Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Труха⚡️Україна
Труха⚡️Україна
Николаевский Ванёк
Николаевский Ванёк
Parvaz dar oj avatar
Parvaz dar oj
Parvaz dar oj avatar
Parvaz dar oj
#Edit
@parvazdaroj | DmW
شادروان تیمسار هاشم برنجیان در حال تشییع تابوت ارتشبد محمد خاتمی فرمانده نیروی هوایی شاهنشاهی

تیمسار هاشم برنجیان رئیس سابق بازرسی و امنیت پرواز نیروی هوایی شاهنشاهی ایران بود که مدتی نیز در سمت فرمانده ضد اطلاعات نیروی هوایی
خدمت می کرد


@PARVAZDAROJ | 𝐃𝐆𝐑
⌛️شمارش معکوس برای پایان اسمبل سومین سوپر فلانکر ایران توسط مستاشران روسی

@PARVAZDAROJ | 𝐀.𝐑.𝐀
قایق‌های بدون سرنشین اوکراینی یک فروند جنگنده سوخو-30اس‌ام روسیه را سرنگون کردند

شب گذشته، قایق‌های بدون سرنشین نیروی دریایی اوکراین که مجهز به موشک‌های R-73 بوده اند، یک فروند جنگنده سوخو 30 روسیه را در نزدیکی آناپا منهدم کردند. این هواپیما متعلق به هنگ سوم مستقر در پایگاه هوایی کریمسک بود.

دو فروند Su-30SM در منطقه مشغول عملیات بودند - یکی از آنها ساعت 8:45 شب برای جایگزینی دیگری رسید. طبق گزارش رسانه‌های روسی، خدمه موفق به خروج از هواپیما شده و توسط یک کشتی غیرنظامی نجات داده شدند
@PARVAZDAROJ | M.H
https://t.me/Artemis_Force/2524
درود به همه دوستان

@PARVAZDAROJ | 𝐻𝑜𝓂𝒶𝑒𝓁
☆فانتوم سرنوشت عجیبی در ایران دارد.برخی از پروژه هایی که روی فانتوم پیاده شد تنها از ایران بر میآید مانند نصب بال ورژن E روی اف۴ ورژن D ( محض اطلاع بال نسخه D تفاوت های فنی بسیاری با نسخه E دارد ) تا بازسازی های عجیب و خاصش مانند اورهال یک فانتوم با سطح آسیبی در حدود ۹۰% و حتی تعویض موتور این دیزل

☆فانتوم هنوز هم جا برای اجرای پروژه هایی که بتواند با سطح نیازمندی های امروز ما همخوانی داشته باشد را دارد مانند ساخت پاد های آموزشی و یا هوا به زمین و یا تغییر تعدادی از آنها برای رسیدن به یک هواپیمای جنگ الکترونیک و سرکوب پدافند تخصصی که بتواند جای خالی چنین هواگردی را در ایران پر کند

@PARVAZDAROJ | 𝐻𝑜𝓂𝒶𝑒𝓁
☆یکی از اصول پدافند غیرعامل ایجاد قفس فارادی در نیروگاه ها برای مقابله با همین بمب ها است.بصورت کلی بمب های EMP را نمیتوان در هر لحظه و در هر مکانی برای هر نوع هدفی استفاده کرد و میتوان با تقویت پدافند غیرعامل کشور به خوبی با آنها مقابله کرد

@PARVAZDAROJ | 𝐻𝑜𝓂𝒶𝑒𝓁
Good morning Aviators !


@PARVAZDAROJ | 𝐃𝐆𝐑
پهپاد در شبکه یکپارچه دفاعی جای دارد اما به شکلی که در تصویر می‌توانید ببینید

● آمریکا مناقصه ای برای هواگرد های بدون سرنشین برگزار کرده که یکی از گزینه ها همین پهپاد است،وای اف کیو ۴۴ که در مرحله تست و بررسی تونل باد قرار دارد .
حال ماموریت این پلتفرم چه خواهد بود؟
" جانشین یا جايگزين " برای برخی ماموریت های که قبلا بر عهده جنگنده شکاری بود؟ خیر !

● قرار است در " برخی " ماموریت ها " در کنار " هواپیمای سرنشین دار باشد و مفهوم مدیریت میدان نبرد را گسترش بدهد .
در واقع این هواگرد ها با استفاده از سامانه های ارتباطی رمز نگاری شده،سطح ارتباط ایستگاه های زمینی را با جنگنده بالاتر میبرند و از پیچیدگی ماموریت در مناطق لجمن ( لبه جلویی منطقه نبرد ) کاهش می‌دهند و این یکی از ماموریت های مشابه پهپاد ها در ساختار شبکه دفاعی است ولاغیر .

قضاوت را بر عهده خودتان می‌گذارم....

