Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
مهندس میرحسین موسوی avatar
مهندس میرحسین موسوی
مهندس میرحسین موسوی avatar
مهندس میرحسین موسوی
24.04.202515:33
📝درباره باطل کردن پروانه وکالت یک وکیل حقوق بشری

✍🏻محمدهادی جعفرپور

✅در بررسی و تحلیل رفتار حرفه‌ای وکلا و نحوه نظارت بر اعمال وکلای دادگستری، توجه به این نکته قابل اهمیت است که با وجود صراحت قانون که کانون وکلا را یک نهاد مدنی مستقل می‌داند، اما جزئی‌ترین روابط صنفی وکلا از سوی نهادهای نظارتی-انتظامی درون‌صنفی و سپس مراجع قضائی، مورد واکاوی و بررسی قرار می‌گیرد. رعایت مقررات و نظامات صنفی در کانون وکلا از آن‌چنان اهمیتی برخوردار است که یکی از ارکان اصلی کانون‌های وکلا، مراجع انتظامی است که به موازات کمیسیون نظارت و بازرسی (کمسیون ماده ۵۵) بر رفتار حرفه‌ای وکلا نظارت مستمر دارند.

متن کامل

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
✍🏻مهدیزاده :
اصولگرایان و تندروها بعد از سال‌ها به حرف دکتر ‎#روحانی رسیدند که گفت ‎#آمریکا، کدخدای اروپاست برویم و با کدخدای آن ها مذاکره کنیم. اما به خاطر عناد با حسن روحانی، منافع ملی را قربانی گروکشی‌های جناحی کردند. روحانی حداقل ۱۲ سال از شما جلوتر است.

✳️ حامیان‌ مصطفی تاجزاده

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
23.04.202512:31
🔴 آیا مفهوم «مرز» و دامنه ی آن در نسبت کنش های صنفی با سیاست تعیین شدنی است؟

🖊️عزیر قاسم‌زاده

دوشنبه اول اردیبهشت ۱۴۰۴

۱_تبیین و تشریح مفاهیم در حوزه علوم اجتماعی به همان اندازه که ضروری است روشن باشد، اما به دلیل ماهیت این مفاهیم و گستردگی حوزه و تاثیر متغیرهای متنوع بر آن و تز و آنتی تزهای گسترده، نهایتا سنتزها هم به واسطه ماهیت وجودی مفاهیم اجتماعی، اعتبار وحجیت گزاره های علوم تجربی را چه  در پذیرش و یا ردش، پیدا نمی کنند. به کارگیری واژه مرز به لحاظ نظری بر این پیش فرض استوار است که مجموع گزاره های صنفی دارای ذات معینی هستند که می توان حدود و ثغور آن را تعیین کرد. به گونه ای که با هیچ تفسیری نتوان مفهومی غیر آن را با هر هرمنوتیکی، در این دایره گنجانید. از سوی دیگر مفهوم سیاست  نیز در این نگاه، امری ذاتا مستقل و جدا از این حیطه است و متغیرهای آن به حدی در نسبت با صنوف و نهادهای مدنی کارکرد متفاوتی دارد که به راحتی می توان به تبیین میان این دو نشست.اما اگر ماجرا اساسا این اندازه روشن بود و وضوح داشت، چرا باید رابطه میان این دو تا این حد محل مناقشه و بحث باشد؟
تمام کسانی که تا کنون آمده اند به توضیحی جهت روشن کردن این مرز بپردازند، جز اینکه بر ابهامات بیفزایند،عملا نتوانسته اند یک راه حل بنیادی و راهبردی برای پایان این مناقشه ارائه دهند.این اندیشه با تقلیل و ارائه روایت ساده سازانه از دو مفهوم کنشگری و سیاست، نهایتا و به ناگزیر  نه به راه حل که به توصیه هایی ختم می شود که جنبه های نظری و معرفتی غیر شفاف دارد.

۲_شارحان مرز میان سیاست و صنف چنین می پندارند که پاسخی را از قبل برای تبیین این موضوع در آستین انبان ذهن دارند و همچون علوم آزمایشگاهی و تجربی قادر به اثبات آن هستند. چرا که معنای نهفته در طرح این عنوان بیشتر از همه چنین چیزی را به ذهن متبادر می کند.بی تردید در چنین موضوع مناقشه انگیزی اگر گستردگی نگاه ها و متغیرها و تاثیرات شگرف سیاست های کلان و تصمیم گیری ها بر کنشگری صنفی و مدنی لحاظ می شد، این پرسش نه در مقام طرح وجاهتی می یافت و نه کسانی چنین تصور نادرست می داشتند که می توانند تمامی این ابعاد را در مکتوبات خود از مکنونات خود بیابند و ابهامات را هم با فراغ بال بزدایند.اینان از این نکته غافلند:
هر درونی که خیال اندیش شد
چون دلیل آری خیالش بیش شد.

۳_جهان امروز جهان اندیشه است و اندیشه طرح پرسش است نه جواب آماده برای مفروضی از قبل که نتوانسته ابعاد گوناگون و مترتب بر خود را رازگشایی کند. بی تردید ادعای کشف مرز میان صنف و سیاست و روشنگری ابعاد آن، یک ادعای گزاف و غیر معرفتی است و حکایت از ناآشنایی با حیطه علوم اجتماعی.جهان امروز به همان نسبت که هر روز جز نگرتر می شود و شاخه شاخه به همان نسبت در برخی حوزه ها پیچیدگی ها افزوده تر می شود.اگر امروز متخصص ساقه درباره برگ و یا ریشه  نظر نمی دهد چون هر کدام از هم تفکیک شده اند، به همان نسبت به دلیل ابهام معرفتی،هرگونه راه حل دادن به بعضی امور را باید ساده سازی و جواب سازی پیشینی برای ابهامات پسینی نام نهاد.

