Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
چین‌نگار avatar

چین‌نگار

پایش اخبار راهبردی سیاسی اقتصادی فرهنگی فناوری و استارتاپ‌های چین
中国
www.chinnegar.com
ارتباط با ادمین:
@ChinNegarAdmin
TGlist reytingi
0
0
TuriOmmaviy
Tekshirish
Tekshirilmagan
Ishonchnoma
Shubhali
Joylashuv
TilBoshqa
Kanal yaratilgan sanaЖовт 20, 2019
TGlist-ga qo'shildi
Жовт 27, 2024
Muxrlangan guruh

Rekordlar

25.03.202523:59
3.4KObunachilar
27.10.202423:59
0Iqtiboslar indeksi
08.03.202523:59
7.7KBitta post qamrovi
12.04.202523:59
342Reklama posti qamrovi
15.03.202523:59
12.35%ER
08.03.202523:59
224.91%ERR

چین‌نگار mashhur postlari

آمریکا یک پالایشگاه چینی را به‌اتهام خرید نفت ایران تحریم کرد

آمریکا یک پالایشگاه نفت در چین را به اتهام خرید میلیون‌ها بشکه نفت ایران تحت تحریم قرار داده است.

در بیانیه وزارت دارایی آمریکا آمده است که این پالایشگاه کوچک نفت که در استان شاندونگ چین واقع است، معادل «حدود نیم میلیارد دلار» نفت ایران را از نفتکش‌های موسوم به «ناوگان سایه» که ردیابی آنها دشوار است، خریداری کرده است.

وزارت دارایی آمریکا مدعی شده که بعضی از این نفت‌کش‌ها به یمنی‌ها و وزارت دفاع ایران مرتبط هستند و قبلا به دلیل حمل نفت ایران تحریم شده‌اند.

در تحریم‌های جدید وزارت دارایی آمریکا، ۱۹ کشتی و شرکت هم به اتهام تامین نفت پالایشگاه چینی مذکور، هدف قرار گرفته‌اند.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
سیستم‌عامل HarmonyOS هواوی در چین از iOS پیشی گرفت

داده‌های جدید نشان می‌دهد که سیستم‌عامل HarmonyOS هواوی توانسته به موفقیت قابل‌توجهی در بازار چین دست یابد و حتی سیستم‌عامل iOS اپل پشت سر بگذارد.

براساس داده‌های جدید منتشرشده توسط مؤسسه Counterpoint Research، سیستم‌عامل HarmonyOS اکنون در چین از iOS اپل پیشی گرفته است که نشان از موفقیت سیستم‌عامل اختصاصی هواوی در بازارهای محلی دارد. سیستم‌عامل اندروید با سهم ۶۴ درصدی در سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۲۴ همچنان یکه‌تاز بازار چین است و HarmonyOS نیز سهمی ۱۹ درصدی از این بازار را در اختیار دارد و توانسته ۲ درصد سهم بیشتر نسبت به iOS را نصیب خود کند.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
چین: این آمریکا بود که از توافق هسته‌ای ایران خارج شد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین:
در شرایط کنونی، طرف‌های مرتبط باید با رویکردی واقع‌بینانه، گفت‌وگو و تعامل را تقویت کنند تا از تشدید تنش‌ها جلوگیری شود.

آمریکا که به‌صورت یک‌جانبه از توافق جامع هسته‌ای ایران خارج شد، مسئول وضعیت فعلی است

آمریکا باید استفاده از زور، تهدید به زور و سیاست فشار حداکثری را متوقف کند و از این رویکردهای اشتباه دست بردارد.

🌏 مشاهده خبر در منبع اصلی

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
هک پیوند ماهواره‌ای کوانتومی جدید چین غیرممکن است

چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ از فناوری کوانتومی برای راه‌اندازی یک سرویس ارتباطات جهانی فوق امن استفاده کند که هک کردن آن ناممکن است.

