Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
صادق زیباکلام - Sadegh Zibakalam avatar
صادق زیباکلام - Sadegh Zibakalam
صادق زیباکلام - Sadegh Zibakalam avatar
صادق زیباکلام - Sadegh Zibakalam
Мөөнөт
Көрүүлөрдүн саны

Цитаталар

Посттор
Репостторду жашыруу
Кайра бөлүшүлгөн:
آرشیو عبدی مدیا avatar
آرشیو عبدی مدیا
09.05.202522:33
🎤 #بشنوید | خلیج فارس؛ رمزگشایی از جنگ روانی ترامپ

🔸با حضور دکتر صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه

📻 بدون فیلتر در کست‌باکس بشنوید👇
🔽
https://castbox.fm/x/3Nakq
+++++++++++++++++
همزمان در: اسپاتیفای I اپل پادکست

▶️گفتگوی تصویری در کانال یوتیوب عبدی مدیا

🔻🔻عبدی مدیا را دنبال کنید:🔻🔻
🌐
سایت | 🔗اینستاگرام | 🟢واتس‌اپ | 🔗تلگرام I📺یوتیوب I 📻کست باکس
08.05.202509:23
📚
.
▫️دیدار با آقای دکتر صادق زیباکلام در غرفه انتشارات روزنه

🕚پنج‌شنبه و جمعه| ١۸ و ۱۹ اردیبهشت ساعت ١٣

📍نمایشگاه کتاب تهران، شبستان، انتهای راهرو ١۵ غرفه ٣۹۶ انتشارات روزنه
Кайра бөлүшүлгөн:
تلویزیون دیدارنیوز avatar
تلویزیون دیدارنیوز
داستان برجام

✔️ مدت زمان ویدئو: 7 دقیقه

بخشی از گفتگوی صادق زیباکلام با دیدارنیوز

برای مشاهده روی لینک زیر کلیک کنید⬇️
▶️ youtube.com/watch?v=pAhBCJ6emf4

🔵 @didarnews1
🔵 @didarnewsir
🔵 @sadeghZibakalam
✍️اول ماه می، روز جهانی کارگر را به همه کارگران و زحمت‌کشان ایران تبریک عرض می‌کنم. به امید روزی که «کارگران» در ایران هم همانند کشورهای دمکراتیک در پرتو «اتحادیه‌های کارگری» مستقل از حکومت، بتوانند این روز را گرامی بدارند.

صادق زیباکلام
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

https://www.instagram.com/p/DJG5EansBzw/?igsh=MTFldjNuc2E2cnJ1dA==
26.04.202514:14
✍️صادق زیباکلام: “برای یک لحظه بیخیال مذاکرات بشیم.”| ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

🔹درشهریور۱۳۲۰ودر بحبوحه جنگ جهانی دوم ارتش‌های شوروی و انگلستان بصورت ناگهانی به ایران حمله کرده ودرکمتر از چند روز کشور را به اشغال خود درآوردند. رضاشاه رهبرمقتدر کشور را از قدرت برکنار و تبعید نمودند. دوران بعد از رضاشاه یکی ازپرتب و تاب‌ترین و پرحادثه‌ترین مقاطع تاریخ معاصر ایران است. اما علیرغم حوادث و رویدادهای مهمی که در سالهای بعد سقوط رضاشاه در کشور اتفاق میفتاد، چندان بر روی این مقطع از تاریخ معاصر ایران کار نشده. حاکمیت مقتدر رضاشاه بعد ازقریب به۱۶سال، یکشبه سقوط مینماید. فروپاشی آن حکومت قدرتمند که تمامی امور کشور را دردست داشت به یکباره وضعیت جدیدی درکشور بوجود آورد. دورانی که مهم‌ترین ویژگی آن خلاء یک قدرت مرکزی نیرومند بود. مجلس، قوه مجریه، قوه‌قضاییه، ارتش، شهربانی‌و سایر ارکان قدرت که در دوران رضاشاه عملاً فرمانبردار اعلیحضرت بودند، حالا یکشبه به جایگاه قانونی‌شان بازگشته بودند.