۴_کنشگران صنفی به درستی با فهرست کردن لیستی از خواسته های خود،از خواسته های معیشتی(بیمه،دستمزد و‌‌‌...) تا خواسته های صنفی(آموزش رایگان،آموزش علمی و غیر ایدئولوژیک و...) ماهیت آن را صنفی توصیف می کنند.این امر بدیهی تر از آن است که مناقشه ای برانگیزد اما پرسش اساسی این است که پیگیری و اعتراض به عدم تامین این خواسته ها هرگز در چارچوب صنف به راه حلی نرسیده و نهاد قدرت با تعبیه نهادهای تبیهی به ظاهر صنفی اما  غیر مستقل (هیئت تخلفات اداری) در کنار نهاد قضایی و ارگان های امنیتی، هزینه پیگیری امور صد درصد صنفی را  به نهاد تصمیم گیری قدرت(سیاست) گره زده است.راه حل عملی تبیین این موضوع که موجب شکل گیری موازنه قوا به نفع مطالبه گری صنفی شود که بتوان  بدون دخالت و ورود در حوزه سیاست و اعتراض به تصمیمات آن، از اتهامات سیاسی نظیر تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی رهایی پیدا کرد،کدام است؟ چگونه می توان این هم سرنوشتی را با گذاشتن این مرز تعیین کرد در حالی که در تمامی لحظات کنشگری صنفی و مدنی حتی در حیطه مطالبات صد درصد صنفی، ورود نگاه صد درصد غیر صنفی نهادهای سیاسی به تضییع  آشکار حقوق صنفی کنشگران منجر می شود؟ در حالی که نظام سیاسی موجود برای کنشگری صنفی هزینه های سیاسی تحمیل می کند، راه حلی که بر مرز میان صنف و سیاست تاکید مدام می ورزد در برابر این نقض حقوقی از سوی سیاستمداران حاکم، چه برنامه ی شفاف و روشنی دارد که هم به لحاظ نظری و هم عملی مؤید درستی چنین مرز پر مناقشه ای باشد؟

متن کامل را در لینک زیر بخوانید
https://shorturl.at/dURkt

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
🎥 چه خون دلی خوردیم تا به این جماعت بفهمونیم که راه،مذاکره است...


✳️ حامیان‌ مصطفی تاجزاده

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi

🔶🔷 هوش مصنوعی grok  هم دولت رییسی را فاسدترین دولت بعد از انقلاب میداند.

از نظر گروک، پس از دولت رییسی، دولت احمدی نژاد، در رتبه دوم فاسدترین دولتهای پس از انقلاب قرار میگیرد.  عبدالرضا داوری


♦️طی ٣۵ سال اخیر، دولت خاتمی پاکترین و دولت رییسی فاسدترین دولتها هستند.
پس از دولت خاتمی، دولت رفسنجانی، رتبه دوم را در جدول کم فسادترین دولتها به دست اورد.
فساد در دولت احمدی نژاد نسبت به دولت خاتمی ٣۵ برابر شد با اینحال فساد در دولت روحانی نسبت به دولت احمدی نژاد ٣۵۴% کاهش یافت
  / عبدالرضا داوری

✳️ حامیان‌ مصطفی تاجزاده

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
17.04.202507:34
📝درباره ابوالفضل قدیانی

✍🏻سیدمصطفی تاجزاده
زندان اوین
۲۸ فروردین ۱۴۰۴


✅معرفی یکی از هم‌بندیان این بار اختصاص دارد به استبدادستیزی نستوه که اسم او در تاریخ جنبش‌های آزادیخواهانه ملت ایران به یاد خواهد ماند؛ ابوالفضل قدیانی.

✅شیر پیر خستگی‌تاپذیری که دو بار در رژیم گذشته در سال‌های ۱۳۵۱ و ۱۳۵۵ به بند کشیده شد. بار دوم ابتدا به حبس ابد و سپس در دادگاه‌ تجدیدنظر به ۱۰ سال زندان محکوم گردید. در دوران آقای خامنه‌ای نیز به جرم مخالفت صریح با رویکرد فقرگستر، فسادپرور و سرکوبگر رهبر دو بار دیگر در سال‌های ۱۳۸۸ و ۱۴۰۳ به زندان اقتاد. او تاکنون نزدیک به ۱۰ سال از عمر شریف خود را در زندان سپری کرده است. عبرت‌آموز اینکه پزشکی قانونی چندبار حکم به عدم تحمل کیفر آقای قدیانی داده است، اما دم‌ودستگاه ولایت فقیهی، از رهبر تا مقامات قضایی و بازجوها، بی توجه به ضوابط قانونی، او را همچنان در حبس نگه داشته‌اند. آنان نه به عواقب قانون‌شکنی خود درباره مبارزی ۸۰ ساله می‌اندیشند و نه می‌فهمند که غل‌وزنجیر قادر به ساکت و منفعل‌کردن قدیانی نیست و او با جسم رنجور، اما عزم استوارش لحظه‌ای از روشنگری و افشای ظلم غافل نمی‌شود و در زندان و بیرون آن چونان شمع بر پیرامونش نور می‌افکند.

