Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Toos Tahmasebi avatar
Toos Tahmasebi
Toos Tahmasebi avatar
Toos Tahmasebi
Период
Количество просмотров

Цитирования

Посты
Скрыть репосты
جهت حمایت مالی از رسانه پارسی در لینک زیر کلیک کنید.
https://hamibash.com/parsilive

لینک تماشا:
https://youtu.be/DjoxXGJjIkQ?si=8T4IrVHcF2k1l8vG

آنکسی بر دنیا حکومت خواهد کرد که بر دریا ها حکومت کند. تئوری قرن برای کنترل جهان در برابر دیگر تئوری هایی که بوسیله آن ابرقدرت های جنگ سرد در تلاش برای تصاحب همه چیز بودند…
بررسی شوروی در گفتگو با طوس طهماسبی عزیز☕️

با اجرای عباس سوری و حضور ارزشمند طوس طهماسبی
سپاس از اینکه ما را در نشر این برنامه همراهی میکنید.
@parsi_live
جهت حمایت مالی از رسانه پارسی در لینک زیر کلیک کنید.
https://hamibash.com/parsilive

لینک تماشا:
https://youtu.be/DjoxXGJjIkQ?si=8T4IrVHcF2k1l8vG

شوروی تقابلی میان تمام دنیا ایجاد کرد. تقابلی که باعث دو تکه شدن جهان شد. هفته هایی که ترس نابودی کل جهان در تمام دنیا سیطره انداخته بود. تهدید برای جنگ های اتمی و اتفاقاتی که در تمام دوران تقابل شوروی و کشور های دیگر بخصوص آمریکا اتفاق افتاد، تاریخ تقابل شوروی با دنیا از لحاظ شباهت های بسیاری که با وضع موجود ما دارد حائز اهمیت است.

