Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
کانال هُنرواره | Art avatar
کانال هُنرواره | Art
کانال هُنرواره | Art avatar
کانال هُنرواره | Art
20.04.202511:10
عکس‌هایی از "آلفرد_هیچکاک"
(Alfred_Hitchcock)

فیلمساز برجسته‌ی انگلیسی، او از تأثیرگذارترین چهره‌ها در تاریخ سینمای جهان می‌باشد و طی شش دهه فعالیت حرفه‌ای بیش از 50 فیلمِ بلند را کارگردانی کرده که بسیاری از آن‌ها هنوز به‌ طور گسترده‌ای مورد بررسی و مطالعه قرار می‌گیرند. از او با عنوان "استاد تعلیق" در سینما یاد می‌شود، از فیلم‌های معروف او می‌توانیم "ربکا"، "بدنام"، "پنجره‌ی عقبی"، "برای گرفتن دزد"، "سرگیجه"، "روانی" و "پرندگان" را نام ببریم. این عکس‌ها توسط "یوسف_کارش" در سال 1960 از او گرفته شده است.

#عکاسی
@Honarrvareh
20.04.202511:10
عکس‌هایی از "جینا_لولوبریجیدا"
(Gina_Lollobrigida)

بازیگر و مدل مشهور ایتالیایی، او سه بار نامزد دریافت جایزه‌ی گلدن‌ گلوب شد که یک بار در سال 1961 به‌ عنوان "ستاره‌ی محبوب جهان" برنده‌ی آن شد، او در بیش از 70 فیلم سینمایی بازی کرده است از جمله "میس ایتالیا" (1950)، "زنی از روم" (1954)، "بازی بزرگ" (1953) و... این عکس‌ها توسط "یوسف_کارش" در سال 1958 گرفته شده است.

#عکاسی
@Honarrvareh
18.04.202507:33
ویدیویی با عنوان "گپ تئاتری" از مجموعه‌ "رسانه‌ی پارسی" و گفت‌‌وگو با "صادق_هاتفی" کارگردان، نویسنده و بازیگرِ سینما و تئاتر، او در سال 1340 فعالیت خود را در تئاتر به عنوان بازیگر شروع کرد و تاکنون آثار بسیاری را در تئاتر، سینما و تلویزیون چه در ایران و چه در خارج از ایران به روی صحنه برده است.

#تئاتر
@Honarrvareh
16.04.202516:19
مستند کوتاهِ "Iran Int" درباره‌ی "گنجینه‌ی سرامیک‌های ایرانی" در موزه‌ی شهرداریِ شهر لاهه در هلند، این موزه یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های سرامیک و شیشه‌های ایرانی در اروپا است که شامل مجموعه‌ای از سفالینه‌ها و سرامیک‌هایی از قرن دهم در دورانِ سامانیان تا قرن نوزدهم پس از میلاد و هم‌ زمان با سلسله‌ی قاجار در ایران می‌باشد.

#مستند
#هنر
@Honarrvareh
09.04.202508:22
مستندِ "Glenn Gould, On the Record"
به کارگردانی "وُلف_کونیگ" (Wolf_Koenig)
و "رومن_کرویتر" (Roman_Kroitor) دو فیلمساز و کارگردان کانادایی که در سال 1959 ساخته شده است. این مستند به بررسی زندگی و فعالیت‌های پیانیست مشهور کانادایی "گلِن_گولد" (Glenn_Gould) می‌پردازد، او به خاطر تفسیرهای منحصر به فردش از آثارِ باخ و دیگر آهنگسازان کلاسیک شناخته شده است و این مستند به تماشاگران فرصتی می‌دهد تا با دیدگاه‌ها و روش‌های نوازندگیِ او بیشتر آشنا شوند. ویژگی منحصر به‌ فرد نوازندگیِ "گلِن_گولد"، دقتِ تکنیکیِ بالا و شیوایی در بیان ساختار پلی‌فونیکِ موسیقیِ باخ می‌باشد.
▪️ویدیو به زبان اصلی می‌باشد.

