Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Water Online avatar

Water Online

کانال خبری و اطلاع رسانی خانه آب ایران
🌐 WaterHouse.ir
🆔 @IranWaterHouse
📲 0920 20 60 552
☎️ 021 6608 5181
✳️ سایر کانال‌ها:
رویدادها: @WaterEvents
آموزش: @WaterAC
اقتصاد آب: @WaterEconomics
گردشگری آب: @WaterTourism
سازگاری با کم آبی: @WaterAdaptati
TGlist रेटिंग
0
0
प्रकारसार्वजनिक
सत्यापन
असत्यापित
विश्वसनीयता
अविश्वसनीय
स्थान
भाषाअन्य
चैनल निर्माण की तिथिСерп 05, 2016
TGlist में जोड़ा गया
Лют 12, 2025

रिकॉर्ड

10.04.202523:59
5.3Kसदस्य
22.02.202523:59
200उद्धरण सूचकांक
16.02.202510:50
540प्रति पोस्ट औसत दृश्य
16.02.202510:50
540प्रति विज्ञापन पोस्ट औसत दृश्य
13.02.202509:47
6.34%ER
17.02.202510:50
10.33%ERR

विकास

सदस्य
उद्धरण सूचकांक
एक पोस्ट का औसत दृश्य
एक विज्ञापन पोस्ट का औसत दृश्य
ER
ERR
БЕР '25КВІТ '25

Water Online के लोकप्रिय पोस्ट

24.03.202511:33
🎥🗻مستند "یخچال علم کوه"

🎬كارگردان: داود فروغي

📺تهيه شده در گروه مستند شبكه اول سيما (1392-1391) با همكاري موسسه تحقيقات آب وزارت نيرو

🗻در اين مستند وضعيت يخچال‌هاي طبيعي ايران با محوريت "علم‌كوه" مورد بررسي قرار گرفته است.

🔗لينك مشاهده آنلاين در وب‌ساي شبكه مستند:
https://doctv.ir/Program/154443

🗻🗓شعار روز جهاني آب در سال 2025: حفاظت از يخچال‌هاي طبيعي

📘گزارش سازمان ملل (لينك) با عنوان "كوه‌ها و يخچال‌هاي طبيعي؛ برج‌هاي آبي"

#يخچال_هاي_طبيعي
#روز_جهاني_آب

🔴 کانال خبری و اطلاع رسانی خانه آب ایران 🆕
📱 @WaterOnline
24.03.202510:43
📘🗻"Mountains and glaciers: water towers"

📘The United Nations World Water Development Report 2025

🗻كوه‌ها و يخچال‌هاي طبيعي؛ برج‌هاي آبي

📘گزارش سال 2025، توسعه جهاني آب سازمان ملل متحد


#يخچال_هاي_طبيعي
#روز_جهاني_آب
#گزارش_سازمان_ملل


🔴 کانال خبری و اطلاع رسانی خانه آب ایران 🆕
📱 @WaterOnline
📊📈خلاصه وضعيت بهره‌برداري از سدهاي مخزني كشور از ابتداي سال آبي تا 16فروردين‌ماه 1404 (سال آبي 1404-1403)

📈 حجم آب موجود در مخازن 24.97 ميلياردمترمكعب مي‌باشد كه نسبت به سال گذشته 16 درصد كاهش‌ داشته است. درصد پرشدگي مخازن، 48 درصد مي‌باشد.

⚠️حجم آب ورودي از ابتداي سال آبي ، نسبت به سال گذشته 37 درصد كاهش و حجم آب خروجي 5 درصد كاهش داشته است.

📎دفتر اطلاعات و داده‌هاي آب كشور- شركت مديريت منابع آب ايران

🔴 کانال خبری و اطلاع رسانی خانه آب ایران 🆕
📱 @WaterOnline
17.04.202511:27
✅ رئیس اتاق اصناف کشاورزی هشدار داد؛ کاهش سهم آب کشاورزی؛ تهدیدی برای امنیت غذایی و نادیده‌گرفتن قوانین

به گزارش ایسنا، پیمان عالمی - رئیس اتاق اصناف کشاورزی - در نشست خبری امروز ( ۲۶ فروردین) نسبت به کاهش سهم آب کشاورزی و پیامدهای ناگوار آن هشدار داد. وی از اعلام دیرهنگام این تصمیم انتقاد کرده و تأکید کرد که این اقدام بدون برنامه‌ریزی مناسب، ممکن است تولید محصولات کشاورزی را تا ۴۰ درصد کاهش دهد، مسئله‌ای که مستقیماً امنیت غذایی کشور را تهدید می‌کند.

عالمی با اشاره به تأثیر مستقیم این کاهش بر تأمین مواد غذایی، تصریح کرد: در شرایط بحرانی ناشی از خشکسالی، انتظار می‌رفت وزارت نیرو با وزارت جهاد کشاورزی همکاری کند تا از اختلال در تولید غذا جلوگیری شود. اما به‌جای تعامل، این وزارتخانه با تصمیمات یک‌جانبه و کاهش ناگهانی سهم آب، کشور را با خطر کاهش شدید محصولات کشاورزی مواجه کرده است.