✅قدیانی چنان خوش‌روحیه است که هر وقت عزیزی با اشاره به سن و بیماری‌های او بر تصمیم نابخردانه حاکمیت تاسف می‌خورد، به شوخی می‌گوید من هنوز عضو شاخه جوانان سازمان مجاهدین انقلاب هستم! و به راستی که هنوز شور شباب را دارد و همچون یک جوان آرمانخواه، پای استقلال و آزادی، دموکراسی و حق حاکمیت ملت، یکپارچگی ملی و سرزمینی ایران ایستاده است.

✅در زندان رژیم سابق آقایان بهزاد نبوی و قدیانی به اتفاق تعداد دیگری از زندانیان سیاسی مانند آقایان محمد سلاقی و صادق نوروزی «امت واحده» را تشکیل دادند که یکی از گروه‌های تشکیل‌دهنده سازمان مجاهدین اسلامی شد. من در روند تاسیس سازمان مزبور در همان سال اول انقلاب توفیق آشنایی و همکاری با قدیانی عزیز را پیدا کردم و به رغم برخی اختلاف نظر‌ها به دوستی با وی افتخار می‌کنم و قدرشناس وجود نازنینش هستم.

✅آقای قدیانی تا سال ۱۳۸۸ در چارچوب همین نظام سیاست‌ورزی می‌کرد، اگرچه انتقاد‌های جدی به قانون اساسی آن داشت. اما پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ که من آن را «کودتای انتخاباتی»  می‌خوانم و او به تقلب گسترده در آن بارو دارد، جمهوری اسلامی را اصلاح‌ناپذیر خواند و لبه تیز انتقاد‌های خود را متوجه آقای خامنه‌ای کرد‌ به باور او رهبر مسبب مشکلات اصلی کشور و مانع بزرگ بهبود اوضاع است. بر همین اساس استعفا یا برکناری او را اولین گام در جهت به‌سامان‌آوردن امور می‌خواند.

✅به اعتقاد آقای قدیانی که من هم با او هم‌عقیده‌ام، حکومت دینی پروژه‌ای محکوم به شکست است که هم اسلام را بدنام می‌کند و هم سیاست را از معنای خود تهی می‌سازد و به دین و دنیای مردم لطمه می‌زند. مدل مطلوب او یک جمهوری دموکراتیک سکولار است و با هر نوع استبداد چه دینی و چه سکولار و سلطنتی مرزبندی دارد و دموکراسی را علاج درد‌های ایران می‌داند.

✅ابوالفضل قدیانی نماد یک مخالف شریف است. شخصیتی پایبند به اصول اخلاقی، با یک زندگی ساده، پاک و بی هیچ حرف‌وحدیثی و با همسری همراه، فداکار و صبور. سرکار خانم زهرا رحیمی، که مثل خود او در رژیم پیشین زندان کشید، و با سه پسر یکی بهتر از دیگری. قدیانی نه با بیگانگان سر و سری دارد و نه اساسا به دخالت‌های دولت‌های بزرگ دل بسته است. خشونت را نمی‌پسندد و برای خود هیچ نمی‌خواهد. برای استقامت جانانه مهندس موسوی ارزش ویژه قائل است و از دیگر محصوران عزیز، آقای کروبی و خانم رهنورد به نیکی یاد می‌کند.

✅قدیانی گرامی جز آبادی و سربلندی ایران و آزادی و رفاه ایرانیان خواستی ندارد. به راستی چرا باید چنین شخص خدوم، وارسته، فهیم، شجاع، صادق و خوش‌نامی که عمری به راستی و پرهیزگاری سپری کرده است، در کهنسالی و با بیماری‌های متعدد در زندان به سر برد؟ حاکمیت از حبس غیرقانونی او تاکنون چه نتیجه‌ای گرفته است، جز آن‌که ترس و بی‌منطقی خود را بیشتر به نمایش بگذارد، در افکار عمومی منزوی‌تر شود، بر نفوذ کلام قدیانی بیافزاید و نامش را بلندآوازه‌تر کند؟


✳️ گروه‌ حامیان‌ سبز‌ میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
24.04.202515:00
🔹 آخوندی: اجماع ملی بی سابقه برای حل و فصل روابط با آمریکا شکل گرفته مذاکرات ایران و آمریکا نباید به هسته‌ای محدود شود

🔺https://youtu.be/klhHK7LionM?=H9chURRSfd6X0ZwS


✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
حسن روحانی:

🔹آیا در برابر همه قدرت‌های بزرگ جهانی باید بایستیم؟ این کار اصلاً شدنی است؟ پیغمبر، مردم را بسیج نکرد که با دو ابرقدرت بجنگند، حداکثر پیام داد و به اسلام دعوت کرد/ احزاب آنلاین


✳️ حامیان‌ مصطفی تاجزاده

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
🔵 جنگ نشدن کافی نیست

#سعید_حجاریان در پاسخ به پرسش هوش مصنوعی:

🔹 زمانی‌که وزارت امور خارجه تلاش می‌کند کاری را به سرانجام برساند، یک‌باره چندین صدای گوش‌خراش و چندین عمل تخریبی بر سر آن آوار می‌شود. یکی از جنگ‌طلبی می‌گوید، دیگری راجع به بمب سخن‌سرایی می‌کند و آخرالامر، کسی می‌گوید« باید ترامپ را با گلوله زد!»،

🔹اگر بناست دیپلماسی به‌قاعده شود باید با قید فوریت این عوامل مخرب را کنترل کنند تا دست‌کم توان دستگاه دیپلماسی در این جهت مستهلک نشود. البته همزمان باید توجه داشت که نباید به بهانه سیاست‌های کلان کشور، باب نقد را ببندیم و منتقدان را خاموش کنیم.

