Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
سبز پرس avatar

سبز پرس

کانال خبری به همراه مطالب متنوع

اگر مطالب کانال مورد پسندتان واقع شد به دیگران معرفی کنید
با لینک زیر هم اکنون عضو شوید
👇👇👇👇👇👇👇
TGlist reytingi
0
0
TuriOmmaviy
Tekshirish
Tekshirilmagan
Ishonchnoma
Shubhali
Joylashuv
TilBoshqa
Kanal yaratilgan sanaЖовт 08, 2016
TGlist-ga qo'shildi
Лист 16, 2024

Rekordlar

23.04.202523:59
1.3KObunachilar
26.03.202513:39
200Iqtiboslar indeksi
06.04.202511:36
786Bitta post qamrovi
06.04.202511:36
786Reklama posti qamrovi
26.03.202513:39
3.49%ER
06.04.202511:36
63.85%ERR

Rivojlanish

Obunachilar
Iqtibos indeksi
1 ta post qamrovi
Reklama posti qamrovi
ER
ERR
ГРУД '24СІЧ '25ЛЮТ '25БЕР '25КВІТ '25

سبز پرس mashhur postlari

فراخوان اولین جایزه ملی دانشجویی زنده یاد پروفسور آهنگ کوثر

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
03.04.202522:07
«عمو نوروز»
(‌دستگاه شور)
▫️خواننده: شهرام ناظری
▪️شاعر: پوریا سوری‌
▫️آهنگساز: تهمورس پورناظری
▪️هم‌آوازان: سحر بروجردی و دنیا کمالی‌
▫️کارگردان: میلاد رحیمی‌آبکنار

#موسیقی

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
کتاب سوم دبستان به تاریخ یکم دی ۱۳۰۸ هجری شمسی؛


شناخت منابع طبیعی و جنگل


@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
26.03.202523:06
ترفند های مخصوص طبیعت گردی

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
28.03.202511:42
🎙سالار عقیلی
🎼 آن سوی شیدایی

#موسیقی

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
22.04.202515:16
*پیام دکتر علی تیموری معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به مناسبت فرارسیدن روز زمین پاک*

🔷 بسم الله الرحمن الرحیم

🌸 هموطنان گرامی، حافظان طبیعت ایران

🔰 روز زمین پاک، فرصتی مغتنم برای تجدید پیمان با طبیعت و یادآوری مسئولیت‌هایمان در قبال حفظ این امانت الهی است. در سال ۲۰۲۵، در حالی این روز را گرامی می‌داریم که چالش‌های زیست‌محیطی، بیش از پیش، ضرورت توجه و اقدام فوری را گوشزد می‌کنند. تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و آب، فرسایش خاک، و تخریب جنگل‌ها و مراتع، همگی زنگ هشداری برای آینده‌ای است که نیازمند هوشیاری و تلاش جمعی ماست. متاسفانه، بر اساس آخرین آمارها، سالانه بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از جنگل‌های ارزشمند کشورمان را از دست می‌دهیم و میزان فرسایش خاک در برخی مناطق، به بیش از ۲۰ تن در هکتار می‌رسد. این ارقام، هشداری جدی برای همه ماست که اگر به فکر چاره نباشیم، آیندگان با چالش‌های بزرگتری روبرو خواهند شد.

🔷 به قول حکیم ابوالقاسم فردوسی: "زمین پاک را زیور از سبزه است، چو مادر بود، مهربان با همه"؛ این سخن گهربار، یادآور ارزش و اهمیت حفظ و نگهداری از زمین به عنوان مادری مهربان برای همه ماست.

💢 سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، با درک این ضرورت، تمام توان خود را برای حفاظت از عرصه‌های طبیعی و احیای آن‌ها به کار گرفته است. اجرای طرح‌های آبخیزداری، توسعه جنگل‌کاری، حفاظت از خاک، و مبارزه با بیابان‌زایی، از جمله اقداماتی است که با هدف حفظ و پایداری منابع طبیعی کشور در حال انجام است.

🔰 اما حفاظت از زمین، تنها وظیفه یک سازمان نیست، بلکه نیازمند مشارکت فعال همه افراد جامعه است. از کاهش مصرف بی‌رویه آب و انرژی گرفته تا تفکیک زباله و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی، هر یک از ما می‌توانیم نقشی در حفظ محیط زیست ایفا کنیم.

❇️ نظر به نقش محوری مشارکت جوامع محلی، ذینفعان و هم وندان در مهار آسیب ها و عوامل تخریب، بازتوانی و باز آرایی رویشگاه های جنگلی و مرتعی و نقش بارز بکارگیری دانش بومی و فرصت آفرینی دانش بنیان ها و فن آوری های نوین، این سازمان سعی دارد برای تحقق احکام برنامه هفتم پیشرفت و تحقق نگاه بلند دولت چهاردهم به حفظ منابع طبیعی، قاب جدیدی از پایدار سازی اقدامات حفاظتی و مدیریتی را در قالب جنگلداری نوین و اجتماع محور به منصه ظهور برساند.

