.202519:40
💢مشاغل تا سال ۲۰۳۰ به چه سمتی می‌‏‌روند؟

🔸مجمع جهانی اقتصاد چندی پیش گزارش مشاغل ۲۰۲۵ خود را منتشر کرده است که به بررسی کامل بازار کار جهان می‌‌‌پردازد. این گزارش که هر دو سال یک‌‌‌بار منتشر می‌شود ، روندها و تغییرات بزرگ پیش‌‌‌رو در ۵ سال آینده را پیش‌بینی می‌کند. این گزارش بر اساس نظرسنجی از‌ هزار کارفرما در سطح جهان تنظیم شده است که در مجموع نماینده ۱۴ میلیون شاغل از ۲۲ صنعت مختلف هستند.

◀️ ۵ روند بزرگ اثرگذار بر بازار کار

تحولات بازار کار ناشی از ۵ روند بزرگ جهانی است که بر اساس میزان اهمیتشان در زیر شرح داده شده‌‌‌اند:

▪️تغییر تکنولوژی

کارفرمایان انتظار دارند که تغییرات تکنولوژی، بیش از هر عامل دیگری بر بازار کار اثر بگذارد. به‌‌‌ویژه هوش ‌‌‌مصنوعی و خودکارسازی (اتوماسیون) این روند بزرگ را پیش می‌‌‌برند.

▪️ابهام اقتصادی

با اینکه میانگین تورم جهانی در سال ۲۰۲۴ کاهش یافت و اقتصاد، تاب‌‌‌آوری خود را اثبات کرد، نیمی از کارفرمایان انتظار دارند افزایش هزینه زندگی منجر به تغییرات سازمانی شود. همچنین ۴۲‌درصد از آنها بر این باورند که کاهش رشد اقتصادی بر عملیاتشان اثر خواهد گذاشت. این متغیرهای اقتصادی باعث ترسیم یک چشم‌‌‌انداز استخدام محتاطانه شده است.

▪️گسست جغرافیایی اقتصاد

تنش‌‌‌های جهانی باعث گسست و منطقه‌‌‌ای شدن مبادلات تجاری شده است. در سال‌جاری و با روی کار آمدن دولت جدید ایالات متحده، چنین محدودیت‌هایی افزایش بیشتری هم داشته‌‌‌اند. با این شرایط، صنایعی که به شدت متکی بر زنجیره‌‌‌های تامین جهانی هستند (مانند صنایع خودروسازی و معدن‌کاری) اثرات زیادی از این روندها خواهند پذیرفت؛ در حالی که صنایع بومی و خودکفا اثرپذیری کمتری خواهند داشت.

▪️گذار سبز

گذار سبز به سمت اقتصاد پاک‌‌‌تر همچنان یک اولویت برای بسیاری از سازمان‌ها در سراسر جهان خواهد بود. نزدیک به نیمی از کارفرمایان شرکت‌کننده در نظرسنجی اعتقاد دارند که اقدامات مختلف برای کاهش انتشار کربن (گازهای گلخانه‌‌‌ای) به تغییرات وسیعی در سطح کسب و کارها منجر خواهد شد. این روند به‌‌‌ویژه در صنایع آلاینده مانند خودروسازی، هوافضا و معدن‌کاری مشهود خواهد بود؛ چرا که کربن‌‌‌زدایی از عملیات نیازمند ارتقای مهارت نیروی کار و بازآموزی مهارت‌‌‌های آنهاست.

▪️تغییرات جمعیت‌‌‌شناختی

گزارش مجمع جهانی اقتصاد حاکی از آن است که جهان در حال تجربه همزمان دو روند جمعیت‌‌‌شناختی مهم است: یکی از آنها سالخورده شدن جمعیت در کشورهای پردرآمد و دیگری افزایش جمعیتِ واقع در سنین کار در کشورهای کم‌‌‌درآمدتر. این تغییرات به شدت بر عرضه نیروی کار در سطح جهان اثر می‌گذارد.

◀️ رشد و افول مشاغل تا سال ۲۰۳۰

این گزارش برآورد کرده است که تا سال ۲۰۳۰، تعداد مشاغل رسمی در جهان ۷‌ درصد افزایش یابد. در حالی که انتظار می‌رود ۹۲ میلیون از مشاغل کنونی حذف شود، ۱۷۰میلیون موقعیت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.

