tapswap community
tapswap community
Notcoin Community
Notcoin Community
tapswap community
tapswap community
Notcoin Community
Notcoin Community
رسانه همگرایی جمهوری خواهان avatar
رسانه همگرایی جمهوری خواهان
رسانه همگرایی جمهوری خواهان avatar
رسانه همگرایی جمهوری خواهان
🟣 پیش‌بینی بانک جهانی؛ تورم دست‌بردار نیست و بالاتر می‌رود

▫️براساس جدیدترین برآوردهای بانک جهانی از تورم در اقتصاد ایران، این شاخص در سال جاری و دو سال آینده روندی صعودی داشته و بالاتر از 40 درصد خواهد بود. این روند صعودی تورم در کنار ارقام بالای تورمی منجر به پایین آمدن شدید معیشت مردم می‌شود.

▫️داده‌های این نهاد نشان می‌دهد که به غیر از سال گذشته، تورم سالانه در سال‌های 1401 و 1402 بالاتر از 40 درصد بوده و حتی در سال 1402 به بالای 50 درصد رسیده که رقم بسیار بالایی است.

▫️بانک جهانی علت اصلی افزایش تورم در اقتصاد ایران را افزایش نرخ ارز و کسری بودجه دولت دانسته است. چرا که از نگاه این نهاد دولت وقتی با کسری بودجه مواجه می‌شود به قرض گرفتن از نظام بانکی روی آورده و این امر منجر به افزایش نقدینگی و تورم در اقتصاد می‌شود./ اکو خبر

میدان دمکراسی و جمهوری ایران عضو شبکه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
04.05.202515:20
🔴 بلاتکلیفی چهار بازداشتی تجمع روز معلم، پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت، در بند ۲۰۹ اوین 

🔸روز پنجشنبه در پی فراخوان شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، سه معلم بازنشسته ، آقایان #ولی_میرزا_سیدی ،#احمد_حیدری
و #حسین_عبادیان و آقای #مهدی_فراحی_شاندیز معلم حق التدریس سابق بازداشت شده و هم اکنون در بند ۲۰۹ زندان اوین می باشند .

🔸باوجود پیگیری های مکرر خانواده این عزیزان ، تاکنون پاسخی از طرف مراجع قضایی و امنیتی داده نشده و از اتهام های احتمالی آنها خبری در دست نیست .


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران


رسانه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
03.05.202515:40
تلگرام بر اساس یک داستان واقعی عضو شبکه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
03.05.202515:31
سپاه پاسداران از ورود داوطلبان ایرانیِ «فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر (IFRC)» برای کمک به منطقه انفجار در بندر رجایی #بندرعباس ممانعت کرده است.
این در حالی است که خاک و هوای این منطقه به‌شدت آلوده است و باید تخلیه شود و مردم عادی را نیز باید از این منطقه دور کرد.
خاطرتان هست که در دوران کرونا نیز داوطلبان صلیب سرخ و پزشکان بدون مرز را راه ندادند؟ نتیجه اش شد جان بسیاری از مردم. باید روی این مساله پافشاری کرد، جان مردم #بندر_عباس درمیان است. عواقب این وضعیت از خود انفجار اصلی می تواند خطرناک تر باشد.
لطفا تا می توانید اطلاع رسانی کنید تا این مساله به خواستی عمومی تبدیل شود.
https://x.com/elhamadimi/status/1916406286503051723

فیس بوک ندای جمهوری ایران عضو شبکه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
03.05.202514:48
جنایت علی خامنه‌ای جلاد و سپاه پاسداران تروریست در انفجار بندرعباس و کشتار مردم ایران را نه می بخشیم نه فراموش می کنیم

صدای بندر هنوز بلند است

مسئولین دروغگوی نظام جنایتکار اسلامی با همداستانی بخش زیادی از رسانه تلاش کردند که وضعیت فاجعه بار انچه در اسکله رجایی رخ داد را حساسیت زدایی کنند و فاجعه انفجار را عادی جلوه دهند. اما انچه کارگرانی که  هنوز در پی یافتن پیکر همکارانشان هستند و انچه خانواده ها در شرح رنجشان میگویند و ان عدم اطمینان صیادان و فعلان محیط زیست و خانواده های ساکن در نزدیک اسکله سرشار از نگرانی و دلهره و حس ناامنی روایت دیگری دارند. مثل ساکنان این روستای کوچک. خونسرخ روستایی در نزدیکی اسکله رجایی است با حد فاصل چیزی حدود ۳۱۰۰ متر تا مرکز انفجار.

