Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Инсайдер UA
Инсайдер UA
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Инсайдер UA
Инсайдер UA
کانال رسمی دکتر موذن زاده avatar

کانال رسمی دکتر موذن زاده

تماس با ادمین
@Hmoazenzadeh
TGlist рейтинг
0
0
ТипАчык
Текшерүү
Текшерилбеген
Ишенимдүүлүк
Ишенимсиз
Орду
ТилиБашка
Канал түзүлгөн датаЛист 08, 2016
TGlistке кошулган дата
Січ 14, 2025
Тиркелген топ

Рекорддор

07.01.202520:14
3.6KКатталгандар
30.04.202523:59
400Цитация индекси
01.04.202523:59
1.3K1 посттун көрүүлөрү
01.04.202523:59
1.3K1 жарнама посттун көрүүлөрү
09.02.202523:59
4.49%ER
01.04.202523:59
37.49%ERR
Катталуучулар
Citation индекси
Бир посттун көрүүсү
Жарнамалык посттун көрүүсү
ER
ERR
ЛЮТ '25БЕР '25КВІТ '25ТРАВ '25

کانال رسمی دکتر موذن زاده популярдуу жазуулары

اقایان
نروید خانم عزادار را در سال شوهرش بیاورید تا سخنرانی اش اینقدر مضحک از آب درنیاید
احتمالا زن رییس جمهور مرحوم هنوز خیلی در شوک سقوط هلیکوپتر و سقوط خودش از first lady بودن است که چنین لاطائلاتی تفت میدهد
چون صاحب عزاست کسی هم جرات نمیکند به او بگوید خانم بیا پایین و کمتر پرت بگو
اما من میتوانم از اینجا به او بگویم که اگر باباهای دختران ایرانی مثل بابای تو پول تولیت میگرفتند سن فحشاء به ۱۳ سالگی نمیرسید
به والدتان بفرمایید کمتر میل بفرماید تا به بقیه هم برسد
قباحت و وقاحت این قبیله مرز ندارد

https://t.me/drmoazenofficial
21.05.202517:35
#فتح_خیابان۱۶

سقوط آزاد

مسئولین ارشد سازمان نظام پزشکی تصمیم به پرش به شکل سقوط آزاد گرفته اند در حالی که چتر نجاتی بر دوش شان نیست
اول
رییس کل فردی را برای نفر پنجم هییت مدیره بر میگزیند که در اثر اهمال کاری او و یار نزدیکش حسابهای نظام پزشکی اصفهان بسته شده است ، میلیاردها تومان پول غرامت از سازمان درخواست شده است ، اقدامات خلاف شئونات قانونی مانند استخدام شرخر انجام شده است و ......
و تحت فشار و نفوذ مقامات سیاسی و ..... استان موضوع تاکنون به هر شکل مسکوت و مستور نگاه داشته شده است
اینکه چرا باید دقیقا این فرد مورد پسند رییس کل قرار گیرد از آن سوالاتی است که هیچ کس قصد ندارد پاسخ اش را بدهد

دوم :
دکتر عبدالرسول صداقت رییس کمیسیون ماده ۱۵ ( نظارت ) کسی است که قاعدتا باید تخلفات در اصفهان را او در شورایعالی مطرح و مورد بررسی و سپس گزارش میداده است اما او در این مدت در سکوت مطلق بوده است و اینک ناگهان با عجله هر چه تمام تر و در یک نامه غیرتایپی به دکتر فاضل تحکم میکند که باید دکتر خادمی را به عنوان نفر پنجم برگزیند تا غائله ختم شود اینکه ایشان در تمام مدتی که پرونده اصفهان مفتوح بوده کجا بوده اند تا اعمال نظارت کنند بر هیچ کس روشن نیست اما این طرفداری آشکار قطعا بی دلیل نیست

سوم :
دکتر جباری تحت عنوان دبیر شورایعالی به شکل مستقیم به خارج از سازمان نامه میدهد و درخواستهایی مطرح میکند در حالی که کلیه روابط با نهادهای بیرون از سازمان به عهده رکن اجرایی است و شورایعالی نمیتواند خودسرانه اقدام به مکاتبه کند هرچند در آن بهترین و مناسبترین درخواست انجام شده باشد وجه مضحک ماجرا این است که عده ای  تلاش دارند این درخواست غیرقانونی را به نام خود سند بزنند