◀️ حوزه‌‌‌های مستعد رشد

شغلی که بیشترین رشد مورد انتظار را دارد، متخصص بزرگ‌‌‌داده‌‌‌هاست. پس از آن مهندسان تکنولوژی مالی (fintech)  و متخصصان هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی قرار گرفته‌‌‌اند.
برخی دیگر از حوزه‌‌‌های شغلی پرتقاضا در سال‌های پیش‌‌‌رو عبارتند از: توسعه‌‌‌دهنده نرم‌‌‌افزار و اپلیکیشن، متخصصان جمع‌‌‌آوری و مدیریت داده، متخصصان خودروهای برقی و بدون راننده، متخصصان طراحی رابط کاربری (UI/UX)، رانندگان کامیون سبک و خدمات تحویل، متخصصان اینترنت اشیا، تحلیلگران داده، ‌‌‌ مهندسان محیط‌‌‌زیست، متخصصان دواپس (devops) و مهندسان انرژی‌‌‌های تجدیدپذیر.

◀️ مشاغل دارای سریع‌‌‌ترین نرخ رشد و افول

این گزارش همچنین عنوان کرده است که مشاغل خط مقدم (مانند کارگران کشاورزی، رانندگان تحویل مرسوله و کارگران ساختمانی) و مشاغل مراقبتی و خدماتی (مانند متخصصان پرستاری و معلمان آموزشی) بیشترین سرعت رشد را خواهند داشت.
همچنین در حالی که مشاغل فنی تقاضای زیادی را تجربه خواهند کرد، شغل‌‌‌های فیزیکی-دستی افول خواهند داشت. متصدیان خدمات پستی، تحویل‌‌‌داران بانک و کارکنان دفتری ثبت داده، همگی با افول مورد انتظار ۲۰درصدی تعداد مشاغل مواجه خواهند شد.

◀️ مهارت‌های پرتقاضای آینده

جای تعجب نیست که برآوردها از افزایش تقاضا برای مهارت‌‌‌های مرتبط با تکنولوژی و هوش مصنوعی خبر می‌دهند؛ به طوری که سه مهارت نخست فهرست در همین زمینه هستند. مهارت‌‌‌های خلاقانه و انتزاعی نیز در رده چهارم است.
تفکر خلاق، تاب‌‌‌آوری، انعطاف‌‌‌پذیری و چابکی، مجموعه مهارت‌‌‌های مورد انتظار رده پنجم هستند. در نهایت کنجکاوی و یادگیری مادام‌‌‌العمر در رده ششم از مهارت‌‌‌های مورد تقاضا در ۵ ساله پیش‌‌‌رو قرار گرفته‌‌‌اند.

✍منبع: European Business Review

@organizationalbehavior
💢لجبازی و عدم همكاری، يكی از دلايل اصلی شکست در تعامل، یا یک بازی باخت - باخت است...

@success_pd
💢 چین در واکنش به تعرفه ۱۰۴ درصدی ترامپ بر روی واردات محصولات چینی، تعرفه گمرکی واردات محصولات آمریکایی به چین را به ۸۴ درصد افزایش داد !

‏دوستان این یک جنگ تجاری تمام عیار است. زنده ماندیم و یک جنگ تجاری هم در دوره خودمان در کنار بقیه جنگ‌ ها دیدیم.

@strategym_academy
07.04.202518:43
💢گزارش ریسک‌های جهانی ۲۰۲۵ | مجمع جهانی اقتصاد (WEF)

جهان در آستانه‌ی یک دهه‌ی بحرانی

مجمع جهانی اقتصاد در بیستمین نسخه از گزارش سالانه‌ی خود، چشم‌انداز نگران‌کننده‌ای از آینده‌ی نزدیک و دور جهان ارائه داده است. این گزارش بر اساس نظرسنجی از بیش از ۹۰۰ کارشناس در حوزه‌های سیاست، اقتصاد، فناوری، محیط‌زیست و جامعه تدوین شده و نشان‌دهنده‌ی شدت گرفتن چالش‌های جهانی و کاهش چشم‌انداز خوش‌بینانه در هر سه بازه‌ی زمانی کوتاه‌مدت (۲ سال)، میان‌مدت (۵ سال) و بلندمدت (۱۰ سال) است.