#مستند
#موسیقی
@Honarrvareh
23.03.202507:46
ترانه‌ی خاطره‌انگیز "بهاربهار"
خواننده: زنده‌یاد "ناصر_عبداللهی"
آهنگساز: "تورج_شعبانخانی"
ترانه‌سرا: "محمدعلی_بهمنی"
سال اجرا: "1381"
@Honarrvareh
20.04.202511:10
عکس‌هایی از "کارل گوستاو_یونگ"
(Carl Gustav_Jung)

فیلسوف و روانپزشک اهل سوئیس که با فعالیت‌های خود در روانشناسی و ارائه‌ی نظریاتی تحت عنوان روانشناسیِ تحلیلی شناخته می‌شود. این عکس‌ها توسط "یوسف_کارش" در سال 1958 گرفته شده است، او‌ درباره‌ی این عکس‌ها می‌گوید: "من در کتابخانه‌اش در زوریخ او را برای عکاسی ملاقات کردم و قبل از شروع عکاسی به او گفتم: من بیمار مناسبی برای روانپزشک نخواهم بود زیرا خوشحالی‌ام را از کارم به دست می‌آورم و او پاسخ داد: رازِ خوشبختی این است که کسانی که به دنبالِ خوشبختی هستند هرگز نمی‌توانند آن را پیدا کنند، باید صبر کنید تا مانندِ ورود یک مهمان در اواخرِ شب به شما برسد..."

#عکاسی
@Honarrvareh
20.04.202507:33
تحلیل و بررسی و خوانشِ داستان کوتاه و تأمل‌برانگیزِ "داوود گوژپشت" نوشته‌ی "صادق_هدایت" توسط دکتر "رشید_کاکاوند"، این داستان نخستین بار در سال 1309 همراه با هشت داستانِ دیگر در مجموعه‌ی "زنده‌ به گور" در تهران منتشر شد. در این داستان، راوی تنهاییِ عمیق مردی است که جامعه او را طرد کرده است، داوود گوژپشت به‌ خاطر ظاهر عجیبی که داشته همیشه با نگاه‌های عجیب و تمسخرآمیزِ دیگران روبه‌رو شده و از زمانی که به یاد دارد هیچ‌کس او را به عنوانِ دوست و فردی هم‌سطح با خود نپذیرفته و دوستش نداشته است، تنها کسانی که به او توجهی نشان داده‌اند هم از سرِ ترحم این کار را کرده‌اند. او به خاطر تحقیر شدنِ مداوم توسط افراد جامعه، از مهم‌ترین خواسته‌های خودش نیز صرف‌نظر می‌کند و...

@Honarrvareh
17.04.202515:25
درود بر دوستانِ همراه، قبلاً در این‌جا هم نسخه‌ی دیگری از نقاشی‌های "ساتورن در اساطیر یونان" که این نسخه اثرِ "فرانسیسکو_گویا" می‌باشد و تحلیلِ آن را درج کردم.
से पुनः पोस्ट किया:
تبادلاتِ فرهنگ و هنر avatar
تبادلاتِ فرهنگ و هنر
09.04.202508:21
بشتابید، موسیقی یک نامِ تُندآهنگ که به سانِ نُت‌های آغازینِ یک سونات است، "گلِن" یک نام خانوادگی که ارتعاشِ نهفته در آن به‌ سانِ ژرفناهای یک آداجیو است، گلِن_گولد" روباهِ برف‌ها، موش‌خرمای آواها، او باخ می‌نوازد و باز هم باخ می‌نوازد و به‌ ویژه باخ می‌نوازد...
به‌ راستی می‌تواند هر قطعه‌ای بنوازد، جذابیتِ کار او همواره یکسان خواهد بود مانندِ لطافتِ یک شاهزاده کوچولو و جذابیتِ موسیقی که همواره در آستانه‌ی از هوش رفتن است، این آزادیِ عظیمِ عشق است. این آزادی که برای آواز سر دادن و حتی خاموشی‌ گُزیدن همه‌جا می‌تواند برود، قلبِ عشق است.