نتیجه چنین سقوط آزادهایی برخورد سخت !!! با زمین است
هرکس هم از شما پرسید چرا موذن زاده این موضوعات را مرتبط به انتخابات میداند فقط اورا اینجوری 😳 نگاه کنید و جوابش را ندهید

https://t.me/drmoazenofficial
اگر از شما پرسیدند که رفتار حکومتتان با شما چگونه است این کلیپ دهشتناک و جنایتکارانه را نشان دهید که حتی پس از تشنج واضح آن قربانی دست بردار آن نمایش فجیع نیستند و بگویید که شیوه رفتار با ما مانند شیوه رفتار با این فرد مفلوک است
حتی وقتی علایم واضح از آسیب را هم نشان میدهیم باز هم حکمرانی به دنبال نمایش خود است

https://t.me/drmoazenofficial
08.05.202521:48
زن مدرن ایران و مردان جلاد سنتی

مرضیه حاجی هاشمی

در دفتر تاریخ معاصر ایران، روزهای زیادی وجود دارد که بزرگی رویداد یا اندوه و شادی ثبت شده در آن، انسان را در آن روز، ناخودگاه با خود  به ژرفای تأمل می کشاند.
برای من یکی از آن تاریخ های حک شده بر لوح چراهای بی پایانم، لوحی که همیشه مرا به اعماق تأمل و کاوش می کشاند، تاریخ ۱۸ اردیبهشت ماه است.

روایت «دکتر صدرایی» از او، سطر به سطر از خاطرم می گذرد: «من رئیس آموزش و پرورش شهرستان قوچان بودم، خانم «فرخ رو پارسا» یک دوره بازدید داشت. به شمال آمده بود و سپس به شهر ما آمد، خیلی خانم سنگین و رنگین و متشخصی بود. لباسی که ایشان پوشیده بود، یک پیراهنی بود که تا مچ پایش بود. چادر و روسری هم نداشت؛ ولی آرایشی هم نداشت و خیلی وزین بود. در حالیکه برخی خانم معلمها و مدیرانی که خودمان داشتیم، خیلی جلف بودند. ایشان خیلی وزین و با شخصیت آمدند، بازدید کردند و خودشان هم  سر کلاس ها رفتند و از بچه ها سؤال کردند. معلمان را تشویق می کردند و  خیلی به معلمان احترام می گذاشتند. خانم دکتر فرخ رو پارسا خدا بیامرزدش، انسان بود و یک انسان کاملی بود، حال آنکه ما مسأله تدینش را  تضمین نمی کنیم؛ زیرا هیچکس حتی آنهایی که تظاهر به دیانت می کنند، ممکن است، دروغ بگویند و متظاهر باشند. ایشان در مجموع خیلی آدم باشخصیت، وزین و خوبی بود. واقعا شایسته مقام وزارت بود و شایستگی این را داشت. البته سرکلاس هم که می آمد، خیلی با خوشرویی با معلمان برخورد می کرد و با خانمهای معلم روبوسی می کرد و از بچه ها سؤال می کرد. اصلا مثل اینکه معلم آن کلاس بود، به همه مسائل مسلط بود. در مجموع خانم فرخ رو واقعا یک شخصیت مناسبی برای وزارت بود.»

او پزشک متخصص کودکان و نوزادان بود؛ اما ترجیح داد، معلم دبیرستان باشد. پس از آن مدیر دبیرستان شد. حتی به زندان‌ها می‌رفت تا به زنان زندانی هم درس بدهد. با کمک همکاران خود «انجمن بانوان فرهنگی» را بنیان نهاد. او اولین مدیر کل زن، اولین نماینده زن مجلس، اولین زن به عنوان معاون وزیر و اولین وزیر زن در ایران بود.

او برنامه آموزش تعلیمات دینی و قرآن را در مدارس گنجانده بود و روحانیانی چون بهشتی و باهنر در دوره وزارتش به کار تألیف کتب آموزش دینی در وزارت آموزش و پروش مشغول بودند.
او پس از بازنشستگی از کار آموزش و پرورش، مطب شخصی بنا نهاد و به کار طبابت کودکان پرداخت و به طور رایگان، در دو کلینیک کودکان کار می کرد.

او در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۵۹ به جرم مفسد فی الارض تیرباران شد. در دفاعش گفته بود، اتهامات وارد شده به من هیچ دلیل و اساس محکمی ندارد. من مسلمان و شیعه به دنیا آمده‌ام و انشاالله شیعه از دنیا خواهم رفت. راجع به غارت بیت المال که بزرگترین اتهام من است، من این مسئله را تکذیب می‌کنم. من در تمام طول خدمت، نه کار مالی کردم، نه سر و کار با حساب و کتاب داشتم.

از زن اولین ها در تاریخ  ایران؛ حتی یک سنگ قبر هم باقی نمانده است؛ چرا که حتی سنگ قبر او نیز دو بار با بلدوزر خرد شد. اما نام او همیشه به عنوان اولین های زن مدرن ایرانی باقی خواهد ماند و اینکه جلادهای مرد سنتی ایرانی با او چه کردند، تیرهایی به قلب اولین ها زدند که تا آخر، نامش را به قلب تاریخ ایران دوخت.

https://t.me/drmoazenofficial
08.05.202518:51
بختک فقه سنتی و ناتوان
بر مناسبات زندگی
در دنیای مدرن


محمدجواد مظفر

انقلاب که پیروز شد ناگهان روحانیت مواجه با صدها پرسش برای تطبیق اندیشه فقهی با مناسبات زندگی در جامعه‌ای گردید که با سازوکارهای دنیای جدید اداره می‌شد.
و چه زود آثار ناتوانی تطبیق دستاوردهای فقهی‌شان با زندگی مردم ایران در جهان به هم پیوسته قرن بیستمی آشکار شد.

