Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
پایگاه خبری جانبازان جنگ تحمیلی معترض به حکومت avatar
پایگاه خبری جانبازان جنگ تحمیلی معترض به حکومت
پایگاه خبری جانبازان جنگ تحمیلی معترض به حکومت avatar
پایگاه خبری جانبازان جنگ تحمیلی معترض به حکومت
06.05.202510:04
‏✅ پیامک حجاب یا چشمک شیطون بلا به نتانیاهو!

✍ امیر دبیری مهر

‏بعد از سه دور مذاکرات مثبت و سازنده بین ایران و امریکا که اثرات آن را بر قیمت ارز مشاهده کردیم همانطور که پیش بینی می شد اقدامات ایذایی و تخریبی با محوریت و‌‌ مدیریت تل اویو  آغاز شد و آنقدر دقیق و پر حجم پیشرفت که با موضع گیری های ‏نسنجیده وزیران خارجه و‌دفاع امریکا و اقدامات بی جای اعلام تحریم های جدید، به قول حسام الدین آشنا ترامپ در مذاکرات تنها ماند.

اما نکته جالب فرصت طلبی افرادی مستطهر به برخی نهادها در داخل است که فضا را مناسب دیده اند تا با ارسال پیامک حجاب به شهروندان مجددا جامعه را دو قطبی ‏کرده و‌تنش و التهاب ایجاد کنند ‏و‌ با یک چشمک  شیطون بلا به اتاق فکر صهیونی با ایجاد درگیری و‌ آشوب، پروژه هوا کردن مذاکرات کامل شود و وحدت داخلی بعنوان رمز موفقیت دیپلماسی شکسته شود.
از این اشکار تر نمی توان به نام اسلام و انقلاب جاده صاف کن دشمن و به جای تنبیه، تشویق شد.

پناه بر خدا از این همه جهل و نفوذ و بی تدبیری و حراج فرصت و‌ پایمالی منافع ملی


#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz
06.05.202504:25
#شهدا
06.05.202504:23
#مطبوعات
06.05.202504:22
06.05.202504:21
#تلاوت_قرآن
06.05.202506:03
‏🎥 بخش‌هایی از گفت وگوی دو بازیگر سینمای ایران در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است. «زهرا سعیدی» بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون وقتی درباره ارزوهایش ازسوی «فاطمه گودرزی» دیگر بازیگر سینمای ایران مورد سوال قرار می‌گیرد، می‌گوید: «بیشتر آرزوهایم برای ایران است. مثلا آرزو دارم زاینده رود پرآب باشد، دریاچه ارومیه آب داشته باشند، مردم در امنیت کامل باشند.»
او هنگام ادعای این کلمات بغض می‌کند و چشمانش پر از اشک می‌شود، فاطمه گودرزی هم باشنیدن آرزوهای همکارش منقلب می‌شود.


#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz
🎧 قایمکی

🗣 رضا سرپرست


#پایگاه_خبری_جانبازان_اصلاح_طلب
@janbazanesabz
06.05.202504:23
06.05.202504:23
📘"هنری هشتم" پادشاه انگلستان، دستور داد كه انجيل به زبان انگليسی ترجمه و در كليساهای آن كشور قرارداده شود. تا آن زمان رسم بر اين بود كه انجيل به زبان لاتين باشد. (1536 م)

📘زادروز "زيگموند فرويد" روان‏پزشك،  روان‏كاو برجسته اتريشی و بنیان‌گذار مکتب روانکاوی. (1856 م)

📘مرگ "فِرِدْريش هومبولدْ" جغرافی‌دان آلمانی و پدر جغرافيای نوين. (1859 م)

📘"رابرت كُخ" آلمانی كشف ميكروب سِل به دست خود را اعلام نمود. (1882 م)

📘برج "ايفل" در پاريس و در كنار رود "سِن"، به روی مردم و بازديد كنندگان باز شد. (1889 م)

📘تشكيل اوليه جلسه سازمان بين ‏المللی هواپيمايى كشوری موسوم به "ايكائو" وابسته به سازمان ملل متحد. (1947 م)

📘تونل "مانش" که دو كشور فرانسه و انگلستان را از زير دريا به هم متصل می‌كند، توسط "الیزابت دوم"، ملکه بریتانیا و "فرانسوا میتران"، رئیس‌جمهور فرانسه مشترکاً افتتاح شد. (1994 م)

📘دولت انگلستان به بانک این کشور استقلال داد و عملا آن را از کنترل و نفوذ دولت خارج ساخت. (1997 م)

📘"پاپ ژان پل دوم" در سفر به سوریه به عنوان نخستین پاپ وارد یک مسجد شد. (2001 م)

