Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
شورای مدیریت گذار avatar

شورای مدیریت گذار

ارتباط با ما :
سایت : www.iran-tc.com
اینستاگرام: www.instagram.com/irantc_official
توئیتر: www.twitter.com/irantc_official
TGlist reytingi
0
0
TuriOmmaviy
Tekshirish
Tekshirilmagan
Ishonchnoma
Shubhali
Joylashuv
TilBoshqa
Kanal yaratilgan sanaВер 14, 2019
TGlist-ga qo'shildi
Бер 19, 2025
Muxrlangan guruh

Rekordlar

18.03.202508:41
2.4KObunachilar
27.10.202423:59
0Iqtiboslar indeksi
28.10.202423:59
408Bitta post qamrovi
28.10.202423:59
408Reklama posti qamrovi
02.04.202523:59
3.73%ER
11.04.202523:59
8.34%ERR

Rivojlanish

Obunachilar
Iqtibos indeksi
1 ta post qamrovi
Reklama posti qamrovi
ER
ERR
ЛИСТ '24ГРУД '24СІЧ '25ЛЮТ '25БЕР '25КВІТ '25

شورای مدیریت گذار mashhur postlari

05.04.202508:00
۶ میلیارد تومان هزینه برای نمازخواندن در شهرداری‌های مشهد

عیسی شریعتی، مطالبه گر مشهد میگوید شهرداری مشهد ۶ میلیارد تومان پول برای نمازخواندن در شهرداری کرده...این در حالی است که برای طلب پیمانکاران و معوقات پاکبان ها و کارگران و کارمندان پول نیست...
01.04.202517:22
دلار ۱۰۵ هزار تومان و
دغدغه سخنگوی دولت

رضا:
کاملا واقعی، مهاجرانی سخنگوی دولت: چون سخنگوی دولت شدم وقت نکردم شنای پروانه یاد بگیرم و از زندگیم راضی نیستم

آزاده مختاری:
خانم سخنگو چه میگویید!
شما از شنای پروانه یادگرفتن خود جا ماندید ما از زندگی!
یک نگاه به نرخ تورم و دلار و طلا و اقتصاد بیاندازید بعد سخن بگویید.
واقعا چه میگویید شما!
خانم سخنگو کاش یک مدت سخن نگویید!

انتخاب پست از صفحات کاربران در ایکس
02.04.202518:10
خواست‌های ترامپ از جمهوری اسلامی چیست

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خواست‌های ترامپ از جمهوری اسلامی را به شرح زیر اعلام کرد: خنثی شدن تهدید هسته‌ای، محدود شدن برنامه موشک بالستیک، پایان دادن به حمایت از گروه‌های تروریستی

پرسش و پاسخ تمی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در کنفرانس مطبوعاتی دوشنبه شب، ۳۱ مارس ۲۰۲۵/ ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ درباره ایران:

خبرنگار: در خصوص ایران، آن‌ها اظهار داشته‌اند که تحت فشار مذاکره نخواهند کرد. آیا محدودیت زمانی برای این موضوع تعیین شده است؟ 

تمی بروس: بله. رفتار ایران در سراسر جهان منافع ملی ایالات متحده را به مخاطره می‌اندازد. به همین دلیل، رئیس‌جمهور ترامپ کمپین فشار حداکثری را مجدداً اعمال کرده است تا تهدید هسته‌ای ایران را خنثی کند، برنامه موشکی بالستیک این کشور را محدود سازد و از حمایت آن از گروه‌های تروریستی جلوگیری نماید. همان‌گونه که رئیس‌جمهور تأکید کرده است،

ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد. ایشان به صراحت اعلام کرده‌اند که ایالات متحده نمی‌تواند اجازه وقوع چنین امری را بدهد. رئیس‌جمهور آمادگی خود را برای گفتگو در مورد یک توافق با ایران ابراز داشته‌اند. چنانچه ایران تمایلی به توافق نشان ندهد، رئیس‌جمهور به روشنی بیان کرده‌اند که گزینه‌های دیگری را دنبال خواهند کرد که برای ایران خیلی بد خواهدبود.
09.04.202508:02
بیانیه‌ای در خدمت تشدید جنگ

