Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
شیخ عبدالعزیز طریفی avatar

شیخ عبدالعزیز طریفی

کانال رسمی شیخ محدث، عبدالعزیز طریفی به زبان فارسی
facebook.com/tarefe.fa
instagram.com/tarefe.fa
https://whatsapp.com/channel/0029Va5DVwW4dTnQkOJA0G1L
Рейтинг TGlist
0
0
ТипПубличный
Верификация
Не верифицированный
Доверенность
Не провернный
Расположение
ЯзыкДругой
Дата создания каналаЖовт 03, 2015
Добавлено на TGlist
Квіт 07, 2025

Рекорды

18.04.202521:59
6.2KПодписчиков
05.12.202423:59
0Индекс цитирования
31.03.202508:57
1.5KОхват одного поста
06.04.202508:56
893Охват рекламного поста
16.04.202523:59
10.29%ER
06.04.202508:57
24.39%ERR

Развитие

Подписчиков
Индекс цитирования
Охват 1 поста
Охват рекламного поста
ER
ERR
СІЧ '25ЛЮТ '25БЕР '25КВІТ '25

Популярные публикации شیخ عبدالعزیز طریفی

🔹علوم، در میان خود درجات و برتری‌هایی دارند؛ و ارزش هر علمی، به شرافت و ارزش آن چیزی است که به آن تعلق دارد.

🔹هر علمی که به خالق مربوط باشد، برتر از هر علمی است که به مخلوق مربوط است. و هر علمی که از خالق سرچشمه گرفته باشد، برتر از هر علمی است که از مخلوق صادر شده باشد.

🔹زیرا علم خداوند، حقیقت محض است؛ اما علم مخلوق، ترکیبی از حق و باطل است.

🔹و هر بخشی از علم مخلوق که حق باشد، در حقیقت نعمت و بخششی از علم خداوند است؛ خواه آن را از طریق وحیِ نازل‌شده بشناسد، و خواه با عقل مخلوق خود دریابد.

🔹در هر صورت، هر حقیقتی در نهایت به خداوندِ حق سبحان بازمی‌گردد.

📖| خراسانیه در شرح عقیده‌ی رازیین، ص۱۵
#الشيخ_عبدالعزيز_الطريفي
#عقیده_خراسانی

🆔 @alhudamoases
🔹هرچند عقل به اوج کمال برسد و درک هرچه قوی‌تر شود و حافظه هرچه استوارتر گردد، انسان هرگز با اتکای بر این قوا به حقیقت آنچه خداوند به‌واسطه وحی بر پیامبران و انبیا نازل فرموده است، دست نخواهد یافت؛ زیرا خالقِ اشیاء از هر کس دیگر نسبت به آنها آگاه‌تر است

#الشيخ_عبدالعزيز_الطريفي
#عقیده_خراسانی

🆔 @alhudamoases
عیدتان مبارک و تقبل الله منا و منکم.
شيخ عبدالعزیز طریفی:

بهترین اعمال در شب قدر و شب‌های ده‌گانه، نماز و خواندن قرآن و دعاست؛ و بهترین حالت یک‌جا نمودن هر سه با طولانی کردن قیام به خواندن قرآن و طولانی کردن سجده برای دعاست.

(توضیح: یعنی هر سه را می‌توان در حال نماز انجام داد: قرآن خواندن طولانی در حال قیام و دعا در حال سجده، و این بهترین حالت در صورت توانایی است).

اینستاگرام | واتس‌اپ | توییتر | فیس‌بوک
31.03.202517:11
ـ روزه‌ی شش روز از شوال پس از رمضان، برابر با روزه‌ی «دهر» است، و دهر یعنی: یک سال، زیرا روزه‌ی رمضان به اندازه‌ی ده ماه، و روزه‌ی شش روز شوال به اندازه‌ی دو ماه به حساب می‌آید، چرا که: «نیکی به اندازه‌ی ده برابر آن است».

ـ مستحب بودن روزه‌ی شش روز از شوال به معنای منحصر دانستن آن برای شوال نیست و همچنین نافی استحباب آن در دیگر ماه‌ها نمی‌باشد. در واقع برای این در حدیث از شوال نام برده شده تا انسان در انجام آن تعجیل کند.