با اجرای عباس سوری و حضور ارزشمند طوس طهماسبی
سپاس از اینکه ما را در نشر این برنامه همراهی میکنید.
@parsi_live
23.03.202518:49
ادامه متن:
22.03.202511:08
ادامه متن:
20.03.202518:17
ادامه متن:
16.04.202518:05
تیزر کوتاه برای
معرفی برنامه:
28.03.202517:44
تصویر یک افسر ژاپنی را در حال گردن زدن یک سرباز اسیر استرالیایی در جنگ جهانی دوم نشان می‌دهد. ژاپنی‌ها هزاران اسیر آمریکایی، انگلیسی و استرالیایی را به قتل رساندند، کاری که دشمنان غربی آنها هرگز مرتکب نشدند. جنایاتی که ژاپنی‌ها علیه غیرنظامیان چینی مرتکب شدند، از برخی جهات در تاریخ بشر بی‌نظیر است. به عنوان تنها یک نمونه، آنها ده‌ها هزار کودک چینی را در مراکز وحشتناک تحقیقات سلاح‌‌های بیولوژیک خود به وحشیانه‌ترین شکل قابل تصور از جمله هزاران مورد جراحی بدون بیهوشی منجر به مرگ به قتل رساندند. دشمنان غربی ژاپن هیچیک از این کارها را مرتکب نشدند. نمی‌توان اینگونه اعمال را با بمباران شهرها در جنگ دوم مقایسه کرد، زیرا این بمباران‌ها به شکل ضرورت نظامی آن مرحله از تاریخ تحول جنگاوری بشر یعنی عصر جنگ صنعتی و بسیج عمومی تمام عیار در آمده بود، در حالیکه ژاپنی‌ها و نازی‌های آلمانی پس از تسلیم دشمن و در شرایط آتش بس فجیع‌ترین جنایات را مرتکب شده و آدمیان را همچون تکه‌های چوب یا ذغال سنگ مصرف می‌کردند. در کلان‌ترین سطح ریشه فجایعی که میلیتاریست‌های ژاپنی آفریدند، تلاش برای تحمیل اراده متعصبانه خود به واقعیت‌های ناهمخوان، به هر قیمت ممکن بود. ژاپن شرایط مادی و طبیعی تبدیل به قدرت مسلط بر نظم جهانی را نداشت، اما آنها می‌خواستند این امر ناممکن را با بالاترین میزان شناخته شده قدرت اراده و توان تحمل شدائد در تاریخ بشر، ممکن نمایند. میزان سلحشوری و از جان گذشتگی که ژاپنی‌ها نشان می‌دادند، در هیچ ارتش دیگری دیده نشده است. به قول پل کندی مورخ آمریکایی، در همه ارتش‌ها صحبت از جنگیدن تا آخرین نفس مطرح می‌شد، اما این تنها ژاپنی‌ها بودند که آن را به سادگی و در در سطح وسیع عملی می‌کردند. صدها خلبان ژاپنی موسوم به کامیکازه خود و هواپیمایشان را به ناوهای آمریکایی کوبیدند و در اواخر جنگ ناوهای ژاپنی بدون داشتن سوخت مورد نیاز برای بازگشت به نبرد می‌رفتند، یعنی می‌رفتند که تا توش و توان دارند بجنگند و بمیرند. پس از تسلیم ژاپن دقیقا هزار ژنرال ژاپنی همزمان و در کنار هم شکم خود را با شمشیر دریده و خودکشی کردند. آنها قصد داشتند امپراتور را قبل از امضای فرمان تسلیم بکشند اما موفق نشدند. حتی در آلمان نازی، برخی ژنرال‌های آلمانی از فرمان‌های وحشتناک روزهای آخر هیتلر نظیر نابودی کامل پاریس یا آلوده کردن شبکه آب آشامیدنی و نابودی ذخایر حیاتی بذرهای آلمان، سرپیچی کردند. هیتلر همچون نظامیان ژاپنی می‌خواست، ملتش به مجازات گناه شکست در جنگ، به کلی نابود شود. دو درس بزرگ از این فجایع می‌توان گرفت: اول اینکه اهدافی که منطبق بر واقعیات مادی، توازن قوای عینی و مسیر کلان تاریخ نباشند، با هیچ میزانی از اراده، ایستادگی و جانبازی محقق نمی شوند. هنر بزرگ رهبران انتخاب اهداف و مسیر مناسب و معقول برای یک ملت است، نه تهییج مردم با چشم‌اندازهای فریبنده و ناممکن و درس دوم: همیشه در تاریخ متعصبان رمانتیک و اسطوره اندیش از منفعت طلبان کاسب کار، بسیار خطرناک‌تر و زیان‌بارتر بوده‌اند.
23.03.202518:48
