Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Лёха в Short’ах Long’ует
Лёха в Short’ах Long’ует
آکادمی سرطان ایران avatar
آکادمی سرطان ایران
آکادمی سرطان ایران avatar
آکادمی سرطان ایران
Davr
Ko'rishlar soni

Iqtibos

Postlar
Repostlarni yashirish
🦠 درمان سرطان روده با کمک باکتری‌ها

🔬 محققان در حال بررسی استفاده از باکتری سالمونلا برای درمان سرطان روده هستند. هدف این پژوهش، تبدیل سالمونلا به گزینه‌ای ایمن‌تر برای درمان سرطان است. نتایج اولیه نشان می‌دهد که این باکتری می‌تواند رشد برخی از انواع سرطان را سرکوب کند.

🔎 مطالعات دانشگاه‌های گلاسکو و بیرمنگام نشان داده‌اند که سالمونلا از اسیدآمینه آسپاراژین برای فعال‌سازی سلول‌های T استفاده می‌کند. حفظ این اسیدآمینه می‌تواند به بهبود تعامل با سلول‌های ایمنی و تقویت پاسخ ایمنی بدن کمک کند.

💡 محققان بر این باورند که ترکیب علم ایمونولوژی، ژنتیک و میکروبیولوژی می‌تواند به نوآوری‌های مؤثری در درمان سرطان منجر شود. آن‌ها امیدوارند که این تحقیقات به‌زودی به کاربردهای بالینی برسد و امید تازه‌ای برای بیماران ایجاد کند
✍️فاطمه امینی پاشاکی

─━⊱ آکادمی سرطان ایران

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
25.01.202514:25
#فکت_کوتاه
🔬آیا می‌دونید مواد شیمیایی مثل بنزن، که در صنایع خاص استفاده می‌شه، خطر ابتلا به سرطان خون (لوسمی) رو بالا می‌بره؟ اگر در این محیط‌ها کار می‌کنید، حتماً از تجهیزات ایمنی استاندارد استفاده کنید تا از سلامتی خودتون محافظت کنید.

─━⊱ آکادمی سرطان ایران

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
22.01.202519:54
🎲 آزمون 'Cancer English quiz'
🖊 5 سوال · ⏱ ‏1 دقیقه
21.01.202514:48
🌟بیاید بهتون یسری اطلاعات اضافه بدیم که این بالا اصطلاحات انگلیسشون رو خوندین:

🔵کولوستومی؛ در مواردی مانند؛ بدخیمی روده ی بزرگ و یا انسداد و سوراخ شدنِ قسمت انتهایی روده‌ی بزرگ این عمل انجام میشود. در خلال این پروسه، به روش  لاپراسکوپیک و یا جراحی باز، جراح یک راه از روده‌ی بزرگ بیمار به پوست شکم باز کرده و مسیر جدیدی برای دفع مدفوع در بدن ایجاد خواهد کرد.

🔵سیگموئیدوسکوپی و کولونوسکوپی:
در کولونوسکوپی، کل روده‌ی بزرگ تا انتهای روده ی کوچیک بررسی میشود؛ درحالی که، در سیگموئیدوسکوپی، تنها رکتوم و سیگموئید مورد بررسی قرار میگیرند. پروسه‌ی کولونوسکوپی نیازمند آمادگی های خاصی است که سیگموئیدوسکوپی به آن نیازی ندارد.

🔵فلوروسکوپی:
نوعی تصویر برداری پزشکی با کمک اشعه‌ی ایکس میباشد. با این نوع تصویر برداری میتوان حرکات ارگان های بدن را مشاهده کرد. این روش تصویر برداری برای بررسی سیستم قلبی و گوارشی مناسب است و از آن میتوان برای قرار دادن استنت و یا کاتتر کمک گرفت.

🔵جراحی لاپراسکوپیک:
در این روش، جراح بدون ایجاد برش بزرگ در پوست، میتواند جراحی را از طریق یک یا دو برش و دوربین انجام دهد.

─━⊱ آکادمی سرطان ایران

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
🪫 استرس، دشمن پنهان روده‼️

ارتباط شگفت‌انگیز بین استرس مزمن، میکروب‌های روده و سرطان روده بزرگ

🦠یک مطالعه جدید نشان داده است که استرس مزمن می‌تواند با تغییر تعادل میکروب‌های مفید روده، به رشد سرطان روده بزرگ سرعت ببخشد. محققان دریافتند که باکتری‌های مفید مانند لاکتوباسیلوس پلانتاروم می‌توانند با تقویت سیستم ایمنی بدن، از رشد تومور جلوگیری کنند.