فریدون احمدی عضو هیات دبیران شورای مدیریت گذار


از سوی قریب سیصد تن از افرادی که وجه مشترک بخش بزرگی از آنها استمرار طلبی جمهوری اسلامی است و در عمل تاکنون بسان خندق محافظ، گرداگرد نظام صف بسته و نقش ایفا کرده‌اند بیانیه‌ای خطاب به آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل منتشر شد. این بیانیه عنوان ”بیانیه جامعه مدنی ایران در واکنش به تهدیدات امریکا” را برخود دارد و با ادبیاتی که تماما همسان ادبیات جمهوری اسلامی است در زمینه‌های مساله هسته‌ای، وضعیت حاد سیاسی منطقه و تهدیدات ترامپ به اظهار نظر پرداخته است.
اگر خوشبینانه داوری کنیم و بیانیه را مستقیما دستپخت ارگان‌های امنیتی و اتاق‌های فکرنظام ارزیابی نکنیم تدوین‌کنندگان بیانیه با جعل نمایندگی از سوی جامعه مدنی ایران مواضعی کاملا منطبق بر مواضع ارگان‌های رژیم گرفته و البته فراموش نکرده‌اند برای خالی نبودن عریضه تاکید کنند: امضا کنندگان “شامل عده‌ای از منتقدین سیاست‌های حاکمیت هم می‌شوند.”
اما جان کلام و پیام اصلی این بیانیه آن جاست که می‌گوید: “ما امضاکنندگان این بیانیه، ... در صورت هرگونه تعرض به ایران، فارغ از اختلاف دیدگاه‌های خود با حکومت، با تمام قدرت از کشورمان دفاع می‌کنیم.” ببینیم این حکم در واقعیت زمینی و در عرصه واقعی سیاست در خدمت کدام روند و سیاست، جنگ و یا صلح است و مخاطب اصلی پیام چه کسانی هستند؟
برکسی پوشیده نیست که اکنون حاکمان ایران و شخص علی خامنه‌ای در برابر یک انتخاب قرار گرفته‌اند: انتخاب بین مذاکره با امریکای ترامپ و یا پذیرش خطر جنگ و حمله نظامی به ایران. نظام حاکم بر ایران متاثر از مجموعه دگرگونی‌های سیاسی اخیر دیگر امکان ادامه سیاست نه جنگ نه مذاکره را ندارد و فشار بر حکومت اسلامی هر دم فزونی می‌گیرد که از سردرگمی بدر آید و تدوین سیاست کند یا جنگ با عواقبی ناشناخته و مخرب و یا مذاکره با چشم‌انداز پذیرش بیشترین خواسته طرف مقابل و به نوعی تسلیم.
دراین میان خواسته‌ها و رویکردهای ملت ایران در قبال ماجراجویی‌های هسته‌ای، سیاست عمق استراتژیک و دخالت‌های منطقه‌ای و ماجراجویی‌های موشکی کاملا روشن است و بارها و بارها فریاد شده است. مردم ایران شروط عنوان شده توسط دولت آمریکا و غرب برای مذاکرات را در راستای اهداف اعلام شده خود می‌یابند: وانهادن ماجراجویی هسته‌ای، عدم دخالت در کشورهای منطقه و حمایت از نیابتی‌ها، کنار گذاشتن سیاست نابودی اسراییل و پذیرش محدویت‌هایی در تسلیح موشکی.
اکنون حتا بخش قابل‌توجهی از نیروهای درون و پیرامون نظام نیز که خطر حمله نظامی و به خطر افتادن منافع و موقعیت و نظامشان را جدی می‌گیرند توصیه اکیدشان به تصمیم گیرندگان این است که مذاکره کنید و بکوشید به نوعی مشکل با آمریکا و غرب را حل کنید. درست در همین هنگامه این جمع “چند صد نفره” بدون کوچکترین اشاره‌ای به موضوع اساسی و اینکه این جمهوری اسلامی است که باید تصمیم بگیرد و خطر جنگ را منتفی کند اعلام می‌کنند که ما فارغ از اختلاف دیدگاه‌های خود با حکومت، با تمام قدرت از کشورمان دفاع می‌کنیم.
خلاف ادعای تدوین کنندگان بیانیه که مخاطبشان مجامع بین‌المللی و آمریکا و افکار عمومی آمریکاییان است در حقیقت و در عمل، معنا و پیام بیانیه به حاکمان و سیاست‌پردازان جمهوری اسلامی این است که به سیاست خود ادامه دهید اگر جنگ و حمله‌ای در کار باشد ما در کنارتان هستیم. به‌جای مخاطب قرار دادن مستقیم رهبر و رهبران نظام و به‌جای تاکید بر ضرورت وانهادن سیاست‌های جنگ‌افروزانه و ایران بربادده تاکنونی، ندا سر می‌دهند که ما در کنار تو و همه سرباز تو هستیم. مخاطب دیگرشان مردم و افکار عمومی ایرانیان است برای ایجاد جو و شور میهن‌پرستی کاذب تا در صورت حمله نظامی در کنار حکومت ویرانگر، پلید و ضد ایرانی قرار بگیرند.
واقعیت این است که هیچ فرد ایران دوست و شریفی نمی‌‌تواند آگاهانه در کنار نظامی قرار بگیرد که خود مسبب اصلی قرارگرفتن کشور ما در چنین مهلکه و موقعیتی است.
03.04.202511:36
نیازی به تربیت این همه طلبه نداریم

