Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Инсайдер UA
Инсайдер UA
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Инсайдер UA
Инсайдер UA
Onehealth (سلامت محیط زیست (سلامت واحد avatar

Onehealth (سلامت محیط زیست (سلامت واحد

TGlist rating
0
0
TypePublic
Verification
Not verified
Trust
Not trusted
Location
LanguageOther
Channel creation dateFeb 08, 2022
Added to TGlist
Nov 18, 2024

Records

09.05.202523:59
269Subscribers
11.04.202523:59
300Citation index
01.04.202512:58
391Average views per post
01.04.202512:58
391Average views per ad post
03.05.202523:59
16.67%ER
01.04.202512:58
148.11%ERR
Subscribers
Citation index
Avg views per post
Avg views per ad post
ER
ERR
DEC '24JAN '25FEB '25MAR '25APR '25MAY '25

Popular posts Onehealth (سلامت محیط زیست (سلامت واحد

15.05.202521:52
🔺نتیجه های یک پژوهش علمی جدید از دانشگاه استنفورد نشان میدهد که استفاده ی روزمره از اجاق های گازسوز میتواند سطح #بنزن ماده ای سرطان زا را در هوای خانه به شکلی خطرناک افزایش دهد؛ حتی در حدی بالاتر از مواجهه با دود دست دوم سیگار این یافته ها زنگ خطری جدی به ویژه برای خانواده هایی است که کودکان خردسال دارند.

🔺کودکان قربانیان خاموش
به گفته ی پژوهشگران بدن کودکان به دلیل وزن پایین تر و نرخ تنفس سریع تر نسبت به بزرگسالان آسیب پذیرتر است. در این پژوهش مشخص شد که خطر ابتلا به #سرطان ناشی از بنزن برای کودکان تا ۱۸۵ برابر بیشتر از بزرگسالان است.

در واقع هر بار استفاده از شعله پخش کن گاز یا گرم کردن فر در دمای معمولی میتواند غلظت #بنزن را تا حد خطرناکی افزایش داده و این ماده برای ساعت ها در هوا باقی بماند حتی در اتاق خواب کودکان

🔹بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی سطح قابل قبول خطر ابتلا به سرطان ناشی از مواجهه با مواد سرطان زا یک مورد در هر یک میلیون نفر است؛ به عبارت دیگر اگر یک میلیون نفر در مواجهه با چنین سطحی قرار گیرند احتمال میرود تنها یک نفر در طول عمر خود به #سرطان مبتلا شود.

با این حال نتیجه های این تحلیل نشان داد که در بدترین حالت انتشار بنزن از اجاقهای گاز میزان خطر ابتلای مادام العمر به سرطان برای کودکان در اثر مواجهه با هوای آلوده در اتاق خواب بین ۱.۹۲ تا ۱۲.۰۳ نفر در یک میلیون بوده و برای بزرگسالان بین ۰.۹۴ تا ۵.۸۹ نفر در یک میلیون برآورد شده است؛ ارقامی که به مراتب فراتر از سطح توصیه شده از سوی سازمان بهداشت جهانی هستند.
اجاق گاز یا اجاق برقی؟
🔺اجاقهای گازسوز و #پروپان تا ۵۰ برابر بیشتر از اجاقهای برقی بنزن آزاد میکنند.
اجاقهای القایی هیچ بنزنی تولید نمیکنند.

چگونه از خانواده ی خود محافظت کنیم؟
در زمان پخت و پز با اجاق گاز پنجره ها را باز بگذارید یا از هودهای مکنده با تهویه مناسب استفاده کنید.
در صورت امکان استفاده از اجاق گاز را محدود کرده یا به اجاقهای برقی یا القایی مهاجرت کنید.
اجازه ندهید کودکان در زمان پخت و پز نزدیک اجاق باشند.
بررسی منظم وضعیت نشت گاز و تهویه آشپزخانه را جدی بگیرید.
با آگاهی و تصمیمهای درست میتوانیم خانه ای امن تر برای کودکانمان بسازیم.

https://www.instagram.com/p/DJgCA4ao7i2/?igsh=MWxlbnk5aG0yZXRzeQ==

☘ @Envirhealthir
☘ سلامت محیط زیست
ایران قدیمی ترین آسبادهای جهان را دارد؛ به عبارت دیگر کشور ما در استفاده از انرژی های تجدیدپذیر پیشگام بوده...

