Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
خلاصه کتاب avatar

خلاصه کتاب

در این کانال خلاصه و صوتی مهمترین کتاب های دینی و کتاب های رشد فردی در قالب فایل صوتی و pdf قرار داده می شود.
Рейтинг TGlist
0
0
ТипПублічний
Верифікація
Не верифікований
Довіреність
Не надійний
РозташуванняІран
МоваІнша
Дата створення каналуЛип 28, 2019
Додано до TGlist
Бер 20, 2025
Прикріплена група

Рекорди

19.04.202523:59
2KПідписників
18.04.202523:59
100Індекс цитування
26.03.202520:49
3KОхоплення 1 допису
26.03.202520:49
3KОхоп рекл. допису
12.04.202523:59
9.76%ER
26.03.202520:49
150.71%ERR

Розвиток

Підписників
Індекс цитування
Охоплення 1 допису
Охоп рекл. допису
ER
ERR
ЛЮТ '25БЕР '25КВІТ '25

Популярні публікації خلاصه کتاب

09.04.202513:17
دکتر جاسم المطوع:
«أخطر مخلوق علی وجه الأرض هي الأم، الأم عندها أسلحة خطیرة ما تملکها الدول، لسبب واحد: أن الأم أکثر مخلوق یلتصق بالطفل في أول ثماني سنوات من حیاته فالقواعد الأساسية للبناء عند الأم، فالمفتاح السري عند الأم.»

مهم‌ترین مخلوق روی زمین مادر است، مادر سلاح‌های مهمی دارد که حتی دولت‌ها هم آن‌ را ندارند؛ به یک دلیل: اینکه مادر نزدیک‌ترین مخلوق به کودک در هشت سال اول زندگی‌اش است، بنابراین اصول اساسی تربیت و ساختار شخصیت در دستان مادر قرار دارد، کلید مخفی تربیت در دست مادر است.

🔋 آموزش عربی
@ArabiBadini
06.04.202509:01
#استوری
Переслав з:
خلاصه کتاب avatar
خلاصه کتاب
30.03.202511:18
✨ همه ما انتظار داریم بعد از یک ماه جهد و تلاش، الله متعال ما را عفو کرده باشد اما فراموش نکنیم که خدای متعال بخشندگان را می‌بخشند:

وَلْيَعْفُوا وَلْيَصْفَحُوا ۗ أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ (نور۲۲)
آیا دوست ندارید که خداوند شما را با بیامرزد؟ و خداوند آمرزنده و مهربان است و هر گاه شما بندگان خدا را مورد گذشت و عفو قرار دهید، خداوند نیز با شما چنین رفتار خواهد کرد.

هر چقدر عبادت کرده باشیم، احتمال داره خدای متعال ما را نبخشیده باشد ولی اگر به این آیه عمل کنیم خدای رحمان ما را عفو می کند و قلب ما صفحه سفیدی خواهد شد که انگار تازه از مادر متولد شدیم. پس ببخشیم و عفو کنیم و دل ها را از کینه، حسد و بغض نسبت به مسلمان پاک کنیم تا خدای متعال ما را عفو فرماید. 🌹
31.03.202507:09
در پایان رمضان:
هرگز قیام شب را ترک نکن، مادامی که توانایی داری، حتی با یک رکعت، که همان رکعت وتر است. کمترین حد کمال سه رکعت است، زیرا این عمل ارزشمند در کارنامه زندگی‌ات نوشته می‌شود، به شرطی که هدف تو رضایت خدا باشد. چنان‌که خداوند فرمود: «کَانُوا قَلیلًا مِنَ اللَّیلِ ما یَهجَعونَ» (آنها اندکی از شب را می‌خوابیدند). یعنی هیچ شبی بر آنان نمی‌گذشت مگر اینکه بخشی از آن را به عبادت می‌پرداختند. حسن بصری نیز گفت: آنان برای قیام شب سختی می‌کشیدند.

در پایان رمضان:
به یاد داشته باش که یک شبانه‌روز حدود ۱۴۴۰ دقیقه دارد و تو فقط ۱۷ تا ۲۳ دقیقه زمان نیاز داری تا یک جزء از قرآن را بخوانی. اگر این کار را روزانه انجام دهی، ماهی یک بار ختم قرآن خواهی داشت. چه چیزی مانع توست؟ تا در روز قیامت از کسانی نباشی که قرآن را ترک کرده‌اند و تا شفاعت آن را در آخرت نصیب خود کنی. اگر برنامه‌ای برای حفظ قرآن داری، چه بهتر! مانند حفظ و تثبیت اجزای «مُفَصَّل» که غنیمتی ارزشمند است.

