Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
جمهوری / محمد صادق شهبازی avatar

جمهوری / محمد صادق شهبازی

بازخوانی مسائل انقلاب مردم
https://telegram.me/joinchat/A2I_lj-DqVKedeyPiF6ofQ
ارتباط با ادمین
@jomhouriadmin
TGlist рейтинг
0
0
ТипАчык
Текшерүү
Текшерилбеген
Ишенимдүүлүк
Ишенимсиз
Орду
ТилиБашка
Канал түзүлгөн датаТрав 07, 2016
TGlistке кошулган дата
Груд 27, 2024
Тиркелген топ

Рекорддор

27.12.202423:59
5.1KКатталгандар
27.11.202423:59
0Цитация индекси
02.03.202513:14
1.1K1 посттун көрүүлөрү
01.04.202513:14
1.1K1 жарнама посттун көрүүлөрү
27.04.202505:45
5.98%ER
06.04.202522:26
22.12%ERR
Катталуучулар
Citation индекси
Бир посттун көрүүсү
Жарнамалык посттун көрүүсү
ER
ERR
ГРУД '24СІЧ '25ЛЮТ '25БЕР '25КВІТ '25ТРАВ '25

جمهوری / محمد صادق شهبازی популярдуу жазуулары

21.04.202506:55
رویای پیامبران

در برابر کارهای فارسی عمدتا دری‌وری و بی محتوا در مورد رهبران انقلاب، چقدر وزین، تخیل‌انگیز، زیبا خوانده و حال معنوی
@Alakraf_ofc
در متن و اجرا و موسیقی خودش را بازتولید کرده.
Кайра бөлүшүлгөн:
علیرضا فقیهی avatar
علیرضا فقیهی
14.05.202519:01
⭕️مجمع تشخیص امروز چه چیزی را تصویب کرد؟!

🔺اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام دقیقا در روزی که ترامپ ادعاهای گزاف علیه ایران داشت و از فشارحداکثری تحریمی گفت در نشست خود از تصویب لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی(پالرمو) خبر داد.

🔺کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سازمان یافته فراملی (UNTOC) (پالرمو) معاهده ای است که در تاریخ 15 نوامبر 2000 در پنجاه ‌و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک توسط 149 کشور پذیرفته و تقریباً سه سال بعد در 29 سپتامبر 2003 براساس ماده (38) آن لازم‌الاجرا شد.

🔺پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو یکی از خواسته های FATF از ایران می باشد که در توصیه شماره 36 و همچنین در برنامه اقدام توافق شده بین ایران و FATF الحاق به آن خواسته شده است.

🔺مهمترین مشکلی که در کنوانسیون پالرمو به چشم می‌خورد، قرار گرفتن گروه‌های مقاومت از جمله حزب الله در لیست گروه‌های تروریستی و الزام امضا کنندگان این کنوانسیون برای مقابله به گروه‌های مقاومت می‌باشد و به نوعی می توان گفت که یکی از دلایل تشکیل چنین کنوانسیونی اقدام علیه گروه‌های مقاومت اسلامی ‌می‌باشد.

🔺به عنوان نمونه در گزارش دسامبر 2004 دفتر مواد مخدر و جرایم سازمان یافته کنوانسیون پالرمو، حزب الله لبنان در کنار دیگر گروه‌های تروریستی قرار گرفته که درآمد اصلی خود را از اخاذی از بازرگانان، تجار، صاحبان رستوران و مشاغل در قالب "مالیات جنگ" بدست می‌آورد. همچنین در سال 2012 نیز حزب الله در کنار گروه تروریستی بودن به قاچاق مواد مخدر نیز متهم شده است.

🔺همچنینFATF  در گزارش دیگری در اکتبر 2015، با عنوان "خطرات در حال ظهور تامین مالی تروریسم" (Emerging Terrorist Financing Risks) اعلام کرده است: "یک رابطه میان قاچاق مواد مخدر و تامین مالی گروههای تروریستی همچون حزب‌الله لبنان وجود دارد. سازمان‌های تروریستی به راحتی می‌توانند سود حاصل از قاچاق موادمخدر را دریافت نمایند چرا که آنها شبکه‌ای از روابط پنهان بانکی دارند."