💢 در روز زمین پاک ۲۰۲۵، از همه هموطنان عزیز دعوت می‌کنم تا با همدلی و هم‌افزایی، گامی در جهت حفظ زمین و پاسداشت منابع طبیعی کشور برداریم. بیایید با کاشت یک نهال، پاکسازی یک منطقه، یا ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست، سهمی در ساختن ایرانی آباد و سرسبز داشته باشیم.

🔰 با آرزوی ایرانی آباد و طبیعتی پایدار

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
بگذشت مه روزه ، عيد آمد و عيد آمد
    بگذشت شب هجران، معشوق پديد آمد

آن صبح چو صادق شد، عذراي تو وامق شد
   معشوق توعاشق شد، شيخ تو مريد آمد

شد جنگ و نظر آمد، شد زهر و شکر آمد
شد سنگ و گهر آمد، شد قفل و کليد آمد

جان از تن آلوده، هم پاک به پاکي رفت
هرچند چو خورشيدي بر پاک و پليد آمد

از لذت جام تو دل مانده به دام تو
جان نيز چو واقف شد، او نيز دويد آمد

بس توبه شايسته برسنگ تو بشکسته
بس زاهد و بس عابد کو خرقه دريد آمد

باغ از دي نامحرم سه ماه نمي زد دم
بر بوي بهار تو، ازغيب رسيد آمد
"مولوی"

🌸☘عید سعید فطر مبارک☘🌸

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
از آخرین کاریز‌ (قنات)های فعال ایران در کویر ابرکوه. تخمین زده می‌شود حدود پنجاه‌هزار رشته کاریز در ایران وجود دارد.
@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
29.03.202523:06
به افتخار همه ایرانیانی که تاکنون این درخت انجیر را از نزدیک لمس کرده‌اند!

☘ همه دانشجویان، اساتید و کنشگران محیط‌زیستی که تاکنون حتی برای یکبار گذرشان به مزرعه هیرکانی در جوار سمسکنده ساری افتاده، امکان ندارد دربرابر عظمت این درخت انجیر با آن چتر پهن‌پیکرش درنگ نکرده و کلاه از سر برنداشته باشند.

☘ درختی که در سالروز تولد مریم شکری، یکی از نامدارانِ جهان بوم‌شناسی ایران، یعنی در بیستم بهمن ۱۳۶۲ کاشته شده و اینک چهل و دو بهار را تجربه کرده است. این درخت، نخستین درخت مثمر در مجموعه کم‌نظیر مزرعه هیرکانی است که به همت نصرت‌الله صفاییان و مریم شکری، یک زوج دانشمند و عاشق، بنیان نهاده شده و کلکسیونی از تمامی گیاهان هیرکانی را در خود جای داده است.

☘ برای این زوج عاشق و فرهیخته وطن که چندی پیش، در مرداد ماه ۱۴۰۰، پنجاهمین سالگرد ازدواج‌شان را زیر همین درخت انجیر در کنار فرزندان، نوه‌ها و دوستداران‌شان جشن گرفته بودند، آرزوی تاب‌آوری و ژینایی بیشتر دارم.

☘تهیه و تنظیم و انجام مصاحبه: محمد درویش

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
#سیزده_بدر
@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
15.04.202522:07
🔳در بی‌تدبیری مسئولان؛ مهم‌ترین پژوهشکده اکولوژی شمال‌ تعطیل شد


💫در پی مهر و موم تنها پژوهشکده اکولوژی دریای خزر؛ این مرکز که با هدف ارتقای امنیت غذایی کشور و حفاظت از آبزیان خزر در سال ۱۳۶۶ تاسیس شد، بعد از ۳۷ سال فعالیت پژوهشی، تحقیقاتی و راهبردی امروز، در آستانه نابودی است.


💫پژوهشكده اكولوژی دريای خزر با نام مركز تحقيقات شيلاتی استان مازندران که از اوايل سال ۱۳۶۶ تاسیس شد، از سال ۱۳۸۱ بر اساس موافقت قطعی وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوری به «پژوهشكده اكولوژی دريای خزر» ارتقا  یافت و تا همین چند روز پیش، یعنی ۲۳ فروردین‌ماه، در حال فعالیت بود.