📙درگذشت "شيخ فخرالدين ابراهيم بن شهريار عراقی همدانی"، شاعر بزرگ ايرانی. (۶۸۸ ه.ق)
📖شیخ فخرالّدین ابراهیم، متخلص به عراقی، عارف نامی و شاعر بلندآوازهٔ ایرانی، در اوایل قرن هفتم هجری در دهی در اطراف همدان به دنیا آمد. پس از تحصیل علوم و فنون و کسب دانش، برای ادامه تحصیل به همدان رفت. سپس با جمعی از دراویش رهسپار هندوستان شد و به خدمت "شیخ بهاءالدین زکریا" درآمد و بعد از مدتی با دختر او ازدواج کرد. بعدها به عربستان و سپس به قونیه رفت و به خدمت "مولانا" رسید و مصاحب و معاشر او شد. وی درسال ۶۸۶یا ۶۸۸ هجری قمری درحدود سن هشتاد سالگی در دمشق وفات یافت. از آثار او می‌توان علاوه بر"دیوان اشعار" به "مثنوی عشاق‌نامه" و کتاب "لمعات" اشاره کرد.

#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz
Қайта жіберілді:
آرشیو تندخوانی avatar
آرشیو تندخوانی
#قرآن_278
06.05.202504:21
06.05.202505:13
✅ آقای موحدی کرمانی در این سن بالا به خود استراحت بدهید

✍️ فاضل میبدی

سخن چون برابرشود با خرد/روان سراینده رامش برد/زبانی که اندر سرش مغز نیست/ اگر در ببارد همی نغز نیست/

فردوسی به ما آموخت که خرد را بن مایه سخن قرار دهیدو زبان بی مغز را به کار نگیرید.
آقای موحدی کرمانی رییس مجلس خبرگان رهبری : «قوانینی تصویب کنیم که برای افرادمحجبه امتیاز قائل شود، از جمله تخفیف مالیات، بخشودگی جرایم رانندگی .. این امتیازباعث می شودافراد به سمت حجاب تشویق شوند»( نقل ازسایت انتخاب)

اگر چنین سخنی یک روضه خوان معمولی فاقد مسئولیت بر زبان جاری ساخته بود، انسان چندان تاسف نمی خورد. درد این جاست که این گفته خردستیز و قانون گریز از زبان کسی جاری می شود که در سن بالای ۹۰ سالگی ( متولد ۱۳۱۰)درمسند ریاست حساسترین نهاد کشور نشسته که سرنوشت رهبری به دست آن نهاد است.
کجای اسلام و یا قوانین موضوعه کشور آمده که می توان میان زنان محجبه و غیر محجبه تفاوت حقوقی و‌قانونی قائل شد؟ کجای اسلام ویا فقه آمده برای این که زنان را به حجاب جذب نماییم، از تخلفات رانندگی آنان چشم بپوشیم و یا مالیات ازآنان نگیریم تا به سوی حجاب رغبت نمایند؟ درکدام مکتب فقهی و حقوقی آمده که قوانینی تصویب کنید، تا برای بخشی از جامعه که نافرمانی می کنند، امتیاز حقوقی و یا کیفری دهد؟

آقای موحدی از کدام جایگاه سخن می گوید؟ چه توهینی از این بالاتر، هم به اسلام و هم به زنان حامعه؟
زمین های چند هزار متری را از سوی بعضی بلعیدن و یا مفسدان اقتصادی محکوم به اعدام را به هلدینگهای میلیاردی بر گرداندن، زینابارتراست، یا وجود چند زن غیر محجبه در خیابان؟ چرا از دردهای هلاکت بارجامعه، که منشا آن برخی از امثال من و‌شما بودند، سخن نمی گویید؟. چرا هروقت دولت بحث مذاکره و رفع تحریمها را دنبال می کند، بی حجابی و یا مسایل حاشیه ای درد و بلای جامعه می شود؟ انواع راهها برای مبارزه با بی حجابی رفتی و میلیاردهاتومان هزینه کردی ، چه سودی نصیب ملت شد؟

اکنون از آن طرف وارد شدی که ازراه قانون، تشویق مالی وتبعیض حقوقی کنیم تا بی حجابی رفع شود!!اشگفتا! این بیان شما توهین به قانون و زنان تلقی نمی شود؟.
چهل و اندی سال است ملت ایران در تورم بالای سی درصد- مگر اندک زمانی- نفس می کشدو عامل عمده آن سیاستگزاریهای نادرست کلان کشور بود، چقدر امثال شما آن اندازه که سر بی حجابی فریادکشیدی، بربی عدالتی فریاد وااسلاما!بلند نمودی؟