فیلم را ببینید ☀️⚡️
@massoumehebtekar

☘ @Envirhealthir
☘ سلامت محیط زیست
06.05.202515:10
🍃 کشاورزی عمودی /  #هیدروپونیک / #ایروپونیک/ #بدون_خاک

این روش کشاورزی به شما اجازه می دهد تا با استفاده از  آب و فضای کمتر در مقایسه با کشاورزی سنتی، بیش از ۱۶۰ محصول را بدون خاک بکارید.
چه در خارج از منزل، چه در داخل خانه تحت لامپ های LED، و یا در گلخانه، برج های #ایروپونیک بر اساس یک محلول مغذی واحد و دوز برای همه محصولات عمل می کنند و نیازی به تنظیمات جداگانه برای هر گونه نیست. ریشه ها در هوا معلق می شوند و به طور متناوب آبیاری می شوند (۳ دقیقه روشن، ۱۲ دقیقه خاموش) که به ریشه ها اجازه می دهد ۸۰٪ از زمان خود را در هوا بگذرانند. این امر جذب مواد مغذی و نرخ رشد را افزایش می‌دهد. همزمان که محیطی پایدار ایجاد می‌کند ، در آن محصولات متنوع در کنار هم در یک برج رشد می‌کنند.
https://www.instagram.com/reel/DH5kgJqqd9B/

☘ @Envirhealthir
☘ سلامت محیط زیست
10.05.202520:17
🔺هموطنان گرامی مراقب سلامتی تان باشید،

زیرا که هر دم از این باغ بری می رسد.

گویا دوباره #کرونا شیوع پیدا کرده است!

🌐شیوع مجدد کرونا در کشور اعلام شد

🔹 معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به معاونان بهداشت دانشگاه‌ها از افزایش ابتلا به کرونا خبر داد و بر لزوم تشدید اقدامات مراقبتی در برابر بیماری‌های حاد تنفسی، به‌ویژه کرونا تأکید کرد.

http://t.me/medistU

☘ @Envirhealthir
☘ سلامت محیط زیست
✳️ تلاش #EPA برای کاهش استفاده از #حیوانات_مهره_دار در آزمایشهای شیمیایی

آژانس حفاظت از محیط زیست تلاشهای مداوم برای توسعه و استفاده از روشهای رویکرد جدید برای آزمایش مواد شیمیایی برای اثرات سلامتی را در NAMs New Approach Methods اولویت قرار داده است.

استفاده از NAMها به #کاهش_استفاده_از_حیوانات_مهره_دار در #آزمایشهای_شیمیایی کمک میکند و در عین حال حفاظت از #سلامت_انسان_و_محیط_زیست را تضمین میکند.

تعریف #NAM ها در طول زمان تکامل یافته است. در حال حاضر این مرجع به طور گسترده توصیفی به هر فناوری روش رویکرد یا ترکیبی از حیوانات غیر مهره دار است که میتواند برای ارائه اطلاعات در مورد خطرات شیمیایی و #ارزیابی_خطر استفاده شود اینها شامل آزمایشهای آزمایشگاهی در سنجش های شیمیایی و در مدلهای کامپیوتری است.

منبع : #مرکز_تحقیقات_پیش_بالینی_سلامت_وایمنی_مواد

https://www.instagram.com/p/DJGb-HDIiLX/?igsh=emZ3YnNkZ245enA4


#علم_بدون_رنج #آزمایشگاه_مدرن
#جایگزین_آزمایش_حیوانی

https://t.me/Envhealthir
☘ سلامت محیط زیست
07.05.202519:44
#آزمایش_روی_حیوانات همچنان در سراسر جهان ادامه دارد، در حالی که ضرورتی برای این کار وجود ندارد. جایگزین‌های انسانی و غیرحیوانی در دسترس‌اند که اغلب سریع‌تر، ارزان‌تر و دقیق‌تر هستند.
روز جهانی حیوانات در آزمایشگاه‌ها نه تنها یادآور این واقعیت غم‌انگیز است که جان موجودات بی‌گناه در خطر است، بلکه یک فراخوان فوری برای اقدام نیز محسوب می‌شود.

