Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
آبا avatar

آبا

یادداشت‌های حجت‌اله صیدی
TGlist рейтинг
0
0
ТипАчык
Текшерүү
Текшерилбеген
Ишенимдүүлүк
Ишенимсиз
Орду
ТилиБашка
Канал түзүлгөн датаFeb 03, 2021
TGlistке кошулган дата
Mar 24, 2025

"آبا" тобундагы акыркы жазуулар

هوالمدبر

سال بازار سرمایه

✍️
حجت‌اله صیدی

🔹به گواه آن‌چه در این سال‌ها شنیده، نوشته و خوانده‌ایم، مسئله‌ی اصلی کشور، اقتصاد است و مسئله‌ی اصلی اقتصاد، رشد. اگر چه مسائل و عوامل مهمی را می‌توان دغدغه‌های اساسی مسئولان، مدیران و نظریه‌پردازان اقتصادی ایران دانست که از آن جمله است: نقدینگی، تورم، بیکاری، ناترازی، عدالت، کسری بودجه، تراز تجاری و نظایر آن، اما حقیقت آن است که تمامی این عوامل، در ذیل مفهوم گران‌سنگ «رشد» قرار می‌گیرند، به گونه‌ای که اگر رشد اقتصادی بهبود یابد، بسیاری از مسائل پیشگفته حل و فصل شده و بهبود اساسی خواهند یافت. در سایه‌ی رشد است که با گسترش ظرفیت‌های اقتصاد، بیکاری کاهش می‌یابد، با افزایش درآمد سرانه، فقر رنگ می‌بازد، عدالت جلوه می‌کند و این همه خود را در افزایش رفاه شهروندان متبلور می‌سازد.

🔹مجموعه‌ی پژوهش‌ها، تجربه‌ها و انگاره‌های علم ارجمند اقتصاد برای دستیابی به مدل جامعی از رشد، نشان می‌دهند که مفهوم رشد به زبان ریاضی‌دانان، نه تابعی تک متغیره هست و نه تابعی از نوع درجه‌ی اول. این بدان معنی است که اولاً عوامل متعدد مهمی بر رشد اثرگذار هستند و ثانیاً این اثرگذاری، خطی و مستقیم نیست. از این روی، برخی نظریه‌پردازان مهم در حوزه‌ی اقتصاد کلان پیشرفته، رشد را مفهومی سهل و در عین حال ممتنع دانسته‌اند و البته این پیچیدگی موجب نشده تا کشورها به حکمت این معما را نگشایند و راه دشوار رشد را نپیمایند.

🔹از بین یافته‌های علمی و تجربی در حوزه‌ی رشد، دو نکته‌ی برجسته، پذیرش عمومی یافته‌اند و کم‌تر کسی به انکار آن پرداخته است. نخست این که مهم‌ترین و مربوط‌ترین متغیر برای اندازه‌گیری یا برآورد رشد، میزان تغییر در تولید ناخالص داخلی است و دوم این که از بین عوامل چندگانه‌ی مؤثر بر تولید ناخالص داخلی، متغیر سرمایه در کنار متغیرهایی مانند نیروی کار، فن‌آوری و منابع محیطی از اهمیت خاصی برخوردار است. به عبارت بهتر و خلاصه‌تر: رشد اقتصادی در سایه‌ی تشکیل سرمایه است که تحقق می‌یابد و بدون نرخ مثبت رشد سرمایه، رشد اقتصادی، در بلند‌مدت مثبت و پایدار نخواهد بود.