🔹این گزارش‌ها به خوبی نشان می‌دهد که آمریکا و FATF یکی از متهمان اصلی قاچاق مواد مخدر و پولشویی را حزب‌الله لبنان می‌دانند. در نتیجه، پذیرش کنوانسیون پالرمو توسط ایران به معنای تعهد ضمنی کشورمان به قطع همکاری با گروه‌های مقاومت مانند حزب‌الله لبنان است.

🔺پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو ایران را ملزم می‌کند تا قوانین و فرآیندهای کیفری‌اش را همسو با انتظارات کنوانسیون، ترمیم و بازنگری کند و یا حتی در مواردی که رفتاری طبق قوانین ایران مجرمانه است، باید طبق ضوابط کنوانسیون «پالرمو» آن را جرم‌انگاری کند، به تعبیری الزاماتی در مفاد این کنوانسیون وجود دارد که ایران باید براساس آن، در قوانین و مقررات کیفری‌اش بازنگری کند که همین امر ابزاری برای کشورهای سلطه‌گر جهت فشار و سلطه بیشتر بر امور داخلی ایران محسوب می‌شود. عضویت مشروط هم در عمل کمکی به حل موضوعات نخواهد کرد.

✍ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
04.05.202519:45
*💠 سبک تربیتی مدارس حجتیه*

فوت آقای افتخارزاده باعث گرم شدن گفتگوها و تحلیلها درباره انجمن‌حجتیه شد. اما درباره مدارس با رویکرد حجتیه تحلیل و تبیینی ندیدم.
به واسطه حضور ۶ ساله فرزندانم در یکی از این مدارس و درک بی واسطه فضای آموزشی و تربیتی اینها نکات و تاملاتی دارم که ان شالله فرصت مغتنمی فراهم‌شود یادداشت و متتشر خواهم کرد.

علی الحساب چون دیدم برخی از افراد از اینکه این مدارس برای ایام ۲۲ بهمن آبنبات و شکلات پخش کرده اند یا بعضا آذین بندی کرده اند، ذوق زده شده‌ یا به خطا رفته ‌اند که اینها با انقلاب اسلامی همراهند و این مدارس دیگر از ایده های خودشان در تقابل با انقلاب اسلامی کوتاه آمده‌اند ، خدمتتان کوتاه عرض کنم که مشکل این مدارس در این سطح نیست. حتی در مخالفت یا عدم تبلیغ جمهوری اسلامی نیست. شما حتی از دم دبیرستانهای برخی از این مدارس اگر عبور کنید عکس برخی از فرماندهان مقاومت را هم بر سر در مدرسه خواهید دید و البته برای ما که تجربه حضور و مراوده فکری فرهنگی نزدیک با مربیان‌ و برنامه های مدرسه را داشته ایم، اینها هم معنایی جز تدبیری برای کاهش فشار خارجی بر مدرسه ندارد.
اما اصل مشکل از نظر بنده ، برای آنها که می‌خواهند بدانند در این مدارس بر دانش آموزان چه می‌گذرد اینست که، به مرور و در موقعیت های مختلف تربیتی و آموزشی به گونه ای عمل می‌شود که اولویت‌های ذهنی و فکری بچه ها عوض می‌شود. و این به نظرم بزرگترین ظلم و خطر این مدارس است.
اینکه بچه دبستانی شما دغدغه اول ذهن و فکرش خطر اهل سنت شده ، بدون اینکه بتواند بین اولی و دومی و ظالمان به اهل بیت با جریان اهل سنت ما بعد سقیفه و امروز تفکیکی داشته باشد، این خطر است.
اینکه بیش از یک سال از اتفافات فلسطین و دنیای مقاومت بگذرد اما بچه ها جایی برای بروز عواطف و احساسات خود در نسبت با این اتفاقات در مدرسه پیدا نکنند و تازه نگران باشند که شهدای غزه ( چون متعلق به اهل سنت هستند و اهل سنت به پیروی از انحراف اولی و دومی منشا همه گناهان اول و آخر روی زمین) در واقع شهید نیستند واین خون ها هدر ،این خطر است‌.
در درس علوم اجتماعی ششم و درس تاریخ علم در جهان اسلام ، معلم اکثر دانشمندان جهان اسلام را چون اهل سنت هستند از دایره فضیلت و ارزشمندی بیرون بریزد ، و در نهایت دانش آموزان به همه آنچه دوران طلایی تمدن اسلامی در علم خوانده می‌شود شک کنند و ته ذهنشان غرب همچنان پر قدرت پرچمدار علم و ساینس و تکنولوژی از ازل تا ابد بماند، این خطر است.
اینکه ایام‌حج به دانش آموزان گفته شود حج‌ ما بواسطه بدعتهای اهل سنت و تبعیت ما از مدل برگزاری آنان خراب شده و فرزند شما به این نتیجه برسد که حج ما نه به خاطر همه آنچه از روح حج و پویایی و اثر حج در مسائل سیاسی و اجتماعی جهان اسلام غایب است، بلکه به خاطر اندیشه تقریبی و وحدتی مان ضایع شده.

