Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
نمافر پلاس avatar
نمافر پلاس
نمافر پلاس avatar
نمافر پلاس
♦اکشن فیگورهای هوش مصنوعی چگونه مالکیت معنوی و حریم خصوصی را تهدید می کنند؟

🔻موج جدیدی از تصاویر تولیدشده با هوش مصنوعی در شبکه‌های اجتماعی در حال گسترش است که چهره‌های معروفی مانند لیونل مسی و دونالد ترامپ را به‌صورت اکشن فیگورهای پلاستیکی در بسته‌بندی‌های اسباب‌بازی نمایش می‌دهد. این تصاویر، که با استفاده از ابزار تولید تصویر ChatGPT ساخته شده‌اند، در پلتفرم‌هایی مانند تیک‌تاک و لینکدین به‌سرعت منتشر می‌شوند.

🔻در این تصاویر، مسی در کنار توپ و جام‌های قهرمانی و ترامپ با کلاه «MAGA» و تابلویی با نوشته «تعرفه‌ها» دیده می‌شوند. این روند، اگرچه سرگرم‌کننده به نظر می‌رسد، اما نگرانی‌هایی درباره حریم خصوصی و حقوق مالکیت معنوی ایجاد کرده است.

🔻کاربران برای استفاده از این ابزار باید در پلتفرم تصویری OpenAI ثبت‌نام کنند، که به جمع‌آوری داده‌های بیومتریک آن‌ها منجر می‌شود. علاوه بر این، هنرمندان از کپی‌برداری بدون مجوز آثارشان توسط هوش مصنوعی شکایت دارند، و چندین شرکت فعال در این حوزه با دعاوی حقوقی مواجه شده‌اند.

🔍 منبع: ALARABIYA news

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
♦️ فروش جهانی هنر در سال گذشته ۱۲درصد کاهش یافت

🔻 طبق گزارش آرت بازل و UBS درباره بازار جهانی هنر، «تنش‌های ژئوپولیتیکی، نوسانات اقتصادی و پراکندگی تجارت» موجب کاهش فروش در بازار هنر در سال گذشته شده است. بر اساس این گزارش، فروش آثار هنری در حراج‌هایی که قیمت هر اثر آن‌ها بیش از ۱۰ میلیون دلار بود، ۳۹ درصد کاهش یافته است. همچنین گالری‌هایی که گردش مالی آن‌ها بیش از ۱۰ میلیون دلار بود، کاهش فروش ۹ درصدی را تجربه کردند.

🔻 کلر مک‌اندر، اقتصاددانی که این گزارش را نوشت، در مصاحبه‌ای گفت: «مردم تمایل کمتری به ریسک داشتند. از سوی عرضه‌کنندگان، بسیاری منتظر بودند تا ببینند وضعیت چگونه پیش می‌رود. بنابراین از فروش آثار خود خودداری کردند. این مسئله بر ورودی‌های بازار، تأثیر گذاشت». نکته جالب توجه در گزارش این است که نمایش آثار هنرمندان زن در گالری‌ها به ۴۱ درصد افزایش یافت و تعداد زیادی از هنرمندان زن سهم بالایی در گردش مالی گالری‌ها داشتند.

🔍 منبع: The New York Times

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
♦️پارک موضوعی جدید یونیورسال ۵۰ ميليارد پوند به اقتصاد بريتانيا کمک خواهد کرد

🔻 پارک تفریحی جدید یونیورسال در بریتانیا که قرار است در بدفوردشایر احداث شود، به احتمال زیاد تأثیرات چشمگیری بر اقتصاد این کشور خواهد داشت. این پروژه که از آن به عنوان بزرگ‌ترین طرح تفریحی در تاریخ بریتانیا یاد می‌شود، پیش‌بینی می‌شود که در طول زمان حدود ۵۰ میلیارد پوند به اقتصاد بریتانیا وارد کند.