🔹حقیقت دیگر آن است که از میان نهادهای مختلف در اقتصاد، نقش‌آفرینی مؤثر در تشکیل سرمایه، مأموریت اصلی بازار سرمایه است که در سایه‌ی افزایش کارآیی بازار و صیانت از حقوق سرمایه‌گذاران تحقق می‌یابد. بدین سبب، سال ۱۴۰۴ از آن روی که سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام گرفته، سالی مبارک برای بازار سرمایه است و تحقق این هدف، با افزایش شفافیت و کارآیی، بهبود نقد شوندگی، دستیابی به بازده مورد انتظار و قابل رقابت با سایر بازارها، کاهش نااطمینانی‌ها و مدیریت کارآمد ریسک امکان‌پذیر است که آن‌هم در گرو همراهی تمامی نهادهای اقتصادی و اجتماعی و همکاری حداکثری ارکان بازار سرمایه است. در این میان ضروری است هم بر کاهش نااطمینانی تأکید شود که عامل مهم، پیشینی و اثرگذار بر تصمیم‌های سرمایه‌گذاری است و بخش مهمی از آن به سیاست‌های روشن و برنامه‌های عملیاتی دولت و نیز بهبود شفافیت و افشاء کافی در بازار سرمایه وابسته است و هم ضرورت همراهی و هماهنگی در اتخاذ سیاست‌ها فراموش نشود، که در شرایط الزام به رشد تولید و تشکیل سرمایه، عامل مهمی مانند نرخ سود سپرده یا عرضه‌ی طلا و مسکوک و ارز، فعالان اقتصادی و شهروندان را از سرمایه‌گذاری در بخش مولد اقتصاد منصرف نسازد. آن‌چه مسلم است سرمایه‌گذار، به‌حق در پی کسب بازده مناسب است و از این روی، باید به‌گونه‌ای عمل کرد که جذابیت نرخ بازده کوتاه‌مدت، که اغلب ناپایدار است، دستیابی به نرخ بازده بلندمدت و پایدار را با مانع اساسی روبرو نسازد.

🔹در این راستا، با همکاران پرتلاشم در سازمان بورس و اوراق بهادار و تمامی ارکان و بخش‌های بازار پرظرفیت سرمایه، با تدبیر، برنامه‌ریزی و اقدام عملیاتی، خواهیم کوشید تا با معرفی و توسعه‌ی ابزارهای جدید، ارتقاء مدل‌ها، بازنگری ریزساختارها و تسهیل و ساده‌سازی فرآیندها، به نوبه‌ی خود زمینه‌ی تحقق شعار ارزشمند سال و تشکیل سرمایه برای کل زنجیره‌ی تولید را که علاوه بر فرآوری و ساخت، دربرگیرنده‌ی فرآیندهایی مانند تحقیق و توسعه، فن‌آوری اطلاعات، دانش فنی، تأمین و تدارک، حمل و نقل و بازاریابی و توزیع و خدمات پس از آن نیز به شمار می‌رود، فراهم سازیم. فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بورس‌های تهران، فرابورس و بازار نوآفرین آن، بورس کالا و بورس انرژی، بهره‌مند‌ی تمام اجزای زنجیره‌ی تولید را امکان‌پذیر می‌سازد.
باشد که دست در دست هم، بازاری مناسب را برای تشکیل سرمایه‌ی بیش‌تر و کسب بازدهی بالاتر رقم بزنیم تا با استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه برای تحقق شعار سال، رشد اقتصادی پایدار در ایران عزیزمان جلوه‌گر شود.

🗓یکشنبه سوم فروردین‌ماه ۱۴۰۴

https://t.me/aba_saydi
Кайра бөлүшүлгөн:
SenaNews سنانیوز avatar
SenaNews سنانیوز
🪻 پیشواز بهار پر بار بازار سرمایه

🕯 حجت‌اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در پیام نوروزی خود ابراز امیدواری کرد؛ در سال جدید بازار سرمایه‌ای بزرگ‌تر، با کارایی و نقدشوندگی بالاتر و با ریسک کم‌تر رقم بخورد و سرمایه‌گذاران به بازده مطلوب‌تری دست پیدا کنند.

#نوروز_۱۴۰۴

@Sena_News
Кайра бөлүшүлгөн:
اکوایران avatar
اکوایران
🎥 سه برنامه کلیدی بورس در ۱۴۰۴

▫️رییس سازمان بورس اوراق بهادار، در همایش «چشم انداز اقتصاد ایران ۱۴۰۴»که به همت«گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد»در حال برگزاری است، اعلام کرد:«بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده و بودجه تنظیمی، پیش‌بینی می‌شود مولفه‌های اثرگذار اقتصادی در سال آینده روندی مشابه امسال داشته باشند.»

▫️به گزارش اکوایران، حجت‌الله صیدی با اشاره به برخی احتمالات سیاسی گفت: اگر گشایشی در شرایط ایجاد شود، با برنامه‌های جدید پیش خواهیم رفت و در صورت تشدید چالش‌ها، مدیریت شرایط در اولویت قرار می‌گیرد.»