چین از طریق یک «ماهواره کوانتومی»، ارتباطات فوق امن را در نیم‌کره جنوبی مستقر کرده است.

به نظر می‌رسد این سیستم ضد هک از پیوند توزیع کلید کوانتومی استفاده می‌کند و بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ کیلومتر بین پکن و آفریقای جنوبی را پوشش می‌دهد.

چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ یک شبکه ارتباطی کوانتومی عملیاتی را برای خود مستقر کند. این شبکه پیشرفته با استفاده از اصول مکانیک کوانتومی، ارتباطات بسیار ایمن را فراهم می‌کند.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
هواوی چین به اوج درآمد خود بازگشت

انتظار می‌رود هواوی چین که با توسعه نرم‌افزاری، پیشرفت در تراشه‌ها و رونق کسب‌وکار فناوری رانندگی هوشمند، بازگشت قدرتمندانه‌ای را به نمایش گذاشته است، در نتایج سالانه آتی خود ادعای پیروزی بر تحریم‌های آمریکا را داشته باشد.

این غول فناوری چینی احتمالا تایید خواهد کرد که در سال میلادی گذشته، ۸۶۰ میلیارد یوان (۱۱۸ میلیارد دلار) درآمد داشته است. این رقم کمتر از ۸۹۱ میلیارد یوان در سال ۲۰۲۰ و قبل از آن بود که ذخایر تراشه این شرکت کاهش یافت و محدودیت‌های آمریکا درآمد کسب و کار مصرف کننده را به نصف رساند. رئیس هواوی در فوریه، درآمد سال ۲۰۲۴ این شرکت را فاش کرد.

همچنین هواوی، سود کل سال را گزارش خواهد کرد. این شرکت در اکتبر، ۱۳.۷ درصد کاهش سود خالص ۹ ماهه را ثبت کرد.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
انیمیشن چینی‌ها «جنگ ستارگان» را هم کنار زد

انیمیشن چینی «نژا ۲» با عبور از مرز ۲ میلیارد دلار در گیشه جهانی، به پنجمین فیلم پرفروش تاریخ سینما تبدیل شد.

این انیمیشن که از زمان اکران خود در ژانویه ۲۰۲۵ در چین به سلطه خود بر گیشه جهانی ادامه داده، موفق شد از فیلم‌های بزرگی مانند «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد» و «انتقام‌جویان: جنگ ابدیت» نیز پیشی بگیرد و رکوردهای جدیدی را ثبت کند.

«نژا ۲» به یک نقطه عطف بزرگ دیگر در گیشه دست یافته است و حتی از فیلم «انتقام‌جویان: جنگ ابدیت» از دنیای سینمایی مارول در درآمد جهانی پیشی گرفته و از مرز ۲ میلیارد دلار عبور کرده است.

این انیمیشن همچنین با عبور از «درون‌بیرون ۲» (Inside Out ۲) به رتبه اول گیشه انیمیشن‌های در سینمای جهان رسید.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
اجرای پروژه دومنظوره شیلات- فتوولتائیک ۹۴۰ مگاواتی به دست دی‌ام‌ای‌جی‌سی سولار

این پروژه دومنظوره بر روی حوضچه‌های پرورش ماهی اجرا می‌شود و شامل بیش از 9/1 میلیون پنل خورشیدی مدل «بی‌نهایت» (infinity) دی‌ام‌ای‌جی‌سی سولار (از نوع n) است که 940 مگاوات برق خورشیدی تولید خواهند کرد.

دی‌ام‌ای‌جی‌سی سولار کار احداث یک مجموعه خورشیدی ۹۴۰ مگاواتی را در جیانگسو در شرق چین به پایان رساند.

این پروژه ۴۳/۵ میلیارد یوآنی (۸/۷۴۹ میلیون دلاری) که شرکت‌های تابعه دی‌ام‌ای‌جی‌سی سولار تمام مراحل سرمایه‌گذاری و اجرای را بر عهده داشتند، یک پروژه دومنظوره شیلات- فتوولتائیک است، یعنی پرورش ماهی در زیر پنل‌های خورشیدی انجام خواهد شد.

