Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
روزنامه شریف | SharifDaily avatar
روزنامه شریف | SharifDaily
روزنامه شریف | SharifDaily avatar
روزنامه شریف | SharifDaily
09.05.202509:56
«خداحافظی با ۱۸۹۶ شریفی»

❇️ آخرین مراسم رسمی ۱۸۹۶ شریفی که در سال‌های گذشته پا به شریف گذاشتند و در یکسال اخیر فارغ‌التحصیل شدند، امروز با آیین دانش‌آموختگی در سالن استاد جباری برگزار شد.

🔸 قرائت قرآن، صلوات خاصه امام هشتم، چند سخنرانی‌ و کلیپ، تقدیر از برگزیدگان آموزشی، سوگند دانش‌آموختگی و اجرای زنده گروه ایهام بخش‌های مختلف مراسم را تشکیل دادند و عکاسی‌ در گوشه‌ و کنار دانشگاه هم از حدود ۶ صبح تا دقایقی قبل، به راه بود.

🔸 طبق آماری که امروز در مراسم منتشر شد، از این ۱۸۹۶ نفر، ۸۹۴ نفر در مقطع کارشناسی، ۶۹۹ نفر ارشد و ۶۲ نفر دکترا بودند؛ از طرفی ۴۳۷ نفرشان دختر و ۱۴۵۹ نفرشان را نیز پسران تشکیل می‌دادند.

🆔 @SharifDaily
«بادبزن و آفتابه و تغییر ساعت اداری»

❇️ بحران ناترازی که پاییز و زمستان ۴۰۳، تعطیلات زیادی را نصیب کشور کرد، بعد از یکی دو ماه بی‌خبری، حالا در اردیبهشت، با آب و برق سر و کله‌اش پیدا شده و خبر‌ اولش هم قطعی برق خانگی‌ست و مشخص نیست مثل پارسال سراغ دانشگاه هم خواهد آمد یا نه؟

🔸 بعد از این ماجرا، وزیر نیرو در تلویزیون حاضر شد تا به قول خودش «اعتراف کند آمادگی این وضعیت در اردیبهشت را نداشتند» و امروز هم دبیر سندیکای صنعت برق کشور به مردم توصیه کند «در ماه‌های بعد، آفتابه و بادبزن همراه خودشان داشته باشند

⏺راه حل دیگری هم که تا امروز در کشور و دانشگاه پیشنهاد شده، تغییر ساعت کار ادارات است و از شنبه ۲۰ اردیبهشت، ساعت کاری دانشگاه به ۶:۳۰ تا ۱۳:۳۰ با نیم‌ساعت شناوری (۷:۰۰ تا ۱۴:۰۰) تغییر می‌کند؛ مترو هم شنبه تا چهارشنبه ساعت ۴:۳۰ صبح، پنجشنبه از ۵:۳۰ و جمعه از ۶:۰۰ صبح تا ۲۲ فعالیت خواهد کرد.

⏺تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در نیمه اول سال که خبرگزاری‌ها منتشر کردند هم به بخش اداری مربوط می‌شود و تغییری در روند آموزشی و امتحانات و... دانشگاه نخواهد داشت.

🆔 @SharifDaily
«بزرگداشت بانوی سد شکن»

❇️ ۲۲‌ اردیبهشت سالروز تولد #مریم_میرزاخانی یا به قول اطرافیانش «بانوی سد شکن» که باعث شده ۱۲ می به‌ «روز جهانی زن در ریاضیات» نام‌گذاری شود، فرصت خوبی برای بچه‌های انجمن علمی همبند دانشکده علوم #ریاضی تا دست به برگزاری مراسم سالانه‌ی زیر بزند:

«همایش بزرگداشت روز زن در ریاضیات»

⬅️ سخنرانی‌ها و ارائه‌های علمی
⬅️ فضایی مناسب برای پرسش‌وپاسخ
⬅️ با حضور چهره‌های برجسته‌ی جهان ریاضی

🗓 ۱۸ تا ۲۲ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴

⬅️ مهلت ثبت‌نام عمومی برنامه حضوری:
۲۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴

🔗 کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام

🔘 @Women_Mathematics
📷 Instagram

🔘 @Hamband_SUT
🆔 @SharifDaily
«نمونه‌ترین‌ها»

❇️ سابقه‌اش به سال ۷۰ بر می‌گردد؛ رویدادی ویژه تقدیر از استادان نمونه کشوری که در طول این سال‌ها تاکنون ۵۹۰ نفر را در ادوار گذشته‌اش مورد تجلیل قرار داده و امسال هم نوبت به ۳۰ استاد در چهار گروه علوم انسانی، علوم فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم کشاورزی و دامپروری رسید.