نمونه های بسیار زیادی از این ابرازهای مربیان و جابه‌جایی اولویتهای فکر و عمل متربیان دارم که ان‌شاءلله در فرصت دیگری به آن‌ها خواهم پرداخت. اما علی الحساب برای آنها که از پخش شکلات و کاربرگ‌نقاشی به واقع بی محتوا و بی خاصیت ( کاربرگ نقاشی هم‌ می‌تواند با محتوا باشد و موثر ، بر خلاف کاربرگی که مدرسه به بچه ها داده بود) و جشن خاطره درباره ۲۲ بهمن ، راضی شده اند، بگویم که دنبال اندیشه حجتیه آنجا بگردید که در درس آزاد فارسی دوم دبستان که همزمان با ایام دهه فجر شده است معلم درس را با توصیف الگوی شخصیت علامه کرباسچیان و آرزوی شبیه شدن دانش آموزان به آن، تدریس می‌کند و از کنار الگوهای درخشان انقلاب اسلامی عبور و با بی اعتنایی ، آنها را خفیف و بی اثر می‌کند‌. پسر ۸ ساله ام‌ میگفت، فکر میکردم آقا از امام خمینی یا شهید سلیمانی بگوید بنویسیم ، اما سر کلاس هم مخالفت نکرده، چون قبلا و در مراسم شهادت امام هادی علیه السلام و ایام فاطمیه و عدم مشارکت در لعن دسته جمعی و مخالفت با مراسم عمومی لعن در مدرسه متهم به عدم همراهی با برنامه‌های مدرسه شده است.

کار اصلی این مدارس عوض کردن اولویتهای ذهن و فکر بچه هاست.
اینکه ایام فجر انقلاب به شخصیت علامه کرباسچی فکر کنند، ایام‌طوفان الاقصی به جای فکر و تامل درباره استکبار و استعمار به عمر و ابوبکر، به جای فکر درباره پیشرفت و تمدن اسلامی و مسئولیت ما در قبال آن، به دشمنی غزالی اهل سنت که بچه شیعه‌ها را در مکتبش راه نمی‌داد، و ده‌ها مثال دیگر از کلاس احکام، نحوه تبیین فلسفه احکام و حتی مدل اولویت گذاری احکام...

نکات زیادی درباره این مدارس دارم که شاید زمینه طرح آن باید بین فعالان تعلیم و تربیت و سیاستگذاران تربیتی باشد چون معتقدم اگر چه تعداد این مدارس زیاد نیست ، اما به واسطه نتایج و تجارب خوب آموزشی ، نبض تعلیم و تربیت کشور دست این جریان بوده و بر سبک و سیاق تربیتی سایر مدارس نیز موثرند.

