Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها avatar

مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

TGlist रेटिंग
0
0
प्रकारसार्वजनिक
सत्यापन
असत्यापित
विश्वसनीयता
अविश्वसनीय
स्थान
भाषाअन्य
चैनल निर्माण की तिथिJan 15, 2025
TGlist में जोड़ा गया
Mar 14, 2025

रिकॉर्ड

20.04.202523:59
321सदस्य
04.04.202523:59
300उद्धरण सूचकांक
25.01.202523:59
733प्रति पोस्ट औसत दृश्य
15.02.202512:49
733प्रति विज्ञापन पोस्ट औसत दृश्य
22.04.202514:30
8.51%ER
07.04.202516:54
142.39%ERR

विकास

सदस्य
उद्धरण सूचकांक
एक पोस्ट का औसत दृश्य
एक विज्ञापन पोस्ट का औसत दृश्य
ER
ERR
FEB '25MAR '25APR '25

مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها के लोकप्रिय पोस्ट

اعلام آمادگی مرکز پژوهشی برای بررسی طرحها و پیشنهادهای پژوهشگران و علاقمندان در موضوع اقلیت ها و اقوام

✅ مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها برای بررسی طرحها و پیشنهادهای پژوهشگران و علاقمندان در موضوع اقلیت ها و اقوام اعلام آمادگی کرد
✅ با عنایت به ابراز نگرانی پژوهشگران، دانشجویان و کلیه علاقمندان به اعتلای ایران عزیز، از سوءاستفاده های دشمنان ملت ایران و عوامل آنها از موضوع اقلیت ها و اقوام؛ و درخواست های متعدد از این مرکز، برای بررسی علمی، حقوقی و دانشگاهی مسائل این حوزه، بدین وسیله آمادگی "مرکز پژوهشی حقوق اقلیت‌ها" برای دریافت طرحها، پیشنهادها، گزارشها، اخبار و نظرات در خصوص مسایل اقلیت ها و اقوام با محوریت راهکارهای علمی و حقوقی مقابله با پدیده تصنعی قومیت گرایی اعلام می گردد.
✅ علاقمندان می توانند مطالب خود را به پست الکترونیکی مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها support@irrcmr.com یا ادمین کانال تلگرامی مرکز irrcmr@ ارسال یا از طریق گفتگوی آنلاین سایت مرکز اعلام نمایند.


برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @Irrcmr
#معرفی کتاب

📕 قفقاز در تاریخ معاصر

📕 کتاب قفقاز در تاریخ معاصر دربردارنده مقالاتی درباره تاریخ معاصر قفقاز است که به قلم ریچارد هوانسیان، فرانسوا ژرژن، هارون ییلماز و پل دومون به رشته تحریر درآمده‌اند. بسیاری از این مقالات در سال‌های نخست دهۀ ۱۳۷۰ شمسی در دوره‌ای گردآوری شدند که در قیاسِ با امروز و امکانات نهفته در جهان مجازی، دسترسِی به منابع و مآخذ محدود بود؛ برخی از مقالاتی که در این مجموعه ترجمه شدند، نسبتاً متأخر بودند و جنبۀ تحقیقی و تاریخ‌پژوهانه دارند و برخی نیز نوشته‌هایی قدیمی‌تر به قلم پاره‌ای از فعالان سیاسی برجای‌مانده از دورۀ کوتاه استقلال آن سامان در سال‌های بعداز جنگ اول جهانی.

📕 نام کتاب: قفقاز در تاریخ معاصر
✍️ نویسنده:ریچارد هوانسیان، فرانسوا ژرژن، هارون ییلماز، پل دومون
✍️ مترجم:کاوه بیات
✅ انتشارات:انتشارات شیرازه کتاب ما
✅ سال انتشار: 1400
✅ تعداد صفحات: 93 صفحه