🔺اتحادیه اروپا: بر اساس گزارش کمیسیون اروپا، در سال ۲۰۲۲ حدود ۹.۳ میلیون آزمایش روی حیوانات در اتحادیه اروپا و نروژ انجام شد. سالانه بیش از یک میلیون آزمایش برای تولید آنتی‌بادی انجام می‌گیرد. حیواناتی مانند موش، خرگوش، اسب، گوسفند و بز برای تولید انبوه آنتی‌بادی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این حیوانات پیش از استخراج خون، رنج و ترس زیادی را تجربه می‌کنند و در نهایت کشته می‌شوند.
🔺انگلستان: در سال ۲۰۲۳، میزان تخلفات گزارش‌شده در زمینه آزمایش حیوانی با افزایش ۸۶۰ درصدی روبه‌رو شد. بیش از ۵۶ هزار آزمایش برای بررسی سم بوتولینوم انجام شده است. در این آزمایش‌ها، به موش‌ها دوزهایی از این سم تزریق می‌شود که موجب فلج تدریجی و خفگی آن‌ها می‌گردد.
🔺ایالات متحده: طبق داده‌های USDA، در سال ۲۰۲۳ بیش از ۶۴۹ هزار حیوان در آزمایش‌های علمی استفاده شده‌اند. نگران‌کننده‌ترین آمار مربوط به آزمایش‌های دسته E است که درد و رنج زیادی برای حیوانات به همراه دارد و بدون تسکین انجام می‌شود. گونه‌هایی مانند خوکچه هندی، همستر، سگ، گربه، میمون و اسب در این دسته قرار دارند و میزان استفاده از آن‌ها نسبت به سال قبل ۹ درصد افزایش یافته است.
🔺در سطح جهانی: تخمین زده می‌شود که در سال ۲۰۱۵ حداقل ۱۹۲ میلیون حیوان در سراسر جهان برای اهداف علمی مورد استفاده قرار گرفته‌اند. این آمار تا به امروز دقیق‌ترین برآورد موجود است.
این به من و شما بستگی دارد، به عنوان افرادی دلسوز و آگاه، که به این رنج قابل اجتناب پایان دهیم.
🍃 راه حل های جایگزین
🔅استفاده از ،مدل های پیشرفته انسانی مانند بافت‌های سه‌بعدی و اندام‌روی‌تراشه
🔅شبیه‌سازی‌های کامپیوتری دقیق برای ارزیابی اثرات دارو و سموم
🔅آزمایش‌های سلولی با استفاده از سلول‌های انسانی
🔅پایگاه‌های داده گسترده و تحلیل‌های بیوانفورماتیکی برای پیش‌بینی نتایج
🔅سرمایه‌گذاری در تحقیقات جایگزین و آموزش دانشمندان در روش‌های بدون حیوان

https://www.instagram.com/p/DI1gAsatoDi/?igsh=cmJ1cWZ2NXN4NjEz

☘ @Envirhealthir
☘ سلامت محیط زیست
04.05.202506:52
#مشارکتهای_مردمی

در شرایطی که کشور با بحران‌های اقتصادی، ضعف شفافیت و کمبود مدیریت تخصصی روبروست، اتکا صرف به جوامع محلی برای حفاظت از منابع طبیعی می‌تواند در بسیاری موارد نه تنها مؤثر نباشد، بلکه به تشدید تخریب منجر شود.