#يادداشت_مهمان
16.05.202506:42
اجتماعی‌سازی مذاکرات ادامه دارد

1⃣حتما سخنرانی ترامپ را در عربستان شنیدید. یک سخنرانی کاملا ژورنالیستی که صرفا پیامی است به مردم ایران. ترامپ در آن سخنرانی سربسته به مردم ایران می گوید شما چون مقاومت کردید بدبخت شدید ببینید دوبی را، ببینید عربستان را....

2⃣ادامه این اجتماعی سازی کجا رخ داد؟ مطرح شدن رفع تحریم سوریه. اینکه بن سلمان وساطت کرده تا تحریم سوریه رفع شود. اخبارش در ایران بیش از هرجا بازخورد داشته....

📌در این سوی میدان هم گویی مسئولان کشور یا پذیرفتند ماجرا را، یا اینکه شاید از سیاست ترامپ تصویر درستی ندارند.

📍مذاکره غیرمستقیم که شکل گرفته، مذاکره ای که فرای نتایج اش در این شرایط یعنی بله حرف ترامپ درست است.
📍مجمع پالرمو را تصویب کرده که بله ما آماده ایم....

✅همه اینها یک چیز را نشان می‌دهد، اجتماعی شدن مسئله تحریم-مذاکره....

❓کی این مسیر به آشوب داخلی و شکاف اجتماعی بیشتر منجر شود خدا عالم است...اما این وسط بیچاره مردم که دوباره با بازی مذاکره- تحریم اقتصاد و معیشت‌اشان توسط داخلی و خارجی گروگان گرفته شده.

☑️یک روز مذاکره شود و کمی قیمت پایین و یک روز فشار و تحریم و قیمت بالاتر....

✔️ اقدامات ترامپ در مورد سوریه بازی است به زودی می گذرد، سوریه اگر تجزیه نشود، آباد هم نمی‌شود....اما اینکه این اتفاق چه اثر اجتماعی در ایران می‌گذارد مسئله است، اینکه برخی چرا به این نتیجه رسیدند در پازل آمریکا بازی کنند مسئله است...

#سید_حامد_ترابی
@khacky
Кайра бөлүшүлгөн:
کتاب و روایت avatar
کتاب و روایت
06.05.202520:48
🔶️ عدالت‌خواهی وقتی زنده می‌ماند که بتواند در میدان عمومی به زبان مردم ترجمه شود.

📍در چهارمین سالگردمرحوم روح‌الله نامداری و در سال هزار و چهارصد، نشستی توسط مرکز هنری رسانه‌ای سلوک برگزار شد که در آن صاحب‌نظران مختلف از نسبت عدالت با مردم، حکومت و فرهنگ سخن گفتند؛ از «جدال دو اسلام» تا نقد «عدالت‌خواهی مصرفی».

جزوه حاضر حاصل تدوین گفتارهایی از وحید جلیلی، مجتبی نامخواه، سیدحسین شهرستانی، محمدصادق شهبازی، روح‌الله رشیدی و اسماعیل فراهانی است.

🔵راه‌های دسترسی به ما:‌
◀️اینستاگرام:
@ketab_revayat

◀️ایتا، بله، سروش، روبیکا و تلگرام:
@revayat_rastakhiz

◀️توییتر:
@revayatrastkhiz
Кайра бөлүшүлгөн:
کانال خبری رجانیوز avatar
کانال خبری رجانیوز
14.05.202506:15
🎥 مجلس با پیوستن به CFT و پالرمو مخالف است

میثم ظهوریان(مشهد و کلات):
🔹 بیش از ۱۵۰ نماینده مجلس نامه نوشته‌اند و نسبت مخاطرات دو معاهده CFT و پالرمو هشدار داده‌اند ولی مجمع تشخیص به رأی مجلس دو دوره قبل استناد کرده است. هیئت رئیسه از حق نماینده‌های مجلس دفاع کند.

