Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
موسسه آموزش عالی فن آوران حکیم نیا avatar

موسسه آموزش عالی فن آوران حکیم نیا

موسسه آموزش عالی فن آوران حکیم نیا
(با مجوز رسمی از وزارت علوم)
برگزار کننده دوره‌های مدیریت کسب و کار
حکیمانه بیاندیش و حکیمانه بیاموز ...
www.fhakim.ac.ir
📲 021-28422254
https://www.instagram.com/fanavaranhakim/
TGlist рейтингі
0
0
ТүріҚоғамдық
Растау
Расталмаған
Сенімділік
Сенімсіз
Орналасқан жері
ТілБасқа
Канал құрылған күніЛют 09, 2025
TGlist-ке қосылған күні
Груд 17, 2024
Қосылған топ

"موسسه آموزش عالی فن آوران حکیم نیا" тобындағы соңғы жазбалар

💱تعهد سازمانی: مفهومی کلیدی در مدیریت منابع انسانی


🟡مقدمه

تعهد سازمانی به عنوان یکی از مفاهیم کلیدی در مدیریت منابع انسانی، نقش مهمی در موفقیت و پایداری سازمان‌ها ایفا می‌کند. این مفهوم به میزان وابستگی و احساس تعلق کارکنان به سازمان و اهداف آن اشاره دارد و می‌تواند تأثیرات عمیقی بر عملکرد، رضایت شغلی و کاهش ترک خدمت کارکنان داشته باشد.



🎚ادامه مقاله را در سایت فن آوران حکیم مطالعه کنید🤔


🌐سایت فن آوران حکیم
✅6 عادت بد در مکالمات و چگونگی رفع آنها

شاید متعجب شوید که در مورد بسیاری از افراد، گفته های آنها نیست که آنها را عقب نگاه می دارد، بلکه کارهایی است که انجام می دهند. در اینجا به 6 عادت بد می پردازیم که به ارتباطات شخصی صدمه می زنند:

1. قطع کردن صحبت دیگران
2. از این شاخه به آن شاخه پریدن
3. تکرار مداوم یک سری حرف های تکراری در طول مکالمه
4. ناتمام گذاشتن حرفهای طرف مقابل
5. وراجی کردن و بحث در طول مکالمه
6. نگاه کردن به گوشی در طول مکالمات

گرچه این شش عادتِ مخرب، اَشکال متفاوتی دارند، ولی همگی آنها نتیجۀ یک چیز هستند: گوش ندادن!

بسیار خوب، راه حل غلبه بر این شش عادت بد در مکالمات چیست؟

🤔درخصوص نحوۀ تعاملاتتان صادق باشید

اگر شما شخصی کلامی هستید، به اشخاص درونگراتر توضیح دهید که پیش از مشخص کردن موضعتان درخصوص یک موضوع نیاز دارید که آن را به طور کامل مورد بحث قرار دهید. اگر ترجیح می دهید که افراد توضیحات خود را به جای شرح مبسوط در قالب نکات کلیدی مطرح کنند، این را به آنها یادآوری کنید.

🤔 به مکالمه متعهد باشید

گوشی موبایل خود را از روی میز و از دسترستان دور سازید. در طول مدت زمان مکالمه، تماس چشمی خود را حفظ کرده و نسبت به بدن زبان، تون صدا، و کلمات ادا شده توسط گوینده حساسیت نشان دهید.

🤔 مکث کردن را تمرین کنید

اگر عادت دارید صحبت دیگران را پیش از پایان قطع کنید، سعی کنید با شمردن تا 5، پیش از هر گونه واکنش، خود را به چالش بکشید. این کار به شما اطمینان می دهد که شخص مقابلتان بازگو کردن افکار خود را تمام کرده و شما می توانید عقاید خود را مطرح کنید.


🤔 مطالب شنیده شده را خلاصه کرده و سپس سؤالاتی را مطرح سازید

با تکرار کردن سخنان طرف مقابل، وی را متوجه سازید که حرف هایش را فهمیده اید. «چیزی که من از صحبت های شما متوجه شدم، x,y,z است. آیا درست متوجه شده ام؟» آنگاه منتظر تأیید یا حرکت سر باشید. سؤالات برای نشان دادن حضور شما در مکالمه بسیار مفید هستند.

🤔افکار خود را منسجم سازید

از مکث کردن برای سازماندهی افکارتان استفاده کنید تا بتوانید موجز و روشن صحبت کنید. به صحبت های خود گوش دهید و وقتی متوجه تکراری بودن حرف هایتان شدید، افکارتان را مهار سازید.