#بندرعباس

تلگرام اکسیون مونترال عضو شبکه همگرایی جمهوری خواهان

https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
🔴 در تجمع روز دوشنبه ۱۸ فروردین‌ بازنشستگان مخابرات استان گیلان، پس از دخالت نیروهای حراست این شرکت و درگیر شدن آنها با یکی از معترضان، میان آنها و بازنشستگان تنش رخ داد.

بازنشستگان مخابرات گیلان در ادامه اعتراضات سراسری خود، از ورود تیم صداوسیمای حکومتی برای پوشش تجمع جلوگیری کردند.
معترضان خشمگین با شعارهایی علیه ظلم سهامداران عمده – ستاد اجرایی فرمان خمینی و بنیاد تعاون سپاه – مانع از هرگونه تصویرسازی دروغین شدند.

اعتراضات بازنشستگان، فریادی علیه سانسور و بی‌عدالتی مزمن است.

ارسالی توسط آزادی عدالت اجتماعی میاورد عضو شبکه همگرایی
رسانه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
05.05.202513:09
تمامی زندانیان سیاسی، صنفی و عقیدتی آزاد باید گردد.


هشدار ۷ زندانی سیاسی درباره «وضعیت خطیر» مطلّب احمدیان

ابوالفضل قدیانی، مصطفی تاج‌زاده، علیرضا بهشتی، سیامک ابراهیمی، مهدی محمودیان، سعید احمدیان، خشایار سفیدی نوشته اند:

هم‌بندی و هم‌اتاقی ما، جناب آقای مطلب احمدیان، که بیش از پانزده سال حبس را تحمل کرده است، در…

https://akhbar-rooz.com/1404/02/13/15829/


کانال تلگرامی همراه با جنبش زن زندگی آزادی عضو شبکه همگرایی جمهوری خواهان
X👇 عضویت در کانال 👇X
https://t.me/nafarmani_madani_social

https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
04.05.202515:20
03.05.202515:40
تبریک گویان مشروط! روز کارگر!


بابک خطی



در آستانه روز کارگر امسال شاهد تعداد قابل توجهی از پیام‌های تبریک مشروط! به این صورت هستیم که روز کارگر را فقط به کارگرانی که از افکار چپ رها! شده‌ و فهمیده‌اند که کاپیتالیسم به نفع‌شان است تبریک گفته‌است!

اولا باید بر این نکته تاکید نمود که سوسیالیسم به عنوان یک مکتب اقتصادی تنها بر مصالح جمع تاکید می‌کند و ریشه‌های آن به عصر افلاطون بازمی‌گردد که ثروت را متعلق به عموم مردم می‌دانست که باید به مصرف عموم برسد و تمرکز ثروت را باعث تفرقه میان مردم می‌شمرد.
چیزی که باعث طرح مساله سوسیالیسم در دنیای جدید شد نیز انقلاب صنعتی بود که در کنار اضمحلال فئودالیسم، به رشد چشمگیر صنایع منجر شد و در ادامه طبقه بزرگی از کارگران را شکل داد که سرمایه‌داری در واقع روی دوش‌ها و با استثمار آنان شکوه خود را به جهانیان نشان می‌داد و در این جشنواره پیشرفت و مدرنیسم صنعتی خود کننده‌های کار یا کارگران از منافع سرمایه‌داری رشد یافته و سود سرشار به دست آمده در دامن انقلاب صنعتی محروم بوده، با محرومیت و فقر شدید دست به گریبان بودند.
سوسیالیسم در واقع با محوریت قرار دادن عدالت جمعی سربرآورد تا پاسخی به این اختلاف طبقاتی روزافزون باشد و
اکنون نیز در جاهایی از دنیا که کارگران دارای رفاه نسبی هستند، این مساله هرگز به خاطر عظمت و تاثیرگذاری افسانه کاپیتالیسم -چنانکه این روزها خیلی روی آن تبلیغ می‌شود- نیست، بلکه به این علت است که اقتصاد و بازار کار در آنها دریافته است امکان استثمار کارگران در دنیای جدید و بر بستر حقوق اولیه بشری امکان ندارد و استثمارگری با رعایت این ملاحظات یا امکان ندارد و یا نهایتا از میزان تولید و سود حاصله می‌کاهد و همین فشار در عمل باعث شده است قوانین بازار کار و روابط کارگر-کارفرما تا حدی متعادل و به اصطلاح سوسیالیزه گردد.
بنابراین جریان فکری سوسیالیسم- چپگرایی- هم‌اکنون نیز در روابط اقتصاد و کار -حتی سرمایه داری ترین اقتصادها- حضوری زنده و بارز دارد تا شرایط را تا حد ممکن به نفع طبقات آسیب‌پذیر تسهیل نموده از تندروی آسیب‌زای کاپیتالیسم جلوگیری کند.
اصلاح و تعادلی که طبعا هر چه نوع اقتصاد و دولت‌ها -بر اساس انتخابات- رفاهی‌تر باشد کفه آن به سمت طبقات آسیب‌پذیر از جمله کارگران نیز سنگین‌تر خواهد.