🔹ثبات فقط ناظر به جنگ نشدن نیست، وضعیت غیرجنگی شرط لازم است و شرط کافی تلاش برای تغییر جهت نظام سیاسی به سمت توسعه پایدار است. بنابراین نباید پشت ایده جنگ نمی‌شود متوقف بمانیم و باید گام‌های بعد را ببینیم که متأسفانه معدل‌ گفتار سیاسی حاکمیت چنین تصویری به‌دست نمی‌دهد/ خبرآنلاین

✳️ حامیان‌ مصطفی تاجزاده

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
19.04.202512:32
🔴 آیا این بار همه راهها به رم ختم می شود؟

✍🏻 حامد پاک طینت

🔺امسال دقیقا ۲۳ سال است که ایران گرفتار تنش هسته ای و پدیده ای تحت عنوان مذاکره است!

🔺یعنی جوانی که امروز از یک رشته مهندسی یا کارشناسی فارغ التحصیل شده تمام طول زندگی خود را در عالم برزخ بالاخره می شود یا نمی شود گذارنده است !

🔺خودمان را با حرفهای عوام فریبانه گول نزنیم که مملکت در این ۲۳ سال کار خود را انجام می داده است و معطل نماند. با عدد و رقم صحبت کردن را تبدیل به یک فرهنگ کنیم. گزارشات رسمی نشان می دهد ایران حداقل ۳۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی را در این مدت از دست داده است، فقط در سالی که گذشت حدود ۳۰ میلیارد دلار و همچنین زیانی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد دلار از عدم سرمایه گذاری خارجی در کشور اتفاق افتاده است، بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار از دارایی های ایران در خارج از کشور بلوکه و غیرقابل استفاده شد و محدودیت در استفاده از سیستم مالی جهانی مبادلات بین المللی برای تجار ایرانی را مختل کرد، رانت حاصل از دونرخی کردن ارز که یکی از دستاوردهای تحریم بود با سالی ۲۰ میلیارد دلار برای واردات و همچنین زیان حاصل از صادرات با نرخ غیرواقعی هم به سالی ۲۰ میلیارد دلار رسید، جمع زیان برآورد شده بالغ بر ۸۰۰ میلیارد دلار است. تورم سر به فلک کشید، نرخ دلار و هزینه زندگی مردم در این ۲۳ سال، ۱۰۰ برابر شد و نیمی از مردم ایران به زیر خط فقر سقوط کردند

🔺با این پول ایران ما می توانست توسعه گازی کشور در پارس جنوبی را از ۲۴ فاز به ۳۲۰ فاز و ۴۰ شبکه مستقل برساند، میتوانست ۸۰۰ واحد یک گیگاواتی برق نیروگاه سیکل ترکیبی و ۵۳۰.۰۰۰ مگاوات برق خورشیدی و رفع کامل هدررفت شبکه برق کشور را انجام می داد، می توانست ۲۷۰ پالایشگاه برای خودکفایی بنزین و ۱۶۰ میلیون خودروی برقی در کشور تولید یا وارد کند، می توانست ۱۶۰ مسیر انتقال آب از خلیج فارس به داخل کشور بسازد، می توانست ۴۰۰ میلیون هکتار از زمین های کشاورزی را آبیاری قطره ای کند ، می توانست ۸۰۰ واحد شیرین سازی آب دریا بخرد. بله با این پول ما بزرگترین معضل کشور که ناترازی در برق و آب و گاز و بنزین است و تا پنج سال آینده غیرقابل رفع خواهد شد، نداشتیم.

🔺می توانست ۸۰۰ خط مترو یا ۹۰۰ هزار اتوبوس هیبریدی به سیستم حمل و نقل کشور بیافزاید، می توانست ۸۰۰۰ فروند هواپیما بخرد و ۴۰۰ فرودگاه در سطح کشور بسازد، می توانست ۱۶.۰۰۰ کیلومتر خط آهن قطار سریع السیر و ۸۰.۰۰۰ کیلومتر اتوبان در این مملکت بسازد، می توانست ۱۶۰۰ بیمارستان مجهز و ۸۰۰.۰۰۰ مدرسه و ۲۰ میلیون واحد مسکن برای مردم ایران بسازد. همه این پروژه های ملی با این بودجه عملیاتی بود.

🔺این بهایی است که پرداخت شده است. یک روز در خلوت خودمان محاسبه کنیم که ارزشش را داشت یا نداشت.

🔺همین امروز اگر تمام تحریم ها برداشته شود ۷ سال طول خواهد کشید تا این خسارتها جبران شود آنهم به شرط آنکه تحت یک مدیریت سیستماتیک و علمی عمل کنیم مشکل اما اینجاست که همه خسارتها قابل جبران نیست. فرار مغزها و مهاجرت نخبگانی که در این ۲۳ سال از کشور رفتند را چگونه جبران کنیم؟ فرصتهای از دست رفته در بازارهای منطقه ای و بین المللی که توسط دیگر کشورها تسخیر شده است را چگونه جبران کنیم؟ فساد گسترده ای که در ساختار اقتصادی ایران ریشه دوانده را چگونه بسوزانیم؟ و از همه مهمتر عمرمان، ۲۳ سال زمان و عمر تلف شده را چگونه جبران کنیم؟

🔺شاید اگر این متن را همه ما بیش از یک بار می خواندیم، به خصوص مسئولین محترمی که امروز مسئولیت ادامه مذاکرات ۲۳ ساله را به عهده گرفته اند و آنهایی که خط مشی مذاکرات را تعیین می کنند چاره ای دیگر می اندیشیدند ...