🔸 مراسمی که در بین تقدیرشدگانش، دکتر #علیرضا_ذاکر_مشفق استاد دانشکده فیزیک و دکتر #حسین_اسدی استاد دانشکده مهندسی کامپیوتر در میان آنان بودند و توسط معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم و مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌ها مورد تجلیل قرار گرفتند.

🆔 @SharifDaily
«داده تحلیل کن»

🪧 آموزش جامع و کاربردی، بر مبنای پروژه‌های واقعی، با حضور متخصصان حرفه‌ای تحلیل دادهٔ کشور

📌 چه برنامه‌هایی در پیش دارید؟

◀️ترکیب آموزش حضوری، آنلاین و کارگاه‌های عملی
◀️پنل‌های انتقال تجربه با متخصصان کشور
◀️کار تیمی و پروژهٔ واقعی
◀️اعطای گواهینامهٔ معتبر دوره
◀️امکان ثبت‌نام اقساطی

📊 به مدت ده هفته از ۱۰ اردیبهشت
ℹ️ با ظرفیت محدود

🔗 آدرس پیش‌ثبت‌نام رایگان و مشاهدهٔ سرفصل‌‌ها

👥 @Hamrah_Academy
🆔 @SharifDaily
05.05.202520:01
❇️ برنامه‌های پیشنهادی فردا سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت:

🪧 نگاه سرویس‌محور به عملیات‌های سرمایه‌ٔ انسانی
🕒 ساعت ۱۱:۰۰ تا ۱۲:۳۰
👤 اشکان بنکدار
📍 دانشکدهٔ مدیریت و اقتصاد، کلاس ۱۰۵
📄 ثبت‌نام
🔘 انجمن علمی مدیریت

🪧 به روایت تجربه؛ در جست‌وجوی حال خوب
🕒 ساعت ۱۲:۳۰
📍 همکف ابن‌سینا، دفتر انجمن اسلامی
🔘 انجمن اسلامی

🪧 سلسله جلسات خبرخوانی فیزیک
🕒 ساعت ۱۳:۰۰
👤 سامان مقیمی
📍 دانشکدهٔ فیزیک، طبقهٔ ۳، کنار آونگ فوکو
🔘 خبرخوانی فیزیک

🪧 پرهیب؛ به کجا چنین شتابان؟!
🕒 ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰
👤 فائضه غفارحدادی، مریم شهرام‌پور
📍 کتابخانهٔ مرکزی، سالن توس
🔘 حوزهٔ دانشجویی

🪧 کرسی آزاداندیشی علمی؛ کارکردهای نهاد علم
🕒 ساعت ۱۶:۳۰
📍 ساختمان معاونت فرهنگی، اتاق اشتراکی اول
🔘 انجمن علمی فارابی

🪧 سلسله جلسات بحث‌آزاد زبان انگلیسی
🕒 ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۰۰
📍 دانشکدهٔ مهندسی شیمی و نفت، کلاس ۱۵
🔘 انجمن علمی کیمیا

🪧 حلقهٔ مطالعاتی کتاب «در اسارت جغرافیا»
🕒 ساعت ۱۷:۰۰
📍 ساختمان معاونت فرهنگی، کلاس اول
🔘 انجمن اسلامی

🪧 نقش داده، فناوری و حکمرانی؛ در برون‌رفت از بحران آب در ایران
🕒 ساعت ۱۷:۰۰ تا ۱۸:۰۰
👤 حسین عسکری
📄 ثبت‌نام
🔘 پژوهشکدهٔ سیاست‌گذاری

🪧 مروری بر فرآیند طراحی و اجرای کمپین‌های برندینگ اخیر اسنپ‌فود
🕒 ساعت ۱۸:۰۰ تا ۱۹:۳۰
👤 پروین بهروز
💻 اتاق مجازی رویداد
🔘 انجمن علمی مدیریت