داستان‌هایی به‌وجود آورد تأسف‌‌بار و گاه طنز‌آمیز که باید در زمانی دیگر از آن سخن گفت. اما در اینجا تنها به نمونه‌هایی اشاره می‌کنم که تا همین امروز دست از سر ما برنمی‌دارند.

۱. می‌دانید که همه ساله مبلغ دیه انسان براساس قیمت شتر و گاو و گوسفند محاسبه می شود (البته درسال‌های اخیر چون این مبالغ بسیار افزایش یافته معلوم نیست براساس چه مجوز فقهی قوه قضائیه هرسال مبلغ دیه را بسیار پائین‌تر از این معادل‌ها تعیین می‌کند).

۲. در منابع تاریخی ادعا می‌شود که ماه‌های حرام قرن‌ها قبل از اسلام برای توقف جنگ و خون‌ریزی میان قبائل رایج بوده و اسلام نیز آن را تأیید و تثبیت کرد.
حال باید از آقایان فقها پرسید این چهارماه حرام که ترمزی موقتی برای جلوگیری از جنگ و خونریزی میان قبائل بوده و درحالیکه حتی آنان هم رعایت نمی‌کردند و در یکی از همان ماه‌ها یعنی محرم‌الحرام اقدام به جنگ با امام حسین و شهادت ایشان و یارانشان کردند و نیز در جنگ ۸ ساله بین ایران و عراق یکبار هیچکدام از طرفین که مسلمان بودند.
از ماه‌های حرام سخن نگفتند و در دوسال گذشته در منطقه غزه و لبنان و سوریه در جنگ با رژیم صهیونیستی سخنی از توقف جنگ در ماه‌های حرام به میان نیامده، اما دیه تصادفات رانندگی در چهارماه حرام (رجب، ذیقعده، ذی‌الحجه، محرم) یک سوم بیشتر از ماه‌های غیرحرام است! درصورتی که مقوله تصادف با وسیله‌ای متعلق به دنیای مدرن که قریب به اتفاق آن به واقع تصادف و غیرعمد است چه ارتباط منطقی با فلسفه دیه در ماه‌های حرام در مناسبات قبایلی دارد؟!
به جرأت می‌گویم اگر ازملیون‌ها انسان ایرانی بپرسند اسامی ماه‌های حرام را بگویند به عدد انگشتان دست کسانی پیدا می‌شوند که پاسخ صحیح را بدانند. زیرا به حق ماه‌های حرام در زندگی آنان موضوعیتی ندارد که دانستن آن را ضروری بدانند.

۳. در سال ۷۶  افکار عمومی مواجه با خبری هولناک شد و آن دستگیری فردی که به "خفاش شب" مشهور گردید.
او قاتل و متجاوز به ۹ زن و دختر مظلوم بود که به عنوان مسافر سوار ماشین او شده بودند. از جمله دختر مظلومی که دانشجوی سال ششم پزشکی دانشگاه همدان بود و در ترمینال غرب به دام او افتاده بود.
پس از محاکمه و محکومیت او به اعدام، روزی قاضی پرونده اولیاء مقتولین را دعوت کرده و به آنان گفته بود از درخواست قصاص صرف نظر کنید تا من به عنوان جنبه عمومی جرم او را اعدام کنم وگرنه هر خانواده که درخواست قصاص داشته باشد باید نیمی از دیه را به حساب خفاش شب واریز کند (یعنی جمعا ۹بار نصف دیه نصیب او می‌شود)
چون اومرد بود و مقتولان زن!!!

اینها تنها نمونه‌هایی اندک از ناتوانی و درماندگی مبانی فقهی در حل مسایل زندگی ما هستند.

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

https://t.me/drmoazenofficial

بسیاری از همکاران من برای یک رسم دوران جاهلیت که برای جلوگیری از وحشی گری مستمر در حجاز برقرار شده بود و اسلام آنرا پذیرفت دچار مشکل شده اند در حالی که حتی بعضی از خود آقایان مجتهد اعتقاد داشتند که اساسا تغلیظ دیه به قتل شبه عمد تعلق نمیگیرد
#فتح_خیابان۱۶