در پایان رمضان:
بر حضور در نماز جماعت پایبند باش، به‌ویژه برای مردان. خداوند فرمود: «وَأَقیمُوا الصَّلَاةَ وَآتُوا الزَّکَاةَ وَارْکَعُوا مَعَ الرَّاکِعِینَ» (نماز را برپا دارید، زکات را بپردازید و با رکوع‌کنندگان رکوع کنید). مقاتل گفت: یعنی پایبندی به وقت نماز، وضوی کامل، رکوع و سجود درست، تلاوت قرآن در نماز، تشهد، و صلوات بر پیامبر ﷺ، که این همان برپاداشتن نماز است.

ابن عثیمین رحمه الله گفت: اگر نماز برایت سنگین باشد، حتی اگر نماز مستحب (نافله) باشد، بدان که در قلبت نفاقی وجود دارد، زیرا این خصلت منافقان است، همان‌گونه که خداوند درباره آنان فرمود: «وَإِذا قامُوا إِلَی الصَّلاةِ قامُوا کُسالی» (و هنگامی که برای نماز برمی‌خیزند، با کسالت برمی‌خیزند). اما اگر در قلبت سبکی و اشتیاق به نماز احساس کردی، بدان که این نشانه‌ای از قوت ایمان توست.

کانال البستان الرمضانیّ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📚 کانال "خلاصه کتاب"
@kholasehkteb
Переслав з:
لذّت قرآن | تدبّر avatar
لذّت قرآن | تدبّر
23.03.202514:39
— اين معامله تا صبحدم نخواهد ماند

#راه_ما | طبیعی است گاهی نفْس ما سُست و شل شود، تنبلی کند و دچار کوتاهی و غفلت گردد، اما سستى به وقت جمع غنائم و جایزه‌های ارزشمند؟!

[...وَیُسَـٰرِعُونَ فِی ٱلۡخَیۡرَ ٰ⁠تِۖ...]: «در انجام عبادات و طاعات می‌شتابند و به شدت سرعت می‌گیرند» [آل عمران ۱۱۴].


بیا این استعاره را بشکافیم و بسط دهیم:

«مسارعه» بیشتر از دویدن عادی است. مومن مانند کسی است که تمام توان خود را آزمندانه به کار می‌گیرد و می‌دود بلکه به مطلوب و هدف خود برسد.

مؤمن، مؤمن حقیقی، بویژه در ایام خاصّ عبادت و موسم‌های پرفضیلت، تلاش و عزمش را چندین برابر می‌کند و حریص‌تر می‌شود؛ شتاب می‌گیرد چون ترس از دست‌رفتن فرصت عمر را دارد. او چون کسی است که فزاینده به دویدن خود سرعت می‌بخشد تا قدم‌های بیشتری بردارد و مقام بزرگی کسب کند.

گویی او دوندهٔ با تجربه‌ای است که نَفَس می‌گیرد اما وقت‌کشی نمی‌کند، تعلل ندارد و بی‌توجه به حواشی می‌دود ... و فقط می‌دود. با قدم‌های حساب‌شده و متعادل شروع می‌کند اما هر چه به پایان خط نزدیک می‌شود شتاب بیشتری می‌گیرد. لحظات آخر چنان می‌دود که انگار دویدن واقعی از این لحظه است؛ چون می‌داند این چند لحظهٔ آخر تعیین‌کننده است.

- آخر خطِ ماه روزه همین ایام با ارزش و پرفضیلت است. مبادا تسلیم شوید. پای لنگ را بکشید. نَفَس بریده را تازه کنید... و بازنده نباشید که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند.

🧷 پیوست
@enjoy_quran
این عید فرخنده را به شما تبریک می‌گویم و از درگاه خداوند متعال خواهانم که همواره در مسیر تقوا و ایمان استوار بمانید و در آخرت، جزو نیکان و صالحان قرار گیرید.
* عیدتان مبارک*
04.04.202506:42
وَأَحسَنُ مِنكَ لَم تَرَ قَطُّ عَيني
وَأَجمَلُ مِنكَ لَم تَلِدِ النِساءُ
خُلِقتَ مُبَرَّءً مِن كُلِّ عَيبٍ
كَأَنَّكَ قَد خُلِقتَ كَما تَشاءُ
(حسان بن ثابت رضی الله عنه)
                                       ------
چشمانم هرگز کسی زیباتر از تو ندیده‌اند،
و زنان هرگز کسی زیباتر از تو نزاده‌اند.
تو از هر عیبی پاک و منزه آفریده شده‌ای،
گویی آفرینش تو آن‌گونه بوده که خود می‌خواستی.