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
17.04.202510:33
🔴‍صدای روزنامه اصولگرا هم از برنداشتن فیلترینگ درآمد/ شورای عالی فضای مجازی دنبال بهانه جویی است

روزنامه خراسان نوشت:

🔸در شرایطی برخی اعضای شورای عالی فضای مجازی همچنان به تداوم سیاست محدودیت های اینترنتی قائل هستند که این سیاست، نه امروز بلکه سال هاست که در عمل هیچ فایده ای را نصیب کشور نکرده و نمی کند.

🔹 حدود ۸۱ درصد کاربران اینترنت در ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند. البته که در این نظرسنجی، ۷۸ درصد مردم از کیفیت اینترنت اعلام نارضایتی کرده بودند:  ۳۴.۵ درصد کاربران «اصلا»‌ از سرعت اینترنت راضی نیستند و ۴۳.۲ درصد، رضایت خود را «کم» توصیف کرده‌اند. در این میان تنها ۱۹.۸ درصد رضایت «زیاد» و ۲.۴ درصد رضایت «خیلی زیاد» از سرعت اینترنت داشته‌اند.

✳️ گروه‌ حامیان‌ سبز‌ میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
17.04.202506:34
🔵 چرا رم علامت مثبت‌تری از مسقط برای مذاکرات ایران و آمریکا است؟

✍🏻 علی افشاری

هنوز میزبان دور دوم گفتگو بین دولت‌های ایران و آمریکا مشخص نیست. ابتدا  برخی از رسانه‌های غربی رم را معرفی کردند. در ادامه وزارت خارجه ایران مسقط را به عنوان محل مذاکرات ۱۹ آوریل اعلام کرد. حال دوباره سخن از رم به میان آمده و سخنگوی وزارت خارجه ایران تلویحا از جابجایی مکان گفتگوها ابراز ناخرسندی کرده است.

منتهی باید توجه داشت که چه رم و چه مسقط میزبان باشند، باز قرار است که دولت عمان میانجی مذاکرات  غیرمستقیم باشد. تماس تلفنی ترامپ با سلطان هیثم نشانگر اهمیت عمان در مذاکرات است. در عین حال سفر ویتکاف به مسکو پیش از دور اول مذاکرات و سفر قریب‌الوقوع عراقچی به آنجا  پیش از دور دوم مذاکرات نشانگر جایگاه خاص روسیه در فرایند میانجیگری است که محدود به عمان نیست. 

انتخاب رم نه تنها تعارضی با نقش‌آفرینی عمان ندارد، بلکه بر اساس اطلاعات معتبر پیشنهاد خود عمانی‌ها کشورهای اروپایی برای میزبانی ادامه مذاکرات  بوده است. وقتی مذاکرات غیرمستقیم است و رابطه رسمی هم بین ایران و آمریکا وجود ندارد، لاجرم محل مذاکرات باید جایی باشد که فاصله نسبتا برابر با دو کشور داشته باشد. ویتکاف برای سفر به مسقط باید یک پرواز ۱۷ ساعته را طی کند، درحالیکه عراقچی فقط ۲ ساعت در پرواز  بسر می‌برد. بنابراین برای توازن در مدت سفر ناگزیر  یک کشور اروپایی باید انتخاب شود؛ همانگونه که ژنو، لوزان و وین محل‌های اصلی مذاکرات برجام بودند.

جمهوری اسلامی به دلیل بن‌بست ایجاد شده در مذاکرات با تروئیکای اروپا فعلا تمایل ندارد که در کشورهای بریتانیا، آلمان و فرانسه با نمایندگان دولت ترامپ مذاکره کند.

اما انتخاب رم به طور نسبی پالس مثبت‌تری را می‌فرستد چون نشان می‌دهد که انتظار تعداد جلسات بیشتری می‌رود که رم انتخاب شده و گرنه اگر امید کم بود مسقط را بر می‌گزیدند. البته در عین حال باید توجه داشت که محل مذاکرات، یک مسئله ثانوی است. همچنین برگزاری دور دوم مذاکرات چه در رم؛ چه در مسقط و چه در جای دیگر  حتمیتی برای موفقیت مذاکرات و دستیابی به توافق ایجاد نمی‌کند. 

✳️ گروه‌ حامیان‌ سبز‌ میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
#سیدمحمد_خاتمی
مهترین حق این است که هر شهروند در نظام جمهوری اسلامی ارباب حکومت است نه حکومت ارباب او و این حق باید تامین شود.

#خاتمی_محبوب_ملت
#خاتمی_خردمند
#صلح_طلب
#سید_دلها



✳️ حامیان‌ مصطفی تاجزاده

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
24.04.202512:33
🟠 آزادی نوری‌زاد؛ آزمونی برای ما، نه برای او