🔻 این پروژه که قرار است در سال ۲۰۳۱ افتتاح شود، نه تنها به عنوان یک جاذبه گردشگری، بلکه به عنوان یک موتور اقتصادی برای منطقه و کشور شناخته می‌شود. به طور خاص، انتظار می‌رود این پارک تفریحی باعث ایجاد حدود ۲۸,۰۰۰ شغل، از جمله ۸,۰۰۰ شغل در بخش مهمان‌نوازی و صنایع خلاقانه، پس از آغاز به کار پارک گردد.

🔻 دولت بریتانیا اعلام کرده است که این پروژه در ایجاد شغل و رونق اقتصادی منطقه بدفورد نقش مهمی خواهد داشت و هدف از آن توسعه زیرساخت‌های محلی و حمایت از برنامه‌های آموزشی برای تربیت نیروی کار متخصص است.

🔍 منبع: Sky News

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
♦️ روسیه و چین از طرح مشترک تولید فیلم رونمایی می‌کنند

🔻 اولگا لیوبیموا، وزیر فرهنگ روسیه اعلام کرد که مسکو و پکن قصد دارند در پروژه‌های مختلف سرگرمی همکاری کنند. این برنامه در دیداری بین لیوبیموا و شن های‌شیانگ، مدیرکل گروه رسانه‌ای چین، در پکن مورد بحث قرار گرفت.

🔻 لیوبیموا گفت: «هدف ما این است که ایده‌های خاصی برای فیلم‌های مشترک تصویب کنیم که نه تنها مخاطبان زیادی را در روسیه و چین جذب کند، بلکه از نظر محتوا، هنری و باکیفیت نیز متمایز باشد.» او افزود که این طرح با حمایت اداری از مقامات مربوطه اجرا خواهد شد و به خلق فیلم‌های جدید و گسترش تبادلات تجاری و دولتی کمک خواهد کرد.

🔻 وزارت فرهنگ روسیه اشاره کرد که دو کشور قبلاً در پروژه‌های فیلم مشترک مشارکت کرده‌اند، از جمله فیلم تاریخی «ابریشم سرخ»، که در فوریه در روسیه با موفقیت اکران شد و در اولین ماه بیش از ۵۰۰ میلیون روبل (معادل ۵.۹ میلیون دلار) درآمد داشت. این وزارتخانه افزود که این فیلم به زودی در چین اکران خواهد شد.

🪄مشاهده متن کامل خبر با هوش مصنوعی 

🔍 منبع: RT

🆔 @Namafar_plus
♦️ محدودیت واردات فیلم‌های آمریکایی، واکنش چین به تعرفه‌های ۱۴۵درصدی

🔻 در واکنش به افزایش تعرفه‌های وارداتی ایالات متحده بر کالاهای چینی توسط دونالد ترامپ، چین اعلام کرد که واردات فیلم‌های هالیوودی را به‌طور فوری محدود خواهد کرد.

🔻 اداره ملی فیلم چین در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تصمیم در راستای قوانین بازار و احترام به انتخاب مخاطبان اتخاذ شده است. این اقدام تلافی‌جویانه در حالی صورت می‌گیرد که سهم فیلم‌های آمریکایی در گیشه چین به حدود ۵ درصد کاهش یافته و فیلم‌های داخلی حدود ۸۰ درصد از درآمد سالانه گیشه را به خود اختصاص داده‌اند.

🔻 این محدودیت‌ها می‌تواند تأثیرات مالی قابل توجهی بر استودیوهای هالیوودی داشته باشد، به‌ویژه با توجه به اینکه چین دومین بازار بزرگ فیلم در جهان است. تصمیم چین در حالی اتخاذ شده که تنش‌های تجاری بین دو کشور افزایش یافته و به نظر می‌رسد که چین از ابزارهای فرهنگی برای پاسخ به اقدامات اقتصادی آمریکا استفاده می‌کند.

🪄مشاهده متن کامل خبر با هوش مصنوعی 

🔍 منبع: Reuters

🆔 @Namafar_plus

#چین #تعرفه_آمریکا #هالیوود
♦️ تعرفه‌های جدید ترامپ، صنعت هنر را در شوک برد

🔻 در آوریل ۲۰۲۵، دونالد ترامپ تعرفه‌های جدیدی را علیه کشورها اعلام کرد؛ تعرفه‌هایی که صنعت هنر آمریکا را با موجی از نگرانی، هزینه‌های جدید و سردرگمی لجستیکی روبه‌رو کرده است.