آیا هیولاها خودشان بیدارشده اند یا کسانی قصد بیدارکردنشان را دارند
این مواد قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس است
آیا کسی قصد کرده است با تشبث به آن امنیتی چی ها را به بازی دعوت کند ؟
قرار است انها یار دوازدهم کسانی شوند ؟
چه کسی ممکن است صدا بزند سهراب😎😎😎

https://t.me/drmoazenofficial
21.05.202505:09
#فتح_خیابان۱۶
#نهادها

درمانگران لابی گر

درمانگران اعتیاد دارای تشکیلات قوی و رفتار تشکیلاتی قوی هستند و شیوه رفتار انتخاباتی آنان کاملا لابی گرانه و مبتنی بر داشتن نماینده ای در بین گروه غالب است
این نهاد البته دارای تشکیلات متفاوت و بعضا موازی است اما تا انتخابات پیش علیرغم اختلافات درونی به شیوه ای هماهنگ عمل کرده است و توانست در هییت مدیره تهران بزرگ کسی را داشته باشد رقبای انتخاباتی در دور قبل تلاش کردند که نظر این گروه متشکل را جذب کنند بطوری که نام فاطمه خوشنویسان هم در لیست رییس کل فعلی و هم علی تاجرنیا بود که قطعا ناشی از صلاحیتهای بسیار بالای صنفی او نبود
درمانگران اولین کسانی بودند که سعی کردند هییت مدیره ای را فتح کنند و موفق هم شدند در انتخابات سال ۹۶ انها هییت مدیره کرج را بدست اوردند اما یکی از بدترین کارنامه ها را به جا گذاشتند به نحوی که حتی بیم انحلال آن هییت مدیره نیز میرفت
اما درمانگران اعتیاد دیگر دارای قدرت سال ۱۴۰۰ نیستند اختلافات درونی انها بسیار زیادتر از قبل است و عملکرد نمایندگانش در هییت مدیره ها بخصوص هییت مدیره تهران بزرگ زیر ذره بین شدیدی قرار دارد که به محض جدی شدن انتخابات نتایجش بروز خواهد کرد علائم ضعف تشکیلاتی درمانگران از انتخابات انجمن علمی پزشکان عمومی دیده شد که علیرغم آنکه دو درمانگراعتیاد ( شمس و نرگسی ) وارد هییت مدیره شدند اما رییس تشکیلات یعنی علی غلامی جایگاهی بهتر از نفر دوم علی البدل پیدا نکرد اختلافات درمانگران با شباب الصنف برسر اتهام انحصار طلبی در مورد افتتاح کلینیکهای جدید درمان اعتیاد سبب شده است که انها در نسل نو نفوذی نداشته باشند و اینک فقط میتوانند روی اعضای خود حساب کنند
جدای از اختلافات درونی ،درمانگران عادت به گرایش به نیروی غالب دارند و رنگ پرچم پیروز را براحتی میپذیرندولی اینبار دچار سردرگمی هستند قدرت دوجریان اصلی یعنی جریان رییس کل و جریان تاجرنیا در میزانی از توازن است که کار را برای کسانی که عادت دارند به قدرت مندان بپیوندند سخت کرده است

از این گروه بیشتر خواهید شنید چون علیرغم علاقه انها به لابی گری پنهان در انتخابات بعدی برای انها صندلی های داغی برای پاسخگویی تدارک دیده شده است

https://t.me/drmoazenofficial
09.05.202504:31
🔺سندرم ویتنامِ ما و آنها: این کجا و آن کجا!

50 سال از 30 آوریل 1975 و سقوط سایگون گذشت. روزی که ارتش ویتنام شمالی آخرین نفرات آمریکایی را با تحفیر از سایگون بیرون راند.
کمتر از چهار سال بعد انقلاب ایران پیروز و شاه هم از کشور اخراج شد.

در ظاهر پیوندی مستقیم بین این دو رویداد وجود نداشت، اما رشته هایی مرئی و نامرئی آنها را بهم می بست.
نخست آنکه سقوط آسان شاه تا حد زیادی مدیون ابتلای آمریکا به سندرم ویتنام بود.
دولت دمکرات کارتر که پس از شکست ویتنام روی کار آمد، مثل مارگزیده از هر گونه ریسمان سیاه و سفیدی که اسمش مداخلەی جهانی بود می ترسید.
همزمان بازسازی وجهەی اخلاقی آمریکا در جهان را که بر اثر جنگ پرتلفات ویتنام و حمایت از دیکتاتوری های راست در ایران و آمریکای لاتین و فیلیپین آسیب دیده بود، سرلوحەی خود قرار داده بود.
چنین شد که هم شاه را برای سیاست " فضای باز سیاسی " زیر فشار گذاشت و هم در هنگامەی سختی پشتش را خالی نمود.
درست مانند سیاست اوباما در زمان بهار عربی که بر اثر شکست در عراق به اخوان المسلمین چراغ سبز نشان داد.
دیکتاتورهای کمتر سرکوبگر مانند مبارک و بن علی که از آمریکا حرف شنوی بیشتری داشتند، آسان سرنگون شدند و سرسخت ها مانند اسد و قذافی کشورهایشان را به دریای خون تبدیل کردند.
ما هم البته سندرم ویتنام ویژەی خود را داشتیم. بر عکس آمریکایی ها که بیماریشان مبتنی بر ترس بود، مال ما بر توهم استوار بود.
هوشی مینه و جنگ خلقی ویت کنگ، تخیل سیاسی مان را مسحور و فرار شتابزدەی شاە متقاعدمان کرده بود کە همین یکی دو روز کار آمریکا هم تمام است.