ـ روزه گرفتن شش روز از شوال پیش از قضای روزه‌های رمضان جایز است؛ زیرا کسی که به علت داشتن عذر، چند روز از رمضان را روزه نگرفته مانند کسی است که آن را کامل روزه بوده است و در این سخن رسول الله ـ صلی الله علیه وسلم ـ داخل است که: «هر کس رمضان را روزه گیرد و سپس آن را با شش روز از شوال ادامه دهد [روزه‌اش] مانند روزه‌ی دهر (همه‌ی سال) خواهد بود» اما قضا بر عهده‌ی وی خواهد ماند.

ـ روزه‌ی مستحب پیش از قضای رمضان جایز است. از میان سلف، سعید بن جبیر بر این رای است و از امام احمد نیز چنین روایت شده و ظاهر عمل عائشه ـ رضی الله عنها ـ نیز چنین است، زیرا ایشان قضای رمضان را تا شعبان به تاخیر می‌انداخت و بعید است که در این مدت هیچ روزه‌ی مستحبی نگرفته باشد.

ـ نیت، تجارت علما است. مستحب است که انسان روزه‌ی شش روز شوال را موافق با روزه‌ی دوشنبه و ایام بیض (سیزدهم و چهاردم و پانزدهم هر ماه) قرار دهد تا اجر هر دو را به دست آورد. از عمر ـ رضی الله عنه ـ ثابت است که روزه‌ی قضا را با نفل [مطلق] یکجا می‌نمود. (یعنی هر دو را نیت می‌کرد).

شیخ عبدالعزیز طریفی

instagram.com/tarefe.fa
telegram.me/tarifi
هر کس به مظلوم خیانت کند، همدست ستمگر است و اگر سکوت نمی‌بود بسیاری از ظالمان دست به ستم نمی‌زدند.

- شیخ عبدالعزیز طریفی

🔹 instagram.com/tarefe.fa
🔹 t.me/tarifi
🔹 facebook.com/tarefe.fa
💎«روزه گرفتن شش روز از ماه شوال پس از رمضان، پاداش آن برابر است با روزه‌داری تمام سال. منظور از "سال" در اینجا، یک سال کامل است؛ زیرا ماه رمضان، معادل با روزه‌ی ده ماه است و شش روز شوال هم معادل با دو ماه دیگر؛ چرا که هر حسنه‌ای ده برابر پاداش دارد.»

#الشيخ_عبدالعزيز_الطريفي
#فقه

🆔 @alhudamoases
در این شب‌های گرامی، شیخ عبدالعزیز طریفی و دیگر علمای حق‌گو را از دعای خود فراموش نکنیم و برای آنان فرج نزدیک و آزادی و پایان این محنت را از الله عزوجل بخواهیم.
💎طاعت و گناه یکدیگر را نفی می‌کنند.
🔹پس هرکس بخواهد از گناهی رها شود،
🔹باید با انجام طاعتی آن را از بین ببرد.

#درر
#الشيخ_عبدالعزيز_الطريفي

🆔 @alhudamoases
29.03.202501:25
🎥 آیا پرداخت نقدی زکات فطر به مردم غزه جایز است؟

- شیخ عبدالعزیز طریفی (فك الله أسره)

#طوفان_الأقصی

✔️ با ذکر منبع نشر دهید.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✔️ریان فارسی: عقیده و احکام اهل سنت و جماعت
⌛️🩵https://t.me/rayyan_farsi
28.03.202520:28
زکات فطر

۱. زکات فطر نزد اکثر علما، برای کودک و بزرگسال واجب است و سرپرست خانواده، می‌تواند آن را حتی از طرف همسر خود پرداخت کند. دادن زکات به جای جنین (کودکی که هنوز به دنیا نیامده) مستحب است و بهترین وقتِ ادای آن بین نماز صبحِ روز عید و نماز عید است.

۲. زودتر ادا کردن زکات فطر، یک روز یا دو روز پیش از عید جایز است، چنانکه انجام آن از صحابه نقل شده، اما تاخیر آن پس از نماز عید باعث بطلان آن می‌شود، مانند به تاخیر انداختن نماز صبح پس از طلوع خورشید [که باعث بطلان آن می‌شود] مگر آنکه از روی عذر باشد، مانند فراموشی.