اما مساله مهمتر این است که در کشورهایی مثل ایران که همچنان استثمار حداکثری کارگران در دستور کار است و نه قانونی برای حمایت از حقوق اولیه کارگر و نه تدبیری برای اصلاح وضعیت وجود دارد، بدنه کارگران چنانکه تمام کارگران جهان در گام اول با مطالعه و خواندن اندیشه‌های مارکس و انگلس چپ نمی‌شوند، بلکه این شرایط ظالمانه، فاصله طبقاتی روزافزون و قوانین ظالمانه کار است که آنان را به سمت مطالبه‌گری و طلب حقوق‌شان سوق می‌دهد که برداشت از آن به صورت چپ بودن و چپگرایی است.
بنابراین این نه یک انتخاب که جبر زمانه و حاصل شرایط اقتصادی سیاسی این کشورها است و تا وقتی هم که چرخه استثمار در بازار کار و تولید وجود دارد ادامه خواهد داشت.

این تبریک گویان مشروط به جای اینکه از کارگر بخواهند چپ -و در واقع به دنبال حقوق خود- نباشد بهتر است مساعی خود را روی قوانین استثماری بازار کار متمرکز نموده و سعی نمایند شرایط را به سمتی سوق دهند که کارگران نیز به طور منصفانه از اثرات زحمات خود بهره‌مند گردند.

مهمترینِ این سر فصل‌ها در حال حاضر معیشت (در دو محور دريافت به موقع دستمزد مناسب و وجود امنيت شغلی) و ايمنی كار است که با توجه به خصوصی سازی دروغینی که طی دو دهه گذشته انجام شد و طی آن اکثریت قریب به اتفاق کارگاه‌ها و کارخانه‌های فعال ایران را که باعث اشتغال میلیون‌ها کارگر بود را به افراد بدون صلاحیت و دارای رابطه و رانت به صورت رایگان یا کمترین قیمت بذل و بخشش کردند، در بدترین شرایط قرار دارد.
واحدهای پویا و آینده‌ساز و رگهای رشد اقتصاد تولیدی کشور که مدیریت سوءاستفاده‌گر و ناکارآمد منجر به ضرردهی یا تعطیلی آنها شده، به خاکسترنشین شدن خیلی عظیمی از کارگران و خانواده‌های آنان انجامیده است.
نیشکر هفت تپه، هپکو اراک و نساجی مازندران تنها مثال‌هایی از این سیاست خانمان برانداز هستند.
نگاهی به وضع انفجارهای مکرر معادن و عدم هرگونه توجه به آن از طرف کارفرمایان و دولت شاید تلنگری باشد که این تبریک گویان مشروط را از اینکه اساسا در جاده اشتباهی قدم می‌زنند آگاه کند.
البته این تحلیل با نگاه خوش‌بینانه به این مساله طرح شده و این فرض را در نظر نگرفته است که عده‌ای حتی در روز کارگر هم بر استثمار کارگران و محرومیت آنان از حقوق‌شان تاکید دارند و با زبان تبریک از آنان سکوت، عدم مطاله گری حقوق و پذیرش استثمار را طلب می‌کنند.
۰۴/۰۲/۱۲

https://www.asre-nou.net/php/view.php?objnr=65208
03.05.202515:28
پیام یک سردار سپاه به آقای خامنه‌ای!

