Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
روزنامه دنیای اقتصاد avatar

روزنامه دنیای اقتصاد

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد
صاحب امتیاز: شرکت دنیای اقتصاد تابان
مدیر مسئول: علیرضا بختیاری
سردبیر: نوید رئیسی
ارسال سوژه‌ها، نظرات، انتقادات و ارتباط با تحریریه 👇🏻
https://t.me/deghtesaad
ارتباط با ما و تبلیغات👇🏻
https://t.me/Den_socials
Рейтинг TGlist
0
0
ТипПублічний
Верифікація
Не верифікований
Довіреність
Не надійний
РозташуванняІран
МоваІнша
Дата створення каналуСіч 27, 2016
Додано до TGlist
Вер 16, 2024
Прикріплена група

Статистика Телеграм-каналу روزنامه دنیای اقتصاد

Підписників

73 288

24 год.
15
0%Тиждень
183
0.3%Місяць
876
1.2%

Індекс цитування

13

Згадок1Репостів на каналах0Згадок на каналах1

Середнє охоплення 1 допису

2 441

12 год.1 081
63.2%
24 год.2 441
44.1%
48 год.4 369
24.4%

Залученість (ER)

0.78%

Репостів12Коментарів1Реакцій12

Залученість за охопленням (ERR)

4.04%

24 год.
1.92%
Тиждень
0.62%
Місяць
3.04%

Охоплення 1 рекл. допису

2 571

1 год.1 18045.9%1 – 4 год.72328.12%4 - 24 год.1716.65%
Під'єднайте нашого бота до каналу і дізнайтеся стать аудиторії цього каналу.
Всього дописів за 24 години
14
Динаміка
31

Останні публікації в групі "روزنامه دنیای اقتصاد"

🔴 چگونه افزایش شفافیت قضایی به جذب سرمایه‌های خارجی کمک می‌کنند؟

🔹انتشار خبر تعطیلی دادگاه‌های ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در روز گذشته با استقبال زیادی از سوی کارشناسان و فعالان اقتصادی مواجه شد.

🔹یکی از مهمترین دلایل این استقبال آن است که این تصمیم گام بزرگی در مسیر تقویت امنیت حقوق مالکیت و شفافیت قضایی در کشور است که می تواند به کاهش صرف ریسک، کاهش هزینه‌های تامین مالی و افزایش جذابیت کشور برای سرمایه‌گذاران منجر شود.

🔹دادگاه‌های ویژه اقتصادی که از سال۱۳۹۷ به پرونده‌های اقتصادی رسیدگی می‌کردند، حق تجدیدنظر را برای محکومان محدود می‌کردند، به همین دلیل، عملکرد آنها با انتقادات فراوان از سمت حقوقدانان و کارشناسان اقتصادی مواجه بود.

🔹به صورت کلی می توان گفت که در سال‌های گذشته تحریم‌های اقتصادی، حضور ایران در لیست سیاه FATF، نابسامانی اقتصاد کلان و فقدان شفافیت نظام قضایی، منجر به کاهش اعتماد سرمایه‌گذران و فرار سرمایه‌های داخلی و خارجی از کشور شده است.

🔹به همین دلیل در شرایط فعلی که سیاستگذاران به دنبال دور کردن ریسک‌های سیاسی از فضای اقتصاد کشور هستند، انحلال شعب مذکور و بازگشت نظام قضایی استاندارد، می تواند با تضمین حقوق مالکیت و قراردادها، فضای کسب‌وکار را بهبود داده و زمینه‌های حقوقی لازم را برای بازگشت سرمایه‌های داخلی و ورود سرمایه‌های خارجی به کشور را فراهم کند.

🔹هرچند که بازگشت این اعتماد و کاهش ریسک سرمایه‌گذاری در کشور به اصلاحاتی ساختاری برای رسیدن به ثبات اقتصادی نیاز دارد، با این حال فراهم کردن پیش‌نیازهای حقوقی نیز گام بزرگ و بسیار موثری در این مسیر محسوب می‌شود.

#دنیای_اقتصاد #شفافیت_قضایی #اژه_ای #جذب_سرمایه #انحلال #جرایم_اقتصادی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
اقتصاد ایران در انتظار منجی

🔺در حالی‌که اقتصاد ایران با تورم بالا، کاهش سرمایه‌گذاری و ناترازی‌های عمیق مواجه است، دولت همچنان بدون فرمانده اقتصادی مشخص، به مسیر خود ادامه می‌دهد.

🔺علی طیب‌نیا که قرار بود نقش فرمانده اقتصادی دولت را ایفا کند، خیلی زود کنار رفت. بعد از استیضاح عبدالناصر همتی، جای خالی اقتصاددانان مجرب در دولت پررنگ‌تر شد.

🔺حالا در شرایطی که اقتصاد ایران بیش از هر زمان دیگری به اصلاحات ساختاری نیاز دارد، وزارت اقتصاد بیش از یک ماه است که بدون وزیر مانده. گزینه‌ای که این روزها بیش از همه نامش شنیده می‌شود، سیدعلی مدنی‌زاده، استاد دانشگاه صنعتی شریف است؛ اما هنوز مشخص نیست که آیا او رأی اعتماد مجلس را خواهد گرفت یا نه.

🔺از طرفی، بدون یک سیاست‌گذار کلان و هماهنگ‌کننده قوی، دولت دستخوش بحران های فزاینده اقتصادی است. . تورم بالای ۳۰ درصد، نوسانات ارزی و کاهش نرخ تشکیل سرمایه، نشانه‌هایی از همین خلا سیاستگذاری اند.

🔺کارشناسان هشدار می‌دهند: هر روز تأخیر در انتخاب فرمانده اقتصادی، به‌معنای از دست رفتن فرصت‌هایی است که شاید دیگر تکرار نشوند؛ فرصت‌هایی برای جذب سرمایه، جلب اعتماد عمومی، و حرکت به سمت ثبات.این که سرانجام چه کسی سکان کشتی اقتصاد بحران زده و دچار ناترازی را در دست خواهد گرفت، موضوعی است که در روزهای آینده مشخص خواهد شد.
پاپ بعدی چه کسی خواهد بود؟

🔹هنوز جانشینی برای پاپ فقید انتخاب نشده است.

🔹«کالج کاردینال‌ها»، متشکل از روحانیون ارشد کاتولیک - که بسیاری از آنها توسط خود فرانسیس منصوب شده‌اند - پاپ بعدی را انتخاب خواهند کرد.