🤔از نشانه های بصری بهره بجویید

شیئی را به عنوان نماد هدف خود برای تبدیل شدن به یک شنوندۀ مؤثر بر روی میزتان قرار دهید تا هدفتان را به شما یادآوری کند. من به شخصه یک کریستال صورتی با برش های بسیار را روی میزم قرار داده ام. هر بار که آن را می بینم به خاطر می آورم که باید به وجوه مختلف صحبت های طرف مقابلم گوش دهم.

🤔 اجازه دهید دیگران اول صحبت کنند

اگر از دسته کسانی هستید که تمام زمان مکالمه را اشغال می کنید، به دیگران اجازه دهید اول برنامه هایشان را مطرح کنند و سپس به سراغ ایده های خود بروید. همچنین می توانید مدت زمان صحبتتان در طول جلسات را مدنظر داشته باشید تا بدین ترتیب پیشرفت خود در واگذار کردن زمین به طرف مقابل را اندازه بگیرید.

✅زمانیکه فرآیند بهبود عمدی تعاملات بین شخصی خود را آغاز می کنید، از اعضای تیمتان بپرسید که آیا تغییری را در نحوۀ رفتار شما متوجه شده اند یا خیر. پرسیدن این سؤال این علامت را به دیگران می دهد که شما در حال بهبود عادات ارتباطی خود هستید و همچنین باعث می شود در مورد تغییرات مثبت در شما نیز اندیشه کنند.

📱 اینستاگرام | 🌐 سایت موسسه | 📱 آموزش عالی فن آوران حکیم نیا
تغییر مکرر شغل چه مزایا و معایبی دارد؟

مزایا:
امکان یادگرفتن و توسعه چند مهارت
فرصت شبکه سازی گسترده تر
تجربه حضور در محیط کاری جدید

معایب:
امنیت شغلی پایین
اطمینان کمتر مدیران به شما
درامد ناپایدار


📱 اینستاگرام | 🌐 سایت موسسه | 📱 آموزش عالی فن آوران حکیم نیا
🤔
ظرف ترشی و مدیریت زمان!

تکنیک ظرف ترشی یکی از تکنیک‌های مدیریت زمان است. تصور کنید که قصد دارید یک ظرف ترشی را با چند قلوه‌سنگ، مقداری ماسه و شن پر کنید. بهترین حالت چیست؟

اگر ظرف را در ابتدا با شن و ماسه پر کنید، دیگر قلوه‌سنگ‌ها در ظرف جا نمی‌شوند. بهترین کار این است که قلوه‌سنگ‌ها را در ظرف قرار داده، ماسه‌ها را روی آن بریزید و در انتها هم شن‌ها را اضافه کنید.

در این مثال ظرف ترشی استعاره از زمان،‌ قلوه‌ سنگ‌ها استعاره از کارهای اصلی و مهم، ماسه‌ها همان کارهای کوچک و شن هم تفریحات ما است. حالا این تکنیک معنای بیشتری پیدا می‌کند.


📱 اینستاگرام | 🌐 سایت موسسه | 📱 آموزش عالی فن آوران حکیم نیا
انواع شخصیت‌های برند

🤔بهتر است برای برندتان یکی از شخصیت‌های اصلی زیر را انتخاب کنید:

🔢 صمیمیت با مشتری: به دوست صمیمی و درستکار مشتریان‌تان تبدیل شوید؛ مثل شهربازی‌های والت دیزنی که تمام کارمندان آن به گونه‌ای آموزش دیده‌اند که با هر مشتری سریع دوست می‌شوند و تمام تلاش‌شان را می‌کنند به او خوش بگذرد
🔵برای این کار باید مهارت‌های ارتباطی کارمندان‌تان را تقویت کنید و روش خدمت‌رسانی درست و صادقانه به مشتریان را به آنها بیاموزید و مرتب گوشزد کنید

🔢 هیجان انگیزی: تبلیغات و برنامه‌های بازاریابی و برندینگ هیجان انگیزی را طراحی و اجرا کنید تا مشتری از بودن با شما لذت ببرد؛ برای نمونه به مسابقات و ورزش‌های هیجان انگیزی که ردبول برگزار می‌کند، دقت کنید
🔵این شخصیت برای برندهایی مناسب است که مشتریان جوان و عاشق هیجان دارند