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

 👉 @Irrcmr
#معرفی کتاب

معرفی کتاب گنجینه اقوام ایران: قوم عرب


📕 کتاب گنجینه اقوام ایران: قوم عرب نوشته‌ی محسن رستمی و مژگان توفیقیان، به بررسی آداب و رسوم، فرهنگ و جاذبه‌های نواحی اعراب نشین کشور پرداخته است.
✅ خوزستان نخستین تجلیگاه تمدن کهن ایرانی و یکی از کهن‌ترین مناطق فرهنگ فلات ایران از هزاره‌ی قبل از میلاد است. قوم عرب یک از اقوام بسیار قدیمی مهاجر به این ناحیه از سرزمین ایران به شمار می‌رود. از اینکه ورود آن‌ها به این منطقه در چه تاریخی و در عهد کدام پادشاهان ایرانی بوده، اطلاع درستی در دست نیست. اصلی‌ترین قلمروهای استقرار هم‌میهنان عرب در ایران عبارتند از: استان خوزستان، فارس، کهکیلویه و بویر احمد، خراسان، بوشهر، هرمزگان و ایلام.
این کتابچه از رشته کتابچه هایی است که بطور خیلی مختصر اقوام مختلف ملت ایران را معرفی کرده اند
📕 نام کتاب: گنجینه اقوام ایران: قوم عرب
✍️ نویسنده: محسن رستمی، مژگان توفیقیان
✅ ناشر چاپی: نتشارات پشتیبان
✅ سال انتشار: ۱۳۹۷
✅ فرمت کتاب: PDF
✅ تعداد صفحات: ۲۹

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:


کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
👉 @Irrcmr
से पुनः पोस्ट किया:
مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها avatar
مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
راهنمایی نحوه خرید کتاب «وضعیت اقلیت ها در جمهوری آذربایجان از منظر حقوق بین الملل»

✅ پژوهشگران، دانشجویان و افراد علاقمند به مطالعه کتاب «وضعیت اقلیت ها در جمهوری آذربایجان از منظر حقوق بین الملل» می توانند نسخه فیزیکی این کتاب را از «مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها» تهیه نمایند.
✅ جهت خریداری کتاب و برای هماهنگی لازم، ابتدا با شماره تلفن 88500946 (مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها) تماس و سپس مبلغ 575 هزار تومان (قیمت پشت جلد کتاب) بهمراه هزینه ارسال را به حساب حقوقی «مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها» به شماره شبای: IR29-0170-0000-0011-8889-6170-09 واریز و تصویر رسید را ارسال نمایند.
✅ شایان ذکر است که ارسال در تهران از طریق پیک و به سراسر کشور از طریق پست مقدور می باشد.
انتقاد دیده بان حقوق بشر از تداوم نقض حقوق شیعیان و فعالان مدنی در عربستان سعودی

✅مقامات عربستان سعودی شماری از منتقدان اجتماعی و سیاسی را از زندان های این کشور آزاد کردند، اما هنوز هیچ یک از زندانیان اقلیت شیعه که به علت عقاید مذهبی خود در زندان به سر می برند، آزاد نشده اند.
✅بنا به گزارش دیده‌بان حقوق بشر، مقامات سعودی ده‌ها نفر را که به دلیل استفاده مسالمت‌آمیز از حقوق خود در حال گذراندن حبس‌های طولانی‌مدت بودند، آزاد کرده‌اند، اما همچنان بسیاری دیگر از شهروندان را زندانی و به طور خودسرانه بازداشت می‌کنند.
✅ در فاصله دسامبر ۲۰۲۴ و فوریه ۲۰۲۵، مقامات سعودی حداقل ۴۴ زندانی را آزاد کردند که بستگان زندانیان و سازمان‌های حقوقی این خبر را تایید کرده اند. در میان آنها محمد القحطانی، فعال حقوق بشری ۵۹ ساله؛ سلما الشهاب، دانشجوی دکترای دانشگاه لیدز؛ و اسعد الغامدی، برادر یک فعال حقوق بشری مشهور که در تبعید زندگی می‌کند، دیده می‌شوند.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