مجموعه احداث شده در حال حاضر متعلق به دی‌ام‌ای‌جی‌سی سولار است، ولی به‌زودی به یک شرکت دولتی واگذار می‌شود که مسئول بهره‌برداری و تعیین نحوه فروش برق حاصل از آن خواهد بود.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
18.04.202510:33
توسعه نخستین باتری هسته‌ای کربن-۱۴ چین

محققان چینی موفق به توسعه نخستین باتری هسته‌ای کربن-۱۴ این کشور شده‌اند که گامی مهم در پیشرفت فناوری باتری‌های ‏میکرو هسته‌ای محسوب می‌شود.

این باتری که با همکاری دانشگاه نرمال شمال غربی در لَنجو ‏و یک شرکت خصوصی داروسازی هسته‌ای ساخته شده است، از نیمه‌هادی کاربید سیلیکون برای تولید انرژی استفاده می‌کند.

‏باتری جدید که جولونگ‎ ‎نام دارد، از انرژی حاصل از واپاشی ایزوتوپ پرتوزای کربن-۱۴ بهره می‌برد. این ایزوتوپ دارای نیمه‌عمر ‌‏۵۷۳۰ سال است، به این معنی که باتری قادر خواهد بود برای بیش از یک قرن انرژی پایدار تولید کند. در فرایند واپاشی، ذرات ‏بتا منتشر شده با نیمه‌هادی کاربید سیلیکون واکنش داده و جریان مداومی از الکترون‌ها را تولید می‌کنند‎.‌‏

این باتری دارای جریان اتصال کوتاه ۲۸۲‌‎ ‎نانو آمپر، ولتاژ مدار باز ۲.۱‌‎ ‎ولت و بیشینه توان خروجی ۴۳۳‌‎ ‎نانو وات ‏است که بازده تبدیل انرژی ۸‌‎ ‎درصدی را فراهم می‌کند.

این ویژگی‌ها باتری را به گزینه‌ای مناسب برای تأمین انرژی دستگاه‌هایی ‏همچون حسگرهای اینترنت اشیا، کاوشگرهای اعماق دریا و فضاپیماها تبدیل می‌کند‎.‌‏ باتوجه‌به طول عمر بالای باتری، می‌توان ‏از آن به‌عنوان منبع انرژی دائمی برای ایمپلنت‌های پزشکی مانند رابط‌های مغز-رایانه و باتری‌های ضربان‌ساز قلب نیز استفاده کرد.

همچنین، این باتری دارای چگالی انرژی ۱۰ برابر بیشتر از باتری‌های لیتیوم-یونی تجاری است و قادر به عملکرد در دماهای ‏بین منفی ۱۰۰ تا مثبت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد خواهد بود. از دیگر ویژگی‌های مهم آن، عدم تولید گازهای آلاینده و قابلیت ‏استفاده در شرایط سخت محیطی است.

در آزمایش‌های اولیه، این باتری توانست یک تراشه بلوتوث را برای ارسال و دریافت ‏سیگنال تغذیه کند و یک چراغ ‏LED‏ را به مدت نزدیک به چهار ماه روشن نگه دارد. همچنین، عملکرد پایدار آن در بیش از ۳۵ ‏هزار بار چشمک‌زدن ثبت شده است.

شایان ذکر است، توسعه نمونه دوم این باتری با نام جولونگ ۲ در ‏حال انجام است. نمونه جدید دارای سلول‌های میکرو هسته‌ای کربن-۱۴ کاملاً محصور خواهد بود و آزمایش‌های عملی آن تا پایان ‏سال آغاز خواهد شد.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
تبریک نوروزی ‏دانشجویان رشته زبان فارسی دانشگاه پکن به مردم ایران

🌏 مشاهده خبر در منبع اصلی

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
بی‌وای‌دی، چری و ام‌جی، 3 خودروساز چینی برتر در حوزه صادرات خودرو

پس از رتبه‌بندی صادرات خودرو برندهای چینی، 3 رتبه نخست به بی‌وای‌دی، چری و ام‌جی رسید. این 3 خودروساز چینی رتبه‌های برتر صادرات خودرو چین در ماه گذشته لقب گرفتند.