وقایع تلخ ارومیه در آغاز سال نو، زنگ خطری است برای حوادث هولناکی که می‌تواند در پس قومی کردن سیاست در فردای ایران رخ دهد. شیرازه صلح و مدنیت یک جامعه که ده‌ها سال دوام آورده می‌تواند به سادگی در اثر نابخردی گروه‌های تبهکار عشیره‌ای که ماسک ترقی‌خواه و برابری‌طلب بر صورت دارند، ظرف چند روز متلاشی شود. باید بدانیم که این منطقه یعنی ارومیه و مناطق اطرافش، صحنه خونین‌ترین نزاع‌های قومی در ایران دستکم در دو برهه مهم در یک قرن اخیر بوده است. واقعه پنجاه و هفت، آتش نزاع خونین قومی در این منطقه را روشن کرد. حزب دمکرات کردستان با آغاز عملیات نظامی در مناطقی که اکثریت یا نسبت بزرگی جمعیت ترک نشین داشتند و تلاش برای بدست گرفتن حکومت در این مناطق، دست به قمار بسیار خطرناکی زد. واکنش بزرگی که به این اقدام در میان جمعیت ترک این مناطق صورت گرفت، عنان کار را به دست عناصر فوق ارتجاعی نظیر ملاحسنی، ظهیرنژاد و... سپرد و وقایع وحشتناکی نطیر کشتار اهالی کرد روستای قارنا و درگیری‌های خونین میان کرد و ترک در نقده و ارومیه به وقوع پیوست. حزب دمکرات و نظایرش در روایت‌هایی جعلی و مخدوش تلاش کرده‌اند تا مسئولیت این خون‌ریزی‌ها را به تمامی به گردن امثال ملا حسنی و دار و دسته‌اش بیندازند، در حالی که مرور دقیق سیر و توالی حوادث در ارومیه و نقده نشان می‌دهد که مسئولیت حزب دمکرات و قاسملو کمتر از حسنی و ظهیرنژاد نیست. نفرت شدید ما از نظایر ملا حسنی نباید چشم ما را بر حقیقت ببندد. نزاع قومی در این منطقه آتشی زیر خاکستر بوده و کینه‌های متقابل مربوط به درگیری‌های دوران جنگ اول جهانی و خونریزی‌های بی دلیل و بی حاصلی که میان امثال اسماعیل سمیتقو و رقبای ترکش روی داد، در پس حافظه جمعی مردمان این منطقه باقی‌اند. در دوران اصلاحات در ایران زمانی که ملا حسنی در سطح ملی بسیار منفور و مورد تمسخر بود، ناظران از محبوبیت قابل توجه او در ارومیه و مناطق اطراف آن در حیرت بودند. این محبوبیت نفرت انگیز تا حد زیادی دستپخت حزب دمکرات و قاسملو بود. احزابی نظیر دمکرات و کومله در این سال‌ها برای کسب وجهه ادعا کرده‌اند که دست به اسلحه بردن آنها واکنشی به کسب قدرت توسط یک حکومت مذهبی شیعه و بنیادگرا در تهران بوده‌است. مرور تاریخ و حقایق انکارناپذیر نشان می‌دهد که این ادعایی کذب است. هر زمان اقتدار مرکزی در ایران ضعیف می‌شد فارغ از اینکه چه نوع حکومتی در حال استقرار بود، آنها دست به اسلحه و تصرف مناطق می‌بردند. عشق بی حد و حصر آنها به پنجاه و هفت منهای جمهوری اسلامی و نفرت کور و افسارگسیخته‌شان از حکومت پهلوی
22.03.202511:08
چگونه از بحران آب که بزرگترین تهدید زیستی علیه موجودیت ملت ایران است می‌توان به دقت نتیجه گرفت که کدام نیروی سیاسی برای آینده ایران شایسته است؟ در طول تاریخ بسیاری از تمدن‌ها و شهرها در نتیجه پایان منابع زیستی حیاتی خود به سادگی نابود شده و از میان رفته‌اند. این موضوع تا پیش از دوران مدرن امری عادی بوده است. این تنها مدرنیته و انقلاب صنعتی بود که به انسان امکان داد تا با وقوف بر روندهای نابود کننده بلند مدت در طبیعت و اکوسیستم زیستش و طراحی تدابیر و سیاست‌های ویژه از نابودی شهرها و تمدن‌هایش جلوگیری کند. تمام عواملی که بحران هولناک آب در ایران امروز را موجب شده‌اند، را باید در تار و پود و جان‌مایه‌ی فرهنگ و ایدئولوژی پنجاه و هفت سراغ گرفت. در یک نگاه کلان پنجاه و هفت شورش اقشار اجتماعی واپس‌گرا علیه مدرنیته بود. ایران زمینه‌های جغرافیایی و زیستی بحران امروز را در خود نهفته داشت. این تنها دولت مدرن پیش از پنجاه و هفت بود که با درک روندهای بلند مدت طبیعی تهدید آمیز تدابیر موثری برای کنترل و مدیریت آنها اتخاذ کرده بود. این دولت با تکیه بر خرد و علم مدرن به درستی دریافته بود که ایران نباید یک کشور کشاورزی باشد، وگرنه در چند دهه نابود می‌شود. برای همین سیاست توسعه را بر پایه گسترش صنعت و توریسم، به‌روزسازی مداوم صنایع تولید انرژی و پایه‌ریزی مقدمات تبدیل ایران به یکی از شاه‌راه‌های تجارت جهانی قرار داده بود. فرهنگ و ایدئولوژی پنجاه و هفت را تا حدودی می‌توان بر پایه‌ی کلیدواژه‌ای که حسین بشیریه