صدیقه وسمقی به یورونیوز: نه نیازی به تربیت این همه طلبه داریم و نه هدر رفت منابع مالی

صدیقه وسمقی، پژوهشگر دین در گفت‌وگو با یورونیوز فارسی تاکید کرد که با توجه به شرایط روز و تغییرات جامعه هیچ نیازی به ولی فقیه و تربیت طلبه و صرف هزینه از اموال عمومی کشور برای حوزه‌های علمیه نیست بلکه یکسری کتاب نیز می‌تواند به نیاز مسلمانان دیندار و متشرع پاسخ گوید.
فروش ۲۰ هکتار از جنگل های هیرکانی به نیروهای مسلح

شماری از فعالان محیط زیست ایران نسبت به فروش ۲۰ هکتار از جنگل‌های هیرکانی غرب مازندران به نیروهای مسلح ابراز نگرانی کرده‌اند.

نخستین بار ششم فروردین امسال، رسانۀ حقوق بشر و محیط زیست هیرکانی، این خبر را با عنوان «تداوم واگذاری سیستماتیک اراضی طبیعی غرب مازندران جهت شهرک‌سازی غیربومیان» منتشر کرد.

این رسانه در پلتفرم ایکس نوشت که «نهادهای شبه‌دولتی و نظامی، ٢٠ هکتار از جنگل‌های هیرکانی روستای تیکیش تنکابن موسوم به «موقوفه‌ی آیت‌الله مرشدی» را به شکل گسترده و تفکیک شده به نیروهای بازنشسته‌ی نظامی و خانواده‌های ایثارگران» عرضه می‌کنند.


این اراضی، که در منطقه تیکیش ‌ شهسوار⁩ (تنکابن) قرار دارند، در یک روند سیستماتیک و رانتی، به نیروهای بازنشسته نظامی و خانواده‌های ایثارگران اختصاص داده شده است.

‏شرکت «جهان فرزانگان» این زمین‌ها را در قطعات ۲۰۰ متری، با قیمت‌هایی کمتر از نرخ واقعی منطقه، به فروش گذاشته است.
۵۰۰۰ سال تداوم ژنتیکی مشترک در ایرانیان

یافته‌های یک پژوهش نشان می‌دهد که تنوع ژنتیکی ایران نتیجه هزاران سال تداوم ژنتیکی، آمیزش فرهنگی، پذیرش زبان، مهاجرت‌های محدود و تعامل‌های گسترده بوده است

در یکی از جامع‌ترین مطالعات ژنتیکی که تاکنون درباره جمعیت ایران انجام و در نشریه پلاس جنتیکس  (PLOS Genetics) منتشر شده است، پژوهشگران ایرانی و آلمانی با تحلیل داده‌های ژنومی بیش از ۱۰۰۰ نفر از ۱۱ گروه قومی ساکن ایران، تصویر تازه‌ای از ساختار ژنتیکی ایران ارائه کرده‌اند. یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که جمعیت ایران، با وجود این مهاجرت‌ها، از نظر ژنتیکی ریشه‌های مشترکی دارد.