🔖در این تحقیق، موش‌هایی که تحت استرس مزمن بودند، با مکمل لاکتوباسیلوس تغذیه شدند و نتایج نشان داد که این باکتری توانسته است رشد تومور را در روده این موش‌ها به طور قابل توجهی کاهش دهد. بررسی‌های بیشتر نشان داد که لاکتوباسیلوس با تنظیم متابولیسم اسیدهای صفراوی و تقویت عملکرد سلول‌های ایمنی، به مبارزه با سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.

📍این پژوهش یکبار دیگر بر اهمیت ارتباط پیچیده بین سلامت روده و سلامت روان تاکید می‌کند. استرس مزمن نه تنها بر روح و روان ما تاثیر می‌گذارد، بلکه می‌تواند تعادل ظریف میکروبیوتای روده را بر هم زده و ما را در معرض خطر بیماری‌هایی مانند سرطان قرار دهد.

🖌کیانا محمد
🔎فاطمه جامعی

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
04.10.202415:30
🧬تاثیر بزرگ RNA بر روی پیر شدن سلول ها !

📚محققان نشان داده اند که rna های هسته ای کوچک (snorna) پایگاه های Rna های ریبوزومی را تغییر می دهند ، اما جاشوا مندل ، یک زیست شناس مولکولی در دانشگاه تگزاس ، می خواست بداند که آیا این تغییرات می تواند باعث شود ریبوزوم ها تولید پروتئین را کاهش دهند و باعث افزایش سن سلول شوند.

💊از نظر بالینی ، SNORA13 می تواند علاقه محققان را به درمان ریبوزوموپاتی ها جلب کند—بیماری های ژنتیکی که فراوانی ریبوزوم را کاهش می دهند.

💡مندل پیشنهاد کرد که SNORA13 یک استثنا نادر است ،مهار آن می تواند سطح ریبوزوم را افزایش دهد. با این حال ، او اضافه کرد ، "هدف قرار دادن اسیدهای نوکلئیک واقعا چالش برانگیز است، بنابراین هنوز راه طولانی برای رفتن قبل از آن وجود دارد که در واقع می تواند در کلینیک به دست آید.”

🧪با انتشار در سلول، دانشمندان روی RNA تمرکز کردند که سلول ها را به توقف تقسیم با مهار تولید ریبوزوم ها سوق می دهد. فراتر از گسترش آنچه دانشمندان در مورد نقش این کلاس از بیومولکول ها در پیری سلولی می دانند ، این یافته ها می تواند طراحی درمان های جدید برای بیماری های ریبوزومی را آگاه کند.

✍️🏻الناز قاسم زاده
🔍پروانه فخاریان


─━⊱ آکادمی سرطان ایران

┏━━━━━━
    ♋️ Iran Cancer Academy🍀
┗━━━━━━
📣 آکادمی سرطان ایران (اتحاد زیست‌شناسان ایران) برگزار می‌کند:
    
    ⭐️وبینار روش‌های نوین درمان سرطان⭐️

🔸 در این وبینار، با حضور اساتید برجسته و متخصصان برتر حوزه سرطان، روش‌های نوین درمان سرطان را بررسی خواهیم کرد.


همراه با ارائه گواهی معتبر 🎓

🗓 زمان برگزاری: سه‌شنبه ۳۰ بهمن (۱۸ فوریه)، ساعت ۱۹:۰۰ 🕖

❗️برای شرکت رایگان و دریافت کد تخفیف ۱۰۰درصدی می‌توانید با فورواردکردن این پست در گروه دانشگاهی خود و ارسال اسکرین‌شات به این آیدی (@ir_canceracademy)، در این رویداد شرکت کنید.

─━⊱ آکادمی سرطان ایران

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
فرصت کارآموزی رایگان، همراه با منتورینگ: آغاز مسیری علمی و حرفه‌ای در بیوانفورماتیک

در این کارآموزی رایگان، فرصتی بی‌نظیر برای یادگیری مهارت‌های کاربردی بیوانفورماتیک فراهم شده است. با همراهی اساتید برجسته و رویکردی پروژه‌محور، از تحلیل داده‌ها در R و پایتون تا نوشتن مقالات سیستماتیک ریویو را فرا خواهید گرفت.