▫️معاون وزیر اقتصاد از سه برنامه محوری بازار سرمایه برای سال آینده به شرح زیر خبر داد:
▫️افزایش کارآیی بازار از طریق اصلاح فرآیندها و کاهش هزینه‌های معاملاتی.
▫️بهبود عملکرد شرکت‌های بورسی با تمرکز بر شفافیت مالی و ارتقای حاکمیت شرکتی.
▫️توسعه بازار از مسیر افزایش ارزش بازار سرمایه، به ویژه با تسریع در عرضه‌های اولیه و جذب نقدینگی بیشتر.

▫️او تاکید کرد: «هدف نهایی، تبدیل بورس به موتور محرک اقتصاد و افزایش سهم آن در تامین مالی پروژه‌های کلان است.»

#همایش_چشم‌انداز_اقتصاد_ایران_۱۴۰۴

📺 @ecoiran_webtv
Кайра бөлүшүлгөн:
اکوایران avatar
اکوایران
📹 فقر سرمایه در صنعت ایران

▫️تامین سرمایه و ورود سرمایه گذار می تواند شرایط و بستر صنعتی شدن را در کشور فراهم کند. اما در دهه های گذشته ورود سرمایه به پروژه های صنعتی با چالش هایی همراه بوده که همین موضوع روند صنعتی شدن را با کاهش سرعت همراه کرده است.

▫️حجت الله صیدی رییس سازمان بورس در حاشیه همایش «چالش های صنعتی شدن در ایران» اظهار کرد: بیش از 6  دهه است که ایران با چالش های صنعتی شدن مواجه است. تلاش های زیادی برای حل این چالش ها انجام شد اما موانع مهمی در این مسیر وجود داشت که یکی از اصلی ترین آنها تشکیل سرمایه است. تشکیل سرمایه منجر به رشد تکنولوژی و ورود به پروژه های مهم می شود. این همایش فرصت خوبی بود تا به متغیر های مهمی که در صنعتی شدن موثر هستند بپردازند.

📺 @ecoiran_webtv
Кайра бөлүшүлгөн:
SenaNews سنانیوز avatar
SenaNews سنانیوز
🔻 حجت‌اله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت‌وگو با «سنا»:

📣 عرضه‌های اولیه مهمی در راه است

✔️ حمایت جدی رئیس‌جمهور و معاون اول از بازار سرمایه امیدوارکننده است

🕯 وزیر اقتصاد محکم و قدرتمند پای بازار سرمایه ایستاده است

💵 فصل جدیدی از همکاری بین بازار پول و سرمایه در حال رقم خوردن است

همکاری کمیسیون‌های اقتصاد و بودجه مجلس با سازمان بورس برای بودجه

🔻شیوه‌نامه‌ شرکت‌پروژه‌ها در شورای ملی تأمین مالی مصوب شد

💠 به آینده‌ بازار خیلی امیدوارم

🚗 واکنش مثبت بازار به آمادگی بورس کالا برای معامله‌خودرو

🔸 دستورالعمل انتشار اوراق بدهی برای شرکت‌های کوچک و متوسط عملیاتی شد

🔻 پس از افزایش حجم معاملات، نقدشوندگی و ثبات بازار، در مورد ریزساختارها و عواملی مانند دامنه‌ نوسان و حجم مبنا تصمیم می‌گیریم
 
🔻 مصاحبه کامل را در سایت سنا بخوانید

🔗 Sena.ir/news/86998
▪️
@Sena_News
📺 فیلم/ نیاز به سالانه ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه برای رشد ۶ درصدی/شبیه کسی هستیم که برای گذران زندگی اموال خود را می‌فروشد

👤حجت الله صیدی، رئیس سازمان بورس: برای حفظ موقعیت فعلی کشور در منطقه باید تا سال ۱۴۱۰ رشد سالانه ۶.۵ درصد داشته باشیم. رشد از طریق سرمایه‌گذاری رخ می‌دهد. برای مثبت شدن نرخ تشکیل سرمایه حداقل نیاز به ۲۰۰ میلیارد دلار در سال داریم.

✅ کانال آخرین اخبار و تحلیل‌های روز اقتصاد ایران↙️

🆔 https://telegram.me/joinchat/EZnefD9kO8xINJK_Z5xVqQ
📌داستان انتخاب صیدی از زبان خودش

🔹یک درصد هم فکر نمی‌کردم در چنین روزی در چنین جلسه‌ مهمی از این جنس صحبت‌ها داشته باشم.