🔹هنوز رضاشاه از کشورخارج نشده بود که برخی از نمایندگان مجلس بعد از سالها تعریف و تمجید از رضاشاه به انتقاد از وی برخاستند. محمدعلی فروغی لیبرال که به کمک سفارت انگلستان نخست‌وزیر شده بود، هیئت وزیران که تا دیروز فرمانبردار اوامر ملوکانه بودند حالا خود عهده‌دار امور کشور شده بودند. روسای نیروهای امنیتی که تا دیروز سمبل ترس و وحشت بودند، بازداشت و یا پنهان شده بودند. زندانیان سیاسی جملگی آزاد شده واحزاب وتشکل‌های سیاسی مستقل ازحکومت یکی پس ازدیگری اعلام موجودیت کرده و روزنامه‌های جدید با تیراژبالا در دکه‌های روزنامه فروشی‌ها ظاهرشده بودند.

🔹فروپاشی قدرت مرکزی از سوی دیگرباعث شده بود تا جنبش‌های قومیت خواه همچون دوران مشروطه مجدداً ظاهر شوند. تهران مجبور شده بود تا با فرقه دمکرات در آذربایجان به مذاکره بنشیند. کردها یک گام هم جلوتر آمده ودرمهاباد جمهوری کردستان را تشکیل داده بودند. حزب توده ایران مجهز به جهانبینی مارکسیزم اعلام موجودیت کرده و آنقدرها طول نمی‌کشد که بدل به قدرتمندترین جریان سیاسی در کشور با بالاترین تیراژ مطبوعات میشود. جهانبینی مدرنی که حزب توده وارد ایران میکند با استقبال گسترده دانشجویان،روشنفکران،نویسندگان و رهبران جنبشهای قومیت خواه روبرو می‌شود.

🔹کتاب "تاریخ تحولات سیاسی و اجتماعی ایران۱۳۲۲ -۱۳۲۰"،به دوسال نخست این مقطع پرداخته.چاپ نخست آن در۱۳۸۳بوده وتاکنون ۸بارتجدید چاپ شده.

اینستاگرام «صادق زیباکلام»:
https://www.instagram.com/p/DI558m_sKyY/?igsh=aXM4dTVyYmtrZG1z
07.05.202512:17
✍️نجات کشور از سرطان دشمنی با آمریکا| ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

🔹۴۶ سال است که عفریت شوم دشمنی کور و بی‌هدف با آمریکا، ایران را اسیر چنگال خودکرده. اینکه چه شد و چرا و چگونه این سرطان درهمان ماه‌های نخست بعد از انقلاب توانست اهداف و آرمان‌های مردمی و دمکراتیک انقلاب را به حاشیه رانده و بدل به گفتمان اصلی انقلاب شود در ورای این نوشته قرارمی گیرد. من در جاهای دیگری به آن پرداخته‌ام(از جمله کتاب " اشغال: تولد آمریکا ستیزی،حسام بشرویه نژاد کریمی و صادق زیباکلام،انتشارات روزنه،چاپ سوم ۱۴۰۰). در این پست فقط به این مختصر بسنده کنم که من سالهاست در گفتگو و مناظره با انقلابیون تندرو در دانشگاه‌ها و فضای مجازی، از آنها خواسته‌ام که فقط یک مورد، بیشتر هم نه و "فقط یک مورد"، نشان بدهند که دشمنی با آمریکا و اصرار بر این دشمنی، کدام نفع را برای مملکت داشته؟ و من در مقابل یک دوجین مورد میاورم که دشمنی با آمریکا از ابتدا انقلاب، چگونه تیشه به ریشه منافع ملی کشور زده و متأسفانه هر تلاشی هم که در گذشته بمنظور نجات کشور از این دشمنی ویران‌کننده بی‌حاصل صورت گرفت با مخالفت انقلابیون روبرگردید.گشودن این گره فقط بدست رهبری امکان‌پذیر است و لاغیر.