(حسان بن ثابت رضی الله عنه)

«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ، كَمَا صَلَّيْتَ عَلَى إِبْرَاهِيمَ وَعَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ، اللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ، كَمَا بَارَكْتَ عَلَى إِبْرَاهِيمَ وَعَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيد»
26.03.202509:42
چگونه از شب بیست‌وهفتم بهره ببریم؟

۱. درهای آسمان را بکوبید: این شب، شبی بس عظیم است. با خشوع و یقین بسیار دعا کنید و در خواسته‌هایتان پافشاری نمایید، زیرا هیچ بنده‌ای که درِ پروردگارش را بکوبد و به او امید داشته باشد، ناامید نمی‌شود.

۲. شب خود را با خشوع و تضرع به پا دارید: ساعتی در قیام، به اندازه سال‌ها ارزش دارد، و نزدیک‌ترین حالت بنده به پروردگارش، هنگام سجده است. چنان‌که پیامبر ﷺ فرمودند: «هر کس شب قدر را با ایمان و امید به پاداش الهی به پا دارد، گناهان گذشته‌اش آمرزیده می‌شود.» (متفق‌علیه) و در میان شب‌های قدر، شب بیست‌وهفتم نزد گروهی از علما از محتمل‌ترین شب‌ها دانسته شده است.

۳. قرآن را مونس قلبت قرار بده: با خشوع تلاوت کن و تدبر داشته باش، زیرا در هر حرف آن، برکت و نور نهفته است. دلت را با آیات رحمت و امید زنده کن و یقین داشته باش که هر وعده‌ای در آن حق است و هر وعیدی راستین. تلاوتت را به یک نیایش صادقانه و قرائتی خالصانه تبدیل کن.

۴. در این شب، سهمی از صدقه داشته باش: صدقه ممکن است درهایی از خیر و برکت را به رویت بگشاید که تنها خدا می‌داند. پیامبر ﷺ فرمودند: «صدقه، گناهان را خاموش می‌کند، همان‌گونه که آب، آتش را خاموش می‌سازد.» (ترمذی)
هرگز کمک و بخششی را کوچک مشمار؛ شاید دیناری که انفاق می‌کنی یا غذایی که صدقه می‌دهی، سببی برای نزول رحمت یا گشایش در سختی‌هایت باشد.

۵. زبانت را به ذکر خدا مشغول کن: زبانت را با تهلیل، تسبیح و استغفار تر کن، زیرا ذکر، زندگی‌بخش دل‌هاست.
اجازه نده ساعتی بگذرد، مگر آنکه آن را با تسبیحی که بالا رود یا استغفاری که گناهی را پاک کند، پر کرده باشی. اذکار جامع را بر زبان جاری کن که گنجینه‌هایی از خیر هستند، میزان اعمال را سنگین کرده و درهای رضوان الهی را می‌گشایند.

۶. قلبت را پاک و باطنت را خالص گردان: کینه‌ها را از دلت بزدای و کدورت‌ها را دور بینداز. چه بسا دعایی از قلبی پاک در این شب، مسیر زندگیت را تغییر دهد. صفای درون، نه تنها زندگی‌ات را زیبا می‌کند، بلکه درهای مغفرت و پذیرش الهی را نیز به رویت می‌گشاید:
«و باید ببخشند و چشم‌پوشی کنند؛ آیا دوست ندارید که خدا شما را بیامرزد؟» (نور: ۲۲)

در پایان…
این شبی بس عظیم است که می‌تواند مسیر زندگیت را تغییر دهد و سعادتت را رقم بزند. پس با دلی پر از امید و نفسی سرشار از اخلاص و تقوا به آن روی آور.
قبول باشد… خداوند از ما و شما بپذیرد و شما را موفق، یاری‌شده و ثابت‌قدم گرداند.

تقبل اللهُ منا ومنك، ووفقك وأعانك وسددك.

شیخ عبدالطیف التویجري (کانال البستان الرمضانیّ)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📚 کانال "خلاصه کتاب"
@kholasehkteb
23.03.202510:40
سوره‌های حوامیم (دارای حرف "حم")
عبارتند از: غافر، فصلت، شوری، زخرف، دخان، جاثیه، احقاف.
این سوره‌ها در دو جزء از قرآن، بدون فاصله و پشت سر هم قرار گرفته‌اند و در موضوعات متعددی مشترک هستند.