در نگاه انقلابیون ایرانی اعم از مذهبی و چپ، و از مردم معمولی گرفته تا دولتمرد، تفنگ ام کی 47 از جنگندەی F16 مهم تر بود.
اولی سلاح سازمانی ارتش ویت کنگ بود که بر اثر مبارزات ویتنامی ها به سلاح انقلاب ها در سراسر جهان تبدیل شده بود و ارج و قدسیتی رشک برانگیز داشت.
دومی اما نام پرندەی آمریکایی بود که شاه به عنوان نخستین کشور خارجی قرارداد خریدش را بسته و برتری نیروی هوایی قدرتمند ایران بر آسمان منطقه را تضمین می نمود.

اما مشکل اینجا بود که کلاشینکف چینی و روسی مقدس بود، اما جنگندەی آمریکایی نماد وابستگی و سرسپردگی به امپریالیسم و اسب تروای آن جهت غارت منابع طبیعی و ثروت های زیرزمینی.
چنین بود که در قدم اول این قرارداد " ذلت بار " فسخ شد و در گام دوم به تاسی از سقوط سفارت آمریکا در سایگون، سفارت آن در تهران به تسخیر دانشجویان انقلابی در آمد.
فارغ از این پیامد و آمد و شدها، ویتنام راه خود را می رفت.
این کشور دو بحران بنیان برافکن دیگر رابا موفقیت پشت سر گذاشت. حملەی چین در سال 1979 و شکست جهانی کمونیسم در سال 1989.
هانوی با عجله به اقتصاد بازاز روی آورد و سوسیالیسم را کنار گذاشت.
توسعه به برنامەی اصلی تبدیل و در سال 1995 رابطه با آمریکا عادی شد.
به گونه ای که  دو دشمن قسم خورده که صدها هزار نفر از یکدیگر را طی دو دهه جنگ کشته بودند، اکنون شرکای تجاری یکدیگرند و سالانه بیش از 100 میلیارد دلار تجارت دارند.

ویتنام به عنوان بیستمین اقتصاد جهان و پیش بینی آتیەای پبشرو، در کانون طرح های آمریکا برای جایگزین شدن چین و به تاخیر انداختن ظهور آن به عنوان ابرقدرت اقتصادی جهان قرار دارد.
حزب کمونیست حاکم  در کنار رابطەی خوب با آمریکا با متحدان دوران جنگش یعنی روسیه و چین - به رغم اصطکاک های ژئوپولتیک - پیوندهایی دوستانه دارد.
برای نسل جوان که پدربزرگ و مادربزرگ هایشان در نبرد شرکت داشته اند، جنگ خاطرەای دوردست است. آنها مسحور اقتصاد شکوفایشان شده و برای آیندەی ویتنام هیجان زدەاند.
سایگون که زمانی نماد فرار توام با دستپاچگی آمریکایی ها بود، امروز بندری پر زرق و برق با آسمان خراش هایی نظیر هنگ کنگ و سنگاپور است.
به سختی می توان تصور کرد که اینجا زمانی شاهد جنگ های خونین و بمباران های وحشیانه بوده است.

ویتنام همان راهی را می رود که چین با موفقیت پشت سر نهاد و روسیەی پوتین از نیمەی راە آن را برگشت.
ایران اما نه به توسعەی سیاسی و نه به اصلاحات اقتصادی جدی و پایدار گردن نهاد.
دیگر کسی در اینجا هم از حماسەی ویتنامی ها چیزی نمی گوید، اما در تریبون های عمومی نبرد با آمریکا هنوز در جریان است.
اخیرا یک نظریه پرداز اصول گرا گفته بود؛ هدف آمریکا از مذاکره با ایران تبدیل آن به گاو شیرده است.  کسی البته حرفش را جدی نگرفت.
چه بسیاری می گفتند، استعارەی نادرست گاو شیردە نه تنها از ذهنیت مسموم بلکه از عینیتی ویژە سرچشمه می گیرد؛
مزرعه ای در اطراف تهران که ظاهرا محل پرورش گاو و گوسفند و مرغ و غاز نیز هست و پیدایش آن مدیون رانت های گوناگون است.
رانت هایی که اقتصاد سیاسی مبارزه با استکبار و انقطاع اقتصاد ملی از اقتصاد جهانی و بیگانگی با شفافیت و حسابرسی می آفرینند.
صلاح الدین خدیو

https://t.me/drmoazenofficial
گفتن اینکه این موجود چقدر سخیف است حرفی تکراری است اما حتی دیگر سخنان بزرگان مذهب خودشان را هم برای یادشان رفته است

علی ابن ابیطالب گفت
حق با رجال شناخته نمیشوند بلکه رجال هستند که با حق شناخته میشوند
21.05.202505:37
#فتح_خیابان۱۶