✅ @Rajanews_com
05.05.202506:35
🎵صوت: قسمت اول درس‌گفتار جنگ اقتصادی (بررسی نظام تحریم‌های اقتصادی علیه ایران)
درس‌گفتار جنگ اقتصادی در ۱۵ قسمت از شبکه چهار سیما با ارایه مسعود براتی پخش می‌شود.
06.05.202505:53
🎵صوت: قسمت دوم درس‌گفتار جنگ اقتصادی (بررسی نظام تحریم‌های اقتصادی علیه ایران)

📌درس‌گفتار جنگ اقتصادی در ۱۵ قسمت از شبکه چهار سیما با ارایه مسعود براتی پخش می‌شود.
Кайра бөлүшүлгөн:
مسعود براتی avatar
مسعود براتی
14.05.202515:41
‏شروط مجلس شورای اسلامی در پذیرش معاهده پالرمو که مورد تایید مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت، نگرانی‌ها بابت افزایش اثرگذاری تحریم و محدود شدن دست ایران در مواجهه با تحریم را رفع نمی‌کند.
اگر در اجرای معاهده دقت نشود، آسیب خواهیم دید.
https://x.com/mas_barati/status/1922678243687092310
🔺ترامپ در زمانی که مثلا در حال مذاکره با ماست، ابراز قدرت میکند ب‌دو و ب‌پنجاه‌ودو به منطقه میآورد، مطالبات از ما را در حد برچیده شدن غنی‌سازی و تعطیلی موشکهای دوربرد بالا میبرد و در سفر به کشورهای عقب‌مانده، ما را به سخره میگیرد و حتی از تغییر نام خلیج فارس می‌گوید.

🔺آن وقت در داخل به جای آنکه به نمایش قدرت و زدن بر دهان زیاده‌گو، دست بالا را داشته باشیم، همه در برابر این برخورد دهان می‌بندند ودر سطوح مختلف صرفا پالس همراهی داده میشود؛ آنگاه مجمع تشخیص در چنین شرایطی پالرمو را تایید میکند.

🔺لفبای غیرت یا حداقل الفبای سیاست و مذاکره، متضمن نمایش قدرت و تن ندادن به خواست کسی است که شما را تحقیر میکند و حتی از نام خلیج فارس نمی‌گذرد؛ نه فقط برای حفظ عزت که حداقل برای امتیازگیری و بلکه حفظ موجودیت شما

🔺 حالا واقعیت آنچه رهبر انقلاب چند دهه در مورد مضرات مذاکره می‌گفتند که جلو آمدن و تحکم دشمن و ایجاد رودربایستی در داخل و مصرف قدرت کشور است، مشخص شد.
Кайра бөлүшүлгөн:
عصر ایرانیان avatar
عصر ایرانیان
13.05.202517:05
یادداشت | مسقط حواسمان را پرت نکند

“ کریدور های منطقه ای در تسخیر چین؛ ایران کجای بازی است؟ “

✍️ مسعود براتی

▪️ در خبرها آمده بود که رئیس جمهور آذربایجان الهام علی‌اف به چین سفر کرده و در این سفر مشارکت جامع راهبردی دو کشور چین و آذربایجان اعلام شده است. چرا این خبر برای ما مهم است؟ باشد، تصمیم به تقویت روابط با چین می‌گیرند. معنای دیگر این گزاره این است که این کشورها قدرت آمریکا را در نظام بین‌الملل در حال افول می‌بینند و به تغییر معادلات قدرت یا همان تغییر نظم توجه جدی دارند. متاسفانه در ایران هنوز هستند کسانی که به عنوان نخبه سیاسی معتقدند آمریکا قدرت بلامنازعه و فعال مایشاء در صحنه بین‌الملل است و معتقدند اگر هم می‌خواهیم با دیگر کشورها مانند چین همکاری کنیم باید ابتدا رضایت آمریکا (بخوانید رفع تحریم و FATF) را جلب کنیم و سپس به دنبال همکاری با دیگران برویم.