فیس بوک ندای جمهوری ایران عضو شبکه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
28.04.202514:25
توافق یا بحران؟ لحظه‌های محاسبه در تهران و واشنگتن
در سیاست، نیت‌ها به اندازه‌ی ظرفیت‌ها وزن ندارند. در روزگار ما، این واقعیت به عریانی پیش چشم ماست: جمهوری اسلامی، اگر دستش باز بود، همان پاسخ‌هایی را به دونالد ترامپ می‌داد که پیش‌تر در دور دوم ترامپ داده بود. اما حالا، در موقعیتی محدود و پرملاحظه، ناچار است با دقت بر داشته‌های واقعی خود بازی کند، نه بر آرزوها.
ساختار قدرت در ایران، امروز در برابر چند گره‌ی بنیادی ایستاده است. گره‌هایی که اگر رها شوند و کشور وارد یک درگیری بین‌المللی شود، هزینه‌ی آن چنان سنگین خواهد بود که شاید از توان تاب‌آوری حاکمیت فراتر رود. شواهد نشان می‌دهد که پس از گفت‌وگوهای درونی میان نظامیان و بوروکرات‌ها با رهبر جمهوری اسلامی، او نیز متوجه این ملاحظات شده است؛ ملاحظاتی که بخش عمده‌ای از برآوردهای پیشین را دروغین یا توهمی نشان می‌دهد.
این گزاره‌های نادرست چه بودند؟
اول، اینکه اروپایی‌ها هرگز مکانیسم ماشه را فعال نخواهند کرد؛ دوم، ترامپ جسارت حمله به ایران را ندارد؛ سوم، جمهوری اسلامی قادر است تحریم‌ها را بی‌اثر کند و همچنان روزانه یک میلیون بشکه نفت بفروشد؛ و چهارم، توافق و مذاکره اجتماعی پرهزینه خواهد بود و پایه‌های هواداران را فرسایش می‌دهد.
امروز اما به نظر می‌رسد آقای خامنه‌ای دریافته که این تصورات، بر آب بنا شده‌اند.
از این‌ها که بگذریم، ماجرای جانشینی نیز به میان می‌آید. رهبر جمهوری اسلامی در آستانه‌ی سن بالا ایستاده است و پروژه‌ی جانشینی برای او مسئله‌ای حیاتی است. روشن است: ورود به یک درگیری منطقه‌ای یا بین‌المللی، می‌تواند چینش نیروهای قدرت را به‌هم بزند؛ نظامیان دست بالا را بگیرند و بلوک روحانیت تضعیف شود. علاوه بر آن، هرگونه بی‌ثباتی شدید، پروژه‌ی جانشینی را به نابودی می‌کشاند.
پس نیاز به آرامش سیاسی یک الزام حیاتی است، نه یک انتخاب. و این آرامش فقط از دل یک توافق بیرون می‌آید.
از سوی دیگر، نارضایتی اجتماعی در حال طغیان است. گروه‌های صنفی، اصناف، مردم عادی؛ همه در خیابان و در رسانه‌ها صدای اعتراض خود را به سیاست‌های حاکمیت بلند کرده‌اند. این یک اعتراض صرف نیست؛ این یک فریاد اجتماعی است که ادامه‌ی قمار بر سر پرونده هسته‌ای را بی‌معنا کرده است.
دو تریلیون دلار خسارت اقتصادی ناشی از سیاست‌های غنی‌سازی، زخمی است که دیگر تاب تحملش نیست.
افزون بر این، شرایط اقتصادی کشور هر روز دشوارتر می‌شود. منابع مالی، حتی برای اداره‌ی بروکراسی فرسوده و عظیم جمهوری اسلامی، کفایت نمی‌کند. در چنین صحنه‌ای، راه دیگری باقی نمی‌ماند؛ توافق، ولو موقتی و ناقص، یک ضرورت است.
و اما در واشنگتن چه خبر است؟
تصویر از آنچه انتظار می‌رفت روشن‌تر است. مذاکرات اگرچه پر چالش، اما در مجموع بهتر از تصورات اولیه پیش رفته. اصل مسئله این است: چگونه می‌توان اختلافات باقی‌مانده را مهار کرد؟
به نظر می‌رسد دولت آمریکا در پی ساختن توافقی است که دونالد ترامپ بتواند آن را به رأی‌دهندگانش بفروشد؛ توافقی که بتواند ادعا کند از برجام بیشتر گرفته، صلح آورده، و در عین حال ایران را از ساخت بمب هسته‌ای بازداشته است.
اگر ایران بپذیرد که سطح غنی‌سازی را روی ۳.۶۷ درصد برای چند دهه نگاه دارد، نظارت‌های سختگیرانه‌ی برجامی بازگردد، و اورانیوم ۶۰ درصدی یا نابود شود یا در امانتگاهی خارج از کشور نگهداری شود، ترامپ خواهد توانست با افتخار اعلام کند: «ایران دیگر تهدیدی برای ساخت بمب نیست.»
در آن سو، جمهوری اسلامی نیز می‌تواند توافق را به عنوان پیروزی در جلوگیری از جنگ و باز شدن نسبی فضای اقتصادی معرفی کند. جامعه‌ی ایران، که این روزها به شدت فرسوده و ناامید است، از نفس تازه‌ی اقتصادی استقبال خواهد کرد؛ هرچند که گروه‌های رادیکال و شعاردهنده، صدای مخالفت‌شان را بلند خواهند کرد.
اما این گروه‌های رادیکال، برخلاف گذشته، دیگر پایگاه اجتماعی ندارند. تنها در درون قدرت در حاشیه مانده‌اند و میان مردم تهی شده‌اند.
امروز، برخلاف آنچه در گذشته می‌گذشت، نه میدان، که خیابان تعیین می‌کند؛ و نه هیاهوی فرماندهان، که زمزمه‌ی مردم.