مهم‌ترین یافته‌ها:

۱. اطلاعات نادرست و جعل گسترده محتوا با استفاده از هوش مصنوعی
برای دومین سال پیاپی، «اطلاعات نادرست و گمراه‌کننده» به‌عنوان پرریسک‌ترین عامل در افق کوتاه‌مدت انتخاب شده است. گسترش محتوای جعلی توسط ابزارهای هوش مصنوعی مانند ویدیوهای دیپ‌فیک، اخبار ساختگی، و دستکاری افکار عمومی، تهدیدی جدی برای امنیت سیاسی، انتخابات، اعتماد عمومی و ثبات جهانی ایجاد کرده است.

۲. بحران‌های محیط‌زیستی؛ از تهدید بلندمدت به واقعیت امروز
“رویدادهای شدید اقلیمی” مانند سیل، آتش‌سوزی، طوفان و خشکسالی، هم‌اکنون در حال رخ دادن‌اند و رتبه‌ی دوم ریسک‌های فعلی و رتبه‌ی اول ریسک‌های بلندمدت را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین خطراتی چون «فروپاشی اکوسیستم‌ها»، «آلودگی»، و «کاهش منابع طبیعی» نیز به‌شدت در حال افزایش هستند.

۳. درگیری‌های مسلحانه و فروپاشی نظم چندجانبه
درگیری‌های نظامی مانند جنگ اوکراین، بحران‌های خاورمیانه و سودان، موجب شده‌اند که «درگیری‌های مسلحانه بین کشورها» به‌عنوان ریسک شماره یک سال ۲۰۲۵ معرفی شود. این مسئله همراه با «تقابل ژئواقتصادی» و «افزایش بودجه‌های نظامی» چشم‌انداز صلح جهانی را تهدید می‌کند.

۴. شکاف‌های اجتماعی عمیق‌تر شده‌اند
نابرابری اقتصادی، قطبی شدن جامعه، مهاجرت اجباری، و کاهش آزادی‌های مدنی، در میان ریسک‌های جدی اجتماعی قرار دارند. نابرابری، در مرکز نقشه‌ی ریسک‌های جهانی به‌عنوان عامل محرک بسیاری از بحران‌های دیگر قرار دارد.

۵. نوآوری‌های تکنولوژیک؛ فرصت یا تهدید؟
هرچند ریسک‌های فناوری در کوتاه‌مدت کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند، اما در افق ۱۰ ساله، «پیامدهای منفی هوش مصنوعی»، «فناوری‌های زیستی»، و «کنترل ناپذیری فناوری‌های مرزی» (Frontier Tech) در میان ۱۰ ریسک برتر قرار گرفته‌اند.

۶. کاهش همکاری جهانی و خطر چندقطبی شدن جهان
۶۴٪ از پاسخ‌دهندگان معتقدند که جهان طی ۱۰ سال آینده وارد نظم چندقطبی یا چندپاره خواهد شد؛ جایی که قدرت‌های منطقه‌ای، قواعد و هنجارهای خود را تعیین می‌کنند و احتمال شکل‌گیری یک اجماع جهانی برای حل بحران‌ها کمتر می‌شود.

جمع‌بندی:
گزارش ریسک‌های جهانی ۲۰۲۵ زنگ خطری جدی برای رهبران دولتی، بخش خصوصی و جامعه مدنی است. تنها راه عبور از این طوفان جهانی، همکاری چندجانبه، تصمیم‌گیری بر پایه‌ی علم، تقویت نهادهای بین‌المللی و تقویت اعتماد عمومی است.

✍ترجمه: مسعود جمالی
مطالعه‌ی کامل گزارش:
https://www.weforum.org/publications/global-risks-report-2025

@management_skill
08.04.202520:53
💢در تصمیم‌گیری‌ها مانند داروین عمل کنیم!

🔸در مؤسسۀ فناوری کالیفرنیا (کال‌تک) آزمایشی ترتیب داده شد با موضوع انتخاب بین خوراکی‌های مختلف مثل چیپس یا کلوچه. در هر تصمیم‌گیری، دو خوراکی در دو طرف یک نمایش‌گر کامپیوتر نشان داده می‌شد و حرکات چشم آزمایش‌شوندگان ضبط می‌شد. تصمیم‌ها ظرف چند ثانیه گرفته می‌شدند.

🔸نتيجه جالب بود: وقتی تصمیم گیری دشوار می شد یعنی زمانی که دو خوراکی به یک اندازه جذاب بودند، چشم‌ها بیش از زمانی که تصمیم‌ها ساده بود، بین دو گزینه جابجا می‌شدند. پژوهشگران این رفت و برگشت چشم‌ها را نشانه تلاش مغز برای جمع آوری اطلاعات در شرایط تردید می‌دانند. ظاهرا این مساله محدود به انسان‌ها هم نیست.