🔹تحقیقات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران نشان می‌دهد که حدود ۶۰ درصد از پروژه‌های مشارکت محلی در حفاظت از منابع طبیعی در ایران در مرحله اجرا یا پس از چند سال به دلیل مشکلات مدیریتی و نبود اعتماد عمومی شکست خورده‌اند (  فصلنامه مدیریت منابع طبیعی، ۱۴۰۱)
🔹همچنین  بر اساس گزارش مرکز تحقیقات منابع طبیعی کشور /۱۴۰۰ ، سالانه بیش از ۵ هزار هکتار از جنگل‌های زاگرس دچار تخریب تدریجی می‌شوند که حدود ۳۰ درصد آن به دلایل انسانی مانند قطع درختان برای سوخت و چرای بی‌رویه دام برمی‌گردد. در شرایط اقتصادی دشوار، بسیاری از جوامع محلی برای تأمین نیازهای اولیه زندگی مانند سوخت، غذا یا درآمد روزانه، به بهره‌برداری مستقیم از منابع طبیعی روی می‌آورند.
در چنین شرایطی، حفظ محیط زیست در اولویت قرار نمی‌گیرد. #نبود_نظارت_کافی، #ضعف_نهادهای_محلی و با وجود رانت و فساد که در سطوح پایین نیز سایه انداخته است ، اجرای طرح‌های حفاظتی را با چالش جدی مواجه کرده است.
در سطح ملی نیز #نبود_شفافیت_و_پاسخ‌گویی در نهادهای مدیریتی، زمینه‌ساز الگوهایی معیوب و ناکارآمد خواهد شد.
نمونه‌هایی از شکست پروژه‌های مشارکتی در مدیریت منابع آب به دلیل نفوذ افراد قدرتمند محلی و حذف گروه‌های ضعیف‌تر گویای همین مشکل‌اند.
بسیاری از #جوامع_محلی نیز فاقد دانش فنی و تجربه لازم برای حفاظت بلندمدت از منابع طبیعی از جمله جنگل هستند و بدون حمایت علمی، تصمیم‌های آن‌ها می‌تواند به تخریب بیشتر منجر شود.
الگوبرداری سطحی از کشورهای توسعه‌یافته، بدون بومی‌سازی و درک درست از شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و زیست محیطی کشور، در بسیاری موارد نتیجه معکوس دارد.
در چنین شرایطی، واگذاری وظایف نهادها به جوامع محلی می بایست با پشتوانه های مالی و فنی و برنامه های آموزشی ادامه دار همراه باشد
https://t.me/Envirhealthir
☘ سلامت محیط زیست
05.05.202504:52
مسیر #بانه_مریوان
#گلازنی یا همان #سرشاخه‌زنی درختان #بلوط، یکی از روش‌های سنتی برداشت علوفه در مناطق جنگلی زاگرس شمالی است که برای تأمین خوراک دام در فصل‌های خشک انجام می‌شود.
🔹با وجود قدمت این روش، بررسی‌های علمی نشان می‌دهد که #گلازنی تأثیرات #منفی جدی بر سلامت درختان و اکوسیستم جنگلی دارد گلازنی باعث کاهش سطح برگ درخت می‌شود و در نتیجه توانایی آن در انجام فتوسنتز کاهش می‌یابد. این موضوع رشد درخت را کند کرده و به مرور زمان موجب تضعیف و کاهش عمر آن می‌شود. همچنین زخم‌های ناشی از گلازنی، درخت را در برابر آفات، بیماری‌ها و عوامل بیماری‌زای قارچی آسیب‌پذیرتر می‌کند.
در گذشته که فشار دام کمتر بود گلازنی تأثیرات محدودی داشت،اما امروزه، با افزایش جمعیت، گسترش دامداری و تغییرات اقلیمی، ادامه این روش به یکی از عوامل مهم در تخریب جنگل‌های زاگرس تبدیل شده است.
در نتیجه، #گلازنی روش مناسبی برای برداشت علوفه محسوب نمی‌شود، مگر در شرایط بسیار محدود،کنترل‌شده و همراه با برنامه‌های حفاظتی مشخص
بیشتر👇
https://ijfpr.areeo.ac.ir/article_126733.html

🔅ویدیو:آقای نادر_ضرابیان
☘ @Envirhealthir


☘ سلامت محیط زیست
28.04.202519:23
✔️ شهادت #کاظم_مصدق محیط‌بان پارک ملی گلستان غروب شنبه ۶ اردیبهشت حین گشت‌زنی در منطقهٔ #کویلر در شمال غربی #پارک_ملی_گلستان توسط دو شکارچی غیرمجاز

#تسلیت🖤

یاد و نامش گرامی باد 🌷😔🌷

▪️برخی از مهمترین دلایل کشته شدن محیط‌بانان محیط زیست در ایران

محیط‌بانان در ایران یکی از آسیب‌پذیرترین گروه‌های مدافع منابع طبیعی هستند که در سال‌های اخیر، با افزایش تعداد کشته‌شدگان، وضعیتشان به یک بحران انسانی تبدیل شده است.
این معضل تنها یک پدیده تصادفی نیست، بلکه محصول ترکیبی از ضعف‌های #قانونی، #اجتماعی، #اقتصادی و #ساختاری است که به تحلیل چندبعدی نیاز دارد.