🔹با ارادتی که خدمت آقای دکتر همتی داشتم، به ایشان مشاوره می‌دادم و چندنفری را برای مدیریت بخش‌های مختلف پیشنهاد دادم. خودم هم ترجیح می‌دادم به صورت مشورتی کمک کنم اما یک روز آقای همتی گفت مشورت را ول کن، بیا برو سازمان بورس!

@akhbarebank
#نشست_صمیمی_فعالان_اقتصادی_و_بازار_سرمایه

با حضور
دکتر عبده تبریزی
دکتر حجت الله صیدی

صحبت های جناب #دکتر_صیدی
مدیرعامل سابق #بانک_صادرات
#وبصادر

چهارشنبه ۶ تیر ۱۴۰۳
زنجان هتل پیام

گروه کارآفرینان و فعالان بازار سرمایه حامی دکتر مسعود پزشکیان

#برای_ایران
#آخرین_امید
#دکتر_پزشکیان

https://t.me/drpezeshkianbourse
هوالعلیم

طول و عرض خردورزی در آکادمی دانایان


✍️
حجتاله صیدی


🔹آن‌چه در درازنای تاریخ، آدمی را از دیگر جان‌داران متمایز کرده، بیش از هر چیزی، «خردمندی» است و آن‌چه انسانی خردمند را از دیگر انسان‌‌های خردمند برحسته‌تر می‌سازد و بر صدر می‌نشاند، «خردورزی» است. خردمندی، بیش‌تر در حوزه‌ی ذهن و نظر تبلور می‌یابد و خردورزی در حوزه‌ی کردار و عمل.

🔹قطعه‌قطعه‌ی تاریخ پربار هستی آدمی بر کره‌ی خاکی، نشان می‌دهد که آن‌چه انسان را تا بدین جایگاه والا در نظام هستی بالا کشیده و زندگی امروزین وی را متفاوت‌تر و به‌مراتب ارزش‌مندتر و لذت‌بخش‌تر از گذشته ساخته، عامل مهم «خردورزی» است یا به عبارت بهتر: استفاده از عقل و ابزارهای آن در عمل.

🔹به همین ترتیب تاریخ پرفراز و نشیب جهان، گواهی می‌دهد که آن‌چه کارآمدی و اثربخشی خردورزی را در زندگی آدمیان تضمین کرده، به کارگیری حداکثری علم و روش علمی در تدبیر امور است. مجموعه‌ی پژوهش‌ها و کندوکاوها در حوزه‌ی پیش‌رفت معیشت آدمی، شواهد متقنی را ارائه می‌دهد که انسان به هر اندازه‌ای که در برنامه‌ریزی و اقدام، از اتکاء صرف به کشف و شهود و جرقه‌های پردازش نشده‌ی ذهنی، که بیش‌تر ماهیت جزمی دارند، به سوی استفاده از رویکرد علمی حرکت کرده، موفقیت‌ها و دستاوردهای بیش‌تر و بهتری حاصل شده است.

🔹در عین حال، پیچیدگی‌های زیست‌بوم قرن حاضر و دگرگونی‌های چند لایه در بسیاری از ابعاد و جنبه‌های زندگی آدمی از یک سوی و فریبندگی‌های پدیده‌ی نسبتاً قدرتمندی به نام «شبه‌علم» از سوی دیگر، موجب شده است به‌کارگیری روش‌های علمی در فرآیند خردورزی با چالش‌ها و دشواری‌های گوناگونی همراه شده و عرق‌ریزی روح و جسم و جان بیش‌تری را برای اهالی علم و خردورزی رقم زند.

🔹درست به همین دلیل آشکار و غیرقابل انکار است که مسئولیت اهل علم در روزگار حاضر، مسئولیتی به مراتب مهم‌تر، پیچیده‌تر و دشوارتر به شمار می‌آید تا چراغ علم را همچنان روشن‌تر و پرفروغ‌تر نگه‌داشته و لحظه‌ای از تلاش برای ارتقاء سطوح خردورزی باز نایستند.