🔹برای واجد شرایط بودن، یک نامزد باید یک «کاتولیک رومی مرد غسل تعمید یافته» باشد، اگرچه قرن‌هاست که کاردینال‌ها منحصرا فردی را از میان خود انتخاب می‌کنند.

🔹در حال حاضر بیش از ۲۴۰ کاردینال در سراسر جهان وجود دارد. آنها معمولا این عنوان را مادام‌العمر در اختیار دارند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #پاپ

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🎥رئیس انرژی اتمی: هر یک تن متانول که از آب سنگین تولید می‌شود، یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار است که ایران الان صادر می‌کند

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
کارنامه «تاخیر» ایرلاین‌‌‌ها در نوروز 1404

🔹گزارش میانگین تاخیر کل پروازهای مسافری شرکت‌‌‌های هواپیمایی داخلی و خارجی در فرودگاه امام، در نوروز امسال (۲۳ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۴) منتشر شده است.

🔹بر اساس این گزارش، در میان ایرلاین‌‌‌های ایرانی، ایران ایر با میانگین تاخیر ۸۱ دقیقه در هر پرواز از مجموع ۱۵۹ پرواز نوروزی و سپهران با میانگین تاخیر ۵ دقیقه در هر پرواز از مجموع ۱۶۵ پرواز نوروزی، به ترتیب بیشترین و کمترین تاخیر پروازی را در میان ایرلاین‌‌‌ها داشته‌‌‌اند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #پرواز #تاخیر #حمل_و_نقل #ایرلاین

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
چرا افراد صبور در سرمایه‌گذاری موفق‌ترند؟

🔺زهرا تهرانی در گزارشی به این پرسش پاسخ داده است که چرا صبر مهم‌ترین اصل در سرمایه‌گذاری است؟

🔹صبر به‌عنوان عنصری متعادل‌کننده عمل می‌کند، نظم و انضباط را تقویت می‌کند و رویکردی منطقی برای تصمیم‌گیری است.
🔹صبور بودن به سرمایه‌گذاران کمک می‌کند تا سروصداها را فیلتر کنند، روی اهداف بلندمدت خود تمرکز کنند و جلوی حواس‌پرتی‌های کوتاه‌مدت را بگیرند.
🔹صبر همچنین باعث ایجاد اعتماد به‌نفس می‌شود. وقتی سرمایه‌گذاران بفهمند که تولید ثروت زمان می‌برد، احتمال کمتری دارد که شکست‌های موقتی مانع آنها شود و جلوی آنها را بگیرد.

گام‌های عملی برای ایجاد صبر در سرمایه‌گذاری

🔸اهداف روشنی تعیین کنید: اهداف مالی خود را مشخص کنید، چه بازنشستگی باشد، چه خرید خانه یا تامین هزینه تحصیلات. تبیین اهداف واضح و شفاف حس هدفمندی به شما می‌دهد و شما را یاری می‌کند تا متمرکز بمانید.

🔸 چشم‌انداز بلندمدت را در آغوش بگیرید: سرمایه‌گذاری را مانند یک ماراتن در نظر بگیرید، نه دو سرعت. بدانید که نوسانات کوتاه‌مدت بخشی طبیعی از این فرآیند است. پورتفوی خود را متنوع کنید: یک سبد دارای تنوع مناسب، ریسک را کاهش می‌دهد و در هنگام رکود بازار انعطاف‌پذیرتری ایجاد می‌کند و صبر شما را زیاد می‌کند.

🔸سرمایه‌گذاری‌هایتان را خودکار کنید:
مشارکت منظم در حساب‌های سرمایه‌گذاری از طریق اتوماسیون (خودکارسازی) می‌تواند وسوسه زمان‌بندی بازار را از بین ببرد.

🔸خودتان را آموزش دهید: دانش پادزهر قدرتمندی برای ترس و بی‌حوصلگی است. از اصول سرمایه‌گذاری و عملکرد تاریخی بازارها را برای ایجاد اعتماد در استراتژی‌تان آگاه شوید.

🔸به‌دنبال یک راهنمای حرفه‌ای باشید: یک مشاور مالی می‌تواند چشم‌اندازی عینی ارائه دهد و به شما کمک کند منظم و بر اهدافتان متمرکز بمانید. صبر فقط یک فضیلت در زندگی نیست، بلکه مهارتی مهم در سفر سرمایه‌گذاری است.

با صبوری کردن سرمایه‌گذاران می‌توانند از پتانسیل کامل ترکیب، کنترل نوسانات بازار و حفظ نظم عاطفی استفاده کنند. با شکیبایی پیشه کردن، افراد می‌توانند به اهداف مالی خود برسند و ثروت پایدار بسازند. به یاد داشته باشید، سرمایه‌گذاری یک سفر است، نه مقصد، و زمان ارزشمندترین متحد شماست.

منبع: تجارت فردا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
تورم در مسیر صعود. چرا رشد شاخص قیمت ها بیشتر شد؟

🔺دنیای اقتصاد: در فروردین ۱۴۰۴ نرخ تورم سالانه خانوارهای کشور به ۳۳.۲ درصد رسید که نسبت به ماه قبل، ۰.۷ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد. شاخص قیمت مصرف‌کننده نیز به عدد ۳۲۸.۱ رسیده که نسبت به ماه گذشته ۳.۹ درصد و نسبت به فروردین ۱۴۰۳، ۳۸.۹ درصد رشد داشته است.

🔺تورم نقطه به نقطه در فروردین ۱۴۰۴ به ۳۸.۹ درصد رسید. این یعنی خانوارهای ایرانی به‌طور متوسط ۳۸.۹ درصد بیشتر از سال گذشته برای خرید کالاها و خدمات مشابه هزینه کرده‌اند. این رقم نسبت به ماه قبل ۱.۸ واحد درصد افزایش یافته و نشان‌دهنده فشار بیشتر بر سبد هزینه‌های خانوار است.

🔺تورم ماهانه: خوراکی‌ها پیشتاز تورم!
تورم ماهانه در فروردین ۱۴۰۴ به ۳.۹ درصد رسید. گروه «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات» با ۴.۲ درصد افزایش قیمت، بیشترین فشار را به خانوارها وارد کرد، در حالی که «کالاهای غیرخوراکی و خدمات» ۳.۸ درصد گران‌تر شدند.