@irrcmr
نقش اویغورهای تحت حمایت ترکیه در نسل کشی اقلیت علوی در سوریه

✅ گروه‌های مسلح و افراطی از منطقه اویغور نشین سین‌کیانگ چین و برخی از جمهوری‌های آسیای مرکزی، با حمایت ترکیه، نقش فعالی در نسل‌کشی اقلیت علوی و برخی دیگر گروه‌های قومی-مذهبی در استان‌های لاذقیه و طرطوس ایفا می‌کنند.
✅ گروه نظارت بر تحریم‌های سازمان ملل با اعلام این مطلب، بر ضرورت بررسی ارتباطات فرامرزی این گروه‌ها از جمله حمایت های ترکیه از آنها تاکید کرد.
طی های هفته های اخیر دهها هزار نفر از اقلیت های علوی در سوریه توسط هیئت تحریرالشام و دیگر گروه های تکفیری مورد حمایت ترکیه از جمله حزب اسلامی ترکستان، قتل عام یا مجبور به کوچ اجباری به دیگر مناطق سوریه و همچنین لبنان شده اند.
✅ بر اساس این گزارش عبدالحق الترکستانی، امیر حزب اسلامی ترکستان (TIP)، که عضو شورای اجرایی القاعده است و در افغانستان اقامت دارد، در حال حاضر رهبری نیروهای این گروه در سوریه را بر عهده دارد.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
👉 @irrcmr
واکنش ها به توئیت نفرت پراکنانه شهردار ترکیه ای علیه اقلیت ارمنی

✅ توییت نفرت تانجو اوزجان، شهردار شهر بولو و نماینده پیشین مجلس ترکیه ، با مضمون توهین‌آمیز نسبت به ارامنه، با موجی از انتقادات مواجه شد.
✅ اوزجان در توییتی خطاب به عبدالله اوجالان، رهبر محبوس پ.ک.ک، نوشت: «کاش پدرت که ارمنی بود، دو ثانیه زودتر اقدام می‌کرد و تو هرگز متولد نمی‌شدی.»
این جملات که «ارمنی بودن» را به عنوان توهین به کار برده بود، نه‌تنها واکنش منفی از سوی گروه‌های حقوق بشری و نخبگان فرهنگی را برانگیخت، بلکه باعث خشم گسترده و بی‌سابقه اکثریت جامعه ارمنی ترکیه شد.
✅ رهبران دینی، نهادهای مدنی، چهره‌های فرهنگی و شهروندان ارمنی در شهرهای مختلف ترکیه با انتشار بیانیه‌هایی رسمی ، این اظهارات را «نژادپرستی سیستماتیک» نامیدند.
✅ ساهاک ماشالیان، رهبر ارامنه ترکیه، ضمن محکومیت این سخنان نژادپرستانه، هشدار داد: «جامعه ارمنی ترکیه، که قرن‌هاست در این سرزمین ریشه دارد، چنین زبانی را توهین نه‌فقط به خود، بلکه به ارزش‌های انسانی می‌داند.»

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @Irrcmr
#معرفی کتاب

بازی‌های سنتی، بومی و محلی ایران (آذربایجان)

📕 کتاب بازی‌های سنتی، بومی و محلی ایران (آذربایجان) به بیان و معرفی بازی‌های سنتی و بومی ایران به‌خصوص منطقه آذربایجان می‌پردازد.
✅ توضیح کتاب:
کتاب حاضر، به بیان و معرفی بازی‌های سنتی و بومی ایران به‌خصوص منطقه آذربایجان می‌پردازد. مؤلف ابتدا به تشریح تعریف بازی، اهمیت بازی، بازی با کودک، مواد و وسایل لازم برای بازی، هدف کودک از بازی، توصیف بازی، فواید بازی، شرایط و نحوه اجرای بازی‌ها، ویژگی‌های عمده بازی، بازی برای آموزش راه زندگی، بازی برای اصلاح کودک، جزا و پاداش بازی‌ها می‌پردازد. وی در ادامه به انواع بازی‌ها و چگونگی آن‌ها اشاره می‌کند. استاد و شاگرد، استخوان شیری، بازی با اعداد، بادبادک پرانی، پنج سنگ و جادوگر برخی از بازی‌های موردبررسی در این کتاب هستند.
📕بازی‌های سنتی، بومی و محلی ایران (آذربایجان) (همراه با شرح بازی‌ها)
✍️ پدیدآوران: رسول آذر، علی شکارلو
✅ ناشر: احرار
✅ زبان: فارسی
✅ سال چاپ: 1393
✅ نوبت چاپ: 1
✅ تعداد صفحات: 296

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:


کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
👉 @Irrcmr
تبعیض سیستماتیک علیه اقلیت مسلمان در نظام درمانی کانادا