🪧 مراسم هیأت هفتگی
🕒 ساعت ۱۹:۴۵
👤 حجت‌الاسلام میرکو، یزدان محرابیان
📍 مسجد
🔘 هیأت الزهرا(س)

🆔 @SharifDaily
09.05.202506:43
«جهان، دل است و تو جانی،
نه بلکه جان جهانی»


❇️ امروز ولادت اوست؛ خاطرات روزهای کودکی، التیام‌ زخم‌های کوچک و بزرگ، پناه فراز و فرودهای زندگی، تکیه‌گاه لحظات سختی، امید ثانیه‌های تلاش و مطلوب هر گذشته و آینده‌ای. روز تولدش مبارک ما؛ که اگر نبود، نه یک‌جا که تمام جزء و کل زندگی می‌لنگید...

📌 فیلم ١٠٠ ثانیه‌ای «نزدیک‌تر» به کارگردانی #محمدرضا_اربابی که دیشب برای اولین‌بار منتشر شد.

🆔 @SharifDaily
«جشن دوهزار نفره»

🎓 ساعت هشت صبح فردا و همزمان با ولادت امام رضا(ع)، جشن نوستالژی فارغ‌التحصیلان یک سال اخیر شریف، با حضور ۲۰۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان و خانواده‌هایشان در سالن استاد جباری برگزار خواهد شد.

🔸 مراسمی که در کنار قرآن، سرود ملی و سخنرانی‌های مرسومش، قرائت سوگند دانش‌آموختگی، تقدیر از برترین‌های آموزشی و اجرای گروه موسیقی ایهام، برای آن برنامه‌ریزی شده است.

🔸 اول صبح بودن مراسم امسال، اگرچه برای برخی از خانواده‌های غیرتهرانی، سختی‌هایی دارد اما با این وجود #معاونت_آموزشی اعلام کرده پذیرش، پذیرایی، هماهنگی و ثبت عکس جمعی از ساعت ۶ تا ۶:۳۰ در ضلع غربی سالن استاد جباری شروع شده و از ۷:۱۵ دانشکده‌ها به ترتیب الفبا وارد سالن خواهند شد.

📸 ۲۰ سال پیش؛ آیین دانش‌آموختگی سال ۸۴ - تصاویر از گنجینه دانشگاه

🆔 @SharifDaily
07.05.202518:31
«نایِ ناترازی | کبریت سوم: در جستجوی راه‌حل»

❇️ از تعریف ناترازی هم مشخص است که برای حل آن یا باید میزان عرضه انرژی را افزایش داد و یا میزان تقاضای آن را کاهش. هرکدام از این دو رویکرد را با روش‌هایی متفاوت می‌توان انجام داد که وابسته به نوع انرژی مورد استفاده است.

🔸 به‌طور مثال، همان‌گونه که انتظار داریم، واردات برق، گاز و یا مشتقات نفتی هر کدام پیچیدگی‌های فنی و اقتصادی خود را دارند. از طرفی، بیش از هفتاد درصد سبد انرژی ایران از گاز طبیعی است. پس منطقی است راهکارهای کاهش ناترازی را از گاز شروع کنیم. میان افزایش عرضه و کاهش تقاضا نیز، معمولا راه آسان‌تر افزایش عرضه است، پس اول سراغ آن خواهیم رفت.

🔸 در کبریت سوم از یادداشت «نا»یِ «نا»ترازی، #امین_زمانی، که در شماره ۹۴۲ روزنامه منتشر شده است، دو راه برای افزایش عرضه میزان گاز، یعنی افزایش تولید گاز یا واردات آن را بررسی می‌کند. راه‌هایی که هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارند؛ نمونه‌اش حل کوتاه مدت بحران و وابستگی به کشور دیگر در آن‌ها و از طرفی عدم امکان افزایش تولید به صورت یکجا و همچنین حل نشدن مشکل افزایش تقاضا با افزایش تولید و رفع موقت بحران.