🔢 خبرگی: به مشتریان‌تان ثابت کنید در کاری که انجام می‌دهید خبره و از همه بهتر هستید؛ برای مثال، ولوو در تبلیغات مختلف خود سعی می‌کند نشان بدهد ایمن‌ترین خودروی جهان است
🔵برای این کار می‌توانید از ابزارهایی مثل تبلیغات واقعی، بازگو کردن تجربیات مشتریان قبلی، گزارش‌های فنی، گارانتی بهتر و بیشتر، نمونه رایگان، فروش تضمینی و غیره استفاده کنید

🔢 دلربایی: به مشتریان‌تان ثابت کنید بسیار لوکس و خاص هستید؛ برای مثال، ساعت رولکس چه در طراحی و چه در تبلیغات خود به گونه‌ای عمل می‌کند که حس لوکس بودن را به مشتریانش القا می‌کند
🔵برای این کار باید تمام ابعاد کسب و کارتان را به صورت بسیار خاص و لوکس طراحی کنید؛ از محصول گرفته تا بسته‌بندی و حتی رسید خرید مشتری

🔢مطمئن: به مشتریان‌تان ثابت کنید شرکتی مطمئن و قابل اعتماد هستید و این شمایید که می‌توانید مشکل او را به طور کامل حل کنید؛ برای نمونه کاترپیلار توانسته با وعده «تامین قطعات یدکی ظرف 48 ساعت در هر جای دنیا» به شرکتی مطمئن تبدیل شود.
🔵برای این کار باید نگرانی‌های اصلی مشتریان‌تان را بشناسید و برای کاهش آنها راه‌حل‌های عملیاتی پیشنهاد کنید و 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز در دسترس مشتریان باشید



📱 اینستاگرام | 🌐 سایت موسسه | 📱 آموزش عالی فن آوران حکیم نیا
⚠️باج‌گیری عاطفی در سازمان یعنی چی؟


✅باج‌گیری عاطفی تو محیط کاری یعنی کسی با استفاده از احساسات شما، ازتون کار یا رفتار خاصی رو طلب می‌کنه. معمولاً جمله‌هایی مثل اینا می‌شنوید:
• «اگه این کار رو نکنی، کل تیم لطمه می‌بینه!»
• «من از تو انتظار بیشتری داشتم!»
• «ما که مثل خانواده‌ایم، این کار باید برات عادی باشه!»

✅مثال‌هایی از باج‌گیری عاطفی در سازمان:

🔘︎رئیس فداکار:
می‌گه: «اگه این گزارش رو تا فردا آماده نکنی، پروژه می‌خوابه. فقط تو می‌تونی نجاتمون بدی.» این جمله حس گناه و فشار روانی بهتون وارد می‌کنه و باعث می‌شه حتی از وقت شخصی‌تون بزنید.

🔘︎همکار درمانده:
می‌گه: «اگه تو بهم کمک نکنی، مجبور می‌شم تا نیمه‌شب بمونم. دیگه نمی‌دونم چی‌کار کنم!» شما باج عاطفی می‌دین و کار اون رو به عهده می‌گیرین.

🔘︎مدیر خانواده‌دوست:
می‌گه: «اینجا مثل خونواده‌ته، تو خونواده که آدم وقت نمی‌شناسه!»
و این یعنی اضافه‌کاری بدون اعتراض یا پرداخت.

🔘︎تهدید به انزوای حرفه‌ای:
یکی می‌گه: «اگه این کار رو نکنی، دیگه نمی‌تونی روی حمایت من حساب کنی!» این باعث می‌شه حس کنید رابطه‌تون با تیم یا همکارانتون تحت‌فشاره.

✅عواقب باج‌گیری عاطفی:

• فرسودگی روانی
• کاهش بهره‌وری
• حس ناامنی شغلی

✅چیکار کنیم؟

• نه بگید: محترمانه و قاطعانه.
• احساسات رو مدیریت کنید: خودتون رو گناهکار ندونید.
• حد و مرز بگذارید: به دیگران بگید که چه کارهایی براتون قابل قبوله.
• شفاف‌سازی کنید: دلایل منطقی برای رد درخواست‌ها ارائه بدید.


📱 اینستاگرام | 🌐 سایت موسسه | 📱 آموزش عالی فن آوران حکیم نیا
⚠️ داستان مدیریتی: نحوه مدیریت انسان‌های خلاق

🤔مردی بود که پاییز هر سال در آبگیر مزرعه‌اش به تماشای مرغابی‌های مهاجر می‌نشست و به آن‌ها غذا می‌داد. او مرغابی‌ها را دوست داشت و با حسن نیت این‌کار را می‌کرد.