نرخ تورم سالانه: اختلاف طبقاتی کمتر شد؟

🔺نرخ تورم سالانه ۳۳.۲ درصدی، دامنه‌ای بین ۳۲.۱ درصد (دهک دوم) تا ۳۳.۵ درصد (دهک نهم) را نشان می‌دهد. نکته مثبت؟ فاصله تورمی بین دهک‌ها به ۱.۴ واحد درصد کاهش یافته که نسبت به ماه قبل ۰.۳ واحد درصد کمتر شده است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
پمپاژ پول به بورس

🔺براساس آمار‌های موجود، روز گذشته بیش از ۲‌هزار و ۴۰۸‌میلیارد‌تومان پول حقیقی وارد گردونه معاملات بازار سهام شد؛ در چهار روز گذشته نیز رقمی بالغ‌بر ۹‌هزار‌میلیارد‌تومان وارد بازار سهام شده‌است.

🔺این روند از ابتدای سال‌جاری نیز برقرار بوده و در مجموع، بالغ‌بر ۱۶‌هزار‌میلیارد‌تومان پول حقیقی به بازار سهام تزریق‌شده‌است. چنین حجمی از ورود پول در ابتدای سال، طی سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده و به‌‌‌‌‌‌‌وضوح نشان‌دهنده بازگشت تدریجی اعتماد سرمایه‌گذاران خرد به بورس تهران است.

🔺
از سوی دیگر، توجه به رفتار شاخص‌کل نیز بیانگر پایداری نسبی این روند است. شاخص‌کل که طی چهار روز گذشته روند مثبتی را دنبال کرده، امروز نیز با ثبت رشد، این مسیر را ادامه داد.

🔺هرچند در دقایق پایانی معاملات، عرضه‌های سنگین در صف خرید برخی از نمادهای بزرگ و شاخص‌‌‌‌‌‌‌ساز و صندوق‌های اهرمی، موجب شد تا این نماگر بخشی از ارتفاع روزانه خود را از دست بدهد و اندکی عقب‌نشینی کند؛ اما با این وجود، برآیند کلی بازار همچنان در محدوده مثبت حفظ شد.

🔗جزئیات بیشتر

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🎧 پادکست صبحانه با دنیای اقتصاد / سه شنبه 2 اردیبهشت 1404

#پادکست_صبحانه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🎙 پادکست «صبحانه با دنیای‌اقتصاد» هر صبح «خلاصه مفید» از تیترهای منتخب صفحه اول روزنامه را برای شما شرح می‌دهد تا «راحت‌تر از گذشته» بتوانید وارد صفحات شوید و محتواهای مورد علاقه‌تان را دنبال کنید

✍️ چرا باید در صنعت نفت سرمایه گذاری کنیم؟

▶️ در پست بعدی با صدای پریا شهبازی گوش کنید👇

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹 سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

اصطکاک‌ها را جدی بگیریم

👤 دکتر علی سرزعیم؛ اقتصاددان

✍️ من اعتقاد به «لزوم اصلاح قیمت‌ انرژی» دارم؛ نهایتا قیمت این اقلام مثل دیگر اقلام تجارت‌پذیر باید جهانی شود، با وجود اینکه دستمزدها ملی هستند و قابل جهانی شدن نیستند! اعتقاد دارم که هر تاخیر در اصلاح این قیمت اختلالاتی در اقتصاد ایجاد می‌کند که کمترین زیان آن فساد عجیب قاچاق اقلام انرژی به کشورهای دیگر است.

✍️ اما این تصور که در «کوتاه‌مدت» اقتصاد «بدون هزینه» قابل‌توجه می‌تواند خود را با قیمت‌های جدید سازگار کند، تصوری اشتباه و خطرناک است.

✍️ بیایید با یک مثال، موضوع را روشن کنیم. قیمت پایین بنزین موجب شده بخش بزرگی از مردم با خودروی شخصی به مسافرت بروند و طبیعتا کشور با نرخ بالای تصادفات روبه‌رو باشد.

✍️ قابل فهم است که اگر قیمت انرژی بالا بود، سفر برای قشر ضعیف به‌درستی امکان‌پذیر نمی‌شد. اما در حال حاضر سال‌هاست که قیمت بنزین پایین است. این تردد شدید موجب شده تا رستوران‌ها و مغازه‌های بین شهری زیادی ایجاد شود و مردم در سفرها خریدهایی انجام دهند که به سهم خود تقاضایی برای برخی کالاها و خدمات ایجاد کرده است.

✍️ حال اگر ناگهان قیمت بنزین به‌شدت افزایش یابد، سفرها به‌شدت افت می‌کند و تمام این کسب‌وکارها دچار مشکل می‌شوند.

✍️ طرفداران افزایش بی‌ملاحظه قیمت بنزین پاسخ خواهند داد که این امر اشکال ندارد و یارانه بنزین صرف توسعه راه‌آهن خواهد شد و آن کسب‌وکارها یاد می‌گیرند که خدمات و کالاهایی را در حول و حوش ایستگاه‌های قطار عرضه کنند؛ غافل از اینکه تعطیلی برخی رستوران‌های بین‌راهی و انتقال آنها به نواحی نزدیک به ایستگاه قطار آسان نخواهد بود.

✍️ آنها خواهند گفت که افراد بیکارشده می‌توانند به‌سادگی در خطوط قطار و تعمیر و نگهداری اقلام آن مشغول به کار شوند، ولی این تصور لزوما در کوتاه‌مدت به‌سادگی ممکن نیست.

✍️ اساسا راه‌افتادن خطوط ریلی جدید و رشد مجدد سفر با قطار به جای خودروی شخصی، رکودی در کسب‌وکارهای مقاصد گردشگری ایجاد خواهد کرد و یک اقتصاددان نمی‌تواند بی‌تفاوت به این پیامدها باشد. این مثال نشان می‌دهد که جابه‌جایی سرمایه و کار به‌سادگی و در زمان کوتاه ممکن نیست!

✍️ وقتی چنین بار بزرگی را پیش‌روی سیاستگذار اقتصادی قرار می‌دهند، سیاستگذار عملا دست به تصمیم‌گیری نخواهد زد و از همین اصلاحات قیمتی جزئی صرف‌نظر خواهد کرد؛ زیرا تصمیمی بیش از حد بزرگ پیش‌روی آنها قرار داده شده است.

✍️ پیشنهاد اینجانب آن است که اولا افزایش مقطعی قیمت بنزین معطل اصلاحات اساسی نشود و ثانیا هر طرحی ارائه می‌شود افزایش قیمت بنزین به بیش از ۱۵‌هزار تومان را موجب نشود تا اجرای آن برای سیاستگذاران غیرممکن نشود و تبعات رکودی آن دامن‌گیر نباشد.