🔸 یادداشتی که می‌توانید متن کاملش را از تلگراف خوانده و قسمت‌های قبلش را هم در لینک‌های زیر دنبال کنید:

📌 کبریت اول | زیر نور شمع
📌 کبریت دوم | شرح درد ناترازی

🆔 @SharifDaily
«اینجا یک کودک رها شده است»

شریف، میزبان اولین اکران عمومی «بچه مردم» در کشور

«تاجی: هر قصه‌ای رو نگاه کنید، می‌بینید قهرمانش از یه جایی رو پای خودش وایساده. الیورتوئیست یه جور، سهراب و فریدون اون جور، حضرت یوسف چهار سالش بود رفت عزیز مصر شد. حضرت موسی رو بگو؛ همین که دنیا اومد دادنش به آب! ماشالا نره غول شدین، پاتون اینجاس سرتون اونجا. وقتشه خودی نشون بدین…»


❇️ این روایت فیلمی‌ اجتماعی از #محمود_کریمی با بازیگری گوهر خیراندیش، رضا کیانیان و حسن معجونی است؛ ماجرای یک کودک که مادرش او را سر راه می‌گذارد و ما جریان پیچیده زندگی‌اش را دنبال می‌کنیم؛ داستانی که در جشنواره فجر چهل‌وسوم، نامزد ۱۴ سیمرغ و برنده بهترین تدوین، فیلم‌نامه و کارگردانی شد.

🔸 «بچه‌ی مردم» شنبه برای اولین بار در کشور به‌صورت عمومی از ساعت ۱۷ در سالن استاد ربیعی شریف اکران می‌شود و قیمت بلیط آن برای شریفی‌ها ۵۰۰۰۰ تومان و برای بقیه ۸۰۰۰۰ تومان است.

🔗 برای تماشای این فیلم، نهایتاً تا ساعت ۲۴ جمعه ۱۹ اردیبهشت، از طریق این لینک بلیط خود را تهیه کنید.

🔘 @Sharif_CinemaCenter
🆔 @SharifDaily
«وقتی هوش مصنوعی مد نبود»

#عکس_و_مکث

📸 تصویری که این هفته در برخی سایت‌ها از لیست دروس مرکز کامپیوتر دانشگاه صنعتی آریامهر در ترم دوم سال تحصیلی ۱۳۵۱ - ۱۳۵۲ منتشر شده و نشان می‌دهد در آن ترم، درسی سه واحدی به نام هوش مصنوعی با تدریس آقای کرمانی ارائه می‌شده است.

🔸 یکی از استادان قدیمی‌ دانشگاه هم این عکس را بعد از پیگیری روزنامه تایید کرد و این‌طور گفت که ظاهراً همزمان یا قبل از این تاریخ، مرحوم دکتر #فرهاد_مودت هم در دانشگاه هوش مصنوعی تدریس می‌کرده است.

🆔 @SharifDaily
05.05.202518:34
«شریف، فردا خواهد سوخت»

❇️ اولین ورودی‌های دانشکده #برق، او را به درس‌خواندن و نظم و عملش می‌شناختند؛ از دانشکده هم که بیرون می‌رفتی، نشست‌های سیاسی و حلقه‌های مطالعاتی و جنب‌وجوش‌های اجتماعی‌اش را می‌توانستی ببینی. «سید مجید شریف واقفی» ورودی ۴۵ دانشگاه که رفته‌رفته تمایزش را با خیلی‌ها نشان داد و در حلقه اول تشکیلاتی رفت که ابتدا به «مجاهدین خلق» شناخته می‌شد و بعدها «منافقین» لقب گرفت.

🔸 با دستگیری چهره‌های مطرح این سازمان توسط ساواک و تغییرات ایدئولوژیک از اسلام به مارکسیسم، افراد جدیدی در دهه پنجاه در آن سردمدار شدند. مجید شریف واقفی ۱۶ اردیبهشت ۱۳۵۴ به دامی که همسرش لیلا زمردیان در سازمان برای او پهن کرده بود افتاد و توسط وحید افراخته از مسئولین ارشد این گروه، ترور شد و پیکرش را هم به آتش کشیدند.

🔸 فردا سالگرد شهادت کسی است که سال‌ها بعد با رای اساتید، کارکنان و دانشجویان، دانشگاهی که ورودی دوره اولش بود، به نام و یاد او نام‌گذاری شد؛ «شریف».

📄 داستان زندگی مجید شریف واقفی را می‌توانید در پرونده این هفته روزنامه خوانده و لحظه ترورش در فیلم سیانور را در کلیپ بالا ببینید.