ظهور غول مطالبه گر

علیرغم آنکه فضای انتخاباتی چنان گرم به نظر نمیرسد اما علائم و نشانه های به نقطه جوش رسیدن دیگ ها در حال بروز است
یکی از نشانه ها ماجرای صندوق تعاون و رفاه است داستانی که در مورد صندوق تعاون رخ داده است بسیار طولانی است و ریشه در این دارد که صندوق از روز ازل به شکل یک قلک برای قدرتمندان سازمان اداره شده است و میزان پاسخگویی در مقابل عملکردش ۲۷۳- کلوین و برابر نقطه صفر مطلق است بحدی که حتی نتایج بررسی هایی که اخیرا در مورد پرونده ها رخ داده و به نتیجه قطعی رسیده است نیز با بهانه حفظ آبروی پیشکسوتان منتشر نمیشود اما انچه اینک سبب ناقص ماندن هییت مدیره آن شده است ناشی از اختلافات شخصی نیروهای رقیب است

اگر استعفای چهار عضو فعلی واقعا همانگونه که اعلام کرده اند رخ دهد قطعا انرژی زیادی در محوطه رها خواهدشد

علت اصلی تاخیر در بروز امواج انتخاباتی علیرغم نزدیک بودن زمان آن، این است که نیروهای متقابل در حال ارزیابی خود و رقیب و تدارکات اولیه هستند
در این دوره و با توجه به نارضایتی بسیار شدید از شرایط موجود در بدنه، کلید زدن کنش انتخاباتی نوعی انتحار است و این اصلی ترین علت است زیرا هر کس اولین علامت را از خود بروز دهد آوار نارضایتی برسر او خراب خواهدشد و اولین کس خواهدبودکه روی صندلی پاسخگویی نشانده خواهد شد و توسط شکارچیان شکار خواهدشد

اما با ضیق شدن زمان و از پرده بیرون افتادن مواردی مانند صندوق بالاخره چراغ جادو لمس و غول از آن خارج خواهدشد اما این غول اجابت کننده ارزوی خیال پردازان نیست بلکه برخلاف داستان تاریخی و مرسوم غولی مطالبه گر است که میخواهد بداند چرا قرنها در چراغ محبوس بوده است

https://t.me/drmoazenofficial
13.05.202513:33
سفر ترامپ به منطقه و آرزوهای برباد رفته جمهوری اسلامی

دولت انقلابی تازه برآمده از انقلاب ایران در اوایل حیات خود ارزو میکرد سفر هر مقام آمریکایی به منطقه برای حکمرانی در منطقه سرانجامی شبیه به اخرین دیدار رییس جمهور آمریکا از ایران را رقم بزند و حکمران دیگری سقوط نماید

اسپارتاکوس بازی های آنان بسیار زود به باتلاق جنگ کشیده شد و آنان را درگیر رویارویی با یکی از دشمنان قسم خورده ایران کرد که تنها چیزی که برایش مهم نبود نام حکومت این سرزمین بود چه شاهنشاهی و چه حکومت ولی فقیه

جنگ این توهم را در جنگ سالاران به وجود آورد که آنان نه دیگر رهبر بردگان آزادشده بلکه فاتحان سرزمینهای آزادشده خواهند بود شعارهای رفتن از کربلا به قدس و بدست گرفتن حرمین شریفین از همین ارزوها برمیخواست

پایان جنگ بدون پیروز قطعی اما با شکستهای متناوب جمهوری اسلامی در سالهای انتهایی باز آرزوهای مردان رویا پرداز را به محاق برد ولی اینبار آنان احساس میکردند که میتوانند برروی اسب های تروایی که در بین جامعه عمدتا عربی خاورمیانه ایجاد کرده اند حساب کنند تا آنان که ترکیبی از شیعیان و سنیان تندرو بودند بتوانند درهای حصار را از درون باز کنند این طرح در مقاطعی به موفقیتهای نسبی دست یافت و تشکیلاتی که فرمانده وقت سپاه قدس ایجاد کرده بود توانسته بود مرحله نهالینی خودرا بگذراند و تبدیل به تنه مناسبی شود و کم کم جمهوری اسلامی را به ارزوی دیرینش برساند

آما یک خطا با طوفانی که ایجاد کرد همه چیز را برباد داد

هفت اکتبر

چه یحیی سنوار به شکل مستقل و چه با هماهنگی و دستور حکمران جمهوری اسلامی آن حماقت بزرگ را کرده باشد تفاوتی در نتیجه نکرد و اسب های تروای جمهوری اسلامی به کلی رم داده شدند و در حال حاضر جز یک باور از آنان چیزی نمانده است آن باوری که قبلا ۴۰ سال طول کشیده بود تا به بار عملی بنشیند اینکه در عرض کمتر از دوسال به محل پیشین خود در سال های ۱۹۸۲ و یا حتی قبل تر بازگشته است

جمهوری اسلامی نه فقط به آرزوی به زیر کشیدن حکمرانان دیگر و تبدیل شدن به رهبر تحول خواهی در منطقه نرسیده است بلکه باید استمرار وجود اسراییل را شرایطی بپذیرد که اسراییل بخاطر جنایات سازمان یافته ، نسل کشی و بیرحمی بیسابقه در بدترین وضعیت از لحاظ اعتبار بین المللی و منطقه است