🔹مرحوم هاشمی رفسنجانی نقل میکردند که ایشان در اواخر حیات امام تلاش می‌کردندکه تا ایشان زنده هستند، سه مسئله اصلی کشور را بتوانیم حل کنیم."جنگ با عراق"؛ "دشمنی با آمریکا" و "اقتصاد دولتی". اولی را توانستم و امام با پذیرش ۵۹۸، جنگ را تمام کردند. با اینکه امام شخصاً جنگ را تمام کرده بودند،اما همچنان بسیاری مخالف بودند.چه رسد باینکه ایشان آنرا تمام نمیکردند. دشمنی با آمریکا و اقتصاد دولتی را متأسفانه نتوانستیم زمان ایشان پایان ببخشیم و ماندند.

🔹همچون جنگ که اگر امام در زمان حیاتشان شخصاً به آن پایان نبخشیده نبودند معلوم نبود بعداً بکجا بکشد، آمریکاستیزی هم اگر توسط رهبری تمام نشود، باتوجه‌بقدرت و نفوذ تندروها معلوم نیست که بعداً بشود به آن دست زد. برخلاف جنگ که همچنان از محبوبیت برخوردار می‌بود، دشمنی با آمریکا برعکس در میان نسل‌های جوان و تحصیل‌کرده و بسیاری از ایرانیان دیگر اعتبار و جایگاهی ندارد. آمریکاستیزی و اقتصاد دولتی می‌توانستند زمان امام پایان یابند، اما همچنان ادامه یافتند با تمام مصیبت‌هایی که ظرف ۴۶ سال گذشته بر کشور وارد ساخته‌اند.

🔗فایل کامل این برنامه را در «دیدار نیوز» ببینید:

youtube.com/watch?v=p1zCt2-yWlA
Кайра бөлүшүлгөн:
تلویزیون دیدارنیوز avatar
تلویزیون دیدارنیوز
دیدار بررسی کرد
تفاهم‌نامه وزارت آموزش و پرورش با نیروی انتظامی؛ از حاشیه تا واقعیت


دیدارنیوز – چند روز پس از انتشار تفاهم‌نامه میان وزارت آموزش و پرورش و فرماندهی انتظامی، در پی واکنش‌های خانواده‌ها و جامعه علمی و دانشگاهی، نشستی با هدف بررسی مزایا و معایب این تفاهم‌نامه برگزار کرد که مشروح آن را می‌خوانید.

دیدارنیوز – نسرین نیکنام:
انعقاد تفاهم‌نامه میان وزارت آموزش و پرورش و فرماندهی انتظامی، دیدارنیوز را بر آن داشت تا نشستی با حضور صادق زیباکلام (استاد دانشگاه)، قاسم یزدان‌پناه (کارشناس آموزش و پرورش)، و سعید کاتبی (عضو هیأت‌مدیره باشگاه دانش‌آموزی پلیس) برگزار کند و حاشیه‌های ایجادشده را مورد بررسی قرار دهد.

برای مشاهده روی لینک زیر کلیک کنید⬇️
▶️ youtube.com/watch?v=zkWEIi7VlEE

🔵 این برنامه در سایت دیدارنیوز

🔵 @didarnews1
🔵 @didarnewsir
🔵 @sadeghZibakalam
✍️صادق زیباکلام ۲۸سال پیش در مصاحبه با «هفته‌نامه آبان»:
“مذاکره با آمریکا خیانت نیست.”