🔸در حالت عادی در زمان تصمیم گیری اطلاعات مختلف از نواحی مختلف در عرض چند میلی‌ثانیه جمع آوری می‌شود و تصمیم‌گیری صورت می‌گیرد. اما زمان‌هایی وجود دارد که مغز تصمیم می‌گیرد سرعت را پایین بیاورد. درست مانند این است که در هنگام رانندگی شما دنده‌ها را متناسب با شرایط عوض می‌کنید.   

🔸در روان‌شناسی این را به‌عنوان «بده‌بستان سرعت-دقت» می‌شناسیم که یکی از دیرپاترین یافته‌ها در پژوهش‌های یکصدساله اخیر است. اتصالات بین قشر مغز با منطقه‌ای از مغز که به نام هستۀ ساب‌تالامیک شناخته می‌شود، کنترل‌کنندۀ میزانی است که فرد در مواجهه با یک انتخاب دشوار تصمیم‌گیری‌هایش را کند می‌کند.
این سازوکار مانند یک ترمز عمل می‌کند که سرعت تصمیم گیری را پایین می آورد، تا مغز بتواند شواهد بیشتری انباشت کرده و تصمیم‌های بهتری بگیرد.

◀️ آیا تردید در همه تصمیم‌ها بجا است؟

🔸جواب منفی است. تردید نشانه تامل است، اما اگر بخواهیم از مغزمان برای همه تصمیمات کار بکشیم، توان ذهنی‌مان فرسوده می‌شود. شاید بزرگ‌ترین تصمیم آن باشد که برای کدام تصمیم‌ها بیشتر وقت بگذاریم، تامل کنیم و تردید بورزیم.

🔸چارلز داروین هنگام تصمیم‌گیری برای ازدواج، فهرستی از مزایا و معایب تهیه کرد که نهایتاً تصمیم گرفت مزایای ازدواج به معایبش می‌چربد. او با اِما ازدواج کرد و صاحب ۱۰ فرزند نیز شد! در تصمیمات دشوار، تردید را در ذهن خود نگاه ندارید، روی کاغذ بیاورید و منظم‌شان کنید.

✍کانال آموزه های سازمانی

@business_school2022
💢جهان کار به‌سرعت در حال تغییر است. پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰، حدود ۷۰٪ از مهارت‌های مورد نیاز برای مشاغل مختلف تغییر کند. در چنین شرایطی، داشتن مهارت‌های درست و به‌روز نه‌تنها مزیت رقابتی محسوب می‌شود، بلکه شرط بقا در بازار کار آینده است.

در پاسخ به این تحولات، لینکدین برای اولین بار فهرستی از «مهارت‌های در حال رشد» منتشر کرده است؛ مهارت‌هایی که بیشترین رشد را در پروفایل‌های حرفه‌ای در آمریکا داشته‌اند و به اعتقاد کارشناسان، آینده‌ساز شغل‌ها در دهه پیش‌رو خواهند بود.

✍مجله مشاور مدیریت

@strategym_academy
09.04.202507:34
💢تفاوت استراتژی با مدل کسب‌وکار چیست؟

🔰مدل کسب‌وکار واژه تقریبا جدیدی است که تقریبا با ظهور کسب‌وکارهای اینترنتی رونق یافته است. امروزه بسیاری از مدیران و شرکت‌ها این دو واژه را معادل هم استفاده می‌کنند. اما در عمل استراتژی و مدل کسب‌وکار نقاط تمرکز و مفاهیم متفاوتی را مد نظر قرار می‌دهند.

🔰مدل کسب‌وکار بیشتر شبیه یک داستان است. داستان اینکه چگونه اجزاء مختلف کسب‌وکار شما با هم در تعامل هستند تا بعنوان یک سیستم واحد خلق ارزش نمایند.

🔰استراتژی جهت‌گیری کسب‌وکار برای خلق ارزش را بیان می‌کند.
تعاریف بسیار نزدیک به هم هستند.

🔰مدل کسب‌وکار در مورد رقبا بحث نمی‌کند. اما موضوع اصلی استراتژی رقبا هستند.