#دنیای_اقتصاد #اصلاح_قیمت_انرژی #اصلاحات_اساسی #قیمت_بنزین

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
✔️ بازسازی بورس در ۸ روز

🔹دنیای اقتصاد:

🔺بعد از انجام دو دور از مذاکرات و شنبه‌هایی پرخبر، شاهد تحولات مختلف داخلی و خارجی و تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش‌های بین‌المللی و تقویت نسبی موقعیت ایران در عرصه جهانی بودیم که مشخص‌ترین اثر آن را در بازتاب‌ سریع بازارهای داخلی و رضایتمندی اهالی بازار سهام مشاهده کردیم.

🔺اهمیت این امر در آن است که پیش‌تر، فضایی آکنده از تردید، ترس، بی‌اعتمادی و ابهام بر فضای کلی ماجرا سایه افکنده بود.

🔺
سرعت رشد بورس از 23 فروردین به‌قدری بالا بوده که فعالان اقتصادی گمان نمی‌کردند شاخص کل در 8 روز معاملاتی حدود 11درصد بازدهی را ثبت کند. کسب بازدهی مذکور در مقایسه با رشد ناامیدکننده 23درصدی بورس در سال 1403 به‌روشنی نشان می‌دهد که بازار سهام تغییرات مهمی را پیش روی خود دارد.

🔺استمرار روند صعودی بورس در روزهای اخیر مسیر ورود پول قدرتمند به تالار سهام را هموار کرده است.بررسی‌های آماری نشان می‌دهد جریان ورود پول سهامداران خرد و حقیقی به بازار سهام به چهارمین روز متوالی رسیده است.

🔺تحلیلگران اقتصادی می‌گویند به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران و آمریکا و دستیابی به توافقات اولیه می‌تواند بخشی از تنش‌های مهم بازارها را کاهش دهد.

🔺با توجه به اینکه نرخ ارز متغیری کلیدی در اقتصاد و عاملی مهم در روند بازارهاست، فراز و فرود قیمتی آن سرنوشت همه بازارها به ویژه تالار شیشه‌ای سهام را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

🔗جزئیات بیشتر

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔴 جاذبه‌ ۱۳۰ میلیارد دلاری در صنعت نفت و گاز ایران

🔹عصر نفت به پایان نرسیده! برخلاف ادعاها، بازار نفت و گاز همچنان در حال گسترش است و زمینه‌های سرمایه‌گذاری در این بخش وجود دارد؛ حضور بازیگران بین‌المللی در پروژه‌های نفتی کشورهای منطقه این ادعا را تایید می‌کند.

🔹بر اساس گزارشی که توسط «انجمن جهانی انرژی» با همکاری « S&P» تدوین شده، در بازه زمانی ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۰ مجموعا به 4.3تریلیون دلار سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت و گاز نیاز خواهد بود.

🔹در شرایطی که در سال‌های اخیر بخش نفت و گاز ایران به‌دلیل تحریم‌ها نتوانسته میزان قابل توجهی سرمایه جذب کند، کشورهای منطقه موفق شده‌اند در حوزه نفت، گاز و انرژی، پروژه‌های متنوعی را تعریف و سرمایه قابل توجهی را جذب کنند.

🔹جذب سرمایه به این بخش یک ضرورت قطعی است. با این حال، دو مانع جدی پیش روی سرمایه‌گذارانی که قصد مشارکت در پروژه‌های نفت، گاز و انرژی ایران دارند، وجود دارد.

🔹مساله اول تحریم‌هاست. با وجود تحریم‌ها، ایران برای جذب سرمایه با چالش‌های جدی مواجه است. چالش‌های حقوقی معضل دیگری است که جذابیت ایران را برای سرمایه‌گذاران خارجی کاهش می‌دهد.

🔹موضوع قراردادهای نفتی در ایران بیش از آنکه یک بحث اقتصادی باشد، به زمین دعواهای سیاسی تبدیل شده است.

🔹واقعیت آن است که فرصت‌ها برای همیشه در دسترس نیستند. در صورت لغو تحریم‌ها، ایران می‌تواند از فرصت توسعه بازار نفت، گاز و پتروشیمی بهره‌برداری کند.

#دنیای_اقتصاد #نفت #سرمایه_گذاری

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
📝تیتر یک روزنامه دنیای اقتصاد:

🟡 همه فرصت‌های طلای سیاه
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
‌‌‌‌سه‌شنبه‌ ۲ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴

Рекорди

23.04.202523:59
73.3KПідписників
28.02.202523:59
195Індекс цитування
01.04.202523:59
9.1KОхоплення 1 допису
01.04.202523:59
9KОхоп рекл. допису
28.01.202508:45
17.95%ER
01.04.202523:59
12.53%ERR

Розвиток

Підписників
Індекс цитування
Охоплення 1 допису
Охоп рекл. допису
ER
ERR
ЖОВТ '24СІЧ '25КВІТ '25

Популярні публікації روزنامه دنیای اقتصاد

🎥 رسایی: مذاکرات فعلی با اذن رهبر انقلاب بوده تا مردم و مسئولان بفهمند راه حل مشکلات مذاکره نیست/از مذاکره کنندگان حمایت می‌کنیم

حمید رسایی، نماینده مردم تهران در مجلس:

🔹️ما از مذاکره‌کنندگان حمایت می‌کنیم، مشروط بر اینکه در چارچوب تعیین شده توسط رهبر انقلاب حرکت شود و امور کشور متوقف بر مذاکره نشود.

🔹️همه می‌دانیم نظر رهبر معظم انقلاب بر عدم اعتماد به آمریکا و بر بی‌فایده بودن مذاکره با شیطان بزرگ است‌، ایشان فرمودند تحریم‌ها بیشتر و گره‌ها کورتر می‌شود.

🔹همه می‌دانیم مذاکرات فعلی در قالب مذاکره غیرمستقیم با اذن رهبر انقلاب بوده، آن هم برای اینکه برخی از خواص و برخی از مسئولان که همچنان خوش‌بین هستند، مجددا عهدشکنی و غیرمنطقی بودن مقامات آمریکایی را درک کنند و به دنبال آن بخشی از مردم هم بفهمند که راه حل مشکلات، مذاکره با شیطان نیست و بهانه از دشمن گرفته شود.