🔻 از تغییر قیمت آثار هنری و مواد اولیه تا کاهش تعاملات فرهنگی و افزایش موانع تجاری، فعالان هنری را نگران پیامدهای این سیاست‌‌ کرده است.

🔻 از فوریه، فعالان هنر با تعرفه‌های جدید بر واردات از کشورهایی چون کانادا، مکزیک، هنگ‌کنگ و چین مواجه‌ بودند، هرچند آثار هنری اصیل، اشیای کلکسیونی و عتیقه‌جات همچنان معاف‌اند.

🔻 طبق فرمان اجرایی ترامپ از ۲ آوریل، تعرفه‌ی جدید ۱۰ درصدی بر اقلام مربوط به هنر اعمال می‌شود که برای برخی کشورها بیشتر نیز است.

🔻 با وجود استقرار هنرمندان و نهادهای هنری در آمریکا، این صنعت به واردات محصولات و تجهیزات هنری و فرهنگی از سایر کشورها است.

🔻 برخی گالری‌داران گفته‌اند بدون سازوکارهایی مانند «گواهی ورود موقت»، باید ۱۰ درصد تعرفه برای اقلام غیراصیل پرداخت کنند.

🪄مشاهده متن کامل خبر با هوش مصنوعی 

🔍 منبع: ARTnews
🆔 @Namafar_plus 

#صنعت_هنر #گالری #تعرفه_آمریکا
♦️ بریتانیا با بودجه ۱.۲ میلیون پوندی از هنرهای نوظهور حمایت کرد

🔻 برنامه‌ی هنرهای همه‌جانبه (Immersive Arts) در بریتانیا با تخصیص نزدیک به ۱.۲ میلیون پوند به ۸۳ پروژه‌ی خلاق، آغاز قدرتمندی داشته است.

🔻 این برنامه که با هدف حمایت از هنرمندان برای خلق آثار هنری با فناوری‌هایی چون واقعیت مجازی، افزوده، ترکیبی، هوش مصنوعی و... طراحی شده، یکی از گسترده‌ترین حمایت‌های چندساله از هنرهای نوظهور در بریتانیاست.

🔻 در دور نخست این برنامه، ۵۰ پروژه در مرحله‌ی شناسایی، ۲۴ پروژه در مرحله‌ی آزمایش، و ۹ پروژه در مرحله‌ی گسترش حمایت مالی دریافت کرده‌اند؛ از آثار تعاملی گرفته تا اجراهای زنده‌ای که تجربه‌ی حسی مخاطب را متحول می‌کنند.

🔻 وریتی مک‌اینتاش، مدیر برنامه و استاد دانشگاه UWE بریستول، درباره‌ی این حمایت‌ها گفت: «با افتخار از جسارت هنرمندانی که مسیرهای نو را تجربه می‌کنند، پشتیبانی می‌کنیم. ایده‌هایی که نه‌فقط آثار جدید، بلکه جوامعی خلاق و پژوهش‌محور می‌سازند».

🔍 منبع: creativescotland

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
♦️در بحبوحه‌ی جنگ تعرفه‌ها؛ آیا نتفلیکس اکنون سهام امن هالیوود است؟

🔻 در بحبوحه نگرانی‌ها در مورد جنگ تعرفه‌ها، ترس از رکود و نوسانات بازار سهام، سرمایه‌گذاران در صنعت رسانه و سرگرمی باید پول خود را کجا بگذارند؟ تحلیلگر شرکت مورگان استنلی، بنجامین سوینبرن، سهام نتفلیکس را به عنوان گزینه‌ای دفاعی و آن را به عنوان انتخاب اصلی خود در بخش رسانه و سرگرمی معرفی کرده است.

