Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Zoomit | زومیت avatar
Zoomit | زومیت
Zoomit | زومیت avatar
Zoomit | زومیت
04.05.202519:23
🔴 دانلود والپیپرهای سیستم عامل HarmonyOS Next هواوی

👨‍💻 @TheZoomit
04.05.202518:41
بررسی گلکسی A36؛ تغییرات بی‌ثمر

🔴 سامسونگ که زمانی بازیگر اصلی بازار میان‌رده‌ها بوده، حالا خود را در میانه‌ی میدان نبرد با رقبایی تمام‌عیار می‌بیند که حفظ جایگاهش را منوط به تلاش مضاعف و استراتژی‌های دقیق می‌کند؛ شرایط بازار به‌گونه‌ای تغییر یافته است که خریداران گوشی میان‌رده، به‌دنبال تجربه‌ای نزدیک به پرچم‌داران با هزینه‌ی کمتر هستند؛ میان‌رده‌ها دیگر صرفاً گزینه‌ای ناگزیر برای افرادی با بودجه‌ی محدود نیستند.

🔴 کره‌ای‌ها سال گذشته با گلکسی A35 ثابت کردند که با ترکیبی از طراحی به‌روز، عملکرد باثبات و تجربه‌ی کاربری دلنشین می‌توان دل مخاطبان را به‌دست آورد. حالا گلکسی A36 با ظاهر آراسته‌تر و نرم‌افزار به‌روزتر و قابلیت‌های هوش مصنوعی از راه رسیده است تا موفقیت سال گذشته را تکرار کند؛ اما آیا در بازاری که رقبایی با سخت‌افزار قوی‌تر و قیمت مشابه قد علم کرده‌اند، چنین بهبودهایی کافی خواهند بود؟

🔴 گلکسی A36 با برچسب قیمتی بین ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد؛ جایی که میان‌رده‌ی قدرتمندی مثل پوکو X7 پرو با تمرکز جدی بر عملکرد و حتی گلکسی A56 حضور دارند؛ در چنین شرایطی، آیا A36 می‌تواند یکی از گزینه‌های خریداران باشد؟ برای پاسخ به این سوال تا انتهای بررسی گلکسی A36 همراه من باشید.

در زومیت بخوانید: بررسی گلکسی A36؛ تغییرات بی‌ثمر

👨‍💻 @TheZoomit
اینتل احتمالاً با پردازنده‌های نوا لیک، به فناوری X3D ای‌ام‌دی پاسخ می‌دهد

🔴 پردازنده‌های اینتل درحال‌حاضر وضعیت مناسبی ندارند و با مشکلات متعددی روبه‌رو هستند؛ به‌گونه‌ای که عملکرد سری Core Ultra 200S ناامیدکننده توصیف شده است. در مقابل، پردازنده‌های AMD روز‌های موفقی را تجربه می‌کنند؛ ولی ظاهراً تیم آبی می‌خواهد با ارائه‌ی فناوری مشابه X3D در پردازنده‌های نوا لیک، دوباره به‌ میدان بازی برگردد.

🔴 به‌ گزارش Wccftech، اینتل هرگز احتمال پیاده‌سازی فناوری 3D V-Cache را رد نکرده و پت گلسینگر، مدیرعامل سابق این شرکت، پیش‌تر از تولید چنین پردازنده‌هایی با فناوری‌های اختصاصی Foveros و EMIB خبر داده بود. تعداد دیگری از مقام‌های اینتل هم چند ماه پیش مواضع مشابهی بیان کردند.

🔴 اینتل اکنون می‌تواند کش سه‌بعدی را در پردازنده‌های خود پیاده‌سازی کند؛ زیرا لیتوگرافی 18A-PT که روی طراحی مدار‌های مجتمع سه‌بعدی (3DIC) تمرکز دارد، در رویداد Direct Connect 2025 معرفی شد. اتصال ترکیبی Foveros Direct 3D این امکان را فراهم می‌کند تا چندین چیپلت ازطریق TSV به‌صورت عمودی روی هم قرار بگیرند.

🔴 طبق ادعای تیم آبی، فرایند جدید آن‌ها با پیوند ۵ میکرومتری از تکنیک SoIC-X شرکت TSMC با پیوند ۹ میکرومتری بهتر عمل خواهد کرد. احتمالاً چنین چیزی باعث برتری بر ای‌ام‌دی هم خواهد شد.

