Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا) avatar

پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)

آخرین اخبار و رویدادهای نظام سلامت و گزارش‌های تحلیلی حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
پایگاه خبری:
pezeshkanoghanoon.ir
روابط عمومی و تبلیغات:
@physicianAndLaw

اینستاگرام:
instagram.com/pezeshkanghanon
توییتر:
twitter.com/pezeshkanghanon
TGlist 评分
0
0
类型公开
验证
未验证
可信度
不可靠
位置Іран
语言其他
频道创建日期Mar 06, 2025
添加到 TGlist 的日期
Mar 01, 2025

记录

23.04.202523:59
14.6K订阅者
20.03.202523:59
200引用指数
19.04.202519:09
2.9K每帖平均覆盖率
03.04.202522:07
2.7K广告帖子的平均覆盖率
03.04.202522:07
3.59%ER
19.04.202519:09
20.28%ERR
订阅者
引用指数
每篇帖子的浏览量
每个广告帖子的浏览量
ER
ERR
FEB '25MAR '25APR '25

پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا) 热门帖子

26.03.202510:10
26.03.202504:01
🔰 جدول محاسبه نهایی هزینه ویزیت در بخش خصوصی : آزاد و با پوشش بیمه

مبلغ پرداختی بیمار = تعرفه آزاد − سهم بیمه


👈 منبع : کانال جامعه پزشکی ایران


پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
26.03.202509:42
26.03.202510:17
08.04.202505:10
🔴 بیانیه گروه زنان و مامائی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در موضوع فوت زنده‌یاد دکتر نرگس محمدپور


لَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ ۚ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولَٰئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا


(از آنچه به آن آگاهی نداری پیروی مکن چرا که گوش و چشم و دل همه مسئولند) سوره اسراء – آیه 36

✅ درگذشت ناگهانی همکار جوان رزیدنت سال آخر زنان و مامائی خانم دکتر نرگس محمدپور همه ما را داغدار نمود طوریکه وصف ان در جملات و نوشته ها مقدور نمی باشد.

گروه آموزشی زنان و مامائی که فرزندی از فرزندان خود را که ماحصل 4 سال آموزش و زحمت بی وقفه اساتید و تلاشهای این عزیز سفرکرده بود را در زمان به بارنشستن از دست داده ودر کنار خانواده محترم ایشان داغدار است.

✅ پیرو پیام‌های متعدد مبنی بر گمانه زنی و نشر اطلاعات متناقض مسائلی چند را به عرض می‌رساند:

1⃣ برنامه و تعداد کشیک رزیدنت های زنان تبریز براساس حداقل موظفی اعلام شده در کوریکولوم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد و در تمامی کشیک ها استاد یا فلوشیپ مقیم حضور دارد و همچنين با توجه به تعداد رزیدنتها در هر کشیک لازم است در رابطه با بارکاری به درستی قضاوت گردد. هرچندحساسیت و پرچالش بودن رشته زنان مامایی و استرس های آشکار و نهان این رشته بدلیل اورژانسی بودن ومواجهه همزمان با جان 2 یا 3 نفر انسان (مادر وجنین یا جنینها) در آن واحد برکسی پوشیده نیست.

2⃣ آخرین کشیک دوران رزیدنتی ایشان در کنار استاد مقیم و رزیدنت های مربوطه با صحبت و مشاوره گرفتن در مورد برنامه ریزی برای مطالعه آزمون بورد و خدمت دوران طرح و تحویل پایان نامه و ... به خوبی و صمیمیت سپری شده است
و وقوع حادثه چند روز بعد از آن ما را در بهتی ناباورانه فرو برده است .
با وجود این بدیهی است که در این فقدان ناگهانی، بلاشک عوامل مختلف زمینه‌ای، اجتماعی، روحی، شخصی و .....  می تواند دخیل باشد که پرداختن به این مقوله به لحاظ اصول اخلاقی می تواند باعث نقض حریم شخصی گردد. بنابراین از افکار عمومی بخصوص جامعه پزشکان -ضمن احترام به مطالبه حقوق حقه‌شان- خواهشمند است از اظهار نظرهای سطحی، قضاوت های شتابزده ، گمانه زنی ها و انتشار اطلاعات متناقض خودداری کرده و باصبر و شکیبائی و متانت راه را برای اجرای حل مشکلات احتمالی هموار نموده و از بی احترامی به ساحت مقدس دانشگاه و محیط های آموزشی و آزرده نمودن روح آن همکار عزیز احتراز نمایند.