🔻 او معتقد است که نتفلیکس در یک محیط اقتصادی ضعیف، انعطاف‌پذیری نسبی نشان خواهد داد. با توجه به رشد در کسب‌وکار اشتراکی و ضعف اخیر دلار آمریکا، پیش‌بینی می‌شود که این شرکت حتی در بازار تبلیغات ضعیف هم عملکرد مثبتی داشته باشد.

🔍 منبع: Hollywood Reporter

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
♦️زاکربرگ در دادگاه: پلتفرم‌های متا فضای سرگرمی اند، نه صرفا شبکه‌ی اجتماعی شخصی

🔻 در ۱۴ آوریل ۲۰۲۵، دادگاه ضدانحصار مهمی علیه شرکت متا آغاز شد. کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC) این شرکت را متهم کرد که با خرید رقبای خود، به‌طور غیرقانونی انحصار در بازار «شبکه‌های اجتماعی شخصی» ایجاد کرده است.

🔻 کمیسیون تجارت فدرال آمریکا، بازار «شبکه‌های اجتماعی شخصی» را به‌صورت محدود تعریف کرده و تنها شامل فیسبوک، اینستاگرام، اسنپ‌چت و اپلیکیشن کوچکی به نام MeWe می‌داند. بر اساس این تعریف، متا ۷۸ درصد از کاربران فعال ماهانه و ۸۵ درصد از زمان صرف‌شده کاربران را در اختیار دارد.

🔻 در مقابل، متا با این تعریف مخالف است و معتقد است که بازار شبکه‌های اجتماعی بسیار گسترده‌تر و شامل، یوتیوب، تیک‌تاک و... است. مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، در دادگاه گفت: فیسبوک دیگر فقط برای ارتباط با دوستان و خانواده نیست، بلکه به فضایی برای کشف محتوا و سرگرمی تبدیل شده است.

🔍 منبع: Music Ally

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
♦️ وزیر راه و شهرسازی ایران از رشد ۱۸.۳ درصدی سفرهای نوروزی خبر داد

🔻 وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جابجایی بیش از ۲۲ میلیون نفر مسافر در نوروز امسال، از رشد ۱۸.۳ درصدی جابجایی مسافران در شقوق مختلف سفرهای جاده‌ای دریایی هوایی و ریلی خبر داد.

🔻 فرزانه صادق عصر چهارشنبه در آیین تجلیل از خادمان سفرهای نوروزی افزود: از این تعداد بیش از ۹ میلیون و ۲۹۳ هزار نفر در بخش جاده‌ای (حمل و نقل عمومی، رشد ۲۷ درصدی)، بیش از ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در بخش دریایی (رشد ۱۷ درصدی)، ۳ میلیون و ۶۸۵ هزار و ۳۲۹ نفر در حمل و نقل هوایی (رشد ۸.۵ درصدی) و یک میلیون و ۸۴۳ هزار و ۲۶۷ نفر در بخش ریلی (رشد ۸ درصدی) جابجا شدند.

🔍 منبع: خبرگزاری ایرنا

🆔 @Namafar_plus
♦️ صنعت اسباب‌بازی هند در آستانه جهش؟ پیامدهای جنگ تجاری آمریکا و چین

🔻 صنعت اسباب‌بازی هند آماده بهره‌برداری از فرصت‌های جنگ آمریکا و چین است. صادرکنندگان هندی اعلام کرده‌اند که تولیدکنندگان داخلی در حال گسترش سرمایه‌گذاری‌های مشترک با شرکت‌های جهانی هستند.

🔻 آمریکا تعرفه‌های اضافی ۲۶ درصدی بر واردات از هند اعمال کرده است، درحالی‌که سایر کشورها از جمله چین و ویتنام با تعرفه‌های بیشتری روبه‌رو شده‌اند.

🔻 مانو گوپتا، مدیرعامل شرکت Playgro Toys India، اظهار داشت: فرصت‌های بزرگی برای صادرکنندگان ما وجود دارد. صادرات ویتنام حدود ۶ میلیارد دلار و چین ۸۰ میلیارد دلار است. اکنون محصولات آن‌ها با تعرفه‌های بالاتری نسبت به اسباب‌بازی‌های هندی مواجه است.