🔴 توجه کنید که فناوری 3D-V Cache باعث شد تا مدل‌های مختلف پردازنده AMD نظر بیشتر کاربران را جلب کنند و قطعاً اکثر افراد از کش L3 اضافی این محصولات استقبال می‌کنند.

🔴 احتمالاً تیم آبی منتظر موفقیت پردازنده‌های سرور Clearwater Forest Xeon خواهد ماند تا کارایی فناوری Foveros Direct 3D را بسنجد. اگر همه‌چیز درست پیش برود، احتمالاً مدل‌های مصرفی پردازنده اینتل در آینده به فناوری X3D ای‌ام‌دی پاسخ خواهند داد.

در زومیت بخوانید: اینتل احتمالاً با پردازنده‌های نوا لیک، به فناوری X3D ای‌ام‌دی پاسخ می‌دهد

👨‍💻 @TheZoomit
نخست‌وزیر جدید کانادا: به پلتفرم‌های آمریکایی با آزادی بیان بیش از حد پایان می‌دهیم!

🔴 مارک کارنی، نخست‌وزیر تازه‌کار کانادا، رسماً اعلام کرد که قصد دارد فضای آزاد و بدون محدودیت شبکه‎‌های اجتماعی آمریکایی را محدود کند و با «آزادی بیان بیش از حد» مقابله کند.


👨‍💻 @TheZoomit
ربات یونی‌تری H1 پس از خطای برنامه‌نویسی کنترل خود را از دست داد

🔴 در یک مرکز آزمایشی در چین، ربات انسان‌نمای یونی‌تری H1 پس از بروز خطای برنامه‌نویسی، رفتار غیرقابل پیش‌بینی از خود نشان داد و نزدیک بود دو برنامه نویس را زخمی کند که با دخالت تیم فنی، وضعیت کنترل شد و کسی آسیب ندید. این حادثه نگرانی‌هایی درباره ایمنی ربات‌ها در محیط کاری ایجاد کرده است.

👨‍💻 @TheZoomit
03.05.202520:43
🔴 دانلود والپیپرهای رسمی گوشی Infinix Smart با کیفیت بالا

👨‍💻 @TheZoomit
04.05.202519:23
ظاهراً آپدیت One UI 7 روی شارژدهی برخی گوشی‌های سامسونگ تأثیر منفی گذاشته است

🔴 سامسونگ به‌طور گسترده آپدیت One UI 7 را منتشر کرده است؛ اما برخی دارندگان گلکسی S24 می‌گویند که شارژدهی دستگاهشان بعداز به‌روزرسانی کاهش یافته است.

🔴 گزارش‌های مشابهی در انجمن‌های سامسونگ، ردیت و دیگر منابع منتشر شده است که از افزایش مصرف باتری پس‌از نصب One UI 7 خبر می‌دهند.

🔴 برخی کاربران شاهد افت درخورتوجهی در شارژدهی روزانه‌ی گوشی‌هایشان بوده‌اند. یکی از کاربران اعلام کرده است که شارژ دستگاهش در پایان روز از ۴۵ درصد به‌سرعت به حدود ۲۰ درصد کاهش یافته است. مشکلات مشابهی در میان کاربران گلکسی زد فولد ۶ نیز مشاهده شده است.

🔴 دلیل دقیق مشکل هنوز مشخص نیست. ابعاد گسترده‌ی به‌روزرسانی One UI 7 می‌تواند زمینه‌ساز مشکلات مختلفی ازجمله مصرف بیشتر باتری باشد. هنوز شواهد قطعی در این زمینه وجود ندارد و بخشی از گزارش‌ها ممکن است به تأثیرات کوتاه‌مدت به‌روزرسانی مرتبط باشد.

🔴 در این میان، برخی از کاربران از بهبود شارژدهی پس‌از نصب One UI 7 خبر داده‌اند. گزارش‌ها درباره‌ی افت شارژدهی در سری گلکسی S23 محدود است و برخی حتی از بهبود عمر باتری در مقایسه با قبل صحبت کرده‌اند.