🔶 تقریبا همان چیزی که آقای همتی وزیر سابق اقتصادمان در نشست گروه بریکس در مسکو بیان کرد. اهمیت دیگر این خبر برای ما خصوصا این است که بخشی از توافقات صورت گرفته بین آذربایجان و چین مربوط به همکاری در ابتکار یک کمربند و یک جاده است. این ابتکار که از سال ۲۰۱۲ مطرح شده و سرآغاز پویش‌های کریدوری در دنیای در حال تغییر شده است، برای ایران نیز اهمیت دارد. توافق دو کشور روی تقویت مسیر میانی این ابتکار بوده است (راه‌آهن باکو-تفلیس-قارص، کریدور شمال-جنوب و کریدور میانی). مسیری که البته رقیب مسیرهایی که از ایران می‌گذرد است.

🔷 طبق طرح‌های منتشر شده دو مسیر از ایران قابل تصور است. یکی از سمت شمال ایران و دیگری از جنوب که هنوز بالقوه است. لذا مسیری که مورد توافق چین و آذربایجان است در صورت بالفعل شدن، جذابیت مسیرهای ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد. البته طبیعی است کشورها برای تامین و توسعه منافع مشروع خود با یکدیگر همکاری کنند و از فرصت‌های ایجاد شده استفاده کنند. غیرطبیعی این است که در ایران به نظر می‌رسد توجهی به فرصت‌های موجود خصوصا در میانه تنش‌های اقتصادی چین و آمریکا وجود ندارد و تمامی توجهات به مذاکرات غیرمستقیم و البته متزلزل ایران و آمریکا جلب شده است.

🔶 وضعیت فوق برای آنکه بتوانیم تحولات واقعی بین‌الملل را درست ببینیم و از فرصت‌های آن به درستی استفاده کنیم و تهدیدهای آن را مدیریت کنیم، مناسب نیست. نشانه‌های زیادی وجود دارد که به ما نشان می‌دهد در یک نقطه بزنگاهی در صحنه بین‌الملل قرار داریم که به اعتراف اکثر کارشناسان معادلات قدرت در دهه‌های آینده را رقم می‌زند. لذا در این لحظه تاریخی نباید دچار غفلت شد.

✅ @asreiranian_ir
02.05.202517:51
#صوت
#دوره_چهاردهم

🔹 چالش‌های یک ملت در حال پیشرفت از دیدگاه قرآن و نهج‌البلاغه

📌با حضور
محمد صادق شهبازی

◻️جلسه سوم
📆 پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

@ensanenghelabeslami
Кайра бөлүшүлгөн:
علیرضا فقیهی avatar
علیرضا فقیهی
17.04.202516:25
⭕️گرا برای حمله نظامی

🔹یکی از نماینده های کنگره آمریکا در جلسه ۱۲ فروردین از مسئول اسبق میز ایران در سازمان سیا می پرسد: برای استفاده از گزینه‌های غیر دیپلماتیک چه مشکلی وجود دارد؟

🔹مسئول اسبق میز ایران در سازمان سیا پاسخ می دهد: اطلاعات ما از سایت‌های هسته‌ای ایران کامل نیست چون ایران دسترسی کامل به بازرسان آژانس را محدود کرده است.

🔹ایران در برجام برای جلب رضایت آژانس بین المللی انرژی اتمی بی سابقه ترین رژیم های نظارتی و بازرسی در تاریخ روابط بین الملل را پذیرفت.

🔹پروتکل الحاقی را داوطلبانه پذیرفت، نظارت های منحصربفردی در دنیا ذیل برجام متعهد شد، حضور روزانه ۶ بازرس آژانس در ایران تا جاییکه جوادظریف اذعان کرد ۹۲ درصد از مجموع بازرسی های بین المللی آژانس در ایران صورت گرفته است.

🔺در ادامه چه اتفاقی رخ داد؛ محسن فخري زاده دانشمند برجسته هسته ای ایران، درصدر ليست درخواستی آمانو رئیس سابق آژانس از حسن روحانی براي مصاحبه و بازجویی بود و اطلاعات فخری زاده ازطریق سازمان ملل به دست موساد رسید بود.
پس از مدتی نیز شاهد انفجار درسایت هسته ای نطنز بودیم.