✅ در انتها ضمن ابراز تاثر از این فاجعه دردناک، بر حمایت های گسترده اجتماعی، روانی و حقوقی از متولیان رشته سنگین و پراسترس زنان و مامائی تاکید می گردد.

گروه زنان و مامائی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
🔴 ساعت کاری موظف رزیدنت‌ها در هفته به ۹۰ ساعت و حداکثر کشیک به ۱۰ عدد کاهش خواهد یافت


به گزارش کانال خبری پست کشیک، شورای آموزش پزشکی و تخصصی در حال بررسی پیشنهادات زیر در راستای اصلاح آیین نامه رزیدنتی است:

1️⃣ کاهش حداکثر ساعت کاری رزیدنت ها در هفته به ۸۰ تا ۹۰ ساعت

2️⃣ کاهش سقف کشیک دوره رزیدنتی به ۸ تا ۱۰ کشیک در ماه

3️⃣ رزیدنت بعد از هر کشیک صرفا ۴ ساعت آن هم برای پیگیری بیماران شیفت قبلی در بیمارستان حضور خواهند داشت


پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
🎥 دفاع تمام قد جناب خان از جامعه پزشکی؛ دست از تخریب و قدرنشناسی نسبت به پزشکان بردارید!

پزشکی فقط یک شغل نیست؛ پزشک مسئول حفظ جان آدم‌هاست. وقتی نفرت پراکنی عادی می شود، مهاجرت پزشکان هم دردناک‌تر می شود.

اگر کشورت را دوست داری، پزشک‌ها را دوست داشته باش. اگر به فردای این کشور می‌اندیشیم، باید قدردان پزشکان ایران باشیم.

پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
26.03.202504:01
🔸 مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی منتشر کرد

🔴 پیش‌نویس قرارداد مطب‌ها، پاراکلینیک‌ها و داروخانه‌ها با سازمان‌های بیمه‌گر



✅ دکتر فرنود گودرزی رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی کشور طی نامه سرگشاده‌ای خطاب به آحاد جامعه پزشکی نوشت:

ﭘﻴﺮو ﺗﺸﻜﻴﻞ «ﻛﻤﻴﺘﻪ ﺑﻴﻤﻪ» در ﻣﺠﻤﻊ ﻋﻤﻮﻣﻲ ﺳﺎزﻣﺎن نظام پزشکی ﺑﺎ ﻫﺪف ﭘﺮداﺧﺘﻦ ﺑﻪ ﻧﮕﺮش و ﻋﻤﻠﻜﺮد ﺳﺎزﻣﺎﻧ‌‌‌‌‌‌‌ﻬﺎي‌ ﺑﻴﻤﻪ‌ﮔﺮ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻧﻈﺎم ﺳﻼﻣﺖ ﻛﺸﻮ و ﻣﺮدم و ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﺑﺪﻋﻬﺪي در ﭘﺮداﺧﺖ ﻣﻄﺎﻟﺒﺎت ﺟﺎﻣﻌﻪ ﭘﺰﺷﻜﻲ، ﺑﻪ ﻋﻨﻮان اوﻟﻴﻦ ﮔﺎم ﻟﺰوم ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻗﺮاردادﻫﺎي ﻳﻚ ﻃﺮﻓﻪ ﻛﻨﻮﻧﻲ ﻣﺪﻧﻈﺮ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ.
ﺑﺪﻳﻨﻮﺳﻴﻠﻪ ﺑﻪ ﭘﻴﻮﺳﺖ ﭘﻴﺶﻧﻮﻳﺲ ﻗﺮاردادﻫﺎي اﺻﻼحﺷﺪه و ﭘﻴﺸﻨﻬﺎدي در ﻛﻤﻴﺘﻪ ﻣﺬﻛﻮر در ﺳﻪ ﮔﺮوه ﻣﻄﺐ، ﭘﺎراﻛﻠﻴﻨﻴﻚ و داروﺧﺎﻧﻪ ﺟﻬﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ، اﻳﺠﺎد ﻫﻤﮕﺮاﻳﻲ در ﺟﺎﻣﻌﻪ ﭘﺰﺷﻜﻲ و درﻳﺎﻓﺖ آﺧﺮﻳﻦ راﻫﻨﻤﺎﻳﻲﻫﺎ ﺗﻘﺪﻳﻢ ﻣﻲ‌ﮔﺮدد.


پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
#خبرـتکمیلی


✔️ بر اساس اطلاعات موجود، زنده‌یاد دکتر فرشی که امروز به قتل رسید، از آذرماه ۱۴۰۳ به عنوان پزشک طرحی در شهرستان بجستان مشغول به خدمت شد و با پایان یافتن روزهای موظف حضور خود در تاریخ ۱۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ بیمارستان را ترک کرد و قرار بود در تاریخ ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴ حضور موظف بعدی خود را شروع نماید.

متأسفانه پیکر بی‌جان این پزشک جوان، عصر روز دوشنبه ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ در منطقه کویری قاسم‌آباد از توابع شهرستان بجستان کشف شد.

علت فوت ایشان در حال حاضر توسط مراجع ذی‌صلاح در دست بررسی است.

✔️ بنابر گزارش سیمای بجستان، حدود ۸ پرس غذا در ماشین مرحوم بوده و از موقعیتی که ماشین گیر کرده حدود ده کیلومتر پیاده به سمت قاسم آباد پیاده روی نموده است.
دو عدد کارت بانکی و پول و گوشی در چند متری مرحوم  رویت گردیده بصورتی که گوشی روی پول و کارتها قرار گرفته است

موقعیت ماشین کاملا آنتن دهی داشته و شارژر و لب تاب و برخی لوازم پزشکی در ماشین بوده است.

پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
⚫️ پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا) با سینه‌ای مالامال از درد، خبر جانسوز و بهت‌آور قتل دکتر مصطفی فرشی را به خانواده آن مرحوم و جامعه پزشکی کشور تسلیت می‌گوید.


پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
25.03.202512:14
🔰تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی در بخش دولتی در سال ۱۴۰۴ مصوب ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ هیات وزیران هم ابلاغ شد.


پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
03.04.202517:40
💢 ۲ هزار پزشک افغانستانی در ایران داریم

🔸نادر یاراحمدی، مشاور وزیر کشور گفت: «الان نزدیک به دو هزار پزشک افغانستانی در ایران داریم که ۷۰۰ نفر از آن‌ها پزشک متخصص و فوق تخصص هستند.»

🔸او ادامه داد: «برخی از این افراد استاد دانشگاه هستند که در قراردادهایی که با دانشگاه‌های مختلف دارند، از آن‌ها استفاده می‌شود.»

پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
20.04.202508:11
🔸 دکتر فاطمه عباسعلی‌زاده پریناتولوژیست و استاد مقیم پرونده cp بیمارستان طالقانی تبریز در گفت‌وگو با شعیب شاه‌زمانی سردبیر پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا):

🔴 زنده‌یاد دکتر محمدپور خودش می‌دانست که مقصر بوده است

🔸 بخاطر خودم تقاضای تجدیدنظر ندادم؛ اعتراضم بخاطر درصد رزیدنت‌ها بود/ کسانی‌که مغرضانه هجمه ایجاد کردند را نخواهم بخشید




✳️ پالنا: پس از به دنیا آمدن نوزادی با اختلال فلج مغزی (CP) در سال ۱۴۰۲، با شکایت خانواده نوزاد، پرونده‌ای برای اتند (استاد) و رزیدنت‌های کشیک بیمارستان طالقانی در هیات‌های بدوی و تجدیدنظر نظام پزشکی مفتوح شد و مورد بررسی قرار گرفت. با درگذشت زنده‌یاد دکتر نرگس محمدپور در فروردین ۱۴۰۴ که رزیدنت سال ۳ پرونده مذکور بود، نام اتند مقیم پرونده هم بیش از پیش شنیده شد. به‌خصوص با این عنوان که او یکی از معترضان رای هیات بدوی نظام پزشکی بوده و در رای تجدیدنظر، درصد قصور دکتر محمدپور از آنچه بود بیشتر شده بود. برای روشن‌تر شدن ابعاد این پرونده، با دکتر فاطمه عباسعلی‌زاده‌ متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ طب مادر و جنین (پریناتولوژی) به گفت‌وگو نشستیم که خلاصه‌ای از این مصاحبه در سطور بعدی از نظرتان خواهد گذشت.