🔴 با توجه به اینکه سامسونگ One UI 7 را برای میلیون‌ها دستگاه منتشر کرده و مشکلات گسترده‌ای گزارش نشده، ممکن است با به‌روزرسانی‌های بعدی وضعیت بهبود یابد.

در زومیت بخوانید: ظاهراً آپدیت One UI 7 روی شارژدهی برخی گوشی‌های سامسونگ تأثیر منفی گذاشته است

👨‍💻 @TheZoomit
مدیرعامل شرکت ملی پست: زیرساخت‌های پست متناسب با نیازهای مشتریان توسعه پیدا نکرده و نیاز به سرمایه‌گذاری دارد

🔴 محمد احمدی، مدیرعامل شرکت ملی پست در گفت‌وگو با زومیت می‌گوید برآوردها نشان می‌دهد سالانه حدود ۳ میلیارد مرسوله در کشور جابه‌جا می‌شود و شرکت ملی پست بین ۷ تا ۱۰ درصد این بازار را در اختیار دارد. با این حال، بخش عمده‌ی این مرسولات توسط بازار غیررسمی یا گری‌مارکت مدیریت می‌شود.

🔴 به باور او یکی دیگر از چالش‌های اصلی حوزه پست،‌ توسعه نیافتن زیرساخت‌های حمل و نقل کشور است. احمدی می‌گوید:

از دهه‌ی ۸۰ به بعد تحریم‌ها چالش‌هایی را برای حوزه‌ی هواپیمایی ایجاد کردند و ناوگان هوایی به تناسب تعداد مسافران گسترش پیدا نکرد. از سویی سهم بار پستی در این ناوگان کمتر شد. بنابراین مرسوله‌ای که در دهه‌ی ۸۰ امروز از تهران دریافت و فردا در زاهدان توزیع می‌شد، الان ۲۴ ساعت طول می‌کشد تا زمینی به زاهدان برسد.


🔴 مدیرعامل شرکت ملی پست اضافه می‌کند:

ما یک شیفت‌پارادایم از حوزه‌ی پاکت به مرسولات حجیم و بسته داریم. نیاز مردم تغییر کرده و این موضوع به زیرساخت‌های متفاوتی نیاز دارد که دولت باید حتما در آن سرمایه‌گذاری کند. به دلیل اینکه این حوزه هزینه‌بر است و مکانیزم اقتصادی قوی‌ای ندارد، بخش خصوصی علاقه‌ای به سرمایه‌گذاری بزرگ در آن ندارد



🔴 به گفته‌ی احمدی نظام اقتصادی شرکت ملی پست متاثر از تعرفه‌های دولتی توسعه پیدا کرده و فاصله‌ی قابل توجهی با هزینه‌ی تمام شده‌ی خدمات و رفع نیازهای عمومی یک زندگی معمولی دارد. او ادامه می‌دهد:

ما این چالش را با همکارانمان داریم و خیلی از آن‌ها از شغلی که دارند، راضی نیستند چون فکر می‌کنند به ازای زحمتی که می‌کشند، عایدی ندارند.


در زومیت بخوانید: مدیرعامل شرکت ملی پست: زیرساخت‌های پست متناسب با نیازهای مشتریان توسعه پیدا نکرده و نیاز به سرمایه‌گذاری دارد

👨‍💻 @TheZoomit
رییس هیئت‌مدیره اسنپ‌فود: با ایجاد بازار سفارش آنلاین غذا، هزینه ورود رقبا را کم کردیم

🔴 مهراد عبدالرزاق، رئیس هیئت مدیره‌ی اسنپ‌فود، در مصاحبه‌‌ای که با زومیت داشته درباره اتهام انحصارگری، موضوع قراردادها و مسائل مختلفی که تا امروز درباره نحوه کار اسنپ‌فود مطرح شده توضیح می‌دهد:

این عنوان «انحصاری» که به قراردادهای ما اطلاق می‌شود بسیار دور از واقعیت است. این قراردادها در واقع قراردادهای مشارکت و سرمایه‌گذاری است که از کل ۳۰ هزار رستوران فعال در پلتفرم اسنپ‌فود با کمتر از ۹ درصدشان منعقد کرده‌ایم.