@PARVAZDAROJ | 𝐀.𝐑.𝐀
Isolated Aerodrome


برخی فرودگاه‌ها برای تایپ‌های مشخصی از هواپیماها، Isolated Aerodrome محسوب می‌شوند. در ادامه این موضوع را با هم بررسی می‌کنیم.

برخی فرودگاه‌ها به علت مکانی که در آن واقع شده‌اند، برای برخی هواپیماها Isolated Aerodrome محسوب می‌شوند. مثلا ممکن است بک فرودگاه برای B737 فرودگاه Isolated باشد اما برای یک سسنا C172 نباشد. خلبانان در مواجهه با Isolated Aerodrome به دلیل شرایط هواپیمایشان قادر به انتخاب فرودگاه Alternate نیستند.

ویژگی‌های یک فرودگاه Isolated باید به شرح زیر باشد:

1. طرح تقرب Instrument داشته باشد.

2. خلبانان نقطه‌ای را تحت عنوان No return point تعریف کنند که در صورت رسیدن به آن نقطه و محیا نبودن شرایط فرودگاه، گزینه‌های دیگری هم داشته باشند.

3. پرواز پس از نقطه no return point ادامه نمی‌یابد مگر سقف ابرها حداقل 1000 فیت بالای Minimum فرودگاه باشد و visibility بالاتر از 5.5 km یا 4km بالاتر از ground visibility ذکر شده در IAP باشد.

همچنین خلبانان برای این نوع فرودگاه‌ها باید به مقدار حداقل 45 دقیقه سوخت با مقدار مصرف کروز حمل کنند.

#RFZ
#aviation
@Sky_Airlines
#Edit
@parvazdaroj | DmW
خورشید ، بزرگترین دشمن موشک های حرارتی

☆از گذشته تا به امروز همواره خورشید بزرگترین منبع حرارتی است که میتواند موشک های حرارتی را دچار مشکل کرده و یا از کار بی اندازد در گذشته پس زمینه و بازتاب نور خورشید چه بسا از نوک کوه ها و یا روی زمین میتوانست منجر به اختلال در هدایت شود همچنان هم علارغم پیشرفت تکنولوژی در ساخت جستجوگر ها ، این ستاره درخشان باز هم میتواند مشکلی بزرگ برای موشک های حرارتی به شمار بی آید هرچند با اضافه کردن فیلتر های گوناگون به موشک و ارتقا خنک کننده سیکر میتوان تا حدودی آنرا کنترل کرد درضمن بحث تنها اختلال در هدایت نیست گاهی نور خورشید باعث آسیب دیدن جستجوگر هم میشود( مانند نسخه حرارتی موشک ماوریک که در کتاب های آموزشی نوشته شده تحت هیچ شرایطی سیکر موشک را روی خورشید قفل نکنید چراکه باعث سوختن و آسیب دیدن سیستم هدایت می‌شود)

و در نهایت تصویری ناب از قفل موشک R74M بر روی خورشید

@PARVAZDAROJ | 𝐻𝑜𝓂𝒶𝑒𝓁
بمب های EMP ، از جو رسانه تا واقعیت !

☆متاسفانه در فضای مجازی به دلیل برخورداری از محبوبیت عمومی ، مطالب اشتباه بسیاری پخش شده (لغت الکترومغناطیسی به خودی خود جو روانی در یک فرد بی اطلاع ایجاد میکند )یکی از قربانیان این دیدگاه ها ، بمب های EMP هستند، در واقع دو نوع بمب الکترومغناطیسی وجود دارد یکی همان بمب اتمی خودمان است و دیگری گونه غیراتمی و انفجاری تفاوتشان تقریباً شبیه یکدیگر اما آسمان تا زمین متفاوت است ، بمب اتمی که نیازی به توضیح ندارد اما در گونه غیراتمی که EBombs به آنها گفته میشود از مواد منفجره معمولی برای فشرده‌سازی سریع میدان‌های مغناطیسی استفاده می‌کنند و بدون نیاز به انفجار هسته‌ای، پالس‌های الکترومغناطیسی تولید می‌کنند از این رو یک محدوده بخصوصی را پوشش می‌دهند ( برخلاف سلاح اتمی که اگر در ارتفاع بالا منفجر شود میتواند برق یک شهر را بپراند )

☆بنابراین اهدافی که تسلیحات EMP شامل میشوند نقاط بخصوصی مانند نیروگاه های برق ، سامانه های پدافندی و فرماندهی و کنترل است و مانند تصور عامه پسند اصطلاحا گیم چینجر نیست !

@PARVAZDAROJ | 𝐻𝑜𝓂𝒶𝑒𝓁
#Edit
@parvazdaroj | DmW
سلام و صبح بخیر خدمت شما عزیزان

@PARVAZDAROJ | 𝐀.𝐑.𝐀
● امیر شاه صفی حدود ده سال بر صندلی فرماندهی نیرو هوایی تکیه داد که طولانی ترین مدت زمان فرماندهی بعد از انقلاب بود و بعد از آن به ستاد مشترک منتقل شدند.
نیروی هوایی در زمان ایشان شرایط مختلفی را تجربه کرد ،متأسفانه پرسنل نهاجا از ایشان دل خوشی نداشتند به خصوص از این بابت که شاه صفی به محض آمدن حکم فرماندهی ،بسیاری از خلبانان پایگاه چهارم شکاری دزفول را به دلیل خصومت شخصی اذیت کرد .