🔰مدل کسب‌وکار در مورد منطق خلق و ارائه ارزش به مشتری و بصورت سود ده می‌باشد، اما استراتژی در مورد اینکه چگونه بهتر از رقبای خود کار کنید، تمرکز دارد.

🔰هر کسب‌وکاری دیر یا زود (معمولا بسیار زودتر از آنچه انتظار دارید) با رقبا مواجه می‌شود. اینجا دقیقا همان نقطه‌ای است که استراتژی به روی صحنه می‌آید و تبدیل به نقش اول داستان می‌شود.
استراتژی و مدل کسب‌وکار با یکدیگر ارتباط تنگاتنگ و متقابل دارند.

🔰مدل کسب‌وکار می‌تواند بر استراتژی‌های شرکت تاثیر بگذارد و مزیت یا نقصی برای مواجه با رقبا بشمار بیاید.

🔰از سوی دیگر استراتژی می‌تواند مدل کسب‌وکار را برای رقابت بهتر دگرگون نماید. و حتی زمین بازی جدید تعریف نموده یا به یک مزیت رقابتی تبدیل شود.

✍آکادمی مدیریت استراتژیک

@strategym_academy
💢برای اولین بار در تاریخ، بازار برق اسپانیا «قیمت منفی» رو تجربه کرد، یعنی چی؟ یعنی تو ساعت‌هایی، تولیدکننده‌های برق حاضر بودن پول هم بدن تا برقشون مصرف بشه، اسپانیا و پرتغال ۸هفته متوالی کمترین قیمت برق اروپارو داشتن.
دلیلش پیشرفت توی تولید برق تجدید‌پذیر هست.

✍نقل از:
@Aalijnab

تصمیم های سنجیده و حکمرانی درست را می شود از دستاوردهایش شناخت.
05.04.202516:40
💢نقش مدیریت استراتژیک در رفع ناترازی انرژی برق

مدیریت استراتژیک نقش مهمی در رفع ناترازی انرژی برق دارد. در زیر به برخی از جنبه‌های کلیدی این نقش اشاره می‌کنم:

1. تحلیل و شناسایی مشکلات
- شناسایی ناترازی‌ها و نقاط ضعف در سیستم انرژی.
- تحلیل داده‌های مصرف و تولید برای درک الگوهای ناترازی.

2. توسعه استراتژی‌های پایدار
- طراحی استراتژی‌های بلندمدت برای افزایش تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر.
- ارتقاء فناوری‌های نوین برای بهینه‌سازی مصرف انرژی.

3. مدیریت منابع
- بهینه‌سازی استفاده از منابع موجود و کاهش هدررفت انرژی.
- برنامه‌ریزی برای ذخیره‌سازی انرژی در زمان‌های اوج تولید.

4. همکاری و مشارکت
- ایجاد همکاری با بخش‌های دولتی، خصوصی و دانشگاه‌ها برای بهبود زیرساخت‌ها.
- تشویق سرمایه‌گذاری در پروژه‌های انرژی پایدار.

5. آموزش و آگاهی
- ارتقاء آگاهی عمومی درباره مصرف بهینه انرژی.
- آموزش کارکنان و مدیران درباره استراتژی‌های مدیریت انرژی.

6. پایش و ارزیابی
- پایش مستمر عملکرد سیستم‌های انرژی و ارزیابی اثرات استراتژی‌های پیاده‌سازی شده.
- اصلاح و بهبود استراتژی‌ها بر اساس داده‌های به‌دست‌آمده.

🔹️مدیریت استراتژیک با فراهم کردن چارچوبی منسجم و هدفمند، می‌تواند به رفع ناترازی انرژی برق کمک کند و به توسعه پایدار و بهینه‌سازی منابع انرژی منجر شود.

@strategym_academy
06.04.202514:32
❤️ زمانی که یادگیری هدفمند با آموزش حرفه‌ای ترکیب می‌شود، نتیجه‌اش می‌تواند دریافت یک گواهینامه بین‌المللی مثل CBDA باشد🎓

دانش‌پذیران تهران دیتا با گذراندن دوره «حرفه‌ای تحلیل داده‌های کسب‌وکار» و منتورینگ اساتید خبره، حالا آماده ی ایفای نقش در سطح بین‌الملل هستند.