✍🏻حمید آصفی


می‌توان با روش‌های محمد نوری‌زاد مخالف بود. می‌توان از لحن تند او برآشفت. می‌توان برخی از دیدگاه‌ها، نوشته‌ها را نپذیرفت. اختلاف نظر نه گناه است، نه جرم. اما یک چیز را نمی‌توان انکار کرد: نمی‌توان در برابر شکنجه‌اش سکوت کرد.
نمی‌توان چشم بر فریادهای مردی بست که در گوشه یک سلول تاریک، به جای قلم، اکنون با جمجمه‌اش بر دیوار می‌نویسد. نمی‌توان انسانی را به حال خود رها کرد، فقط چون مثل ما نمی‌اندیشد.
نوری‌زاد فقط یک نویسنده یا معترض سیاسی نیست؛ او انسانی‌ست با روحی لطیف، با قلبی که برای مردمش می‌تپد. اگر کلماتش گاهی تند بوده‌اند، از زخم عمیقی‌ست که در جانش نشسته؛ زخمی از دیدن رنج مردمی که عاشقانه دوستشان دارد. نوری‌زاد، انسانی‌ست که حتی در میان شکنجه، احساس عاشقانه‌اش به انسان، به مردم ایران، به حقیقت، زنده و شعله‌ور مانده است. مهربانی‌اش، حتی در سخت‌ترین روزها، خاموش نشده؛ و صداقت عریانش، تازیانه‌ای شده بر پیکر حاکمانی که از شفقت می‌هراسند.
آزادی محمد نوری‌زاد، بیش از آن‌که آزمونی برای جمهوری اسلامی باشد، آزمونی برای ماست. برای ما که دم از آزادی می‌زنیم، حقوق بشر را شعار می‌دهیم و دموکراسی را ستایش می‌کنیم.
اگر تنها از آزادی کسانی دفاع کنیم که شبیه ما هستند، که زبان و لحن و عقیده‌شان در مدار خودی تعریف می‌شود، آینه‌ای در برابر خود بگیریم: ما هم چیزی نیستیم جز یک مستبد بالقوه، با ماسک دموکراسی.
آزادی اگر مشروط باشد، دیگر آزادی نیست؛ امتیاز است، تبعیض است، ابزار سانسور به نفع خودی‌هاست.
امروز دفاع از نوری‌زاد، دفاع از آزادی بی‌قید و شرط اندیشه است؛ نه به معنای تأیید همه گفته‌ها و نوشته‌های او، بلکه به معنای دفاع از حقی انسانی، که باید بی‌استثنا برای همه برقرار باشد.
او حق دارد بنویسد، اعتراض کند، فریاد بزند. حق دارد تحلیل کند، هشدار دهد، حتی اشتباه کند. بدون آن‌که به‌خاطر کلماتش، به بهانه درمان، به شکنجه‌گاه انفرادی برده شود. بدون آن‌که در اعتراض به وضعیت خود، سرش را به دیوار بکوبد و با خونش، جمله آخر را بنویسد.
نمی‌توان پذیرفت که کشوری در قرن بیست‌ویکم، یک نویسنده را به‌خاطر قلمش له کند و جهان ساکت بماند. نمی‌توان دید که یک انسان، تنها به دلیل هشدار دادن درباره توزیع مواد مخدر در زندان و بیگاری‌کشیدن از زندانیان، زیر شدیدترین فشارها و شکنجه‌ها قرار گیرد، و ما فقط سکوت کنیم چون قبلاً فلان حرف را زده یا بهمان موضع را داشته.
سکوت نکنیم.
مسئله فقط محمد نوری‌زاد نیست. مسئله انسانی‌ست که دارد زیر شکنجه خاموش می‌شود، چون نوشت. چون از حقیقت نگذشت. چون حاضر نشد به دروغ لبخند بزند.
امروز، دفاع از نوری‌زاد، یک موضع‌گیری شخصی نیست؛ دفاع از بنیان اندیشه آزاد، دفاع از حرمت قلم، دفاع از مرزهای انسانیت است.
و اگر از این دفاع کوتاه بیاییم، فردا نوبت ما خواهد بود. نه به خاطر آن‌که نویسنده‌ایم، بلکه به این دلیل ساده که «ساکت مانده‌ایم.»

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
19.04.202514:01
🎥 پزشکیان: اگر بتوانیم به صلح و آرامش برسیم، قطعاً دستاوردهای بزرگی خواهیم داشت

تلاش می‌کنیم اختلافات منطقه‌ای و اختلافاتمان با دنیا را حل کنیم.
ما دنبال جنگ نیستیم

۱۴۰۴/۰۱/۲۹

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
19.04.202511:50
📝هبا نصر، خبرنگار العربیه در رم:

🔹‌هیأت‌های ایالات متحده و ایران اکنون در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند.

🔹مذاکرات دقیقاً از لحظه‌ای که هیأت آمریکایی به محل رسید آغاز شده است—یعنی در ساعت ۱۱:۳۵ صبح به وقت محلی رم.

✅خبرنگار المیادین در رم گزارش داد که مذاکرات در مقر نمایندگی عمان ممکن است تا فردا ادامه یابد.


وی افزود که طرف آمریکایی هنوز موضع خود را در قبال مسائل کلیدی مربوط به پرونده هسته‌ای ایران روشن نکرده است.
...

🔺همه جای دنیا دارن میگن مذاکرات مستقیم صداسیما میگه غیر مستقیم


✳️ حامیان‌ مصطفی تاجزاده

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
17.04.202509:34
✍🏻عبدالله شهبازی

عبرت تاریخ

🔻این مقاله را ۱۴ اکتبر ۲۰۱۹/ ۲۲ مهر ۱۳۹۸ در کانالم منتشر کردم. می‌خوانم و می‌اندیشم. به راستی چه مشکلی وجود داشت که در همان زمان جمهوری اسلامی روابطش را با آمریکا عادی نکرد و به تثبیت و اجرای طرح‌های عمرانی، با مشارکت کشورهای ذیربط، و شکوفایی در حوزه وسیع نفوذ خود، از عراق تا سوریه و لبنان، روی نیاورد؟ باید سیر تحولات حتماً او را به حضیض می‌رسانید تا رویکردش را دگرگون کند؟

نوشتم:

«این دستاورد بزرگی است برای ایران و کل منطقه که می‌تواند آینده روشنی را برای ایران ترسیم کند. دستیابی فرهنگی و اقتصادی و سیاسی به منطقه وسیعی تا کناره مدیترانه. در یادداشت اخیرم این مسئله را مطرح کردم. این منطقه‌ای است که می‌تواند سرنوشت ایران و ایرانیان را عوض کند و تأثیرات بزرگ بر جای بگذارد. منظورم فضای گسترده‌ای است برای جولان فرهنگی و اقتصادی. شوخی نیست این منطقه یعنی از تهران تا لاذقیه و بیروت.