🔻گوپتا تأکید کرد که انعقاد سریع توافق‌نامه تجاری دوجانبه با آمریکا به افزایش صادرات اسباب‌بازی هند کمک خواهد کرد.

🔻 آمیتاب خارباندا، مدیر گروه Sunlord، نیز می‌گوید: اجرای استانداردهای کیفی و افزایش تعرفه‌های گمرکی، به تولیدکنندگان داخلی کمک می‌کند تا تولید را افزایش داده و وابستگی به واردات از چین را کاهش دهند.

🔍 منبع: IndiaRetailing

🆔 @Namafar_plus
♦️ گردشگری با بالون هوای گرم در ترکیه رکورد زد؛ بیش از ۹۳۳ هزار گردشگر در سال ۲۰۲۴

🔻 ترکیه در سال ۲۰۲۴ با ثبت رکوردی جدید در گردشگری بالن‌سواری، میزبان ۹۳۳٬۱۹۵ گردشگر در این حوزه بود. این آمار که توسط اداره کل هوانوردی غیرنظامی ترکیه منتشر شده، نشان‌دهنده افزایش ۲۵ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۳ است.

🔻 اداره کل هوانوردی غیرنظامی ترکیه با هدف گسترش گردشگری بالن‌سواری، بررسی مجوز پرواز در مناطق جدید و بازرسی‌های ایمنی را آغاز کرده، اما شرکت «Butterfly Balloons» تأکید دارد که شرایط نامساعد جوی، چالش اصلی توسعه مسیرهای جدید است؛ چرا که پرواز بالن‌ها به شدت به عواملی مانند باد، باران و مه وابسته است. هم‌اکنون ۷۱ اپراتور با ۴۴۱ بالن فعال در سراسر ترکیه به ارائه خدمات گردشگری هوایی مشغول‌اند.

🔍 منبع: malaymail

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
#هوش_مصنوعی

♦️نرم‌افزار «کاسکادور»، ابزار هوش مصنوعی برای تولید انیمیشن‌ طبیعی و نرم معرفی کرد

🔻 نرم‌افزار انیمیشن‌سازی کاسکادور در به‌روزرسانی جدید خود، نسخه ۲۰۲۵.۱، ابزاری هوش مصنوعی معرفی کرده که قادر است به‌طور خودکار انیمیشن‌های با حرکات طبیعی و نرم بین دو حالت مختلف تولید کند.

🔻 این ابزار که «این‌بتوینینگ» نام دارد، روندی را که پیش‌تر برای تولید انیمیشن‌های میان دو حالت مختلف نیاز به زمان و دقت زیادی داشت، به شکلی خودکار و سریع انجام می‌دهد.

🔍 منبع: AWN.com

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
♦️نتفلیکس گیمز در سودای رهبری صنعت بازی

🔻 نتفلیکس گیمز که در سال ۲۰۲۱ راه‌اندازی شد، هنوز جایگاه چشمگیری در بازار بازی‌ها پیدا نکرده، اما این به معنای کم‌کاری نیست. از عرضه بازی‌هایی چون Twelve Minutes تا خرید استودیوهایی مانند Night School Studio، همگی گویای مسیر متنوع و بلندپروازانه این شرکت‌اند.

🔻 در جریان کنفرانس توسعه‌دهندگان بازی در سانفرانسیسکو، آلن تسکان، رئیس بخش گیمز نتفلیکس، به‌همراه جیت شروف، معاون فناوری و توسعه پرتفوی این بخش، استراتژی‌های نتفلیکس را به خبرنگاران شرح دادند.

🔻 آلن تسکان، رئیس بخش گیمز گفت: «ماموریت ما در نتفلیکس، سرگرم‌ کردن مردم است و اکنون دست‌کم ۷۰۰ میلیون نفر را سرگرم می‌کنیم. بازی‌ها گام بعدی در تحقق این هدف‌اند.»