براساس گزارش انجمن خودروسازان چین (CAAM)، این کشور فوریه 2025 تعداد 441 هزار دستگاه خودرو صادر کرد. از بین تمامی خودروهای چینی صادرشده، 131 هزار دستگاه از نوع برقی یا پلاگین هیبریدی و 310 هزار دستگاه بنزینی بودند. صادرات خودروهای برقی و پلاگین هیبرید چینی نسبت به سال گذشته 60.5 درصد و صادرات خودروهای بنزینی چینی 4.9 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

برند بی‌وای‌دی با صادرات 66 هزار و 652 دستگاه خودرو در فوریه 2025، به برترین خودروساز چینی در حوزه صادرات تبدیل شد. این برند موفق شد با ثبت این رکورد، از چری پیشی بگیرد و صادرکننده برتر چین شود.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
چین با بزرگترین صفحه نمایش پرنده رکورد جهانی را شکست

یک شرکت مستقر در شنژن (Shenzhen) با توسعه بزرگترین صفحه نمایش پرنده ال‌ای‌دی‌ (LED) در جهان، رکورد جهانی جدیدی را به ثبت رسانده است. این صفحه نمایش پرنده مشبک ال‌ای‌دی با مساحت ۷۲.۶۶ متر مربع رکورد جهانی گینس را شکست.

این صفحه نمایش که در روز ۳۱ مارس راه اندازی شد، برای اولین بار تصاویری از پرواز هواپیماها، صعود موشک‌ها و فضانوردان را نمایش داد و جلوه‌های بصری شگفت انگیزی را ایجاد کرد.

این شرکت ادعا می‌کند که سناریوی کاربردی صفحه‌نمایش‌ها دیگر محدود به تبلیغات زمینی یا نمایش ثابت نیست، بلکه مرزهای فضا را می‌شکند و تخیل جدیدی را برای تبلیغات، نمایش‌های نور شهری، اجراهای گردشگری فرهنگی و سایر زمینه‌ها به ارمغان می‌آورد.

مصرف انرژی کم و طراحی بی صدا همراه با اتلاف حرارت طبیعی باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و سازگاری این صفحه نمایش با محیط زیست می شود.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
چین از برنامه اقتصادی جدید رونمایی کرد

شورای دولتی چین در گزارشی اعلام کرد که این کشور طرح جامعی برای تحریک مصرف داخلی به‌عنوان بخشی از تلاش‌ها برای هدایت رشد اقتصادی اجرا می‌کند.

در این گزارش آمده است که هدف از این طرح، تقویت تقاضای مصرف‌کننده با افزایش درآمد، کاهش بار مالی و بهبود محیط مصرف است.

این ابتکار شامل هر دو بخش سنتی مانند مسکن و خودرو است و همچنین بخش‌های نوظهور مانند محصولات مجهز به هوش مصنوعی، خودروهای خودران و چاپ سه بعدی را هدف قرار می‌دهد. البته شامل اقداماتی برای حمایت از رشد دستمزد، گسترش گزینه‌های سرمایه‌گذاری و تقویت سیاست‌های مراقبت از سالمندان و کودکان است.

در گزارش شورای دولتی چین آمده است: تلاش‌ها برای ارزش آفرینی مسکن روستایی از طریق مدل‌های اجاره و سهام انجام خواهد شد، در حالیکه موسسات مالی تشویق می‌شوند وام‌های مصرف شخصی را تحت شرایط کنترل‌ شده ریسک، گسترش دهند.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
مرسدس بنز برای جهانی شدن دست به دامان چین شد

شرکت خودروسازی «مرسدس بنز»، خودروهای هوشمند مجهز به حسگرهای «لیدار» (lidar) شرکت چینی «هسای» (Hesai) را برای بازارهای جهانی توسعه خواهد داد.