آقای موحدی به سود شما و جامعه خواهد که در این سن بالا کمی به خود استراحت دهید وگذشته های خود وسایرمسئولان را نقد نمایید تا ببینیم وعده هایی که داده بودیم به انجام رساندیم؟ یا با مولانا همصدا شویم:
ای عجب آن عهد و آن سوگند کو/ وعده های آن لب چون قند کو/
چه بساعالمانی که در این سالها بر کرسی قدرت نشستند، وبه نام اسلام فرمان راندند، ولی زیانشان بیش از سودشان بود. به فرمایش امام علی ع :
« وآخر قد تسمی عالما ولیس به، دیگری خود را دانشمند نامد واز دانش در او نشانی نیست (نهج البلاغه،خ ۸۵)


#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz
06.05.202504:25
🎧 قایمکی

🗣 رضا سرپرست


#پایگاه_خبری_جانبازان_اصلاح_طلب
@janbazanesabz
06.05.202504:23
─┅═ 👑 به نام ایزد یکتا 👑 ═┅─

"دلـــــــم گرفته بـرایت"
زبان ساده‌ی عشق است
سلیس و ســـاده بگویم:
دلــــــم گرفته بـــرایت !

                      •● حسین منزوی ●•

➖➖➖👑 تقویم تاریخ👑➖➖➖

      ─┅═👑 امـروز  ، " سه‌شنبه " 👑═┅─

📕۱۶        اردیبهشت      ۱۴۰۴    خورشیدی
📗سروش  اشاوهیشتا     ۳۷۶۳    زرتشتی
📘6              مه            2025   میلادی
📙۸         ذی‌القعده        ۱۴۴۶ ‌   قمری

➖➖➖➖➖➖

📚روز "مراغه".

📕آغاز ساخت رصدخانه مراغه در دورهٔ هلاکوخان زیرنظر خواجه نصیرالدین طوسی در شهر مراغه. (۶۳۸ ه.ش)

📕زادروز "دکتر ذبیح ‌الله صفا"، پدر تاریخ ادبیات ایران، محقق، مترجم و ادیب نامی معاصر. (۱۲۹۰ ه.ش)
📖"دکتر ذبیح ‌الله صفا شهمیرزادی" در شهمیرزاد سمنان به ‌دنیا آمد. وی در طول عمر فرهنگی خود سمت‏‌ها و پست‏‌های حساسی تصدی کرد و از این راه خدمات بسیاری به یادگار گذاشت. برخی از آن سمت‏‌ها از این قرارند: دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، رئیس دانشکده ادبیات دانشگاه تهران، عضو هیئت نمایندگی ایران در کنفرانس‏های عمومی سازمان یونسکو و نیز عضو پیوسته فرهنگستان ایران. دکتر صفا از جمله استادانی است که تحقیقات سودمندی در زمینه‏ های تاریخ و فرهنگ و ادبیات فارسی انجام داده که "تاریخ ادبیات ایران" (در ۵ جلد)، "تاریخ علوم عقلی در تمدن اسلامی"، "حماسه‌سرایی در ایران" و "گنج سخن" (در ۳ جلد) از آن جمله‏ اند. این ادیب برجسته، سال ۱۳۵۴ ه.ش در شهر لوبک آلمان ساکن شد و به تحقیق و نگارش خود ادامه داد و سرانجام در ۹ اردیبهشت‌ ماه ۱۳۷۸ ه.ش در سن ۸۸  سالگی در همان شهر درگذشت.

📕شكست نيروهای دولتی از "سالارالدوله" پسر "مظفرالدين شاه" و كشته شدن "يپرم خان". (۱۲۹۱ ه.ش)

📕اولین شماره روزنامه "قرن بيستم" به مديريت و صاحب امتيازی "ميرزاده عشقی" شاعر حساس و خوش قريحه وارد جرگه مطبوعات شد. (۱۳۰۰ ه.ش)

📕افتتاح "پل ورسک" در سوادکوه‌ مازندران توسط "رضاشاه پهلوی". (۱۳۱۵ ه.ش)

📕در پی مبارزه "رضاشاه" با جنبش كمونيستی ايران، ۵۳ تن از رهبران این جنبش، از جمله، دكتر تقی ارانی، دكتر بهرامی، عباس آذری، ضياء الحوتی دستگير شدند. (۱۳۱۶ ه.ش)

📕آغاز نخست وزيری "علی امينی" به دنبال استعفای دولت "جعفر شريف امامی" در پی اعتصاب و تظاهرات خیابانی معلمان تهران. (۱۳۴۰ ه.ش)

📕درگذشت "بدیع‌الزمان فروزانفر"، استاد برجسته زبان و ادبیات فارسی و ادیب معاصر. (۱۳۴۹ ه.ش)