✅ براساس گزارش شورای مشورتی مسلمانان کانادا، اسلام ستیزی نظام مند در نظام درمانی کانادا همچنان ادامه دارد.
✅ شورای مشورتی مسلمانان کانادا (MACC) در گزارش سالانه خود از تبعیض سیستماتیک و تداوم اسلام‌هراسی نظام مند در نظام درمان و سلامت کشور کانادا که بر اقلیت مسلمان این کشور تأثیر می‌گذارد، خبرداد.
✅ این گزارش حداقل 180 مورد از جمله تبعیض در درمان یا درمان جانبدارانه پزشکی گرفته تا تبعیض در محل فعالیت کارکنان اقلیت مسلمان نظام درمانی این کشور را دربر می گیرد.
✅در این گزارش آمده است: "در سال 2024، بیماران و پزشکان و کارکنان اقلیت مسلمان بخش درمان کانادا همچنان با اسلام هراسی نظام مند از رفتار مغرضانه گرفته تا تبعیض در محل کار مواجه بودند. یکی از این موارد سخنان آشکار اسلام ستیزانه یکی از مدیران پزشکی در همیلتون، اُنتاریو بوده است."

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
👉 @irrcmr
Why Is China Unwelcome in Taiwan?

✅ Cultural Alienation, Democratic Anxiety or Economic Loss in Explaining Taiwanese Resistance to China
✅ Why Is China Unwelcome in Taiwan? Cultural Alienation, Democratic Anxiety or Economic Loss in Explaining Taiwanese Resistance to China
April 2018
Why Is China Unwelcome in Taiwan?
✍️ Author:
wei-feng Tzeng
National Chengchi University
🔹 Abstract
✅ This paper explores the factors that affect Taiwanese citizens’ resistance to closer relations with China. Elements in Taiwanese society have recently exhibited a strong sense of anxiety in the face of a rising China.

Please read the rest of this text here:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
ابراز نگرانی ها از قرار گرفتن ارامنه قراباغ کوهستانی در معرض نفرت پراکنی پس از برگزاری تظاهرات

✅ برخی رسانه ها و شخصیت‌های ارمنی با ابراز نگرانی، معتقدند به دنبال تظاهرات بزرگ آوارگان ارمنی قراباغ در 29 مارس در ایروان و متعاقب آن یک سلسه اعتراضات علیه کاهش حمایت های اجتماعی ارائه شده، نفرت پراکنی علیه آنها از سوی مقامات دولتی، رسانه ها و افراد وابسته به آنها آغاز شده است.
✅ روز چهارشنبه، ماریا کاراپتیان، Maria Karapetyan نماینده حزب حاکم ارمنستان، حزب قرارداد مدنی، اتهامات مبنی بر تحریک سخنان نفرت انگیز توسط دولت ارمنستان را رد کرد، اما موارد متعددی وجود دارد که حملات لفظی نمایندگان حزب حاکم، ماموران دولتی و رسانه های وابسته به آنها علیه ارامنه قراباغ بویژه در فضای مجازی را نشان می دهد.
✅ کاراپتیان در مصاحبه ای با رادیو آزادی اعلام کرد که "طرح ها ، نگاه و رویکرد" دولت درباره ارامنه آواره قراباغ کوهستانی "در تصمیمات، برنامه ها و مواضع دولت منعکس شده است".

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
انتقادها از خشونت پلیس کانادا علیه مردمان بومی و اقلیت سیاه پوستان

✅ پلیس ویکتوریا، مرکز استان «بریتیش کلمبیا» در جزیره ونکوور کانادا در سال‌های اخیر به طور نامتناسبی از زور در برخوردهای خود با افراد بومی و سیاه‌پوست استفاده کرده است.
✅ داده‌های جدید منتشرشده از پلیس ویکتوریا که پس از درخواست کمیسیون حقوق بشر بریتیش کلمبیا منتشر شده است و شامل داده‌های جمع‌آوری‌شده از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۳ است، استفاده مداوم از زور توسط پلیس در این استان علیه اقلیت ها را نشان می دهد.
✅ گزارش پلیس ویکتوریا حاکی از آن است که در موارد استفاده از زور توسط پلیس این بخش از کانادا، افراد بومی به طور «نامتناسبی» درگیر کاربرد زور توسط پلیس بوده‌اند. افراد سیاه‌پوست در موارد استفاده پلس از زور، به طور نامتناسبی درگیر بوده‌اند.
✅ طبق آمارهای رسمی مرکز آمار کانادا ، مردمان بومی ۵ درصد از جمعیت منطقه بزرگ ویکتوریا را تشکیل می‌دهند، اما ۱۷ درصد از ۱,۶۸۵ مورد حادثه استفاده از زور توسط پلیس ویکتوریا بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۳، شامل مردمان بومی بوده‌اند.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
👉 @Irrcmr
ناپدید شدن اندیشمند تالشی مخالف دولت جمهوری آذربایجان در شهر یکاترینبورگ روسیه