۱. ضعف قانونی و نبود مصونیت حقوقی
محیط‌بانان در ایران تنها با شرایط بسیار محدود اجازه استفاده از سلاح دارند. اگر حتی برای دفاع از خود شلیک کنند، طبق قوانین موجود در معرض اتهام قتل عمد قرار می‌گیرند.
در اغلب کشورها، مدافعان محیط زیست تحت حمایت حقوقی ویژه هستند. اما در ایران، محیط‌بانان هنگام بروز درگیری‌های مسلحانه، باید خودشان پاسخگوی تبعات کیفری و دیه قربانیان باشند و متاسفانه بسیاری از محیط‌بانان حتی سال‌ها پس از درگیری درگیر پرونده‌های قضایی، حبس یا پرداخت دیه می‌شوند که این وضعیت، باعث تردید عملیاتی و کاهش قاطعیت محیط‌بانان در مواجهه با متخلفان مسلح شده است.

۲. افزایش بی‌سابقه شکارچیان غیرمجاز و سوداگران حیات وحش که عمدتاً به سلاح‌های گرم و تجهیزات مدرن مجهز هستند. همچنین سازمان‌یافتگی برخی گروه‌های شکارچی که به شبکه‌های قاچاق داخلی و حتی بین‌المللی حیات وحش متصلند و از طرفی آگاهی متخلفان از ضعف حقوقی محیط‌بانان و سوءاستفاده از آن برای درگیری و فرار و لذا  این عدم توازن قدرت میدانی میان محیط‌بانان (محدود در استفاده از سلاح) و متخلفان مسلح (مهاجم و بدون محدودیت قانونی) به تلفات انسانی انجامیده است.

۳. کمبود نیروی انسانی و تجهیزات حفاظتی  
بنابر آمارها نسبت استاندارد محیط‌بان به مساحت مناطق حفاظت‌شده در ایران تقریباً ۱ به ۱۲ هزار هکتار است؛ در حالی که میانگین جهانی این عدد حدود ۱ به ۱۰۰۰ هکتار است.
کمبود شدید در تجهیزات حفاظتی مانند جلیقه‌های ضدگلوله ، خودروهای ضدضربه ، بی‌سیم‌های پیشرفته ، دوربین‌های دید در شب و پهپادهای گشتیخود یکی از مشکلات در سازمان متبوع  است.
لذا محیط‌بانان عملاً بدون پشتیبانی فنی و ایمنی کافی به میدان خطر می‌روند.

۴. نبود آموزش های تخصصی کافی
آموزش‌های نظامی، دفاع شخصی و مدیریت بحران در سطح بسیار ابتدایی یا ناکافی.
نبود برنامه‌های به‌روزشده روانشناسی در مواجهه با موقعیت‌های پرخطر و درگیری مسلحانه.
کمبود کارگاه‌های آموزش مذاکره و کاهش تنش با متخلفان
لذا محیط‌بانان در بسیاری از موارد توانایی مدیریت بحران بدون خشونت یا کنترلن صحنه را ندارند و ناچار وارد درگیری‌های مستقیم و کشنده می‌شوند.

