Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Лачен пише
Лачен пише
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Лачен пише
Лачен пише
Zoomit | زومیت avatar
Zoomit | زومیت
Zoomit | زومیت avatar
Zoomit | زومیت
ایالات متحده در آستانه کاهش چشمگیر تعرفه‌های چین؛ از ۱۴۵ درصد به ۵۰ درصد

🔴 به گزارش روزنامه نیویورک پست، دولت ایالات متحده آمریکا در حال بررسی طرحی جدید برای کاهش قابل توجه تعرفه‌های اعمال‌شده بر واردات کالاهای چینی است. طبق این گزارش، در صورت نهایی شدن این تصمیم، تعرفه‌ها از سطح کنونی ۱۴۵ درصد به حدود ۵۰ درصد کاهش خواهد یافت.

👨‍💻 @TheZoomit
08.05.202509:05
فوری: آپدیت One UI 7 برای گلکسی A35 منتشر شد

🔴 با وجود اینکه سامسونگ آپدیت One UI 7 را با چند ماه تأخیر منتشر می‌کند، اما حالا سرعت ارائه‌ی آن را به‌طرز محسوسی افزایش داده است. در هفته‌های اخیر شاهد انتشار پیاپی این آپدیت برای مدل‌های مختلف در بازارهای سرتاسر جهان بوده‌ایم. حالا نوبت به گلکسی A35 رسیده است تا طعم نسخه‌ی جدید One UI را بچشد.

🔴 بر اساس اعلام افشاگر نام‌آشنا Tarunvats33، آپدیت One UI 7.0 مبتن‌بر اندروید ۱۵ برای کاربران گلکسی A35 در کره‌جنوبی در دسترس قرار گرفت. این به‌روزرسانی با شماره نسخه‌ی A356NKSU4BYDD منتشر شده و حجم آن حدود ۳٫۵ گیگابایت است. وصله‌ی امنیتی آوریل ۲۰۲۵ (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۴) نیز در این آپدیت اعمال شده است.

🔴 رابط کاربری One UI 7.0 محیط جدیدی برای گوشی سامسونگ مدل A35 به ارمغان می‌آورد و قابلیت‌های جدیدی را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد. هرچند شرکت کره‌ای هنوز لیست رسمی تغییرات این نسخه را منتشر نکرده است، اما انتظار می‌رود بسیاری از بهبودهای اندروید ۱۵ همراه با تغییرات بصری، تجربه‌ی کار با گلکسی A35 را به‌طور محسوسی ارتقاء دهند.

در زومیت بخوانید: فوری: آپدیت One UI 7 برای گلکسی A35 منتشر شد

👨‍💻 @TheZoomit
پیروزی دوباره مایکروسافت در دادگاه؛ قرارداد اکتیویژن منع قانونی ندارد

🔴 دادگاه تجدیدنظر نهم ایالات متحده، حکم دادگاه مبنی‌بر قانونی‌بودن خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت را تأیید کرد. کمیسیون فدرال تجارت (FTC) پیش‌تر برای جلوگیری از این ادغام بزرگ در صنعت بازی، شکایتی مطرح کرد و مدعی شده بود این معامله قوانین ضدانحصار را نقض می‌کند.

🔴 در حکم امروز، دادگاه اعلام کرد FTC نتوانسته اثبات کند مایکروسافت دسترسی به بازی‌های محبوبی مانند Call of Duty را روی محصولات برندهای دیگر محدود خواهد کرد و استدلال این نهاد مبنی‌بر لطمه به رقابت در حوزه‌ی خدمات اشتراک بازی و استریم ابری مورد پذیرش قرار نگرفت.

🔴 انحصاری‌کردن بازی‌ها برای یک پلتفرم از محورهای اصلی شکایت FTC بود، اما قاضی دانیل پی کالینز در رأی خود نوشت: «تمام تولیدکنندگان بزرگ به چنین رویه‌ای متوسل شده‌اند.» از سوی دیگر، مایکروسافت با ارائه‌ی بازی‌های اختصاصی خود روی پلتفرم‌های دیگر، به کاهش نگرانی‌ها کمک کرده است؛ موضوعی که می‌تواند پذیرش کامل این معامله از سوی نهادهای نظارتی را تسهیل کند.