🆔 @SharifDaily
08.05.202520:15
❇️ برنامه‌های پیشنهادی فردا جمعه، ۱۹ اردیبهشت:

🪧 مراسم مناجات سحر؛ قرائت دعای کمیل
🕒 ساعت ۲:۳۰
👤 حجت‌الاسلام قاسمیان
📍 مسجد
🔘 هیأت الزهرا(س)

🪧 آیین دانش‌آموختگی ۱۴۰۴
🕒 ساعت ۶:۰۰
👤 ۲۰۰۰ فارغ‌التحصیل سال اخیر
📍 سالن مرحوم جباری

🪧 دیدار با خانوادهٔ شهیدان «امیر و علی شاه‌آبادی»
🕒 ساعت ۱۶:۰۰
📍 حرکت از مقابل سردر اصلی
📄 ثبت‌نام
🔘 نیستان

🪧 موکب ولادت امام رضا(ع)
🕒 ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۱:۰۰
📍 مقابل درب اصلی دانشگاه
🔘 مجمع مهدویون

🆔 @SharifDaily
«همیشه نیلگون؛ همیشه فارس»

🇮🇷 تاریخ و اصالت را نه می‌شود خرید؛ نه می‌توان فروخت؛ نه می‌شود ساخت و نه می‌توان معامله کرد؛ تاریخ، حتی اگر یک روز هم از آن گذشته باشد، ثبت و ضبط و ابدی شده است؛ چه برسد به هزاران سال با هزار و یک سند و مدرک و تصویر و نشان.

🔸 حکایت نام خلیج فارس که سه‌شنبه، آسوشیتدپرس در نقل قولی اعلام کرد رئیس‌جمهور آمریکا قصد دارد برایش از اسامی جعلی‌ استفاده کند اما وی بعد از اعتراضات گسترده ایرانی‌ها و انتشار اسناد تاریخی، عقب‌ نشست و گفت هنوز تصمیمی برای آن نگرفته است!

🎙همایون از «خلیج پارس» می‌خواند.

🆔 @SharifDaily
«IRAN OIL 2025»

🪧 نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که امسال به ایستگاه بیست‌ونهمش در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران می‌‌رسد، اصلی‌ترین دورهمی مجموعه‌های این صنعت است که نه فقط برای اهالی مهندسی شیمی و نفت، بلکه سایر رشته‌ها، فرصت‌های مختلف آشنایی و کاری با آن‌ ایجاد می‌کند.

⬅️ هلدینگ گسترش انرژی پاسارگاد هم این چهار روز دو کارگاه آموزشی در غرفه خود برگزار می‌کند:

▫️هوشمندسازی WRFM؛ چالش‌ها و دستاوردها
جمعه ۱۹ اردیبهشت؛ ساعت ۱۰:۳۰

▫️پایش وضعیت هوشمند نیروگاهی IPCM
شنبه ۲۰ اردیبهشت؛ ساعت ۱۰:۳۰

⬅️ ساعت کاری نمایشگاه، از ۸ الی ۱۵ اعلام شده و برای شرکت در این کارگاه‌ها می‌توانید‌ به غرفه ۸۳۰ سالن شماره ۸ و ۹ سر بزنید.

🆔 @SharifDaily
06.05.202520:15
❇️ برنامه‌های پیشنهادی فردا چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت:

🪧 نمایش، نقد و بررسی فیلم «HER 2013»
🕒 ساعت ۱۶:۰۰ تا ۱۹:۰۰
👤 حسین محدودی
📍 مجتمع فناوری دکتر روستاآزاد، مرکز کارآفرینی
📄 ثبت‌نام
🔘 مرکز کارآفرینی

🪧 نشست «همکاری با نهادهای بین‌المللی؛ تجربهٔ سیاستگذاری در بانک‌جهانی»
🕒 ساعت ۱۷:۳۰
👤 علی ملکی
📄 ثبت‌نام
🔘 انجمن علمی حکمرانی و سیاست‌گذاری

🪧 مجلس ولادت امام رضا(ع)
🕒 ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۰۰
👤 حجت‌الاسلام محمدصالح قنبریان، محمدجواد نایب‌کبیر، محمدمهدی نوری
📍 کنار حراست درب انرژی، دفتر مجمع مهدویون
🔘 مجمع مهدویون

🆔 @SharifDaily
📽 تیزر رسمی‌ مسابقه بزرگ «سایه شریف»

⬅️ رقابتی سراسر هیجان و لذت در سراسر دانشگاه

🔍 آیا می‌توانید در کشف راز گمشدگان به تیم جستجو بپیوندید؟ زمان، تنگ و پاسخ‌ها در دستان شما....