بکار برده، ایدئولوژی خرده دهقانی نامید. در اقتصاد و معیشت جان‌مایه‌ی این ایدئولوژی بر تقدس کشاورزی مبتنی بود. در نگاه پیشامدرن این فرهنگ سیاسی، چیزی به نام پایان پذیری منابع طبیعی مطلقا مفهوم نبود. آنها و پیاده نظام اجتماعی‌شان از محدودیت‌های حساب شده‌ای که حکومت پهلوی برای کشاورزی و حفر چاه وضع کرده بود به شدت خشمگین بودند. حتی عناصر تحصیلکرده آنها نظیر سحابی‌ها به طور مطلق از توان درک این موضوع عاجز بودند که چرا حکومت پهلوی در برخی مناطق به جای کشت گندم کشت مارچوبه را پی می‌گیرد که آب بسیار کمی لازم دارد و صدور آن بسیار ارز آور است. آنها گمان می‌کردند این امر به دستور امپریالیسم صورت می‌گیرد تا کشور از لحاظ غذایی وابسته باشد و سوپرمارکت‌های غرب از اجناس تجملی انباشته گردد! پیشتر توضیح داده‌ام که چگونه تمام آن سیاست‌های خردمندانه پس از پنجاه و هفت معکوس شدند و وضع به اینجا رسید. اما چشم انداز آینده: ایران برای رهایی از این وضع که بسیار دشوار هم هست به سه چیز نیاز دارد:
20.03.202518:16
مدتی بود به دنبال متنی می‌گشتم که بتواند عصاره گرایش پنجاه و هفتی در اپوزیسیون را به خوبی بازنمایی کند که خوشبختانه علی افشاری زحمتش را کشید! شرط می‌بندم که اگر این متن را جلوی حامد اسماعیلیون، مریم رجوی، فرخ نگهدار و عبدالله مهتدی بگذارند، کلمه به کلمه‌اش را بی کم و کاست تایید می‌کنند. حیرت آور است که تجربه تکان دهنده این چند دهه، به هیچ وجه نتوانسته تغییری در این جماعت پدید آورد و به محض اینکه کمی ملاحظات موج سواری و تقیه سیاسی را کمرنگ کنند، فقط همین نوع اباطیل است که بیرون می‌ریزد. جان‌مایه‌ی متن هیچ تفاوتی با ایده‌های شریعتی، آل احمد، مرتضی آوینی و میشل عفلق ندارد. فکر می‌کنید در سال‌های پس از پنجاه و هفت با کدام ایده‌ها به روستاییان و حاشیه‌نشینان شهری مجوز بی حد و حصر حفر چاه و خرده فروشی منابع طبیعی دادند؟ صنعت را تعطیل کردند و جهاد سازندگی به راه انداختند تا به خیال خودشان "توسعه نامتوازن، غیر بومی و وابسته به امپریالیسم عصر پهلوی" را اصلاح کنند. فکر می‌کنید پیکار انقلابی با مارچوبه از کجا آمد؟ از لابه‌لای همین نوع متن‌ها. اینکه برنامه توسعه و به عبارت دیگر دولت باید "باید انسان را بطور همه‌جانبه رشد دهد"، "رشد فرهنگی را سامان‌دهی کند" و "فضائل اخلاقی و کرامت انسانی" تولید نماید، به همان فرهنگ سیاسی تعلق دارد که وزارت ارشاد می‌سازد و روشنفکر چپگرای فدایی خلقش در کانون پرورش فکری، مانتو را با سوزن به پوست بدن دختر کم حجاب می‌دوزد. خواننده گرامی فکر می‌کنم با چشیدن زندگی سال‌های اخیر در ایران باید دیگر برایت کاملا روشن شده باشد که وقتی یک نیروی سیاسی "مصرف" را به عنوان ضد ارزش یا دشنام به کار می‌برد، یا با گولاک سر و کار داری یا سید قطب و یا قرارگاه اشرف... و آنگاه که یک نیروی سیاسی "زرق و برق و کالای لوکس" را به طعن و تحقیر می‌خواند، دارد مکانیسم تولید تمام دردها و رنج‌های امروزت را زمزمه می‌کند. ولی حیرت‌‌آور است که سال‌ها زندگی در آمریکا و کار در اندیشکده آمریکایی و ... نتوانسته سرسوزنی ذهنیت یک حمال انجمنی را تغییر دهد که این اراجیف مضحک را پیرامون هوش مصنوعی و سیلیکون‌ولی به هم نبافد. الان بخشی از به اصطلاح "ارزشی‌های" داخلی هم دیگر این نوع حرف‌ها را نمی‌زنند. واقعا تصورش دشوار است که ایرانی باشی، سی سال اخیر را تجربه کرده باشی، ناسلامتی اپوزیسیون و پناهنده و آمریکا نشین هم شده باشی ولی باز هم نفهمیده باشی که توسعه، پیشرفت یا انقلاب‌های علمی و صنعتی ذاتا و ضرورتا پلکانی و مرحله‌ای‌اند و ضرورتا در آغاز نابرابری را تشدید می‌کنند و بعد به تدریج و
جهت حمایت مالی از رسانه پارسی در لینک زیر کلیک کنید.
https://hamibash.com/parsilive