💫این پژوهشکده که بخشی از شبکه بزرگ و مهم شیلاتی کشور در موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور محسوب می‌شد، دارای ۵ بخش تخصصی (بوم شناسی، تكثير و پرورش آبزيان، بیوتکنولوژی دریایی، بيولوژی و ارزیابی ذخایر، بهداشت و بيماری‌های آبزيان)، ۲۲ آزمایشگاه، یک باب كتابخانه با بيش از ۶ هزار جلد كتاب و گزارش‌های  تخصصی، يک ايستگاه تحقيقاتی و يك فروند شناور تحقيقاتی (یک‌هزار و۱۰۰ هزار تنی)  است.

💫این شناور که ویژه پژوهشکده اکولوژی خزر است تنها مرجعی است که زمان صید و گونه مجاز برای صید را تعیین می‌کند و از  این طریق مانع از انقراض جمعیت آبزیان می‌شود.

💫اجرای بیش از ۵۰۰ پروژه تحقيقاتی-كاربردی و  ارائه بيش از یک‌هزار و ۱۰۰ مقاله علمی در سمينارها و نشريه‌های علمی ملی و بين‌المللی از دیگر اقدامات این پژوهشکده است.

💫در حال حاضر، بیش از ۵ هزار نمونه ژن آبزیان شمال که طی ۳۷ سال با تلاش بی‌وقفه محققان آبزی‌پرورری و شیلات جمع‌آوری شده و در این مرکز نگهداری می‌شود  در معرض خطر نابودی قرار می‌گیرد، علاوه بر این، انقراض بخشی از ماهیان خزری، خاویاری و سایر آبزیان از دیگر پیامدهای نابودی این پژوهشکده است.

ادامه در
https://www.bloghnews.com/report/493626


همراهی با کانال:
👇👇👇👇👇
@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
26.03.202520:33
☘لپ تاپم را با من دفن کنید: زندگی به سبک تحصیل کردگان بی سواد!

✍مجتبی لشکربلوکی

سایمون کوپر ژورنالیست در فایننشال تایمز می نویسد: دستگاه‌های دیجیتال باعث شده‌اند ما یعنی انسان‌های امروزی، «بیشتر» از هر دورۀ دیگری در تاریخ بشریت بخوانیم. اما دیگر مثل قبل نمی‌خوانیم. خواندنِ دیجیتال، به تجربه‌ای تکه‌تکه، سرسری و سطحی تبدیل شده. بنابراین شاید تعداد کلمات خیلی زیادی در روز بخوانیم، ولی همۀ آن‌ها در قالب متن‌های چند کلمه‌ای یا نهایتاً چند خطی است. حال اگر بخواهیم همان تعداد کلمه را در قالبِ یک متن واحد بخوانیم، با دشواری بسیاری مواجه می‌شویم. زیرا درک متنی طولانی نیازمند مهارت‌ «خواندن عمیق» است.

این روزها هیچ کس متن های طولانی را نمی خواند. بیش از نیمی از افراد همین متن را تا انتها نمی خوانند. انسان‌ها در خواندن متن‌های طولانی به مشکل خورده‌اند.
مجموعه‌ای بیش از دوهزار ناشر، محقق، کتابدار و نویسنده و دانشگاهی سراسر جهان، چندی پیش در مانیفستی اعلام کردند: «خواندنِ دیجیتال» در حال تخریب عادتِ «خواندن عمیق» در میان ماست.
خواندن عمیق نقشی حیاتی در تمدن بشری داشته. استیون پینگر، روان‌شناس آمریکایی می گوید از اواخر قرن هفدهم با رواج خواندنِ متن‌های طولانی در بین مردم، توانایی «همدردی با دیگران افزایش یافت. مردم با خواندنِ متن‌های طولانی دربارۀ زندگیِ دیگر انسان‌ها، توانستند دنیا را از چشم آن‌ها ببینند و تأثیر بسیار مهمی در تغییر نگرش آن‌ها دربارۀ موضوعاتی مثل برده‌داری، شکنجه و استبداد گذاشت. خواندنِ عمیق باعث رویدادهای دوران‌سازی مثل انقلاب آمریکا و انقلاب فرانسه شد.

ماریان وولف، محقق آمریکایی، می‌نویسد: ما در دنیای آنلاین دائماً در حال اسکرول‌کردن، نصفه‌نیمه خواندن یا ذخیره‌کردن متن‌هاییم تا در آینده‌ای نامعلوم آن‌ها را بخوانیم، چون این رسانه ها برای خواندنِ عمیق طراحی نشده اند. یکی از دوستانم به شوخی می گفت می خواهم وصیت کنم لپ تاپم را با من دفن کنند چون کلی فایل ذخیره کرده ام که بعدا بخوانم و احتمالا تا زمان مرگ فرصت نمی کنم که بخوانم شان

تحلیل و تجویز راهبردی:
ما در دام سه گانه Skimming, Scanning, Scrolling (3S) افتاده ایم. ترجمه شان می شود نگاه گذرا، جستجوی سریع، رد کردن یا رد شدن از مطالب برای دیدن مطلب بعدی. خب این چه مشکلی ایجاد می کند؟ چهار مشکل ایجاد می شود:

۱) خواندن عمیق باعث می شود که جهان را از دیدگاه دیگران ببینم (از دیدگاه یک آواره بعد از جنگ یا یک دزد حرفه ای یا یک مستاجر)، ولی خواندن سطحی چنین توانایی در ما ایجاد نمی کند. همین باعث می شود که توان همدلی و همدردی در ما بمیرد.

