Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
سیدعلی میری avatar
سیدعلی میری
سیدعلی میری avatar
سیدعلی میری
18.04.202512:15
مطلب طاعت و پیمان و صلاح از من مست
که به پیمانه‌کشی شهره شدم روز الست
من همان دم که وضو ساختم از چشمهٔ عشق
چار تکبیر زدم یکسره بر هر چه که هست
می بده تا دهمت آگهی از سر قضا
که به روی که شدم عاشق و از بوی که مست
کمر کوه کم است از کمر مور این جا
ناامید از در رحمت مشو ای باده‌پرست
به جز آن نرگس مستانه که چشمش مرساد
زیر این طارم فیروزه کسی خوش ننشست
جان فدای دهنش باد که در باغ نظر
چمن آرای جهان، خوشتر از این غنچه نبست
حافظ از دولت عشق تو سلیمانی شد
یعنی از وصل تواش نیست به جز باد به دست
13.04.202517:41
.
#سخن_سردبیر

🌱سلوک ذیل شخصیت شهید آوینی

ما گاهی تحت تاثیر یک پیش فرض بی جهان کننده قرار می‌گیریم که نباید به دنبال شخصیت یا محبت و نسبتی خاص برویم بلکه باید اعتقادات خود را در صورت عام خود و در قواعد و استدلال های کلی محکم کنیم.شاید برای همین بود که تلاش کردیم تا استدلال هایی برای وجود خداوند و پس از آن، همه ی اعتقادات بیابیم و خیال خود را راحت کنیم.
اما مشکل از آنجا شروع می شود که ما انسان هستیم و اساس و بنیاد عزم ها و تلاش هایمان دوست داشتن است.دوستی،عشق و ارادت است که ما را می‌جنباند و متاسفانه اگر آن استدلال های محکم حتی قدرت جناباندن داشته باشند،قدرتشان خشک و مخرب است تا سازنده.دوستی است که می‌تواند راه نشان دهد.دوستی است که می تواند زیرآسمان خدا و بروی زمین ما را با خودمان روبه رو کند و سپس توانایی ساختن بدهد.
شخصیت شهید آوینی بسیار پربرکت است.حتی بیش از متن ها و فیلم هایش.اصلا با شخصیت اوست که می توان در زمان فراتر رفت و وسعت او را در انقلاب اسلامی تجربه کرد.
ای کاش بتوانیم او را فراتر از صاحب یک حرف که باید بفهمیم،یک روش فیلمبرداری که باید یاد بگیریم و ... پیدا کنیم.در این لحظه است که شاید دستمان را بگیرد و از این خاک تنهایی و بی کسی بلندمان کند و سپس خود را در میان دوستان و هم داستان های خود ببینیم که حالا دیگر توانا هستیم و کارها با کریمان دشوار نیست.
04.04.202509:56
.
.
#رصدخانه
🌱با سلام و احترام

🔻بسیار خوشبختیم که در سال نو هم توفیق این را داریم تا در خدمت شما باشیم.
فردا شب با اولین قسمت از رصدخانه در سال۱۴۰۴ و مسئله ی ایران و نخبگان آن دوباره میهمان شما خواهیم بود.
🔺امسال سال خاصی خواهد بود.مسئله ی آب و ناترازی های مالی و انرژی در این سال صریح تر خواهند بود و همین الان در یزد و اصفهان خود را نشان داده اند.
🔻به معنای واقعی کلمه ایران می‌تواند بالاتر از مشکلات بایستد.اسم رمز این ایستادن، اعتماد به نیروی انسانی و ایجاد ستون فقراط علمی برای اقتصاد ایران است.
🔺منظور از ستون فقرات علمی یعنی بتوانیم به جای ابزار های مالی یا سفته بازی یا ذخیره ی طلا با عزمی جدی به سمتی برویم که دانشجویان و اهالی علم ایران که کشور ما برای پرورش آنها بسیار هزینه کرده است، برای حل مسائل ایران ساماندهی شوند.
🔸باید قبول کنیم که نخبگان ایران هنوز در میدان نیستند.هنوز مسائل ایران را به این نخبگان عرضه نمی شود و برخلاف مسیر رهبری در اقتصاد مقاومتی، ما هنوز به اقتصادی درون زا و مبتنی بر توانایی علمی این جوانان فکر نمی کنیم.
📺فردا شب با از ساعت۲۳:۲۰حضور خانم دکتر عبیده جعفری میهمان شما خواهیم بود.
مردم، فناوری و تولید را به‌هم می‌رسانند
روایتی از سرمایه‌گذاری مردم در تولید دانش‌بنیان