🔗لینک یادداشت:
https://t.me/sadeghZibakalam/5879

۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
✍️صادق زیباکلام به شاهزاده رضا پهلوی: «قدرت» چقدر ارزش دارد که برای رسیدن به آن به ترامپ متوسل شویم که مبادا یک وقت با نظام کنار بیاید.| ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

🔹درحالی که بسیاری از ایرانیان نگرانند که مبادا کار مذاکره با ترامپ به‌ جایی نرسیده و کار به درگیری بکشد و مملکت نابود شود، جناب شاهزاده ولیعهد برعکس، از ترامپ میخواهند که مبادا با نظام کنار بیایند. تصور میکنند، یا امیدوارند که در نتیجه جنگ، شاید دری به تخته‌ای بخورد و معظم‌له به قدرت برسند ولو آنکه در نتیجه جنگ و درگیری با آمریکا و اسرائیل یک تیر چراغ در مملکت سالم نمانده باشد.

https://www.instagram.com/p/DIouSYgCjOQ/?igsh=enQ4dWU1cW9icGFt
Кайра бөлүшүлгөн:
دیدارنیوز avatar
دیدارنیوز
07.05.202512:16
🎥 صادق زیباکلام در گفت و گو با دیدارنیوز:

🔹هاشمی می خواست آمریکاستیزی را در زمان امام پایان دهد ولی نتوانست اما اکنون شاید رهبری بتواند به آن پایان دهد

برای مشاهده روی لینک زیر کلیک کنید⬇️
▶️ youtube.com/watch?v=p1zCt2-yWlA

#دیدار_نیوز
didarnews.ir
@didarnews1| @didarnewsir
02.05.202516:53
✍️جشواره ملی «قلم وکیل»_ بوشهر| ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

🔹چند روز پیش آقای دکتر طهمورث بشیریه، استاد حقوق و عضو هیئت‌رئیسه کانون وکلا، با بنده تماس گرفتند و دعوت کردند برای ایراد سخنرانی در جشنواره اختتامیه برندگان جایزه "قلم وکیل" که به میزبانی کانون وکلا بوشهر برگزار می‌شود. گفتم درخدمتتون هستم. ایشان گفتند مراسم یازدهم اردیبهشت در بوشهر برگزار می‌شود و پروازتان شب قبلش است. من چند سال قبل به‌اتفاق آقای "ابراهیم اصغرزاده" ازطرف کانون وکلای کردستان به سنندج دعوت شده بودیم. علت دعوت، شرکت در مراسم پایانی کارآموزان وکلای دادگستری استان کردستان بود.

🔹من به‌دقت به سخنان دکتر بشیریه گوش نکردم و همین‌که نام "کانون وکلا" و "بوشهر" را شنیدم تصور کردم که مراسمی مثل چند سال پیش در کردستان است. بخشی از کتاب "سنت و مدرنیته"ام که پیرامون اهمیت قانون نوشته میرزا ملکم خان ناظم الدوله در "روزنامه قانون" است را یادداشت کردم که بخوانم. در فرودگاه از تعداد زیاد وکلای استان‌های مختلف که آنها هم عازم بوشهر بودند، تعجب کردم. هنوز متوجه نشده بودم که فردا اصلاً مراسم جشن پایان دوره کارآموزی وکلای دادگستری بوشهر نیست و اصلاً یک داستان مفصل دیگری است.

 🔹در رستوران بزرگی که برای صرف شام میهمانان جمع شده بودند تازه متوجه شدم که داستان از چه قرار است. آقای دکتر"سیروس شهریاری" رئیس کانون وکلای استان بوشهر آمدند کنارم و آهسته گفتند که دکتر، ما با مشکلات زیادی مجوز این مراسم را گرفته‌ایم؛ نگرانیم که فردا جنابعالی یک کم مراعات بفرمایید تا این ایده اهدای جایزه "قلم وکیل" را بتوانیم به یک جریان دائم تبدیل کنیم. تازه متوجه شده بودم که فردا مراسم پایان دوره کارآموزی وکلای استان بوشهر نیست و داستان دیگری است. و چنین شد که از ایشان پرسیدم که برای اینکه کانون بتواند ایده "قلم وکیل" را ادامه دهد، چه پیشنهادی دارند؟که شد بخشی از موضوع سخنرانی‌ام که تقدیمتان شده.