🔴 معامله‌ی ۶۸٫۷ میلیارد دلاری خرید اکتیویژن بلیزارد در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر و آبان ۱۴۰۲) نهایی شد، اما از همان ابتدا با چالش‌های متعددی از سوی FTC مواجه بود. اولین‌بار نیست که دادگاه تجدیدنظر تلاش این نهاد برای متوقف‌کردن روند ادغام را رد می‌کند.

در زومیت بخوانید: پیروزی دوباره مایکروسافت در دادگاه؛ قرارداد اکتیویژن منع قانونی ندارد

👨‍💻 @TheZoomit
نتایج تکان‌دهنده: بهینه‌ترین لپ‌تاپ‌های ویندوزی دست‌کم ۴ سال از مک‌بوک عقب‌ترند

🔴 معمولا در دنیای کامپیوترهای شخصی، «قدرت خام پردازشی» بیشتر از هر پارامتر دیگری مورد توجه قرار می‌گیرد؛ اما وقتی پای لپ‌تاپ‌ها و قابلیت حمل‌شان به‌میان می‌آید، «بهره‌وری یا نسبت عملکرد به توان مصرفی» بیشترین تأثیر را بر تجربه‌ی کاربری دستگاه می‌گذارد؛ هرچند که در عمده‌ی بررسی‌ها، توجهی بدان نمی‌شود.

🔴 اپل در سال ۲۰۲۰ گذار به تراشه‌های اختصاصی‌اش در کامپیوترهای مک را اعلام کرد و از مک‌بوک پرو / مک‌بوک ایر M1 به‌عنوان نخستین موج از کامپیوترهای مجهز به اپل‌سیلیکون پرده برداشت؛ لپ‌تاپ‌هایی که با شارژدهی فوق‌العاده و عملکرد چابک، ساکت و خنک در کانون توجهات قرار گرفتند؛ اما عامل اصلی درخشش این لپ‌تاپ‌ها، نه قدرت پردازشی صِرف، بلکه بهره‌وری بی‌نظیرشان بود.

🔴 در نقطه‌ی مقابل مک‌بوک‌های اپل، لپ‌تاپ‌های ویندوزی بهره‌وری فاجعه‌باری دارند؛ نسل‌های قبلی لپ‌تاپ‌های اینتل و AMD نه قدرت پردازش تک‌هسته‌ای موردنیاز برای رقابت با چابکیِ مک‌بوک‌ها را داشتند، نه بهره‌وری‌شان به‌اندازه‌ای بود که شارژدهی معقولی ارائه دهند و خنک و بی‌صدا کار کنند؛ اما ظهور رقیبی قدرتمند در کوپرتینو، بالأخره تراشه‌سازهای کهنه‌کار را به تکاپو واداشته است.

🔴 از تراشه‌های Ryzen AI و Ryzen AI Max ای‌ام‌دی و خانواده‌ی Core Ultra 200V (لونارلیک) اینتل گرفته تا تراشه‌های پرسروصدای Snapdragon X کوالکام، همگی برای رقابت با تراشه‌های سری M اپل معرفی شده‌اند. در بررسی سرفیس‌لپ‌تاپ ۷ تا حدودی با عملکرد Snapdragon X Elite آشنا شدیم؛ اخیرا نیز چند مدل از لپ‌تاپ‌های ویندوزی با تراشه‌های لونارلیک از جمله Vivobook S14 ایسوس وارد بازار ایران شده‌اند که به‌زودی بررسی آن به‌قلم محمدحسین معیدفر در زومیت منتشر می‌شود.

در زومیت بخوانید: نتایج تکان‌دهنده: بهینه‌ترین لپ‌تاپ‌های ویندوزی دست‌کم ۴ سال از مک‌بوک عقب‌ترند

👨‍💻 @TheZoomit
میان‌رده‌های گلکسی A به قابلیت‌های محبوب گلکسی S25 مجهز شدند

🔴 سامسونگ انتشار به‌روزرسانی ماه می (اردیبهشت و خرداد) را برای گوشی‌های سری گلکسی A از جمله گلکسی A36 و A26 آغاز کرد.