۱- همگی مکی هستند
۲- در ابتدای همه به ارزش و اهمیت قرآن پرداخته شده است:

غافر (۲)، فصلت (۲)، شوری (۲)، زخرف (۲)، دخان (۲)، جاثیه (۲)، احقاف (۲).

۳- بیان داستان موسی و دعوت او در میان قومش:
غافر (۲۳)، فصلت (۴۰)، شوری (۱۳)، زخرف (۴۶)، دخان (۱۸)، جاثیه (۱۶-۱۷)، احقاف (۱۲).

۴- بیان خطر اختلاف در دین:
فصلت (۴۵)، شوری (۱۰)، زخرف (۶۳)، جاثیه (۱۷).

۵- انتقال نبوت و رسالت از بنی‌اسرائیل به امت محمد ﷺ:
شوری (۱۳)، جاثیه (۱۸)، احقاف (۱۲).

۶- مهلت دادن و بخشیدن خطاها:
شوری (۲۳)، زخرف (۸۹)، دخان (۵۹)، جاثیه (۱۴)، احقاف (۳۵).

بنابراین، تمام این سوره‌ها به یک موضوع اصلی می‌پردازند: حمل رسالت الهی و دعوت به سوی خدا که بر عهده امت اسلامی است. ازاین‌رو، این سوره‌ها بخش‌هایی از دعوت و توصیه‌ها را برای کسانی که این مسئولیت را پذیرفته‌اند، در بر دارند.

برگرفته شده از کتاب «اول مرة اتدبر القرآن»
اثر شیخ عادل محمد خلیل
ترجمه: ابراهیم مرادی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📚 کانال "خلاصه کتاب"
@kholasehkteb
02.04.202507:21
چند نکته درباره روزه  ۶ روز شوال

برای توضیحات مفصل‌تر به لینک زیر مراجعه نمایید.
https://t.me/bineshcc/783


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📚 کانال "خلاصه کتاب"
@kholasehkteb
18.04.202513:55
این روش درمانی است برای بیماری شایع عصر آنلاین، بیماری عدم وجود خودآگاهی

ما با اطلاعات بیش از اندازه، فلج شده‌ایم.
نویسنده کتاب ذهن اصلی اشاره می‌کند «تاثیر منفی فوران اطلاعات روی قدرت تمرکز ما حتی بدتر از تاثیر مصرف مواد مخدر است».
Переслав з:
لذّت قرآن | تدبّر avatar
لذّت قرآن | تدبّر
29.03.202515:54
"یارب از ما چه فلاح آید اگر تو نپذیری"

تمام‌قد بندگی کرده‌اند، حداکثر توان خود را به کار گرفته‌اند، در روح عبادت و در شکل آن، هر دو، پیرو برنامهٔ خدا بوده‌اند .. با همهٔ این‌ها واهمه دارند که از ایشان پذیرفته نشود [اشاره به آیه ٦٠ سورهٔ المؤمنون]. ضعف عملکردی قابل توجهی نداشته‌اند، اما کاستی‌هایی کوچک و پنهان حتما هست. این ترس آن‌ها در واقع نشانهٔ بلوغ ایمانی است. به همین دلیل با همهٔ تلاش‌هایشان به خود خدا متوسل می‌شوند.

— ابراهیم [علیه السلام] به همراه فرزندش، اسماعیل، بنیان کعبه را برافراشت و در میان گرد و غبار کار و خستگی عمل التماس می‌کرد:

[ رَبَّنَا تَقَبَّلْ مِنَّا ۖ ] : بار الها از ما بپذیر {البقرة ١٢٧
}.

کسی در این دعا جدی است که پیش از آن همهٔ تلاش خود را کرده است که عمل او ویژگی‌های یک عمل مقبول را داشته باشد.

از همین‌جا و در آخرین روزهای ماه مبارک رمضان، دعا می‌کنیم: ای کریما! تو دانی که بضاعت اندکی با خود آورده‌ایم، امّا تو این اندک را بپذیر و از کرم خود، پیمانه‌ی ما را لبریز کن و تصدق فرما.

- طاعات قبول.

🧷 پیوست
@enjoy_quran
10.04.202519:39
Увійдіть, щоб розблокувати більше функціональності.