🔗لینک بخشی از مصاحبه:
https://www.instagram.com/reel/DJKAlKGstQq/?igsh=ZGJ5cG9jZ2M5MXV
29.04.202514:42
✍️صادق زیباکلام ۲۸سال پیش در مصاحبه با «هفته‌نامه آبان»:
“مذاکره با آمریکا خیانت نیست.”| ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

🔹تیترهفته نامه آبان در دیماه ۱۳۷۶ ،"مذاکره با آمریکا خیانت نیست" را میبایستی یکی از پس لرزه‌های زلزله دوم خرداد درسال۱۳۷۶دانست. زلزله "دوم خرداد" بسیاری از باورهای سیاسی و اجتماعی نظام را تکان داد. اگرسال‌های نخست انقلاب را مستثنی نماییم، برای نخستین بار بعد از انقلاب بود که نسلی ازمطبوعات درایران ظاهر شده بودند که مهمترین شاخصه آنها مستقل بودنشان از نظام می‌بود. شرایط سیاسی واجتماعی ایران آنچنان تکان خورده بود که برخی ازایرانیان مقیم خارج، حتی بفکر بازگشت به ایران افتاده بودند. برای نخستین بار شماری از باورهای انقلابی نظام، با پرسش‌هایی روبرو شده بودند."اشغال سفارت آمریکا"، "ادامه جنگ بعدازفتح خرمشهر"،"نظارت استصوابی"،"اقتصاد دولتی"،"عملکرد صدا و سیما"،"دشمنی با غرب بعنوان سیاست خارجی ج.ا" وبسیاری ازبت‌های دیگرانقلابی، با پرسش هایی روبرو شده بودند.

🔹یکی ازموضوعاتی که برای نخستین بار درعرصه مطبوعات و دانشگاه‌ها وحتی درصدا وسیما مورد بحث قرار گرفته بود "دشمنی با آمریکا" بود.تا قبل از دوم خرداد، باور عمومی آن بود که استکبارستیزی و دشمنی با اروپا و آمریکا، یکی از بنیان‌های انقلاب می‌باشد. همه دستاوردهای غرورآفرین جمهوری اسلامی یکطرف، واینکه پرچم پرافتخار مبارزه با آمریکا را بردوش گرفته بود،طرف دیگر. اصلا فکر اینکه با آمریکا گفتگویی صورت بگیرد حتی درمخیله شخصیت‌های میانه‌رو نظام هم جایی نداشت چه رسد به انقلابیون. احدی جرات نمی‌کرد که پیرامون تنش زدایی با آمریکا سخنی بمیان آورد. کیفرخواست بلندی ازجنایات آمریکا علیه ملت مظلوم، قهرمان، آزادیخواه، استقلال طلب و مسلمان ایران تنظیم شده بود. ازکودتای ۲۸ مرداد گرفته تا جنایات آمریکا دردوران پهلوی، تا برسیم به فهرست بلند بالای جنایات و توطئه‌های آمریکا بعد ازپیروزی انقلاب. بنابراین هر کلامی پیرامون تنش زدایی با آمریکا بمثابه خیانت بخون شهدا،تسلیم ونوکری واشنگتن تلقی می‌شد.

🔹اما فضای دوم خرداد باعث شده بود تا ایدئولوژی دشمنی با آمریکا درمحافل دانشگاهی ومطبوعات دوم خردادی برای نخستین بارمورد بررسی قراربگیرد.چه شدکه اساساً دشمنی با آمریکا بدل به گفتمان اصلی انقلاب شد؟واینکه بسیاری ازاتهامات ما به آمریکا، یکسویه و تحریف شده است. بعلاوه نشان داده شده که اصرار بر دشمنی با آمریکا بعد از انقلاب چگونه تیشه به ریشه منافع ملی ما وارد ساخته.

https://www.instagram.com/p/DJCLuoWsukp/?igsh=MWVwbXM0NmduaTg0ag==
22.04.202521:16
✍️پاسخ صادق زیباکلام به منتقدین نامه به شاهزاده رضا پهلوی |۲ اردیبهشت۱۴۰۴

🔺“اینها می‌خواهند برای ما دمکراسی بیاورند!”