۵. مشکلات معیشتی و فشارهای روانی
حقوق پایین‌تر از خط فقر، نبود امکانات بیمه‌ای کامل و بازنشستگی زودهنگام.
فشار روحی ناشی از عدم حمایت اجتماعی و رسانه‌ای.
فرسودگی شغلی ناشی از کار در مناطق سخت‌گذر و محروم.
بنابراین محیط‌بانان اغلب با سطح بالایی از استرس شغلی مزمن و احساس بی پناهی روبرو هستند که بر کارایی و تصمیم‌گیری درست آنان در مواقع بحرانی اثر منفی می‌گذارد.
برای بهبود وضعیت محیط بانان و ایمن کردن این شغل ارزشمند حساس ، لازم است  ضعف های قانونی ، اجتماعی ، اقتصادی و ساختاری مربوطه  بطور جدی برطرف گردد.

https://t.me/Envhealthir
☘ سلامت محیط زیست‌
14.05.202507:06
جهش جدیدی در #ویروس_کرونا معمولا اشاره به زیر سویه های جدید #اومیکرون شناسایی شده که سبب افزایش توانایی ویروس در اتصال به گیرنده های ACE2 سطح سلولهای ریه شده است. این گیرنده ها در سطح سلولهای دستگاه تنفسی به ویژه ریه وجود دارند و ورود ویروس به این سلول ها را ممکن می سازند.

#کووید به طور کلی هنوز یک نگرانی عمده ی بهداشت ملی و بین المللی است تا کنون در سال جاری نزدیک به ۴۵ هزار مورد جدید در استرالیا ثبت شده است در حالی که در حال حاضر حدود ۲۶۰ نفر با این ویروس در بیمارستان بستری هستند.

🔹از آنجایی که بسیاری از مردم دیگر عفونتهای خود را آزمایش یا گزارش نمی کنند تعداد واقعی موارد احتمالا بسیار بیشتر است.

در حالی که در این مرحله دلیلی برای وحشت به دلیل واریانت 8.1.LP وجود ندارد #کووید هنوز هم می تواند برای #برخی یک #بیماری_شدید باشد.
🔺هوشیاری و واکسیناسیون مستمر به ویژه برای گروه های آسیب پذیر پزشکی برای به کمتر رساندن تاثیر بیماری ضروری است.

برخی ویژگیهای جهش جدید عبارت اند از :
▪️افزایش #چسبندگی به گیرنده ACE2 در نتیجه ورود ویروس به سلولهای ریه آسان تر میشود.
▪️ افزایش قدرت #سرایت به دلیل اتصال قوی تر به سلولها، ویروس با کارایی بیشتری تکثیر میشود و احتمال انتقال آن از فردی به فرد دیگر بیشتر است. ضرورت استفاده از #ماسک در فضاهای شلوغ
▪️احتمال نشانه های شدیدتر : اگرچه اغلب زیر سویه های او میکرون سبب بیماری خفیف تری شده اند اما اگر این جهش سبب درگیری مستقیم تر و سریع تر ریه شود ممکن است در برخی بیماران به ویژه افراد #سالخورده یا دارای بیماریهای زمینه ای سبب نشانه های شدیدتر تنفسی گردد.

▪️فرار نسبی از ایمنی برخی از این زیر سویه های جهش یافته ممکن است تا حدی توانایی خنثی سازی توسط پادتنهای واکسن یا عفونت پیشین را کاهش دهند-ضرورت واکسیناسیون به روز

▪️مشخصات نشانه های 8.1.LP مشابه زیر سویه های پیشین #اومیکرون است که عمدتا #دستگاه_تنفسی_فوقانی را تحت تاثیر قرار میدهد نشانه های شایع عبارتند از :
#گلودرد #خستگی #سرفه #سردرد

https://www.instagram.com/p/DJlOAqpIs-T/?igsh=N2x6bTFqNzFtaWhm


☘ @Envirhealthir
☘ سلامت محیط زیست
06.05.202506:06
💥 در یک سال گذشته، ۵۲ مورد مالاریا در استان اصفهان شناسایی شده که ۱۲ مورد مربوط به ساکنان استان (با سابقه سفر به مناطق آلوده) و بقیه موارد از #اتباع_خارجی (عمدتاً #افغان و #پاکستانی) بوده‌اند.
علائم بیماری شامل تب، لرز و تعریق است.

✳️ ایران در مرحله پیش‌حذف (Pre-elimination) #مالاریاست. این یعنی میزان ابتلا بسیار کم شده و موارد بومی محدود به مناطق خاصی مانند استان‌های جنوب شرقی کشور، به‌ویژه #سیستان_و_بلوچستان، #هرمزگان و #کرمان است. بیشتر موارد هم مربوط به #مهاجران یا مسافرانی است که از کشورهای همسایه مانند #پاکستان و #افغانستان وارد می‌شوند.