⚙️ اما به مرور متوجه شد که آن‌ها از پرواز و مهاجرت به جنوب منصرف شده‌اند. مرغابی‌ها با غذایی که مرد برایشان تامین می‌کرد، زمستان را در آبگیر سپری کردند و پس از گذشت چند سال چنان چاق و تنبل شدند که دیگر توانایی پرواز نداشتند.

💬ما می‌توانیم همواره اندیشمندان خلاق و توانا استخدام کنیم، اما در صورت ورود رسمی به سازمان و تضمین آب و نان، ویژگی‌های خود را از دست می‌دهند.

💬شما می‌توانید مرغابی‌های وحشی و مرزگستر را اهلی کنید، اما نمی‌توانید از مرغابی‌های اهلی، مرغ‌های وحشی بسازید.



📱 اینستاگرام | 🌐 سایت موسسه | 📱 آموزش عالی فن آوران حکیم نیا
✔️جذب مشتری در حوزه مدیریت: استراتژی‌ها و تکنیک‌ها



🧲جذب مشتری یکی از مهم‌ترین چالش‌ها و اهداف هر کسب‌وکاری است، به‌ویژه در حوزه مدیریت که رقابت بسیار شدید است. در این مقاله، به بررسی استراتژی‌ها و تکنیک‌های موثر در جذب مشتری خواهیم پرداخت و اهمیت این فرآیند را در موفقیت کسب‌وکارها تحلیل خواهیم کرد.


🎚
ادامه مقاله را در سایت فن آوران حکیم مطالعه کنید🤔


🌐سایت فن آوران حکیم
🪙
ارزش برند


🤔در دنیای رقابتی امروز، برندها به عنوان یکی از دارایی‌های کلیدی هر سازمان شناخته می‌شوند. ارزش برند به معنای مجموع ارزش‌هایی است که یک برند به سازمان می‌بخشد و تأثیر مستقیمی بر تصمیم‌گیری‌های مصرف‌کنندگان و در نهایت بر موفقیت مالی شرکت دارد. در این مقاله به بررسی مفهوم ارزش برند، اهمیت آن در مدیریت، عوامل مؤثر بر آن، و روش‌های افزایش ارزش برند خواهیم پرداخت.

🎚
ادامه مقاله را در سایت فن آوران حکیم مطالعه کنید🤔


🌐سایت فن آوران حکیم
📱مدیریت بازاریابی مقصد



🔘 مدیریت بازاریابی مقصد (Destination Marketing Management) به مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و استراتژی‌ها اطلاق می‌شود که به منظور جذب و نگهداری گردشگران به یک مقصد خاص طراحی و اجرا می‌شود. این حوزه به دلیل تأثیرات عمیق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی که بر جوامع محلی دارد، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در ادامه، به بررسی اجزای کلیدی، مزایا، چالش‌ها و روندهای جدید در مدیریت بازاریابی مقصد می‌پردازیم.

🎚
ادامه مقاله را در سایت فن آوران حکیم مطالعه کنید

🌐سایت فن آوران حکیم
🧠
بازاریابی عصبی


بازاریابی عصبی (Neuromarketing) یکی از شاخه‌های نوین بازاریابی است که با استفاده از علوم اعصاب و روانشناسی به بررسی رفتار مصرف‌کنندگان و تصمیم‌گیری‌های آن‌ها می‌پردازد. این رویکرد به تحلیل واکنش‌های عصبی و احساسی افراد نسبت به برندها، محصولات و خدمات کمک می‌کند. در ادامه، به تفصیل در مورد بازاریابی عصبی و کاربردهای آن در حوزه مدیریت صحبت خواهیم کرد.


🎚
ادامه مقاله را در سایت فن آوران حکیم مطالعه کنید

🌎سایت فن آوران حکیم
🎚
چه کنیم که مدیر ما متوجه ارزش کارمان شود؟

کار کردن در شغلی که هیچ‌کس متوجه تلاش‌های شما نمی‌شود، جالب نیست. وقتی به کار شما توجهی نمی‌شود، چطور می‌توانید تلاش‌های خود را برجسته کنید؟ با چه کسی باید این کمبود را در میان بگذارید؟ و اگر وضعیت تغییر نکند، چقدر باید در این کار باقی بمانید؟

آنی مک کی، نویسنده‌ی کتاب چگونه در محیط کار شاد باشیم؟ در این خصوص می‌گوید:
هیچ چیز بدتر از این نیست که در محیط کار خود احساس کنیم نادیده گرفته شده‌ایم. همه‌ی ما این نیاز انسانی را داریم که بابت تلاش‌هایمان از ما قدردانی شود. عدم توجه همکاران، نوعی احساس عدم تعلق به محیط را در ما ایجاد می‌کند.