۲) خواندن عمیق باعث می شود که یک مساله را از زوایای مختلف نگاه کنیم. پیچیدگی و چند بعدی بودن مساله را درک کنیم اما وقتی همه چیزهایی که می خوانیم کوتاه است کلا می رویم سراغ تحلیل های ساده، سرراست، یک خطی و اینگونه است که توانایی تفکر سیستمی و چند بعدی را از دست می دهیم.

۳) توهم دانایی نیز نتیجه بعدی است. چون ما راجع به همه چیز از 3S استفاده می کنیم راجع به همه چیز فکر می کنیم که بلدیم و جالب اینکه اظهار نظر هم می کنیم از رژیم غذایی فستینگ، تا سیاست های ارزی و تا نتایج مذاکرات ترامپ و پوتین. از سیاست تا اقتصاد! از زیست شناسی مولکولی تا فیزیک کیهانی!

۴) در نتیجه کسانی که دیگر نمی‌خوانند (عمیق نمی خوانند)، توان اندیشیدن را هم از دست می‌دهند. شما وقتی توانایی درک و تحلیل عمیق را از دست می دهید به مروز توان اندیشیدن را هم از دست می دهید.

این چهار باعث می شود که ما با پدیده ای روبرو باشیم به نام تحصیل‌کردگان بی سواد. بخش بزرگی از جامعه یک دیپلمی، لیسانسی، فوق لیسانسی و یا دکترایی داریم! اما در طول زمان به خاطر عدم خواندن عمیق عملا تبدیل شده ایم به «همه چیزان دان مدعی متوهم» یا همان مدرک داران بی ادراک!

راهکار چیست؟ ریاضت مطالعاتی؛
ریاضت، گوشه گیری موقتی برای انجام تمرین‌های سخت و خودخواسته‌ای است که فرد برای تعالی نفس و دستیابی به کمال روحی انجام می‌دهد. این مفهوم در ادیان مختلف، گرایش های معنوی و سنت‌های عرفانی وجود داشته و شامل خودداری خودخواسته از برخی امور، سکوت، خلوت نشینی و انجام کارهای سخت بوده است. به همین سیاق ریاضت مطالعاتی یعنی اینکه نمی توانیم نمی توانیم برای همیشه خود را از دنیای دیجیتال منقطع کنیم اما می توان گهگاهی این امور را انجام دهیم:
• ایجاد زمان-مکانی برای مطالعه عمیق: خواندن متون طولانی بدون انقطاع و حواس پرتی
• تفکر انتقادی: تحلیل، بررسی و مقایسه نظریات مختلف.
• نوشتن و خلاصه‌برداری: تبدیل دانش به محتوای ساختاریافته برای درک بهتر.
ما به خواندن محتواهای سطحی، ساده، سرراست و یک خطی معتاد شده ایم باید با ریاضت مطالعاتی آن را تعدیل و مهار کنیم.

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
❇️ اعطای اولین جایزه محیط زیست زنان کشورهای عضو بریکس با عنوان "آینده سبز" در سال ۲۰۲۵

🔹این جایزه به فعالان حوزه نیروی کار سبز، فرهنگ زیست محیطی، حفاظت از محیط زیست، همکاری سبز و  آموزش سبز تعلق می گیرد که تا بهمن ۱۴۰۳ (فوریه ۲۰۲۵) فرم فراخوان این جایزه را تکمیل و ارسال کرده اند.

🔹اعضای هیات داوران این جایزه از ۱۰ کشور و شامل ۱۶ نفر از جمله معصومه ابتکار و سیمیدخت شیروانی آرانی از ایران هستند.

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
دیدار دکتر علی تیموری معاون وزیر و ریاست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با پرسنل سازمان به مناسبت عید نوروز و عید سعید فطر در محل نمازخانه سازمان

۱۶فروردین ۱۴۰۴

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
اصفهان جان دوباره گرفت✨
.
بالاخره آب به اصفهان برگشت، هرچند موقت!
پانزدهم فروردین ۱۴۰۴
به امید جریان همیشگی زاینده رود
@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
Ko'proq funksiyalarni ochish uchun tizimga kiring.