🔺جان بولتون در کتاب خاطراتش مینویسد: بعد از منصرف شدن ترامپ از دادن پاسخ نظامی به ایران در ماجرای گلوبال هاوک، به اسراییل رفتم، در آنجا نتانیاهو و افرادش روی اطلاعات جدیدی متمرکز بودند که از بازرسی آژانس از تورقوزآباد بدست آمده بود.

🔹اکنون در آستانه اوج گیری تهدیدات نظامی رژیم جعلی و آمریکا علیه ایران، رسما مسئول اسبق میز ایران در سیا می گوید برای استفاده از گزینه نظامی اطلاعات ما از سایت های هسته ای ایران کامل نیست.

🔺در مذاکرات جاری هم یکی از مهمترین مطالبات طرف مقابل تشدید نظارت ها از طریق آژانس و هم مستقیما از طریق نیروهای آمریکایی است. و این یعنی تکمیل اطلاعات و گرا برای حمله نظامی...

🔺و نهایتا اهل فن می دانند سیستم های پیچیده آشوبی مبتنی بر بازدارندگی نامتقارن براساس اطلاعات ناقص عمل می کنند، و انتشار هرگونه اطلاعاتی ذیل پیوستن به رژیم های نظارتی و حقوقی منجر به خطی شدن سیستم و تغییرموازنه قدرت به نفع حریف و نهایتا احتمال جنگ شدت خواهد گرفت.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
https://t.me/archivefaghihe/4
✅ @haallaj
#مصباح
🔸️
آینده‌فروشی نکرد
کشور را چوب حراج نزد
جمعه‌هایش را هم تعطیل نبود
اداره و پیشرفت کشور را معطل اراده خارجی نکرد
دولت را به میان مردم برد و گوش شنوای مردم شد
بدنه مدیریتی کشور را جوان کرد
علیرغم قوت و ضعغها، ریل مدیریت کشور را از غرب‌گرایی، ندیدن مردم، درجازدن و کم‌تحرکی تغییر داد.

#صادق_شهبازی
Кайра бөлүшүлгөн:
روایت پیشرفت ایران avatar
روایت پیشرفت ایران
19.04.202517:48
مجله «سُها»؛ روایتی از نقش‌آفرینی زنان در عرصه پیشرفت کشور

🔸معمولا وقتی از پیشرفت کشور و نقش‌های متفاوتی که آدم‌های مختلف می‌تونند تو این مسیر داشته باشن صحبت می‌کنیم، چهره‌ها و نقش‌های زنانه‌ی کمتری توی ذهنمون میاد...

🔻اینجا توی سُها، ما قصه زنانی رو تعریف کردیم که در حوزه‌های بسیار متنوع و در جغرافیایی گسترده، کارهای بزرگی انجام دادند. زنانی که تحصیلات و سن و شغل متفاوتی دارند، ولی تو این نکته مشترکند که رشد رو، تنها برای خودشون و خانواده‌شون نخواستند.

🙂مطمئنیم خیلی از شما، زنان دانشمند و دانشمندپرور، زنان مدیر و فناور، معلمان و مادران جریان‌سازی که داستانشون تو سُها اومده رو نمی‌شناسید، ولی این اطمینان رو هم داریم که خوندن مجله، نگاهتون رو نسبت به نقش‌آفرینی زنان در پیشرفت ایران، کاملا تغییر میده.

🤝 با ما همراه باشید.


📍همراهان عزیز جهت تهیه شماره اول مجله «سُــها» به آیدی @soha_magiran پیام دهید.

📲 | تلگرام | بله | ایتا | اینستاگرام

🇮🇷 خانه هنر و رسانه پیشرفت‌| راوی پیشرفت ایران
@khaneh_pishraft
Көбүрөөк функцияларды ачуу үчүн кириңиз.