🔴 مهم‌ترین تغییر، اضافه‌شدن قابلیتی به دکمه‌ی کناری گوشی است که امکان اجرای سریع دستیار هوش مصنوعی جمنای را فراهم می‌کند. پیش‌تر، این قابلیت فقط برای گوشی‌های سری گلکسی S در دسترس بود.

🔴 با آپدیت جدید سامسونگ، کاربران می‌توانند دکمه‌ی کناری را برای اجرای جمنای تنظیم کنند یا در صورت تمایل، عملکرد آن را به بیکسبی تغییر دهند.

🔴 توانایی‌های جمنای گسترش یافته و حالا می‌تواند با اپلیکیشن‌هایی مانند تقویم، یادداشت‌ها و ساعت سامسونگ تعامل داشته باشد. کاربران می‌توانند وظایف خود را از طریق فرمان‌های صوتی طبیعی انجام دهند؛ مشابه آنچه در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ ارائه شده است.

🔴 گلکسی A56 با آپدیت جدید، بسته‌ی امنیتی ماه می (اردیبهشت و خرداد) را دریافت کرده است.

در زومیت بخوانید: میان‌رده‌های گلکسی A به قابلیت‌های محبوب گلکسی S25 مجهز شدند

👨‍💻 @TheZoomit
همراه اول با کمک همراه‌فاند به دنبال هوشمندسازی صنایع کشور است

🔴 مهدیار آقانصیر، معاون سرمایه‌گذاری همراه اول، در نشست هوشمندسازی صنایع اعلام کرد که این اپراتور با پایان برنامه قبلی، وارد مسیر پنج‌ساله‌ای برای تبدیل شدن به یک شرکت فناوری (TechCo) شده است.

🔴 او به زومیت گفت همراه اول با دو محور اصلی—ارائه راهکارهای هوشمند به نهادهای حاکمیتی و سرمایه‌گذاری فناورانه از طریق همراه فاند—در حال ورود به پروژه‌های کلان کشور از جمله صنعت پتروشیمی و انرژی است. پروژه‌هایی مانند «باانرژی» که سال گذشته با کمک توانیر برگزار شد و همچنین توسعه زیرساخت 5G بخشی از همین مسیر تحول‌اند.

🔴 وی همچنین در گفتگو با زومیت تأکید کرد که همراه اول در مدل جدید، تفکیکی بین B2B و B2C قائل نیست و تمرکز اصلی، خلق ارزش فناورانه و همکاری با شرکت‌های خصوصی و نهادهای حاکمیتی است. آقانصیر از حضور فعال این اپراتور در رویدادهای بین‌المللی مانند GITEX و مذاکرات صادراتی نیز خبر داد و آینده همراه اول را در هم‌افزایی فناوری، سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت دیجیتال کشور ترسیم کرد.

در زومیت بخوانید: همراه اول با کمک همراه‌فاند به دنبال هوشمندسازی صنایع کشور است

👨‍💻 @TheZoomit
⭕️ رونمایی از ۸۶‌امین سایت 5G همراه اول در استان مازندران توسط وزیر ارتباطات

🔹همزمان با سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان مازندران، همراه اول با دستور سیدستار هاشمی از ۵۹ طرح ارتباطی به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال بهره‌برداری کرد.

🔹در این مراسم که به‌صورت ارتباط از راه دور با حضور سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران و جمعی از مقامات وزارت ارتباطات و مدیران استانی و محلی برگزار شد، به‌صورت نمادین از ۸۶‌امین سایت ۵G همراه اول در استان مازندران در شهرستان ساری و نیز سایت نسل ۴ این اپراتور در منطقه گردشگری الیمالات شهرستان نور از محل USO رونمایی شد.

🔹امین بخشی‌زاده، مدیرکل عملیات مناطق همراه اول در این مراسم تعداد سایت‌های فعال همراه اول در استان مازندران را ۱۴۵۳ سایت برشمرد و گفت: ۱۳۳۱ سایت از این سایت‌ها از تکنولوژی نسل چهار برخوردار است. وی افزود: از ابتدای دولت چهاردهم همراه اول معادل ۱/۱ همت در زیرساخت‌های ارتباطی استان مازندران سرمایه‌گذاری کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به راه‌اندازی ۴۲ سایت 5G اشاره کرد.