🔹 کار بزرگی که مدیران و کارشناسان متعهد، تلاش‌گر و فرهیخته‌ی «آکادمی دانایان» با راهبری استاد فرزانه، جناب دکتر حسین عبده تبریزی در سال‌های اخیر برای پرتوافشانی چراغ دانش و خردورزی در پیش‌گرفته‌اند از جمله‌ی تلاش‌های ارجمند و گرانسنگی است که بی‌گمان برای ایران و ایرانی، «ارزش‌آفرین» تلقی شده و خواهد شد و فضایی مناسب‌تر فراهم ساخت برای هم‌فکری، تبادل‌نظر، روشن‌اندیشی و ارتقاء سطوح خردمندی و کارآمدی ابزارهای خردورزی.


🔹باشد که در روزگار دشوار کنونی، اهل علم و خرد، هر کدام به نوبه‌ی خود و در حد توان، برای باروری بیش از پیش درخت دانش بکوشند تا نه تنها ایران پیش‌رفته‌تر، آبادتر و سربلندتری داشته باشیم، بلکه جهان، سرای دل‌نشین‌تری برای زیستن انسان‌ها در کنار هم باشد. بر تلاش‌های بی‌مزد و منت عزیزان آکادمی دانایان باید ارج نهاد و موفقیت‌های روزافزونی را برای ایفای مأموریت سنگین توسعه‌ی خردورزی آرزو کرد، چرا که به تعبیر بامداد شاعر: انسان دشواری وظیفه است.


🗓پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

#حجت_اله_صیدی

https://t.me/aba_saydi

Рекорддор

25.03.202523:59
819Катталгандар
23.03.202523:59
200Цитация индекси
31.03.202523:59
2.8K1 посттун көрүүлөрү
29.03.202523:59
2.8K1 жарнама посттун көрүүлөрү
27.02.202516:30
5.54%ER
27.02.202516:30
355.30%ERR
Катталуучулар
Citation индекси
Бир посттун көрүүсү
Жарнамалык посттун көрүүсү
ER
ERR
JUL '24OCT '24JAN '25APR '25

آبا популярдуу жазуулары

23.03.202515:58
هوالمدبر

سال بازار سرمایه

✍️
حجت‌اله صیدی

🔹به گواه آن‌چه در این سال‌ها شنیده، نوشته و خوانده‌ایم، مسئله‌ی اصلی کشور، اقتصاد است و مسئله‌ی اصلی اقتصاد، رشد. اگر چه مسائل و عوامل مهمی را می‌توان دغدغه‌های اساسی مسئولان، مدیران و نظریه‌پردازان اقتصادی ایران دانست که از آن جمله است: نقدینگی، تورم، بیکاری، ناترازی، عدالت، کسری بودجه، تراز تجاری و نظایر آن، اما حقیقت آن است که تمامی این عوامل، در ذیل مفهوم گران‌سنگ «رشد» قرار می‌گیرند، به گونه‌ای که اگر رشد اقتصادی بهبود یابد، بسیاری از مسائل پیشگفته حل و فصل شده و بهبود اساسی خواهند یافت. در سایه‌ی رشد است که با گسترش ظرفیت‌های اقتصاد، بیکاری کاهش می‌یابد، با افزایش درآمد سرانه، فقر رنگ می‌بازد، عدالت جلوه می‌کند و این همه خود را در افزایش رفاه شهروندان متبلور می‌سازد.

🔹مجموعه‌ی پژوهش‌ها، تجربه‌ها و انگاره‌های علم ارجمند اقتصاد برای دستیابی به مدل جامعی از رشد، نشان می‌دهند که مفهوم رشد به زبان ریاضی‌دانان، نه تابعی تک متغیره هست و نه تابعی از نوع درجه‌ی اول. این بدان معنی است که اولاً عوامل متعدد مهمی بر رشد اثرگذار هستند و ثانیاً این اثرگذاری، خطی و مستقیم نیست. از این روی، برخی نظریه‌پردازان مهم در حوزه‌ی اقتصاد کلان پیشرفته، رشد را مفهومی سهل و در عین حال ممتنع دانسته‌اند و البته این پیچیدگی موجب نشده تا کشورها به حکمت این معما را نگشایند و راه دشوار رشد را نپیمایند.