🔻 تسکان و شروف از استراتژی تازه نتفلیکس برای جذب طیف متنوعی از بازیکنان و سبک‌های بازی گفتند. شروف اصطلاح «Couchplay» را برای بازی‌هایی به‌کار برد که هم چندنفره و هم تک‌نفره‌اند، روی تلویزیون اجرا می‌شوند و با موبایل کنترل می‌شوند.

🪄مشاهده متن کامل خبر با هوش مصنوعی 

🔍 منبع: Deadline

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
13.04.202507:36
📚 #هفدهمین شماره از فصلنامهٔ مجازی #فرهنگ‌_شهرت #پرونده_دانش_و_شهرت منتشر شد:

🔻 شهرت؛ جهانی که با دستاوردهای علم به پیش می‌رود (سرمقاله)
✍🏻 عطیه مهرابی

🔻 چرا علم باید دیده شود؟
✍🏻 دکتر زهرا اجاق

🔻 علمی که هم مثله شد و هم مشهور
✍🏻 محمدامین حسام

🔻 دانش هواداری
✍🏻 معصومه شمس

🔻 از برج به میدان؛ یک دفاعیهٔ محتاطانه از سلبریتی‌شدن دانشگاهیان
✍🏻 دکتر امیرحسن موسوی

🔻 سلامت روان، کالای اینستاگرامی
✍🏻 نازنین خرم

🔻سلبریتوزولام
✍🏻 محمدرضا قرقانی

🔻 وقتی از اسطورهٔ مصرف در عصر فراواقع حرف می‌زنیم دقیقاً از چه حرف میزنیم؟
✍🏻 هلیا دستخوش منفرد

🔻 انسانی که ساکن کوه المپ شد؛ یادداشتی در باب الهیات، شهرت و علم
✍🏻 هانیه ملک‌محمدی

🔻آزردگی، دغدغهٔ خاطر و ناخشنودی ممنوع؛ پیوند سرگرمی، دانش و نمایشی‌شدن با تکیه بر آراء نیل پستمن
✍🏻 حسنا براتی

🔻چوب شهرت بر سرمان؛ بررسی پدیدهٔ معلم‌بلاگرهای اینستاگرام
✍🏻 ستایش شکوهی

🔻 رسانه‌ها و استفادهٔ ابزاری از دانش (معرفی کتاب)
✍🏻 فاطمه فرخ‌شاد

🔻 علم، سلبریتی‌ها و مشارکت عمومی
✍🏻 دکتر سمانه کوهستانی

🔻 مرور مقالات
✍🏻 جمعی از نویسندگان

🆔 @Celebrity_Culture
♦️ سرمایه‌گذاری عربستان سعودی برای جذب گردشگران خارجی به رکورد ۴۱ میلیارد دلار رسید

🔻 سرمایه‌گذاری عربستان سعودی در جذب گردشگران خارجی در سال ۲۰۲۴ به ۱۵۳.۶۱ میلیارد ریال سعودی (۴۰.۹۵ میلیارد دلار) رسید که نشان‌دهنده افزایش ۱۳.۸۲ درصدی نسبت به سال قبل است. این رشد ناشی از سرمایه‌گذاری‌های کلان در پروژه‌های عظیمی مانند «قدیه» و «نئوم» است که جزو برنامه «چشم‌انداز ۲۰۳۰» برای تنوع اقتصادی و کاهش وابستگی به نفت محسوب می‌شوند.

🔻 علاوه بر این، در سال ۲۰۲۴، عربستان سعودی پذیرش‌های ۳۰ میلیون بازدیدکننده بین‌المللی بود که ۹.۵ درصد نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد. این افزایش به توسعه پروژه‌های گردشگری مانند «دریای سرخ» و «دریه» نسبت داده می‌شود که تجربه‌های فرهنگی و تفریحی متنوعی را ارائه می‌دهند.

🔻 این پیشرفت‌ها نشان‌دهنده تلاش عربستان سعودی برای تبدیل شدن به مقصد گردشگری پیشرو در جهان و دستیابی به هدف ۱۵۰ میلیون بازدید سالانه تا سال ۲۰۳۰ است. 