https://mci.ir/-9JUHW0
@mcinews
گزارش سال راست‌چین: وردپرس فارسی با ۸۶ درصد رشد، سریع‌ترین رشد جهانی را تجربه کرد

🔴 در مراسم رونمایی از گزارش سال وردپرس ایران ۱۴۰۳ توسط راست‌چین، کامران یزدانی‌نیا، مدیرعامل این شرکت، اعلام کرد وردپرس با ۶۱.۳ درصد سهم بازار جهانی و پشتیبانی از ۵۲۱ میلیون وب‌سایت، محبوب‌ترین CMS دنیاست. در ایران، ۸۳۹ هزار وب‌سایت وردپرسی وجود دارد که ۵۰ درصد کل وب‌سایت‌های کشور را تشکیل می‌دهند و ۱۱۴ هزار مورد از ۲۸۹ هزار فروشگاه آنلاین ایرانی مبتنی بر وردپرس هستند.

🔴 وردپرس فارسی با رشد ۸۶ درصدی در سال گذشته، بالاترین نرخ رشد جهانی را ثبت کرده است. راست‌چین از سال ۱۳۹۱ با ۷ هزار محصول (۳۳۴۷ محصول فعال) ۷۳ درصد ارزش بازار وردپرس ایران و ۶۸ درصد سهم فروش را در اختیار دارد.

🔴 یزدانی‌نیا افزود که افزونه Elementor Pro و قالب WoodMart پرفروش‌ترین محصولات وردپرس فارسی هستند و نسل زد بیشترین کاربران وردپرس را تشکیل می‌دهد. او تأکید کرد راست‌چین با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد تومانی در زیرساخت‌های ابری و راه‌اندازی شتابدهنده با حمایت ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی، به توسعه وردپرس کمک می‌کند.

مشروح این گزارش را در زومیت بخوانید: گزارش سال راست‌چین: وردپرس فارسی با ۸۶ درصد رشد، سریع‌ترین رشد جهانی را تجربه کرد

👨‍💻 @TheZoomit
پرداخت غرامت ۹۵ میلیون دلاری به کاربران آیفون شروع شد

🔴 اپل فرایند پرداخت غرامت به کاربران آمریکایی که بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۴ با مشکل فعال‌سازی ناخواسته‌ی سیری در دستگاه‌های ساخت این شرکت مواجه شده‌اند را آغاز کرد. این اقدام بخشی از توافق ۹۵ میلیون دلاری برای پایان‌دادن به شکایتی جمعی درباره‌ی شنود مکالمات کاربران از سوی دستیار صوتی سیری است.

🔴 در سال ۲۰۱۹ مشخص شد که سیری برخی مکالمات خصوصی کاربران را بدون اجازه‌ی آن‌ها ضبط کرده و برای بررسی در اختیار پیمان‌کاران قرار داده است. این موضوع باعث انتقادات گسترده‌ شد و کاربران ادعا کردند اپل بدون شفاف‌سازی کافی، حریم خصوصی آن‌ها را نقض کرده است.

🔴 به‌نوشته‌ی مک‌رومرز، اپل در واکنش به مشکل سیری اعلام کرد که هیچ‌گاه از داده‌های این دستیار شخصی برای تبلیغات یا فروش به سایر شرکت‌ها استفاده نکرده و هدف از تحلیل داده‌ها صرفاً بهبود عملکرد سیری بوده است. بااین‌حال، غول فناوری اهل کوپرتینو برای اجتناب از ادامه‌ی روند حقوقی تصمیم به پرداخت مبلغی به کاربران گرفت.

🔴 کاربرانی که واجد شرایط هستند می‌توانند تا تاریخ ۲ جولای ۲۰۲۵ (۱۱ تیر ۱۴۰۴) فرم دریافت غرامت را تکمیل کنند. به ازای هر دستگاه مجهز به سیری، تا سقف ۲۰ دلار غرامت پرداخت می‌شود و امکان ثبت حداکثر پنج دستگاه وجود دارد. ارسال فرم نیازمند اثبات استفاده‌ی ناخواسته از سیری در مکالماتی خصوصی است.