🔹ما از مذاکره‌کنندگان حمایت می‌کنیم، مشروط بر اینکه در چارچوب تعیین شده توسط رهبر انقلاب حرکت شود و امور کشور متوقف بر مذاکره نیز نشود. وزارتخانه‌های دیگر هم منتظر نباشند تا در مسقط چه اتفاقی می‌افتد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔴 نصب «دوربین» در ساختمان‌های مسکونی الزامی شد

🔹 «دنیای‌اقتصاد»:

🔹وزیر راه‌وشهرسازی با همکاری فرمانده نیروی انتظامی، «10 تکلیف جدید ساختمانی» با هدف رعایت مسائل «حفاظتی و انتظامی» در ساختمان‌های مسکونی، به سازنده‌های مسکن ابلاغ کرد.

🔹بسازوبفروش‌ها در همه شهرها قبل از اینکه برای «پایان‌کار» اقدام کنند، باید ورودی اصلی ساختمان ساخته‌شده و همچنین انباری‌ها، آسانسور و موتورخانه را به «دوربین مداربسته» مجهز کنند.

🔹همچنین پنجره‌های طبقه همکف و طبقه اول و بالکن‌ها نیز باید با «نرده آهنین» پوشش داده شود.

🔹این تکالیف با شرایط دیگر برای احداث ساختمان‌های اداری، برج‌های تجاری و شهرک‌های مسکونی و صنعتی نیز مصداق دارد و اعمال آنها اجباری است.

🔹ضوابط جدید ساخت و ساز در قالب پیوست مبحث 4 مقررات ملی ساختمان ابلاغ شده است و شهرداری‌ها موظف شده‌اند قبل از صدور «عدم خلاف» و «پایان‌کار»، امضای مهندس ناظر مبنی بر «نصب کامل دستگاه‌ها و تجهیزات حفاظتی و انتظامی» را رویت کنند.

🔺جزئیات بیشتر در این باره را از اینجا بخوانید.

#دنیای_اقتصاد #مسکن #ساخت_وساز #وزیر #دوربین_مدار_بسته

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹 علی لاریجانی: اگر آمریکا یا اسرائیل به بهانه هسته ای ایران را بمباران کنند، ایران مجبور خواهد شد به سمت تولید بمب اتم برود

🔹 مردم فشار خواهند آورد که به سمت ساخت بمب اتم برویم.


✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🎥پیام سرلشکر باقری از تخت جمشید برای مردم ایران: انشاءالله امسال سال آرامش برای ملت ایران باشد

رییس ستاد کل نیروهای مسلح:

🔹️و همه آرمان‌هایی که در اینجا دیدیم از صلح و آرامش و دوستی و برادری با سایر ملل حکایت دارد، انشاءالله که به همین نحو که رویکردی که جمهوری اسلامی در روابط با همسایگانش دارد، با برادری و اخوت بتوانیم زندگی خوبی را برای مردممان داشته باشیم./ جماران

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
آرش رئیسی‌نژاد به هاروارد پیوست

آرش رئیسی‌نژاد، استاد پیشین روابط بین‌الملل دانشگاه تهران، اعلام کرد که پس از دو سال از «ممنوعیت تدریس در دانشگاه تهران»، سرانجام به دانشگاه هاروارد پیوست.

او در حساب توئیتری خودش نوشت: «ولی ای کاش دانشگاه تهران اجازه می‌داد تا در خدمت جوانان ایران باشم. نشد؛ نگذاشتند که بشود!»

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
21.04.202518:33
نظریه بازی‌‌‌ها و آینده توافق

جواد شمسی؛ پژوهشگر دکترای اقتصاد مدرسه اقتصاد لندن

🔹بسیاری از افراد تعاملات چندجانبه را به‌‌‌مثابه یک بازی جمع صفر می‌‌‌بینند؛ یعنی تصور می‌کنند هرچه یک‌طرف به دست می‌‌‌آورد، لزوما به زیان طرف دیگر است. اما واقعیت آن است که در بسیاری موارد ساختار بازی «مجموع-ناصفر» است؛ یعنی دو طرف می‌‌‌توانند به توافقی دست یابند که هر دو در مقایسه با سناریوی عدم‌توافق سود ببرند.

🔹برای رسیدن به نقطه مشترک در مذاکرات، باید به‌روشنی مشخص شود که «برد» از نگاه هر طرف به چه معناست.

🔹تصریح اهداف هر دو طرف و ایجاد شفافیت در باب منافع و خواسته‌‌‌ها، کمک می‌کند تا اشتراکات بیشتری شناسایی شود و زمینه برای همکاری شکل گیرد.

🔹از دیدگاه نظریه بازی‌‌‌ها، یکی از راهکارها برای خروج از تعادل نامطلوب به سمت سناریوی برد-برد، تکرار بازی و ایجاد چشم‌‌‌انداز بلندمدت در روابط میان طرفین است.

🔹هنگامی که بازیگران پیش‌بینی کنند در آینده نیز به تعامل با یکدیگر نیاز خواهند داشت، تاثیر رفتار هر یک در دور‌های بعدی برای آنها مهم‌تر می‌شود.

🔹هر توافقی برای پایدار بودن، نیازمند ابزارهای راستی‌‌‌آزمایی است تا احتمال عدول طرفین از تعهدات را کاهش دهد.

🔹در دور جدید مذاکرات، می‌‌‌توان بر سر تعهدات اقتصادی کمی و سنجش‌‌‌پذیر تامل و توافق کرد. برای مثال، مشخص شود آیا طرف مقابل متعهد به سرمایه‌گذاری با حجمی معین، تسهیل تجارت در سطحی مشخص یا گشایش خطوط اعتباری با ارقام تعیین‌‌‌شده خواهد بود.

🔹به این ترتیب انگیزه نقض توافق به‌‌‌شدت کاهش می‌‌‌یابد. قراردادهای اقتصادی بلندمدت می‌‌‌توانند نقشی موثر در این زمینه ایفا کنند.

🔹اگر یکی از طرف‌‌‌ها بداند طرف دیگر به‌‌‌دلیل فشار داخلی یا وضعیت اقتصادی، نیاز فوری به توافق دارد، می‌‌‌تواند از این عامل به‌‌‌عنوان اهرم فشار استفاده کند.

🔹در هر مذاکره‌‌‌ای، داشتن گزینه جایگزین (در نظریه مذاکره نزدیک به مفهوم Best Alternative to a Negotiated Agreement است) یا همان آلترناتیو قدرتمند، جایگاه هر طرف را تقویت می‌کند.