#حمیدآصفی

تلگرام حمید آصفی عضو شبکه همگرایی جمهوری خواهان

https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
05.05.202513:08
کنشگری، پرسشگری و روشنگری نه فقط سکوت و تماشاگری

فقط خدا میداند

بر اساس یک گزارش میدانی که «پیام ما» در خصوص ردیابی مفقودان فاجعه بندرعباس تحت عنوان "زخم انفجار بر تن کارگران بلوچ" منتشر کرده، با ریشه‌های عمیق‌تری از این انفجار مواجه میشویم. وضعیتی دردناک که ردپای حکومت در تمام جوانبش قابل مشاهده است.

این گزارش شرح میدهد که فقر تحمیلی بر شهروندان بلوچ در کنار فساد سیستماتیک حکومت چگونه باعث شده بسیاری از هموطنان ما برای تأمین معاش خود چاره‌ای جز پذیرفتن شغلی با حقوق کم و کار زیاد در گرمای طاقت‌فرسای بندر بدون بیمه و حق بازنشستگی نداشته باشند.

یکی از مصاحبه شوندگان در شرح آنچه بر کارگران بلوچ در اسکله‌ شهیدرجایی میگذرد گفت: «اکثر کارگران بندر بلوچ هستند. ما کارگر روزمزد هستیم. مزد ثابتی هم نداریم. یعنی مثلاً اگر بار خرما خالی کنیم یک قیمت پول میگیریم، اگر لباس خالی کنیم یک قیمت دیگر. عدد ثابت یا حقوق ثابت نداریم.»

آنچه بر کارگران بلوچ گذشته، تک‌تک جانهایی که گرفته شده، آنان که با جراحات شدید مواجه شده‌اند و برخی دیگر که هنوز سرنوشت‌شان مشخص نیست فراتر از تصور ماست.

همراه با جنبش زن زندگی آزادی عضو شبکه همگرایی جمهوری خواهان

https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
04.05.202514:53
🔶اکثریت آلمانی‌ها در یک نظرسنجی خواهان ممنوعیت حزب AfD شدند

روزنامه "بیلد آم زونتاگ" با استناد به نظرسنجی مؤسسه اینسا Insa گزارش داده است ۱۰۰۱ نفر از شهروندان آلمان در یک نظرسنجی که در روزهای دوم و سوم مه ۲۰۲۵ مورد پرسش قرار گرفته‌اند، خواهان ممنوعیت حزب آاِف‌دِ شدند.

بر اساس نتایج این نظرسنجی ۴۸٪ از پاسخ‌دهندگان پس از انتشار ارزیابی اداره حفاظت از قانون اساسی آلمان (سازمان امنیت داخلی) خواهان ممنوعیت AFD شده‌اند.

در مقابل ۳۷٪ مخالف این اقدام‌اند و ۱۵٪ نیز نظری نداشته‌اند. همچنین، ۶۱٪ از آلمانی‌ها این حزب را راست‌افراطی می‌دانند و برای ۷۹٪ از پاسخ‌دهندگان، ارزیابی جدید تغییری در برداشت آن‌ها از این حزب ایجاد نکرده است.


اداره فدرال حفاظت از قانون اساسی در یک گزارش هزار صفحه‌ای که روز جمعه ۲ مه (۱۲ اردیبهشت) ارائه شد، حزب آلترناتیو برای آلمان را در ردیف یک حزب "به‌طور قطعی راست‌افراطی" طبقه‌بندی کرده است.

این اداره در شهر کلن اعلام کرد دلیل این تصمیم، "ماهیت افراط‌گرایانه و ناقض کرامت انسانی از سوی تمامیت این حزب" است. پیش‌تر، این حزب در مجموع صرفا به‌عنوان یک مورد مشکوک به "راست‌افراطی" تحت‌نظارت قرار داشت.