🚀 ۷۰ نفر برتر دوره به‌طور رایگان و ۵۰ نفر دیگر با پرداخت هزینه می‌توانند در این برنامه آموزشی شرکت کنند.

✅ تحلیل داده‌های زیستی
✅ تسلط بر نرم‌افزارهای تخصصی
✅ نوشتن مقالات علمی

📅 شروع دوره: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
📌 ظرفیت باقی‌مانده: ۴۰ نفر

💭 برای کسب اطلاعات بیشتر از جامع‌ترین و اصولی‌ترین دوره جامع بیوانفورماتیک و دریافت کد تخفیف ویژه اتحاد، به آیدی زیر پیام دهید:

@bioinfoetehad

🟥ثبت‌نام ازطریق لینک زیر:
https://biologyevents.ir/course/677

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
22.01.202516:04
21.01.202514:20
⚛️ آنالیز ژنوتیپ‌های آنزیم متالوپروتئناز-8(MMP-8) مرتبط با سرطان معده

🔎 محققان با ارزیابی آنزیم متالو‌پروتئیناز-8 ماده زمینه‌ای (MMP-8) و مقایسه میزان بیان آن در بافت‌های سرطان معده با بافت‌های سالم، به کاهش قابل‌توجه آن در بافت‌های سرطانی دست یافتند.

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
✴️ طرح جامع آموزش بیوانفورماتیک؛ از صفر تا تسلط در یک نگاه

شامل ۳ دوره:

1⃣دوره اول (دوره مقدماتی بیوانفورماتیک: اصول و کاربرد در تحلیل داده‌های زیستی)

2⃣دوره دوم (دوره تخصصی آنالیز داده‌های بیوانفورماتیک: از ژنومیکس تا مالتی‌اومیکس)

3⃣دوره سوم (دوره پیشرفته آنالیز داده‌های بیوانفورماتیک: هوش مصنوعی و طراحی دارو)

📚 تدریس بیش از ۳۰ سرفصل با حضور برجسته‌ترین اساتید در بیش از ۳۵۰ ساعت

📝 همراه با کارآموزی رایگان‌ برای ۷۰ نفر برتر + ۵۰ نفر با پرداخت هزینه

کتابچه راهنمای طرح جامع

⭕️فقط ۷ روز باقی‌مانده....
شروع دوره: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
📣 ظرفیت باقی‌مانده: فقط ۴۰ نفر



💭 برای کسب اطلاعات بیشتر از جامع‌ترین و اصولی‌ترین دوره جامع بیوانفورماتیک و دریافت کد تخفیف ویژه اتحاد، به آیدی زیر پیام دهید:
@bioinfoetehad


🟥ثبت‌نام ازطریق لینک زیر:
https://biologyevents.ir/course/677


اینستاگرام | تلگرام | لینکدین | درباره ما

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
امکان عود سرطان ریه به‌دلیل مکانیسم‌های مقاومت دارویی

💊مقاومت دارویی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها در درمان سرطان است. بنابراین، درک مکانیسم‌های آن برای توسعه درمان‌های جدید ضروری است. سرطان، به‌ویژه سرطان ریه، به سرعت در حال گسترش است و گزینه‌های درمانی برای آن محدود هستند که این موضوع نیاز فوری به روش‌های درمانی مؤثرتر را نشان می‌دهد.

❌ حتی اگر تنها یک زیرمجموعه کوچک از سلول‌های سرطانی مقاوم باشند یا برای بقای درمان‌های دارویی سازگار شوند، ممکن است درمان‌ها شکست بخورند. محققان مکانیسمی را شناسایی کرده‌اند که توضیح می‌دهد چرا درمان‌های سرطان ریه گاهی اوقات طبق برنامه پیش نمی‌روند.

📈 این فرآیند به عود سرطان کمک کرده و منجر به ایجاد مقاومت دارویی می‌شود. مکانیسم شناسایی شده نشان می‌دهد که چرا درمان‌های هدفمند اغلب اثربخشی خود را در طول زمان از دست می‌دهند و چرا نتایج درمان به‌طور قابل توجهی بین بیماران متفاوت است.