🔴 او در توضیح این که چرا اسنپ‌فود به سمت عقد قراردادهای سرمایه‌گذاری رفت می‌گوید:

اسنپ‌فود بعد از ورود به هر شهری یک زیرمجموعه حداقلی برای سرمایه‌گذاری و مشارکت انتخاب می‌کرد و به جای این که بگوییم چون گزینه دیگری ندارید، مجبورید پول بیشتری به ما بدهید تا با ما کار کنید، هزینه کردیم، با آن‌ها ارتباط گرفتیم و وقت ویژه‌ای برایشان گذاشتیم تا اعتمادشان را جلب کنیم که به حوزه آنلاین بیایند.


🔴 قرارداد‌های سرمایه‌گذاری اسنپ‌فود با رستوران‌ها چه سازوکاری دارد؟

🔴 ما به رستوران می‌گوییم از نصف سهم کمیسیون خودمان می‌گذریم و این میزان را به‌عنوان سرمایه‌گذاری در همکاری بلندمدت با آن‌ها در نظر می‌گیریم تا ظرفیت فروش اینترنتی رستوران را بیشتر کنیم و رستوران هم سرویس بهتری به ما بدهد.

🔴 رئیس هیئت‌مدیره اسنپ‌فود:

«بزرگ‌ترین خدمتی که ما به این اکوسیستم کرده‌ایم این است که امکان رقابت را فراهم کرده‌ایم. یعنی پلتفرم‌های دیگر امروز با هزینه‌ کمتر نسبت به چندین سال قبل ما می‌توانند وارد این بازار شوند. این کسب‌وکار بر پایه اطمینانی که ما در بخش عرضه ایجاد کرده‌ایم، به‌راحتی توانسته‌اند با رستوران‌ها قرارداد ببندند؛ کاری که ما ۶،۵ سال طول کشید تا بتوانیم انجام بدهیم.»


🔴 عبدالرزاق:

«ما در بخش سفارش غیر حضوری غذا داریم رقابت می‌کنیم. یعنی سفارش آنلاین غذا با سفارش تلفنی غذا در حال رقابت است و جالب است بدانید که به جز تهران، در سایر شهرهای کشور هنوز ۸۰ درصد سفارش غیر حضوری غذا با تلفن انجام می‌شود. اسنپ‌فود بازیگر اصلی حوزه سفارش غیرحضوری غذا نیست.»



در زومیت بخوانید: رییس هیئت‌مدیره اسنپ‌فود: با ایجاد بازار سفارش آنلاین غذا، هزینه ورود رقبا را کم کردیم
👨‍💻 @TheZoomit
توقف دو ماهه جلسات شورای عالی فضای مجازی؛ سکوت تصمیم‌گیران فیلترینگ

🔴 شورای عالی فضای مجازی در حالی دومین ماه از سال ۱۴۰۴ را پشت سر می‌گذارد که هنوز حتی یک جلسه نیز برگزار نکرده است؛ این در حالی است که طبق آیین‌نامه، جلسات شورا باید حداقل هر دو هفته یک‌بار تشکیل شود. ابوالحسن عاملی، عضو شورا، در تازه‌ترین اظهارات خود گفته که در سال گذشته تنها ۸ جلسه برگزار شده، در حالی که آمار رسمی از ۶ جلسه در سال ۱۴۰۳ خبر می‌داد. این اختلاف آماری در کنار غیبت کامل جلسات در سال جدید، شائبه‌هایی درباره رکود تصمیم‌سازی در بالاترین نهاد سیاست‌گذار فضای مجازی کشور ایجاد کرده است.

🔴 آخرین جلسه شورا در ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ با محورهایی نظیر شبکه ملی اطلاعات، سند راهبردی فضای مجازی و ضوابط حضور مسئولان در شبکه‌های اجتماعی برگزار شد. جلسه اسفندماه لغو شد و از آن زمان، هیچ دعوت‌نامه رسمی برای برگزاری جلسه جدید ارسال نشده است. این وضعیت در شرایطی است که دولت چهاردهم تلاش کرده با رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی، به وعده انتخاباتی خود در حوزه رفع فیلترینگ پایبند بماند. با این حال، توقف جلسات شورا و اظهارات برخی اعضا مبنی بر عدم وجود موضوع فیلترینگ در دستور کار، نشان می‌دهد مسیر دولت در تحقق این وعده چندان هموار نیست.