🔴 در پی این رسوایی، اپل از سال ۲۰۱۹ تغییراتی اساسی در سیاست‌های سیری اعمال کرد. از جمله این اقدامات می‌توان به توقف همکاری با پیمان‌کاران، افزودن گزینه‌ی حذف داده‌های کاربر و انتقال بخشی از پردازش‌های سیری به‌صورت داخلی در دستگاه‌ها برای حفظ بیشتر حریم خصوصی اشاره کرد.

در زومیت بخوانید: پرداخت غرامت ۹۵ میلیون دلاری به کاربران آیفون شروع شد

👨‍💻 @TheZoomit
Reposted from:
INVERSE School avatar
INVERSE School
07.05.202515:46
🎯 قیمت‌ها رو به گذشته برگردوندیم!
یادگیری درست، دقیقاً همون‌طور که خودت می‌خوای
💎
@inverseschool

✨ ما تو اینورس خوب می‌دونیم یادگیری فقط به علاقه ربط نداره؛ به شرایط هم وابسته‌ست و حالا می‌تونید:

✅ دوره‌ها رو با نصف قیمت تهیه کنید!
✅ دستتون بازه که دوره رو با منتورشیپ بگیرید یا بدون اون.
✅ هر زمان خواستید منتورشیپ ۳ تا ۱۲ ماهه رو جداگانه اضافه کنید.

این یعنی هزینه‌ کمتر برای شروع، انعطاف کامل در یادگیری، کیفیت و تخصص همیشگی اینورس 💎

🚀 کدتخفیف مخصوص اعضای کانال:
zoomit10

📌 برای شروع مسیر یادگیری به سایت اینورس سر بزنید:
https://nvrs.me/mpo

@inverseschool
💌سپرده سبا؛ محصولی متمایز برای قدردانی از اعتماد مشتریان بانک پارسیان
👤مدیر بازاریابی و توسعه کسب‌وکار بانک پارسیان با اشاره به استقبال چشمگیر مشتریان از سپرده «سبا»، از برنامه‌های توسعه‌ای بانک برای ارتقاءِ مزایا و خدمات این سپرده در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

📑📎 آشنایی بیشتر با سپرده سبا

@iparsianbank
حتی الکترونیک آرتز هم از بازی GTA 6 هراس دارد

🔴 در دنیایی که توسعه‌دهندگان بزرگ می‌توانند ناگهان و بدون هیچ هشدار قبلی، بازی‌های بزرگ منتشر کند، طبیعی‌ است که سایر استودیوهای بازی‌سازی کمی نگران شوند. انتشار چنین پروژه‌هایی مخصوصاً برای توسعه‌دهندگان مستقل می‌تواند حکم کابوس واقعی را داشته باشد؛ پروژه‌ای که شاید سال‌ها وقت و انرژی صرف آن شده است، ناگهان زیر سایه‌ی غول‌های بازی‌سازی قرار بگیرد و فرصت حیاتی معرفی و جذب مخاطب را از دست بدهد.

🔴 برخی شایعات گفته بودند GTA 6 در پاییز ۲۰۲۵ منتشر خواهد شد، اما هیچ‌کس از زمان دقیق آن خبر نداشت. برخی از گزارش‌ها حتی حاکی از این بود که GTA 6 احتمالاً با قیمت ۱۰۰ دلار عرضه شود. این وضعیت باعث شد بسیاری از توسعه‌دهندگان بازی، خود را برای شرایطی آماده کنند که کاربران ترجیح می‌دهند پول خود را برای تجربه‌ی GTA 6 نگه دارند و ماه‌ها در دنیای آن غرق شوند.

🔴 جالب‌تر اینکه نگرانی شرکت‌های بازی‌ساز فقط محدود به استودیوهای مستقل نبود و حتی شرکت بزرگ Electronic Arts (EA) هم نسبت به GTA 6 محتاط است.

🔴 به‌گزارش VentureBeat، اندرو ویلسون مدیرعامل EA در جلسه‌ی گزارش مالی سه‌ماهه‌ی چهارم سال ۲۰۲۴، از عملکرد موفق شرکتش سخن گفت و اشاره کرد که EA توانسته است دوباره به روند رشد بازگردد. او افزایش محبوبیت بازی‌های ورزشی، رشد دو رقمی بازی The Sims نسبت‌به سال گذشته و فروش دو برابر انتظارات بازی Split Fiction با ۴ میلیون نسخه را دلایل این رشد عنوان کرد.