✍🏻سهیلا سلحشور فرد

─━⊱ آکادمی سرطان ایران

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
22.01.202514:49
#فکت کوتاه
🔬سرطان پستان و خواب شبانه چه ارتباطی دارن؟ مطالعات نشون می‌ده کار کردن در شیفت‌های شبانه می‌تونه خطر سرطان پستان رو افزایش بده! چرا؟ چون ریتم طبیعی بدن و هورمون‌ها تحت تأثیر قرار می‌گیرن. خواب شبانه، فقط استراحت نیست، یک سپر سلامته.

─━⊱ آکادمی سرطان ایران

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
20.10.202416:31
#breast_cancer
#cancer_english

#درس_پانزدهم

Biomarkers

بیومارکرها

Checkpoint

محل بررسی


Inhibitors

مهارکننده ها


DCIS

سرطان درجای داکتال


LCIS

کارسینوم لوبولار درجا


Lymph nodes

گره
های
لنفاوی


Tumor grade

درجه تومور


✍سهیلا سلحشورفرد

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
کمک یوتیوب به مقابله با تشخیص سرطان سینه❗️

📘طبق یک مطالعه اسپانیایی نتایج مطالعه انجام شده توسط گروه Gureiker از UPV / EHU نشان دهنده ارتباط محتوای منتشر شده توسط جامعه پزشکی و سازمان های مرتبط با سلامت و اهمیت داستان های شخصی به عنوان منبع امید و حمایت است.

📱تجزیه و تحلیل نظرات در ویدئوهای یوتیوب نشان داد که اکثریت قریب به اتفاق آنها "بر قدردانی از اطلاعات ارزشمندی که ارائه می دهند تمرکز دارند.

🖇محققان گفتند که تشخیص و درمان سرطان برای مبتلایان بسیار استرس زا و به طور بالقوه آسیب زا است و "ناراحتی مادام العمر ایجاد می کند که می تواند تا حدودی با استفاده از رسانه های اجتماعی یا سیستم عامل هایی مانند یوتیوب برای جستجوی اطلاعات تخصصی ، به اشتراک گذاشتن روند عاطفی که مبتلایان از آن عبور کرده اند ، یا به دنبال حمایت از زنان دیگر در شرایط مشابه باشد".

📝و همین طور محققان معتقدند که " پزشکی باید به رسانه های اجتماعی با اطلاعات دقیق که افراد بیمار می توانند به آن مراجعه کنند ، نزدیک شود."


✍️🏻کیانا محمد
🔍فاطمه جامعی

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی نتیجه سرطان‌های تهاجمی پوست

📊 در یک تحقیق جدید، محققان با ساخت نوعی هوش مصنوعی به نام "Deep Merkel"، توانستند سیر و شدت سرطان‌های تهاجمی پوست، مانند کارسینوم سلول مرکل (MCC)، را تعیین کنند. این پیشرفت به تصمیم‌گیری بالینی کمک می‌کند و پیش‌بینی‌های شخصی‌‌سازی‌شده برای بیماران و پزشکان فراهم می‌آورد.

💊 کارسینوم سلول مرکل، یک سرطان پوست نادر اما بسیار تهاجمی است. درمان آن می‌تواند دشوار باشد و معمولاً افراد مسن با سیستم ایمنی ضعیف را تحت تأثیر قرار می‌دهد. سیستم "Deep Merkel" به ما این امکان را می‌دهد که سیر و شدت سرطان سلول مرکل را پیش‌بینی کرده و درمان را شخصی‌سازی کنیم.

🔬 محققان این تیم پیشنهاد می‌کنند که این سیستم می‌تواند برای سایر سرطان‌های تهاجمی پوست نیز به کار رود تا پیش‌بینی دقیق‌تری ارائه دهد و تصمیم‌گیری بالینی آگاهانه‌تری را فراهم کند.