🎁 با ۲۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی

👤 در قالب گرو‌ه‌های ۳ نفر
💻 با اپلیکیشن اختصاصی

📍 اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام:
🔗 RazeShahr.ir

🔘 @razeshahrr
🆔 ‌@SharifDaily
«جمع هکرها و نقاش‌ها»

🪧 بعد از ساخت صدا و تصویر و متن و مقاله و پایان‌نامه و... با AI، یکی از پرکابردترین‌ محصولاتش ساخت «وب‌اپ‌ها» است که البته عمده‌شان بر پایه کدزدن شکل می‌گیرند. فرصتی که البته در یکی از دوره‌های آنلاین مجموعه‌ای که جمعی از شریفی‌ها و غیرشریفی‌ها با ترکیب ایده‌های کامپیوتری و هنری راه انداختند، می‌تواند بدون سابقه و توانایی کدزنی هم راه بیُفتد. مجموعه‌ای که شاید در آینده، بیشتر از آن‌ها برایتان بگوییم.

⬅️ شروع از آن هم صرفاً با یک ثبت‌نام و معرفی ساده شروع می‌شود؛ سپس با حضور در تیم، نحوه کار با هوش مصنوعی در طراحی وب و سایر حوزه‌های کد زدن را یاد گرفته و اگر جزو استعدادهایشان باشید، این چهار جلسه برایتان رایگان شده و وارد مسیر شتابدهی‌شان خواهید شد؛ مسیری که راهنمایی و منتورینگ اختصاصی، فراهم شدن فرصت همکاری و ساخت محصول واقعی بخش‌هایی از آن خواهد بود.

⬅️ برای ثبت‌نام، از طریق این لینک اقدام کنید؛ توضیحات بیشتر درباره مجموعه‌شان را هم می‌توانید در این لینک بخوانید.

🆔 @SharifDaily
08.05.202518:45
«دو بار گوش بده، یه بار کد بزن»

❇️ گاهی وقتی یک ایده نو در ذهن‌مان جرقه می‌زند و با اشتیاق زیادی سراغ ساختن محصول می‌رویم. حواس‌مان نیست که بیرون از این همه هیجان، کسی قرار است از این محصول استفاده کند.

🔸 کسی که شاید نگاه، نیازها یا حتی زبانش با ما فرق داشته باشد. همین مشکل به ظاهر ساده، چیزی که خیلی از استارتاپ‌ها را در همان سال اول به بن‌بست می‌کشاند: نادیده گرفتن صدای مشتری.

📄 موضوعی که در صفحه علم‌وفناوری شماره ۹۴۴، بررسی و به تجربیات Google Glass و اسنپ‌فود هم اشاره شده است که می‌توانید از تلگراف بخوانید.
🎙 رادیوشریف هم با گویندگی #معین_محمدی و تدوین #مهدی_زارعی، نسخه صوتی آن را آماده کرده که می‌توانید آن را بشنوید.

🆔 @SharifDaily
«البرز، روی دست سه شریفی»

❇️ جایزه البرز که خیلی‌ها اسمش را نوبل ایرانی می‌گذارند، باسابقه‌ترین جایزه علمی کشور است که سال ۴۲ با هدف كمك به اشاعه فرهنگ كشور توسط مرحوم #حسینعلی_البرز با وقف تمام اموالش در بنیاد فرهنگی البرز پایه‌گذاری شد و در طول بیش از ۶ دهه، بیش از ۶ هزار نفر از برترین‌های علمی کشور را مورد تشویق قرار داده است‌.

🔸 این جایزه که امسال به شصت و سومین ایستگاهش در بخش نخبگانی رسید، دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت با حضور دکتر عارف، معاون اول رئیس جمهور، دکتر افشین، معاون علمی رئیس جمهور، رئیس سازمان اوقاف، مدیرعامل بنیاد البرز و و تعدادی از چهره‌های علمی و فرهنگی کشور در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار و به منتخبینش اعطا شد.