@dw_farsi


ارسالی توسط آزادی عدالت اجتماعی میاورد عضو شبکه همگرایی
رسانه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
03.05.202515:39
اول ماه می روز جهانی کارگر، و حق دانستن حقیقت فاجعه انفجار در بندر عباس - دکتر نیره انصاری - بنیاد میراث پاسارگاد
https://savepasargad.com/%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%8C-%D9%88-%D8%AD%D9%82-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86/

فیس بوک ندای جمهوری ایران عضو شبکه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
مهم:

اورشلیم پست نقل کرده است که چند منبع آمریکایی اعلام کردند که روز جمعه گذشته، نیروی دریایی آمریکا کشتی سپاه پاسداران که حاوی اسلحه و مهمات برای حوثی ها بوده را تسخیر کرده اند. به همین دلیل وزیر دفاع آمریکا توییت زد و تهديد کرد و مذاکرات شنبه لغو شد

☑️persiannbloomberg

رسانه همگرایی جمهوری خواهان

https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
🔴 تهران: راهپیمایی بازنشستگان شرکت مخابرات در برابر ساختمان مرکزی شرکت مخابرات (خیابان سردار جنگل)، در اعتراض به اجرا نشدن آیین نامه ی استخدامی و رفاهی ۱۳۸۹ و پایمال شدن حقوق خود

سهامداران عمده ی شرکت مخابرات، که هدف شعارهای بازنشستگان هستند، «ستاد اجرایی فرمان امام» ــ که در اختیار شخص «علی خامنه ای» می باشد ــ و نیز «بنیاد تعاون سپاه پاسداران» (اعتماد مبین) هستند!

همایشگران همچنین خواهان کنار رفتن «محمد جعفرپور»، مدیرعامل فاسد و ناکارآمد شرکت مخابرات، می شوند.

"سهامدار عمده، حق ماها رو خورده!"

«مدیر بی لیاقت! استعفا!»


دوشنبه ۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴


رسانه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
https://amp.cnn.com/cnn/2025/04/05/us/hands-off-protests-trump-musk

بر اساس اخبار سی آن آن در ۱۴۰۰ شهر امریکا تظاهراتی بر علیه ترامپ برگزار شد، متن خبر را در لینک بالا بخوانید،

سی آن آن میگوید: “میلیون‌ها نفر روز شنبه در اعتراضاتی علیه رئیس‌جمهور دونالد ترامپ و ایلان ماسک در تمامی ۵۰ ایالت آمریکا و در سطح جهانی شرکت کردند. این اعتراضات توسط یک جنبش حامی دموکراسی سازمان‌دهی شده بود، در واکنش به آنچه آن‌ها «تسخیر خصمانه» و حمله به حقوق و آزادی‌های آمریکایی می‌نامند”

ویدیوی بالا یک نمونه از تظاهرات در شیکاگو میباشد،
تظاهرات سزاسری توسط جنبش پرو دمکراسی سازمان داده شده بود،

#بازگشت_لیبرال_دمکراسی_از_پایین

میدان دمکراسی و جمهوری ایران عضو شبکه همگرایی

https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
05.05.202512:44
چهار سخنرانی در کنفرانس دوم جمهوری خواهان دمکرات

۴ می ۲۰۲۵

کوروش پارسا
نیما مشعوف
حسن نایب هاشم
هرمینه هورداد

https://youtu.be/5OJqv8ymoQE?si=ZmeLFAKt1s1uOX3i

تلگرام کوروش پارسا عضو شبکه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
03.05.202518:27
«ایرانِ در آستانه‌ی دگرگونی: از نبرد با آمریکا تا نبرد با خویشتن»

«پساایرانِ سنت: آیا گفت‌وگو با آمریکا آخرین نبرد قدرت‌های کهنه است؟»
یا
«وقتی دشمن دیروز می‌شود درِ خروج؛ پرونده‌ی ایران، آمریکا، و فرسایش اقتدار»