🔍 منبع: Blooloop

🆔 @Namafar_plus

#عربستان #گردشگری
♦️ رونمایی یک استودیوی بریتانیایی از ابزار هوش مصنوعی برای تسریع تولید انیمیشن‌

🔻 استودیو تولید مجازی بریتانیایی «Dimension» از مجموعه‌ای از ابزارهای جدید هوش مصنوعی رونمایی کرد که هدف آن‌ها «توانمندسازی هنرمندان و افراد خلاق» در روند تولید محتواست. این استودیو برای نمایش قابلیت‌های ابزارهای جدید خود، انیمیشنی کودکانه تولید کرد و تخمین می‌زند که این فناوری توانسته زمان تولید را به یک‌سوم کاهش دهد.

🔻 این شرکت معتقد است که خط تولید هوش مصنوعی آن، Dimension را به شریکی ایده‌آل برای پروژه‌هایی تبدیل می‌کند که در پی استفاده از ظرفیت‌های خلاقانهٔ هوش مصنوعی هستند، به‌ویژه در قالب‌هایی چون انیمیشن، محتوای کوتاه یا تبلیغات که نیازمند تحویل سریع و همزمان حفظ کیفیت بالا هستند.

🔻 همچنین، Dimension تأکید دارد که رویکرد آن به هوش مصنوعی «انسان‌محور» است؛ یعنی سیستم به گونه‌ای طراحی شده که کنترل خلاقانه در اختیار هنرمند باقی بماند.

🔍 منبع: Hollywood Reporter

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
♦️سفر و گردشگری تا سال ۲۰۳۵، ۴.۵ میلیون شغل جدید در اتحادیه اروپا ایجاد می‌کند

🔻 بر اساس جدیدترین تحقیقات اقتصادی شورای جهانی سفر و گردشگری (WTTC)، پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۳۵، بخش سفر و گردشگری در اتحادیه اروپا ۴.۵ میلیون شغل جدید ایجاد کند و تعداد کل مشاغل این بخش به بیش از ۳۰ میلیون برسد. این رشد نشان‌دهنده نقش حیاتی این صنعت در اقتصاد و جامعه اروپا است.

🔻 این بخش در آینده نزدیک حدود یک شغل از هر هفت شغل در منطقه را پشتیبانی خواهد کرد و به یکی از صنایع استراتژیک اتحادیه اروپا تبدیل می‌شود. بر اساس پیش‌بینی‌های WTTC، سهم تولید ناخالص داخلی (GDP) بخش سفر و گردشگری به حدود ۲.۳ تریلیون یورو خواهد رسید که سهم این بخش از اقتصاد اتحادیه اروپا را به نزدیک ۱۱٪ افزایش می‌دهد.

🔍 منبع: WTTC

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
♦️ سهم ۱.۲ تریلیون دلاری صنایع فرهنگی و هنری در اقتصاد آمریکا

🔻 بر اساس گزارش جدید حساب اقماری تولیدات هنری و فرهنگی (ACPSA)، صنایع هنری و فرهنگی ایالات متحده در سال ۲۰۲۳ با رشدی بیش از دو برابر نرخ رشد کل اقتصاد کشور، به ارزش افزوده‌ای معادل ۱.۲ تریلیون دلار دست یافتند. این رقم معادل ۴.۲ درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) آمریکا است.

🔻 پخش آنلاین و استریمینگ، بیشترین سهم را در این رشد داشته و به بزرگ‌ترین صنعت فرهنگی آمریکا در سال ۲۰۲۳ تبدیل شده است. همچنین صادرات محصولات فرهنگی آمریکا در همین سال به ۹۱.3 میلیارد دلار رسید که با در نظر گرفتن واردات ۵۴.۵ میلیارد دلاری، مازاد تجاری ۳۶.۸ میلیارد دلاری را برای این بخش رقم زد.

🔻 بنیاد موقوفات ملی هنرها در این گزارش تأکید می‌کند که نرخ رشد صنایع هنری و فرهنگی، با در نظر گرفتن تورم، بیش از دو برابر نرخ رشد کل اقتصاد آمریکا بوده است. همچنین این صنایع اکنون از صنایعی مانند کشاورزی، معدن و حمل‌ونقل سهم اقتصادی بیشتری دارند.