سازمان جهانی بهداشت از تلاش‌های ایران برای حذف کامل مالاریا حمایت می‌کند و اگر این روند ادامه یابد، احتمال دارد ایران در سال‌های آینده به عنوان کشور عاری از مالاریا شناخته شود.
لینک خبر
منبع مرکز تحقیقات بیماری‌های نوپدید و بازپدید

☘ @Envirhealthir
☘ سلامت محیط زیست
🦩🦅🦩 #روز_جهانی_پرندگان_مهاجر  گرامی باد!🐇🦩🦢💐💐

🌟 #روز_جهانی_پرندگان_مهاجر در سال ۲۰۲۵ در تاریخ‌های ۱۰ مه و ۱۱ اکتبر برگزار می‌شود تا اهمیت حفاظت از پرندگان مهاجر و زیستگاه‌هایشان را یادآور شود.
🕊شعار امسال :
" فضاهای مشترک ، ایجاد شهرها و جوامع دوستدار پرندگان" است و بر طراحی محیط‌های شهری مناسب برای انسان‌ها و پرندگان تأکید دارد.
این روز با هدف افزایش آگاهی عمومی، ترویج همکاری جهانی و تشویق به اقدامات محلی برگزار می‌شود. مشارکت می‌تواند از طریق برگزاری رویدادهای آموزشی، مشاهده پرندگان ( پرنده نگری) و استفاده از منابع آموزشی رسمی صورت گیرد.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید👇
https://www.instagram.com/p/DJccLVGC1Oc/?igsh=c2Njb2hvZGExbHFn


☘ @Envirhealthir
☘ سلامت محیط زیست
🔹استرس و اضطراب ناشی از مواجهه با مشکلات زیست محیطی

#اکو_انزایتی ( #Eco_Anxiety ) یا #اضطراب_محیط‌زیستی، نوعی احساس نگرانی، ترس یا ناامیدی عمیق نسبت به وضعیت فعلی و آینده‌ی محیط‌زیست و تغییرات اقلیمی است.
افرادی که دچار این حالت می‌شوند، ممکن است با شنیدن اخبار مربوط به آلودگی، گرمایش زمین، نابودی گونه‌ها یا فجایع طبیعی، دچار استرس، احساس گناه، یا ناتوانی شوند. این اضطراب بیشتر در افرادی دیده می‌شود که به طبیعت اهمیت می‌دهند و نسبت به آینده‌ی زمین حساس‌اند.
هرچند #اکو_انزایتی به‌خودی‌خود بیماری نیست، اما اگر مدیریت نشود می‌تواند منجر به بی‌حوصلگی، افسردگی یا کناره‌گیری از فعالیت‌های روزمره شود.

راهکارهایی مثل :

⭐محدود کردن اخبار منفی،
⭐ تمرکز بر اقدامات مثبت،
⭐شرکت در فعالیت‌های زیست‌محیطی و
⭐ صحبت با دیگران

می‌توانند در کاهش این احساس مؤثر باشند.

گزارش تاثیرات روانی مسایل زیست محیطی- ۲۰۲۱ ، انجمن روانشناسی آمریکا

https://ecoamerica.org/wp-content/uploads/2021/11/mental-health-climate-change-2021-ea-apa.pdf?utm_source=chatgpt.com

☘ @Envirhealthir
☘ سلامت محیط زیست
03.05.202510:17
#سعید_انصاریان
#زاگرس

ما پیمانکار یا بهره بردار ایران نیستیم
شرکتهای یاغی شرایط آشوبناک غارت
ژنهای سیری ناپذیر آز و نیاز
دزدان معطر که با جوهر روان نویسهای چندهزار دلاری
جوهره ی این سرزمین را برای هم پاراف میکنند

ما پیمان داران و بهره وران ایرانیم
نگهبانان سوگند خورده ی گارد جاویدان باستانی
که شرط جان به این خاک اهورایی بسته ایم
#سعيد_انصاريان

https://t.me/Envirhealthir
☘ سلامت محیط زیست
Log in to unlock more functionality.