🔸 در این مراسم ۶۲ نفر از برترین‌های علمی شامل ۴ دانشمند، ۲ پژوهشگر جوان، ۱۰ فناور، ۶ طلبه و ۴۰ دانشجو معرفی و تقدیر شدند که دکتر #عبدالرضا_سیم‌چی استاد دانشکده #مواد به‌عنوان دانشمند برگزیده و #محمدعلی_بختیاری دانشجوی دکتری و #عرفان_رادفر دانشجوی کارشناسی #مکانیک به‌عنوان دانشجوی برگزیده مورد تقدیر قرار گرفتند.

🔗 روایت شش دهه اعطای جایزه البرز

🆔 @SharifDaily
«شریف قرنطینه شد؟»

❇️ حوالی ساعت یک بعد از ظهر امروز، پیامک بالا از طرف #معاونت_فرهنگی به دست تعدادی از دانشجویان رسید؛ پیامکی که ظاهرش خبر از گم شدن تعدادی از دانشجویان می‌دهد و به دنبال تشکیل تیم تجسس می‌گردد.

🔸 کوتاه اینکه پیامک بالا، مربوط به مسابقه «سایه شریف» است که هفته بعد در دانشگاه با ۱۰ میلیون، ۷ میلیون، ۵ میلیون، ۲ میلیون و ۱ میلیون جایزه برای تیم‌های اول تا پنجم برگزار می‌شود و پرچم و رد پاهایشان را این روزها در سطح شریف دیده‌اید.

🔸 خلاصه جای نگرانی نیست و صرفاً اگر قصد شرکت در بازی داشتید، می‌توانید از طریق لینک زیر در آن ثبت‌نام کنید:

🔗 RazeShahr.ir

🆔 @SharifDaily
«وقتی اینجا شریف شد»
🗣 روایت روند تغییر نام «صنعتی آریامهر» به «صنعتی شریف»

بعد از پیروزی انقلاب در سال ۵۷، یکی از مهم‌ترین اتفاقاتی که در دوران ریاست دکتر علی‌محمد رنجبر بروجردی یعنی بین سال‌های ۱۳۵۸ تا ۱۳۵۹ رقم خورد، تغییر نام دانشگاه از «صنعتی آریامهر» به «صنعتی شریف» بود؛ تغییر نامی که از طریق برگزاری یک همه‌پرسی میان استادان، کارمندان و دانشجوهای دانشگاه رقم خورد.

◽️ از کجا شروع شد؟
بعد از انقلاب، شورای هماهنگی دانشگاه با اتفاق‌نظر استادان و دانشجویان و کارکنان، نام آریامهر را از نام دانشگاه حذف کرد و برای مدتی تا تعیین نام جدید، نام دانشگاه صنعتی آریامهر به دانشگاه صنعتی تهران تبدیل شد.
بعد از نیم‌سال اول سال تحصیلی ۵۹-۵۸، دانشگاه باز شد و بحث بر سر نام جدید دانشگاه همچنان ادامه یافت و پس از بررسی‌های فراوان در جلسه شورای هماهنگی دانشگاه، سه نام «دانشگاه صنعتی تهران»، «دانشگاه صنعتی شریف واقفی» و «دانشگاه صنعتی کاوه آهنگر» به‌عنوان گزینه‌های جایگزین پیشنهاد شد و محل بحث خانواده دانشگاه قرار گرفت.

◽️ تصمیمی از میان نظرات
در میان این گزینه‌ها، گروه‌های چپ مایل بودند نام دانشگاه، صنعتی تهران باشد و گروه‌های اسلامی بر نام شریف واقفی اصرار داشتند. شورای دانشگاه تصمیم گرفت نام نهایی دانشگاه را بر اساس نتیجه همه‌پرسی از همه اعضای دانشگاه، شامل اعضای هیئت‌علمی، کارمندان و دانشجویان انتخاب کند. دکتر علی‌اکبر صالحی، به‌عنوان قائم‌مقام معاون آموزشی دانشگاه، مسئول برگزاری این نظرسنجی شد.
با پیشنهاد او و موافقت شورا با حذف پسوند دوم نام شریف واقفی، قرار شد تا از بین دو نام صنعتی تهران و صنعتی شریف، یکی به‌عنوان نام دانشگاه انتخاب شود.