🔹اگر حکومتی از پشتوانه مردمی قوی برخوردار باشد، هزینه عدم‌توافق برای آن پایین‌‌‌تر خواهد بود؛ چراکه حتی بدون دستاورد دیپلماتیک، از یک پایه اجتماعی محکم در داخل برخوردار است.

🔹نظریه بازی بر مفهوم «تهدید معتبر» تاکید فراوان دارد. تهدید معتبر تهدیدی است که طرف مقابل بداند در صورت تخطی یا عدم‌همراهی، طرف تهدیدکننده واقعا توان و انگیزه اجرای آن را دارد.

🔹زمانی که یک طرف به هر دلیل نشان دهد انگیزه‌ای‌‌‌ قوی برای عملی‌‌‌کردن تهدیدهایش دارد، این تهدید قدرت بازدارندگی بیشتری پیدا می‌کند.

🔹در مقابل اگر طرفین مرتبا تهدیدهایی اعلام کنند، ولی در عمل هیچ‌گاه آنها را اجرا نکنند، پیام ضمنی به طرف مقابل این خواهد بود که «تهدیدها جدی نیستند».

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #نظریه_بازی_ها #مذاکره #توافق

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔺شهرام دبیری از سمت معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور برکنار شد

🔹رئیس‌جمهور پزشکیان طی حکمی با اشاره به قطعی شدن اخبار مربوط به سفر شهرام دبیری، با اشاره به اینکه دوستی دیرین و خدمات ارزشمند شما در معاونت پارلمانی مانع آن نیست که پایبندی به صداقت، عدالت و وعده‌هایی که به مردم دادیم، مقدم داشته شود، آورده است: بنابر این توصیفات از ادامه همکاری با شما در دولت چهاردهم معذوریم.

🔹 دکتر مسعود پزشکیان در حکمی خطاب به شهرام دبیری تصریح کرد: در این ایام پس از بررسی خبر، قطعی شد که در ایام نوروز در سفر تفریحی قطب جنوب بودید. در دولتی که مفتخر به اقتدا به مولای متقیان است و در شرایطی که هنوز در کشورمان فشارهای اقتصادی بر مردم زیاد و محرومان پرشمارند، سفر پر هزینه تفریحی مسئولان رسمی، حتی با هزینه‌های شخصى، قابل دفاع و توجیه‌پذیر نبوده و با معیار ساده‌زیستی مسئولان سازگار نیست.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
عارف: سرمایه‌گذاران باید احساس کنند که امن‌ترین نقطه برای سرمایه‌گذاری جمهوری اسلامی ایران است

معاون اول رئیس جمهور در نشستی با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری:

🔹سرمایه‌گذاران باید احساس کنند که امن‌ترین نقطه برای سرمایه‌گذاری جمهوری اسلامی ایران است. باید از هر نوع سرمایه‌گذاری حمایت کرد.

🔹راهبرد ذاتی و اصلی دولت مقابله با فساد و سالم‌سازی است و دولت چهاردهم در این مسیر با هیچ احدی تعارف ندارد و به همه همکاران توصیه می‌کنیم که در چارچوب قوانین و مقررات، اقدامات انجام شود و به بهانه‌های مختلف قانونی و یا غیر اخلاقی کارهای سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی دچار مشکلات و گرفتاری نشود.

🔹قوه قضاییه هم باید حامی درجه یک سرمایه‌گذار باشد.

🔹شرط اول و اصلی ورود سرمایه گذاری به کشور احترام قانونمند به سرمایه سرمایه‌گذاران است./ایرنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
📷بابک زنجانی با ۶١ همت رسما وارد سرمایه‌گذاری صنعت ریلی کشور شد

🔹️بابک زنجانی سرمایه‌گذاری ۶١ هزار میلیارد تومانی‌اش در صنعت حمل و نقل ریلی کشور با حضور وزیر راه را توئیت کرد.

🔹‌شرکت منتسب به «بابک زنجانی» با نام «دات‌وان» امروز در مراسمی با حضور فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی تفاهم نامه ریلی ۶۱ هزار میلیارد تومانی با شرکت راه آهن امضا کرد.

🔹‌این قرارداد، برای خرید و تولید ٣٠٠ دستگاه مسافری خودکششی دیزلی، ۵٠ لوکوموتیو باری و ۶٠٠ دستگاه واگن باری مخزن دار منعقد شده است./ شرق

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
📷ضرغامی: مردم دنبال یه وجب جا تو پارک‌ها برای شادی بودن! ترامپ کیلو چند؟

عزت الله ضرغامی در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به تهدیدات ترامپ نوشت:

🔹️رفتار مردم و سیزده بدر و چهارشنبه سوری امسال، موثرترین پاسخ آنان به ترامپ بود.

🔹️ملت نشان داد که این تهدیدات به هیچ جای آنان بر نمی خوره. آنان دنبال یه وجب جا تو پارک‌ها برای شادی بودن! ترامپ کیلو چند!؟

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
توصیه‌های مالی به نسل زد در ایران؛
  راه میانبر را فراموش کنید!  

✅ سردار خالدی با راهنمایی دکتر مهدی حق‌باعلی، پژوهشگر اقتصاد مالی، به علایق مالی نسل زد در ایران و رویکرد آنها به سرمایه گذاری پرداخته است.‌
چکیده:

🔹نسل زد (Generation Z) که به زومرها هم شناخته می‌شود، به نسلی گفته می‌شود که در محدوده زمانی تقریبی سال‌های 1374 تا 1390 ه.ش متولد شده‌اند.

🔹زومرها که به بومی دیجیتال نیز شناخته می‎شوند، در ایران به فرمانروایان دهه هشتادی‌ معروف‌اند و از این حیث ویژگی‌ها و خلق‌وخوی خاصی دارند.

🔹نسل زد نخستین نسل اجتماعی‌ است که از جوانی با دسترسی به اینترنت و فناوری دیجیتال قابل حمل، رشد کرده‌ است.

🔹البته این لزوماً به معنای سواد بالای دیجیتال نیست و چه‌بسا بسیاری از آنان سواد دیجیتال ندارند، اما در بستر آنلاین زیست می‌کنند.

🔹نسل Z همان‌طور که با زیست خاصی بزرگ شده‌، خلق‌وخوی خاص و متفاوتی هم نسبت به نسل‌های قبل از خود دارد، ازاین‌رو همواره مسئله «درک میان‌نسلی» یکی از چالش‌هاست.