🔴 در بخش پرسش و پاسخ، از ویلسون پرسیده شد که آیا تأخیر بازی GTA 6 تا ماه می ۲۰۲۶ (اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۴)، تأثیری بر برنامه‌های EA داشته است؟ ویلسون هرگز نام GTA 6 را به زبان نیاورد، اما از لحنش مشخص بود که از به‌تعویق افتادن این غول دنیای بازی‌ها خوشحال است: «نمی‌توانم درباره‌ی زمان‌بندی یا عرضه‌ی سایر بازی‌ها در صنعت نظر بدهم، اما به‌طور کلی بازی‌ها امروزه سال‌ها زمان برای توسعه نیاز دارند.»

🔴 ویلسون می‌گوید:

«همیشه در تلاش بودیم که بازه‌ی زمانی برای انتشار Battlefield انتخاب کنیم که منطقی‌ترین زمان ممکن باشد. هرگز نمی‌خواستیم بازی را در زمانی عرضه کنیم که ارزش سرمایه‌گذاری روی این فرنچایز را پایین بیاورد یا تجربه‌ی کاربر از بازی را تحت‌تأثیر قرار دهد. اکنون احساس می‌کنیم شرایط شفاف‌تر از گذشته است و از زمان‌بندی عرضه‌ی Battlefield رضایت داریم.»


در زومیت بخوانید: حتی الکترونیک آرتز هم از بازی GTA 6 هراس دارد

👨‍💻 @TheZoomit
نشست ماراتن در مه؛ وضعیت اقتصادی کشور در دوراهی توافق یا عدم توافق
 
🔴 جمعی از اقتصاددان‌های کشور به بهانه رونمایی از گزارش مدیران عامل ۱۴۰۴ به بررسی وضعیت بنگاه‌های اقتصادی، شرکت‌ها و شرایط آینده اقتصاد ایران پرداختند.
 
🔴 اصلی‌ترین سوال این روزها این است که اگر مذاکرات به توافق برسد وضعیت رشد اقتصادی، نرخ تورم و تامین مالی چه می‌شود؟ فرهاد نیلی، مدیرعامل شرکت رهنمان، در پاسخ به این سوال گفت:
 
🔴 گشایش بین‌المللی بسیار مهم و تعیین‌کننده است اما بدون «اصلاحات اقتصادی» و «توانمندسازی دولت» و «توانمندسازی مردم» باعث بهبود وضعیت اقتصادی نمی‌شود. بنابراین، باید درک مشترکی از همه این چهار مساله داشته باشیم و باید بتوانیم مدیریت انتظارات انجام دهیم.
 
🔴 علی متوسلی، عضو هیئت علمی موسسه نیاوران:

«سال ۱۴۰۴ سال عدم قطعیت‌ها خواهد بود و منشأ اصلی این عدم قطعیت مذاکرات ایران و آمریکا است. توافق برای شرکت‌های مختلف تاثیر مثبت خواهد داشت اما عدم توافق یا تداوم وضعیت موجود اثرات کاملا منفی بر همه انواع شرکت‌ها خواهد داشت چون حاشیه سودشان و ارزش دارایی‌هایشان را کاهش می‌دهد.»

 
🔴 مسعود نیلی، اقتصاددان، درباره وضعیت بنگاه‌های اقتصادی در ایران می‌گوید:
 
در محیط اقتصاد کلان ایران، در بخش تامین تجهیزات و مواد اولیه دخالت‌های غیرقابل پیش‌بینی دولت وجود دارد، بی‌ثباتی، تورم و بحران تامین انرژی هم هست. منابع مالی داخلی تحت سلطه دولت است و منابع مالی خارج هم با معضل مسدود بودن مواجه‌اند؛ این موارد نیاز مالی بنگاه‌های اقتصادی کشور را بالا برده است.


در زومیت بخوانید: نشست «ماراتن در مه»؛ وضعیت اقتصادی کشور در دوراهی توافق یا عدم توافق

👨‍💻 @TheZoomit
08.05.202508:24
🔴 هواوی به صورت رسمی از سیستم‌‌عامل HarmonyOS PC رونمایی کرد.