وقتی نادیده گرفته می‌شوید، در خصوص پیشرفت کاری خود هم نگرانی‌هایی خواهید داشت. با این حال می‌توانید وضعیت موجود را تغییر دهید. راه‌های زیادی وجود دارد تا افراد دیگر به ارزش کار شما پی ببرند. در ادامه به معرفی این روش‌ها خواهیم پرداخت:

📌 واقع بین باشید
قبل از هر عملی از خود بپرسید که چه میزان قدردانی از مدیر یا همکاران خود انتظار دارید؟ واقعیت این است که در فضاهای کاری، افراد بسیار مشغول‌تر و گرفتارتر از آن هستند که حواسشان به ارزش کار شما باشد.

📌با مدیر خود صحبت کنید
چنانچه تلاش‌های شما در محیط کار نادیده گرفته می‌شود با مدیر خود وارد مذاکره شوید. مذاکره در این خصوص با بعضی مدیر‌ها ساده‌تر است. به‌طور میانگین، بیشتر مدیر‌ها به نیازهای انسانی کارکنان خود توجهی ندارند! چنانچه مدیر شما هم جزو این دسته قرار می‌گیرد، این نکته را به خاطر بسپارید که قرار نیست وی را تغییر دهید. بلکه می خواهید گفتگویی درباره‌ی عملکرد خود با او داشته باشید.

📌حضور خود در تیم را افزایش دهید
چنانچه یک تیم را مدیریت می‌کنید باید کار و ارزش آن را به اعضای تیم توضیح دهید. در زندگی روزمره‌، ممکن است مدیر و همکارانتان از جزئیات کار تیمی شما مطلع نباشند. از این رو پیشنهاد می‌شود که در یک زمان مناسب با مدیرتان در خصوص اهداف تیم صحبت کنید و پیشنهاداتی درباره‌ی بهتر شدن روند از او بخواهید.

📌از تلاش‌های دیگران قدردانی کنید
یکی دیگر از مواردی که به شکل دوگانه‌ای عملکرد شما را مورد توجه قرار می‌دهد، قدردانی و تحسین دیگران است. چرا که وقتی متوجه کار درست و خوب دیگران می‌شوید، فرهنگ قدردانی را در سازمان خود مرسوم می‌کنید.


📱 اینستاگرام | 🌐 سایت موسسه | 📱 آموزش عالی فن آوران حکیم نیا
🔴
کارگاه بازارهای مالی سال ۱۴۰۴ (پیش بینی و برنامه ریزی اقتصادی)

💎 مدرس: دکتر پیمان مولوی (اقتصاددان)

📆 زمان برگزاری: 14 اسفند ماه 1403 - ساعت 18 الی 21 + به همراه پرسش و پاسخ

🟢سرفصل های کارگاه:
1- طلا،دلار،سهام،املاک،کالا،رمز ارز
2- استراتژی های سرمایه گذاری در سال ۱۴۰۴
3-ریسک های پیش روی اقتصاد ایران

و...

🔼 ۱۴۰۴ را پیش‌بینی کنید؛ سرمایه‌گذاری هوشمند، تصمیم‌گیری دقیق

📌 مخاطبان کارگاه:
شمایی که نگران وضعیت اقتصادی در سال ۱۴۰۴ هستید
فعالان اقتصادی
مدیران کسب وکار و صاحبین مشاغل
کارشناسان و مشاوران مالی
سرمایه‌گذاران


⭕️ پشیمونی امسالتو تکرار نکن..

✅برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام عدد 25 را به 1000282801 پیامک کنید.

📱 سوالی دارید؟ ارتباط مستقیم در تلگرام👇
@moshaver_fanavaranhakim
@moshaver_fanavaranhakim

🌐 https://fhakim.ac.ir/eco404

📱 اینستاگرام | 🌐 سایت موسسه | 📱 آموزش عالی فن آوران حکیم نیا
⚠️
هنوز روی اسب مرده شرط‌بندی می‌کنید؟


☄️اصل اسب مرده: رها کنید و جلو بروید!