۳. زکات فطر را باید از غذای اصلی آن سرزمین، ادا کرد. یعنی غذایی که غالبا در آن سرزمین به عنوان نهار یا شام مصرف می‌شود، مانند برنج یا آرد گندم [که در پخت نان استفاده می‌شود]. بنابراین اخراج غذایی که در آن جا به عنوان غذای اصلی استفاده نمی‌شود صحیح نیست هرچند در سرزمین دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

۴. در زکات فطر ممکن است غذایی که توسط مردم استفاده می‌شود به حسب زمان تغییر کند و امروزه دادن جو و خرما به عنوان زکات فطر صحیح نیست، هرچند نام این دو غذا در حدیث آمده، زیرا امروزه از آرد جو [به عنوان غذای اصلی] استفاده نمی‌شود و خرما نیز بیشتر به صورت میوه استفاده می‌شود نه غذای اصلی.

۵. به اتفاق علما سنت این است که زکات فطر به صورت غذا داده شود، اما در مورد اینکه آیا دادن قیمت نقدی آن جایز است یا نه، اختلاف است. گروهی از سلف دادن قیمت نقدی آن را جایز دانسته‌اند اما احتیاط این است که به صورت غذا ادا شود.

۶. بهتر آن است که اعضای خانواده در صورت توانایی مالی، هر یک زکات فطرِ خود را ادا کنند، مانند فرزندانی که شاغل هستند، اما اگر پدرِ آنان زکات فطرشان را ادا کرد جایز است.

۷. بهتر این است که شخص زکات فطر خود را در همان جایی که زندگی می‌کند به مستحق آن بدهد، اما اگر سرزمینی محتاج‌تر باشد فرستادن آن جایز است، و اگر فرستادن آن به صورت غذایی ممکن نبود بنا به مصلحت آشکار، فرستادن قیمت نقدی آن جایز است.

۸. واجب آن است که شخص زکات فطر را به مقدار یک صاع ادا کند. همچنین جایز است که یک صاع از دو غذای مختلف تشکیل شود به شرط آنکه فرد مستحق بتواند از آن غذا به صورت یکجا یا جدا از هم استفاده کند.

۹. دادن زکات فطر به خدمتکاران و کارگران بر دو حالت است:

نخست: اگر غذای آنان بر اساس قرارداد با خود کارفرما است، دادن زکات فطر به آنان جایز نیست.

دوم: اگر غذایشان بر عهدهٔ خودشان است جایز است که زکات فطر خود را به آنان بدهد.

- شیخ عبدالعزیز طریفی

🔹instagram.com/tarefe.fa
🔹t.me/tarifi
🔹facebook.com/tarefe.fa
شیخ عبدالعزیز طریفی:

برای اجابت دعا اوقاتی هست که برخی از برخی دیگر به استجابت نزدیک‌ترند، و اگر بیش از یک سبب برای قبولی دعا یکجا شود امید اجابت دعا بیشتر نیز می‌شود، مانند روز جمعه‌ای که در آن دعای هنگام افطار و آخرین ساعت جمعه یکجا شود.

(توضیح: دعای هنگام افطار به اجابت نزدیک است و همچنین دعای آخرین لحظات روز جمعه یعنی پیش از مغربِ آن، که این علاوه بر فضیلت ذاتی روز جمعه و ماه رمضان است. همهٔ این اسباب پذیرش دعا در جمعه‌های ماه رمضان یکجا می‌شود).

#گنجینه_زنان

https://t.me/zananeislam
facebook.com/Zananeislam
http://instagram.com/zananeislam
اگر بنای ساختمان ظلم به طول انجامد، قطعا این ساختمان بر غیر ساکنان خود نیز ویران خواهد شد. شر ظلمِ بزرگ، بزرگ است!

(توضیح: یعنی ظلمی که مورد سکوت قرار گرفته و بزرگ شده تنها دامن‌گیر ظالم نخواهد شد بلکه بر دیگران که سکوت کرده‌اند هم ویران خواهد شد).

- شیخ عبدالعزیز طریفی

🔹 instagram.com/tarefe.fa
🔹 t.me/tarifi
🔹 facebook.com/tarefe.fa
#استوری
برخی از نفوس وقتی مشغول اشتباهات دیگران می‌شوند، اشتباهات خود را نمی‌بینند و شاید برخی افراد گمراهی خود را نمی‌بینند چون دیگران را گمراه‌تر از خود می‌یابند اما باید گفت که گمراهی دیگران به معنای صلاح خودشان نیست.

- شیخ عبدالعزیز طریفی

🔹 instagram.com/tarefe.fa
🔹 t.me/tarifi
🔹 facebook.com/tarefe.fa
Войдите, чтобы разблокировать больше функциональности.