در این تحقیق آمده است، در اثر مهاجرت‌ها، تجزیه‌های داخلی و آمیختگی‌های ژنتیکی، جمعیت کنونی ایران شامل گروه‌های متنوع است؛ از جمله فارس‌ها (حدود ۶۵ درصد)، آذری‌ها (۱۶ درصد)، کردها (۷ درصد)، لرها (۶ درصد)، عرب‌ها، بلوچ‌ها، ترکمن‌ها، قشقایی‌ها و اقلیت‌هایی چون ارامنه، آشوری‌ها، گرجی‌ها، یهودیان و زرتشتیان؛ و زبان‌های ایرانی (زبان‌های هندواروپایی مانند فارسی، کردی، لری و بلوچی) بیشترین گویش را دارند.
تنها یک درصد زباله‌های کشور بازیافت میشود‏

آزاده مختاری

ابر چالش ‎زباله در ایران
تنها ۱٪زباله‌های کشور بازیافت میشوند.

روزانه ۴۳,۰۰۰تن زباله بدون پردازش دپو میشود.
یعنی سالانه بیش از ۱۵میلیون تن آلودگی که جنگل‌ها،رودخانه‌ها و شهرها را در محاصره خود گرفته است.

برنامه‌ها برای حل بحران زباله در حد جلسه و چای خوردن!
صحبتهای خامنه‌ای از سال ۱۳۸۴ تا سال ۱۴۰۴

دی ۱۳۸۴ :
ما بر اثر تحریم، به خود آمدیم و تحرک پیدا کردیم.

مهر ۱۳۸۶ :
...بر یک چنین ملتی از تحریم ضرری وارد نمی‌شود.

فروردین ۱۳۸۸ :
این تحریم ها به سود ما تمام شد و ما باید از آمریکایی‌ها از این بخش تشکر کنیم.

مرداد ۱۳۹۰ :
ما در مقابل تحریم‌ها تدریجاً یک حالت ضدضربه پیدا کردیم.

تیر ۱۳۹۱ :
ما واکسینه شده‌ایم در مقابل تحریم؛ تحریم به ما ضربه نمی‌زند.

اسفند ۱۳۹۲ :
این تحریمی که اینها ظالمانه بر ملت ایران تحمیل کردند، اثری نخواهد داشت.


وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، فروردین ۱۴۰۴ :
در ازای رفع تحریم‌ها، حاضریم درباره برنامه هسته‌ای گفت‌وگو را پی بگیریم.
04.04.202512:01
کارزار من هم مادر کسی هستم

در پی انتشار یک پست اینستاگرامی از سوی «کاملیا سجادیان»، مادر دادخواه «محمدحسن ترکمان»، جوان کشته شده در اعتراضات «زن زندگی آزادی»، ده‌ها عضو خانواده جان‌باختگان اعتراضات سال‌های اخیر، به کارزاری تحت‌عنوان «من هم مادر کسی هستم»، برای «ایجاد همبستگی و یکپارچگی» پیوستند.

پس از انتشار این درخواست، «نادیا احسان‌پور»، مادر «محسن محمدی کوچک‌سرایی» نیز با انتشار تصویر خود و پسر جان‌باخته‌اش، خواهان «سرنگونی دیکتاتوری ظالمان و قاتلان» شد.

«رقیه قربانی گل»، مادر «ابوالفضل مهدی‌پور»، «شهین اسکندرخو»، مادر «محمدرضا اسکندری»، «دایه خدیجه» مادر «محسن قیصری»، «خدیجه خزایی»، مادر «عرفان خزایی» و «علی آدینه‌زاده»، پدر «ابوالفضل آدینه‌زاده»، «محبوبه رمضانی»، مادر «پژمان قلی‌پور»، از جوانان کشته شده در اعتراضات آبان ۹۸، «مهری صابری»، مادر «سیدجواد موسوی» از جمله خانواده‌های دادخواهی هستند که تاکنون به این کارزار پیوسته‌اند.

عنوان این کارزار برگرفته از آخرین صحبت‌های «پویا بختیاری»، جوان ۲۷ ساله‌ای است که در اعتراضات آبان ۹۸ با انتشار ویدیویی از خود، شهروندان دیگر را نیز به اعتراض دعوت کرده بود. پویا بختیاری در این ویدیو گفته بود: «مردم، من هم پسر کسی هستم!»
عجیب و باور نکردنی

برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی؛ درخواست تذکر به کیهان را نهادهای قضایی و نظارتی و امنیتی به وزیر ارشاد دادند؛ اجماع قوای سه‌گانه علیه کیهان و شریعتمداری بی سابقه بوده است.
بزرگ‌ترین سپرده‌گذار بانک سپه

حاج آقا عباس گل محمدی معاون اکتشافات معدنی ایران، بزرگ‌ترین سپرده‌گذار بانک سپه، با 768 میلیارد تومان ناقابل، دوشیده از جیب ملت ایران
احتمال حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بالاتر رفته است

سیاستمداران و مقامات نظامی اسرائیلی چهارشنبه 13 فروردین در میانه تهدیدات آمریکا علیه تهران، فاش کردند که ایالات متحده قصد دارد طی هفته های آینده حملاتی به تاسیسات هسته ای ایران انجام دهد.