لینک تماشا:
https://youtu.be/DjoxXGJjIkQ?si=8T4IrVHcF2k1l8vG

شوروی تقابلی میان تمام دنیا ایجاد کرد. تقابلی که باعث دو تکه شدن جهان شد. هفته هایی که ترس نابودی کل جهان در تمام دنیا سیطره انداخته بود. تهدید برای جنگ های اتمی و اتفاقاتی که در تمام دوران تقابل شوروی و کشور های دیگر بخصوص آمریکا اتفاق افتاد، تاریخ تقابل شوروی با دنیا از لحاظ شباهت های بسیاری که با وضع موجود ما دارد حائز اهمیت است.

با اجرای عباس سوری و حضور ارزشمند طوس طهماسبی
سپاس از اینکه ما را در نشر این برنامه همراهی میکنید.
@parsi_live
19.01.202512:01
قسمت دوم مصاحبه من با رسانه پارسی پیرامون مارکسیسم و حکومت شوراها (شوروی و بلوک جهانی کمونیسم) منتشر شد:
16.04.202517:46
دوستان گرامی!
لینک زیر بخش اول از قسمت دوم مصاحبه من با رسانه پارسی درباره اتحاد جماهیر شوروی و مختصات پیکارش با نظم جهانی است. ممنون می‌شوم که اگر محتوا را پسندیدید، آن را بازنشر نمایید.
28.02.202508:49
نیروهایی که شام سیاه ملت ایران را رقم زدند، امروز می‌خواهند در نقش اپوزیسیون و آلترناتیو پذیرفته شوند. این امر محال است. مجاهدین و فداییان خلق شریک سیاسی یا آلترناتیو نیستند، آنها دشمن هستند. تروریست‌های سابق گروه آرمان مستضعفین نظیر علیجانی و تقی رحمانی آلترناتیو نیستند، آنها دشمن هستند. حامد اسماعیلیون و حسن داعی که درد فلسطین دارند، مرتد‌‌‌ و خصم سیاسی‌اند. نظایر علی افشاری شریک سیاسی نیستند، نجاست سیاسی‌اند. کسانی که قهرمان و الگوی سیاسی‌شان پول پوت و انور خوجه بوده، نمی‌توانند برای ما در نقش قهرمان حقوق بشر ظاهر شوند. خون و کثافت پنهان شده در خانه‌های تیمی هنوز می‌توانند شهادت دهند. آنها که رفاه را مونتاژ را و مصرف را به دشنام بدل کردند، آلترناتیو نیستند، جنایتکارند و باید حساب پس بدهند. آنها که کامپیوتر را دسیسه امپریالیسم دانسته و مخالف ورود آن به ایران بودند، شریک سیاسی آینده نیستند، دشمنان تاریخی ملت ایرانند. هم تباران سحابی‌ها که کاشت مارچوبه در ایران را توطئه امپریالیسم برای تجمل‌گرایی و نابودی کشت گندم دانسته و نمی‌فهمیدند که برای کشور کم آب ما مارچوبه که مصرف آب بسیار کم و ارز آوری بالا دارد، چه موهبتی است، صلاحیت شکل دادن به آینده ما را ندارند. به یک نکته کلیدی توجه ویژه داشته باشید: مشکل اصلی ما بسیار فراتر از شکاف دمکراسی و استبداد است. آنچه ما می‌خواهیم در درجه اول تجدد، ایران محوری و خرد محاسبه‌گر و توسعه‌گرا است و دمکراسی مطلوب تنها روی ثبات و رونق حاصل از این سازه‌های بنیادی می‌تواند استقرار یابد. در دوران ما بر خلاف گذشته، این استقرار می‌تواند همزمان و بدون تاخیر باشد.
18.01.202517:02
❗️چهره سیاه شوروی

جهانگشایان مارکسیست کرملین
1⃣ بخش نخست

🎙 گفتگو با #توس_طهماسبی


#تاریخ
#سیاست
#تاریخ_سیاسی
#تاریخ_معاصر
#شوروی
#مارکسیسم

🆔 @PublicDiscourses
Показано 1 - 24 из 46
Войдите, чтобы разблокировать больше функциональности.