👨‍💻 @TheZoomit
07.05.202520:52
🔴 دانلود والپیپرهای رسمی گوشی Moto Edge 60 Pro با کیفیت بالا

👨‍💻 @TheZoomit
07.05.202515:44
07.05.202512:21
۳ رام قطار ملی امسال وارد چرخه‌ی ناوگان می‌شود

🔴 حسین شکری، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان هوافضا، حمل‌ونقل و شهرسازی، در نشست خبری این ستاد گفت:

پروژه‌ی ساخت قطار ملی از سال ۱۳۹۸ با همکاری شهرداری و متروی تهران و شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله مپنا شکل گرفته بود و الان تست‌هایش به پایان رسیده است.


🔴 این قطار بیش از ۶۰ هزار کیلومتر مسیر را بین تهران و پرند به صورت موفقیت‌آمیز طی کرده است.


🔴 با توجه به محدودیت‌های مالی موضوع تولید انبوه عقب افتاد اما سال گذشته با همکاری دولت، شهرداری و معاونت علمی قراردادهایی امضا شد و الان شرکت‌های دانش‌بنیانی که در پروژه‌ی طراحی رام اولیه نقش داشتند، تولید ۳ رام قطار را به عهده گرفته‌اند.

🔴 امیدواریم امسال با همکاری شهرداری تهران، ۳ رام قطار امسال وارد چرخه‌ی ناوگان شود.

در زومیت بخوانید: ۳ رام قطار ملی امسال وارد ناوگان قطار شهری تهران می‌شود

👨‍💻 @TheZoomit
08.05.202509:06
🔴 نگاهی کوتاه به سیستم‌عامل HarmonyOS PC

👨‍💻 @TheZoomit
08.05.202508:24
🔴 منوی راست‌کلیک مرورگر فایرفاکس با تم شفاف و شیشه‌ای ویندوز ۱۱ به‌روز شد.

👨‍💻 @TheZoomit
گزارش مدیران عامل ۱۴۰۴: ۸۱ درصد از مدیران به رونق وضعیت اقتصادی کشور خوش‌بین نیستند

🔴 چهارمین گزارش مدیران عامل شرکت مشاوره مدیریت ایلیا نشان می‌دهد بیشتر مدیران در مواجهه با بی‌ثباتی اقتصادی و کمبود نقدینگی، به‌جای تمرکز بر توسعه، به کاهش هزینه‌های عملیاتی روی آورده‌اند. ۷۱ درصد مدیران «بی‌ثباتی اقتصادی و سیاسی» و ۶۷ درصد «کمبود نقدینگی» را مهم‌ترین مشکلات سازمان خود می‌دانند. تنها ۱۲ درصد نسبت به رونق اقتصادی در سال ۱۴۰۴ خوش‌بین‌اند و ۸۳ درصد نیز اقدامات دولت برای بهبود کسب‌وکار را ناکارآمد ارزیابی کرده‌اند.

🔴 در این گزارش، هوش مصنوعی محبوب‌ترین تکنولوژی میان مدیران معرفی شده، هرچند اغلب آن‌ها هنوز در مراحل اولیه آشنایی با آن قرار دارند و تمایل دارند از این فناوری بیشتر در واحد تحقیق و توسعه استفاده کنند. همچنین ۳۲ درصد مدیران از رشد عملکرد مالی در سال ۱۴۰۳ گفته‌اند، در حالی‌که ۵۳ درصد افت در کسب‌وکار خود را گزارش کرده‌اند.

👨‍💻 @TheZoomit
رییس هیئت‌مدیره اسنپ‌فود: با راهکارهای هوشمند، هزینه نهایی خدمات را برای کاربر پایین می‌آوریم

🔴 مهراد عبدالرزاق، رییس هیئت‌مدیره اسنپ‌فود، در گفتگوی اختصاصی با زومیت تعداد فروشگاه‌هایی که محصولاتی جز غذا می‌فروشند را در پلتفرم اسنپ‌فود ۱۰ هزار مورد اعلام کرده که در کنار ۳۰ هزار رستوران فعال در این پلتفرم، مجموعا حدود ۴۰ هزار فروشگاه فعال را تشکیل می‌دهند.