✅ گزارش های رسانه ها و مراکز تالشی فعال در روسیه و اروپا، حاکی از ناپدید شدن ظاهرالدین ابراهیمی، اندیشمند و فعال فرهنگی اقلیت تالش در شهر یکاترینبورگ روسیه و احتمال انتقال وی به باکو می باشد.
✅ شبکه یوتیوبی تالش اینترنشنال تی وی از ناپدید شدن شدن ظاهرالدین ابراهیمی، اندیشمند و فعال فرهنگی برجسته تالش و از منتقدان دولت جمهوری آذربایجان در شهر یکاترینبورگ روسیه خبر داد.
✅ بوریس تالشنسکی فعال تالشی در اروپا که از وی به عنوان رییس جمهور در تبعید تالش - مغان نام برده می شود، اعلام کرد ظاهرالدین ابراهیمی از روز 26 مارس ناپدید شده است و نهادهای ذیربط روسیه به درخواست ها درباره وضعیت وی پاسخ نمی دهند.
✅ تالشنسکی گفت: یا نیروهای امنیتی جمهوری آذربایجان او را ربوده و به باکو منتقل کرده اند یا مسکو او را برغم اینکه تابعیت روسیه را دارد، با زدو بندهای سیاسی، به حکومت علی اف فروخته است که هیچ کدام، برای روسیه سربلندی به بار نخواهد آورد.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:


کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
👉 @Irrcmr
#Book

📕 A History of the Tajiks - Iranians of the East

✍️ Richard Foltz (Author)

✅ In this comprehensive and up to date history, from prehistoric proto-Indo-Iranian times to the post-Soviet period, Richard Foltz traces the complex linguistic, cultural and political history of the Tajiks, a Persian-speaking Iranian ethnic group from the modern-day Central Asian states of Tajikistan, Afghanistan, and Uzbekistan. In eight chapters, the author explores the revitalisation of Persian culture under the Samanid Empire in the Tajik heartlands of historical Khorasan and Transoxiana; analyses the evolution of the politics of Tajik identity; and traces the history of the ethnic Tajik diaspora today.

✅ Table of Contents
Introduction: Who are the Tajiks?
1. The Prehistory of Central Asia
2. Sogdians and Bactrians
3. The Samanid Empire and the New Persian Renaissance
4. Tajiks and Turks
5. The Soviet Period ....

Please read the rest of this text here:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها

👉 @irrcmr
موافقت دادستانی پاریس با ثبت شکایت جمعیت علوی علیه جولانی به اتهام نسل‌کشی

✅ دفتر دادستانی عمومی پاریس موافقت کرده است تا شکایت قانونی ارائه‌شده علیه محمد جولانی، و چند نفر از وزرای دولت خودخوانده وی را ثبت کند.
✅ در این شکایت، اتهام‌هایی از جمله نسل‌کشی، پاکسازی قومی و جنایت علیه بشریت مطرح شده است.
✅ این شکایت، که از سوی جمعیت فرانسوی-علوی collectif CFA ارائه شده است، جولانی رهبر گرده تروریستی هیات تحریرالشام و تعدادی از وزرای او را به ارتکاب جرائم علیه بشریت به‌ویژه علیه اقلیت علوی در سوریه متهم کرده و به کشتارهایی که بین دسامبر ۲۰۲۴ و مارس ۲۰۲۵ اتفاق افتاده، اشاره می‌کند.
✅ در دادخواست جمعیت فرانسوی-علوی collectif CFA آمده است: قربانیان هدف تیراندازی مستقیم و از پیش برنامه‌ریزی‌شده قرار گرفتند و موارد مستندشده شامل کشتار غیرنظامیان، از جمله کودکان، و همچنین مثله کردن و هتک حرمت اجساد بود. این حملات به کشته شدن هزاران غیرنظامی، از جمله زنان، کودکان و سالمندان که اکثر آنها از اقلیت علوی بودند، منجر شد.

برای مطالعه مشروح مطلب اینجا را کلیک نمائید:

کانال مرکز پژوهشی حقوق اقلیت ها
👉 @irrcmr
अधिक कार्यक्षमता अनलॉक करने के लिए लॉगिन करें।