از کتاب "فرسودگی"
نوشته‌ی "کریستیان_بوبن" نویسنده‌ی فرانسوی
ترجمه‌ی "پیروز_سیار"
@Honarrvareh
23.03.202507:26
این نقاشی یک اثر هنری در اواخر قرن نوزدهم را به تصویر می‌کشد و وقتی به نقاشی نگاه می‌کنیم حضور یک مرد را در میان زنانی که در حال رقصیدن و شادی در میان گل‌ها هستند می‌بینیم. اگر از جنبه‌ی دیگری به این اثر هنری نگاه کنیم می‌توانیم تنوع و پیچیدگی زندگی انسان‌ها را هم به نوعی ببینیم، در پیش‌زمینه مردی که کلاه بر سر دارد با حضوری مقتدر که توجه بیننده را به خود جلب می‌کند بر صحنه مسلط است، این چهره با موضع‌گیری مطمئن و لباسی جسورانه نشان دهنده‌ی قدرت و نفوذ مردانه در جامعه است با این حال، زنان در پس‌زمینه هم نقش پُررنگی با حس ظرافت و قدرتی خاص نشان می‌دهند که این نقشِ مهم آن‌ها را در جامعه آشکار می‌کند، آن‌ها به پس‌زمینه تنزل داده نمی‌شوند اما در عوض بخش مرکزی جهان را تشکیل می‌دهند و زندگی روزمره و فعالیت‌هایشان نشان‌دهنده‌ی قلب تپنده‌ی جامعه است. استفاده‌ی درخشان از رنگ و نور در این نقاشی اهمیت این زنان را بیشتر می‌کند. فُرم و حالت‌های گرم و شادِ آن‌ها و جزئیاتِ فرح‌بخشِ آن‌ها چیزی فراتر از چهره‌های منفعل در پس‌زمینه است، گویی آن‌ها خود داستان‌ها و رویاهایی جدایی‌ناپذیر با جهانِ نقاشی هستند و "ماکسیمیلیان_لِنز" این را با دقت خیره‌کننده‌ای ثبت کرده است.

#نقاشی
@Honarrvareh
عکسی از "راندولف_چرچیل"
(Randolph_Churchill)
نویسنده، روزنامه‌نگار و عضو پارلمان بریتانیا، او پسرِ "وینستون_چرچیل" نخست‌وزیر مشهور بریتانیا می‌باشد، این عکس‌ توسط "یوسف_کارش" در سال 1958 گرفته شده است.

#عکاسی
@Honarrvareh
18.04.202515:34
اجرای زنده و زیبای موسیقیِ "سمفونی شماره 6 چایکوفسکی" توسط "هربرت_فون کارایان"
(Herbert_von Karajan)

رهبر ارکستر معروف اتریشی، این ششمین سمفونی و اثری برجسته از "پیوتر_ایلیچ_چایکوفسکی" موسیقی‌دان و آهنگساز برجسته‌ی روس است، این سمفونی به نام سمفونیِ "پاته‌تیک" نیز شهره است، "چایکوفسکی" میزانس‌های پایانیِ این اثر را در سال 1893 خلق کرد.

"Tchaikovsky: Symphony No. 6 in B Minor, Op. 74 Pathétique: I. Adagio–Allegro non troppo, Song by Berliner Philharmoniker and Herbert von Karajan"

@Honarrvareh
17.04.202515:24
"نیچه" فیلسوف آلمانی این نقاشی را نمادی از خشونت و قدرت می‌داند، او معتقد است که "ساتورن" در این نقاشی نمادی از قدرتِ مطلق است که برای حفظ قدرتِ خود، حاضر است هر کاری انجام بدهد حتی اگر این کار باعث کشتنِ فرزندانش باشد. نیچه این نقاشی را به عنوان هشداری در موردِ خطرات قدرت مطلق می‌بیند. "مارتین_هایدگر" فیلسوف آلمانی این نقاشی را بیان‌گرِ ترس از مرگ و نابودی می‌داند، او معتقد است که "ساتورن" در این نقاشی نمادی از مرگ است که در حالِ بلعیدن زندگی است. هایدگر این نقاشی را به عنوان تصویری از ترسِ انسان از مرگ می‌بیند. "ژان_پل_سارتر" فیلسوف فرانسوی این نقاشی را اشاره‌ای به قدرت و فساد پادشاهان دیکتاتور می‌داند، او معتقد است که "ساتورن" در این نقاشی نمادی از پادشاهِ مستبدی است که برای حفظ قدرتِ خود حاضر است هر کاری انجام بدهد حتی اگر این کار ظلم و ستم به مردم باشد. ژان پل سارتر این نقاشی را به عنوان انتقادی از قدرت و فسادِ دولتمردانِ دیکتاتور می‌بیند و در نهایت، تفسیرِ نهایی از این اثر می‌تواند بر عهده‌ی بیننده نیز باشد و هر مخاطب می‌تواند با توجه به تجربیات و دیدگاه‌های خود تفسیری متفاوت از این نقاشی نیز ارائه بدهد.