در گفت‌وگویی با حمید آصفی، تحلیل‌گر سیاسی و جمهوری‌خواه ایرانی، وارد یک بحث پیچیده و کمتر طرح‌شده شدیم: آیا گفت‌وگوهای جاری و پنهانی میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده تنها یک روند دیپلماتیک‌اند؟ یا پیش‌درآمدی‌اند بر یک زلزله درونی که بنیاد نظم سیاسی موجود در ایران را می‌لرزاند؟ چه بسا این مذاکرات، بیش از آن‌که پرونده‌ی هسته‌ای را تعیین تکلیف کنند، پرچم پایان یک دوران را برافراشته‌اند.
آصفی از یک پویش تدریجی اما شتاب‌گیرنده سخن می‌گوید: فرسایش گفتمان‌هایی که بر مرزکشی با جهان، انزوای تمدنی، و بازتولید دشمن درونی و بیرونی بنا شده‌اند. او می‌پرسد: اگر نهادهای قدرت در ایران امروز ناگزیر از مذاکره‌اند، پس آیا نه فقط مشروعیت که حتی منطق بقای آن‌ها نیز فروپاشیده؟ و اگر فروپاشیده، چه کسی میراث‌بر این خلأ خواهد شد؟
در این نقطه‌، تحلیل او از منطق گفت‌وگو عبور می‌کند و به ساختارهای عمیق‌تری نظر می‌افکند. به‌زعم آصفی، بخشی از نخبگان حاکم، بی‌آن‌که بتوانند اعتراف کنند، به مرحله‌ی پذیرش شکست گفتمان «ایران محاصره‌شده» رسیده‌اند. شکست، اما نه فقط به‌دست حریف خارجی، بلکه از درون؛ از سوی نسلی که دیگر نه از آمریکا می‌هراسد و نه از شعارهای توخالی داخلی دل‌گرم می‌شود.
اما همه‌چیز در همین نقطه پایان نمی‌یابد. موجی دیگر از تهدید در حال شکل‌گیری است: بازسازی اقتدار، این‌بار با چهره‌ای نرم‌تر، غرب‌پسندتر، اما در بنیاد همچنان تمرکزگرا و ضددموکراتیک. گروه‌هایی در خارج کشور، که خود را آلترناتیو معرفی می‌کنند، گاه بی‌هیچ مسئولیت‌پذیری، خود را جایگزین نظم فرسوده می‌پندارند، بی‌آن‌که گامی برای اجماع ملی، گفت‌وگوی درونی، یا همبستگی میان جریان‌های دموکراسی‌خواه برداشته باشند.
آصفی به‌صراحت می‌پرسد: آیا می‌توان برای ساختن آینده‌ای باز، به کسانی امید بست که دیروز در سایه‌ی استبداد متولد شدند، امروز در آغوش استبداد جنگ‌طلب دیگر آرمیده‌اند و فردا را نیز در انحصار خود می‌خواهند؟ آیا این مسیر جز بازتولید یک صورت تازه از همان کهنه‌اقتدار نیست؟
در این چشم‌انداز پیچیده، گفت‌وگو میان ایران و آمریکا دیگر نه یک معامله هسته‌ای، بلکه یک نبرد سمبولیک است: نبرد میان آن‌چه رو به گذشته دارد، و آن‌چه خواهان آینده‌ای بی‌خون و بی‌خدایان جعلی است. نبردی که پیروز آن نه لزوماً طرفی در اتاق مذاکرات، بلکه مردمانی‌اند که رفته‌رفته از سایه‌ها بیرون می‌آیند.
این مردم‌اند که باید تصمیم بگیرند: آیا ایران آینده را به نیرویی تسلیم کنند که تنها با «رأی به خود» تعریف می‌شود، یا آینده را خودشان، در میانه‌ی گفت‌وگو، تنش، و صدای متفاوت دیگران خواهند ساخت؟
در جهان امروز، عقب‌نشینی از جنگ، نشانه‌ی بلوغ است، نه ضعف. و ورود به گفت‌وگو، آغازی است بر عبور از سلطه، نه سازش با آن. پرسش اما این است: آیا نیروهای جایگزین هم از این بلوغ برخوردارند؟ و اگر نه، این مردم‌اند که باید راه را، با همه‌ی پیچیدگی‌اش، به دست خود بگشایند. نه راهی که برده شوند، که راهی که ببرند.

صفحه یوتیوب
https://youtube.com/@hamidasefi-mf3jo

تلگرام حمید آصفی عضو شبکه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
03.05.202515:37
برنامه ضرب‌المثل به روایت هالو قسمت پنجم

ماست مالی کردن

کاری از گروه فرهنگی تلویزیون زن زندگی آزادی

محمدرضا عالی پیام و آتسا امیری

پنجشنبه ها ساعت ۱۸

#قیام_زندگی
#علیه_اعدام
رسانه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
03.05.202515:17
🔺️جریان گروگانگیری اعضای سفارت امریکا در ایران و تصرف سفارت در تهران ، در امریکا طراحی شده و با عوامل خمینی و شرکاء در تهران اجرا شد ، طوری که خمینی این عمل زشت گروگان گیری را ، انقلاب بزرگ از انقلاب ۵۷ خواند .
🔺️و بنی صدر در همان زمان ، این عمل زشت را محکوم و گفت ، با این گروگان گیری ، ملت ایران به گروگان امریکا در آمد ، متاسفانه گوش شنوایی اندک بود ، و از انزمان به بعد ، ملت ایران تاوان این عمل نا بخردانه خمینی و شرکاء را می پردازند ،
🔺 تحریم
🔺بلوکه شدن اموال ایران
🔺 جنگ
…🔺 وو
محصول عمل خیانت کارخانه گروگانگیری است