خلاصه‌ای از صحبت‌های دکتر عباسعلی‌زاده👇

(مشروح گفت‌وگو را در پالنا بخوانید)

✅ رزیدنت سال ۲ افت ضربان قلب جنین را با یک مقدار تاخیر به رزیدنت سال ۳ که زنده‌یاد خانم دکتر محمدپور بودند اطلاع می‌دهد درصورتی‌که قاعدتا باید تسریع می‌شد چون بافت مغزی جنین نمی‌تواند بدون اینکه آسیبی ببیند، بیشتر از چند دقیقه کمبود اکسیژن را تحمل کند. خانم دکتر محمدپور هم وقتی بالای سر مریض می‌رسد، حدود ۱۵ دقیقه برای زایمان طبیعی صبر می‌کند و وقتی متوجه می‌شود که زایمان اتفاق نمی‌افتد، مساله را به رده بالاتر از خودش که چیف هست اطلاع می‌دهد.

✅ من یک بار ساعت ۸ شب مریض را ویزیت کردم، بار دوم بین ساعت ۱۱ تا ۱۲ شب مجددا مریض را دیدم و سزارین هم که ساعت ۷ صبح بود.

✅ ساعت ۷ صبح به من اطلاع داده شد که مریض در اتاق عمل است و برای زایمانش مشکل دارد. من هم بلافاصله بعد از ورود به اتاق عمل، متوجه شدم که این زایمان بدون آسیب به مادر یا بچه نمی‌تواند انجام شود. بنابراین سریعا اقدام به سزارین کردم و ساعت ۷:۱۷ صبح نوزاد به دنیا آمد. یعنی ساعت ۷ صبح که من در اتاق خودم در بیمارستان بودم، به من اطلاع داده شد. آمدم مریض را دیدم، بیهوشی القایی انجام شد، مریض شست‌وشو داده شد، وسایل استریل روی مریض پهن شد، خود من دست شستم و باتوجه به اهمیت افت ضربان قلب جنین، خودم شخصا سزارین را انجام دادم و بچه را خیلی سریع بیرون آوردم ولی با توجه به تاخیری که در اطلاع‌رسانی در رده‌های قبلی به‌وجود آمده بود، متاسفانه جنین دچار آسیب مغزی شد.

✅ حتی آن زمان هم که با من تماس گرفتند، به من گفته شد که مریض برای انجام زایمان مشکل دارد. چیزی درباره برادی‌کاردی نگفتند. من بعد از اینکه به اتاق عمل رفتم و از چیف پرسیدم که شرایط مریض چگونه است، گفت برادی‌کارد است. حتی من نمی‌دانستم که از مدت‌ها قبل برادی‌کارد بوده است و تصور می‌کردم همین اخیرا که به اتاق عمل آمده برادی‌کارد شده است. بعد از زایمان، وقتی دیدم حال نوزاد خوب نیست، پرس وجو کردم و تازه آنجا بود که فهمیدم مدتی از برادی‌کاردی جنین گذشته است.

✅ من هیچ قصوری نداشتم. وقتی از لحظه اطلاع دادن تا خروج نوزاد شانزده هفده دقیقه طول کشیده، یعنی سرعت عمل من بالا بوده است. اما باتوجه به زیاد بودن دیه برای پرونده‌های cp، اعتراض من زیاد برای درصد قصور خودم نبود چون فکر می‌کردم اگر درصد قصور من کمتر شود، به درصد رزیدنت‌ها اضافه می‌شود و این افزایش باعث می‌شود که از سقف بیمه آنها بیشتر شود. بنابراین اعتراض اصلی من به رای هیات بدوی بیشتر به این جهت بود که به جای تعیین درصد قصور برای چیف، برای رزیدنت سال یک درصد مشخص شده بود.

✅ این برخوردها و هجمه‌ها باعث تاثیر منفی بر ذهنیت متخصصین زنان و زایمان نسبت به انجام خدمت‌رسانی صحیح می‌شود و از این نظر من کسانی که مغرضانه هجمه ایجاد کردند را نخواهم بخشید.


مشروح این گفت‌وگو را در پالنا بخوانید

لینک گفت‌گوی پالنا با دکتر اشرفیان معاون انتظامی و دادستان انتظامی نظام پزشکی تبریز

@pezeshkanghanon
03.04.202520:58
▪️انجمن متخصصین زنان و زایمان ایران در بیانیه‌ای به مناسبت فوت ناگوار زنده‌یاد دکتر نرگس محمدپور تاکید کرد
.
⚫️ ساختار آموزش دوره‌های رزیدنتی باید مورد بازنگری قرار گیرد

◾️ تشکیل کمیته‌ای جهت بررسی و حل مشکلات رشته زنان و زایمان به‌ویژه کابوسی به‌نام CP الزامی است




▪️ بسمه‌تعالی

✔️ بار دیگر ناباورانه در غم از دست دادن یکی دیگر از دختران نخبه این سرزمین به سوگ نشسته‌ایم. دستیار گرامی و عزیز رشته زنان و زایمان، خانم دکتر نرگس محمدپور که در پایان راه سخت و پرزحمت رزیدنتی، متأسفانه دست به اقدامی تلخ زد و از میان ما رفت.