گاهی در کار و زندگی به موقعیت‌هایی می‌رسیم که یک استراتژی، پروژه یا حتی رابطه دیگر نتیجه نمی‌دهد. با این حال، به جای توقف و تغییر مسیر، همچنان اصرار داریم بیشتر تلاش کنیم و منابع بیشتری صرف کنیم. این وضعیت همان چیزی است که نظریه "اسب مرده" توصیف می‌کند: وقتی متوجه شدید که اسب مرده است، بهترین کار این است که پیاده شوید، نه این‌که سعی کنید او را با شلاق یا آموزش زنده کنید!

🔘مثال‌هایی از دنیای واقعی:

• کسب‌وکارها: محصولی که ماه‌هاست فروش نمی‌رود، اما باز هم برای آن کمپین تبلیغاتی طراحی می‌شود.
• مدیریت منابع انسانی: اصرار به استفاده از فرآیندهای قدیمی که دیگر برای شرایط جدید سازمان مناسب نیست.
• زندگی شخصی: رابطه‌ای که به جای رشد، انرژی شما را تحلیل می‌برد اما همچنان به آن ادامه می‌دهید.

🔘چرا رها کردن سخت است؟

• احساس شکست
• ترس از تغییر
• وابستگی عاطفی به چیزی که روی آن سرمایه‌گذاری کرده‌اید

🔘راهکارها برای رهایی از اسب مرده:

• توقف و ارزیابی: برای لحظه‌ای توقف کنید و از خودتان بپرسید، آیا این مسیر ارزش ادامه دادن دارد؟
• تصمیم‌گیری سریع: اگر چیزی جواب نمی‌دهد، به دنبال راه‌حل‌های جایگزین باشید.
• فرهنگ انعطاف‌پذیری: در تیم یا سازمان خود، فضایی ایجاد کنید که شکست‌ها فرصتی برای یادگیری باشند، نه بهانه‌ای برای سرزنش.

🔘درس کلیدی: زمان و انرژی محدود است. بهتر است آن را روی چیزهایی سرمایه‌گذاری کنید که ارزش خلق می‌کنند. گاهی رها کردن به معنای شکست نیست؛ بلکه قدمی شجاعانه به سمت موفقیت است.



📱 اینستاگرام | 🌐 سایت موسسه | 📱 آموزش عالی فن آوران حکیم نیا
✅فرهنگ پویا و اتمسفر زیست بوم کارکنان


مدیرانی که نقش مربی و پرورش‌دهنده را ایفا می‌کنند، نه تنها موانعی در راه رشد و پیشرفت کارکنان ایجاد نمی‌کنند، بلکه ارتقای خود را در گرو ارتقای شایستگی‌های آن‌ها می‌دانند. این نوع مدیران، در زمان استخدام، فراتر از نیازهای خاص هر پست و واحد (متخصص‌ها)، به دنبال افرادی هستند که سهم مؤثری در توسعه کل سازمان نیز داشته باشند(عمومی‌نگرها).

اگر به هر دلیلی -که معمولا عامدانه توسط مدیران- رقابت‌های مخربی بین واحدهای مختلف سازمان شکل می‌گیرد، باید به اهمیت «همکاری و تعامل بین واحدی» توجه ویژه‌تری داشت. این اصل، نه تنها به عنوان یک اولویت بلکه به عنوان یک الزام اساسی در مدیریت سازمان شناخته شده است.

برای جلوگیری از تشکیل سیلوها و سلول‌های جداگانه در سازمان، لازم است از رویکرد سیستم اجتماعی (کل‌نگرانه) و ارگانیک بهره‌ جست. این رویکرد، سازمان را به عنوان یک کل واحد و زنده در نظر می‌گیرد که تمام اجزای آن به یکدیگر متصل هستند و در تعامل با یکدیگر نقش دارند.



📱 اینستاگرام | 🌐 سایت موسسه | 📱 آموزش عالی فن آوران حکیم نیا

Рекордтар

15.02.202523:59
952Жазылушылар
10.12.202423:59
0Дәйексөз индексі
16.02.202523:59
5031 жазбаның қамтуы
28.02.202523:59
733Жарнамалық жазбаның қамтуы
10.01.202515:08
6.73%ER
15.02.202510:48
52.95%ERR
Жазылушылар
Цитата индексі
1 хабарламаның қаралымы
Жарнамалық хабарлама қаралымы
ER
ERR
СІЧ '25ЛЮТ '25БЕР '25КВІТ '25ТРАВ '25

موسسه آموزش عالی فن آوران حکیم نیا танымал жазбалары

Көбірек мүмкіндіктерді ашу үшін кіріңіз.