◽️ پس از انتخابات
پس از برگزاری انتخابات و مشخص‌شدن نتیجه شمارش آرا، از بین ۴۳۲۰ نفر کل افراد دانشگاه، ۲۹۷۱ نفر در این رأی‌گیری شرکت کردند که از این میان، ۱۶۸۶ نفر به گزینه شریف و ۱۱۰۵ نفر به گزینه تهران رأی دادند و باقی آرا سفید یا ممتنع بودند. پس از نظرسنجی، شـورا جلسه‌ای تشکیل داد و اعضای آن پس از بحث و تبادل نظر، روز ۶ آبان ۱۳۵۸ با تأیید نظرسنجی، نام شریف را به‌عنوان نام جدید دانشگاه برگزیدند و نام جدید دانشگاه یعنی «دانشگاه صنعتی شریف» را به طور رسمی به وزارت علوم و رسانه‌ها اعلام کردند.
نامی که حالا دیگر برای خودش اعتباری پیدا کرده و همه جای جهان، یکی از مهم‌ترین جوامع نخبگانی ایران را به کلیدواژهٔ «شریفی‌ها» می‌شناسند...

📄 بخشی از پرونده شماره ۹۴۴ روزنامه

🆔 @SharifDaily
«بُن از امروز؛ نمایشگاه از فردا»

❇️ سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از ۱۷ اردیبهشت شروع می‌شود و تا ۲۷ اردیبهشت در مصلای امام خمینی(ره) تهران، ادامه خواهد داشت؛ فرایند ثبت‌نام بن تخفیف کتاب دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی هم از امروز شروع شده و برای ثبت‌نام و دریافت بن، باید مراحل زیر را طی کنید:

▫️ابتدا وارد آدرس زیر شوید:
🔗 book.icfi.ir/account/signin

▫️اگر در نمایشگاه سال‌های قبل ثبت‌نام کردید، وارد سایت شوید و در غیر این صورت، ابتدا ثبت‌نام کنید.

▫️سمت راست بالای صفحه، «یارانه اعتباری» را انتخاب و روی «دریافت یارانه اعتباری» کلیک کنید.

▫️نوع شرکت‌کننده (دانشجو یا هیئت‌علمی)، دانشگاه «دولتی غیر پزشکی» و دپارتمان علوم پایه و مهندسی و دانشگاه صنعتی شریف را انتخاب کنید.

🔸 سقف بن امسال دانشجویان و استادان اگرچه عدد بالایی نیست اما رقم دانشجوها یک میلیون تومان اعلام شده که ۵۰۰ هزار تومان آن توسط وزارت ارشاد پرداخت می‌شود و برای اعضای هیأت علمی هم دو میلیون تومان که یک میلیون آن را وزارت ارشاد پرداخت خواهد کرد.

🔸 هنگام ثبت‌نام مبلغ خاصی پرداخت نخواهید کرد و این تخفیف به صورت مستقیم هنگام خرید کتاب، اعمال خواهد شد و با توجه به اینکه صرفاً در بخش مجازی قابل استفاده است، احتمالاً بهتر باشد مثل سال‌های قبل به صورت حضوری کتاب‌ها را دیده و به صورت مجازی خریداری کنید!

🆔 @SharifDaily
«سیر تا پیاز فرهنگ‌وهنر»

❇️ معرفی و نقد فیلم، موزیک، موزه آثار، خطاطی و... همه موضوعاتی هستند که در دو هفته اخیر اگر پایین صفحات سوم دو شماره منتشر شده روزنامه در آن‌ها را نگاهی کرده باشید، به چشمتان خورده است.

🔸 ماجرا هم از این قرار است که تصمیم گرفته‌‌ایم از این به بعد در شماره‌های هفتگی روزنامه، متن‌های کوتاهی را به موضوعات فرهنگی و هنری اختصاص دهیم و با کمک شما هم رفته‌رفته آن‌را تکمیل کنیم.

🎵 دو تصویر بالا هم این بخش‌های روزنامه هستند که از معرفی فیلم سیانور و کتاب برادران کارامازوف گرفته تا «موزیک: ایرانی؛ ملودی: فغانسوی» که به معرفی آلبوم «در دنیای تو ساعت چند است» پرداخته را در آن گنجاندیم و می‌توانید یکی از موزیک‌هایش را در آرشیو روزنامه بشنوید.

🆔 @SharifDaily
Көрсөтүлдү 1 - 24 ичинде 501
Көбүрөөк функцияларды ачуу үчүн кириңиз.