این حادثه تلخ پرسش‌های زیادی را در ذهن ما برمی‌انگیزد:

.
✔️ چگونه ممکن است فردی که سال‌ها با تلاش و دقت در مسیر رسیدن به تخصص خود گام برداشته و در آستانه پایان دوره دشوار رزیدنتی قرار دارد، در این لحظه حساس از زندگی دست بکشد؟

✔️ چگونه می‌شود که شخصی که به مرز رسیدن به آرزوهایش نزدیک شده، در چنین لحظه‌ای از تمام آن سختی‌ها و دردها عبور کند و از زندگی روی برگرداند؟

✔️ حتی اگر  واقعه‌ای غیرمستقیم، ناشی از مسائل بیرونی و غیرمرتبط با حرفه، عامل این انتخاب تلخ باشد، اما آنچه که به‌واقع آسیب‌زننده است، فشارهای روانی و استرس‌های ریز و درشت زمینه‌ای است که به تدریج و به‌طور انباشته بر روان فرد اثر می‌گذارند و او را چنان شکننده می‌کنند که حتی کوچک‌ترین فشارها نیز می‌تواند باعث فروپاشی‌اش شود.

✔️ این حادثه ناگوار  یادآور آن است که باید به شرایط روانی و فشارهای پنهانی که دستیاران و پزشکان جوان در طول مسیر آموزش و فعالیت خود با آن روبه‌رو هستند، توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

✔️ شرایط کاری سخت و چالش‌های حرفه‌ای به‌ویژه در رشته زنان و زایمان، همراه با فشارهای حقوقی و پرونده‌های پیچیده‌ای مانند «سربرال پالسی» (CP)، که نه تنها بار مالی سنگینی دارد بلکه تبعات روانی زیادی نیز به همراه می‌آورد، می‌تواند تاثیرات مخربی بر سلامت روانی پزشکان بگذارد.

✔️ این حادثه، ضرورت بازنگری و توجه جدی به وضعیت روانی و حرفه‌ای رزیدنت‌ها و متخصصین زنان و زایمان را بیش از پیش آشکار می‌کند. ساختار آموزش دوره‌های رزیدنتی باید مورد بازنگری قرار گیرد و حمایت‌های روانی و مالی از پزشکان، به‌ویژه در مواجهه با مشکلات حقوقی و چالش‌هایی چون پرونده‌های پیچیده CP، که به کابوس متخصصین زنان و زایمان بدل شده، باید تقویت گردد. فشارهای حقوقی و مشکلات مالی که ناشی از چنین پرونده‌هایی است، نباید موجب فروپاشی روحیه و سلامت روانی پزشکان جوان شود.

✔️ انجمن متخصصین زنان و زایمان ایران ضمن ابراز تاسف و تاثر از این حادثه و با اظهار تسلیت خدمت خانواده محترم و جامعه پزشکی به ویژه دستیاران و متخصصین زنان وزایمان کشور بار دیگر تأکید می‌کند که برای جلوگیری از بروز حوادث مشابه و بحران‌های جدید، لازم است که وزارت بهداشت اقدامات جدی و فوری برای بازنگری در ساختار آموزشی رزیدنت‌ها و پشتیبانی‌های روانی و مالی از متخصصین این رشته به عمل آورد. همانطور که طی مکاتبات قبلی تاکید شده است تشکیل کمیته‌ای ویژه جهت رسیدگی به مشکلات رشته زنان و زایمان ضروری است.

✔️ برای روح مرحومه خانم دکتر نرگس محمدپور آرامش و علو درجات را از خداوند متعال مسئلت داریم.

◾️ روحشان شاد و یادشان گرامی باد

✍ دکتر سودابه کاظمی اسکی، رئیس انجمن متخصصین زنان و زایمان ایران


منبع: کانال انجمن متخصصین زنان و زایمان ایران

پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
登录以解锁更多功能。