📕"هویدا" نخست وزیر وقت، در جلسه غیر علنی سران حزب ایران نوین درباره "بحرین" گفت: «بحرین به مثابه یکی از دختران ما بود که این دختر شوهر کرد و رفت و چون عضوی از خانواده ما بوده باید بمانند بزرگ هر خانواده از او پشتیبانی کنیم و خواهیم کرد!.». (۱۳۵۰ ه.ش)

📕لایحه تأسیس "مترو" برای تهران و حومه از تصویب نهایی پارلمان گذشت. (۱۳۵۴ ه.ش)

📕آغاز اولين نمايشگاه مطبوعات ايران. (۱۳۷۱ ه.ش)

📕درگذشت "حسین منزوی"، یکی از بزرگترین غزل سرایان معاصر در اثر آمبولی ریوی و سرطان. (۱۳۸۳ ه.ش)

📕"پیمان جلالی ابدی" بدل‌کار نامدار ایرانی که به‌خاطر فعالیت در مجموعهٔ هشدار برای کبرا ۱۱ به شهرت رسید در حین ایفای نقش بدل‌کاری در فیلم "چشم‌های نامحسوس" بر اثر حادثه، جان خود را از دست داد. (۱۳۸۸ ه.ش)

📘"اسكندر مقدونی" كه سرگرم تأسيس يك حكومت مركزی بود، "دموستينز"، سخنور، دولت‌مرد و انديشمند يونانی را متهم به طرح توطئه نسبت به جان خود كرد و از صحنه خارج ساخت. (335 پ.م)

📘ترس امپراتوری روم از ناسيوناليسم ايرانی. (261 م)
📖شكست‌های نظامی سنگين سال های ۲۳۸، ۲۴۴ و ۲۶۰ ميلادی از ايران (زمان اردشير ساسانی و پسرش شاپور) و از دست دادن دو امپراتور در اين جنگ‌ها و تعهد پرداخت باج و جخراج به ايران، دعاوی بانو "زنوبيا" در مصر و مناطق شرقی آن، حمله فرانك‌ها از آلمان به فرانسه (كشور گل) و اسپانيا و شورش طوايف ساكن شمال آفريقا، امپراتوری روم را از آغاز بهار سال ۲۶۱ ميلادی در بدترين وضعيت خود قرار داده بود. اين فشارهای نظامی و مقاومت‌ها، در رم و شهرهای شبه جزيره ايتاليا منجر به گرانی مواد ضروری و بی نظمی‌های اجتماعی شده بود. در اواخر اپريل سال ۲۶۱ ميلادی بزرگان امپراتوری روم هنگامی كه خود را با روحيه خود مختاری ارتش‌ها چهارگانه اين كشور كه هر كدام درصدد معرفی يك نامزد امپراتوری به سنا و نيز پيدايش فئوداليسم به علت خريد اراضی خرده مالكين از سوی توانگران و خشم ملی رو به رو ديدند احساس خطر كردند، اختلافات فيمابين را كنار گذاردند و در نشستی كه ششم و هفتم ماه می سال ۲۶۱ ميلادی در "رم" تشكيل دادند دولت ساسانيان را خطر اول و مسبب همه اين دشواری ها تشخيص دادند.

📘شهر رم به تصرف مِرسنِرهای آلمانی درآمد و اينان به مدت ده روز شهر را غارت كردند. با غارت رُم، رنسانس ايتاليا عملا متوقف شد. (1527 م)
Қайта жіберілді:
آرشیو قرآن avatar
آرشیو قرآن
06.05.202504:22
عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد: دیپلماسی، بر مبنای احترام و منافع متقابل

وزیر امور خارجه:
🔹حمایت از نسل‌کشی نتانیاهو در غزه از طریق ارسال سلاح‌های مرگبار و جنگ طلبی به نمایندگی از نتانیاهو در یمن، هیچ دستاوردی برای مردم آمریکا نداشته است.

🔹توافق قابل دستیابی است اما تنها یک راه برای تحقق آن وجود دارد: دیپلماسی، بر مبنای احترام و منافع متقابل.

#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz
دمی با شهدا


#پایگاه_خبری_جانبازان_اصلاح_طلب
@janbazanesabz
06.05.202504:25
#موسیقی
06.05.202504:23
06.05.202504:22
#تقویم_تاریخ
Қайта жіберілді:
قرآن کلام حق
ترجمه هر روز یک صفحه با کلام حق، 278
‏«اسماعیل بقایی»، سخنگو وزارت خارجه جمهوری اسلامی، گفت که اگر خواسته آمریکا این است که ایران «بمب اتم» نداشته باشد، خیلی از مسائل قابل حل هست.


#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz
Көрсетілген 1 - 24 арасынан 1 585
Көбірек мүмкіндіктерді ашу үшін кіріңіз.