یک منبع عالی رتبه در دولت اسرائیل به نشریه «دیلی میل» بریتانیا گفت: «این کار باید مدت ها پیش انجام می شد. وقت آن رسیده که این موضوع را تمام کنیم.»

او در مورد سخنان دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، که از مقامات ایرانی خواسته بود مجدداً مذاکراتی درباره برنامه هسته ای خود انجام دهند، افزود: «این درخواست ها دیوانه وار نیستند. این موضوع برای ثبات اسرائیل و جهان بسیار مهم است.»

«بهترین زمان برای مقابله با ایران»

یک منبع از محافل دیپلماتیک اسرائیل، همچنین توضیح داد که «رهبری اسرائیل معتقد است که بازگشت ترامپ به کاخ سفید بهترین زمان برای مقابله با ایران است» و افزود که «فرصت دیگری مانند این برای آن ها پیش نخواهد آمد.»
سازندگان فیلم کیک محبوب من به ۱۴ ماه زندان محکوم شدند

بهتاش صناعی‌ها و مریم مقدم، سازندگان فیلم «کیک محبوب من»، در پرونده اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» هر کدام به تحمل ۱۴ ماه حبس تعزیری محکوم شدند که به مدت پنج سال به تعلیق در آمده است.

آن‌ها همچنین به پرداخت ۴۰ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدند.

دادگاه انقلاب این دو فیلمساز را همچنین به اتهام «تهیه محتوای مبتذل» هرکدام به تحمل یک سال حبس تعزیری، که پنج سال به تعلیق در می‌آید، و ضبط کلیه تجهیزات مربوطه محکوم کرد.
09.04.202510:56
آیا راه برون‌رفت نظام؛
بسیار دشوار و غیرممکن است

عبدالله شهبازی

مذاکرات ایران و آمریکا شروع شد.

راه برون‌رفت جمهوری اسلامی؛
بسیار دشوار و شاید غیرممکن، مگر با پذیرش تمامی یا اغلب خواست‌های ترامپ!
کسانی که علیه مذاکره برآشفته‌اند معلوم نیست راهکارشان چیست؟ حمله به تأسیسات کشورهای منطقه؟ روشن است دیوانگی است.

جمهوری اسلامی اگر تا حوالی سال ٢٠١٩/ ١٣٩٨ «استراتژی خروج» داشت، در سیاستش چرخش ایجاد می‌کرد به سمت تثبیت دستاوردهای نظامی‌اش در سوریه و لبنان و حرکت به سوی همکاری با منطقه و تبدیل اتحادیه ایران- عراق- سوریه- لبنان به یک قطب بیزنس جهانی الان قدرتی تثبیت‌شده و شکوفا بود.

غلبه تصلب ایدئولوژیک اجازه نمی‌داد و نداد این چرخش صورت گیرد یا حتی به آن فکر شود.
پروژه «خط لوله اسلامی» (انتقال گاز خلیج فارس به مدیترانه و یونان از طریق عراق و سوریه)، که زمانی قطر و سعودی و امارات را به وحشت انداخت و شرکت فعال آنان را در جنگ داخلی سوریه سبب شد، در حد حرف باقی ماند.

فرصت نهایی جمهوری اسلامی در ٧ اکتبر ٢٠٢٣ بود و عملیات وحشتناک حماس. جمهوری اسلامی آن دانش و زیرکی را نداشت تا وضعیت را دریابد؛ به اصرار خود در حمایت از حماس ادامه داد و طی یک سال و اندی پس از آن همه دستاوردهایش را گام‌بگام از دست داد. اکنون که نوبت به خود او رسیده راه برون‌رفت بسیار دشوار و شاید غیرممکن بنظر می‌رسد مگر با پذیرش تمامی یا اغلب خواست‌های ترامپ.

«هرکه سخن ناصحان نشنود بدو آن رسد که به باخه رسید.» (کلیله و دمنه)
Ko'proq funksiyalarni ochish uchun tizimga kiring.