🔹جناب شاهزاده ولیعهد از آقای ترامپ خواسته بودند که با ج.ا توافق نکنند.من در پستی جسارتا از معظم له انتقاد کردم که شکست مذاکرات منجر به جنگ و درگیری با آمریکا و اسرائیل میشود که حتی اگر بالفرض منجر بقدرت رسیدن حضرتعالی هم بشود،ولی برای مردم و مملکت بجز مصیبت و ویرانی حاصل دیگری ندارد.


🔹این انتقاد بشدت با عکس العمل طرفداران معظم له مواجه گردید و طبق معمول با موجی از فحاشی و هتاکی بمن پاسخ دادند.پاسخ جناب آقای دکتر وحید بهمن یکی از آنهاست که عینا باستحضار می‌رسد.

🔹فقط جسارتا یادآوری نمایم که این تفکر قرار است در آینده برای ایران دمکراسی را به ارمغان آورد.

صادق زیباکلام
دوم اردیبهشت ۱۴۰۴


🔗نامه «صادق زیباکلام» به شاهزاده «رضا پهلوی»:

https://t.me/sadeghZibakalam/5869
Кайра бөлүшүлгөн:
AbdiMedia I عبدی مدیا avatar
AbdiMedia I عبدی مدیا
🔴 امشب #زنده / خلیج فارس؛ رمزگشایی از جنگ روانی ترامپ

🔸با حضور دکتر صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه

⏰ ساعت ۲۲:۰۰ به وقت ایران

📡 پخش
#زنده همزمان از کانال‌ یوتیوب، صفحه توییتر و کانال تلگرام عبدی مدیا
👇👇👇👇👇
https://youtube.com/@AbdiMediaNet

🔻🔻عبدی مدیا را دنبال کنید:🔻🔻
🌐
سایت | 🔗اینستاگرام | 🟢واتس‌اپ | 🔗تلگرام I📺یوتیوب I 📻کست باکس
Кайра бөлүшүлгөн:
صادق زیباکلام - Sadegh Zibakalam avatar
صادق زیباکلام - Sadegh Zibakalam
05.05.202518:25
✍️آیا خروج ترامپ از برجام باعث شکست آن شد؟| ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

🔹 "آمریکایی‌ها بدعهد و پیمان هستند"؛ "به وعده‌ها و قول و قرارهای آنها اصلاً نمی‌توان اعتماد کرد"؛ "مصدق هم فریب اطمینان به آمریکایی‌ها را خورد"؛ "اروپایی‌ها حتی از آمریکایی‌ها هم بدتر هستند"؛ "ما به کلیه تعهداتمان در برجام عمل کردیم، اما آنها حتی تحریم دارو را هم برنداشتند"؛ "مقصر البته ظریف و تیم مذاکره‌کننده بودند که به قول و قرارهای آمریکایی‌ها اطمینان کردند و تضمین‌های لازم را در برجام نیاوردند تا آمریکایی‌ها نتوانند هروقت دلشان خواست از برجام خارج شوند"؛" البته روحانی هم خیلی مقصر بود او حتی آب‌خوردنمان را هم گره‌زده بود به توافق برجام، و آمریکایی‌ها هم از اصرار و عجله دولت روحانی برای رسیدن به توافق سوءاستفاده کردند و همه امتیازهایی که می‌خواستند را گرفتند درحالی‌که تحریم‌ها درعمل باقی ماندند"...