🔴 ستار هاشمی، وزیر ارتباطات، گفته است که گشایش‌هایی در سال ۱۴۰۴ ممکن است رخ دهد، اما هیچ زمان مشخصی برای رفع فیلتر قابل اعلام نیست، چرا که همه تصمیمات در اختیار دولت نیست. در چنین فضایی، بلاتکلیفی جلسات شورا و سنگ‌اندازی ساختاری، آینده سیاست‌گذاری فضای دیجیتال را در وضعیت نامعلومی قرار داده است.

در زومیت بخوانید: توقف دو ماهه جلسات شورای عالی فضای مجازی؛ سکوت تصمیم‌گیران فیلترینگ

👨‍💻 @TheZoomit
03.05.202520:43
بهترین لپ‌تاپ دانشجویی وجود ندار... بررسی ASUS Vivobook S14

💻 یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های هر دانشجو، داشتن یه لپ‌تاپ خوب و قدرتمنده که قیمت بالایی هم نداشته باشه و از پس اکثر کارا هم بربیاد.

🔴 ایسوس برای این دسته از کاربرا یه لپ‌تاپ فوق‌العاده یعنی Vivobook S14 رو داره که با سخت‌افزار قدرتمند و ویژگی‌های هوش مصنوعی متنوعی که داره، یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های دانشجویی بازار به‌حساب میاد که حتی می‌تونه بازی هم اجرا کنه!!!

🔴 با بررسی Vivobook S14 Q423 با زومیت همراه باشید.

ویدیو را در یوتیوب زومیت تماشا کنید


👨‍💻 @TheZoomit
⭕ اعلام بسته‌های رومینگ همراه اول مختص حجاج ایرانی

🔹همراه اول امسال در همکاری با سازمان حج و زیارت، علاوه بر بسته‌های ویژه رومینگ، «بسته هدیه‌ای» را نیز برای حجاج بیت‌الله الحرام در نظر گرفته است که مشترکان این اپراتور می‌توانند بدون نیاز به تهیه سیمکارت خارجی در کل بازه زمانی سفر خود، از آنها بهره‌مند شوند.

🔹محتوای این بسته هدیه شامل «اینترنت همیشه متصل با مصرف منصفانه ۵ گیگابایت، ۶۰ دقیقه مکالمه و ۳۰ پیامک» برای مدت ۶۰ روز است.

🔹بسته‌های ویژه رومینگ حج ۱۴۰۴ نیز با در نظر گرفتن نیازهای مختلف زائران طراحی شده‌اند و شامل گزینه‌های متنوعی از نظر مدت زمان و حجم مصرفی هستند.

🔹جزییات بسته‌ها به شرح «۱.۵ گیگابایت اینترنت ۶۰ روزه»، «۳ گیگابایت اینترنت، ۳۰ دقیقه مکالمه و ۳۰ پیامک هدیه ۶۰ روزه»، «اینترنت همیشه متصل ۶۰ روزه، ۱۰۰ دقیقه مکالمه و ۱۰۰ پیامک هدیه» و سرانجام «۷۰ دقیقه مکالمه و ۷۰ پیامک هدیه ۲۱روزه» است.

🔹تمامی آموزش‌ها و اطلاعات لازم درباره سرویس‌های همراه اول در این سفر معنوی به نشانی mci.ir/haj در دسترس است.

http://mci.ir/-F7WI4L
@mcinews
نشر هرمس از کتاب‌های ترجمه شده توسط هوش مصنوعی رونمایی کرد

🔴 مهدی فیروزان، رئیس هیئت‌مدیره نشر هرمس، در نشست رونمایی از در این نشر گفت:

در طول تاریخ فناوری‌های متعددی پدید آمده است. آیا همه این فناوری‌ها مصون از خطرات بوده‌اند؟ خیر؛ ولی به میزانی که ما با این فناوری آشنا هستیم، می‌توانیم آسیب‌های آینده آن را شناسایی کنیم و مادامی که ما مصرف‌کننده هوش منصوعی باشیم، نمی‌توانیم در آینده آن دخالت کنیم.