#نقاشی
@Honarrvareh
09.04.202508:21
بخشی از مستندِ
"Glenn Gould, On the Record"
به کارگردانی "وُلف_کونیگ" (Wolf_Koenig)
و "رومن_کرویتر" (Roman_Kroitor) دو فیلمساز و کارگردان کانادایی که در سال 1959 ساخته شده است. در این بخش از مستند، "گلِن_گولد" (Glenn_Gould) پیانیستِ مشهور کانادایی را می‌بینیم که در حال نواختن قطعه‌ای شنیدنی از "یوهان سباستیان باخ" می‌باشد.

#مستند
#موسیقی
@Honarrvareh
23.03.202507:26
تابلوی نقاشی "یک دنیا" (A world)
اثرِ "ماکسیمیلیان_لِنز"
(Maximilian_Lenz)

نقاش و گرافیست اتریشی در سبکِ "سمبولیسم" که آن را در سال 1899 خلق کرده است و هم‌اکنون در موزه‌ی هنرِ شهر بوداپست در مجارستان نگهداری می‌شود.

#نقاشی
@Honarrvareh
20.04.202511:10
عکس‌هایی از "سِر ادموند هیلاری"
(Sir Edmund Hillary)

کوه‌نورد، کاشف و نیکوکار نیوزلندی، او به همراه "تنزینگ_نورگی" اولین انسان‌هایی بودند که تحت‌ پوشش سفر اکتشافی در سال 1953 به "قله‌ی اورست" صعود کردند، او بعداً تمام زندگی‌اش را صرف کمک به مردمِ "شِرپا در نپال" کرد که گروهی بودند از افراد بومیِ نپال، این افراد از 500 سال پیش ساکن کوه‌ها هستند و در آیینِ آن‌ها کوه اورست مقدس است‌، این عکس‌ها توسط "یوسف_کارش" در سال 1960 از او گرفته شده است.

#عکاسی
@Honarrvareh
18.04.202512:19
هنرمندِ بزرگ "میکل آنژ" گفته است: مجسمه‌هایش از قبل در سنگ‌ها وجود داشتند و او فقط باید بخش‌های اضافی را می‌تراشید، درک ما از هویت هم غالباً همین‌طور است، زیرلایه‌های زیادی از بایدها و نبایدها و خودی ثابت، واحد و حقیق وجود دارد که باید کشف شود. ما فکر می‌کنیم فرایندِ پیدا کردن خودمان چیزی است شبیه کندوکاوِ شخصی، عمیقاً می‌کاویم، سطح را کنار می‌زنیم و به عمق می‌رویم و چیزهای اضافی را دور می‌ریزیم تا خودِ واقعی‌مان را پیدا کنیم، ابزاری که با آن شاهکارمان را خلق می‌کنیم چیزی نیست جز انتخاب، انتخابِ این‌که چه لباسی بپوشید یا چه نوشابه‌ای بنوشید، کجا زندگی کنید، کدام مدرسه بروید و چه رشته‌ای بخوانید و صد البته چه شغلی داشته باشید، درباره‌تان چیزهایی می‌گویند و این به عهده‌ی شماست که مطمئن شوید انتخاب‌هایتان و آن‌چه درباره‌تان چیزهایی می‌گویند خود‍ِ واقعی شما را به درستی بازتاب دهند.