🔹از بین یافته‌های علمی و تجربی در حوزه‌ی رشد، دو نکته‌ی برجسته، پذیرش عمومی یافته‌اند و کم‌تر کسی به انکار آن پرداخته است. نخست این که مهم‌ترین و مربوط‌ترین متغیر برای اندازه‌گیری یا برآورد رشد، میزان تغییر در تولید ناخالص داخلی است و دوم این که از بین عوامل چندگانه‌ی مؤثر بر تولید ناخالص داخلی، متغیر سرمایه در کنار متغیرهایی مانند نیروی کار، فن‌آوری و منابع محیطی از اهمیت خاصی برخوردار است. به عبارت بهتر و خلاصه‌تر: رشد اقتصادی در سایه‌ی تشکیل سرمایه است که تحقق می‌یابد و بدون نرخ مثبت رشد سرمایه، رشد اقتصادی، در بلند‌مدت مثبت و پایدار نخواهد بود.

🔹حقیقت دیگر آن است که از میان نهادهای مختلف در اقتصاد، نقش‌آفرینی مؤثر در تشکیل سرمایه، مأموریت اصلی بازار سرمایه است که در سایه‌ی افزایش کارآیی بازار و صیانت از حقوق سرمایه‌گذاران تحقق می‌یابد. بدین سبب، سال ۱۴۰۴ از آن روی که سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام گرفته، سالی مبارک برای بازار سرمایه است و تحقق این هدف، با افزایش شفافیت و کارآیی، بهبود نقد شوندگی، دستیابی به بازده مورد انتظار و قابل رقابت با سایر بازارها، کاهش نااطمینانی‌ها و مدیریت کارآمد ریسک امکان‌پذیر است که آن‌هم در گرو همراهی تمامی نهادهای اقتصادی و اجتماعی و همکاری حداکثری ارکان بازار سرمایه است. در این میان ضروری است هم بر کاهش نااطمینانی تأکید شود که عامل مهم، پیشینی و اثرگذار بر تصمیم‌های سرمایه‌گذاری است و بخش مهمی از آن به سیاست‌های روشن و برنامه‌های عملیاتی دولت و نیز بهبود شفافیت و افشاء کافی در بازار سرمایه وابسته است و هم ضرورت همراهی و هماهنگی در اتخاذ سیاست‌ها فراموش نشود، که در شرایط الزام به رشد تولید و تشکیل سرمایه، عامل مهمی مانند نرخ سود سپرده یا عرضه‌ی طلا و مسکوک و ارز، فعالان اقتصادی و شهروندان را از سرمایه‌گذاری در بخش مولد اقتصاد منصرف نسازد. آن‌چه مسلم است سرمایه‌گذار، به‌حق در پی کسب بازده مناسب است و از این روی، باید به‌گونه‌ای عمل کرد که جذابیت نرخ بازده کوتاه‌مدت، که اغلب ناپایدار است، دستیابی به نرخ بازده بلندمدت و پایدار را با مانع اساسی روبرو نسازد.

🔹در این راستا، با همکاران پرتلاشم در سازمان بورس و اوراق بهادار و تمامی ارکان و بخش‌های بازار پرظرفیت سرمایه، با تدبیر، برنامه‌ریزی و اقدام عملیاتی، خواهیم کوشید تا با معرفی و توسعه‌ی ابزارهای جدید، ارتقاء مدل‌ها، بازنگری ریزساختارها و تسهیل و ساده‌سازی فرآیندها، به نوبه‌ی خود زمینه‌ی تحقق شعار ارزشمند سال و تشکیل سرمایه برای کل زنجیره‌ی تولید را که علاوه بر فرآوری و ساخت، دربرگیرنده‌ی فرآیندهایی مانند تحقیق و توسعه، فن‌آوری اطلاعات، دانش فنی، تأمین و تدارک، حمل و نقل و بازاریابی و توزیع و خدمات پس از آن نیز به شمار می‌رود، فراهم سازیم. فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بورس‌های تهران، فرابورس و بازار نوآفرین آن، بورس کالا و بورس انرژی، بهره‌مند‌ی تمام اجزای زنجیره‌ی تولید را امکان‌پذیر می‌سازد.
باشد که دست در دست هم، بازاری مناسب را برای تشکیل سرمایه‌ی بیش‌تر و کسب بازدهی بالاتر رقم بزنیم تا با استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه برای تحقق شعار سال، رشد اقتصادی پایدار در ایران عزیزمان جلوه‌گر شود.

🗓یکشنبه سوم فروردین‌ماه ۱۴۰۴

https://t.me/aba_saydi
Көбүрөөк функцияларды ачуу үчүн кириңиз.