💠بخشی از متن:
🔸مهندس نجات‌بخش نقل می‌کند که پس از تولید دستگاه ایکس‌ری کانتینری و راه‌اندازی آن همچنان میل به واردکردن نسخه چینی کار یا استفاده از مونتاژهای بی‌کیفیت داخلی بسیار زیاد بوده است. حتی با این که سیستم نرم‌افزاری و کنترل دستگاه از نمونه‌های مشابه بهتر بوده است و به‌تازگی مجهز به هوش مصنوعی کشف روش‌های مخفی‌سازی قاچاق هم شده است و حتی در کارکرد روزانه و تعداد اسکن نیاز به تعمیر و ازکارافتادگی کالا هم بسیار از نمونه چینی بهتر عمل کرده، باز هم گمرک برای واردات 15 دستگاه دست‌به‌کار می‌شود که البته جلوی این کار گرفته می‌شود.

🔸در همین حوالی است که مهندس نجات‌بخش دوباره با حضرت آقا درباره این دستگاه گفت‌وگو می‌کنند و به اطلاع ایشان می‌رساند که گمرک برای خرید این دستگاه پول ندارد (ریال ندارد؛ ولی ارز دارد) و در این حالت حتی وقتی جنس ایرانی هم بهتر عمل می‌کند، به صرفه است که دستگاه را وارد کنند. آقا در پاسخ نکته‌ای می‌گویند که راه شرکت را به سمت حل کامل مسئله قاچاق هموار می‌کند: "به آنها قسطی بدهید یا خودتان نصب کنید." این جمله مقدمه‌ای برای حضور مردم در عرصه کنترل قاچاق و سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی و خدمات دستگاه فناورانه‌ای شد که با توجه به قیمت آن به نظر نمی‌رسید امکان حل‌شدن کامل مسئله به‌صورت واردات در دسترس باشد.

🔸 شرکت بهیار صنعت پیشنهاد قراردادهای سرمایه‌گذاری BOO را داد و توانست راه جدیدی را در حوزه رفع نیازهای کشور ارائه نماید. قرارداد BOO یعنی این که مردم و سرمایه‌گذاران هرکدام متناسب با پول و سرمایه‌ای که در دسترس دارند، بخشی از سهام دستگاه را می‌خرند و خود نصب می‌کنند و حتی خود دستگاه ایکس ری را راه‌اندازی می‌کنند و از هر کامیون یا کانتینر هزینه‌ای دریافت می‌کنند و سود این فعالیت به خود آن مردم بر می‌گردد. این یک نمونه‌ی برجسته از طراحی و ساخت و البته راه‌اندازی و اداره‌ی تکنولوژی حتی در حوزه حساسی که امنیت ملی را تضمین می‌کند، توسط مردم در مراحل مختلف است؛ بخش خصوصی، فرزندان مردم که در دانشگاه متخصص شده‌اند و در تحقیق و توسعه‌ی دانش‌بنیان‌ها، فناوری توسعه داده‌اند و در نهایت صاحبان سرمایه‌های خرد و وسیع که امکان حرکت معناداری برای پیشرفت ایران پیدا کرده‌اند.

🔸در این مثال شما می‌توانید ببینید که چگونه تولید اعتبار دولت در فناوری (گرنت) به‌جای تورم بیشتر، همچون اسفنج، نقدینگی را از کف میدان جمع می‌کند و حتی به کمترشدن تورم می‌انجامد، از طرفی شاهد تولید ارزش در فناوری و تحقیق و توسعه با مقدار کمی سرمایه‌گذاری هستیم و می‌توانیم بزرگ‌تر شدن کیک اقتصاد کشور را در این نمونه‌ی طراحی و توسعه فناوری ببینیم. از سال 1398 تا به امروز این سامانه‌ها با مدل قراردادهای ساخت، بهره‌برداری و مالکیت (BOO ) در گمرکات بندر شهید رجایی، دوغارون، ماهي رود، آستارا، چابهار، ریمدان و دیر مشغول است و از این طریق خدمات باکیفیتی در اختیار گمرک جمهوری اسلامی قرار گرفته است. در حال حاضر این مدل به‌عنوان یکی از موفق‌ترین مدل‌های مشارکت مردمی در حوزه فناوری بالا محسوب می‌شود.