● گزارش های زیادی علیه ایشان از رگه های نیرو هوایی به ستاد کل نیروهای مسلح ارسال می‌شد ولی حاضر به کنار رفتن از این مقام نبودند،دلیلش هم واضح بود، حسن شاه صفی فامیلی دوری با طایفه رفسنجانی داشت و توانسته بود رابطه بزرگی با سلطان پسته که در آن روزا بحثش زیاد بود،داشته باشد

@PARVAZDAROJ | 𝐀.𝐑.𝐀
02.05.202514:53
✪ نیروی هوایی سلطنتی نروژ اولین کشوری است که تمام سفارشات F-35 خود را به صورت کامل دریافت کرده است.

این کشور خرید ۵۲ جت جنگنده F-35 خود را از شرکت لاکهید مارتین در تاریخ ۱ آوریل ۲۰۲۵ تکمیل کرد و این امر قابلیت‌های دفاعی نروژ و هماهنگی با ناتو را تقویت می‌کند.



#Nato
#Norway
@Guard_Warriors | DmW
درود به همه دوستان گرامی

@PARVAZDAROJ | 𝐻𝑜𝓂𝒶𝑒𝓁
سوخو۳۴ فولبک این توانایی را دارد که بتواند به خوبی نقش یک هواگرد جنگ الکترونیک مانند گراولر و یا پراولر را بر دوش خود بکشد و چه بسا مفید تر از پراولر ظاهر شود.بصورت کلی سیستم های جنگ الکترونیک داخلی آن و پاد هایی که در بسته تسلیحاتی آن موجود هستند این امکان را داده اند که بتوان از این هواگرد در نقش جنگال و شناسایی الکترونیکی هم استفاده کرد.پاد هایی مانند SAP14 که تا حد زیادی شبیه به ALQ-99E هستند و یا تجهیزات شنود مکالمات و SIGINT که بصورت داخلی نصب شده و میتواند از آنها هم در این راستا استفاده کند پدرخوانده این هواپیما یعنی فنسر هم در دوران خود از نظر جنگ الکترونیک هواگرد نیرومندی بشمار می‌رفت و حساب ویژه ای روی توانایی جنگ الکترونیک فنسر باز شده بود و هنوز هم از آن به نیکی نام برده میشود

@PARVAZDAROJ | 𝐻𝑜𝓂𝒶𝑒𝓁
● چین برای حضور در رزمایش مشترک با مصر،اواکس کا جی ۵۰۰ خود را اعزام کرده است.
برخی از پایگاه های خبری محلی مصری ادعا داشتند این اواکس با رادار ارایه فعال خود اطلاعات مهمی از رینگ پدافندی اسرائیل به دست آورده و در اختیار فرماندهان این کشور گذاشته است .
در نوع خود خبری عجیب و جالبی است!

#China
#Egypt
#Israel
@PARVAZDAROJ | 𝐀.𝐑.𝐀
#Edit
@parvazdaroj | DmW
03.05.202506:19
بازگشت به ماه!

پس از آنکه چند وقت پیش ناسا اعلام کرد که راکت SLS را مجددا برای پرتاب آماده کرده، حال امروز لاکهید مارتین اعلام کرد که فضاپیمای اوریون را تکمیل کرده و تحویل ناسا داده است.

راکت SLS و فضاپیما اوریون همگی بخشی از برنامه آرتمیس ۲ هستن و اگر همه چیز به درستی پیش برود در آپریل ۲۰۲۶ شاهد پرتابش خواهیم بود و این پرتاب، اولین پرتاب سرنشین دار به ماورای مدار LEO از سال ۱۹۷۲ خواهد بود
@PARVAZDAROJ | M.H
● یکی از بزرگترین باگ های نیروهای مسلح همین پهپاد کرار یا به اصطلاح پهپاد رهگیر کرار است! تا اسمش هم می‌آید قند در دل برخی آب می‌شود که اگر فلان موشک هوا به هوا روی این هواگرد لود بشود دیگر نیازی نیست برای هر مشکلی جنگنده بلند کنیم!

● این عمل برای کشوری مناسب است که سطح تهدیدات پایین تری دارد،نه شما که دور تا دورتان را هواپیمای پیشرفته گرفته است،کرار برای اف ۱۵ SA عربستان سیبل متحرک است.

@PARVAZDAROJ | 𝐀.𝐑.𝐀
#Edit
@parvazdaroj | DmW
Shown 1 - 24 of 473
Log in to unlock more functionality.