🪄مشاهده متن کامل خبر با هوش مصنوعی 

🔍 منبع: NEA

#نمافر_پلاس | اخبار تخصصی صنایع فرهنگی و سرگرمی

🆔 @Namafar_plus
♦️۸۰درصد واردات اسباب‌بازی آمریکا از چین، تعرفه‌های ترامپ بحران ساز شد

🔻در بحبوحه‌ی جنگ تجاری میان ایالات متحده و چین، صنعت اسباب‌بازی آمریکا با چالش‌های بی‌سابقه‌ای مواجه شده است. با اعمال تعرفه‌های سنگین بر واردات اسباب‌بازی از چین، که حدود ۸۰ درصد از اسباب‌بازی‌های وارداتی به آمریکا را تأمین می‌کند، قیمت‌ها افزایش یافته و فشار بر تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان آمریکایی بیشتر شده است.

🔻گِرِگ آهرن، رئیس و مدیرعامل انجمن اسباب‌بازی آمریکا، اظهار داشت: «همه درگیر جنبه‌های اقتصادی این موضوع هستند، اما جنبه انسانی آن نادیده گرفته می‌شود. تا فصل بازگشت به مدرسه، قیمت‌ها ممکن است ۳۵ درصد یا بیشتر افزایش یابد که فشار زیادی بر خانواده‌های آمریکایی وارد می‌کند و دسترسی کودکان به اسباب‌بازی‌ را محدود می‌کند.»

🔻این تعرفه‌ها که توسط واردکنندگان پرداخت می‌شود، باعث افزایش قیمت‌ها در فروشگاه‌ها، کاهش حاشیه سود و فشار بر تولیدکنندگان کوچک اسباب‌بازی شده است. بسیاری از این تولیدکنندگان هنوز از تأثیرات همه‌گیری، مشکلات حمل‌ونقل و تورم بهبود نیافته‌اند.

🪄مشاهده متن کامل خبر با هوش مصنوعی 

🔍 منبع: toybook

🆔 @Namafar_plus
♦️ بی‌تی‌اس محبوب‌ترین گروه کی‌پاپ میان مخاطبان جهانی هالیو شد

🔻 بر اساس یک گزارش دولتی در کره جنوبی، خارجی‌هایی که با فرهنگ پاپ کره آشنا شده‌اند، بیشتر از هر محتوای دیگری، کره را با موسیقی محبوب این کشور یعنی کی‌پاپ می‌شناسند.

🔻 این گزارش که توسط وزارت فرهنگ، ورزش و گردشگری کره جنوبی و بنیاد تبادل بین‌المللی فرهنگ کره تهیه شد، نشان می‌دهد که ۱۷.۸ درصد از پاسخ‌دهندگانی که پیش‌تر با فرهنگ پاپ کره آشنا بودند، هنگام فکر کردن به این کشور، ابتدا کی‌پاپ در ذهن‌شان تداعی می‌شود. این هشتمین سال پیاپی است که کی‌پاپ در این دسته‌بندی در رتبه اول قرار می‌گیرد.

🔻 گروه بی‌تی‌اس برای هفتمین سال متوالی به‌عنوان محبوب‌ترین گروه کی‌پاپ شناخته شد و ۲۴.۶ درصد از آرا را به خود اختصاص داد. گروه بلک‌پینک نیز برای ششمین سال پیاپی در رتبه دوم قرار گرفت.

🔻 غذای سنتی کره‌ای یا «hansik» با ۱۱.۸ درصد در رتبه دوم و سریال‌های کره‌ای با ۸.۷ درصد در رتبه سوم قرار گرفتند. در بخش تلویزیونی، سریال «بازی مرکب» برای چهارمین سال پیاپی به‌عنوان محبوب‌ترین سریال کره‌ای انتخاب شد.

🔍 منبع: The Korea Times

🆔 @Namafar_plus 

#بی‌تی‌اس #کی‌پاپ
Shown 1 - 21 of 21
Log in to unlock more functionality.