✍🏻نازنین منصوری
🔎سهیلا سلحشور فرد


─━⊱ آکادمی سرطان ایران

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
💯سه ویژگی‌ منحصربه‌فرد طرح جامع آموزش بیوانفورماتیک؛ از صفر تا تسلط


📝ارائه تمرین:
ارائه تمرین‌های تکمیلی در تمامی سرفصل‌ها برای افزایش یادگیری و تسلط

🔍کارآموزی رایگان:
تعریف پروژه همراه با منتورینگ رایگان (۵۰ ساعت) برای ۷۰ نفر برتر دوره + ۵۰ نفر دیگر با هزینه

💰کمترین هزینه ممکن در راستای عدالت آموزشی و رسالت همیشگی اتحاد زیست شناسان ایران

⭕️فقط ۹ روز باقی‌مانده....
شروع دوره: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
📣 ظرفیت باقی‌مانده: فقط ۷۰ نفر



💭 برای کسب اطلاعات بیشتر از جامع‌ترین و اصولی‌ترین دوره جامع بیوانفورماتیک و دریافت کد تخفیف ویژه اتحاد، به آیدی زیر پیام دهید:

@bioinfoetehad


🟥ثبت‌نام ازطریق لینک زیر:
https://biologyevents.ir/course/677

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
21.01.202515:30
📌یکی از مهم‌ترین مراحل در مقاله نویسی، انتخاب ژورنال مناسب است.

🔅انتخاب ژورنال مناسب برای مقاله به دلایل زیر اهمیت زیادی دارد:
🔸دسترسی و خوانایی
🔸اعتبار علمی
🔸فرایند داوری
🔸تأثیر بر شغل و تحصیلات
🔸تناسب با حوزه تحقیق

📰ژورنال ISI (Institute for Scientific Information) به مجموعه‌ای از نشریات علمی اشاره دارد که توسط این مؤسسه مورد ارزیابی و پایش قرار می‌گیرند. این نشریات معمولاً از نظر کیفیت علمی، داوری همتا، و تأثیرگذاری در رشته‌های مختلف اعتبار بالایی دارند.

💯ویژگی‌های اصلی ژورنال‌های ISI عبارتند از:
🔹کیفیت بالا
🔹ضریب تأثیر
🔹دسترسی بین‌المللی

🤩اگه تو هم دوست داری با انواع ژورنال‌ها، نحوه سابمیت، ... آشنا بشی
و صفر تا صد مقاله نویسی رو همراه با منتورینگ کامل و گواهی معتبر آموزش ببینی، عبارت «مقاله نویسی» رو به آیدی زیر ارسال کن.
✳️@ir_biocan_magazine_admin
.
.
.
🌱@biocan_magazine🌱
09.10.202415:30
📌 تشخیص زودهنگام سرطان تخمدان بوسیله نشانگرهای زیستی درهوش مصنوعی

🟪 سرطان های تخمدان دارای یک علامت تکه تکه شدن DNA 🧬 منحصر به فرد هستند که در ضایعات خوش خیم وجود ندارد. استفاده از تست‌های بیوپسی مایع می‌تواند زنانی را که توده‌های خوش‌خیم دارند از انجام جراحی غیرضروری در امان بماند.

🟩 دو بیومارکر پروتئین ، آنتی ژن سرطان 125 (CA-125) و پروتئین اپیدیدیم انسانی 4 (HE4)، قبلاً به عنوان نشانگرهای زیستی سرطان تخمدان شناسایی شده بودند. با این حال، CA-125 و HE4 به تنهایی امکان تشخیص قابل اعتماد سرطان تخمدان را ندارند ❌

🟧 محققان از روش آزمایشی DELFI (ارزیابی DNA قطعات برای رهگیری اولیه) مبتنی بر هوش مصنوعی استفاده کردند که از روش جدیدی برای بیوپسی مایع💉به نام Fragmentomics استفاده می کند که تشخیص قطعات DNA در خون🩸‌را بهبود می بخشد . این فناوری از این واقعیت بهره می‌برد که DNA، که به طور منظم در سلول‌های سالم بسته‌بندی شده است، در سلول‌های سرطانی به هم ریخته می‌شود.

🟦 نتایج نشان می دهد که این رویکرد ترکیبی عملکرد بالاتری برای غربالگری نسبت به نشانگرهای زیستی موجود دارد ✅

✍ سهیلا سلحشورفرد
🔍 فاطمه ابوتراب زاده

─━⊱ آکادمی سرطان ایران

┏━━━━━━
    ♋️ Iran Cancer Academy🍀
┗━━━━━━
Ko'rsatilgan 1 - 7 dan 7
Ko'proq funksiyalarni ochish uchun tizimga kiring.