تلگرام رادیوعصر جدید عضو‌شبکه همگرایی جمهوری خواهان

https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
10.04.202521:40
دکتر حسن باقری‌نیا، تحلیلگر اجتماعی، در این ویدیو در واکنش به اعدام‌های روز گذشته پنج تن از زندانیان عقیدتی سیاسی زندان وکیل‌آباد مشهد می‌گوید:

«ماشین کشتار جمهوری اسلامی این‌ بار نیز جان هم‌وطنانی را در زندان وکیل‌آباد مشهد گرفت؛ با استناد به اتهامی واهی به‌ نام «بغی».
اما بغی یعنی چه؟ یعنی خروج علیه امام معصوم. و در قاموس جمهوری اسلامی، یعنی نپذیرفتن حکومت اسلامی و تلاش برای سرنگونی آن؛ یعنی مخالفت با حاکمیت، حتی اگر این مخالفت از روی اندیشه، حق‌طلبی، و خواست مردم باشد.
در جهانی که حق مخالفت و حتی براندازی، در قالب کنش‌های مدنی و مقاومت، به رسمیت شناخته شده، بسیار تأسف‌بار است که در کشوری با نام اسلام، جان انسان‌ها با چنین اتهاماتی ستانده می‌شود.
جمهوری اسلامی خود را در جایگاه امام معصوم نشانده، و هر مخالفتی را، نه تنها مخالفت با نظام، بلکه مخالفت با خدا، پیامبر و اهل‌بیت تعبیر می‌کند.
این در حالی‌ست که حکومت اسلامی، یک طرح انسانی و یک ایده‌ی بشری‌ست، نه حقیقتی مقدس یا تغییرناپذیر.
چرا باید خود را مقدس بداند و سپس مخالفانش را این‌چنین بی‌رحمانه از میان بردارد؟
مجازات اعدام، در ذات خود، نقض صریح حق حیات است و آثار اجتماعی و روانی ویرانگری بر جامعه می‌گذارد.
فراموش نکنیم که هم‌وطنان دیگری چون پخشان عزیزی، ریشه مرادی و شریفه محمد، نیز در معرض اتهام «بغی» و خطر اعدام قرار دارند.
ایران پس از جمهوری اسلامی، کشوری دموکراتیک خواهد بود؛ نظامی انسانی، که اگر هم مجازاتی در آن تعریف شود، برای اصلاح جامعه است، نه انتقام‌گیری از شهروندان؛ نه سلب آزادی، نه گرفتن جان.»


https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
06.04.202520:04
🔴 بر اساس گزارش ۳۰ام اسفند ماه مرکز پژوهش‌های مجلس، برخی از مهم‌ترین ارقام بودجه پیشنهادی دولت در ۱۴۰۴ به شرح زیر است:

مرکز خدمات حوزه علمیه: ۱۴ هزار میلیارد تومان شورای عالی حوزه‌های علمیه: ۷ هزار میلیارد تومان

جامعه المصطفی العالمیه: ۱۷۵۶ میلیارد تومان

سازمان تبلیغات اسلامی: ۵ هزار میلیارد تومان

ستاد اقامه نماز: ۱۲۹ میلیارد تومان

ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر: ۲۴۲ میلیارد تومان

سیاست‌گذاری حوزه علمیه خواهران: ۱۴۶۰ میلیارد تومان

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: ۳۱۳ میلیارد تومان

مؤسسه آموزشی خمینی: ۴۵۰ میلیارد تومان

این ارقام نشان می‌دهد که دولت همچنان اولویت را به نهادهایی داده که مستقیماً بر زندگی مردم تأثیر مثبت ندارند، بلکه نقش آن‌ها بیشتر در زمینه‌های ایدئولوژیک و تبلیغاتی است

یکشنبه ۱۷  فروردین ۱۴۰۴

#بودجه_و_وام_مال_شما_فقر_و_فلاکت_سهم_ما

رسانه همگرایی جمهوری خواهان
https://t.me/hamgerayerInternetRepublic
Көрсөтүлдү 1 - 24 ичинде 259
Көбүрөөк функцияларды ачуу үчүн кириңиз.