#سرمایه‌گذاری_تولید
#دانشمند۲۳ #مطالعات_پیشرفت
#روایت_پیشرفت #سیدعلی_میری
#اقتصاد_مردمی #دانش_بنیان
#بهیار_صنعت #مشارکت_مردم


🇮🇷 خانه هنر و رسانه پیشرفت‌| راوی پیشرفت ایران
@khaneh_pishraft
10.04.202513:55
30.03.202520:09
دی پیر می‌فروش که ذکرش به خیر باد
گفتا شراب نوش و غمِ دل بِبَر ز یاد
گفتم به باد می‌دهدم باده نام و ننگ
گفتا قبول کن سخن و هر چه باد، باد
سود و زیان و مایه چو خواهد شدن ز دست
از بهر این معامله غمگین مباش و شاد
بادت به دست باشد اگر دل نهی به هیچ
در معرضی که تخت سلیمان رَوَد به باد
حافظ گرت ز پندِ حکیمان مَلالت است
کوته کنیم قصه، که عمرت دراز باد
16.04.202518:33
فردا در این رویداد سخنانی درباب علم،تفکر و وضعیت ایران خواهم گفت.
06.04.202523:06
🍃 مَّسَّتْهُمُ الْبَأْسَاءُ وَالضَّرَّاءُ وَزُلْزِلُوا حَتَّىٰ يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتَىٰ نَصْرُ اللَّهِ ۗ أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ🍃

"به آنان سختی‌ها و آسیب‌هایی رسید و چنان متزلزل و مضطرب شدند تا جایی که پیامبر و کسانی که با او ایمان آورده بودند [در مقام دعا و درخواست یاری] می‌گفتند: یاری خدا چه زمانی است؟ [به آنان گفتیم:] آگاه باشید! یقیناً یاری خدا نزدیک است."

🌿 آیه ۱۲۴ سوره بقره

#غزه_تحت_القصف
25.03.202512:13
بلبلی برگِ گُلی خوش رنگ در منقار داشت
و اندر آن برگ و نوا خوش ناله‌هایِ زار داشت
گفتمش در عین وصل‌، این ناله و فریاد چیست؟
گفت ما را جلوهٔ معشوق در این کار داشت
یار اگر ننشست با ما نیست جای اعتراض
پادشاهی کامران بود، از گدایی عار داشت
در نمی‌گیرد نیاز و نازِ ما با حُسنِ دوست
خُرَّم آن کز نازنینان‌، بختِ برخوردار داشت
خیز تا بر کِلکِ آن نقاش‌، جان افشان کنیم
کـ‌این همه نقشِ عجب در گردشِ پرگار داشت
گر مریدِ راهِ عشقی فکرِ بدنامی مکن
شیخِ صنعان خرقه رهنِ خانهٔ خَمّار داشت
وقتِ آن شیرین قلندر خوش که در اَطوارِ سیر
ذکرِ تسبیحِ مَلَک در حلقهٔ زُنّار داشت
چشمِ حافظ زیرِ بامِ قصرِ آن حوری سرشت
شیوهٔ جَنّاتُ تَجری تَحتِهَا الاَنهار داشت
🏛 انجمن علمی ژرفا برگزار می‌کند:

💭 روز تفکر؛ فرصتی برای اندیشیدن

ویژه دانشجویان و دانش‌آموزان دختر دوره دوم متوسطه


🗓 تاریخ برگزاری: پنج‌شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴
🕰 ساعت: ۸:۳۰ تا ۱۸
🏢 محل برگزاری: دانشگاه صنعتی شریف

⏳ مهلت ثبت‌نام: تا ۲۳ فروردین
پایان روز دوشنبه ۲۵ فروردین
📍 با توجه به ظرفیت محدود، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت‌نام کنند.

📌 برای ثبت‌نام روی پیوند مقابل بزنید: 🔗 پیوند

◽️آی‌دی پشتیبانی:
🆔 @SalamZharfa
🆔 @Zharfa90
❤️مادرانه‌های پیشرفت: روایت مادرانه در حرکت فناوری و پیشرفت

💠 بخشی از روایت مهندس نوید نجات‌بخش، مدیرعامل شرکت بهیارصنعت و سازنده اولین دستگاه شتابدهنده خطی ایرانی، از نقش مادرش در انتخاب مسیرِ نوآوری و دانشمندی:

🔻مادرم به گونه‌ای، پای هرکدام از ما ایستاد و ما را برای خودمان روایت کرد؛ به‌نظرم محور اصلی این روایت را «دانشمندی و تحقق این دانشمندی در پیشرفت واقعی و مستمر کشور» تشکیل می‌داد.