وی همچنین به عدم رعایت قوانین بالادستی اشاره کرد و گفت: مطابق ماده ۲۶ قانون توزیع عادلانه آب مصوب سال ۱۳۶۱، وزارت نیرو موظف است بر اساس میزان آبی که وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌ریزی می‌کند، تخصیص آب را انجام دهد. این در حالی است که کاهش ناگهانی سهم آب کشاورزی، بدون هماهنگی لازم، خلاف این قانون و سایر مقرراتی است که بر مدیریت یکپارچه منابع آبی تأکید دارند.
عالمی همچنین به ماده ۱۱ و ماده ۱۳ قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: در این قانون وظایف مشخصی را برای مدیریت تأمین و توزیع آب در بخش کشاورزی تعیین کرده‌اند.

وی تأکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی، به دلیل نبود اختیارات کافی و دخالت‌های وزارت نیرو، قادر به اجرای سیاست‌های مورد نیاز برای پایداری تولید غذا نیست.
رئیس اتاق اصناف کشاورزی هشدار داد: ادامه این وضعیت نه‌تنها موجب کاهش محصولات کشاورزی خواهد شد، بلکه با تهدید جدی امنیت غذایی کشور همراه است. بازنگری در سیاست‌های تخصیص آب و اجرای دقیق قوانین موجب می‌شود تا از پیامدهای منفی جلوگیری شود.

عالمی به کاهش ناگهانی تخصیص آب به بخش کشاورزی که از ۶۳ میلیارد متر مکعب به ۲۴ میلیارد متر مکعب، یعنی حدود یک سوم، رسیده است، اشاره کرد و گفت: این اقدام باعث بروز چالش‌های جدی برای کشاورزان خواهد شد.


رئیس اتاق اصناف کشاورزی اظهار کرد: وزارت نیرو به‌جای توجه به نیازهای کشاورزی، از آب به عنوان یک منبع درآمدی استفاده می‌کند.

وی این موضوع را مغایر با قوانین توزیع عادلانه آب، مدیریت یکپارچه منابع آب و قانون کسب و کار دانست. به گفته او، حداقل نیاز آب بخش کشاورزی در سال جاری ۴۰ میلیارد متر مکعب است، در حالی که وزارت نیرو تنها ۲۴ میلیارد متر مکعب آب اختصاص خواهد داد.


رئیس اتاق اصناف کشاورزی همچنین افزود: کاهش توزیع آب از سوی وزارت نیرو می‌تواند به کاهش حداقل ۴۰ میلیون تن محصولات کشاورزی منجر شود که این مسئله به‌ویژه در شرایط وخیم کنونی کشور، به شدت نگران‌کننده است.


عالمی همچنین از قطعی‌های مکرر برق به عنوان یک سوء مدیریت از سوی وزارت نیرو یاد کرد و گفت: این قطعی‌ها در کنار کاهش تخصیص آب، کشاورزان را با مشکلات جدی مواجه کرده است. هیچ برنامه خاصی برای کمک به کشاورزان در عبور از این بحران‌ها وجود ندارد و چنین شرایطی می‌تواند به کاهش تولید محصولات غذایی و تهدید امنیت غذایی کشور منجر شود.
عالمی با اشاره به ارتباط مستقیم تأمین برق و تولید غذا، تصریح کرد: در شرایط بحرانی حاصل از خشکسالی و کاهش منابع آبی، انتظار می‌رفت وزارت نیرو با وزارت جهاد کشاورزی همکاری لازم را داشته باشد تا از اختلال در تولید غذا جلوگیری شود. اما به‌جای همکاری، این وزارتخانه با تصمیمات یک‌جانبه و مداخله در تأمین برق، کشاورزان را با بحران‌های جدی مواجه کرده است.
وی همچنین به عدم رعایت قوانین بالادستی در این زمینه اشاره کرد و گفت: وزارت نیرو موظف است بر اساس تأسیسات و نیازهای کشاورزان، برق مورد نیاز را تأمین کند. اما قطعی‌های مکرر برق در این بخش، بر خلاف قوانین و مقرراتی است که بر مدیریت منابع انرژی تأکید دارند.
عالمی همچنین به تبعات اقتصادی ناشی از این قطعی‌ها اشاره کرد و گفت: بسیاری از کشاورزان به دلیل نبود برق کافی قادر به راه‌اندازی سیستم‌های آبیاری و تهویه مناسب نیستند که این مسئله به کاهش کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی منجر خواهد شد.


رئیس اتاق اصناف کشاورزی هشدار داد: ادامه این وضعیت نه‌تنها تولید محصولات کشاورزی را کاهش می‌دهد بلکه با تهدید جدی امنیت غذایی کشور همراه است.
وی در پایان تأکید کرد: وزارت نیرو باید در سیاست‌های برق‌رسانی خود تجدید نظر کرده و همکاری‌های لازم با وزارت جهاد کشاورزی را به منظور تأمین برق و حمایت از تولیدکنندگان کشاورزی به‌کار گیرد تا از پیامدهای منفی بیشتری جلوگیری شود.


🟣 كانال اطلاع‌رساني و آموزشي #سازگاري_با_كم_آبي
join👉📱 @WaterAdaptation
09.04.202514:39
📺 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ سد بلوبین شهرستان ایجرود با پیشرفت ۸۷ درصدی در مراحل پایانی ساخت خود قرار دارد و تا پایان امسال آبگیری می‌شود.

سد بلوبین با حجم مخزن ۳۰ میلیون مترمکعب با هدف تامین آب شرب شهر‌های زرین آباد و حلب و ۹۲ روستای این شهرستان احداث شده است.

#سد_بلوبين
#استان_زنجان

🔴 کانال خبری و اطلاع رسانی خانه آب ایران 🆕
📱 @WaterOnline
अधिक कार्यक्षमता अनलॉक करने के लिए लॉगिन करें।