🔜 تنها 7️⃣نفر از ظرفیت دوره باقی مانده است و اگر شما هم به آینده‌ای درخشان در دنیای تحلیل داده فکر می‌کنید، این دوره مخصوص شماست‼️

تهران دیتا، همراه شما در مسیر یادگیری، توانمندسازی و موفقیت جهانی


🔝 ویژگی‌های منحصربفرد دوره:
🟣 تجربه منتورینگ بیش از 55 نفر توسط اساتید برجسته کشور در دریافت گواهینامه از موسسه IIBA
🔴 تضمین دریافت گواهینامه CBDA در تلاش نخست
🟡 تسلط بر وظایف تیم تحلیل داده‌های کسب‌وکار
🔵 آشنایی با ۵۵ تکنیک برای اجرای اثربخش وظایف تیم تحلیل داده
🟠 آشنایی با مبانی و متد استقرار دانش تحلیل داده‌های کسب‌وکار در سازمان


💡 اگر شما هم قصد دارید در این مسیر حرفه‌ای پیشرو باشید، همین حالا وقت رونمایی از مهارت و تسلط شماست🥇

ℹ️ برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام، به سایت ما مراجعه نمایید یا با ما تماس بگیرید.
↖️ https://tehrandata.org/courses/babok/

📞 تماس با ما: 09377516835

📨 Telegram | 📞 whatsapp | 📱 linkedin | 📱 Instagram | 🌐 website| 💬 admin

#تحلیل_داده #داده_محور #کسب_و_کار #دیتاسینس #علم_داده
03.04.202520:04
🌲  همراهان گرامی 🌲

ضمن تبریک نوروز و آغاز سال ۱۴۰۴، چند کانال ارزشمند خدمت شما تقدیم می شود.

🔸شاید رمز توسعه فردی و موفقیت شغلی شما  در یکی از نکاتی باشد که در این کانال ها ارائه شده است.

👇👇👇👇👇👇👇👇

📲 هوش مصنوعی در کسب وکار
@management_ai

💸 آکادمی اقتصاد ایران
@monetary_academy

💢مدیریت رفتار سازمانی
@organizationalbehavior

✅مهارت های مدیریت
@management_skill

🈵 برنامه ریزی و مدیریت زمان
@planing_tm

⭕️تکنیک های مدیریت
@management_technique

❌مدیریت به زبان ساده
@management_simple

🈷 مهارت های زندگی
@life_skills2022

🆗 موفقیت و توسعه فردی
@success_pd

💲 هوش مالی
@fqskill

✝ تفکر استراتژیک
@strategym_academy

🉑 تعالی منابع انسانی
@hrm_academy

📠 مدرسه کسب وکار
@business_school2022

💄ترفند بازاریابی
@tarfandbazaryabi

🏦 آکادمی استارتاپ و کارآفرینی
@startups_academy

🎯 تغییر و تحول سازمانی
@transformation_m

🆗  مدیریت کسب وکار MBA &DBA
@mba_event
06.04.202506:07
🌱 موسسه آموزش عالی آزاد بهار
⭐️اولین مرکز تخصصی MBA و DBA در ایران
✅ برگزاری بیش از ۴۰۰ دوره مدیریت MBA و بیش از ۱۰۰ دوره مدیریت DBA طی ۲۰ سال
✅ تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
.
📝 برای کسب اطلاعات بیشتر و جهت مشاوره رایگان برای ثبت نام در دوره های جدید، فرم زیر را تکمیل کنید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.

https://tonl.ir/lpflE



🌍 www.bahar.ac.ir
☎️ 02188730184
✔️ @Baharbusinessschool
💢بورس آمریکا با آغاز به کار امروز خود در چند دقیقه ۲۲۰۰ میلیارد دلار از ارزش شرکت‌های آمریکایی را کاهش داد.

ترس از تاثیر جنگ تجاری ترامپ کل بازارهای مالی جهان بویژه آمریکا را فرا گرفته، فرض تیم ترامپ این است که این شوک موقتی است و در بلند مدت بازار ریکاور خواهد شد. اما شوک این سیاست به غول‌های فناوری و شرکت‌های بزرگ آمریکایی عجیب است.

سیاست ترامپ با اینکه هدفش تعادل در تراز تجاری آمریکا، ایجاد درآمد از تعرفه‌ها و ترغیب به سرمایه‌گذاری در آمریکا است، اما مدلش رسما دخالت دولت در اقتصاد آزاد است و این برای نظام اقتصاد جهان قابل تحمل نیست.

✍ سیامک قاسمی

@strategym_academy
登录以解锁更多功能。