🔴 مرتضی کاردر، مدیرعامل نشر هرمس نیز درباره علت حرکت به این سمت گفت: بیشتر از یک سال است که ما در نشر هرمس درگیر دو حوزه بودیم:

اول کتاب‌هایی درباره هوش مصنوعی و دوم کتاب‌هایی که توسط هوش مصنوعی ترجمه شده‌اند با رویکردهایی متفاوت، تا بتوانیم آخرین یافته‌های ممکن را به مخاطبان منتقل کنیم. فارغ از نحوه استقبال از این کتاب‌ها، ما این مسیر را ادامه خواهیم داد.


🔴 او افزود:

کتاب‌های فعلی که توسط نشر هرمس با هوش مصنوعی ترجمه شده‌اند، زیر نظر نیروی انسانی مورد بازبینی قرار گرفتند؛ چرا که ترجمه زبان فارسی توسط هوش مصنوعی تاکنون از حالت ماشینی خارج نشده است.


🔴 محمد قلی‌پور، ناظر ترجمه این پروژه نیز درباره فرآیند ترجمه کتاب‌های ترجمه شده توسط نشر هرمس گفت: زمانی که این پیشنهاد به من داده شد، بسیاری به من گفتند که این یک قمار بزرگ است. نگاه ما به این فرآیند مانند یک پروژه کارآمد بود و نتایج قابل توجیهی برای ما به همراه داشت.

👨‍💻 @TheZoomit
اپلیکیشن Authenticator مایکروسافت تعطیل می‌شود!

🔴 مایکروسافت قصد دارد به‌زودی پشتیبانی از قابلیت مدیریت رمز عبور در اپلیکیشن محبوب Microsoft Authenticator را متوقف کند. اگر تا امروز از اپ مذکور برای ذخیره‌ی خودکار اطلاعات ورود و تکمیل فرم‌ها استفاده می‌کردید، باید خودتان را برای خداحافظی با آن آماده کنید.

🔴 بر اساس اطلاعیه‌ی واحد پشتیبانی مایکروسافت، این شرکت ضمن تأکید بر امنیت و کاربردی بودن Authenticator برای ذخیره‌ی رمز عبور، اعلام کرد که قابلیت مورد اشاره به‌زودی حذف خواهد شد. مایکروسافت ادعا می‌کند این تغییر برای یکپارچه‌سازی سیستم تکمیل خودکار در مرورگر اج صورت می‌گیرد تا کاربران بتوانند در دستگاه‌های مختلف با روشی راحت‌تر از رمزهای عبور ذخیره‌شده استفاده کنند.

🔴 حذف اپ Authenticator مایکروسافت یعنی دیگر نمی‌توان از اپلیکیشنی مستقل آن برای مدیریت رمز عبور استفاده کرد و اگر بخواهید همچنان از رمزهای ذخیره‌شده استفاده کنید، باید مرورگر اج را نصب کنید و از طریق آن وارد حساب‌های کاربری خود شوید. جزئیات زمان‌بندی این تغییرات به شرح زیر است:

- از ژوئن ۲۰۲۵ (خرداد و تیر ۱۴۰۴)، امکان ذخیره‌ی رمزعبور جدید در Authenticator غیرفعال می‌شود.

- در جولای ۲۰۲۵ (تیر و مرداد ۱۴۰۴)، دیگر نمی‌توانید از قابلیت تکمیل خودکار در این اپ استفاده کنید.

- از آگوست ۲۰۲۵ (مرداد و شهریور ۱۴۰۴)، تمام رمزهای ذخیره‌شده دیگر قابل‌دسترسی نخواهند بود.


مایکروسافت اعلام کرد که رمزهای ذخیره‌شده‌ی کاربران در Authenticator هم‌اکنون با مرورگر اج همگام‌سازی شده‌اند، اما تاریخچه‌ی محلی رمزهای عبور ذخیره‌شده، به‌طور کامل حذف خواهد شد. بنابراین اگر رمزهایی دارید که هنوز در جایی دیگر ذخیره نکرده‌اید، بهتر است همین حالا دست به کار شوید.