🔴 در تعداد سفارش‌های روزانه ثبت‌شده در پلتفرم اسنپ‌فود، که سرویس‌های مختلف غذا، نان، گل، پروتئین و... را شامل می‌شود، در سال ۱۴۰۳ رکوردشکنی کرده است:

🔴 سال گذشته از نیم میلیون تراکنش در یک روز رد شدیم. در واقع، ۳۰ هزار رستوران و ۱۰ هزار فروشگاه مربوط به سرویس‌های دیگری که در اسنپ‌فود فعال‌اند مجموع تراکنش‌هایشان بیشتر از نیم میلیون است. البته هنوز هم‌ بیش از ۷۰ درصد سفارش‌ها به سرویس غذا و خوراکی مربوط می‌شود.

🔴 عبدالرزاق در ادامه به رشد اسنپ‌فود در حوزه منابع انسانی هم اشاره کرده و توضیح می‌دهد که این کسب‌وکار کارش را با ۱۷، ۱۸ نفر آغاز کرده و امروز کل این گروه بیش از ۲ هزار و ۲۳۴ نفر نیروی انسانی دارد.

🔴 عبدالرزاق:

«یکی از مزایایی که پلتفرم‌ها، در هر حوزه و خدمتی، می‌توانند ایجاد کنند این است که راهکارهای هوشمندی ارائه کنند که هزینه نهایی خدمات را برای مصرف‌کننده پایین بیاورند. در ایران با وضعیت اقتصادی که داریم کسب‌وکارها حتما باید این کار را انجام بدهند.»


در زومیت بخوانید: رییس هیئت‌مدیره اسنپ‌فود: با راهکارهای هوشمند، هزینه نهایی خدمات را برای کاربر پایین می‌آوریم

👨‍💻 @TheZoomit
هواوی بی‌سروصدا سنسور دوربین اختصاصی برای گوشی‌هایش می‌سازد

🔴 هواوی به‌تدریج دامنه‌ی خودکفایی را از پردازنده‌ها و سیستم‌عامل‌ها فراتر برده و حالا سراغ ساخت سنسورهای دوربین رفته است. به‌گزارش یکی از افشاگران شناخته‌شده‌ی چینی در ویبو، این شرکت مشغول توسعه‌ی سنسورهای CMOS اختصاصی برای گوشی‌های هوشمند خود است و احتمال می‌رود نسل جدید این سنسورها برای اولین‌بار در سری پرچم‌دار میت ۸۰ معرفی شوند.

🔴 بر اساس ادعای DSC، دو سنسور جدید هواوی با نام‌های SC5A0CS و SC590XS در دست توسعه قرار دارند که هر دو از وضوح ۵۰ مگاپیکسلی بهره می‌برند و به‌جای فیلتر سنتی RGB از فیلتر رنگی اختصاصی RYYB هواوی استفاده می‌کنند. باید اشاره کنیم پیکسل‌های زردرنگ این فیلتر به عملکرد بهتر در محیط‌های کم‌نور شهرت دارد.

🔴 گفته می‌شود SC5A0CS از حسگر یک اینچی بهره می‌برد که احتمالاً به‌عنوان دوربین اصلی گوشی هواوی مدل پیورا ۸۰ اولترا به‌کار گرفته شود. سنسور دوم یعنی SC590XS کمی کوچک‌تر است (1/1.3 اینچ) و احتمالاً نقش دوربین تله‌فوتو را ایفا خواهد کرد.

🔴 وجه تمایز اصلی SC590XS، پشتیبانی از فناوری جدیدی به‌نام SuperPixGain HDR 2.0 است؛ قابلیتی که با ترکیب سه فریم با نوردهی یکسان، دامنه‌ی دینامیکی تصویر را افزایش می‌دهد و درعین‌حال از ایجاد جلوه‌ی تاری در عکس‌های HDR جلوگیری می‌کند. طبق شنیده‌ها، این فناوری باعث می‌شود هم نواحی روشن و هم تیره‌ی تصویر، جزئیات دقیق و بدون اعوجاج نوری ثبت کنند.


در زومیت بخوانید: هواوی بی‌سروصدا سنسور دوربین اختصاصی برای گوشی‌هایش می‌سازد

👨‍💻 @TheZoomit
Shown 1 - 24 of 2 118
Log in to unlock more functionality.