حال سفر ترامپ نه دیگر زنگ ناقوس سقوط هیچ حکمرانی نیست بلکه طلیعه سرعت گیری روند توسعه شتابنده و پایدار غیر وابسته به نفت در کشورهای سابقا نفتی است اتفاقی که به سرعت تبدیل به مدل تحولات در منطقه خواهد شد و کشورهای عقب افتاده تری مانند عراق و سوریه را نیز به دنبال خود خواهد کشید
برای آنکه درک کنیم که بازی چقدر تغییر کرده است یک مقایسه عددی مارا کمک خواهد کرد
درحالی که ما برای تشویق آمریکایی ها به انها میگوییم که برایشان هزار میلیارد دلار محل سرمایه گذاری داریم آنها به کشورهای منطقه گفته اند که آمریکا آماده سرمایه گذاری ۱۰۰۰ میلیارد دلاری انها در خاک خود است

هرچند نشانه آشکاری از بیداری ارزشمند و قابل اطمینان در حکمران جمهوری اسلامی نیست که بدرستی درک کرده باشد که ارزویش دیگر تحقق یافتنی نیست اما مردم ایران به علت درد و سوزش گوشت و پوست و استخوان شان که ناشی از عقب ماندگی و پس رفتگی در توسعه است نه تنها بسیار هوشیار و بیدارند بلکه دیگر برای آن ارزوها تره هم خرد نمیکنند و آنها را جز بر باددهنده ارزو های واقعی خود نمیدانند

https://t.me/drmoazenofficial
16.05.202505:09
#فتح_خیابان۱۶
#نهادها

انجمن اسلامی جامعه پزشکی

امیدوارم که این نام به شکل دقیق برده شود چون اخیرا دیدم حتی یکی از فعالان صنفی نیز نام این انجمن را اشتباه بکار برد زیرا این نام دارای مشخصات عملیاتی است

انجمن اسلامی جامعه پزشکی در حدود ۳۰ و چند سال قدمت دارد و در اصل یک تشکیلات سیاسی است که عضو جبهه اصلاحات و جریان اصلاح طلبی است
فعالیتهای صنفی این انجمن عمری بسیار کوتاه تر از عمر ۳۰ ساله آن دارد و شاخص شدن آن متعلق به حداکثر دهه اخیر است تا قبل از آن این تشکیلات رفتارهای صنفی بسیار محدودی داشت حتی با اینکه در دوره ای دبیرکل سابق آن یعنی وزیر فعلی بهداشت و درمان رییس کل سازمان بود( دهه ۸۰ ) اما از رفتارهای تشکیلاتی مانند انتخابات سال ۹۶ و ورود افراد انجمن به سازمان خبری نبود
انجمن اسلامی جامعه پزشکی از این جهت دارای اهمیت ویژه است که علاوه بر نقش سیاسی اش مخاطبی فراتر از پزشکان دارد که با توجه به ساختار مشابه هییت مدیره های سازمان و شورایعالی آن میتواند در زمینه های مختلف فعالیت کند و آدمهای خاص خودرا در آن حوزه به کار بگمارد و اثر گذاری خودرا تنها به حوزه پزشکان محدود نکند بخصوص این اثر پس انتخاب علی تاجرنیا که یک دندانپزشک است میتواند با جلوه تر نیز شود
در دوره قبلی چهار عضو از انجمن به یکی از مناصب هشتگانه رکن اجرایی سازمان رسیدند
محمد رضا ظفرقندی رییس کل
علی تاجرنیا معاون توسعه و پشتیبانی
مسعود حبیبی معاونت اجتماعی و مجلس
حسین کرمانپور مدیرکل روابط عمومی و بین الملل
در دوره دوم رییس کلی ظفرقندی معاونتهای فنی و انتظامی تغییر نکردند و معاونت آموزشی به یکی از یاران ثابت تاجرنیا در مجمع انجمن های علمی یعنی علیرضا سلیمی رسید