 🔹مشابه چنین گزاره‌هایی را بارها چه قبل و چه بعد از خروج ترامپ از برجام شنیده‌ایم. اما آیا همه گناه شکست برجام بر دوش "بدعهدی آمریکایی‌ها" است؟ واقع مطلب آنست که جریان انقلابی تندروها درایران خیلی بی‌تقصیر نبود. می‌دانیم که دشمنی با غرب و آمریکا بن‌مایه ایدئولوژی این جریانات است. آنان همواره با هر حرکتی که در جهت تنش‌زدایی با آمریکا بوده به مقابله برخاسته‌اند. برجام هم استثنایی بر این قاعده نبود. هنوز مذاکره با آمریکا رسمیت نیافته بود که آنان در آبان ۱۳۹۲ در سفارت آمریکا جمع شدند و نام دلواپسان را بروی خود گذاردند."دلواپس" اینکه مبادا میان ایران و آمریکا توافقی صورت بگیرد. همان بساطی را که بر سر این‌که گفتگوها در عمان "مستقیم است یا غیرمستقیم"،براه انداخته بودند، بر سر ظریف درآوردند وقتی با جان کری وزیرخارجه آمریکا درژنو دست داد و قدم زدند. در تمام ۲۱ ماهی که مذاکرات در جریان بوده تیغ و تیشه‌ای که توانستند بر سر راه آن پرتاب کردند.

 🔹احساس جدیدی که بعد از برجام در غرب نسبت به ایران به وجود آمده بود باعث شد تا صدها کمپانی بزرگ و کوچک غربی برای نخستین‌بار بعد از انقلاب به‌منظور فعالیت در نفت، گاز، پتروشیمی، خودروسازی و غیره راهی ایران شدند. اما تداوم غرب‌ستیزی و دشمنی با آمریکا به آنان یادآور شد که چیزی عوض نشده. ماه‌ها قبل ازآنکه ترامپ از برجام خارج شود، کمپانی‌های غربی رفته بودند و ترامپ تیرخلاص بر جسد برجام خالی کرد.


🔗اینستاگرام «صادق زیباکلام»:
https://www.instagram.com/reel/DJRvFmnM6fX/?igsh=dTk3bG04YmV1Y3F
01.05.202516:30
نسیم جنوب: سردرگمی دکتر زیباکلام برای انتخاب موضوع سخنرانی در جشنواره ملی قلم وکیل در بوشهر، به زبان طنز.
اا اردیبهشت ۱۴۰۴
✍️صادق زیباکلام: “برای یک لحظه بیخیال مذاکرات بشیم.”| ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

🔗لینک یادداشت:
https://t.me/sadeghZibakalam/5876
Өчүрүлгөн25.04.202513:06
21.04.202510:11
جناب شاهزاده ولیعهد از آقای ترامپ خواسته بودند که با ج.ا توافق نکنند.من در پستی جسارتا از معظم له انتقاد کردم که شکست مذاکرات منجر به جنگ و درگیری با آمریکا و اسرائیل میشود که حتی اگر بالفرض منجر بقدرت رسیدن حضرتعالی هم بشود،ولی برای مردم و مملکت بجز مصیبت و ویرانی حاصل دیگری ندارد.
این انتقاد بشدت با عکس العمل طرفداران معظم له مواجه گردید و طبق معمول با موجی از فحاشی و هتاکی بمن پاسخ دادند.پاسخ جناب آقای دکتر وحید بهمن یکی از آنهاست که عینا باستحضار می‌رسد.
فقط جسارتا یاد داوری نمایم که این تفکر قرار است در آینده برای ایران دمکراسی را به ارمغان آورد.

صادق زیباکلام
اول اردیبهشت ۱۴۰۴
Кайра бөлүшүлгөн:
آخرین خبرها|LastNews avatar
آخرین خبرها|LastNews
18.04.202519:12
صادق زیباکلام:

من به توافق ایران و امریکا خیلی امیدوارم

🖥 @LastNew_ir
Көрсөтүлдү 1 - 24 ичинде 108
Көбүрөөк функцияларды ачуу үчүн кириңиз.