این دستاورد منطقه‌ای، اگر اتفاق بدی نیفتند و امنیت در آن برقرار شود، می‌تواند تمام مصایب و فشارهایی را که از نظر اقتصادی از آن رنج می‌بریم جبران کند و شکوفایی بزرگی در پی داشته باشد اگر قدردان آن باشیم و از این فرصت بهره ببریم. در اینجا خوش‌بینی‌ام را بیان می‌کنم درباره جایگاهی که تعامل فرهنگی و اقتصادی با حوزه مدیترانه می‌تواند برای ما داشته باشد. امید که چنین شود.»

https://t.me/abdollahshahbazi/5001

abdollahshahbazi


✳️ گروه‌ حامیان‌ سبز‌ میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
17.04.202505:34
🔻🔴🎥 ظریف: اولین موضوعی که ما را به شورای امنیت برد موضوع هسته‌ای نبود، دو سخنرانی آقای احمدی نژاد بود

سخنرانی های ضد اسراییلی احمدی نژاد که گفت اسرائیل باید از صحنه روزگار حذف شود باعث شد دو بیانیه در پاییز 84 توسط علیه ایران صادر شود


🆔@MohandesMirHosseinMousavi
شیخ فرهاد فتحی (طلبه و فعال رسانه)
✅ #نزدیک_به_جناح_اصولگرا

‏در این لحظه با صدای بلند میگویم سالها اشتباه کردم که با این جماعت مرزبندی نکردم. جماعتی که همه چیز رو با اسم دین و انقلاب توجیه میکنند و همه جا از مذاکره تا حجاب ضدمنافع ملی عمل میکنند. با صدای بلند میگویم من از این لحظه دشمن این جماعت هستم. مردم عزیز ایران حلال کنید. یاعلی...


✳️ حامیان‌ مصطفی تاجزاده

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
کامبیز مهدیزاده :
🔻آقای حسین ‎#شریعتمداری؛ وقتی ما با صدام متجاوز ‎#مذاکره کردیم، شهدا و قهرمانان جنگ را فراموش کردیم؟!
پیرمرد؛ کمی به خودت بیا.اخر عمری آنقدر تیترهای پوچ و مهمل نزن. ممکن است روزی روزنامه کیهان چاپ نشود. شهدا و قهرمانان جنگ در دل ها جاودانه هستند، نه در کیهان

✳️ حامیان‌ مصطفی تاجزاده

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
🎥لحظه‌ای که در تاریخ دیپلماسی ایران ماندگار شد…

دکتر ظریف، اسطوره‌ای که با تدبیر و شجاعت، صدای ایران را در جهان طنین‌انداز کرد.❤️

#مذاکرات_برجام

✳️ حامیان‌ مصطفی تاجزاده

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
میدونید چرا #میر_حسین اینقدر مهمه؟؟
#میر_حسین #آخرین_سنگر بود،
آخرین جایی که ایستادیم و برای حقمون مبارزه کردیم پشت سر این مرد بود،
بعد از اون دیگه هیچ کس چنین شجاعتی نداشت،
پراکنده شدیم و همدیگه رو گم کردیم .!

#پنج_هزار_و_صد_و_هفتاد_و_شش_روز_زندان !

چه تلخ می‌شماریم روزشمار #زندان ( #حصر_خانگی ) #غیر_قانونی ، غیراخلاقی ، غیر شرعی و #ظالمانه را ،
به #یادآریم_۵۱۷۶_روز ...
#ننگ_است_فراموشی

💚🕊️💚🕊️💚🕊️💚


✳️ حامیان‌ مصطفی تاجزاده

✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
17.04.202508:34
🔴 قصه ما شبیه قصه یاسر عرفات شد!

وحید اشتری

‏از دهه هشتاد درگیر مذاکرات فرسایشی هسته‌ای هستیم،
چند مرتبه تجربه توافق و نقض توافق داریم
نه اقتصاد داریم
نه بمب داریم
نه برق هسته‌ای داریم
و کلی تحریم داریم و ...
دلار هفتصد تومانی‌ به ١٠٠ هزار تومان رسیده

امروز داشتم فکر می‌کردم چقدر قصه ما شبیه قصه یاسر عرفات شد ...

چند دهه مردم‌اش را گرفتار مذاکرات فرسایشی اسلو کرد
بارها توافقات‌ نقض شد
هم اسلحه را زمین گذاشت
هم زمین داد
هم نهایتا کشور مستقل فلسطین به رسمیت شناخته نشد و ...

نسل ما بارها از زبان‌ مسئولان مختلف جمهوری اسلامی این چند جمله را در نقد یاسر عرفات شنیده است ...
چه دنیای گردی است

مردم فلسطین به معنای واقعی کلمه در این سالها نه از مذاکره و مصالحه و سازش به حق‌شان رسیدند، نه از درگیری که تجربه اخیرش چند صدهزار کشته و وقایع تلخ روزانه بعد از عملیات ٧ اکتبر است.
بن بستی شبیه به همین وضعیتی که ما داخل‌اش هستیم.