🔹جوانان نسل Z بیشتر تمایل به خوش‌رفتاری، پرهیزکاری و ریسک‌گریزی و نیاز به باور و اعتماد دارند و نسبت به پیشینیان خود محتاط‌تر زندگی می‌کنند.

🔹نسل Z، در سیاست پیشرو ‌هستند؛ دوست دارند اظهارنظرها و احساس‌های شخصی‌شان را آزادانه بیان کنند و در زندگی آنان خبری از آرمان‌گرایی نیست.

🔹برخلاف نسل قبل که با ایدئولوژی زیست خود را سر کردند، آنان تنها به دنبال رفع نیازها و دغدغه‌مندی‌هایشان هستند.

🔹عموماً به خاطر ایده‌آلیست بودنشان شناخته می‌شوند، اما بخشی از موج جدید مصرف‌کنندگان فراگیر و رویاپردازان مترقی اجتماعی هستند.

🔹نسل Z همواره در حال جست‌وجو هستند و با ابزارهای آنلاین و شبکه‌های اجتماعی به‌روز سروکار دارند، از این حیث، تغییرات در دنیای کسب‌وکارها برای آنان امر بدیهی قلمداد می‌شود.

🔹این نسل از کارفرمای خود «رفاه»، «اخلاق‌مداری»، «رهبری شفاف» و «محل کار متنوع» می‌خواهد.

🔹تعاملات نسل Z نشان می‌دهد آنان به مشارکت تیمی اهمیت می‌دهند، اما شاید نیاز به تشویق به این امر هم داشته باشند.

🔹نسل Z به دلیل انعطاف‌پذیری‌شان، بسیار علاقه‌مندند که در محل کار خود همان‌گونه منعطف و آزاد و به‌عنوان فریلنسر کار کنند. هر چند علاقه‌مند و مشتاق کارآفرینی هستند.

🔹 آنان استقلال و خودمختاری بالایی را طلب می‌کنند و همین مسئله برای محیط کسب‌وکار چالش‌ساز است.

.
🔹الگوهای سرمایه‌گذاری نسل Z به دلیل زیست خاص آنان با بقیه نسل‌ها متفاوت است.

🔹آنان دیدگاه متفاوتی نسبت به کارآفرینی در قیاس با نسل‌های دیگر دارند و برایشان داشتن سواد مالی با سطح قابل توجه اهمیت دارد و تمایل دارند در تصمیم‌گیری مالی، مستقل و سریع عمل کنند.

🔹این نسل انبوهی از اطلاعات و داده‌ها را در اختیار دارند و همین مسئله آنان را با تصمیم‌های آگاهانه‌تر مواجه می‌کند.

🔹از نظر آنان رابطه سنتی کارفرما و کارمند با ظهور اقتصاد کاره‌ای (Gig Economy) تغییر یافته است.

🔹آنها با ترکیبی از سواد مالی اولیه، استفاده از فناوری و ابزارهای مختلف، منابع درآمدی متفاوت و تنوع ‌بخشیدن به سبدهای سرمایه‌گذاری، خود را برای آینده‌ای غیرقابل‌پیش‌بینی آماده می‌کنند.

🔹الگوی مالی این نسل، تماشاکردن و یاد گرفتن است؛ «ببین و یاد بگیر».

🔹پلت‌فرم‌های آنلاین برای آنان ابزار محبوب یادگیری در حوزه مالی است.

🔹این نسل‌ خوداشتغال و کارآفرین با درک پذیرش مدیریت بدهی‌ها و استقراض، پیوسته به دنبال بهبود امتیاز اعتباری، سرمایه‌گذاری و پس‌انداز هستند.

🔹نسل Z برخلاف تصور عموم که مدعی بیکاری این نسل‌اند، با الگوهای متفاوت به دنبال کسب درآمد بیشتر هستند. آنان با مهارت‌های دیجیتال و فناوری که دارند اهداف مالی روشنی دارند و از منابع قابل اعتماد راهنمایی می‌گیرند.

🔹در شرایط دشوار اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و مشکلات ساختاری، جوانان نسل Z باید مهارت ویژه و یگانه‌ای داشته باشند و سرمایه‌گذاری در دارایی‌های به‌شدت ارزشمند یا بنیادی با نگاه بلندمدت را در اولویت قرار دهند.

🔹توصیه اصلی به جوانان دهه هشتادی این است که به هیچ وجه از راه‌های میان‌بر به دنبال رسیدن به مقصد نباشد، چرا که انتها و نتیجه این مسیر، ناکامی و شکست است.

متن کامل این مطلب را در سالنامه نوروزی گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد بخوانید

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
پاپ فرانسیس درگذشت

🔹خبرگزاری رویترز به نقل از واتیکان اعلام کرد، پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان درگذشت.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🎥 رهبر انقلاب: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است/باید در کنار نقص‌ها، پیشرفت‌ها را هم دید

رهبر انقلاب امروز در دیدار جمعی از فرماندهان و مسئولان نیروهای مسلح:

🔹موجودیت اسلامی و مستقل نظام اسلامی عامل برانگیختن دشمنی‌هاست. آنچه دشمن را حساس می‌کند اسم جمهوری اسلامی نیست بلکه این اراده که کشوری بخواهد مسلمان، مستقل و با هویت باشد و برای عزت خود به دیگران تکیه نکند موجب عصبانیت آنها است.

🔹امروز کشور نه تنها از جنبه آمادگی‌های سخت‌افزاری بسیار جلوتر از گذشته است بلکه از جنبه نرم‌افزاری نیز بسیار پیشرفته است.

🔹علت عصبانیت بدخواهان و جنجال‌های رسانه‌ای دشمن پیشرفت‌های روزافزون ایران است. آنها مطالبی را که جزو آرزوهایشان است به عنوان خبر و واقعیت بیان می‌کنند که باید برای این القائات و تبلیغات طراحی و با آنها مقابله کرد.

🔹جمهوری اسلامی از تحرک و پیشرفت خوبی برخوردار است. البته برخی گرفتاری‌های محسوس اقتصادی نیز وجود دارد که باید آنها را حل کرد اما نباید با مخلوط کردن مسائل، پیشرفت‌های شگفت‌آوری را که حتی باعث تحسین دشمنان شده است، نادیده گرفت.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
چرا افراد صبور در سرمایه‌گذاری موفق‌ترند؟

🔺زهرا تهرانی در گزارشی به این پرسش پاسخ داده است که چرا صبر مهم‌ترین اصل در سرمایه‌گذاری است؟

🔹صبر به‌عنوان عنصری متعادل‌کننده عمل می‌کند، نظم و انضباط را تقویت می‌کند و رویکردی منطقی برای تصمیم‌گیری است.
🔹صبور بودن به سرمایه‌گذاران کمک می‌کند تا سروصداها را فیلتر کنند، روی اهداف بلندمدت خود تمرکز کنند و جلوی حواس‌پرتی‌های کوتاه‌مدت را بگیرند.
🔹صبر همچنین باعث ایجاد اعتماد به‌نفس می‌شود. وقتی سرمایه‌گذاران بفهمند که تولید ثروت زمان می‌برد، احتمال کمتری دارد که شکست‌های موقتی مانع آنها شود و جلوی آنها را بگیرد.