در زومیت بخوانید: مایکروسافت یکی دیگر از اپلیکیشن‌هایش را تعطیل می‌کند

👨‍💻 @TheZoomit
تصاویر و مشخصات سرفیس پرو ۱۲ اینچی قبل از معرفی رسمی لو رفت!

🔴 چند روز مانده به رویداد معرفی سرفیس‌های جدید، مشخصات و اطلاعات کامل سرفیس پرو ۱۲ اینچی با پردازنده‌ی ۸ هسته‌ای اسنپدراگون لو رفت!

🔴 سرفیس پرو ۱۲ اینچی با حافظه ذخیره‌سازی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت عرضه می‌شود و از پردازنده‌ی X Plus X1P-42-100 هشت هسته‌ای قدرت می‌گیرد.

🔴 بر اساس مشخصات لو رفته، عمر باتری سرفیس پرو ۱۲ اینچی در پخش ویدئو بیش از ۱۶ ساعت است!

🔴 سرفیس پرو ۱۲ اینچ با ۱۶ گیگابایت رم عرضه خواهد شد.

👨‍💻 @TheZoomit
تصاویر قاب‌های سری آیفون ۱۷ طراحی پرچم‌داران ۲۰۲۵ اپل را به نمایش می‌گذارند

🔴 نمونه‌هایی از قاب‌های منتسب به سری آیفون ۱۷ فاش شده است. هرچند هنوز تصویری از ماکت آیفون ۱۷ ایر داخل این قاب‌ها دیده نشده، همین موضوع جذابیت گوشی فوق باریک اپل را وارد مرحله‌ی تازه‌ای می‌کند.

🔴 طراحی قاب‌ها باردیگر ماژول دوربین غول‌پیکر در مدل‌های پرو و پرو مکس را به نمایش می‌گذارند. مدل ایر احتمالاً یک دوربین در پنل پشتی‌اش خواهد داشت و مدل استاندارد از ظاهری مشابه آیفون ۱۶ معمولی بهره خواهد برد.

🔴 ممکن است آیفون ۱۷ ایر با قاب معمولی، حس و ابعادی مشابه آیفون ۱۶ پرو مکس بدون قاب داشته باشد. باریک‌ترشدن گوشی احتمالاً وزن آن را کاهش خواهد داد؛ اگرچه نمایشگر بزرگ‌تر آیفون ۱۷ ایر در مقایسه با مدل استاندارد آیفون ۱۷ تا حدی تفاوت وزن را جبران می‌کند.

🔴 کاربرانی که بدون قاب از آیفون استفاده می‌کنند، بیشترین لذت را از کار با آیفون ۱۷ ایر تجربه خواهند برد؛ اما اگر قاب محافظ باعث شود تا تفاوت ضخامت محسوس نباشد، مزیت‌های مدل فوق باریک تا حدی از بین خواهد رفت.

🔴 پاسخ نهایی پاییز امسال و هم‌زمان با رونمایی رسمی سری آیفون ۱۷ مشخص خواهد شد.

در زومیت بخوانید: تصاویر قاب‌های سری آیفون ۱۷ طراحی پرچم‌داران ۲۰۲۵ اپل را به نمایش می‌گذارند

👨‍💻 @TheZoomit
اسکایپ فردا برای همیشه خاموش می‌شود؛ همین امروز پیام‌ها و فایل‌های خود را ذخیره کنید!

🔴 پس از ۲۲ سال فعالیت، اسکایپ فردا به پایان کار خود می‌رسد. کاربران می‌توانند پیش از خاموشی سرویس، پیام‌ها و فایل‌های خود را استخراج و ذخیره کنند تا اطلاعات مهم خود را از دست ندهند.

🔴 برای دانلود اطلاعات مهم خود از اسکایپ به این لینک مراجعه کنید
شیائومی شرکت جدیدی برای ساخت تراشه اختصاصی Xring تشکیل داد

🔴 بر اساس گزارش‌های منتشر شده، شیائومی برای توسعه تراشه اختصاصی خود به نام «Xring»، حدود ۱۰۰۰ نفر را استخدام کرده و یک شرکت کاملاً جداگانه نیز تشکیل داده است. این اقدام احتمالاً با هدف جلوگیری از مشکلات تجاری و تحریم‌های احتمالی در آینده انجام شده است. با این کار، شیائومی تلاش می‌کند وابستگی خود به تامین‌کنندگان خارجی را کاهش دهد و کنترل بیشتری بر زنجیره تامین و فناوری‌های خود داشته باشد. این گام نشان‌دهنده استراتژی جدی این شرکت برای تقویت استقلال فناوری و بهبود مدیریت تولید تراشه‌های موبایل است

👨‍💻 @TheZoomit
تصاویر و مشخصات سرفیس لپ‌تاپ ۱۳ اینچی قبل از معرفی رسمی لو رفت!