از کتاب "هنر انتخاب"
نوشته‌ی "شینا_آینگار"
ترجمه‌ی "سپیده_رئیسی"
@Honarrvareh
17.04.202515:24
این نقاشی"کرونوس" (Cronus) در اساطیر یونان که یکی از تیتان‌ها و پدرِ زئوس، هِرا، پوزئیدون و دیگر خدایانِ اُلَمپ بود را نشان می‌دهد، او به عنوان خدای زمان و برداشت محصول شناخته می‌شود که در اساطیرِ رومی معادلِ او "ساتورن" (Saturn) نامیده می‌شود. ماجرای این نقاشی از این قرار است که "ساتورن" از خدایان بزرگ روم باستان طبقِ یک پیشگویی روزی توسط یکی از پسرانش سرنگون خواهد شد و قدرت از او گرفته می‌شود و در نتیجه ساتورن تمامی فرزندان خود را به محض به دنیا آمدنِ آن‌ها می‌بلعید تا از آن‌چه پیشگویی شده بود، جلوگیری نماید. این نقاشی برای "Torre de la Parada" که یک اقامتگاهِ شکار در نزدیکی کاخ سلطنتی و خارج از مادرید واقع شده است و به سفارش "فیلیپ چهارم" پادشاه اسپانیا طراحی شده و نشان‌دهنده‌ی تأثیرِ "میکل‌ آنژ" بر روی "پیتر_پل_روبنس" نقاشِ اثر است که او در سفرش به ایتالیا آن را تجربه کرده بود. در قسمت بالای تابلوی نقاشی سه ستاره دیده می‌شود که سیاره‌ی زحل را که "گالیله" چند سال قبل از این نقاشی آن را توصیف کرده بود نشان می‌دهد. ستاره‌ی مرکزی خودِ سیاره‌ی زحل است در حالی که دو ستاره‌ی دیگر نشان‌دهنده‌ی چیزی هستند که او فکر می‌کرد دو ستاره‌ی هم‌سو با سیاره هستند، در واقع این حلقه‌های در اطراف سیاره بودند که تلسکوپِ او در آن زمان به اندازه‌ی کافی دقیق نبود که بتواند آن‌ها را تشخیص بدهد.

#نقاشی
@Honarrvareh
09.04.202512:54
اجرای زیبای موسیقی اثرِ "یوهان_سباستیان_باخ" توسط "گلِن_گولد" پیانیست مشهور کانادایی

"Johann Sebastian Bach"
"Italian Concerto in F Major,
BWV 971: II. Andante
(Version of 1981)
Song by Glenn Gould"
Genre: "Classical"
Released: 1960

@Honarrvareh
07.04.202522:44
عکس‌هایی از "پابلو_کاسالس"
(Pablo_Casals)

رهبر ارکستر و آهنگساز اسپانیایی، او به عنوان برجسته‌ترین نوازنده‌ی ویولونسل نیمه‌ی اول قرن بیستم به‌ شمار می‌آید که به خاطر ضبط قطعه‌ی ویولونسل اثرِ باخ شهرت پیدا کرد. این عکس‌ها توسط "یوسف_کارش" در سال 1954 گرفته شده است، او درباره‌ی این عکس‌ها می‌گوید: "در صومعه‌ای در شهر پرادس چند ساعتِ فوق‌العاده را با این استادِ ویولونسل سپری کردم، ارتباط ما فوری و بی‌واسطه بود، او به من اعتماد کرد تا سازِ عزیزش را حمل کنم، وقتی او باخ را نواخت چنان تحت‌تأثیر قرار گرفتم که برای چند لحظه نتوانستم به عکاسی بپردازم، من هرگز قبل یا بعد از آن از کسی که پشت به دوربین است عکاسی نکرده‌‌ بودم اما این کار برای من کاملاً مناسب به نظر می‌رسید. سال‌ها بعد، وقتی این پرتره در موزه‌ی هنرهای زیبا در بوستون به نمایش درآمد به من گفتند که یک مرد سالخورده هر روز به مدت چند دقیقه در مقابل آن می‌ایستد، وقتی آن مرد را دیدند از او پرسیدند: آقا، چرا هر روز در مقابل این پرتره می‌ایستید؟ او با نگاهی سرد و تند پاسخ داد: سکوت کن جوان مگر نمی‌بینی که من دارم به موسیقی گوش می‌دهم...؟!"

#عکاسی
@Honarrvareh
21.03.202520:07
اجرای زیبای موسیقی "کنسرتوی اُبوا در دو ماژور" اثرِ "دومنیکو_چیمارُزا" آهنگساز برجسته‌ی ایتالیایی

Cimarosa: Oboe Concerto in C Major: I. Introduzione - attacca (Arr. by Benjamin)
Song by Bamberg Symphony, Heinz Holliger, and Peter Maag

@Honarrvareh
दिखाया गया 1 - 24 का 46
अधिक कार्यक्षमता अनलॉक करने के लिए लॉगिन करें।