این اولین باری است که یک خودروساز خارجی به دنبال استفاده از فناوری ساخت چین برای مدل‌های فروخته شده در خارج از چین است.

همزمان با افزایش تنش‌های تجاری، آمریکا تلاش‌ها برای محدود کردن پذیرش قطعات چینی و راه‌حل‌های نرم‌افزاری در خودروهای تولید شده توسط خودروسازان جهانی را تشدید می‌کند. در عین حال، خودروسازان آلمانی که سهم بزرگی در اقتصاد بیمار آلمان دارند، مشتاق هستند تا حد ممکن رقابت کنند.

مرسدس بنز در نهایت، شرکت «هسای» را که بزرگترین سازنده «لیدار» در چین است را به دلیل هزینه کمتر و توانایی آن در تولید در مقیاس گسترده انتخاب کرد. شرکت «هسای» که رقبایش شامل شرکت فناوری «لومینار» در آمریکا است، یک قرارداد انحصاری چند ساله را برای عرضه محصولات «لیدار» خود به یک خودروساز اروپایی اعلام کرد که آن را تنها به عنوان پیشرو توصیف کرد، اما نامش را ذکر نکرد.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
افزایش ادغام و خرید در چین با گسترش بازار هوش مصنوعی و دیپ‌سیک

به گفته تحلیلگران پیش‌بینی می‌شود ادغام و خرید (M&A) در بازار سرمایه چین در سال جاری از پایین‌ترین سطح 10 ساله خود بازگردد، زیرا ظهور ناگهانی استارت آپ دیپ‌سیک معاملات بیشتری را در بخش فناوری پیش می‌برد.

موضوع M&A می‌تواند با سرعتی دو رقمی رشد کند، برخی نیز افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی را پیش بینی کرده‌اند. برخی عوامل می‌تواند ناشی از تقاضا برای سرمایه گذاری‌های خارج از کشور توسط شرکت‌های چینی، خروج صندوق‌های سهام خصوصی و تجدید ساختار شرکت‌های دولتی چین باشد.

دیپ‌سیک نه تنها در حوزه فناوری، بلکه در بازار سهام نیز تأثیر زیادی گذاشته است، دو ماه اول سال ۲۰۲۵ یکی از شلوغ‌ترین ماه‌ها برای بانک‌های چین بوده است.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
کلنگ‌زنی پروژه اتصال برق ۵۰۰ کیلوولت چین و لائوس

در تاریخ ۲۶ فوریه ۲۰۲۵، مراسم کلنگ‌زنی پروژه اتصال برق ۵۰۰ کیلوولت چین و لائوس برگزار شد. این پروژه که بخشی از ‏برنامه اقدام جامعه چین و لائوس با آینده مشترک محسوب می‌شود، قرار است تا سال ۲۰۲۶ تکمیل و بهره‌برداری شود.

پس از ‏راه‌اندازی، این پروژه امکان تبادل دوطرفه برق با ظرفیت ۱.۵ میلیون کیلووات را فراهم کرده و سالانه حدود ۳ میلیارد ‏کیلووات‌ساعت برق پاک تولید خواهد کرد‎.‌‏ این پروژه نقش مهمی در توسعه تبادلات برق دوجانبه و تعمیق همکاری‌های راهبردی ‏انرژی بین دو کشور ایفا می‌کند.

همچنین، در کنار موفقیت‌های پروژه راه‌آهن چین و لائوس، به پیشبرد اهداف ابتکار یک کمربند ‏یک راه کمک خواهد کرد. انتظار می‌رود که این پروژه به‌عنوان محرکی برای توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه عمل کرده و به ‏بهبود معیشت و رفاه مردم کمک کند‎.‌‏

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar
Ko'proq funksiyalarni ochish uchun tizimga kiring.