🔴 چند روز مانده به رویداد معرفی سرفیس‌های جدید، مشخصات و اطلاعات کامل سرفیس لپ‌تاپ ۱۳ با پردازنده‌ی ۸ هسته‌ای اسنپدراگون لو رفت!

🔴 سرفیس لپ‌تاپ ۱۳ اینچی با حافظه ذخیره‌سازی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت عرضه می‌شود و از پردازنده‌ی X Plus X1P-42-100 هشت هسته‌ای قدرت می‌گیرد.

🔴 بر اساس مشخصات لو رفته، عمر باتری سرفیس لپ‌تاپ ۱۳ اینچی در پخش ویدئو بیش از ۲۳ ساعت است!

👨‍💻 @TheZoomit
مدیرعامل شرکت زیرساخت: غواص‌های ارتش اینترنت خارک را برگرداندند

🔴 به دنبال قطعی اینترنت در جزیره خارک که از دو هفته پیش اتفاق افتاد، مدیرعامل شرکت زیرساخت گفت: غواصان ارتش بوشهر، محل قطعی فیبر دریایی را شناسایی کردند و ارتباطات اینترنتی و مکالمه‌ای جزیره خارک به حالت عادی برگشت.

🔴 بهزاد اکبری گفت:

در همان لحظات ابتدایی قطعی فیبر دریایی خارک تمام ارتباطات تلفنی همراه از جمله همراه اول، شرکت ایرانسل و تلفن های خانگی بر روی دیگر بستر ارتباطی شرکت ارتباطات زیرساخت برگردان شد.
به گفته اکبری شرکت نفت فلات قاره با احداث سکو بر روی آب و پشتیبانی لجستیکی کامل، عملیات رفع خرابی فیبر دریایی را کمتر از ۷۲ ساعت انجام دادند و ارتباطاتی اینترنتی و مکالمه ای جزیره خارک به حالت عادی برگشت.

در زومیت بخوانید: مدیرعامل شرکت زیرساخت: غواص‌های ارتش اینترنت خارک را برگرداندند

👨‍💻 @TheZoomit
03.05.202520:54
وزیر نیرو: استفاده از ماینر در این شرایط سخت ناجوانمردانه است

🔴 عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو از مردم خواست که جلوی متخلفینی که در شرایط ناترازی انرژی از برق کشور برای استفاده از ماینر سوءاستفاده می‌کنند، را بگیرند:

برخی از متخلفین هم هستند که از مردم می‌خواهیم جلوی آن‌ها را بگیرند. این افراد در این شرایط سخت از ماینر استفاده می‌کنند که به نظر من سوءاستفاده بسیار ناجوانمردانه است. در حالی که ما برای تامین نیازهای اولیه مردم تلاش می‌کنیم این متخلفین از برق کشور برای منافع شخصی خودشان استفاده می‌کنند که منصفانه نیست.


🔴 وزیر نیرو:

«مصرف آب و برق برای هر فرد در ایران، بیش از ۲ برابر سرانه جهانی است. صرفه‌جویی در مصرف آب و برق، تنها یک توصیه نیست بلکه ضرورتی ملی است که آینده کشور به آن وابسته است. منظور از مصرف بهینه، کاهش هدررفت آب و برق است و هر ایرانی حق دارد، به حد نیاز عادی از آب و برق بهره‌مند شود.»


🔴 علی‌آبادی همچنین پیوستن به پویش ۲۵ درجه را به مردم توصیه کرده و می‌گوید اگر مردم دمای خانه را روی ۲۵ درجه تنظیم کنند به رفع مشکل ناترازی کمک می‌کند.

👨‍💻 @TheZoomit
Shown 1 - 24 of 2 047
Log in to unlock more functionality.