گام‌های عملی برای ایجاد صبر در سرمایه‌گذاری

🔸اهداف روشنی تعیین کنید: اهداف مالی خود را مشخص کنید، چه بازنشستگی باشد، چه خرید خانه یا تامین هزینه تحصیلات. تبیین اهداف واضح و شفاف حس هدفمندی به شما می‌دهد و شما را یاری می‌کند تا متمرکز بمانید.

🔸 چشم‌انداز بلندمدت را در آغوش بگیرید: سرمایه‌گذاری را مانند یک ماراتن در نظر بگیرید، نه دو سرعت. بدانید که نوسانات کوتاه‌مدت بخشی طبیعی از این فرآیند است. پورتفوی خود را متنوع کنید: یک سبد دارای تنوع مناسب، ریسک را کاهش می‌دهد و در هنگام رکود بازار انعطاف‌پذیرتری ایجاد می‌کند و صبر شما را زیاد می‌کند.

🔸سرمایه‌گذاری‌هایتان را خودکار کنید:
مشارکت منظم در حساب‌های سرمایه‌گذاری از طریق اتوماسیون (خودکارسازی) می‌تواند وسوسه زمان‌بندی بازار را از بین ببرد.

🔸خودتان را آموزش دهید: دانش پادزهر قدرتمندی برای ترس و بی‌حوصلگی است. از اصول سرمایه‌گذاری و عملکرد تاریخی بازارها را برای ایجاد اعتماد در استراتژی‌تان آگاه شوید.

🔸به‌دنبال یک راهنمای حرفه‌ای باشید: یک مشاور مالی می‌تواند چشم‌اندازی عینی ارائه دهد و به شما کمک کند منظم و بر اهدافتان متمرکز بمانید. صبر فقط یک فضیلت در زندگی نیست، بلکه مهارتی مهم در سفر سرمایه‌گذاری است.

با صبوری کردن سرمایه‌گذاران می‌توانند از پتانسیل کامل ترکیب، کنترل نوسانات بازار و حفظ نظم عاطفی استفاده کنند. با شکیبایی پیشه کردن، افراد می‌توانند به اهداف مالی خود برسند و ثروت پایدار بسازند. به یاد داشته باشید، سرمایه‌گذاری یک سفر است، نه مقصد، و زمان ارزشمندترین متحد شماست.

منبع: تجارت فردا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔴 اسد همه‌چیز را می‌دانست... / گورکن سوری از وحشت و قتل در سوریه می گوید

🔹«محمد عفیف نافیه» از سال۲۰۱۱ تا اوایل ۲۰۱۸، (زمانی که به همراه خانواده‌اش به آلمان فرار کرد)، مجبور به حفر گورهای دسته‌جمعی برای مقامات تحت امر بشار اسد بود.

🔹نافیه از یک هفته کاری هفت‌روزه و بی‌وقفه که در آن بر دفن جریان فزاینده‌ای از اجساد نظارت داشت، سخن گفت. این کار ۷سال طول کشید.

🔹اجساد در کامیون‌های یخچال‌دار ۱۶متری تحویل داده می‌شدند که می‌توانستند تا ۴۰۰جسد را همزمان حمل کنند.

🔹او گفت: «تمام ابزارها و روش‌های شکنجه روی اعدام‌شدگان استفاده می‌شد. وقتی آنها را می‌دیدم، در ذهنم تصور می‌کردم که این فرد چقدر درد کشیده است تا به نقطه‌ اعدام برسد، چقدر قبل از رسیدن به ما جان می‌داد. او قبل از رسیدن به آخرین مرگ، صدبار می‌مرد.»

🔹نافیه می‌گوید: «در چنین رژیم سرکوبگری نمی‌توانستم نه بگویم. کلمه «نه» ممنوع بود. حتی گفتن اینکه خسته‌ام هم ممنوع بود. گفتن اینکه بیمارم ممنوع بود. گفتن هر آنچه از این ‌دست کاملا ممنوع بود. یک رژیم تمامیت‌خواه بود.»

🔹او گفت: «اولین باری که کامیون‌های یخچال‌دار به «نجها»، من شوکه شدم. آنها کامیون یخچال‌دار را باز کردند و این فاجعه‌ای بود که ذهنم نمی‌توانست آن را درک کند. بیش از ۳۰۰ یا ۴۰۰جسد وجود داشت.»

🔹وظیفه نافیه مستندسازی دفن اجساد بود، از جمله ذکر اینکه از کدام شاخه امنیتی هستند و چند جسد در خاک دفن شده‌ است. از هر گزارشی که او ارائه می‌داد، چهار نسخه تهیه می‌شد و یک نسخه به کاخ ریاست‌جمهوری، محل اقامت رسمی رئیس‌جمهور وقت، بشار اسد ارسال می‌شد.

🔹نافیه می‌گفت وقتی «نجها» پر شد، دو افسر اطلاعاتی او را به قطعه زمینی بایر در «قُطیفه»، محل دیگری در حومه دمشق، بردند.

🔹«در قُطیفه، هفته‌ای یک یا دو کامیون یخچال‌دار می‌آوریم. سپس دوبار در هفته، دو کامیون می‌آمد. چهار کامیون هم می‌آوریم. اجساد از زندان صیدنایا، جایی که به گفته او، مردم نیمه‌شب اعدام و سپس ساعت ۳بامداد دفن می‌شدند و نیز از بیمارستان‌های مختلف در منطقه دمشق می‌آمدند.

🔹او گفت: «شب‌ها نمی‌توانستم بخوابم. جیغ می‌زدم. احساس می‌کردم افرادی که دفن کرده‌ام مرا تماشا می‌کنند.» در نهایت، نافیه شروع به برنامه‌ریزی برای خروج از کشور کرد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #بشار_اسد #جنازه #گورکن

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Увійдіть, щоб розблокувати більше функціональності.