نگاهی به شورای مرکزی انجمن اسلامی جامعه پزشکی میتواند باعث شگفتی شدید شود طیفی بسیارگسترده از آدمهای عمدتا سیاسی و بسیار کم صنفی که البته متعلق به نسل یا نسلهای گذشته هستند ولی همیشه دارای حوزه نفوذ جدی بوده اند
منتخبان اصلی پزشکان در شورای مرکزی انجمن به ترتیب آرا:
محمدرضا ظفرقندی
سید رضا رئیس کرمی
 هادی عبداللهی
مجتبی سالاری‌فر
حسین کرمانپور
محمدرضا واعظ مهدوی
محمدجعفرقائم پناه
علی نیکجو
عبدالرحیم اسدی لاری
سعید سمنانیان
عفت السادات میرمعینی
مسعود حبیبی
۱حمد مولایی
وحیدرضا سیاوشان
علی اعتصام‌پور
محمدرضا فراهانی
محمدعلی همتی
نسترن موسوی
مهدی خزعلی
پیمان سلامتی
همچنین اعضای علی البدل شورای مرکزی به شرح ذیل انتخاب شدند:
نادر رادمهر
علیرضا بهرامی
علیرضا پوستی
مهدی مزرعه شاهی
عارف صالحی
عبدالرضا دیانی
منتخبین دندانپزشک
علی تاجرنیا
محمدصادق آخوندی
رقیه پناهی
کریم لاله ماژین
علی البدل دندانپزشکی
علی قاسمی ماژین
منخبین داروسازان
محمد قره تپه
مرتضی خیرآبادی
مصطفی آزادبخت
حجت چراغ
علی البدل داروسازان
رحیم رباط
منتخبین پیراپزشکی
حمید چوبینه
ناهید خداکرمی
محمد کاخکی
غلامرضا انصاری
علی البدل پیراپزشکی
علی یوسفی
بازرسان
محمدرضا جباری
کمال بیگی
جواد رفیع نژاد
علی البدل بازرسان
کورش جعفریان

این تشکیلات و دبیرکل آن قطعا یکی از دو نیروی اصلی در انتخابات دور بعدی است و براساس منش سیاسی خود و روحیه تشکیلاتی کار خواهد کرد اما به علت همان ترکیبی غریبی که اشاره شد مشکلاتش هم کم نخواهد بود بخصوص اینکه پس از رفتن محمدجعفر قائم پناه به معاونت اجرایی پزشکیان مشکلاتی بین او و وزارتخانه وجودداشته و دارد

نقطه ضعف اصلی این انجمن که به ماهیت وجودی آن باز میگردد نداشتن استراتژی در فعالیت صنفی است شاید بتوان گفت که بجز هادی عبدالهی که در حوزه خاص مستخدمین تامین اجتماعی کار جدی میکند هیچکدام از دیگر اعضای شاخص بجز محمد رضا جباری نتوانند عنوان فعال صنفی داشته باشند و بیشتر عناصر سیاسی هستند البته در کنگره های سالیانه انجمن مطالب صنفی در دوره های اخیر مورد بررسی قرار گرفته اند اما سویه سیاسی آن هنوز با دعوت از ادمهای خاص کاملا پررنگ است
در مورد انجمن اسلامی جامعه پزشکی که من به آو نام حواریون ظفر و یا ظفرمندان داده ام میشود بسیار نوشت اما فرصت و حوصله ها برای خواندن متون طولانی کمتر از آن هستند

اما نمیتوان از این تذکر خودداری کرد که سازمان نظام پزشکی برای کلیت حواریون ظفرقندی بخشی از ساختار قدرت در کشور است که در اختیار داشتن آن دارای ارزش سیاسی است و هنوز بسیار زمان و تغییر لازم است که آنها سازمان را نه یک فرصت سیاسی بلکه جایی برای نهادسازی مدنی و فعالیتهای مدنی-صنفی ناب ببینند

https://t.me/drmoazenofficial
تشییع شیوا ارسطویی بر شانه زنان

https://t.me/drmoazenofficial
رهبری سلطه گری نیست الهام بخش بودن است

جمله ای که به نظر عده زیادی شعار میاید چون فرق اش را در زندگی شان حس نکرده اند

https://t.me/drmoazenofficial
17.05.202513:51
حکمران : الگوی ترامپ برای کشورهای عربی یقیناً شکست‌خورده است و به همت ملت‌های منطقه، آمریکا از این منطقه باید برود و خواهد رفت

https://t.me/drmoazenofficial

معلوم نیست حکمران چه حضوری از آمریکا در ذهن دارد
در مورد حضور نظامی که خود ترامپ به دنبال کم کردن هزینه هایش و انداختن آن به گردن مشتریان است اینکه پایگاه های آمریکا در منطقه برچیده شود چیزی است که خود او هم میداند که رخ نخواهد داد و فقط از اتبصقدامات عملیاتی جلوگیری خواهد شد
اما انگار حکمران فقط با حضور نظامی انها مشکل دارد و با حجم حدود ۱۵۰۰ میلیارد دلاری معاملات اخیر که بیشتر آن خریدهای نظامی است مشکلی ندارد

و نیز با همکاری های تکنولوژیک بخصوص در حوزه هوش مصنوعی بین آمریکایی ها و کشورهای منطقه که میتواند شکاف توسعه ای را ناگهان چند برابر کند هم مسئله ندارد
خنده دار است که انقلابیون به جهان غرب و آمریکا میگفتند میلیتاریست ولی خودشان الان تنها معیارشان در سنجش قدرت میزان میلیتاریزاسیون است

جهان به راه خود ادامه خواهد داد ولی با این دست فرمان کشور ما دهه دیگری را منزوی تر، کم توسعه یافته تر و درمانده تر خواهد گذراند اما حکمران زنده نیست تا ببیند که همه پیشگویی های نوستراداموسی اش پوچ از آب در آمده اند
Көбүрөөк функцияларды ачуу үчүн кириңиз.