🎓 تکنیکهای تستزنی
فنون تستزنی، یکی ازمهارتهای لازم در دوران کنکور است:
1⃣ همیشه خودتان را برای برخورد با هر نوع سوالی در آزمون آماده کنید (بهعبارتی با این ذهنیت در آزمون شرکت نکنید که همه سوالات را باید قبلا دیده باشید). باید در سر جلسه آزمون با ذهنی باز و با قدرت خلاقیت حضور پیدا کنید.
2⃣ توصیه میکنم در چند دوره به سوالات پاسخ بدهید و در دور اول صرفا سوالات ساده هر درس (که شاید در حدود ۲۵-۳۰% سوالات باشند) را پاسخ بدهید. در این صورت هم ذهنتان را برای دور دوم و پاسخ به سوالات متوسط گرم کردید و هم خودتان را درگیر یک درس خاص نکردید و تا آخر آزمون هم اسیر سوالات سخت نمیشوید.
3⃣ جسور باشید! واقعا باید در سر جلسه آزمون از برخی سوالات عبور کنید، چرا که طراحان اغلب در هر درسی از این سوالات قرار میدهند برای اینکه وقت شما را بگیرند.
4⃣ در تستهایی که در مورد گزینه صحیح شک دارید، فقط زمانی ریسک کنید که تعداد این نوع تستها حدود ۴ یا ۵ تست باشد و در مواردی که اطمینان دارید ۲ گزینه کاملا غلط دارد، بین دو گزینه دیگر یکی را انتخاب کنید. بهعبارتی در تستهایی که واقعا از غلط بودن دو گزینه مطمئن نیستید اصلا ریسک نکنید.
5⃣ به شدت ریزبین باشید. خیلی از دوستان به خاطر بیدقتی سوال را خراب میکنند. همیشه از سوالاتی که خیلی ساده بهنظر میرسند بترسید و از سوالاتی که قیافه بدی دارند اصلا نترسید.
6⃣ سعی کنید قبل از حل سوال، یکبار روش حلی که میخواهید شروع به نوشتنش کنید را در ذهنتان مرور کنید.
7⃣ یک نکته مهم اینکه اصلا قرار نیست همه سوالاتی که حل میکنید زمان مساوی داشته باشند، برخی سوالات زمانبر هستند و برخی سوالات را حتی میشود بهصورت چشمی پاسخ داد.
8⃣ یکی از ایرادهایی که اغلب دانشجویان بهخصوص در دروس حفظی دارند، اینکه در دور دوم دوستانی که وقت زیاد دارند و میخواهند مرور کنند پاسخ برخی سوالات را عوض میکنند و اتفاقا غلط هم میشود. حواستان باشد معمولا جواب اولی که به ذهن میرسد در دروس حفظی جواب درستی است و اگر میخواهید جواب را عوض کنید فقط زمانی اینکار را بکنید که از غلط بودن پاسخ اول ۱۰۰% اطمینان دارید.
🇮🇷 @linguiran