🔸این نقش مادرم را من ابتدا در نسبت با پدرم به یاد می‌آورم. در آن بازۀ زمانی که ازقضا وضع مالی ما اصلاً خوب نبود، مادرم از ادامۀ تحصیل پدرم حمایت کرد و پای این مسیر ایستاد؛ چون پدرم هرچند وقت یک‌بار می‌توانست به خانه بیاید و مادرم به‌خاطر مراقبت و تربیت ما، مجبور شد زودتر از موعد از شغلی که به آن علاقه‌مند بود - ایشان دبیر آموزش‌وپرورش بود- بازنشسته بشود. حاصل این تلاش مادرم، اصلا قابل شمارش نیست؛ فعالیت پدرمان در جنگ و جبهه، توانمندی پدرم در رشتۀ سخت جراحی قلب و بعدتر تربیت یک نسل موفق از جراحان قلب‌وعروق در اصفهان، و البته شکل‌گیری شخصیت ما فرزندان.

🔸مادرم همیشه حواسش بود که ما یک‌وقت از این مسیر دانشمندی منحرف نشویم؛ خیلی خوب متوجه بیراهه‌های خطرناک این راه بود. من که از ابتدای تحصیلم کار می‌کردم و کارهای مختلفی هم می‌کردم، مرتب از مادرم سیگنال‌های مهمی دریافت می‌کردم که «کار خوب است، ولی حواست باشد که کار تو در این دنیا چیز دیگری است.» پس از گرفتن مدرک مهندسی، من در بیمارستان سیدالشهدای اصفهان مشغول کار شدم. بعداً فهمیدم که مادرم سفارش کرده بود که من درجایی به کار گرفته شوم که بستری برای نوآوری و تحقیقات داشته باشد؛ بنابراین آشنایی من با شتاب‌دهنده‌ی خطی درمان سرطان و تعمیر آن و بعدها ساختنش، اصلا بی‌ربط به آن توصیه و مسیری که مادرم من را به سویش هدایت کرد، نبوده است.

🔸یادم است یک‌بار با شوق‌وذوق برای مادرم تعریف می‌کردم که داریم بعضی بوردهای فولاد مبارکه را کپی می‌کنیم؛ بااینکه کارمان سخت و پیچیده بود، ولی مادرم که می‌دانست این کارمان چندان در مسیر خلاقیت و نوآوری نیست، بدون اینکه خود را مشتاق نشان دهد به من گفت: «این کار مهمی نیست.» اصلا راهِ من، با این روایت‌های مادرانه، به سمت دانش‌بنیان هدایت شد. گاهی که اوضاع سخت می‌شود و از حد توانم فراتر می‌رود، به این مسئله برمی‌گردم؛ یادم می‌آید که من از تجارت و واردات بی‌اطلاع نبودم و می‌شد در آن مسیر توفیقاتی داشته باشم. می‌توانستم همان آدم موفق و مورد احترامی بشوم که هم پول‌دار است و هم دستش به خیر می‌رود و... ؛ ولی همه‌ی زندگی‌ام و روایتی که از خودم و نقشم در این دنیا پیدا کرده بودم، مرا در مسیر کارِ واقعی قرار داد.


#مجله_سُها #روایت_پیشرفت
#شماره_اول #مادرانه‌های_پیشرفت
#شتابدهنده_خطی_سرطان #مهندس_نجات‌بخش

📍خوانندگان عزیز جهت تهیه شماره اول مجله «سُــها» به شماره 09365028441 خانم جوکار پیام ارسال کنید.

🇮🇷 خانه هنر و رسانه پیشرفت‌| راوی پیشرفت ایران
@khaneh_pishraft


💠 پخش مستند سَر انگُشتِ فاطمی
🔺 روایتی از حضور مردم در سرچشمه‌های
اقتصاد و مسائل کشور

💡به مناسبت نام گذاری سال ۱۴۰۴
توسط رهبر انقلاب با عنوان:
«سرمایه‌گذاری برای تولید»

📺 امشب حوالی ساعت ۲۲:۰۰
از شبکه اصفهان



#جنگ_اقتصادی
#شب_های_قدر_انقلاب_اسلامی

@soha_sima
Ko'rsatilgan 1 - 13 dan 13
Ko'proq funksiyalarni ochish uchun tizimga kiring.