✳️ حامیان سبز میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
17.04.202504:10
#توییت_روز
#خبر_روز

✍🏻 معاون وزیر خارجه درباره سطح مذاکره کننده ها:

🔷 ویتکاف جایگاهی که در امریکا دارد از وزیر بالاتر است

ویتکاف در سفر با فرانسه با رییس جمهور دیدار خواهد کرد، اما وزیر خارجه امریکا با همتای فرانسوی دیدار می‌کند

او در سفر به روسیه نیز یک روز قبل از مذاکرات مسقط حدود ۵ ساعت با پوتین مذاکره کرد و طرف حساب او وزیر خارجه روسیه نبود بلکه خود پوتین بود انتخاب



✍🏻محمد مهاجری (روزنامه نگار)
اصولگرا و نزدیک به جناح اصلاحات

صدوپنجاه نماینده‌مجلس از مجمع‌تشخیص خواسته‌اند که بررسی ‎#پالرمو و ‎#CFT را در شرایط فعلی متوقف کنند.

آماده ام در مناظره با همه این۱۵۰نفر ثابت کنم ۹۰درصدشان حتی معنی این دو موضوع را نمی‌دانند و آنها هم که می‌دانند بلااستثنا در باره‌اش توهم دارند.



✍🏻داود حشمتی (روزنامه‌نگار)
نزدیک به جناح اصلاحات

حمله ‎#ثابتی به بانک‌های خصوصی برای فرار از رسوایی ‎#بانک_سپه و آرامش خاطر دادن به ‎#بانک_شهر است. در لیست وام های معوقه بانک شهر رتبه بالاتری از گردشگری دارد.
نکته اما اینجاست که در تمام این سالها فسادی که در بانک های دولتی اتفاق افتاده بدتر بوده اما صدای این جماعت در نیامد.


✍🏻 اظهارات رسایی بعد از سخنان رهبر

مخالفت های ما با مذاکره ، جنگ زرگری است!!


من در مجلس به درخواست عراقچی با مذاکرات مخالفت میکنم تا دستش برای چانه زنی باز باشد!

🔻خودت هم اعتراف نکنی همه می دانند که شما شخصیتی از خود ندارید و گماشته ای هستید در اختیار ارباب قدرت /سهام نیوز


✍🏻
اعضای مجمع تشخیص مصلحت، تعیین تکلیف ‌ #FATF ⁩ را چنان به مذاکرات و توافق گره زده‌اند که انگار تصویب آن امتیازی به غرب یا اهرمی در مذاکرات است!
‏حال آنکه عدم تصویب آن تنها به افزایش روزانه هزینه‌های مبادله در تجارت فرامرزی و فشار بر معیشت مردم منجر می‌شود
/سهام نیوز


✍🏻ترامپ به رهبری نامه می‌نویسد، رهبری به پوتین پیام می‌فرستد.
‏رئیس جمهور کجای این تحولات است؟ / حسین سلاح ورزی

🔻پ ن: کشور و نظام را به لجن کشید که به دنیا بگوید ريیس جمهور در ایران کاره ای نیست و باید با من مذاکره کنید
/سهام نیوز


✍🏻 آمریکا: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود

«ویکتوریا تیلور»، معاون دستیار وزیر امور خارجه آمریکا:

دور اول مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن «مثبت» و «سازنده» بود.

انتظار می‌رود در دور بعدی مذاکرات چارچوبی برای مذاکرات پیرامون برنامه هسته‌ای ایران تعیین شود.

ما هنوز در مراحل اولیه هستیم و معیارها را تعیین نکرده‌ایم.

این یک گام اولیه بسیار مثبت است اما راهی طولانی در پیش داریم./ایسنا


✍🏻۲۵ سال پیش اقتصاد ایران دو برابر عربستان و ۳۰ درصد بزرگتر از ترکیه بود، امروز اقتصاد عربستان ۲/۵ برابر و ترکیه ۳ برابر اقتصاد ایران است؛ یعنی اگر همین امروز توافقی صورت بگیرد و تحریم‌ها هم برداشته شود با یک رشد معقول ۸-۷ درصدی نیم قرن می‌کشد به این دو کشور برسیم! /آینده


✍🏻‏از سال ۹۷ که مذاکره با ترامپ حرام بود تا روزی که حلال شد فقط ۷ سال گذشت تا نرخ‌ دلار ۱۳ برابر، گوشت قرمز ۲۰ برابر و سکه ۴۰ برابر شود
نمی‌دانیم چرا حرام بود و نمی‌دانیم چطور حلال شد اما می‌دانیم بهایش را مردم با عمر و زندگی‌ و امیدهای برباد رفته پرداخت کردند...
/محمد پارسی


✍🏻 بیل گیتس: هوش مصنوعی در ۲۰ سال آینده اغلب مشاغل انسانی را تصاحب می‌کند

🔹بیل گیتس : به لطف پیشرفت‌های هوش مصنوعی، جهان دیگر با چالش‌هایی مانند کمبود نیرو در برخی حوزه‌ها ازجمله پزشکی، آموزش و غیره مواجه نخواهد بود. گیتس همچنین در ادامه اشاره کرد هوش مصنوعی می‌تواند هفته‌های کاری را کوتاه‌تر کند و به افراد اجازه دهد حتی زودتر از موعد بازنشست شوند.


گروه‌ حامیان‌ سبز‌ میرحسین

🆔@MohandesMirHosseinMousavi
Показано 1 - 24 із 382
Увійдіть, щоб розблокувати більше функціональності.